hits

15 "must have" produkter alle burde ha i sminkepungen!

Hei på deg! Her kommer det endelig et innlegg om produkter jeg mener er et must å ha hjemme eller i sminkepungen. Dette er et veldig veldig etterspurt innlegg, så jeg håper den er til hjelp og dere liker den. Ettersom jeg jobber som makeup artist og skjønnhetsblogger i tillegg, så hadde jeg nok fått panikk om jeg bare hadde hatt 15 produkter i sminkepungen min. Men, dere ønsket å vite mine absolutt ultimate must have produkter, som jeg selv må ha og mener alle damer/jenter burde ha hjemme i sminkepungen eller i sminkeskuffen.

1. En god sminke fjerner.

Etter min mening så skal du ikke sminke deg, med mindre du vet at du har en god rense såpe eller sminke fjerner som du kan fjerne sminke din med før du skal legge deg. Det er viktig å rense huden godt før sminken skal påføres også for å få det optimale resultatet.

2. Fuktighetskrem med solfaktor.

Det beste du kan gjøre for å beskytte huden din er å bruke fuktighetskrem med solfaktor (minimum SPF 15). Uansett vær, hver enste dag. Om huden din ikke er fresh og blir tatt godt vare på, så vil ikke sminken din se bra ut.

3. Primer.

Før pleide jeg å bruke primer hver eneste dag. I det siste året har jeg byttet det med en god fuktighetsgivende krem i hverdagene med solfaktor før jeg legger på sminken. Eller så pleier jeg å bruke en primer som er med solfaktor før sminken skal legges på til spesielle anledninger. Jeg har ganske normal hud, så jeg føler ikke lenger at jeg trenger primer hver eneste dag ettersom sminke min holder seg bra uansett. Men har du f.eks. T-sone, fett hud eller kjempe tørr hud, så burde du først pleie huden med gode og tilpasset produkter også bruke en primer som balanserer huden din før du legger på sminke.

4. Foundation.

Ingenting er som en pen base. Ser huden din frisk, glatt og bra ut så vil automatisk resten av sminken din også se smashing ut.

5. Concealer.

Dette er et av de produktene som jeg bare må ha når jeg sminker meg. En concealer kan f.eks brukes til å dekke til mørke ringer under øynene, dekke ujevnheter, kviser osv. I dag finnes det også forskjellige paletter en kan kjøpe, som inneholder både korrigeringsfarge og concealere.

5. Konturerings palett.

Nå finnes det heldigvis et hav av diverse varianter av konturerings paletter som en kan velge mellom. For å spare tid, penger og plass i sminkepungen, så burde du ha en konturerings palett. Som f.eks inneholder setting pudder ( som du kan bruke under øynene), en god highlighter som du kan bruke på kinnbein, rouge og en mørkere tone pudder eller bronzer som du kan skyggelegge resten av ansiktet med.

6. Sminkekoster

Sminkekoster er en av de tingene som avgjører hvordan sminken ser ut. Det er kjempe viktig å investere i andre koster enn de som følger med noen paletter.


7. Bryn

Du kan enten velge mellom skygge eller pen. Pene og symmetriske bryn skal ikke undervurderes!  Bryn gele er også greit å ha, spesielt til de som har veldig bustete og lange bryn.

8. Mascara

Personlig så har jeg alltid to maskaraer i sminkepungen. En som gir volum og en går på lengde. Men, en klassisk svart maskara skal også holde!

9. Eyeliner

En vannfast eyeliner pen eller gele er noe alle burde ha i sminkepungen. Det er helt utrolig hvor mye en liten touch av eyeliner kan gjøre!

10. Øyenskygge primer

Så skyggen holder seg og ikke forsvinner eller striper seg i løpet av dagen.

11. Øyenskygge palett

Det finne heldigvis mange forskjellige paletter med forskjellige fargekombinasjoner. Kjøp deg en palett med lyse og mørker farger, som du bruker mest, både til fest og hverdag.

12. Vippetang

Et magisk produkt som hjelper helt rette eller ikke så bøyde vipper.

13. Leppestifter

Etter min mening så holder det med å ha leppestifter i disse tre forskjellige fargene: Vinrødt, nude og rød.

14. leppepomade

Viktig at leppene pleies hver eneste dag.

15. Setting spray

Så sminken holder seg bra!


Hva er dine ultimate makeup produkter?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar