hits

Ferie

Last day in Dubai

 

Heisann fra et lite landsby som heter Mayê. I dag bestemte vi oss for å pakke våre saker og kjøre i hele 4 timer fra Erbil til Mayê for å dra på hytta og koble litt av fra storby-stress-livet. Vi blir her i et par dager for å slappe av også er det tilbake på jobb. Om dere følger meg på snap, så har dere sett hvor nydelig denne lille landsbyen er. Uansett, jeg har ikke fått tid til å dele bilder fra siste dagen i Dubai ettersom det har gått i et siden vi reiste tilbake for to dager siden. Så her kommer de! Vi hadde en helt fantastisk siste dag i Dubai med tur på stranda, deilig middag, shopping og kos! 

Nå skal jeg legge fra meg sosiale medier og spille kortspill med familien <3 Vi blogges plutselig igjen!

 

Dette må feires!

Heisann! DA HAR VI ENDELIG KOMMET I MÅL OG BLITT FERDIG MED JOBBEN SOM SKULLE GJØRES HER I DUBAI! Dette skal selvfølgelig feires i dag! Nå har vi vært å jobbet halve dagen, kom tilbake på hotellet nå etter å ha gjort ferdig alle gjøremål. Nå skal vi dusje, pynte oss og oppleve litt mere av Dubai, shoppe litt, være litt turister og ende kvelden med en herlig og deilig middag med utsikt:D Vi reiser hjem i morgen tidlig og hvert eneste minutt i dag skal derfor utnyttes hihi, selv om det er  umenneskelig varmt ute nå.

Under har dere noen bilder fra gårsdagens middag etter en lang dag med jobb! Gikk forresten helt uten sminke i går ettersom det var for varmt ute, deilig var det! 

 

Dubai, Day 1

Her kommer det en liten oppdatering på Dubai turen så langt. Dubai er enda finere enn det jeg trodde det ville være. SPESIELT om kvelden, kan sitte å se på utsikten kvelden lang uten problem. Men, må nesten få med dette også: Dubai er også MYE varmere enn det jeg trodde det ville være. Eller, det er kanskje ikke selve varmen men det fuktige været som gjør det så vanskelig å kunne være ute i varmen. Helt umulig, føler jeg kommer til å besvime  om jeg er ute mer enn 5 minutter haha!  Men alt i alt så har vi har hatt det kjempe fint her så langt. I går brukte vi tiden på å gå litt rundt og (shoppe litt.. bare "litt"). Mens hele dagen i dag har gått til jobb. Vi kom tilbake på hotellet etter en laaang dag først for litt siden og tenker å ta turen ut igjen nå for å spise middag! 

Håper dere også har hatt en bra helg så langt!

Nydelig ikke sant?

Dubai Next

Hei og god morgen fra flyplassen i Hewler! Her sitter jeg med min elskede søster og drikker hver vårt kaffe mens vi venter på flyet. Denne gangen går turen hele veien til Dubai. Jeg er super spent ettersom jeg aldri før har vært der pluss at jeg aldri før har reist med min søster. Vi skal på en 100% business trip, noe jeg dessverre ikke kan rope så mye om enda. Men det er en kjempe stor og spennende prosjekt som min søster og en stor team har jobbet hardt med den siste tiden. Jeg venter spent på grønt lys fra de så jeg kan fortelle dere alt om det! Men først: Dubaaaai! We are ready for you! :D

Hello from Egypt!

MARHABAAA! Haha, japp! Du leste helt riktig nå ja. Litt av en office jeg har nå må jeg si, koser meg som bare det med deilig vær, blå himmel og baseng foran meg. Nå tenker dere hva? Hvorfor i all verden er du der? Vel, ettersom jeg ikke skulle reise direkte hjem etter Hellas turen, så måtte jeg vente ganske mange timer pga transit - fly til Erbil. Jeg reiste via Kairo og her hadde jeg ganske mange timer med venting. Jeg sjekket derfor inn på en hotell her så jeg kunne slappe av og jobbe i fred de timene jeg har her i stedet for å sitte på en hard stol på en kaotisk flyplass haha. Så ja, jeg sitter her og koser meg. Nå skal jeg jobbe videre først og slappe litt av etterpå før jeg må tilbake på hotellet:D Vi hørs snart igjen! 

Creté

I samarbeid med Nivea

Heeei fra Creté! Jeg måtte opp rundt 9 tiden i dag, for å møte Nivea teamet og for å tilbringe de kommende dagene med de. Jeg har med andre ord nå allerede byttet hotell, møtt teamet og noen hilst på noen av influensere. Pluss å ha tatt en tung nap haha! Jeg er så trøtt om dagen, vet ikke om det er været eller alle de timene bak denne skjermen haha! Uansett, det nye hotellet jeg er på nå er helt MAGISK! Deilige og store rom med noen heftige strand og baseng rundtomkring. I dag står ikke annet på planen enn en middag med teamet om et par timer. Vi hadde med andre ord mange timer på oss til å gjøre hva vi ville. Jeg har blitt kjent med noen hyggelige jenter som også er her, pratet -  tatt en del bilder og om nøyaktig 40 minutter skal jeg ha en heftig massage time her på hotellets spa. Jeg gleder meg  thihi!

Stay tuned for mer!

Processed with VSCO with c1 preset

 

Greece with Nivea

I samarbeid med Nivea

God dagen all the way from beautiful Greece! Herlighet som jeg hadde savnet Hellas! Det er så utrolig deilig å være her igjen kjenner jeg. So this was my little secret hihi! I samarbeid med Nivea skal jeg tilbringe noen solrike dager her i Hellas de kommende dagene. Med masse morsomme aktiviteter, koselige middager og sist men ikke minst spennende eventer! Jeg fikk høre at det til sammen var rundt 30 internasjonale influensere som var blitt invitert til denne spennende reisen, så jeg gleder meg til å se hvem de andre er! Jeg har vært så heldig og møtt mange av de store youtubere og bloggere allerede da jeg blant annet var i Paris, LA og NY, men hey.. sier ikke nei til å bli mere kjent med de jeg allerede har møtt og hilse på nye! 

Jeg sjekket inn på hotellet for litt siden, etter en lang reise og tre flyturer. Magen rumler og føttene verker. Nå skal jeg bare hvile, spise digg mat og oppleve denne øya vi er på i to dager før jeg skal bytte hotell til der eventet skal foregå. Er det lov å si at jeg føler denne turen var veldig fortjent? hihi.. Jeg har stresset, jobbet og reist så mye i det siste, så deilig er det å kunne reise på jobb til et sted som Hellas også engang i blant. Dette er hva jeg kaller business and pleasure :D! 

Gleder meg til å oppdatere dere på det som står på planen til de kommende dagene! Følg meg gjerne på snap (Gilansharafani) om du vil se flere oppdateringen fra denne turen. 

Newroz

Heisann! Har dere hatt en bra dag? I dag bestemte vi oss for å være hjemme ettersom være ble litt for kjølig da vi var ute på piknik i går. Men for en dag det var! God stemning, deilig mat og herlige mennesker! Gud så morrro! Selv om været overhodet ikke var som vi hadde håpet på, så koste vi oss som bare det! Under har dere bildet av kurdiske antrekket jeg hadde i går:D 

 

Best view

Jeg har flere ganger nevnt her på bloggen at jeg er skikkelig utsikt freak. I dag dro hele familien til et sted som gir utsikt over hele Duhok. Jeg blir nesten rørt hver gang jeg er der på toppen og ser utover byen. Jeg er jo oppvokst i Duhok ( bodde her til jeg ble 9-10 år). Det er derfor ekstra spesielt for meg å kunne være på toppen av fjellet og nyte den nydelige utsikten. Det vekker så mange fine barndomsminner hos meg! Uansett, alt i alt så hadde vi en kjempe morsom dag med familien. Møtte en del følgere/ lesere der og det gjør jo en sånn dag enda mere spesielt:) <3


Søster og nevøen min


 

Newroz

Jeg mååå nesten starte dette innlegget med å gratulerer alle mine kurdiske følgere/lesere og alle andre nasjonaliteter som også feirer Newroz som oss i dag og de kommende dagene! Som alle vet, så er det offisielt vår nå (selv om det fortsatt er snø i en god del steder i verden inkludert Norge hihi). Men hey, det er 20 mars - dagen før nasjonaldagen vår! En stor dag for alle kurdere som feires med å tenne bål. Newroz-flammen har blitt et symbol på kurdisk frigjøringsvilje i vår kultur og historie. Alle går vanligvis i kurdiske klær i dag, men ettersom det er litt for kjølig enda, så er jeg en av mange som skal heller gå for jeans og en varmere overdel i dag enn tynne og lette kurdiske klær haha! Så får vi bare ta å håpe på at været blir litt bedre fra og med i morgen så vi kan gå i Kurdiske klær!

 

Over har dere forresten et par bilder fra den forlovelses festen jeg var på for to dager siden. 

 

Family

Duhok. For en følelse jeg får hver gang jeg er her og henger med familien. Etter at jeg jobbet i et par timer i går, kom hjem direkte hjem, skiftet og dro ut igjen med familien. Ettersom de fleste har fri på fredager her, så pleier hele familien å samles for kvalitetstid. I går dro vi blant annet til et sted med helt nydelig utsikt over Duhok. Tok masse fine bilder, koste oss med kaffe og søtsaker, filmet en del til dere, så dro vi derfra til et restaurant for å ha familie middag. Super koselig dag <3

Nå skal jeg spise en sen - super sen frokost, jobbe litt også begynne å gjøre meg klar til en forlovelsesfest! Moooorrrrro! Så mye som skjer her, hele tiden!
Min søte niese Aronk, se på håret hennes hihi<3Utsikt over den ene biten av Duhok!

My handsome dad

My Dadê & Babo

 

HELLO FROM KURDISTAN

HEEEEEI & SILAAAV!

Ah, så deilig det er å være her igjen! Jeg føler meg så avslappet, glad og rett og slett lykkelig hver gang jeg er her! For å ikke snakke om det deilige været. Det er akkurat passe vær, verken for varmt eller for kaldt. Også regnet det litt istad, noe jeg elsker og blir skikkelig lykkelig av (nei, det var ikke ironisk haha). Så all in all, så koser jeg meg og gleder meg som bare det til å tilbringe de kommende ukene med familien og venner <3 Akkurat nå er jeg i Erbil, men det er rett før vi skal kjøre til Duhok for å være der noen dager, kose oss med familien, feire Newroz med familien og mer. Så kommer turen tilbake til Erbil igjen, hvor vi skal jobbe med litt forskjellige prosjekter og spennende ting som jeg kommer til å fortelle dere om etterhvert! 


Blogges snart igjen! 
 

Kurdistan next

Du vet du ikke er morgen menneske og aldri kommer til å bli , når du gjesper ukontrollert og kunne nesten sove stående. The struggle is real. I'm not myself when I wake up early. Jeg har seriøst prøvd så godt jeg kan med å få fram et smil her og der mens jeg tok fly til Oslo fra Trondheim. Jeg tror jeg har klart å smile et par ganger, men bare Gud vet hvor falske og kortvarige de smilene har vært haha. Skylder på at jeg la meg 02.30 i natt og våknet 05.30. Er det en grei unnskyldning? Forholdet mitt med tidlige morgner er så ille og jeg merker at det bare blir verre og verre med årene. Jeg tror jeg smittet alle rundt meg på flyet til å gjespe i det vi satt oss ned haha. Får jeg ikke nok timer med søvn, så går jeg rundt som en zombie. En gjespende zombie.

Uansett dere, jeg landet i Oslo for litt siden og har akkurat sjekket inn mine to tunge bagasjer på nytt her i Oslo. I skrivende stund så sitter jeg venter på flyet til Tyrkia, så går turen til nydelige Erbil derfra! Ah, jeg gleder meeeeeg til å sove først når jeg er framme haha - så nyte!

Bye Norway!

