hits

Tidlig morgen med Mammatilmichelle

Dere vil ikke tro hvor tidlig jeg startet dagen min idag! I går fikk jeg en melding av søte Anna Rasmussen ( mammatilmichelle) om at hun skulle til Oslo for å ha noen viktige intervjuer. Hun lurte på om jeg kunne sminke henne og style håret hennes. Ettersom hennes første intervju var med God Morgen Norge, så måtte hun være ferdig og klar til klokken 06.45! Taxien ventet på meg akkurat klokken 05.15 da jeg gikk ut i dag. Vi hadde et par utrolig koselige timer sammen, mens jeg ordnet henne. Da jeg ble ferdig kom jeg meg hjem og så på intervjuet hennes på tv. Etter det la jeg meg igjen og våknet.. ja, for litt siden? Jeg føler meg litt sånn rar i hodet akkurat nå og kan så vidt huske det jeg gjorde hehe! Jeg er virkelig alt annet enn et A menneske, men Anna virket utrolig fornøyd og jeg føler selv at det gikk bra til tross for kort varsel, lite tid og litt for tidlig på dagen. Synes forresten hun gav et godt intervju med God Morgen Norge også:)

Jeg har nesten ikke brukt sminke i de siste dagene (utenom litt bryn skygge) og jeg elsker det! Ettersom jeg ikke skulle gjøre annet enn å sminke henne, så bestemte jeg meg for å dra uten sminke. For da kunne jeg komme hjem og sove igjen uten å måtte tenke på å fjerne sminken. Det kommer flere bilder av looken hennes:)

Nå skal jeg besvare noen mailer og få i meg noe mat. Vi blogges senere, ha en nydelig dag så lenge.

6 kommentarer

Så koselig :D flotte begge to! ha en fin dag videre.

Daniel Miller: Tusen takk <3

Du er utrolig flott uten sminke, også!

Kamilla Haaland: Takk !

Ååå kan du anbefale brynskygge som ikke er altfor dyr? Brun eller mid brown? Og gjerne vise i tutorial hvordan man fyller inn brynene uten at det ser for hardt ut? Tusen takk ;-)

Um Amina: Finnes utrolig mange som har god kvalitet og som ikke er så dyre. Max factor og Loreal har f.eks noen gode:)

Skriv en ny kommentar