hits

My Favorite Foundations right now

 Her kommer det et veldig etterspurt innlegg om mine favoritt foundations akkurat nå! Mange av dere vet at jeg er veldig kresen når det kommer til base og hudprodukter generelt. Mest fordi jeg har sensitive hud og ikke tåler alt. Derfor så pleier jeg å forholde meg til få daglige hudprodukter. Nå skal jeg fortelle dere om noen av mine favoritt foundations som har bra dekkeevne som jeg har brukt jevnlig i den siste tiden. 
ESTEE LAUDER - Double Wear

Dette er en foundation jeg begynte å bruke først i fjor. Som kanskje dere har merket i de produktlistene jeg har delt på bloggen i det siste, så har jeg brukt denne ofte. Rett og slett fordi den dekker bra, har bra holdbarhet og føles samtidig lett på huden. Denne går til alle hudtyper og beskytter huden med solfaktor 10!

GIORGIO ARMANI - Power Fabric

Denne foundationen er en bra kombinasjon på lett men samtidig full dekkende (matt) finish foundation. Denne har jeg nettopp fått testet ut, men både jeg og huden min elsker den! Det jeg liker ekstra godt med denne foundationen er det at den  har SPF 24 også kommer den i hele 20 forskjellige farger! Fantastisk eller hva?

URBAN DECAY- Naked Skin 

Dette er en super lett og fluffy foundation som dekker bra uten at man føler man har så mye på huden. Den er oljefri og smelter utrolig godt i huden og ser bedre og bedre ut i løpet av dagen. 

Hvilken foundation bruker du og hvorfor?

12 kommentarer

Hvilken foundation anbefaler du til brud? Leter etter en med god dekkevne, og selvsagt uten SPF.

Anette: Hmm.. alle de tre jeg har skrevet om har ganske bra dekkeevne:)

Bruker veldig sjelden foundation, men bruker Estee Lauder Double Wear concealer og den er helt fantastisk, beste jeg har hatt :)

Laila Marina: I know right! Et av de beste jeg har hatt sånn ever!

jeg bruker også Estee Lauder foundation, elsker den! :D

Hege Kristin: Den er så fin altså!:D

Bruker mest cc cream om dagen, men her var det noen gode tips å ta med seg !

snuppa73: Så bra:D

Bruker Smashbox Camera Ready BB Water SPF 30 :) Veldig komfortabel å ha på, har sensitiv hud. Bruker Urban Decay Naked skin concealer og Urban Decay Naked Skin Ultra Definition Loose Finishing Powder. Avslutter m All Nighter setting spray. Bruker sjeldent a full of make up, men disse funker utrolig bra når j først gjør det :)

Er dette samme som UD Naked skin på flaske? 💛 Og passer den tørr hud den du har?

Jeg har veldig oljete og tørr hud, så hvilken av de tror du passer best til meg?

Jeg har eksrem tørr hud, hvilken foundation anbefaler du.

Skriv en ny kommentar