Behandlinger

Sleek wet look

SKIN:

NYX Pore filler Primer

Laura Mercier setting powder

Nabla Cosmetics blush in Satellite

NYX Illuminating Stick Maui Suntan

Urban Decay All Nighter Foundation

NYX Strobe of Genius highlighter palette

EYES: 

UD Ultimate Basics

YSL Couture eye primer

UD Ultimate basics eyeshadow palette

 Nabla cosmetics Danae & Ludwig eyeshadow

LIPS: 

Urban Decay Heartless

LASHES:

Rebirth of the Princes Royal Eye candy

Hva syns du om denne looken?

17.10.2016

Jeg startet dagen med en deilig lunsj med mine to søstre og ei venninne av søsteren min her i Hewler. Vel, det tok storesøster ca. 1 time og få meg opp fra senga tidligere i dag, ettersom vi la oss for sent i natt. Men når jeg først kom meg opp og ut, så var alt tipp topp! Jeg har forresten filmet litt til vloggen hver eneste dag mens jeg har vært her, så dere får en ny Kurdistan vlogg denne gangen også når jeg er tilbake. Rett etter lunsjen tidligere i dag, kom jeg til kontoret hvor mannen til søsteren min jobber, så jeg kunne sitte å jobbe litt i fred, med litt mail besvarelser og en ny video! Som mest sannsynlig kommer på bloggen og youtube kanalen min senere i kveld :D


Her har dere forresten noen bilder fra lunsjen i dag! 

Gjør akupunktur vondt?

Sponset behandling

God fredag morgen! Håper du  som leser dette innlegget har hatt en god natt søvn. Jeg har selv sovet helt OK. Hadde helt sikkert sovet bedre om jeg ikke hadde hatt nakke og ryggsmerter. Jeg vet at mange av dere som følger meg på Snap, Instagram og leser bloggen min er frisører og makeup artister. Mange av dere har dessverre derfor kjennskap til de muskel problemene jeg har i. Ettersom det er veldig "vanlig" å få slike problemer når man er i denne bransjen. Til de av dere som hadde spurt om de behandlingene jeg drar til hjelper: Ja, det gjør vanligvis det hvis man går til behandlingene jevnlig og trener litt på forhånd. Jeg skal være såpass ærlig og si at jeg ikke har trent så mye de siste månedene, men behandlinger har jeg hatt en del av. Til tross for at jeg ikke har gjort de øvelsene jeg burde ha gjort, så har kiropraktor og akupunkturen min virkelig klart å hjelpe meg mye. Alt fra behandling, til å gi tips til bedre holdning, hva jeg burde gjøre mere og mindre av. Jeg føler det  er ganske betryggende å dra til sted hvor teamet, de som utfører de forskjellige behandlingene har god kommunikasjon med hverandre og følger opp klientene. Klinikk for alle på Helsfyr er et perfekt eksempel på det!

Ofte så er det slik at jeg først starter behandlingen hos Tor Smeby, som da er kiropraktor. Han prøver blant annet å finne smertekilder i muskulatur, ledd, senefster osv og sørger for at det ikke er noen stramme muskler eller låsninger i muskulturen.

Ettersom jeg har belastet kroppen for mye i det siste, så har jeg også ofte dratt til akupuntur Martin B i det siste etter å ha fått behandling hos Tor Smeby. Han jobber med blant annet nåler. Noe jeg ikke er så glad i haha. Men så flink som Martin har vært, så har det ikke vært noe problem å få de plantet i huden min hver gang jeg har vært der!

Gjør akupunktur vondt?

Det er et spørsmål jeg ofte får. Vel, det gjør ikke direkte vondt. Men har man problemer i muskulaturen som meg og de treffer bra med nålene, så kan det være litt ubehagelig i starten når nålen settes inn. Disse nålene sørger for å fjerne energiblokkeringer som hindrer energi i å strømme rundt i kroppen. Så litt ubehagelig der og da, men absolutt verdt det.Jeg er gjestedommer i Miss Universe Norway 2016.


