hits

Frisk start på dagen

Hva er vel bedre enn å starte en herlig dag med en deilig og frisk ansiktsmaske? Vel, i dag bestemte jeg meg for å starte dagen med det ettersom de siste dagene har gått i et siden jeg kom hjem fra Trondheim. Denne Biotherm - Wonder Mud masken er virkelig en av de beste jeg noen ganger har prøvd. De av dere som følger meg på Snap (Gilansharafani), har sikkert sett meg bruke den flere ganger! Ofte så pleier jeg også å sette den på etter en lang og stressende arbeidsdag. Ofte 2 ganger i uken når jeg har jobbet for mye. Jeg liker å oppebevare den i kjøleskapet så den er ekstra frisk og kjølig når jeg bruker den!

Det denne ansiktsmasken gjør er å gjøre porene mindre og glatter ut huden. Det beste med denne masken? Den inneholder skimmer! Det gir ansitket en kjempe fin glød. For å ikke glemme lukten, den lukter helt fantastisk! Det er sjeldent at jeg som er så kresen på hudpleie produkter faller sånn for et produkt. Til de av dere som er skeptiske til produkt reviews pga reklame osv. Dette er et presseprodukt, dvs. Jeg må ikke blogge om disse produktene om jeg ikke vil. Jeg får skrive akkurat det jeg vil og mener om produktene. Jeg får heller ikke betalt for å skrive om disse produktene. Så dette er en 100% ærlig review. Så om du jobber like mye som meg og bruker en del sminke i hverdagene.. vel tro meg når jeg sier dette: Huden din vil elske denne masken!:D#Biotherm #biotherfacemask #biothermwoundermud

Har du en favoritt ansiktsmaske?

8 kommentarer

Åh den masken så jo helt herlig ut! :D Ha en fin dag vakre!

Jeg elsker grønne masker, tror det har noe med at fargen grønn er en veldig forfriskende farge, den masken jeg VIRKELIG ELSKER er Love Lettuce fra Lush.

Sunniva Grimeland: True true! Oi, den hørtes spennende ut!

Denne masken skal jeg absolutt prøve. Sliter med store porer og tørr hud, du har vel ikke noen tips til god foundation og pudder for en sånn type hud? (Store porer, tørr, rødere partier, noe sorte prikker og kviser, veldig lys hud -sliter med at det meste blir for tørt/flakete og for mørkt)

Maria: Ettersom du har veldig store porer og noen sorte prikker, så anbefaler jeg først og fremst en god hudrens og kanskje noen behandlinger som forminsker porer som f.eks dermapen. Videre når det kommer til sminke, så er det viktig at du ikke dekker huden din for godt slik at den ikke sliter med å "puste". Jeg ville ha anbefalt deg en bra corrector til de områdene du nevner og en lett foundation eller BBcream til resten av huden:)

Lykke til!

Tusen takk for tips! :) Er fast leser av blogger din, den er super! God påske!

Maria: Bare hyggelig <3

Skriv en ny kommentar