hits

The Oslo Bun

Heeei og beklager for sent oppdatering. Denne fredagen har virkelig gått i et! For første gang på flere flere flere måneder har jeg endelig en fri helg, i dag har jeg derfor brukt all min tid på å gjøre ferdig en del arbeid så jeg slapp å jobbe så mye i helgen. Dere aner ikke hvor mye jeg har gledet meg til å være hjemme en hel helg, ikke bare det men også tilbringe den med Dino! Så, etter uendelig mange timer med hjemmekontor i dag, dro jeg og mannen på trening. Vi kom i døra for litt siden og har smått begynt med middagen, som da blir Thai mat! Så, før jeg skal koble av fra det som heter sosiale medier, fikk jeg lyst til å oppdatere dere og ønske alle dere en koselig og rolig fredagskveld videre.Over har dere forresten bilder av frisyren min i går! De av dere som følger meg på Snap vet at jeg har gått sånn i et par dager nå. The Oslo Bun in my heart.

Snap: Gilansharafani

Vi blogges <3

#TheOsloBun

10 kommentarer

Emilie Andrea: Takk <3

Begynte ikke lese bloggen din før nå nylig, men blir fast leser fra nå av! Utrolig bra blogg du har! Og håret ditt er såå fint! Likte også veldig godt YouTube videoene dine! Og likte godt da du tok med sånn kurdisk musikk i noen av de! Er ikke fra Kurdistan eller noe, men liker veldig godt sånn type musikk. Elsker kultur!

jeanette: Velkommen skal du være til min verden! <3 Så morro at du intereserer deg for kultur <3

inabellee: Takk <3

Hvordan gjør du håret slik? Jeg vil også lære 😃

Anonym: Kanskje jeg skal filme det her?

Kan du vise hvordan du lager denne hårsveisen? Jeg har så langt og tykt hår, og vil gjerne hatt håret litt vekk fra ansiktet når jeg er på jobb uten å måtte ta opp hele håret, men får det ikke til, bun'en faller bare ned 🙄

Merete: Nå som er det flere som lurer, så skal jeg vurdere å lage en video hvor jeg viser hvordan jeg lager den:D

Skriv en ny kommentar