Japp, du leste riktig! Jeg måtte selv klype meg i armen da jeg ble spurt og før jeg sa ja. Dere aner ikke hvor stort og motiverende det er for meg å få slike muligheter! Dette er ikke noe jeg nevner ofte, men jeg må innrømme og si at jeg ble små imponert og stolt av meg selv, da Miss Universe Norway og selveste Fred Hamelten, som er hoveddommer, tok kontakt og spurte om jeg ville være gjestdommer! Jeg mener, bedre blir det ikke, Jeg gleder meg utrolig mye! Selv om dette er noe jeg aldri før har gjort, så føler jeg fortsatt at det kommer til å bli utrolig morsomt og spennende! Dette er virkelig en drøm som går i oppfyllelse. Ekstra spesielt er det for meg, fordi jeg startet fra 0 for noen år tilbake, jobbet beinhardt, fokusert og målrettet for å kunne være her jeg er i dag, og få muligheten til å blant annet jobbe med noen av Norges mest inspirerende personligheter, som Fred Hamelten. Jeg er takknemlig og gleder meg til å fortelle dere om andre spennende prosjekter jeg skal gjøre fremover.


 

Would you rather

I dag tenkte jeg å komme med en litt morsom og utenom det vanlige type innlegg med would you rather spørsmål - fra topp til tå, altså beauty relaterte spørsmål! Jeg har funnet noen spørsmål på nett og laget noen selv. Under får dere sett mine svar og gleder meg til å lese deres!SPØRSMÅL

1. Ville du heller ha latt håret ditt vokse for alltid eller klippe alt av for alltid?

Jeg hadde nok latt det vokse for ever haha!

2. Ville du heller ha rosa eller koral rouge på?

Koral, uten tvil. Jeg føler jeg kler varme farger best.

3. Om du hadde hatt 3000 kr. Ville du heller ha brukt dem på klær eller sminke?

Vanskelig spørsmål, jeg elsker begge deler.. men jeg har jo så mye sminke fra før av. Så, klær er nok det jeg ville brukt pengene på!

4. Ville du heller har brukt leppestift som eyeliner, eller eyeliner som leppestift?

Leppestift som eyeliner!

5. Ville du bare ha kjøpt sminke hos MAC eller Sephora?

Elsker MAC, men jeg må nok si Sephora fordi jeg liker ikke å forholde meg til kun et merke.

6. Ville du bare ha brukt 1 øyenskygge farge for resten av livet eller en leppestift farge?

Samme leppestift farge ettersom jeg uansett og nesten alltid går med bare lepper.

7. Ville du heller leve resten av livet uten sminke eller neglelakk?

Denne blir ikke så lett å svare på kjenner jeg ettersom jeg elsker begge deler. Men, heller uten neglelakk enn sminke!

8. Ville du heller ha gått med håret opp i hestehale resten av livet eller løst?

Løst. Jeg elsker å ha håret løst.

9. Ville du heller har valgt mellom å bare kunne bruke falske vipper resten av livet eller falske negler?

Vipper, uten tvil!

10. Ville du heller ha sett bra ut på håret resten av livet og vært uten sminke, eller motsatt?

Heller kunne sminke meg, fordi det får meg til å føle meg mer våken og stelt!

 

Laser

Sponset behandling

Som nevnt på bloggen i går, så var jeg en tur innom Eger Skin Clinic i går for å få min tredje laser behandling på leggene og lårene. Til tross for at jeg ikke helt har klart å ta de behandlingene som de har anbefalt (pga lite tid og for mye jobb). Så har jeg fortsatt klart å se en stor forskjell etter bare to behandlinger! Mye mindre og svakere hårstråer er det blitt. Noe jeg mener er imponerende bra med tanken på at de anbefaler opp til 5-8 behandlinger for å få et optimal resultat. Det beste med denne behandlingen er det at det går fort og smertefritt! Jeg gleder meg til å oppdatere dere igjen om et par måneder når alle behandlingene er tatt!

Du kan lese mer om laser behandlinger her!
 

Opp før fuglene!

