hits

Vi ses om ikke så lenge!

GOD DAGEN!

Da har denne dagen endelig kommet! Det er egentlig rett før jeg skal ut døra for å møte Cecilie og Sophie for en lunsj, før vi skal komme oss til Storo Senter hvor vi skal være med på åpningen til Urban Decay på Kicks Storo! I know, det er jo bare helt fantastisk at de begynner å gjøre UD sminken tilgjengelig forskjellige steder i Oslo og ikke minst andre byer i landet. I forbindelse med dagens ny butikk åpning, skal jeg og min talentfulle babe Glittergirlc være der for å å møte dere og snakke om no vi alle elsker.. MAKEUP AND BEAUTY! Vi kommer til å være der i dag fra klokken 15.00 - 18.00! Det er også goodiebags fra UD til 100 første kjøpende gjester :D Vi gleder oss til å se dere!

5 kommentarer

Så fin leppestift. Hva heter den? Nydelig sminket

Anette: Takk! Det er en av de long lasting krem leppestiftene fra Inglot, gammelt bilde så husker ikke navn:(

Hei, jeg har veldig lyst til å ta eyelash extensions men vet ikke hvordan det er,har aldri tatt det før. Ville du ha anbefalt det? Er det ubehagelige å ha det på?

Ayleen: ALDRI tatt det selv faktisk. Fordi jeg er for glad i å bruke falske vipper, som jeg kan ta av før jeg legger meg. Jeg kan derfor ikke si så mye om det:)

Skriv en ny kommentar