hits

Hey from Sulaymaniyah!

05.05.2017 - 23:04 3 kommentarer

La oss gå rett på sak: DU VET DU HAR HATT JÆVLIG MYE Å GJØRE (sorry ordbruket) når du  ikke har rukket å blogge på nesten tre dager og bare har postet to bilder på Instagram i løpet av 4 dager haha! Dette er jo heeeelt katastrofe i blogg - verden! Herre min hatt, hvor skal jeg starte liksom. Jeg skal ta å prøve å oppsummere de siste dagene for dere, kortest mulig. Det er så utrolig mye som skjer om dagen  i min verden at jeg ikke helt vet hva jeg skal plukke å snakke mere om for dere først.

 Jeg tar å starter med at jeg i skrivende stund er i Sulaymaniyah ( 1 av de største kurdiske byene) i forbindelse med en kjempe spennende produksjon. Kan dessverre ikke si så mye detaljer om det enda, men jeg har filmet og vloget alt for dere. Så den får dere sett og høre alt om etterhvert når tiden nærmer seg. Men du kan følge meg på snap: Gilansharafani om du ønsker å se noen sneak peek fra behinde the scenes i morgen! 

Jeg har vært her i 3 dager nå. Disse tre dagene har gått i ett - som dere har merket. Jeg har ikke rekket annet enn jobb og møter mens jeg har vært her. Mest fordi jeg kommer til å gjøre to forskjellige jobber under denne produksjonen. Så det har vært noooon stop for min del. I morgen er produksjons dagen, Jeg må opp 4 på morgenen for å forberede meg og det som skal gjøres og tas med til dagens første location. Ut i fra planen, så jobber vi fra 06.00 - 21.00!   AH, så spent men samtidig så stresset pga alt jeg skal gjøre og huske på haha! Håper selvfølgelig på det beste som alltid. Nå må jeg legge fra meg dette og prøve å få noen få timer med søvn før jeg må opp igjen. Følg meg på snap for sneak peeks i morgen! God natt og wish me luck <3 

3 kommentarer

duhok tjej

07.05.2017 kl.14:22

heejjj gilan! skulle du kunna rekomendera några resturanger/ cafe med god mat eller parker i duhok jag ska åka dit i sommar och vill verkligen gå ut så mycket som möjligt, kram!

18.05.2017 kl.13:14

Kan du pliis si hvor den kåpen er fra????

Gilan

18.05.2017 kl.20:00

Anonym: Den kjøpte jeg fra Zara for et år siden:)

Skriv en ny kommentar