God lørdag morgen! Jeg regner sånn egentlig ikke med at mange av dere er oppe så tidlig på en lørdag. Jeg har derimot to bruder jeg må ta meg av i dag. En litt utfordrende og utenom det vanlige dag ettersom jeg har to bruder i dag på to forskjellige steder. Først, så går turen nå til Asker hvor jeg skal style min første brud Marianne og hennes forlover på Leangkollen Hotel, som skal være ferdig stylet til klokken 10.30(!). Så går turen tilbake til Oslo hvor jeg skal style dagens andre kommende brud, til hennes forlovelsesfest. Jeg har følt en slags spenningen i hele siste uken på grunnen av i dag. Jeg elsker å ha mye å gjøre, på kort tid. Spesielt med tanken på at det er bruder, siden det er deres store dag. Da får jeg en slags kick. Jeg føler det er sånne dager som i dag er det jeg lærer mest av. Jeg må være ekstra fokusert og være punktlig på tidspunkt for både starte og bli ferdig i tide. Fordi det er fotografer i bildet, forskjellige sermonier og en del logistikk siden det er to forskjellige steder etc.

Nå må jeg komme meg av gårde! Følg meg gjerne på snap om du ønsker å se hvordan dette går og hvordan brudene vil se seende ut. @Gilansharafani er det jeg heter på snapchat! Vi blogges!

Jan Thomas x Babyliss

Heeei og sorry for dårlig oppdatering idag! Både i går og i dag har vært litt sånn hektiske dager med en del jobb, møter, eventer osv. Som en del av dere fikk med seg, så var jeg på Jan Thomas sin event i går tidlig hvor han da introduserte sine nye hår produkter i samarbeid med Babyliss! For en flink, morsom, koselig og inspirerende mann han er. Han gjorde litt forskjellige stylinger på tre forskjellige modeller mens vi var der med sine nye hårstyling maskiner og produkter. De produktene selges ekslusivt i Elkjøp sine butikker! Utenom det så var selvfølgelig like hyggelig som alltid å møte andre bloggere og kjente ansikter. Under får dere noen bilder fra gårsdagens som jeg tok med min mobil:)

Møtte også Freddy der som jeg liker kjempe godt! Helt fantastisk personlighet. Elsker mennesker som står på og lykkes med det de gjør:)

Outfit: Where did the time go?

Annonse

Goood morning from beautiful Manhattan! Før jeg fortsetter vil jeg beklage for å ikke ha svart på deres kommentarer i de siste dagene. Ikke bare bare å finne tid til de vanlige hverdagslige rutinene i en så stor by som NYC som når jeg er hjemme! Det går virkelig i ett kjør her. Vi har alltid noe på planen og tiden blir dermed viktigere. Tiden flyr, tidsforskjellen mellom her og hjemme er på nesten syv timer så det er så lett å bli helt forvirret pga det. Men, takket være den nye, tøffe og stillrene klokken min fra Daniel Wellington, har jeg kunne hatt full kontroll på klokkeslett samtidig som jeg har et så kult tilbehør til antrekkene mine.

De av dere som har lest bloggen min i de siste årene vet at de eneste klokkene jeg bruker er fra Daniel Wellington. Jeg er ikke smykke menneske, men en klokke i riktig stil er aldri feil. Jeg føler det ofte gir det lille ekstra til et antrekk som prikken over i´en! Det er det jeg liker så godt med DW sine klokker. De er enkle og rene i stilen, men samtidig så gir de veldig mye liv til et antrekk! Under får dere en del bilder av et antrekk jeg hadde på meg for et par dager siden med den nye klokken min fra Daniel Wellington!

Om du bruker rabattkoden "Gilmakeup" på deres offisielle nettside når du handler vil du få 15% på alle produkter! Denne koden varer måneden ut;) De har også "free worldwide shipping" så du vil spare en del på det også når du handler:D

Ta en titt, jeg tror du vil digge stilen:)

Klokken jeg har på heter Drapper Durham og den finner du HER! ( annonselenske)
Jakke og singlet: Zara / Jean: Bikbok / Veske: Chanel / Sko: HM / Klokke Daniel Wellington HER (annonse lenke)

(c) Farid Omer.

En grønn og solrik morgen

INGENTING slår en solrik morgen. Du vet, når man blir vekket av solstråler som sniker seg inn gjennom gardinene? Det er beskrivelsen på lykke. For en deilig vårdag! Det første jeg og mannen alltid gjør når vi våkner til sol, er å plassere alle de fargerike og nydelige plantene våre i vinduet. Vi trenger sol for å bli "happy" og de trenger det for å bli enda vakrere og for å vokste:) Så har alle fått seg litt vårsol og vi er one big happy family. De ser ut som en liten lykkelig familie der de står tett inntil hverandre i vinduet, mens solen skinner på dem. Eller, det er i hvertfall det jeg tror og håper at de føler. Jeg er jo ingen blomster Finn, men regner med at alle har godt av å få litt sol på seg hihi. 

Praha

Dobry vecer!

For en koselig by! Herlighet som jeg og Dino har koset oss allerede. Vi checket inn på hotellet for ca. 5 timer siden og vi har siden da gått ut og spist en koselig middag, handlet litt og sett litt av denne romantiske byen. Vi kom tilbake til hotellet for litt siden og det er rett før vi skal ut igjen. Vi har nemlig bestemt oss for å bruke kveldene våre på bad, spa og ikke annet en å slappe av. Hotellen Dino har valgt er helt nydelig! Det ser ut som et slott, både innvendig og utvendig. Den skal også ha en helt fantastisk Spa og basseng. Jeg har bestemt meg for å lage en vlog av denne reisen her også. Denne kommer på Youtube kanalen min (Gilmakeup), men om du ikke har tålmodighet til å vente eller ønsker raskere oppdateringer kan du legge meg til på Snap: Gilansharfani. Har oppdatert den i hele dag:D

Nå må jeg avslutte her. Du skjønner.. spa og kos venter på oss i første etasjen hihi. Vi blogges! <3


(c) Farid O

Hårfjerning med Laser!

Sponset behandling

Hei og god torsdag! Da har jeg akkurat kommet hjem i døren etter å ha vært på besøk hos Eger Skin Clinic! Jeg gjorde noe i dag, som jeg aldri før trodde jeg ville tørre å gjøre. Jeg har for første gang fjernet hår med laser! De fleste av oss barberer, vokser og epilerer hår for å få vekk uønsket hår på kroppen. Jeg startet som mange andre jenter med å fjerne hår på leggene i en alder av 14 år. Jeg husker at jeg hatet det, prosessen med å fjerne hår, smerten og alt rundt det var så innmari ubehagelig. Derimot, den følelser av nybarberte/hårløse bein er jo det beste som finnes. I de siste årene begynte jeg å vurdere laser, ettersom flere og flere av mine venninner begynte med det og hadde gode resultater av det. 

I dag har jeg hatt min aller første hårfjerning behandling med laser hos Eger Skin Clinic. Det gikk overraskende bra og det var smertefritt! Jeg trodde det skulle gjøre vondt og at det skulle være behagelig å utføre, men jeg kjente ikke annet enn bittesmå stikk og litt varme i huden. Trude Svendsen, som gjorde behandlingen på meg idag, sa at lasermaskinen jeg fikk behandling med har hittil vært den mest effektive maskinen og mest smertefrie maskinen å utføre laser behandlinger med! Hun mente også at jeg trengte rundt 6 behandlinger tilsammen med 4 ukers mellomrom for optimal resultat! Kjenner jeg gleder meg til neste behandling allerede! Kjære sommer, både jeg og leggene mine gleder oss til å se deg igjen snart :D

Til deg som også ønsker å bli kvitt uønsket hår på kroppen, nå får du hele 20% avslag på laser behandlinger hos Eger Skin Clinic ut mars ved å bruke koden "Gilan20" når du bestiller din time. Personalet er super hyggelige, profesjonelle og du blir tatt godt hånd om. Tro meg:)

hits