hits

PEDI

Sponset presseprodukter

Ofte så føler jeg at jeg får ekstra tørre føtter rundt denne årstiden. For en stund siden leste jeg om at man lettere kan få ekstra tørre føtter av høye hæler og sandaler, da skjønte jeg at det ikke var så rart. Med tanken på at jeg går mye i åpne sko når det er sommer og vår. Dette er noe mange sliter med virker det som. I hvert fall de som går mye i ja.. ubehagelige sko på føttene hihi! For et par uker siden fikk jeg dette Pedi kittet som er spesielt designet for  å mykgjøre og gi fukt til grove og tørre føtter. Jeg prøvde den for første gang i forrige uke og angrer litt på at jeg ikke har tatt den med til Oslo. Jeg fikk utrolig mye føtter etter bare en behandling og har bestemt meg for å gjøre det igjen når jeg har kommet meg tilbake til Trondheim!
Denne mykgjørende softening kremen likte jeg kjempe godt! Den kan brukes daglig og er veldig fuktighetsgivende! Det jeg likte kanskje aller best med den er det at den ikke er klissete. Noe jeg føler ofte mange fot-kremer er. 

Denne Pedi skrubben er også designet for daglig bruk for å skrubbe bort hard og tørr hud. Fungerer kjempe bra og hjelper veldig med å fornøye hud teksturen!
Sliter du med tørr hud på føttene ? Hvis ja, hva er dine beste tips for mykere føtter?

Én kommentar

For noen herlige produkter <3

Skriv en ny kommentar