hits

TOPP 5: Mascara

Er det et produkt alle vi bruker, som både har interesse for sminke og ikke så er det Mascara. Det er også ofte et av de aller første sminke produktene vi starter med å bruke som tenåring. De fleste av oss har med andre ord prøvd en god del forskjellige mascara ut i fra det vi føler vippene våre trenger, om det er fyldighet, lengde eller begge deler. I dag vil jeg derfor skrive litt kort om min topp 5 mascara!1. Loreal Telescopic Carbon Black mascara

Dette er uten tvil min favoritt mascara. Fordi det jeg ofte ser etter i en mascara er god kost som både buer vippene, gir lengde og separerte vipper. Denne separerer vippene godt, klumper ikke men gir fortsatt tjukke og fyldige vipper. Ingen dryssing. maskaraen sitter dønn fast på vippene. Helt uten å være stiv.

2. Isadora Flashing volume instant mascara

"Hva? Så liten kost" Var det første jeg også tenkte da jeg så denne mascaraen. Denne unike børsten gjør at hver eneste vippehår blir definert, selv de korteste i øyekroken. Ingen dryssing eller stive vipper med denne heller, I just love it.

3. Urban Decay Perversion

Dette er kanskje den eneste mascaraen jeg liker å bruke som har tjukk kost. Det jeg liker aller beste med denne mascaraen er det at den er super svart akkurat som Black Carbon fra Loreal Telescopic. Den gir masse lengde og volum til vippene uten å se klumpete ut. Jeg pleier ofte å bruke denne med Telescopic for ekstra dramatiske vipper!

4. Lancome Grandiose

Denne mascaraen prøvde jeg for første gang rundt november i fjor og ble super imponert over hvor fine vipper den ga meg. Den klumper ikke og gir ganske fine og definerte vipper. Det som gjør denne mascaraen unik er kosten og måten den er designet på, slik at man enkelt kan påføre mascara på begge øynene uten å være redd for at staven treffer nesen pga bøyne. Smart ikke sant?

5. Diorshow - Iconic Overcurl

Denne mascaraen gir ekstremt fyldige og buede vipper. Ingrediensene sørger for god definisjon uten at vippene klumper seg. Børsten er også helt super da man kommer helt inn ved rota:) Litt uvant med kosten i starten, men man venner seg fort til det.

Hva er din favoritt mascara?

#favorittmascara #topp5mascara #mascara

 

2 kommentarer

Jeg er såååå glad i den fra Isadora!! :D

Kattis17: Jaaa! Den er så bra:D

Skriv en ny kommentar