hits

Damn I look good!

Sponset behandling

Haha! Damn så uvant å skryte av seg selv, but I can´t help it. I feel good and because I feel so good, I kinda feel I look good. Vel, det henger litt sammen, eller? Altså, når selv Dino kommer inn døra og det første han sier er: "Wow, så fin du var på håret" så betyr det at jeg ser bra ut på håret haha! 1. Fordi han sjeldent ser at jeg har gjort noe med håret, kanskje ikke så rart når jeg vanligvis bare tar etterveksten. 2. Hadde det ikke sett bra ut hadde jeg hørt det fra han, jupp. Så ærlig er han haha!


(c) Farid Dino


Så må jeg rett og slett skrike ut en stooooor takk til kjempe flinke Ann Beate på Hendrix Hair i Torggata som brukte flere timer på håret mitt i dag. Kjempe flink frisør som ikke gir seg til hun selv også er fornøyd, jeg liker perfeksjonister og det er hun! Jeg kunne ikke tro at vi brukte så mange timer, det føltes som om tiden fløy mens hun holdte på. Kanskje ikke så rart når man trives så godt med frisøren!:D Dessuten så elsker jeg Hendrix sin avdeling på Torggata, hyggelige ansatte, koselig og avslappende lokale også blir man som kunde alltid tatt godt vare på! Tro meg, det blir du!

Håret føles mye lettere, friskere og den ser definitivt så mye bedre ut enn det den gjorde i går. Jeg ba Ann Beate om å klippe alt som burde klippes bort, men fortsatt beholde litt av lengden. Ettersom håret mitt også var blitt for langt i det siste, så tok hun en lett oppklipp over hele også slik at jeg først og fremst ble kvitt brent og slitt hår + så håret faller bedre når jeg har mine egne krøller! I love it og håper dere også liker det:)

Du kan klikke HER for å booke time på Hendrix.no

SMS: 922 59 736

TLF: 22695153

ADRESSE: OSTERHAUSGATE 9

 

3 kommentarer

Så utrolig fint det ble!! <3

Det ble utrolig fint! <3 Er det litt lysere også? :D

Skriv en ny kommentar