hits

Greece with Nivea

21.04.2017 - 15:56 Én kommentar

I samarbeid med Nivea

God dagen all the way from beautiful Greece! Herlighet som jeg hadde savnet Hellas! Det er så utrolig deilig å være her igjen kjenner jeg. So this was my little secret hihi! I samarbeid med Nivea skal jeg tilbringe noen solrike dager her i Hellas de kommende dagene. Med masse morsomme aktiviteter, koselige middager og sist men ikke minst spennende eventer! Jeg fikk høre at det til sammen var rundt 30 internasjonale influensere som var blitt invitert til denne spennende reisen, så jeg gleder meg til å se hvem de andre er! Jeg har vært så heldig og møtt mange av de store youtubere og bloggere allerede da jeg blant annet var i Paris, LA og NY, men hey.. sier ikke nei til å bli mere kjent med de jeg allerede har møtt og hilse på nye! 

Jeg sjekket inn på hotellet for litt siden, etter en lang reise og tre flyturer. Magen rumler og føttene verker. Nå skal jeg bare hvile, spise digg mat og oppleve denne øya vi er på i to dager før jeg skal bytte hotell til der eventet skal foregå. Er det lov å si at jeg føler denne turen var veldig fortjent? hihi.. Jeg har stresset, jobbet og reist så mye i det siste, så deilig er det å kunne reise på jobb til et sted som Hellas også engang i blant. Dette er hva jeg kaller business and pleasure :D! 

Gleder meg til å oppdatere dere på det som står på planen til de kommende dagene! Følg meg gjerne på snap (Gilansharafani) om du vil se flere oppdateringen fra denne turen. 

Én kommentar

22.04.2017 kl.10:56

Gud så spennende😃

Skriv en ny kommentar