hits

Get ready with me...

Annonse

..It´s friday!

Da var det endelig fredag igjen! Noe av det aller beste jeg vet om med fredager er det at man kan pynte seg litt ekstra. Ikke fordi man ikke kan resten av uken, men fordi hodet går i en herlig mood, helg og moro! I dag tenkte å gjøre noe litt utenom det vanlige, og det er nemlig at istedenfor å bare dele dagens look med dere, ville jeg heller gjøre et steg for steg innlegg av hvordan jeg har skapt denne looken. På denne måten kan dere kopiere looken eller bli inspirert til kveldens sminke, eller helgens sminke om dere skal i en annledning, eller bare vil prøve noe nytt.

Alle produktene jeg har brukt i denne looken er fra en ny norsk nettbutikk som heter Vakker og gjett om det er vakker:) På vakker.no selger de alt fra kjente sminkemerker, til deilige dufter og hudpleieprodukter. Det beste med denne nettsiden er at det er gratis frakt på både ordre og retur om du ikke skulle bli fornøyd. Bare for å legge på glasuren på kaka, bestiller du noe fra Vakker.no før klokken 13, vil din pakke bli sendt samme dag! Se for deg eksemplet der du velger ut en look du skal ha til en helg, og du bestiller produktene tidlig på f.eks torsdag,  så har du det faktisk før helgen:D

 


Først starter jeg med å prime huden med Illuminating Perfecting Primer

Deretter dekker jeg urenheter og jevner ut huden med denne Vitalumiere Aqua foundationen fra Chanel!

For å dekke til mørke ringer og highlighte ansiktet så bruker jeg Flawless Finish Correcting And Highlighting Perfector fra Elizabeth Arden!

For at foundationen min skal holde seg i hele dag, setter jeg den inn med denne Poudre Universelle Compact fra Chanel!

 

For å gi huden litt glød og liv, så bruker jeg denne Sunkissed Pearls Bronzer And Highlighter!


For ekstra farge på kinnene bruker jeg denne nydelige blusjen - Joues Contraste Powder Blush fra Chanel!


Før jeg går i gang med øyesminke må jeg alltid ha en god øyenskygge primer slik at skyggen holder seg bra hele dagen! For primer til øynene jeg bruker her Advanced Eye Fix Primer fra Elizabeth Arden.


Ettersom det er fredag i dag, så kan man trygt ty til ekstra sminke på øynene! Jeg bruker derfor denne nydelige paletten Les 4 Ombres fra Chanel til å skape en lett smokey øyenskygge look.


Før jeg går videre med øyesminken, skal jeg forme brynene! Til det bruker jeg denne Eyebrow Pencil  fra Max factor


For å få den optimale smokey looken, skal jeg i dag bruke dette Long Wear Gel Eyeliner Settet fra Bobbri brown. Grunnen til at jeg ønsker å mixe disse to fargene er rett og slett fordi jeg verken ønsker for mørk eller for brun smokey look. Som dere ser så påførte jeg den rundt øye først også har jeg blendet det godt ut med en liten blendingskost. Jeg valgte å bruke den svarte Gel eyelineren i våtlinja for å få det lille ekstra.


Jeg avslutter øyensminken med å ta en del gode mascara lag på vippene og her har jeg brukt Ceramide Lash Extending Treat Mascara!


Også avslutter jeg hele looken med å bruke denne Colour Elixir Liplineren fra Max Factor!
Og dere jeg har ikke glemt dere! Om du bruker koden "GILMAKEUP" når du handler på www.vakker.no så vil du få  20% rabatt på alle produkter fram til søndag 13. mars.

HA EN NYDELIG FREDAG <3

3 kommentarer

Jeg bare elsker å lese bloggen din,alltid så bra innlegg:D.

fantastisk fin look også er du jo bare så nyderlig<3. Ønsker deg en finfin fredag<3

Nydelig look.. det ser så enkelt ut når du gjør det. Kan jeg spørre hva fargekoden på Blush - den så veldig fresh ut!

Eve: Hihi takk skal du ha! Den er i 160 Innocence

Skriv en ny kommentar