hits

Behind the scenes

15.04.2017 - 15:47 Én kommentar

Heisann fra glovarme Oslo - not haha! Dere, jeg klarer ikke dette været, jeg har vært på gråten disse to dagene fordi jeg fryser uansett hva jeg går med ute. Jeg er ikke skapt for dette været, I'm not.. Men jeg skal slutte å klage her, solen skinner i dag så vi får håpe på at den ikke plutselig finner på å leke gjemsel med oss igjen. I'm to weak for that and my soul is too old for playing, mucho drama på en søndag? Ikke feil det haha.

Så, som kanskje en del av dere allerede har fått med seg, så har jeg kommet meg tilbake til Oslo. Jeg har vært her i to dager. Jeg klarte å sove bort første dagen så var det rett på jobb andre dagen. I dag skal jeg på jobb igjen og prøve å rekke et møte før jeg tar turen hjem igjen. Videre så er det bestemt at jeg og my girlfriend skal ha en skikkelig bestfriend- Gilan og Asma type kosekveld, med middag og kino. Det har vi begge fortjent føler vi ettersom vi begge har slitet oss selv ut med jobb og andre voksne ting i det siste haha!

Husker dere forresten da jeg gjestet et TV program i Kurdistan? Til de av dere som har spurt og har kurdisk kanal eller ønsker å se programmet online, det skal bli vist på tv igjen ikveld kl 21 (Kurdistan tid) Programmet heter Dlop og kan bli sett på KurdistanTV eller Så kan dere også se den online på deres nettside kurdistantv.net. Her har dere noen behinde the scenes bilder:)


















 

Én kommentar

Kecha kurd

15.04.2017 kl.21:02

Gilan kan du værså snill, dele bilder av hu bruden du fiksa idag? Hun var veldig fin på håret

Skriv en ny kommentar