Hola fra Oslo! Da har vi nettopp landet i Oslo og det er rett før vi skal ta flyet videre til Stockholm. Må si det var en "stund" siden jeg tok fly sist og det føles godt å være back on track med reiser og fun! Jeg vet ikke helt hva greien med meg å fly er, men jeg elsker å reise. Elsker å ta fly og elsker å være på flyplassen, selv om det å reise kan være litt stressende til tider. Men nå skal en hel uke tilbringes i Sverige. En hel uke med familien som bare skal gå til kos, kvalitetstid og god mat, gjett om jeg gleder meg!

(c) Rezan

Sneak peek

Hei fra Trondheim! Da har jeg endelig kommet meg hjem igjen og jeg må si det føles godt å være tilbake. Det har vært så mye reising i det siste at jeg nesten hadde glemt hvor deilig seng jeg hadde hjemme haha! Etter en kjempe koselig dag og sen natt med familien, la jeg meg og sov som en stein i natt. Bokstavelig talt som en stein, våknet i samme stilling som jeg hadde lagt meg kvelden før. Da kan dere tenke dere hvor sliten og trøtt jeg var! I dag samlet vi hele familien og spiste en super koselig frokost sammen. Mens vi satt sammen og drakk kaffe, visste jeg noen av klippene til familien, da tenkte jeg å vise dere også en del sneak peek bilder fra noen av klippene til jeg får klippt den! Lover dere en kjempe spennende vlogg, fra hele 4 ukers ferien min i Kurdistan! Stay tunnnnnnned! 

Fantastisk dag!

Hei og god morgen, håper dere har sovet godt i natt og er godt uthvilt i dag. Jeg er i hvertfall det etter en ganske lang dag i Stockholm i går med tett plan og mye uforventet snø haha. Men det har vært helt fantastisk! Helt helt fantastisk! Flott gjeng og bra makeup kurs av flinke Karen! Etter kurset i går, fikk jeg slappet av i et par timer, før jeg kledde på meg igjen og dro på middag med Karen, teamet hennes og Maria fra NYX cosmetics. Vi hadde en deilig middag sammen også ble det tredje verdenskrig ute før vi kom tilbake på hotellet (snøballkrig) haha! Dere kan fremdeles se litt av det på snapchaten min: Gilansharafani!
Looken Karen gjorde på nydelige Maria!
Under har du den fantastiske gjengen jeg reiste med fra Norge:D Stephan og Cecilie!!


 

Stressende men bra dag

Wow for en dag det har vært i dag. Minnet meg litt om mine hverdager i hjemme i Norge. Sto opp tidlig, uten å rekke å spise frokost måtte jeg forlate huset for å rekke et møte. Etter møtet satt jeg med mine to søstre i et par timer og brainstormet om noen nye ider mens vi spiste lunsj sammen. Etter det kom vi hjem og hvilet litt hjemme i en times tid, så gikk turen rett ut igjen. Til en super spennende møte med en stor TV selskap her i hjemmelandet. Der satt vi og diskuterte mye spennende i et par timers tid og jeg fikk sett litt av hvert som studio, hvordan de jobber, planlegger diverse ting osv. Spennende og kjempe bra dag med andre ord! Nå skal jeg prøve å hvile litt, fjerne sminken og kose meg med mine søstre. Formen er ikke helt bra, jeg har hostet i et par dager og føler halsen gjør ekstra vondt ikveld. Men I´ll do my best! Just like last night, som det bildet dere ser over. Da vi plutselig bestemte oss for å gå ut en tur:D

Ønsker alle dere en fantastisk bra kveld videre!

 

Al Safadi

Heisann og hoppsann! Hva i all verden er det som skjer med søvnrytme min? Jeg pleier aldri å sove på dagen, aldri vært min greie. Her i Kurdistan har jeg hatt en liten middagslur nesten hver kveld. Så weird! Eller kanskje ikke, med tanken på hvor lite jeg sover om kveldene haha. Legger meg rundt 05.00 på morgenen og våkner rundt 10-11. Uansett. Jeg blir alltid like fjern av å sove på dagen, noe jeg er akkurat nå også ettersom jeg sov i et par timer i stad. 

Men nå skal jeg ut med gjengen! Under har dere noen bilder fra gårsdagens middag med familien. Koselig middag, hyggelig selskap og bra restaurant! Det er livet;) Stedet het Al Safadi  for de av dere som er interessert. Et restaurant jeg anbefaler på det sterkeste i Hewler;D 

Listen to me on Babylon FM

Good morning angels! I hope you all had a good night sleep. And not few bad sleeping hours like mine. hihi! Anyways, I'm about to leave the house and head to Babylon FM (Kurdistan's and Iraq's biggest music Radio station) for a casual morning talk on their breakfast show! This is very exciting for me because this is the first time I'm doing a radio interview in my homeland.

The interview will be in english, that's also why I'm writting this post in english. so everyone who is interested in listing to it,you can reach me out on babylonfm.net or 99.3 Babylon FM around 09.45!

Fineste solnedgangenHei fra nydelige Hewler. Yes, da har jeg kommet meg til hovedstaden igjen! Planen var egentlig det at vi skulle reise hit i går, men så fikk vi en telefon rett før vi skulle begynne å skjøre om at det var for mye trafikk på vegen. Vi fikk beskjed om at den to timers bilturen kunne ta opp til 6-7 timer fordi soldater var på vei inn til Mosul. Som da er en Irakisk by som ikke er så langt unna Duhok. Vi måtte derfor ta litt av den samme veien for å komme oss hit. Vi bestemte oss derfor til å sove i Duhok i natt og heller begynne å kjøre tidlig på dagen i dag. Det gjorde vi og det gikk heldigvis bra. Ingen unødvendig trafikk eller noe, bare litt flere grense kontroll enn det det vanligvis er pga sikkerheten, noe som er bra!

Det som står på planen for de kommende dagene i Hewler er en del møter først og litt arbeid. Så skal resten av tiden gå til kos med mine søstre. Dette har vi planlagt lenge og jeg gleder meg til å tilbringe noen heftige jentekvelder her i hovedstaden. Nå skal jeg fortsette å nyte den nydelige solnedgangen før vi skal spise middag. Vi blogges <3

Gårsdagens i Duhok

Heisann og Roj bash fra Duhok. I skrivende stund sitter jeg rundt matbordet med familien og skriver dette innlegget. Vet, ikke akkurat sosialt eller fint av meg å sitte her med MAC´en, men må mann så må mann haha! Uansett, jeg ville dele noen bilder fra gårsdagen med dere. Etter å ha vært å besøkt søsteren min, kom vi hjem og bestemte oss for å gå ut igjen for å spise noe lett og godt sammen. Tro det eller ei, men der satt vi og diskuterte noen filosofiske spørsmål i flere timer haha! Utrolig morsom gjeng, med forskjellige personligheter og sterke meninger. All in all så var det en perfekt dag med mennesker jeg aldri får nok av. Ser fram til enda en dag med denne gjengen her i dag:D


#Duhok

Duhok next!

Da er tiden inne for meg å forlate Erbil for noen dager og besøke familien i Duhok. Der hvor jeg er oppvokst! Til de av dere som ikke vet; Jeg er opprinnelig fra Duhok, men har vært mye i Erbil de siste gangene jeg har vært i Kurdistan pga jobb. Ettersom det er hovedstaden vår og det meste ofte skjer her, slik som det er i Oslo og alle andre store byer. Men nå føler jeg at det er på tide at jeg tar et par dager i verden koseligste by i mine øyner. Denne gangen blir jeg ikke der mer enn et par dager, ettersom jeg må være tilbake i Hewler til mandagen pga en del møter og jobb. Men turen skal dit igjen og planen er å tilbringe et par uker der også. Ah, som jeg GLEDER MEG!


Under deler jeg et par bilder fra den koselige dagen jeg hadde med min søster før Miss Kurdistan! 

Had to fix my broken nail before the big day!

Så dro vi derfra til et sted her i Hewler som serverer deilig lunsj!

Også hentet vi denne søte duden fra barnehagen da vi var ferdig!

Neste gang vi blogges er fra Duhok, ciao!;)

God kveld fra Erbil

Heisann og god kveld fra nydelige Kurdistan. I skrivende stund sitter jeg hjemme hos søsteren min Sozan og skravler om alt og ingenting. Det er alltid så mye som skal tas igjen når vi har vært borte fra hverandre i en del måneder. Jeg kan ikke beskrive den følelsen jeg sitter med nå. En helt unik følelse jeg får hver gang jeg er her, som jeg aldri får kjent på andre steder i verden. I´m so grateful and so happy right now!<3  Vi landet i Kurdistan tidligere i dag, men jeg føler denne dagen har flydd av gårde fordi det ikke ble noe søvn på oss i natt pga den sene fly turen vi hadde. Jeg har derfor hatt litt hodepine i dag og var små fjern til jeg la meg i et par timer i stad, våknet, spiste mat og drakk en stor kopp kaffe. Men, nå skal jeg klappen sammen MAC´en og kose meg resten av kvelden. De to siste timene har gått til forberedelser til et viktig møte jeg skal på i morgen tidlig. Et møte om noe kjempe stort og spennende jeg kommer til å gjøre her i Kurdistan i løpet av de kommende dagene engang! Noe jeg kan love dere jeg har drømt om å få muligheten til å være en del av engang og nå virker det som den drømmen også går i oppfyllelse snart! IIIIIk, livet altså! <3 Vi blogges mere i morgen!

God natt og vi høres snart igjen! 

Bye Norway, Kurdistan next!

I skrivende stund sitter jeg i bilen og er på vei til Værnes! I dag skal jeg reise bort, et sted jeg aldri får nok av: Hjemmelandet mitt, Kurdistan! Sist jeg var der var i fjor november, nesten et år siden. Da ble jeg bare i to uker. Denne gangen blir jeg dobbelt så lenge, nesten 4 uker! Noe jeg ser veldig veldig veldig fram til. Det blir forhåpentligvis en avslappende tur med masse kos, men også en del business og møter hihi. Klarer som sagt ikke å holde meg unna jobb så lenge, så må alltid dra inn litt jobbings her og der for å føle meg.. Levende haha! Har en lang dag foran meg, så jeg avslutter her. Men vi blogges helt sikkert snart igjen! 


Jacket: Romwe (Here) Sponset


 

Packing


God fredag morgen! Dere, nå er det faktisk få dager igjen til jeg skal reise. ettersom jeg sleit litt med å sette i gang med pakking, kom søsteren min innom i går for å hjelpe med det haha. Hun visste at jeg ville utsette det til det var en dag igjen hvis ikke. Vi var super effektive i natt og har pakket ferdig alt nesten, utenom sminke. Som jeg bare må pakke dagen før jeg reiser! 


Sånn ellers så blir det en treningsfri dag i dag, ettersom jeg har trent bra og ofte de siste dagene jeg har vært i Trondheim. Så bra at jeg verken kan le eller gå som jeg vil. Trent hele kropp i går og er kjempe støl sånn over alt haha! Istedenfor skal jeg komme meg til sentrum med dama til broren min litt senere for å gjøre noen små gjøremål!


Vi blogges muligens senere! 

Face Awards

LA TID: 08.30

God lørdag dere! Da har jeg nettopp våknet etter å ha sovet som en stein i natt. Jeg har funnet ut av at det ikke bare bare er å blogge med jetlag og så tett plan når man er bortreist. Promise, I´ve tried hihi. Hver kveld, etter å ha blitt ferdig med alt har jeg tatt fram Macen og kamera for å jobbe litt også har jeg dessverre klart å sovne. Så har det vært på´n igjen dagen etter. I dag deriomt, slipper vi stress. I dag er det den store Face Awards dagen! Vi trenger derfor ikke å forlate hotellet før etter 16 tiden. Så det blir deilig med noen rolige timer før den spennende kvelden vi har i vente!

Under har dere forresten en del bilder fra gårsdagens hvor vi fikk se NYX´s nye produkter for i år og neste. GLED DERE sier jeg bare:DSwatching swatching & more swatching!Har du noen favoritt produkter fra NYX cosmetics?

