hits

Topp 3: Concealere

Jeg blir veldig ofte spurt om hvilken concealer jeg bruker, hvorfor og om jeg har noen favoritter. Her kommer det derfor et veldig etterspurt innlegg om mine topp 3 favoritt concealere. Jeg har brukt mange forskjellige, men de tre dere ser under er de som havner på min topp 3 liste. Det finnes selvfølgelig veldig mange forskjellig varianter av concealer, som krem, flytende og stift. Alle tre som er på min topp 3 favoritt liste er flytende concealere.

MAC Pro Longwear Concealer

Jeg er nesten sikker på at de fleste av dere vet hvorfor denne Pro Longwear concealeren fra MAC havner på topp listen min?  Vel, denne concealeren dekker utrolig bra, har myk konsistens og smelter helt perfekt inn i huden! Denne har jeg brukt i flere år og uansett hva annet jeg prøver, så føler jeg de aldri gir like bra resultat som denne på huden min! My true love. 

Urban Decay Naked Skin Concealer

Denne havnet fort i topp 3 listen min etter at jeg prøvde den for første gang. Naked skin har litt mere kremete konsistens i forhold til Mac Pro Longwear fra Mac, så den gir kanskje litt mattere finish, men den er perfekt til både highlighting og dekk av ujevnheter i huden. Det jeg også liker godt med denne er den myke svamp applikatoren som kommer med. 

Nars Radian Creamy Concealer

Denne concealeren fra Nars kjøpte jeg først i fjor da jeg reiste til NY ettersom nesten alle beauty bloggere og youtubere jeg følgte brukte den. Grunnen til at jeg ikke er så veldig stor fan av den er rett og slett fordi jeg føler den kan bli litt for tørr for huden min. Jeg er litt ekstra tørr under øynene enn resten av ansiktet og føler derfor den blir best på andre steder i ansiktet. Jeg bruker den mest til å dekke til urenheter i huden men også en del til highlighting når jeg konturer ansiktet. Den har perfekt konsistens til det føler jeg, ettersom den er ganske tykk, men blender seg godt inn i huden for det. 
Any favs?:)


 

2 kommentarer

Perfekt innlegg! Har hatt MAC lenge nå, men de tester på dyr har jeg hørt så jeg har vært på utkikk etter alternativer. Ser gjerne et innlegg der du viser kombinasjon av korrektor og concealer for å dekke veldig mørke ringer. Og bør man bruke en mørkere concealer enn man vanligvis bruker når man har korrektor under?

Skriv en ny kommentar