hits

Makeup look: Pink Salmon!Face

YSL TouchEclat Blur primer

YSL Touche Èclat le Teint Foundation

Urban Decay - Gwen S. Blush palette

Meet Mary-Lou Manizer

ABH contour palette

Eyes

Urban Decay primer

Nabla cosmetics eyeshadows

UD Gwen Stefani eyeshadow palette

Lancome Hypnôse Volume mascara

Max Factor Eyebrow Pencil

Lips

YSL peach faubourg

Contacts

Desioeyes Forest green

 

10 kommentarer

Så utrolig fin kombinasjon av fargene på øyenskygger! Og du er nydelig som alltid :)

Sonja Alexandra: Tusen takk! <3

Gilan, kan du ikke oppdatere prislisten for brudestyling?

Heihei vakre du!;)

Kanskje ikke helt relatert til det du vanligvis blogger om, men jeg lurte på om du har noen reisetips/generelle råd til en nordmann som skal besøke kurdistan for første gang? Vi skal være litt utenfor duhok. Så det ikke er så lenge siden du selv var i kurdistan ;) familien freaker ut da de tror jeg skal reise til krig og uro. Skal være med mannen min og hans familie- så er selvfølgelig kjempespent :)

christine: Haha, var reaksjonen til 99% av de som hørte at jeg også skulle til Kurdistan. Vel, du kan vise familien din vloggen min fra Kurdistan? hehe:D Den finner du på youtube. Om du ser den, så vil du få en del ideer på hva du kan gjøre i Kurdistan:D

Hei

Jeg er veldig glad i sminke og ser mye på nett for inspirasjon. Jeg klikker meg inn på bloggen din fordi jeg synes det ser ut som du bruker spennende produkter og teknikker. Dessverre så får jeg lite ut av det da jeg synes du overeksponerer og bilderedigerer bildene dine slik at det blir vanskelig å få inntrykk av farge og tekstur på sminken. Jeg forstår at bloggere vil ta seg ut fra sin beste side på nett, men jeg ønsker meg bilder som mimikere hvordan sminken ser ut i virkeligheten. Det er så kjedelig å kjøpe et produkt du har brukt, for å prøve det selv og se at det ser helt annerledes ut.

Ingrid

Ingrid: Hei Ingrid og takk for kommentaren din.

Skjønner godt hva du mener. Men jeg er litt motsatt av deg. Jeg får nesten panikk av tanken på bilder hvor man F.EKS ser rougen altor godt, eller skygge osv. Jeg skal prøve å dra opp konstrastene litt mere fra nå av og se om det hjelper litt med tanken på tekstur:)

Hei Gilan, hvilke øyevipper bruker du her? Kjempe fine..kan du evt legge ut linken du har kjøppt dem fra? :-)

T: Huda beauty vipper i carmen tror jeg:) Ligger navn på vipper på Instagramen min:))

Skriv en ny kommentar