LA day 2

LA TID: 09.20

Heisann! Ny dag, nye muligheter! I don´t know where to start! Herlighet for en fantastisk dag vi hadde i LA i går. I´m so so so in love! Etter frokosten i går dro vi ut med teamet for å være litt turister. Vi dro blant annet til Walk of fame i Hollywood, shoppet litt og koste oss i det nydelige været. Etter det kom vi tilbake til hotellet, frisket opp sminken, skiftet klær og dro på NYX cosmetics welcome party. Der hadde vi det kjempe gøy med forskjellige influensere fra hele verden. Det kommer til å komme masse bilder fra eventet så snart de er lastet ned:D

 


Rett etter frokosten i går, gikk turen til taket på hotellet. Der er det baseng og nydelig utsikt over LA. Der tok vi en del bilder sammen og tok deretter uber til Hollywood.

Babes!Fantastiske teamet vårt!

Walk of fame baby

Vi blogges!

God Morgen fra Los Angeles!

LA TID 08.30

Hei og god morgen all the way from Los Angeles! Håper dere har hatt en bra dag så langt. Jeg må si det er litt forvirrende å kunne blogge med tidsforskjellen, mellom LA og Norge ettersom vi er 9 timer foran dere. Men jeg skal prøve å stille inn noen innlegg, så innleggene blir delt til de tidene dere er vant til.

Dere som følger meg på Snapchat: Gilansharafani, vet hvor fort jeg falte for LA haha! Det er helt ubeskrivelig å være her. Menneskene, været, alle husene, deilig mat osv. Jeg kunne seriøst ha skrevet en hel bok om bare gårsdagens inntrykk og opplevelser. Etter at vi landet rundt 13.00 (LA tid) i går, så checket jeg først inn på hotellet, slappet av i et par timer, så gjorde jeg meg klar og dro på middag sammen med en helt fantastisk gjeng. De jeg har reist med fra Skandinavia og en del andre team fra Tyskland, England, Portugal osv. Det beste av det beste er det at NYX faktisk har klart å samle alle influensere, bloggere og youtubere på samme hotell! Hvor morro er ikke det? Gleder meg som bare det til å møte enda flere av de i dag.


Under har dere en del bilder fra gårsdagens

U
Vi spiste middag på dette fancye og populære stedet som heter Ysabel! Nydelig restaurant og deilig mat:)


Det tyske teamet hihiSkandinavia teamet. Fra høyre: Ellinor Rosander ( vinneren av Nordic Face Award ), Maria (NYX Skandinavia PR manager) og hennes kollega Olga!


Men, nå skal jeg sminke meg, spise frokost med teamet og være litt turist i et par timer, før vi sammen skal på ukens første event  senere i kveld.

Ha en herlig dag videre, vi blogges om ikke så alt for lenge igjen!

NEXT: Oslo - Stockholm - Los Angeles

God morgen fra Gardermoen! Yaaaas, tidlig morgen men gjett om jeg er klar for LA dere. Mens jeg sto inne på badet og sminket meg tidligere i dag tenkte jeg på tankenes kraft. Hvordan tanker skaper vår virkelighet. Litt rart å tenke på det, syns ikke dere det? Uansett hvor klisje det høres ut, så har jeg trua på sånt hehe. Så til deg som har en drøm, som har et mål her i livet.. Aldri gi opp. Tenk positiv, stol på deg selv og hopp uti det uansett hva andre måtte mene! Men dere, nå må jeg rekke flyet til Stockholm! Vi blogges om ikke så alt for lenge ;)

Ha en herlig dag videre!

LOS ANGELES WITH NYX COSMETICS IN LESS THEN ONE WEEK!

Jeg skal for første gang reise til LA med NYX cosmetics. I know, dette kom som et sjokk på meg også hihi! Jeg føler meg så heldig som får reist så ofte til forskjellige land i verden som beauty influencer fra Norge. Jeg elsker å reise og jeg elsker jobben min enda mere. Så når jeg får muligheter som dette, det å kunne reise til nye steder i verden samtidig som jeg får drevet med det jeg elsker er som en drøm for meg. Det beste med slike turer er teamet man reiser med. Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker, spesielt personer i samme bransje fra andre land. Det er utrolig inspirerende å henge med talentfulle mennesker på turer som dette. Så jeg ser veldig veldig fram til denne reisen og gleder meg til å fortelle dere mere detaljer om selve turen, hvem jeg reiser med, når det er, om planen vår når vi er der osv.

 


Her har dere forresten en liten sneak peek på gårsdagens look. Produktliste og flere bilder kommer i løpet av helgen eller neste uke:)Har du vært i LA?:)

Behind the scenes: Photoshoot med Urban Decay!

Da har jeg endelig fått tid til å sette sammen noen bilder til dere fra photoshooten jeg hadde med Urban Decay i NYC! Før vi reiste dit, visste jeg at jeg skulle ha en shoot der, men ikke hva slags shoot og til hvilket annledning. Da jeg fikk vite det derimot ble jeg rett og slett helt satt ut! Jeg ble jo invitert med mange andre store bloggere og youtubere fra andre land ettersom UD skulle lansere Vice 100 lisptick paletten. Etter lanseringsdagen hadde Urban Decay valgt ut 100 forskjellige influensers til å ha et shoot med ulike leppestifter fra paletten. Ett for hver influencer. Jeg fikk fargen Rejected! Jeg ble litt usikker da jeg så hvor rosa fargen så ut på bildet ettersom jeg nesten aldri går med rosa leppestift, MEN de var utrolig greie og sa jeg kunne bytte farge om jeg ikke følte det var helt meg etter at jeg hadde prøvd det på.Som dere ser på bildene under så tok vi det på for å se hvordan fargen ble på og den ble overraskende fin på med smokey-eye looken jeg hadde den dagen. Leppestiften var heldigvis ikke så pigmentert og ga derfor leppene mine en fin, naturlig farge! De hadde forskjellige locations til shooten og jeg var en av de som tok bildene ute. Litt kaldt ble det, men både jeg og de ble super fornøyde! Selve shooten og prosessen gikk utrolig fort ettersom det var helt perfekt planlagt med tanken på styling, lunsj, location, tidspunkt, fotograf osv. Alle som var på eventet og på shooten dagen etter var helt forelsket i locationen dette ble holdt. Helt perfekt sted til Urban Decay. Kan liksom ikke bli mer urbant enn det dere ser på bildene hihi!
Både Dino og Sophie var med på shooten og vi hadde det utrolig morsomt sammen! Dino har filmet en god del behind the scenes, som kommer til å komme på youtube kanalen min. UD hadde også et film crew der hele tiden som filmet, jeg deler selvfølgelig den også med dere når den er ute!

Jetlag og auuu!

Jetlag, konstant trøtt, sliten, vondt i visdomstanna, konstant sulten, savner NYC, må pakke ut, må pakke ned ting for å flytte til nytt sted, mye jobb å ta igjen, lite tid til å ta igjen den jobben osv. Dette er bare noe av det som konstant har gått rundt i hode på meg siden vi kom hjem i går. Det første vi gjorde etter at vi kom hjem å la fra oss bagasjene, var å komme oss ut igjen for å spise en matbit. Vi hadde tenkt å bruke en del timer ute, så vi ikke skulle falle i søvn da vi kom hjem. Men tro meg dere, jeg sov sittende i bilen etter at vi hadde spist og da var klokken bare rundt 19.00 tiden. Jeg ba Dino om å kjøre hjem med engang ettersom jeg ikke lenger kunne holde meg våken, fordi både jetlagen og smertene i visdomstanna hadde helt plutselig slått inn haha! Jeg våknet for et par timer siden med enda verre smerter i tanna og fortsatt veldig trøtt! Jeg skal hos tannlegen i morgen og må muligens trekke ut to av visdomstennene. Noe som ikke passer seg nå i det hele tatt med tanken på alt det som må gjøres. Men, må man så må man! Nå skal jeg få i meg en suppe, lover å blogge om mer spennende ting når jeg har kommet meg i rytmen igjen og blitt bedre. Jeg rakk ikke å blogge om alt vi gjorde og de stedene vi besøkte mens vi var der  pga tidsforskjelligen. So stay tuned!


Bildet over er tatt i går da vi dro en tur til fantastiske Central Park! Kommer flere bilder av gårsdagens også i eget innlegg:D

(c) Farid Dino

Hei fra Danmark

Hei fra Danmark! Da har vi nettopp landet i solrike København etter en lang flytur. Jeg har dessverre ikke klart å sove slik som jeg hadde håpet på, så ja jeg sitter med ganske så trøtte øyne nå og gruer meg til jetlagen som jeg må gjennom i de kommende dagene. Om ca en time skal vi ta neste fly til Oslo, og så fort jeg er hjemme, så går turen rett til senga. Gjett om jeg skal ta igjen de dårlige liksom søvntimene jeg hadde på flyet vi tok fra New York i natt. Jeg gleder meg utrolig mye til å komme meg hjem idag. Mye spennende som skjer fremover! Men det jeg gleder meg sånn aller mest til nå er å flytte til ny leilighet innen to neste ukene! Vi kommer til fantastisk vær og det er deilig:)

Dette blir bra, vi blogges fra Oslo:D

Last day in NYC

Hei på deg! Da var helgen snart over, noe som betyr at vi snart skal tilbake til Norge! Vi har med andre ord idag igjen på oss til å oppleve mere av NY. Hele gårsdagen gikk til shopping, kos og en koselig middag på Stk med Sandra og Fredrik. I dag har vi bestemt oss for å være litt turister og besøke steder som Central Park, frihetsgudinnen osv. Vi skal til flyplassen først rundt 20.00 tiden, noe som er bra for da har vi god tid på oss. Vi har allerde cheket ut av hotellet og sitter i skrivende stund og spiser en sen lunsj på Wok to walk. Dessverre ikke så godt som jeg trodde det ville være haha! Men, nå må vi komme oss videre om vi skal rekke alt det vi har tenkt å gjøre idag. Ønsk oss en god flytur hjemover senere!

Vi blogges og jeg gleder meg til å fortelle dere alt om denne turen når jeg har kommet meg hjem!

En uforglemmelig kveld i NYC

God dag fra Manhattan. Regner med at det er rundt klokken 17 hos dere nå som bor i Norge. Anyways, jeg håper dere har hatt en bra dag så langt! I dag tenkte jeg å dele bilder fra den uforglemmelige kvelden med Urban Decay med dere. Det var utrolig mye bra som skjedde den kvelden. Urban Decay kan det å holde en fest for å si det sånn! Det var helt fantastisk stemning med noen av verdens største og beste makeupartister, youtubere og bloggere! Dere kan bare tenke dere hvordan kvelden var for meg med alle de fantastiske menneskene! Helt ubeskrivelig og uvirkelig er det enda for meg, når jeg ser disse bildene fra den kvelden!

Jeg klarer ikke å slutte smile når jeg ser bildet over. Noe så uvirkelig, seriøst jeg kan ikke tro at jeg fikk hilst på den vakre skapning over, Ruby Rose! For de av dere som ikke har fått det med seg, så er hun ansitket bak The Vice leppestiftene! Kvelden startet faktisk med en liten prat med henne, hvor Wendy som står bak UD stilte henne noen spørsmål Hun virker som en utrolig jordnær og morsom person!

Flinke Wendy som står bak UD!

I can´t.. I just.. can´t! Herre Gud, det var så utrolig å hilse på dise jentene. Disse  her er noen av de største innenfor beauty bransjen og er de jeg daglig blir inspirert av!

Fra Venstre har dere: Desi Perkins, Makeupshayla, Iluvsarahii & Lustrelux!

and offcourse to av mine andre favoritt makeup artister: Mannymua733 og Patrickstarrr! Så søte og hyggelige! .. Ja, Patrick ville at jeg skulle sitte på fanget hans haha!

Møtte også talentfulle Maryam "maryamnyc"! Var utrolig kult å høre henne si "Ey, I´ve seen you before" :D


Også det fantastiske teamet jeg reiste med fra Skandinavia! Fra venstre, Sophie, Annkarin og Sandra Willer!
JUPP, møtte fantastiske Jeffeestar også hihi!


Fikk også hilst på disse to nydelige jentene som også er bloggere og youtubere fra midtøsten! Venstre: Sheidafashionista og søte Themayaahmed!

