hits

Can´t stop loving itGod dagen! Herlighet så nydelig vær det er i Trondheim i dag. Rett før jeg begynte å skrive dette innlegget, ropte mamma fra verandaen og sa "Gilan, du må komme deg litt ut mens solen skinner". "Jeg kommer mamma, bare gi meg 5 minutter." Svarte jeg med engang. Vel, jeg tror mamma har merket hvor mange timer jeg har sittet her og jobbet uten pause. Så jeg burde definitivt høre på henne og komme meg ut litt. Men, før jeg gjør det vil jeg dele to ting med dere:

1. Har dere merket at jeg har farget håret? Jeg var innom MOODstudio på Torggata (salongen het Hendrix hair tidligere) dagen før jeg reiste til LA for å få farget håret. Jeg er alltid fornøyd etter å ha vært der. Men denne gangen må jeg nesten si slå alle andre ganger. Jeg ønsket en liten forandring og det følte jeg de klarte å  gi meg med engang. Isteden for å bare fikse etterveksten, la de også inn nye mørke striper i håret mitt så jeg fikk litt spill i håret. Samtidig så gjorde de noen nye lyse striper helt på toppen ettersom jeg ikke ønsket det så veldig mørk rundt ansiktet. GJETT om jeg ble fornøyd dere!:D I just can´t loving it! /Sponset

2. JEG HAR ENDELIG KLIPT FERIDG EN NY YOUTUBE VIDEO TIL DERE. Og gjett hva? Den kommer ut i kveld!:D Du kan se en liten sneak peak på Snap´en min "Gilansharafani". Husk å subscribe min youtube kanal så du får med deg videoen når den kommer ut i kveld!

 

STAY TUUUUUNED!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar