hits

Behind the scenes

Sneak peek

Heisann fra Erbil igjen! Da har jeg kommet meg hjem og fått slappet litt av etter 3 hektiske dager i Suleymaniye med forberedelser og innspilling. Mange av dere har spurt om å få se bilder og mer detaljer om hva det var jeg gjorde der. Her kommer det derfor to sneak peek bilder fra den ene scene jeg gjorde. Dette kan jeg fortelle mere om og dele flere bilder av når selve produktet er ferdig! Uansett, alt i alt så har det vært to ganske spennende og lærerrike dager. Jobbet med en herlig og profesjonell team! Det beste med det hele var de nye menneskene jeg ble kjent med:) Alltid like morsomt å bli kjent med nye mennesker! Can´t wait to show u more! 


 

Cut Cut Cut

Akkurat nå, i skrivende stund, sitter jeg rett ved min kjære søte syke mann i stuen. Han dro på jobb tidlig i dag også plutselig etter et par timer  var han i døra igjen, kaldsvett og helt bleik. Helt siden da har han vært godt pakket inn i varme klær og godt dekket  med bokstaveligtalt alle pledd i huset. Han er syk, Can someone please call 911? haha.. Elsker den reklamen! Dino har minnet meg om den i hele dag thihi! Mens Dino har ligget flat på sofaen, har jeg brukt dagen  min på å klippe en ny video til dere. Den vi spilte inn på lørdagen i samarbeid med /beautyjungle.no. Dette blir enda en vlogg med meg og mannen. Og ja, vi filmet inne på badet denne gangen, kan dere gjette hva videoen er om?:D

Hva har du gjort i dag?

Helg sa du?

Jeg savner lørdager. Jeg savner det man kaller helg og fridager. Jeg savner lange og late dager foran tv'en. Jupp, I really do. Dagen idag har virkelig vært det man kaller non-stop type dag. Vi startet denne dagen klokken 07.00 og har siden da jobbet med forskjellige videoer og innspillinger. Akkurat nå er vi på location nummer to for å spille inn dagens tredje og siste video. Jeg begynner sakte men sikkert å kjenne smertene litt sånn over alt i kroppen. Blir deilig å dra hjem om et par timer kjenner jeg nå. Nå er denne to minutters pausen over, nå må jeg tilbake på jobb! Jeg håper dere har hatt en avslappende og koselig helg hittil:)

Forresten dere, i kveld deler jeg en kjempe spennende Valentines dag konkurranse på Instagramen min! Så følg meg der om du vil vinne fantastiske hudpleie produkter til deg og en du er glad i!:)

Deler et par bilder fra dagen idag under..

Stay tuned !

HEI IGJEN! Jeg håper at dere har hatt en bra dag så langt! Det er egentlig rett før jeg skal komme meg ut for å dra en tur på trening, men før det ønsket jeg å droppe innom for å ønske dere en koselig kveld videre OG: For å fortelle dere om en spennende ting: I morgendagens første innelgg skal jeg dele en liten sneak peak - highlight film her på bloggen! En liten snutt som er en del av en større og lengre film som kommer til å komme på bloggen i en av de nærmeste dagene! Jeg har ledd meg i hjel under klippen og er nesten 100% sikker på at mange av dere også kommer til å like det dere kommer til å se. For det er noe nytt, noe dere aldri før har sett. Det morsomme er det at dette er en veldig veldig etterspurt video. Helt siden jeg startet å blogge, har flere av dere spurt om jeg kan lage en slik video og nå har jeg endelig fått gjort det! Nå føler jeg at jeg har avslørt meg selv litt. Men, det er vel ikke så farlig? Den vil jo uansett bli delt på bloggen i morgen hihi !

STAY TUNED sier jeg bare:D

 Hva tror du videoen er om?

NEW everyday makeup tutorial!Hei på deg! hvordan har lørdagen din vært hittil? I dag har jeg og mannen gjort noe vi aldri før har gjort sammen, vi har spilt inn en vlogg til dere! En vlogg som viser hvordan helgene våre ser ut:D  Det har vært utrolig morsomt å spille den inn i dag, jeg regner med at den kommer til å komme på bloggen om  i løpet av 1-2 uker! Utennom det så har jeg jobbet videre med andre type videoer i det siste som den dere ser oppe! Ettersom jeg har like mange og kanskje flere følgere / lesere fra andre steder i verden enn Norge som snakker kurdisk og verken kan norsk eller engelsk, så har jeg bestemt meg for å gi noe tilbake til de også. Videoen jeg har laget denne gangen er på kurdisk! I denne videoen viser jeg hvordan jeg sminker meg til hverdagen. Jeg hadde tenkt å tekste den, men fikk dessverre ikke tid til det. Dere som driver med youtube vet hvor mye tid teksting krever, right?
Let me know what you think!


