hits

So much is happening

04.04.2017 - 18:53 Én kommentar

Silav og hei på deg! Gud så sliten jeg er nå. Det har vært en dag med lite bevegelse, men mye tanker og innvendig stress. Om det sier dere noe? haha. Jeg har kommet meg tilbake til Duhok og rekker så vidt å skrive dette innlegget før jeg må fly ut for å rekke to viktige møter. Hele dagen i dag har gått til forberedelser til de  3-4 kommende dagene. Det er så mye som skjer for øyeblikket at jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne. Det ble så mye å huske på til slutt i natt, at jeg måtte skrive ned en laaaang huskeliste. 

Uansett, det første som skjer i morgen er noe jeg har gled-gruet meg veldig til. Jeg skal i samarbeid med en organisasjon besøke en flyktningmottak for å si noen motiverende ord til jenter som har vært gjennom grusomme situasjoner og tider og måtte forlate sine hjem etter at ISIS dukket opp. Det er unge jenter som ikke lenger ser gnisten i livet og trenger noen til å kunne motivere de litt og vise dem at det aldri er for sent å følge sine drømmer og ikke minst aldri miste håpet. Jeg håper virkelig at mine ord kan være til motivasjon for dem.

Det jeg skal gjøre senere på kvelden i morgen skal jeg fortelle dere mere om i morgen dagens innlegg:D Det er noe kjempe spennende! Nå må jeg kle på meg og rekke møtene! Snaaakkkkess!


Deler flere bilder av dette antrekket deler jeg med dere i morgen!

(c) Sozan
 

Én kommentar

Nora Piscopo

05.04.2017 kl.18:19

Åå du er nyydelig!

Skriv en ny kommentar