---

Ubeskrivelig kveld rett og slett! Nå skal vi snart møte Sandra og hennes kjæreste for en lunsj og shopping i NY! CAN´T WAIT! Vi blogges <3
 

Lunsj i NYC

  •  
    Gooood morgen! Her i NYC er klokken 10.00 på morgenen akkurat nå. Jeg sto opp klokken 07.45 i dag ettersom jeg måtte være ferdig sminket og stylet til en spennende shoot med Urban Decay klokken 08.20 i Brookolyn! Det har vært to helt helt helt fantastiske dager med Urban Decay. I går dro vi på The Vice lansering med mange av verdens største beauty youtubere og bloggere. Så utrolig mange personer jeg i mange år har sett opp til og blitt inspirert av! Jeg fikk også sett og hilst på nydelige Roby Rose. Gleder meg såååå mye til å fortelle dere mere om det fantastiske event igår og shooten idag. Snart skal vi på lunsj med teamet, vi blogges senere babes;) Under har dere forresten en del bilder fra lunsjen vi hadde sammen igår før vi dro på lanseringen av The Vice! Livelig og koselig gjeng:)Meg og herlige Sophie! <3


Annkarin og søte Sandra Willer!
(c) Farid Dino

Har du vært i NYC ?

New York dag 1!

Wow wow wow.. hvor skal jeg starte? Herre min Gud som vi trives her! Det er rett og slett helt helt helt umulig å ikke forelske seg i bygningene, maten, skyskraperne av glass, menneskene, gule taxiene, sidegatene og sist men ikke minst alle lysene på kvelden. Nei dere.. det blir ikke lett å forlate dette stedet på søndagen! Forresten dere, dette innlegget er stilt inn, så dere får lest innleggene mine som vanlig etter norske tider.  Men ja, vi er rett og slett helt forelsket i NYC allerede etter bare en dag her! Til tross for en lang flytur i går, brukte vi masse tid på å oppleve NY da vi var framme. Rett etter at vi checket in på hotellet, tok jeg, Sophie og Dino turen ut for å spise noe lett før middagen.


Da endte vi opp på et sted som serverte både asiatisk og fransk mat. Utrolig deilig mat!


Etterpå dro Sophie tilbake til hotellet for å jobbe litt, mens jeg og Dino ble igjen ute for å oppleve litt av byen før vi skulle møtes igjen til middag.Som dere ser så ble det en god del bilder av byggningene og gatene.. kommer også et innlegg med detaljer om antrekket mitt så fort jeg har fått tid til å finne de bildene:D

Under får dere sett bilder fra den kjempe koselige middagen vi tre hadde sammen! En vellykket og bra start på denne turen her!Nå klarer jeg dessverre ikke å holde øynene oppe lenger. Klokken er ca 22.00 her nå mens jeg skriver dette innlegget, noe som betyr at klokken er 04.00 i Norge nå. So I hope you don´t´mind om du ser noen feil her, jeg klarer som sagt så vidt å holde øynene oppe haha!

Vi blogges sikkert senere! I love you og ta vare!

kisses and love from NYC!

(c) Dino

The Dressmaker

Tenk at jeg skriver dette fra 11.000 meter over bakken! Nå har vi gjort unna 2/3 deler av turen. Akkurat nå er vi med ord bare et par timer unna The Big Apple. Jeg føler tiden har gått utrolig fort! I løpet av de timene som har gått har vi blant annet filmet litt, spist mat, lest bok, surfet på nett og sett film! Jeg så på The Dressmaker, hvor Kate Winslet og Hugo Weaving spiller. Jeg så en liten sneak peek av filmen for er et par uker siden da Kate var gjest på The Graham North Show og trodde liksom ikke at det ville være bra film. Den var alt annet enn det jeg trodde! Jeg elsket filmen, selv om den var litt for trist og hadde en tung slutt. Kate spiller som vanlig veldig troverdig i denne filmen også. Klarte ikke å holde tilbake tårene i noen av scenene:( Anbefaler alle dere å se på den om dere er like glad i dramafilmer som meg! Haha, fikk nettopp øyet på skjermen til en dame som sitter 2 seter foran meg som ser på samme film! Nesten så jeg får lyst til å se den igjen selv hihi:)

Vi blogges!

NEW YORK NEXT!

God morgen fra en gjespende Gilan på Gardermoen. Alltid like vanskelig å stå opp så tidlig, alltid! Uansett hvor mange timer med søvn jeg har hatt, men idag er det annerledes dere, JEG SKAL TIL NEW YORK! Det har liksom enda ikke gått helt opp for meg at jeg skal dit og hvorfor! Jeg fikk timeplan på det som skal gjøres de første dagene vi er der med Urban Decay og jeg kan nesten ikke vente til jeg får fortalt dere alt! Vi kommer til å gjøre mye spennende, noe av det kan jeg fortsatt ikke tro jeg skal få muligheten til å oppleve og gjøre når vi er der. Jeg føler at denne turen kommer til å bli veldig lik Paris turen, altså at det blir så mange opplevelser og mye spennende som kommer til å skje i løpet av få dager. Inntrykkene fra byen, menneskene, inspirasjonen og ikke minst at jeg skal oppleve det med mannen! Life is good! Det har vært noen veldig hektiske dager, slitsomme kvelder, lite søvn..but in the end it pays off!! Love it!

Avreise om noen få strakser her, vi blogges from the other side, ciaaao!

1 dag igjen!

God morgen og ny uke! Da var helgen over, noe som betyr at det bare er en dag igjen til jeg skal reise til NEW YORK! Jeg gleder meg så sinnsykt mye til denne turen. Jeg har dessverre hatt det veldig travelt i hele forrige uke og har derfor ikke hatt tid eller mulighet til å verken tenke på turen eller forbrede meg til det. I dag må jeg derfor ta igjen en god del oppgaver før morgen dagens avreise. Det er dager som i dag jeg skulle ønske dagen hadde mer enn 24 timer. På planen i dag står det blant annet dette: Nye negler, spraytan, pakking, en del papiarbeid og en del ting som skal handles inn før avreise. Det er så typisk meg å spare det meste til dagen før jeg avreise. Stressende blir det vanligvis, men I do kinda like that kind of stress hihi.

Jeg kommer som sagt til å ha en del å gjøre i dag, så det er ikke heeelt sikkert at jeg kommer til å rekke å komme innom bloggen igjen. Om det skjer, så blir det en sen oppdatering. Men hey, du kan alltid følge meg på Snap: Gilansharafani for flere oppdatering! Ønsker alle dere en riktig god mandag videre, vi blogges!

Praha del 2!

Hei og god tirsdag! Jeg håper dere har hatt en bra dag så langt om dere  har vært på jobb, skole eller jobbet hjemmefra som meg. Selv så har jeg brukt denne dagen på å rydde kåken litt også har jeg tatt igjen litt papirarbeid og mail besvarelser. Det har vært litt lite blogging i de siste dagene ettersom vi først og fremst har prioritert salg av boligen! Snart er det noen andre som får ta over denne fantastiske leiligheten vår. Til deg som er interessert, du kan se annonsen til leiligheten vår HER. Blir ikke lett å forlate dette stedet.. men samtidig så gleder jeg meg noe enormt til å flytte litt utenfor byen, ha roligere hverdager og bedre plass hjemme:)

Videre så tenkte jeg å dele noen flere bilder fra Praha med dere. Noen har spurt om antrekk detajler fra den dagen, det kommer eget innlegg om det:) Lover! Vi blogges muligens senere dere:)


(c) Farid & Gilan

#praha #prague #prahaferie

Today in pictures and text!

Da jeg begynte å søke litt på Praha og så bilder fra byen (før vi skulle reise hit) tenkte jeg "Hm.. helt vanlig". Vel, for å si det sånn jeg har ikke klart å legge fra meg kamera et eneste minutt i hele dag. Jeg og Dino har vært ute siden klokken 11.00 og var virkelig villig til å gå hele veien fra toppen av Praha slottet Loreto til hotellet vårt for å se mer av byen. Dessverre for føttene våre var det uaktuelt og det til tross for den deilige fotmasasjen vi hadde tidligere i dag. Vi har fått opplevd utrolig mye i dag og både jeg og Dino er kjempe glad for at vi valgte Praha som reisemål denne gangen! En helt fantastisk fin by, med kjempe hyggelige mennesker.. utennom han ene taxisjåføren som lurte oss trill rundt tidligere i dag haha! Så pass dere for det. Han dro til seg 400 ekstra kroner ved å gi oss tlbake ungarske penger istedenfor tjekkiske. Veldig vanskelig å se i alt oppstyret. Ellers er byen tipp topp! Her får dere en del bilder fra dagen i dag. Deler resten senere engang. Nå skal vi komme oss ut igjen for å spise en god middag, så går turen innom spa behandlingen igjen! Vi blogges:)


#praha #prague #prahatravel

Livet

God morgen hele veien fra Praha! Jeg håper dere har sovet godt i natt, for det kan jeg bare dele og si at vi har etter gårsdagens opplevelser! Vi avsluttet som sagt kvelden med en lang spa og bading i bassenget. Vi har derfor begge sovet som en stein i natt. I dag har vi tenkt å fortsette å utforske denne byen ettersom vi kun fikk noen timer igår kveld. 

Snart skal vi ned for å få i oss en frokost og etterpå en tur på treningsstudio her på hotellet så vi kan trene litt før vi skal ut rundt lunsj-tiden.. Vi har satt av noen timer til selve byen idag, besøke noen av de mest kjente stedene her, bygningene og rett og slett bare spise oss mette og gode mens vi rusler rundt. Deretter blir det fot-massasje, ansiktsrens så ser vi hva resten av dagen bringer. Jeg deler det iallfall med dere så kanskje blir dere også inspirert av denne fantastiske byen. God lørdag så lenge og kos dere.

Følg meg gjerne på Snap for raskere oppdateringer: Gilansharafani


Ha en nydelig dag videre <3

Bye Norway!

Da var ukens høydepunkt endelig her! Jeg har alltid vært en spontan menneske, at vi bestilte denne turen sånn helt plutselig i går gjør faktisk denne turen enda mere spennende! I går ble det bare et innlegg som sikkert mange av dere merket. Men det er kanskje ikke så rart med tanken på at vi plutselig måtte forberede oss og pakke til idag. Vi ble ferdig med alt og rakk faktisk å spise kveldsmat og så på interiør inspirasjon i en times tid før vi la oss i natt. Koselig, spennende og stressende periode. Alt i ett. Vi selger unna våre gamle møbler og forbereder vår leilighet til salg samtidig som vi ser på inspirasjonsbilder til møbler for vår neste leilighet. Må ærlig innrømme og si at denne turen var midt i blinken nå med tanken på stresset vi går gjennom om dagen. Blir godt å snu ryggen til alt det ansvaret og stresset i et par dager nå! Nå må vi gjøre oss klar til avreise snart. Vi blogges, ta vare:) Praha, here we come!

Da var det endelig bestemt!

Etter mye frem og tilbake og en del endringer i planen, har jeg og mannen endelig klart å finne et par dager til ferie! I sånn siste liten, bestemte vi oss for å oppleve Praha sammen. Ettersom vi bare hadde få dager, måtte vi velge et sted som ikke var så langt unna så vi ikke brukte så mye tid på transport. Da ble det Praha! Både jeg og han har hele tiden hørt fra venner om at vi burde ta en tur dit. Ingen av oss har vært der før så vi gleder oss veldig! Målet med denne korte ferien er å slappe max av, spise masse god mat, dra på spa og oppleve spennende steder i byen sammen. Så, om du har vært der tidligere og vet om noen spisesteder eller fine steder som jeg og Dino burde besøke så må du gjerne komme med tips!:D


Bildet er lånt fra google.

Har du vært der før?:D

Bye bye Oslo

Da er jeg endelig på vei til Trondheim! Akkurat nå sitter jeg på Gardermoen og venter på flyet, privatflyet mitt altså, Haha! I det siste så har tanken på å fly til Trondheim skremt meg litt, ettersom det som regel er en del vind og turbulens på vei inn til flyplassen i Trondheim. Det fører selvfølgelig til litt risting og jeg hater det. Elsker å fly, elsker når flyet tar av og lander, men risting og turbulens er ikke noe for meg. Spesielt når jeg ikke har Dino ved siden av meg som jeg kan holde meg fast i hihi! Jeg håper jeg slipper unna det denne gangen! Men, nå er det snart avreise, Ønsker alle dere en super fredag og god helg, vi blogges senere!

