hits

Pakke fra Sigma

Sponset produkter

Hei og god mandag! For et par dager siden fikk jeg en spennende pakke levert på døra. Pakken var fra Sigma beauty! De av dere som har lest bloggen min fra starten, vet hvor godt jeg liker Sigma sine produkter og hvor avhengig jeg er av deres koster spesielt. Da kan dere tenke dere hvor glad jeg ble da jeg så hva som var i pakken. Ikke bare pga koster, men også pga denne rensehansken! Jeg er helt crazy når det gjelder koster og hygene, dette var derfor midt i blinken for meg i og meg jeg bare hadde den mindre versjonen av denne rense hansken! Kanskje på tide at jeg lager en detaljert video eller innelgg om hvordan jeg renser mine koster? Hva tenker dere om det?

Alle produktene under er fra Sigmabeauty.comDe eneste produktene jeg ikke har testet fra Sigma er disse gel linerene! Har hørt mye bra om de, gleder meg til å teste de ut og gi dere en liten review på det!
Har du noen favoritt produkter fra Sigma?

#produkter #sigma #sigmabeauty #sigmabrushes #sigmacleaningglove

4 kommentarer

åh, såå mye fint! vis gjerne hvordan du renser kostene dine, for det er jeg altfor dårlig til selv !

krist.in: Det kommer:D

Ja takk til en sånn video :-) fin brow tutorial

forresten men ble såå kvalm av den musikken rett og slett huff. Skikkelig party beats og det var så ille at jeg måtte skru lyden helt ned. Du var helt prima på step by step og du får det skikkelig fint til da :-)

Um Amina: Takk!

Musikken er byttet ut nå hihi:)

Skriv en ny kommentar