hits

Hello from Kurdistan - again!

30.04.2017 - 11:49 3 kommentarer

Hei og roj bash fra Erbil. Først og fremst, beklager for fraværet mitt de siste dagene. Jeg bestemte meg helt plutselig for å ta et par dagers pause fra alt som heter internett og sosiale medier da jeg landet i Erbil for et par dager siden. Jeg var sliten og følte at det ble litt for mye reising, jobb og stress på kort tid. Jeg følte meg konstant sliten og trøtt og hadde ikke energi til å jobbe eller gjøre andre ting. Derfor så tok jeg den avgjørelsen med å holde sosiale medier  unna meg og bare fokuserer på å slappe av og samle litt energi igjen, så jeg kunne komme sterkere tilbake. SO HERE I´M, stronger, happier and feeling more blest than ever! Jeg har forresten ny rekord, jeg har ikke tatt et eneste bilde på nesten 3 dager! Dere, to dager er som to måneder for en blogger haha! Men helt ærlig? Det har vært kjempe deilig, jeg unner mennesker som klarer å legge fra seg mobilen og sosiale medier generelt og bare nyte det og de rundt seg noen ganger. Slike pauser har jeg bestemt meg for  å ha flere av fremover. Det frisker opp tanker, får kroppen til å slappe av og samler positiv energi og får en til å føle seg ny på en helt annet måte. Med det sagt, så har jeg nettopp trent og kommet meg på kontoret for å jobbe. Det at jeg er ute og reiser mye så ødelegger det trening og mat-rutinen min noe veldig. Jeg har derfor meldt meg inn på treningssenter her og har bestemt meg for å trene like bra og ofte de stedene jeg reise til som når jeg er hjemme i Norge! Så deilig å være i gang igjen med både jobb og trening! Nå er det lunsj så tilbake på jobb:D Ønsker deg en super hyggelig søndag videre så blogges vi snart igjen:D 

3 kommentarer

01.05.2017 kl.08:40

Eeeeh lady på snap'en sa du mobil din ble knust så du valgte like godt ta deg fri, mens her på bloggen sier du noe helt annet???? 🙃 OKEI??!

Gilan

01.05.2017 kl.13:03

Anonym: Var dette jeg sa på snap også.. at kameraet mitt ble ødelagt var helt tilfeldig. Jeg hadde tenkt å ta den pausen uansett for jeg trengte det:)

14.05.2017 kl.13:00

Hvor er toppen dib fra

Skriv en ny kommentar