Over har dere et bilde av looken jeg filmet til youtube kanalen min i går <3

---> Gilmakeup

Følg meg gjerne på Snap for morsomme oppdateringer: Gilansharafani

 

Pakker

Da har jeg endelig fått litt tid til å pakke litt klær til Trondheim turen min som er i morgen. Ettersom jeg bare skal være der i tre dager, så tar jeg veldig lite med meg. Eller.. lite og lite! Det jeg skal ta med av klær og sminke denne gangen er alt for lite i forhold til hva jeg kan finne på å pakke til en liten helg tur hihi. Men, nå er jeg faktisk done. Så nå kan jeg senke skuldrene litt og slappe litt av før morgen dagens flytur. Vi blogges i morgen dere. God natt! <3

Aner ikke hvilken pose jeg prøver meg på under. Men ja.. det får gå hihi!

Blir godt å se familien igjen, men helt ærlig? Det jeg gleder meg aller mest til er maten til mamma. Gjett om noen skal spise 24/7 i de kommende dagene da dere;)
 

Pictures from last day in Paris

Her kommer det endelig resten av bildene fra den siste dagen/kvelden i Paris! Vi startet dagen med YSL product hangout og avsluttet det med Black Opium coctail party! Vi har hatt det utrolig koselig med det teamet vi reiste med!

Dino, Anne Marie, Angelica, jeg, Sandra Willer, Tone og noen flere fra skandinavia tok en koselig fire retters middag sammen før vi skulle på YSL festen!

Ah.. kveldens høydepunkt for meg var denne pistasj desserten! Vil ha:(

Så gikk turen videre til Black Opium festen!Der tok jeg, Sandra Willer og Angelica Blick 1001 selfies haha!


Og snakket om alt og ingenting!

En hel vegg med Black Opium parfymer..

Og en siste selfie med denne herlige gjengen her <3#paris #blackopium #ysl #yslbeatue

Pictures by; Farid Omer

I'll miss you..

Jeg har reist mye og til mange forskjellige steder som jeg har forelsket meg i. Men uansett hvor bra jeg har hatt det mens jeg har vært borte hjemmefra, så har det alltid vært deilig å komme seg hjem igjen. Det eneste stedet som har gjort at jeg får litt vondt i hjerte av å forlate har vært Kurdistan. Den samme følelsen satt jeg igjen med da vi satt oss i taxien på vei til flyplassen tidligere idag. Jeg har alltid beundret Paris som by. Jeg har hele tiden følt at dypt der inne så har det vært noen spesielle følelser for Paris. Gjennom denne turen fikk jeg kjenne på de følelsene og fikk bekreftet på mange måter at jeg rett og slett er forelsket i byen. Jeg mener, alt er så vakkert med Paris! Menneskene, de store og lyse byggene med typisk franske og romantiske balkonger, arkitekturen, atomsfæren, musikken, været og alle de enkle men kjempe koselige kafeene og restaurantene med så my liv. Ingen andre byer har hittil klart å inspirere meg like mye som Paris. Jeg og Dino har bestemt oss for å ta en ny weekend tur til Paris! Denne turen gikk dessverre for fort, vi fikk ikke tid til å oppleve så mye av selve byen som vi hadde håpet på. Men vi lover å komme tilbake Paris!

Nå skal jeg pakke ut klærne, besvare noen mailer, dusje så legge meg! I morgen er det fullt på'n igjen med jobb og noen spennende møter før vi skal ta helg! Forresten dere, bilder fra YSL black opium eventet kommer kanskje på bloggen i morgen! Til da ønsker jeg alle dere en god natt!:)

Svarer alle deres kommentarer i morgen<3YSL BEAUTE

Bonjour! Har dere det bra? Det håper jeg dere har, for jeg har det helt supert! Jeg kan egentlig ikke skrive en så lang innlegg ettersom frokosten blir servert nå og med engang vi har spist, skal vi komme oss ut for å se Eiffeltårnet! Under har dere bilder fra gårsdagen, fra da vi skulle til YSL product hang out! Vi har hatt det dødsmorsomt, dette har virkelig vært en av de beste opplevelse på en stund!

Intervju med fantastiske Liyod Simmonds!

Inspirerende og veldig hyggelig mann!Det kommer masse flotte produkter som jeg gleder meg til å skrive om på bloggen!:D

I jun kommer det til å komme noe nye og helt fantastiske mascaraer i mange forskjellige farger!ØNSKER DERE EN HERLIG DAG <3 Ta vare!

Dagen i dag

Da har vi kommet hjem igjen fra en helt fantastisk YSL presentasjon av nye produkter og møte med noen av de mektigste personene innenfor L´oreal og YSL. Intervjuet gikk super bra og vi (Angelica Blick og Sandra Miller) har hatt det utrolig morsomt sammen! Om noen få strakser, skal jeg og den herlige gjengen gå ut for å spise en middag sammen og derfra skal vi på YSL night out! Dette blir så bra! Jeg kommer til å dele masse bilder fra dagens presentasjon på bloggen, enten i kveld eller i morgen tidlig. Nå får dere noen bilder fra dagen i dag så langt.

Startet dagen med en deilig fransk froskost!Så gikk vi ut en tur for å oppleve litt av Paris!


Bae´n min <3#paris

Besøk hos YSL factory!

God morning and with lots of love all the way from Paris! Jeg håper dere har hatt like god natt søvn som meg. Jeg var så sliten, at jeg sov i samme stilling fra det øyeblikket øynene mine lukket seg til jeg våknet tidlig idag. Snart skal vi komme oss ut en tur for å oppleve litt av denne nydelige byen, før vi skal videre til presentasjonene og intervjuene som med blant anne Lloyd Simmonds:)

Under får dere sett noen få bilder vi tok under fabrikk besøket. Som jeg sa til Dino igår, jeg har alltid blitt fascinert av fabrikker, roboter og hvordan ting fungerer. Til tross for den interessen har jeg aldri fått besøke en fabrikk før i går. Eller, den ene gangen vi skulle besøke en sjokoladefabrikk på barneskolen var jeg syk. Snakk om uflaks haha. Men, nå tror jeg kanskje det var ment at jeg ikke skulle besøke noen fabrikker før gårsdagen. For å si det sånn.. det var som forventningene mine x 1000. Jeg har koset meg så innmari mye, det er ikke hver dag man får besøkt et av L´oreals største fabrikker for å se hvordan de fantastiske og eksklusive YSL produktene blir laget. Det er så betryggende å se hvor kvalitetssikret alt er, hvor nøye de er med hygiene og med produksjonene av diverse produktene. Dette er en opplevelse som jeg sent kommer til å glemme.

Følg meg på snapchat @gilansharafani for flere oppdateringer:DNå skal jeg kose meg i Paris, i blogges senere <3

First day in Paris!

Idag var en av de dagene hvor jeg desperat letet etter ord for å beskrive de følelsene jeg hadde, men endte bestandig opp med å riste på hode, smile og bare lot det gå. Jeg har virkelig hatt en av de morsomste, mest lærerike og spennende dagene i min karriere. Jeg har blitt kjent med mange nye fantastiske mennesker. Jeg har fått oppleve Paris for første gang og jeg har hatt min aller første besøk ever i en sminkefabrikk. Ikke hvilken som helst fabrikk, men der hvor de produserer YSL produkter. Det beste av det beste er det at jeg fikk oppleve alt dette med Dino. Vi har hengt sammen i hele dag, filmet, tatt bilder og dokumentert så mye vi kunne for dere verdens beste lesere. Selv om jeg til sammen har sovet i ca 3 timer i natt og har hatt en dag med mye frem og tilbake, lange bilturer og mye gåing, så har jeg hatt det helt rått! Det har vært mange nye inntrykk, deilig 4 retters fransk middag (som lunsj haha) og mye mer. Jeg skjønte ikke hvor sliten jeg var til jeg kom tilbake på hotellet istad for å skifte så dra ut igjen for en middag. Jeg har aldri i mitt liv før vært så desperat etter litt søvn. Vi bor heldigvis på et veldig bra hotell med deilige og store senger. Så gjett om denne jenta skal snorke i natt haha! Nå skal sminken av, håret opp, så skal jeg tilbringe en del tid i badekaret før jeg skal hoppe i sengs og sove som en stein. Vi har en lang dag foran oss i morgen også med en del presentasjoner, intervjuer og et par ledige timer til å oppleve Paris før vi skal spise en middag og dra på YSL Black Opium party! Jeg skal prøve å dele bilder fra fabrikk besøket i morgen tidlig før turen går ut. Til da ønsker jeg dere en deilig og avslappende kveld videre. Under har dere bilder fra hele dagen i dag - Rett før vi besøkte fabrikken!:)Startet dagen med å skrive et innlegg på Gardermoen.

Bae <3I dag fikk jeg også møte søte og inspirerende Angelica og hennes kjæreste. Vi skal sammen på Black Opium eventet i morgen:) Utrolig hyggelig par!

Så dro vi til en av de mest romantiske, eventyrlige og high end restauranten jeg har vært på, litt utenfor Paris for en tidlig  middag/ sen lunsj.Jeg som vanligvis ikke spiser biff, slaktet denne stakkaraen.Også toppet de det hele med denne awesome desserten!


Har du vært i Paris?:) #paris

Au revoir Oslo, Bonjour Paris!

God morgen dere! Hadde jeg skrevet dette innlegget da jeg våknet for et par time sidenr så kunne jeg nesten ha skrevet god natt igjen haha. Det ble litt i det i det tidligste laget å våkne klokken 04.00 i natt. Vi la oss kl 00.30 og når du i tillegg til å ha få timer på å få deg litt søvn, klarte jeg å våkne 5-6 ganger av hosting. Så irriterende, jeg som trodde jeg hadde blitt bedre. Men, litt hosting er vel ikke så farlig når man skal reise til Paris! Akkurat nå sitter jeg og mannen og venter på ombordstigning til flyet som er forventet avgang kl 08.00. Om alt går etter planen så er vi i Paris rundt 10.30! Da skal vi møte Tone Skipa, en journalist som er fra KK og Henne og muligens noen flere fra Danmark og andre land som også invitert eller jobber for YSL. Da går turen først til et spisested i Paris. Etterpå går turen videre til fabrikken hvor sminken til Yves Saint Laurent produseres! Jeg gleder meg til å ta masse bilder til dere og inspirere dere også med denne turen! Mannen og jeg har bestemt oss for å dokumentere det meste med bilder og video så følg med følg med, jeg tror det blir mye spennende:)

Jeg skal til Paris med YSL!!

Dear Paris just wait for me, we are going to meet. I promise! (67 uker siden)


Som nevnt på bloggen for et par dager siden, så skal jeg reise bort om 10 dager. Byen jeg skal til er som mange av dere gjettet og hadde riktig: PARIS! Jeg har alltid drømt om å reise til Paris. Jeg og Dino har flere ganger planlagt å reise dit, men så har det dessverre alltid kommet ting i veien. Når jeg tenker meg om nå, så var det kanskje meningen at vi ikke skulle reise da. For et par måneder tilbake, ble jeg kontaktet av YSL (Yves Saint-Lauren). De hadde vært gjennom bloggen min, youtube, Instagram og likte det jeg drev med. De ville derfor ta et møte med meg for å høre om jeg er interessert i å reise til Paris med YSL i 3 dager i forbindelse med lanseringen av Black Opium og Nuit Blanche Party med Edie. Ikke bare det, men jeg er den eneste bloggeren fra Norge som får vært med! Jeg føler meg så beæret for å ha blitt valgt ut og ikke minst heldig. Jeg tar ingenting for gitt, jeg jobber og jobber for det jeg elsker å gjøre og for å forbedre meg hver eneste dag. Så at jeg for annerkjennelse og får muligheten til å oppleve slike øyeblikk ,så betyr det at jeg gjøre noe riktig.  (Kan fortsatt ikke tro at jeg skal til en by jeg er så forelsket i og ikke bare det, men for å gjøre noe jeg elsker). Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive om hvor takknemlig jeg er for alt denne bloggen og dere mine lesere bak denne bloggen har gitt meg. Jeg har fått oppleve mye nytt og spennende gjennom karrieren, men denne Paris turen - vet jeg kommer til å toppe det meste frem til nå.

