hits

7 problemer jenter med langt & krøllete hår har!

"Herre Gud, du har så nydelig hår! Jeg hadde gjort alt for å ha håret ditt"

Gurl.. IF you only knew!


Her om dagen kom jeg over et artikkel på nett med bildene under om negative sider med å ha langt og krøllete hår. Vel, jeg lo godt av bildene og kjente meg godt igjen i alle. Nesten så det gjorde litt vondt fordi de bildene beskrev hverdagene min så godt haha!

Dette er noe jeg ofte opplever " OMG, kan jeg ta på håret ditt?". Ja, svarer jeg selvfølgelig alltid. Hallo? Ja til å ta på, ikke leke med. Det holder, back off nå haha!

Det bildet over er true struggle. De av dere som har krøller vet hva jeg snakker om. Dette er ikke bare snakk om sekk eller vesker, men også smykker og jakke knapper og glidelås. OUCH.

Dette er kanskje den verste delen med å ha krøllete hår. Det er dager hvor jeg har brukt masse tid på å rette ut håret også går jeg ut sammen med mannen. Etter et par timer kan jeg høre han si "Oi, skal håret ditt være litt bølgete her?" - Really? Du sier det først nå? -UGH, jeg som gikk rundt og følte meg så pen med det "rette" håret mitt.

Hvor ofte har dere sett meg med smykker? Ikke så ofte? Vel. svaret får dere på bildet over.

Det er såååå mange ganger jeg har bestemt meg for å klippe håret kort, så har realiteten kommet bort og hvisket dette i øret mitt: Hey, don´t forget how curly your hair is, xoxo.

Nå har jeg heldigvis faste runtiner på når jeg vasker håret, hvordan jeg skal vaske det for å unngå pain OG når jeg kan børste håret. Men bildet over var nok meg fra barneskolen til første videregående haha!
Det dere ser over er en klassiker. *Gilan setter seg bilen og Dino starter bilen* -VENT VENT VENT, AW.. HÅRET MITT SITTER FAST!


Del dette gjerne med venninner med langt og krøllete hår.

klems
 

6 kommentarer

Haha! Ler så jeg griner og kjenner meg så igjen! ;)))

Takk for dagens latter!!!

Spinningqueen: hahah <3

Kjenner meg så godt igjen! Craver etter å klippe håret mitt kort 🙁🙁 Jeg lurte på om du kunne skrive ett innlegg om dine hårritualer? Hvilke produkter du bruker osv. Det er ikke så ofte jeg kommer over en blogger med samme type hår som jeg! 😄

Irma: HAHA guuuurl da er vi to! Jeg har allerede en video om mine hår rutiner, du kan se den her: https://www.youtube.com/watch?v=2oF6lx3Zex4

Helt likt her og 😨

Skriv en ny kommentar