hits

Ny video på vei

Hei Verden! Nå klarer jeg så vidt å se skjermen min, ettersom jeg sitter i solsteiken på verandaen å jobber/blogger. Dette stedet har med andre vært kontoret mitt i dag! I KNOW, været i Oslo har vært helt fantastisk i de siste dagene. Spesielt i dag, elsker å kjenne vinden og varmen fra solen mot kroppen. Så snart jeg er ferdig med papirarbeidet, må jeg (dessverre) komme meg inn igjen så jeg kan jobbe på MAC stasjoneren inne på kontoret. Jeg skal gjøre ferdig en video til søndagen! Det bildet dere ser over er hva min neste youtube tutorial er om, nese konturering! Nå har jeg allerede skrevet et innlegg om dette tidligere, men flere har i det siste spurt om jeg kan lage en video også så det er lettere å se hva jeg gjør. Så ja, dere spurte jeg gjorde det! Videoen kommer som sagt om to dager med produktliste. 

Abonner/ Subscribe youtube kanalen min her om du ikke vil gå glipp av videoen!


Vi blogges!

8 kommentarer

så fin sminkelook :D du er så pen :D ønsker deg en fin kveld og helg :D

Heya!

Faktisk så lurer jeg på hvilke foundation du anbefaler bruder å bruke? Spesielt da en ganske lys brud. Jeg har hatt ekstrem uflaks med forskjellige sminkører og vurderer rett og slett å sminke megselv på dagen min.

Du ser ut til å være ganske lys og sminken din er jo alltid flawless.

HELP

Anonym: Este Lauder estee double wear er kjempe bra og finnes i veldig lyse nyanser:)

Anonym: Tusen takk btw <3

Elsker vippene! Hvilket merke er det? :)

Anonym: Takk! Hudabeauty, lana:)

Hei, lurte bare på om du kunne lage et innlegg? Eventuelt video, hvor du viser åssen du tar bildene dine, der detaljene på sminken vises godt! Hvem som tar bildene? Hvilket kamera osv! Hadde betydd utrolig mye 😍🙌🏽

Aisha: Hei!:) Spennende, takk for tipset.. dette kan jeg tenke meg å gjøre:D

Skriv en ny kommentar