Vi kommer til å ha et ganske tett dagsplan fra morgenen vi lander i Paris og de neste 3 dagene. Vi kommer til å besøke fabrikken til YSL og se de ulike produktene, fremtidige produkter og sist men ikke minst får jeg muligheten til å møte og intervjue noen av de mektigste personene i denne bransjen. Jeg får muligheten til å bli kjent og å spørre de forskjellige om mye som både jeg og sikkert mange av dere lurer på. Dette blir så lærerikt, spennende og ikke minst inspirerende. Dino og jeg kommer til å filme det meste fra vi reiser, gjennom turen, opplevelsen og inntrykkene så dere får se en skikkelig Vlog av hele turen. Jeg kan ikke si annet enn at jeg GLEDER MEG! Det morsomme er at jeg for over ett år siden delte et bilde på Instagram hvor jeg skrev " Dear Paris just wait for me, we are going to meet. I promise"  Snart er den drømmen oppfylt, snakk om at det lønner seg å være positiv og ikke minst håpefull og jobbe hardt for å oppnå målene. The Secret..Thoughts become things!

 God søndag videre kjære dere, ta vare på hverandre og tillat dere å ha drømmer. Drømmer er der for å bli forfylt

Danmark next!

Heeeeeei!

 

Gud for en stressende, men samtidig kjempe morsom dag jeg hadde i går! Jeg startet dagen med masse papirarbeid og mail besvarelser hjemme. Så dro jeg på et møte i sentrum rundt 15 tiden. Etter det møtte jeg Cecilie. Det var dagens høydepunkt og noe jeg hadde sett veldig fram til i hele uken! Ettersom vi skal en dagstur til Danmark i dag sammen med noen andre norske youtubere og bloggere, tenkte vi at det var best at hun sov over hos meg. Oi, nå merker jeg at jeg har glemt helt å fortelle dere om det! Vi er invitert til et stort MAC event i København, Yaaay! Så, etter at jeg møtte henne i går gikk vi litt rundt i Oslo også ble vi plukket opp av Dino. Da sa Cecilie at hun hadde glemt å ta med seg passet sitt. Hennes snille kjæreste Jan Petter tok en to timers lang togtur til Oslo for å gi henne passet. Hvor søtt er ikke det?:) Ettersom vi fire tidligere hadde prøvd planlegge en date og aldri fått det til, bestemte vi oss for å ta en matbit sammen når først var i oslo alle sammen. Etter at vi spiste middag ute, kom vi hjem til oss og spiste dessert sammen:D Så måtte Jan Petter ta toget hjem igjen ettersom han hadde forlesning dagen etter. Resten av oss bestemte oss for å legge oss tidlig ettersom vi skulle opp tidlig idag!

 

Så, i skrivende stund sitter jeg og Cecilie på flytoget og er på vei til flyplassen! :) Dette er 2 gangen jeg reiser til Danmark og første gangen jeg får opplevd København, så dette blir spennende! Og dere, alt det jeg skriver over er blitt filmet, vi har nemlig bestemt oss for å lage en vlogg fra denne turen:D Vi blogges senere dere:D

Last day in Erbil

Hei fra Oslo! Da har jeg kommet meg hjem igjen! Jeg skulle egentlig være hjemme for to netter siden, men så ble selvfølgelig morgen flyet mitt cancelled og måtte vente hele 13 timer for å få reist hjem. Heldigvis så bor søsteren min nesten ved flyplassen i  Erbil, jeg dro derfor hjem igjen med engang jeg fikk vite at jeg måtte vente så lenge. Vi hadde tenkt å ta en tur til den gamle delen av Hewler fra starten, men så dukket det så mye uforventet opp at jeg ikke rakk å gjøre så mye av jeg engentlig ville gjøre. Som å besøke forskjellige kurdiske byer, besøke historiske steder osv. Uansett, da jeg dro hjem fra flyplassen, spurte søsteren min om jeg orket å gå en tur for å se "Qela Hewler" ( Det dere ser bak meg i bildet under ) og andre gamle steder i Erbil. Ja takket jeg selvfølgelig ettersom jeg bare hadde sett det i bilder tidligere.

Jeg må si at jeg elsket den gamle delen av Erbil. Jeg liker at det ikke er blitt gjort så mye endringer i visse deler av byen, slik at sånne som meg kan få oppleve litt av den samme gamle kulturen:D Under får dere en bildedryss fra den dagen og det vi gjorde!

Vi tok blant annet turen innom Qaysari bazaar også, som er en av de eldeste bazaar´ene som finnes i verden. Der finner man alt fra kurdisk tygges til smykker, stoff og andre tradisjonelle kurdiske varer.Mens vi var der, måtte vi også kjøpe noen tradisjonelle kurdiske smykker og handle stoff til Kurdiske klær!

#erbiltourism #erbil #hewlertourism #kurdistan #kurdistantourism

Har du noen ganger reist til Kurdistan?

Interview, Rudaw TV: Nuroj

Spêde bash ji Kurdistana ciwan! I dag startet jeg denne fine dagen med et besøk i studio hos Nuroj (ny dag, god morgen Kurdistan programmet) Rudaw Tv. Programmet starter 07.00 men jeg fikk beskjed om å være der 07.30! Da jeg våknet halv time før den tiden i dag, kunne jeg så vidt holde øynene oppe. Jeg la meg ganske sent i natt og var derfor ekstra trøtt da jeg våknet. Jeg tror jeg sminket meg i søvnet i dag tidlig haha! Tema ble jo selvsagt Gilmakeup, litt forskjellig om sminkeverden, sminkeprodukter, forskjellen mellom måten kurdiske og norske jenter sminker seg på osv. Jeg fikk selvfølgelig ikke sett programmet selv ettersom det var direkte, men jeg lover å få tak i opptaket for å så dele den også med dere sammen med den andre fra Waar Tv.

Kjempe hyggelige og søte programledere!

#rudaw #nuroj #nurojrudaw #kurdiskkvinne #kurd #hewler

(c) Gilmakeup

Violence against women

Hei igjen!

Her kommer det bilder fra det eventet jeg nevnte tidligere i dag. Personen jeg sminket for dette eventet var Dashni Murad, en kjent kurdisk artist som skulle fremføre nasjonalsangen  under eventet. Jeg og Sozan (min søster) var også invitert. Jeg har aldri vært på en så seriøs og stor event i Kurdistan. Må derfor si at det jeg så i dag overrasket meg, positivt. Jeg har ikke bodd her i de siste årene så jeg visste ikke helt hvordan slike eventer var i Kurdistan.

I det siste så har slike saker som kvinne rettigheter, vold mot kvinner osv fått mye oppmerksomhet og fokus i Kurdistan, noe jeg syns er utrolig bra! Dette eventet var derfor ganske stort og seriøst. Gjestene var derfor blant annet den kurdiske statsministeren Nechirvan Barzani, britisk ambassade  og mange andre.  Utrolig bra opplegg, fine taler, fine presentasjoner osv. Utrolig morsom og lærerikt opplevelse!

Jeg hadde med kamera i dag, så  jeg har filmet mya av eventet som også kommer til å være en del av Vloggen min:D

På veien ut, ble vi stoppet av denne søte reporteren fra Rudaw TV for et intervju om kvinnerettigheter. Utrolig søt jente!


#Rudaw #rudawtv #kurdistan #kurdishwoman #Duhok #gilmakeup

Lovely day in Hewler

For en stressende morgen! Jeg sto opp klokke 5 på morgenen av nakke smerter. Jeg glemte helt å fortelle dere om min nakke-drama haha! I tre dager har jeg hatt nakkesmerter. I tillegg til smertene kjente jeg en ubehalig og uvanlig kule i nakken som skremte livet ut av meg for to dager sidem. I går, da jeg våknet i Duhok før vi skulle kjøre til Erbil, kjente jeg at nakken hadde blitt stivere og mye verre. Det første jeg gjorde når jeg var framme i Erbil i går var å dra til legen.

Etter masse tester og blodprøver, sa legene at det ikke var noe farlig men en liten infeksjon. Det kommer til å gjøre vondt i en uke, men du trenger ikke å beskymre deg sa han. Litt smerte tåler jeg tenkte jeg. Det jeg ikke visste var at smertene hadde bestemt seg for å besøke meg idag tidlig. Japp, smertene vekket meg en time før vekkerklokken. De var så ille at jeg gråt! Ikke kult å sove lite, våkne av smerter også dra på jobb etterpå! Jeg hadde avtale med en av mine kurdiske venniner som er en utrolig flink og kjent sangerinne! Jeg skulle sminke henne og style henne til en event hvor hun skulle synge nasjonalsangen. Event var om Vold mot kvinner! Hvem stjerne jeg sminket var og hvordan det ble forteller jeg dere om senere!

Nå har vi nettopp kommet fra eventet og er på vei til en lunsj møte! Snakkes senere loves.

Sika Duhokê

Hei og beklager for lite blogging i det siste! Det er ikke lett å legge av tid til blogging når en ikke er hjemme. Mine dager i Duhok har vært lange samtidig så har de vært ganske korte og stressende. Vi gjør noe hele tiden og det er ikke nett over alt slik som det er i Norge. Det er derfor ekstra vanskelig å blogge. I går var jeg f.eks en tur innom Sika Duhoke (bazar) sammen med min søster for å handle det en ikke kan få tak i de store shoppingssentrene. Jeg elsker å dra til bazar! Det er ikke like stivt som det er i de nye og store shoppingssentrene. Etter et par timer med shopping, dro vi hos min søster for å spise "fravin" som da er en heavy lunsj rundt 2-3 tiden. Når vi var ferdig med å spise tok vi turen innom min tante (mammas søster)! Det var så koselig å se min tante igjen som er kopi av mamma. Skremmende like søstre! Gårsdagen har med andre ord vært helt fantastisk med shopping og familietid!

Håper dere også har hatt en bra dag i går og får en nydelig dag i dag også!

Shopping in Duhok

Silav û Gulav ji Duhoka rengin! Chewanên bashên? Jeg håper at dere har hatt en bra fredag i dag og er klare til å ta i mot helgen! Jeg har hatt en helt fantastisk dag i Duhok i dag sammen med mine søstre og niesene mine. Ettersom jeg hadde sovet lite i det siste og resten av gjengen har hatt en uke med jobb og skole, så bestemte vi oss for å stå opp sen i dag. Her i Kurdistan er det helg på fredager og lørdager.l Hvorfor ikke lørdag og søndag tenker sikkert en del av dere nå? Jo, fordi Fredag er en helligdag her. Det er derfor fri fredag og lørdag istedenfor lørdag og søndag. Litt rart for ei som meg som er vant til vår helg, men det funker hihi.

Så, etter mange timer med søvn sto vi opp og spiste en sen frokost sammen. Etter det klipte jeg håret til niesen min og stylet det for henne. Et par timer etter det, ble det en felles middag med hele familien hvor vi spiste Dolma sammen. Når middagen også var over, begynte vi å gjøre oss klare til å gå ut på en liten shoppingtur her i Duhok. Vi dro til en senter som heter Mazi mal ettersom jeg aldri hadde vært der før. GJETT om jeg ble overrasket over hvor mange butikker de hadde der dere! Mange av de butikkene er de vi har i Norge som f.eks Aldo og accessories!

Etter shoppings runden tok vi turen innom en kafeteria for å drikke en kaffe og spise noe godt. Der ble jeg gjenkjent av flere jenter som kom bort, hilste og tok bilde med meg. Jeg følte meg så heldig som har så mange flotte jenter som følger meg og liker det jeg gjør. Jeg blir så glad av å se at de blir glad av å se meg!

Koooooos <3

Håper dere også har hatt en bra fredag i dag!


 

Forresten dere, jeg er blitt nomiert til årets beautyblogg! Hadde satt utrolig stor pris på om dere hadde stemt meg videre til finalen! Du kan stemme HER!

