hits

Denim skirt + more about this crazy day

For en dag. FOR EN DAG. Vil dere tro meg om jeg sier at jeg våknet 07.00 i dag og har vært ute og jobbet til nå. Ja nå, satt meg ordentlig ned først nå liksom. Føttene mine hater meg - I can hear them talk bad about me for being so mean haha! Herlighet for en crazy, men effektiv og bra dag. I dag fantes det ikke noe som heter pause eller mat. Jeg startet dagen med å dra til den flyktningleiren som jeg nevnte på bloggen i går. Noe av det beste og samtidig verste jeg har gjort i hele mitt liv. Beste fordi jeg klarte å skape et lite håp- smil hos mennesker som ikke lenger ser vitsen med å leve. Trist og bokstavelig talt jævlig fordi jeg aldri har møtt mennesker som har vært gjennom så mye ille før. Og sitte med de, høre deres historier, hva de har gått gjennom, hvordan deres liv er blitt snudd oppned, var ikke så lett å høre på. Men samtidig så likte jeg meg der så mye at jeg faktisk allerede nå har bestemt meg for å dra dit igjen før jeg skal reise hjem. Jeg skal fortelle dere mere om opplevelsen min i et av mine kommende innlegg med bilder fra dagen i dag. 

Videre så har jeg vært å filmet noen beauty reportasjer til en stor Kurdisk kanal. Kjempe morro og ikke minst spennende å jobbe med nye mennesker og team fra andre land. Kult å se hvordan forskjellige jobber og planlegger slike samarbeid! Mer om det kommer forhåpentligvis også i løpet av uken med bilder. 

Nå skal jeg legge fra meg alt som heter sosiale medier, skifte, ta en dusj, spise deilig mat og bare slappe av! Før det er på´n igjen i morgen med litt møter og MEET AND GREET´N MIIIIIIIN:D  (c) Sozan

3 kommentarer

Hvor er overdelen fra? Kjempe fin

Åå så fantastisk fin du er!

Skriv en ny kommentar