Slik vasker du sminkekostene!

Noe av det første jeg gjorde dagen jeg kom hjem fra hjemmelandet var å vaske sminkekostene mine. Jeg vasket alle før jeg reiste og gjorde det igjen da jeg kom hjem. Jeg kan ikke sove med sminke på og føler skitne koster er det samme som å sove med sminke på. Ikke bare det, men sminken ser ikke like bra ut med skitne koster som med nyvasket og rene koster. Selv om jeg hadde andre koster jeg kunne bruke, kunne jeg fortsatt ikke la være å pakke de ut uten å vaske de. Bare tanken på gamel foundation på en foundationkost gjør at jeg klør i ansiktet. Så, for å unngå bakterier og unødvendige urenheter i huden vasker jeg kostene rundt 3-4 ganger i måneden. Det hender at jeg vasker hud kostene mine som foundation, beautyblender, rouge og pudder kost enda oftere siden kostene plukker med seg døde hudceller, oljer og bakterier hver gang vi bruker dem. 

Hvordan jeg renser mine koster?

Før pleide jeg å bruke shampo for å rense av sminken på kostene mine. Det funker helt greit om du ikke har annet å vaske de med. I det siste året har jeg deriomt brukt en rens fra Makeupstore som heter Brush Cleaning Soap (nei, dette er verken reklame eller sponset produkt). Ettersom jeg bruker en del sminke som er vannfast så føler jeg at den såpen renser bedre enn en vanlig shampo.

Steg 1: Jeg starter med å skylle kosten så den blir våt.

Steg 2: Gnir børsten i såpen i sirkler så det skummer. skyller ut og gjentar på koster som er ekstra skitne.

Steg 3: Skyller av kosten og klemer ut all shampo og vann.

Steg 4: Legger dem til tørk, gjerne på skrått slik at ikke noe vann blir igjen i hårene eller i skaftet, ettersom det kan føre til at børsten mister hår.

#renskostenedine #sminkekoster #gilmakeup

Hvor ofte vasker du dine sminkekoster?


Interview with Waar Tv

Evar bash all the way from Erbil igjen! Yes, jeg er tilbake i nydelige Erbil etter ca. 1 uke i Duhok. Jeg trodde tiden gikk fort når jeg var hjemme i Norge.. For å si det sånn, hele Kurdistan turen min føles som en drøm. Tiden har gått utrolig fort! Nå er det plutselig 3 dager igjen til jeg skal hjem til Norge! Jeg har koset meg utrolig mye den tiden jeg har vært her og selv om det var bestemt om at jeg ikke skulle jobbe når jeg kom hit, så ble det på en måte all annet enn en avslappende reise. Men, det er slik jeg liker det. Jeg har gjort mye spennene og forskjellig  i de siste dagene.

I går hadde jeg blant annet intervju med  Waar TV som da er en av de største Tv kanalene her i Kurdistan. De intervjuet meg til en kveldsprogram om meg, Gilmakeup og det jeg har klart å oppnå i de siste årene. Utrolig morsomt å bli intervjuet på kurdisk! Programmet går egentlig direkte og de ønsket derfor ha meg som gjest i studio for kveldens sending, men det kunne jeg dessverre ikke ettersom jeg hadde planlagt å reise til Erbil i dag. Jeg møtte dem derfor i går for innspilling av en rapport om meg til kveldens sending. Programmet har allerede gått på Tv for i kveld. Men det er reprise allerede i kveld klokken 24.00 og i morgen klokken 09.00 til de av dere som har Waar Tv og ønsker å se intervjuet mitt hihi. Jeg har uansett filmet behind the scenes til dere som kommer til å komme sammen med Kurdistan Vlogg´en min! :D

Til de av dere som ikke forstår kurdisk men fortsatt ønsker å se intervjuet, jeg kommer til å få materialet av de som jeg vurderer å dele på youtube kanalen min med tekst:) Så stay tunnnnned!
#waartv #waar #duhok #kurdistan

 Sneak peek + more

Hei fredag!  Er ikke det helt fantastisk at det snart er helg igjen? Jeg håper at dere har sovet godt i natt og har hatt en bra fredag hittil. I dag har jeg en god del ting på planen! Jeg har allerede fått gjort unna en del, men det gjenstår fortsatt mye. Først så skal jeg en tur innom Klinkk for alle Helsfyr, for å få løsnet de stive musklene i nakken. Videre skal jeg blant annet spille inn en ny video i dag, klippe litt på en jeg har filmet ferdig, jobbet videre med sminkekurs planlegging og rydde kåken. I kveld skal jeg på en veldig etterlengtet og spesiell date med min søte prins, Daner. Nevøen min på 9 år! Vi skal nemlig på kino for å se Hotell Transylvania 2. Vi pleier ofte å dra på kino sammen og for å si det sånn.. denne avkoblingen trenger jeg mer enn alt annet nå! Gjett om jeg gleder meg:D