 

 #duhok #kurd #kurdistan #vacationinkurdistan #gilmakeup

Duhoka min

Jeg var fast bestemt på at jeg skulle skrive to innlegg i dag etter gårsdagens blogg-krise! Jeg tenkte å dele noen bilder fra dagen i dag med dere. Ettersom min søster Rezan studerer her, så er det ikke så lett for å henne å få fri så vi kan tilbringe hele dagen sammen. I dag hadde hun kun en forelesning, vi bestemte oss derfor om at det var best at jeg ble med henne i dag så vi kunne gå ut og kose oss etter hennes forelesning var over. Noe jeg syns var greit ettersom jeg ville se hvordan deres Universitet og forelesningene var. Jeg ble positiv overrasket over hvor bra alt var og hvor mye liv det var i f.eks kantina  og i forelesningene! Jeg elsket det og fikk nesten lyst til å studere her selv haha. Dagen i dag har med andre ord også vært helt amazing! Bare det å våkne til sol og nydelig vær gir en så mye energi og bra start på dagen, at det var sol idag og jeg i tilegg var i Duhok var helt ærlig litt sånn uvirkelig for meg. Jeg elsker Duhok, jeg elsker Duhok og jeg ELSKER DUHOK! Lover å ta flere bilder av Duhok og dele det med dere. Nå er det familietid og fuglefrø maraton

Jeg har forresten også bestemt meg for å lage en vlogg nå som jeg er her ettersom så mange av dere like ideen:D

Meg og min ♥ 

#Duhokuni #uniofduhok #Duhokuniversity #kurdistan #kurdishgirls #Duhokstudentcenter

Dinner and girl-night in Erbil!

Hei og god morgen! Jeg har gått rundt og følt at jeg har manglet noe hele gårsdagen bare fordi jeg ikke rakk å blogge som planlagt. Gårsdagen var en av de mest travle dagene jeg har hatt i det siste, den var samtidig også en av de beste på lenge! Det har skjedd utrolig mye i de to siste dagene! Jeg sto opp tidlig i går og var borte på kurs i hele 6 timer. En spennende kurs som jeg planlagte å dra til allerede når jeg var i Norge. Hvilken type kurs det var og hvorfor jeg tok det her forteller jeg mer detaljert om senere engang!

Etter kurset ble jeg plukket av søsteren min, vi kom hjem, jeg startet å pakke sakene mine sammen med engang fordi jeg skulle bli hentet av mannen til søsteren. Hvorfor? Jo, fordi han skulle til Duhok og jeg kunne ikke lenger vente med å komme hit selv. Ja, du leste riktig. JEG ER I DUHOK AKKURAT NÅ! Jeg elsker hele Kurdistan, men ingen steder er som Duhok for meg. Ingen! Så, hele gårsdagen gikk med andre ord til kurs og reise.. jeg fikk ikke engang tid til å snakke med Farid før jeg var her i Duhok i natt.. da kan dere tenke dere hvor travelt jeg hadde det i går. At jeg i tillegg til det stresset gikk rundt og tenkte på at jeg ikke hadde blogget var litt sånn.. spesielt. Fordi jeg er glad i dere og kjenner fort at jeg savner dere om jeg ikke oppdaterer bloggen.

Så,  dagen i dag skal tilbringes med mine søstre, nieser og nevøer i Duhok! Jeg skal kose meg og jeg håper at dere også får en herlig start på dagen og får en bra dag videre.


Under får dere forresten sett bildene våre fra jentekvelden vi hadde i Erbil. Vi var å spiste på Divan! Mind blowing mat, utrolig bra service og koselig atmosfære.. Minnet meg veldig om Grand Hotell i Oslo hihi:D

E#divanhotel #divanerbil #erbil #kurdishgirls #duhok #kurdistan

Hva sier dere til dette?

 Jeg vurderer å lage en Vlogg til dere mens jeg er her i Kurdistan, hva sier dere til det? Før jeg reiste hit var det flere som ble overrasket og nesten små redd når jeg sa jeg skulle reise til Kurdistan! ?Er det trygt der??, ?Må du gå med hijab??, ?Hva kan man finne på der??. Er noe av de spørsmålene jeg ofte ble stilt når jeg nevnte denne reisen. Det overrasker meg ikke at folk tenker slik ettersom Midtøsten generelt kanskje ikke har vært på sitt beste i det siste. Men selv om Kurdistan er omringet av land som kanskje ikke er så trygge om dagen, så er Kurdistan heldigvis fortsatt veldig fredelig!

Mens jeg ventet på flyet mitt på veien hit, ble jeg gjenkjent av flere. En av dem var en kjempe hyggelig norsk jente som skulle reise ned til Kurdistan for første gang, sammen med et par andre for å gi militær opplæring til Pêshmerge (Kurdiske soldater.) Hun hilste og sa hun kjente meg igjen fra bloggen min. Hun stilte meg en god del spørsmål ettersom det var hennes første reise til Kurdistan. Dette var blant annet noe av det første hun stilte meg ?kan du bare gå sånn kledd i Kurdistan, skal ikke du dekke til håret ditt??. Ja, jeg skal gå sånn og jeg trenger ikke å dekke til håret mitt. Fortalte jeg henne. Du kan gå akkurat slik som du er kledd nå du også. Dette er blant annet noe av det jeg syns er litt synd at ikke så mange vet om hvordan Kurdistan er når det gjelder slike ting. Jeg føler mange mixer nabolandene og deres regler med livet i Kurdistan. Jeg tenker derfor en vlogg hadde vært perfekt ettersom en får mye mer ut av en video enn bare innlegg og bilder. Hva sier dere til det?:D Jeg skal prøve å ta med kamera når jeg går ut og dokumentere så ofte jeg kan så det blir en spennende Kurdistan vlogg!


Nå skal jeg ut på middag sammen med denne skjønnheten! Vi skal til et sted som heter Divan her i Erbil. De skal visst ha god buffe;) Ønsker dere en koselig kveld videre, vi snakkes!

Erbil dag 1!

Hei og god kveld til deg! Jeg håper at dagen din har vært bra så langt! Jeg har selv hatt en utrolig morsom dag i Erbil sammen med min søster! Vi har kjørt litt rundt i byen i dag også dro jeg til jobben hennes i et par timer for å se hvordan hun jobber. Sozan, søstren min som bor her jobber som kringkaster ansvarlig for den største barne-tv kanalen i Kurdistan som heter Pelistank. Før vi flyttet til Norge, jobbet hun som programleder for barne-tv.. nå jobber hun innenfor media igjen for barn. Spennende eller hva?:D Jeg må si at jeg elsket jobben hennes og ble kjempe stolt over alle de oppgavene hun gjør i løpet av dagen, både som mor og som businesskvinne!


 

Forresten dere, jeg er blitt nomiert til årets beautyblogg! Hadde satt utrolig stor pris på om dere hadde stemt meg videre til finalen! Du kan stemme HER

 


 

 

Japp.. Gilan + Sozan = Latter.. MYE LATTER!


 

Jeg har følt meg så slapp og trøtt etter at jeg spiste middagen i stad. Nå kjenner jeg at noen timer med søvn hadde gjort seg. Men, jeg skal legge meg etter at vi har vært ute en tur i kveld. Jupp, kvelden er fremdeles ung her! :D

Forresten dere, jeg fikset neglene mine i Oslo en dag før jeg kom hit! Deler bilder av de i morgen tidlig :D

#kurdistan #duhok #erbil

 

Hei fra Kurdistan!

For en ubeskrivelig følelse. For en vakker morgen og for en nydelig dag. God dag og ny uke til deg fra vakre Erbil. Den følelsen jeg sitter med nå kan ingen andre steder i verden gi meg. Den trygghetsfølelsen og følelsen av å føle seg hjemme hjemme, den følelsen er uslåelig. Jeg elsker alt med Kurdistan! Jeg elsker å høre alle snakke kurdisk rundt meg. Det var så på tide med denne turen nå kjenner jeg! I det siste kunne jeg så vidt høre kurdiske sanger eller snakke om Kurdistan uten å bli lei meg og få tårer i øynene. Nå er jeg endelig her igjen etter tre år, GJETT om jeg skal nyte disse to ukene her i Kurdistan da dere!?:D


Utsikten min fra vinduet i dag..

Til tross for lite søvn i natt, så valgte jeg å stå opp tidlig i dag for å få mest mulig ut av dagen! Så, snart skal jeg ta meg en dusj, spise en god og deilig kurdisk frokost så komme meg ut en tur for å oppleve litt av denne nydelige byen. Jeg pleier vanligvis å reise direkte til Duhok når jeg reiser hit ettersom det er der jeg kommer i fra. Men denne gangen skal jeg først tilbringe et par dager her i Erbil sammen med søsteren min og mannen hennes før jeg skal reise videre til Duhok!

 

Jeg ønsker alle dere en nydelig videre så blogges vi muligens senere!

 

BYE BYE OSLO!

Da tenker jeg at det er på tide med en liten blogg- oppdatering! Jeg skulle og hadde planer om å blogge tidligere i dag, men jeg rakk så vidt å bli ferdig med dagens kunde og gjøre meg klar hihi. Men, nå kan jeg endelig senke skuldrene etter en hektisk og stressende uke! I skrivende stund sitter på Gate´en min og venter på flyet. Jeg har to flyturer foran meg hver på ca 4 timer! Jeg er med andre ord ikke i Kurdistan før klokken 4 i natt. Deilig  med så mye venting når man har jobbet mye, stresset og fått så lite søvn i de siste dagene haha. NOT! Men, sånn som jeg har gledet meg til denne reisen så tåler jeg nok alt :D Jeg gleder meg og kan nesten ikke vente til jeg lander i Erbil!

Det eneste jeg mangler nå er Dino, gjett om det var tungt å si hade til han istad dere! Huff.. alltid like kjipt å reise uten han eller se han reise uten meg. Vi er så mye sammen at vi ikke lenger kan være uten hverandre, ikke for en dag engang.. dette blir derfor ikke så lett uten han: ( HTD baby, gelek gelek:)
Nå har jeg endelig litt tid til å besvare mailer og svare alle de koselige bursdagshilsningene jeg fikk i går <3 Jeg oppdaterer bloggen muligens om et par timer igjen, til da ønsker jeg alle dere en herlig søndagskveld videre


Har du noen ganger reist til Kurdistan? / Om du er kurder, hvor ofte reise du dit?:D

Forresten dere, jeg er blitt nomiert til årets beautyblogg! Hadde satt utrolig stor pris på om dere hadde stemt meg videre til finalen! Stem HER

Jeg reiser til hjemmelandet mitt om 9 dager!

Da har jeg nettopp kommet hjem fra en middag ute sammen med et vennepar av oss. Utrolig koselig kveld med mye latter og kos! Jeg håper at dere også har hatt en avslappende og koselig fredagskveld hittil. Så, som nevnt i mitt forrige innlegg så skal jeg gjøre noe spesielt om noen dager. Må si at jeg ble små imponert når jeg så kommentarene til noen av dere, dere gjettet jo riktig! JEG SKAL TIL KURDISTAN! Gud som jeg gleder meg, jeg har ikke vært der på 3 år! Det blir derfor ekstra stas å reise til hjemmelandet nå. Prioteringen min har nesten bare vært Gilmakeup i de siste årene, de gangene jeg har hatt noen fri uker så har det gått til en avslappende ferie med meg og mannen. Denne gangen skal jeg reise alene ettersom Dino ikke kan bli med pga jobb, men to uker etter at jeg har kommet hjem så skal vi reise sammen for å feire jul og nyttår i utlandet. Det er noe vi har bestemt oss for å gjøre hvert år!! Men først det blir det en etterlenget 2- ukers Kurdistan tur, en skikkelig business & pleasure tur som jeg ser veldig fram til!#Duhok, byen jeg er oppvokst i!