Så, over til det som egentlig var teamet i dette innlegget: Over ser dere et bilde fra en beautyshoot jeg hadde med en av de vakreste jentene jeg noen ganger har sminket! Jeg møtte Shaban på min meet and greet og det første jeg sa til henne når hun kom bort for å hilse var: "Wow, så nydelige trekk du har! Kunne du tenkt deg å sitte som sminkemodell for meg?". Det morsomme er at hun svarte med dette: "Ja, jeg har faktisk mailet deg om det tidligere uten å ha fått noe svar tilbake" haha! Hvordan er det mulig tenkte jeg? Unansett, det endte med at jeg skrev nummeret hennes opp den kvelden og kontaktet henne etter et par uker for en høst- inspirert look! Det ble like fantastisk som jeg hadde sett for meg. Shaban har drømmetrekk, hun har alt en makeupartist kan ønske seg i en sminkemodell hihi! Senere i kveld skal jeg dele flere bilder av selve looken med dere! Til da, ønsker jeg alle dere mine herlige lesere en fantastisk bra høst-dag!

Dine planer for i dag?

Done packing!

Det er en grunn til at nesten alle mennesker i verden hater å pakke. Noe så utrolig kjedelig! Hver gang jeg skal ut å reise så gleder jeg meg til å pakke.. for å si det sånn, den gleden går fort bort.  Rett etter at jeg har begynt å ta frem klær, så går det opp for meg  at jeg også som de fleste menneskene her i verden ikke er så glad i å pakke. Jeg konsentrerer meg så mye at jeg får vondt i hodet. Plutselig så senker farten, lysten går bort og alt blir svart når det kommer til den delen hvor jeg må velge blant sko, vesker og klær haha. Det er så mye som skal klaffe!  Nå har vi endelig pakket ferdig, alt er klappet og vi er klare for avreise. Jeg rakk faktisk også å vaske sminkekostene mine i dag! Deilig å tenke på at jeg skal sminke meg med rene koster i morgen haha. Nå kom faktisk kveldens første gjesp fra meg, på tide å ta kvelden!  Jeg håper at dere har hatt en mindre stressende dag i dag og at været har vært knall der dere bor.

Vi blogges i morgen, god natt! ♥ 


Sponset kjole fra shein her

Gjesteinnlegg

Heihei!

Derya som skriver.. Eller blogger. Ble utfordret av Gilan til å skrive et gjesteinnlegg så da gjør jeg der. Nå er vi i byen og nyter det fine været i Oslo. Skulle gjerne nytet været mer enn å bare sitte på Eataly og spise, men ettersom jeg går rundt med krykker og en fot er det ikke så lett å gå mye. Vi er så sulten, kjenner og hører magen skrike etter mat. Og at det lukter så godt her mens vi venter på maten gjør ikke det lettere for magen... Gilan har helt bloggsperre så da måtte jeg vel bare skrive om noe. Kjapp oppdatering. Håper dere får en fin tirsdag og nyter det finværet masse!

Bilde - Chera

Da er den den store dagen endelig her!Iiiiiiiiik! Jeg kan ikke beskrive følelsen jeg har akkurat nå! Alle de menneskene rundt meg som har jobbet hardt i de siste ukene for å være her vi er nå i dag! Dette har også vært årsaken til at jeg har vært litt fraværende i det siste. Jeg er så utrolig takknemlig for alt jeg har fått oppleve hittil. Gleder meg noe sinnsykt til å fortelle dere alt om det prosjektet vi har jobbet så hardt med i det siste. Det er rett før innspillingen skal settes i gang nå og alle jobber som bare det for å få dette til å se best mulig ut! Nå må jeg også fokusere videre med teamet og håpe på det beste:) Jeg kommer kanskje med flere sneak peak bilder fra bakom kamera. Gled dere sier jeg bare, jeg kommer til å komme med mye spennende fremover. Ha en nydelige dag mine fantastiske lesere<3

Behind the scenes, day 2!

Hei igjen alle sammen! Her kommer det bilder fra dag to av informasjons-film innspillingen vi hadde for noen dager siden. I går var jeg innom jobben til Dino og fikk sett en liten sneak peak av resultatet og jeg eeeeelsket det! Åwh, gleder meg sånn til å dele med dere:)

Mann og kone på sett.

Sminking av sukkerklumpen Jasper.

My beloved BB palett! <3

Ha en super bra dag videre dere <3