God natt


Selv om jeg er kjempe glad for å være hjemme igjen, så kan jeg ikke slutte å se bildene fra nydelige Bol. Jeg tror jeg skal kjøpe meg en leilighet der når jeg har nok penger til det haha. Ettersom det har vært dårlig internett der, så har jeg ikke hatt mulighet til å blogge som jeg vil og laste opp bilder. Disse bildene tok vi for ca. 3 dager siden når vi var ute å gikk tur. Jeg får helt ærlig vondt inni meg av å se disse bildene, jeg ville så gjerne være der 1 uke til. Men det hadde verken jeg eller mannen mulighet til pga jobb.  Jeg hadde en del møter før jeg dro til Bol og alle gikk heldigvis i boks mens jeg var der. Nå har jeg med andre ord mye spennende som jeg skal sette i gang med fra og med neste uke og jeg kan nesten ikke vente med å dele de gode gode gode nyhetene med dere! Jeg har også mange nye antrekksbilder, sminkelooker og nye videoer som jeg også gleder meg til å bombandere bloggen min med i de kommende ukene. So stay tuned loves & enjoy disse nydelige bildene fra Bol imens! Ha en fortsatt bra kveld videre så blogges vi i morgen.. God natt:)

Forresten dere, i morgen besvarer jeg alle mailer, meldinger og bestillinger!:)


Har du vært på ferie i år?

(c) Farid Omer.

#Bol #Croatia

On the road again

Nå er jeg usikker på om jeg taster riktig, alt er fremdeles blurry i mine øyne. Å stå opp til høyt og uebhagelig tone på ringeklokken allerede klokken 04.30 er litt sånn for mye. I hvertfall når en har lagt seg så sent som 24- 00 .. jeg har gjespet så mange ganger mens jeg har sittet her at selv dama i resepsjonen ble smittet, haha. Jeg er ingen morgen menneske, jeg var det før.. men det er dessverre borte. Jeg er så trøtt at jeg bare ler når noen snakker med meg eller prøver å få noen ord ut av meg. Folk "Good morning, are you ready to go home?" Meg: Hehe.. gjesp *smile*.

Snart skal vi ta taxi til "sentrum" fra hotellet for å så ta Catamaran derfra til Split. Verken jeg eller Dino har sittet på i en Catamaran tidligere, så dette blir spennende. Det er litt for mye vind ute nå, så det blir nok en del jump på oss pga bølgene i Catamaranen. Wish us luck! Vi snakkes dere og forresten, God morgen! :)

Kvalitetstid

God onsdag morgen dere! Nå er det plutselig to dager igjen til vi skal hjem, tiden har flydd mens vi har vært her! Men en ting er sikkert og det er det at denne ferien gikk over all forventning. Jeg trodde aldri at jeg skulle elske Bol så høyt! Jeg føler ikke jeg er klar til å reise hjem enda og skulle gjerne ha stoppet tiden i et par uker så jeg kunne oppleve mer av denne nydelige og romantiske byen. Nå som vi har få dager igjen her så tenker vi å starte denne dagen med litt soling og bading på stranda også deretter leie en bil for å kjøre rundt i øya og se mer av denne byen. Under har dere forresten noen bilder av par massasjen vi hadde i går. Den mest avslappende timen vi har hatt på lenge..

Ha en nydelig dag videre dere så blogges vi kanskje senere ♥ 

Gratulerer med dagen, Dino <3

Det er så vanskelig å beskrive den kjærligheten jeg har til deg med ord. Jeg elsker deg mer enn jeg noen ganger trodde det var mulig å elske noen. Snart har vi vært sammen i 4 år. Dvs ca.1460 dager. I dag elsker jeg deg mer enn jeg noensinne har elsket deg. Gratulerer så mye med dagen klodens beste mann, Dino. Jeg gleder meg til å bli eldre med deg <3

Nå skal denne dagen feires med god mat, soling og Buggy kjøring i nydelige Bol! Ønsker alle dere en herlig dag:)

Happydays

God morgen her fra nydelige Bol! Jeg har bokstaveligtalt sovet som en stein i natt, kanskje ikke så rart med tanken på hvor mye vi har gått og badet, spist og vært aktive i går. Herlig og opplevlsesrik dag med mange inntrykk. Nå har vi allerede tilbrakt morgenen på stranden, senere tenker vi å ta en lang joggetur så det ikke bare blir soling og mat mat mat haha. Jeg kan allerede anbefale dette stedet for par og familier. Fantastisk!
Her får dere forresten noen flere bilder fra gårsdagen. 
Lykke


At sommer og sol kan få deg i så godt humør er nesten litt skummelt! Sommer er definisjonen av lykke. Lange dager, bading, fargerike blomster, is og glade mennesker . Det er så utrolig lenge siden både jeg og mannen har følt det slik. For hver gang vi er på ferie, lover vi hverandre å bli flinkere til nettopp dette: Å reise utenlands. En får opplevd og lært så mye gjennom slike reiser! Jeg og mannen er overrasket over hvor mye bra denne byen har å tilby og nå har vi bare vært her 1 dag. Det er utrolig mange aktiviteter en kan gjøre, masse spisesteder, mange nydelige bygninger, uendelig mange smale gater som jeg elsker. Mye i denne byen minner meg veldig om Kurdistan. Så når jeg og Dino nå er på tur ut og jeg plutselig stopper opp og ser betenkt ut så hører jeg han si: Hva er det som minnet deg om Kurdistan nå? hehe! Croatia in my heart.

I morgen kommer jeg til å dele en god del bilder fra dagen i dag! Jeg skulle gjerne ha gjort det nå, men det er så mange bilder å velge mellom. Jeg velger derfor å dele resten i morgen:D God natt <3


Gårsdagens antrekk + Reisen til Bol

God dag fra herlige, varme og solrike Kroatia dere! I skrivende stund ligger jeg og mannen ved bassenget etter en herlig start på denne dagen i nydelige Kroatia. Allerede i går kveld etter at vi sjekket oss inn på hotellet gikk jeg og Dino en lang kveldstur langs stranda og rundt hotellet for å se hva som var der. Allerede i går kveld ble vi helt forelsket i stedet. Det er så romantisk her og jeg kjenner at jeg blir små-stolt når jeg ser hvor godt bursdagsbarnet liket dette steder, hihi.. Bol <3 I dag våknet vi til knall vær og mange glade ansikter! Nå skal vi nyte være og badet litt til også tenker vi å ta en tur til den nydelige og berømte stranden her i Bol om et par timer. Vi blogges senere solstråler!

Under har dere noen bilder fra gårsdagens.

Vi måtte ta ferje fra Split til Supetar ( øya ) også tok vi taxi fra Supetar til Bol! And here we areeee:D
Det vil komme flere bilder fra dagen i dag litt senere! Kos dere så lenge:D

#reise

Split next

Da har jeg endelig litt tid til å oppdatere bloggen! Denne dagen har gått i ett. Jeg har ikke rukket annet enn å gjøre ferdig det som skulle gjøres ferdig før avreise i dag. I skrivende stund venter jeg og mannen på at det skal bli boarding på flyet. Det viser seg at det er 31 varmegrader i Split nå. Blir ikke feil dette, kjenner jeg!
Dette er faktisk noe vi begge har fortjent fordi det har vært fullstendig fokus på jobb jobb jobb og mye annet i tillegg til det. At vi begge kan koble helt av nå, det er på tide.
Jeg skal forsøke å blogge inni mellom "pause" uka mi. Blir veldig variert, litt ferieblogg, bilder, litt sminke og diverse.
Ønsker dere alle en fantastisk god helg og god sommer så lenge:)

Surprise!

WOW, som jeg har gledet meg til denne turen nå! Det er første gangen jeg nevner det på bloggen nå fordi denne turen var en overraskelse og bursdagsgave til min kjære mann, som har bursdag den 06.07. Jeg har gått rundt og planlagt dette i over 1 måned nå. Eller, de fleste visste om turen utenom Dino haha. Vi skal på 1 ukers ferie til Bol som ligger i Kroatia i morgen! Har noen av dere vært der før? Det blir både min og hans første besøk dit, vi er derfor begge super spente på hvordan denne turen kommer til å bli.

Dino fikk vite om turen først i dag tidlig. Han har hele tiden trodd at han skal på kick off party med jobben til Sverige. For å si det sånn.. han fikk seg litt av en overraskelse når jeg fortalte han om at vi to skulle reise til et helt annet sted i morgen. " Hæ, men hvordan.. what.. i morgen.. hva med Sverige turen?" .. haha.. Gud som jeg har ledd av han. Aldri før har jeg klart å holde noe hemmelig for han over så lang tid. Jeg har gått rundt og handlet til turen i all hemmelighet, nå kan jeg endelig ta frem alle posene så vi kan pakke ut stæsjet og pakke det vi skal ha i koffertene! Jeg må bruke tiden riktig i dag ettersom det fremdeles er en del ting som må på plass før avreise i morgen. Vi blogges muligens senere:)

Har du vært/ skal du på ferie i år?

#kroatia #bol #ferie

Bildene er lånt fra google og Flicker.

Bye bye Oslo!


Hei alle sammen og beklager for litt sen oppdatering i dag. Rett før jeg skulle legge meg i går, bestemte jeg meg for å booke flybilletter til Trondheim. Sist jeg var der var rundt januar, i de siste ukene har hele meg og da mener jeg kropp, sjel og tanker skriket familie og Trondheim. Jeg tenkte derfor at det var på tide med en liten avkobling fra jobb og stress, det beste stedet for en slik avkobling er of course Trondheim hos familien min. Det har vært noen uendelig lange arbeidsdager i de siste månedene og mye press fra alle sider når det gjelder jobb. I tillegg til alt stresset rundt, har vi startet med et nytt prosjekt.. noe som vi kommer til å fokusere fullt på fra og med fredag neste uke. Innsamling av positive energi er derfor et must akkurat nå. Jeg velger derfor å ta et par dager "fri" før dette stresset punkterer meg helt haha. Vi blogges fra bartebyen dere!

Oslo next!


God morgen alle sammen! Da er jeg på flyplassen for å komme meg hjem etter 10 fantastiske dager her i Trondheim. De siste gangene jeg har reist hit, har ikke vært mer enn et par dager. Som regel så har jeg også jobbet minst et av de dagene jeg har vært her, har bare hatt stressende turer hit med andre ord. De 10 dagene jeg har bringet her denne gangen har vært helt fantastiske! Det har vært utrolig deilig å kunne slippe å tenke på jobb for engangskyld. Tiden min har ikke gått til annet enn kos med familien!

Men, nå er det back to reality igjen hihi. Med engang jeg har kommet meg hjem i dag, skal jeg sette meg ned for å ta igjen det jeg har utsatt til etter ferien. I morgen kommer også min kjære mann hjem fra Mexico! Blir godt å komme seg hjem igjen nå kjenner jeg:)

Ønsker alle dere en fantastisk bra dag videre!

Celebrating Xmas in Barcelona - Video

Hei igjen! Her har dere filmen jeg skrev om tidligere i dag. Videoen er som sagt fra ferien jeg og Dino var på i Barcelona. Håper dere liker det:) Husk å se den i HD- kvalitet.

Ha en fortsatt koselig kveld videre..

Trondheim - gjesteinnlegg

Hei lovelies. I dag kom endelig vår kjære Gilan og Farid til Trondheim, noe som vi har gledet oss til. Vi har hygget oss hjemme med familien og med en god kurdisk tradisjonell matrett ( Pache/ Kêpari) noe som Gilan liker. Gilan har brukt nesten hele kvelden til filme og ta bilder av oss alle med en slags magisk og rar stikke, i hvertfall for barna her hjemme! :D Vi gleder oss til de kommende dagene som vi skal tilbringe sammen, med cafe dater, shopping og mye morro og latter.

- Sozan & Jilan

God natt dere! :)

Godt nytt år!

Hei og godt nytt år kjære lesere! Gud så dårlig jeg føler jeg har blogget i de siste dagene. Eller, det har jeg jo på en måte. Men jeg har virkelig hatt mye å gjøre i de siste dagene, så mye at jeg ikke rakk å pakke ferdig før i dag tidlig til denne Trondheim turen. Jeg håper uansett at alle dere har hatt en utrolig bra og uforglemmelig nyttårsaften. Jeg håper også at det nye året ikke bringer annet enn lykke, glede og kjærlighet til alle mennesker her på jorden. Det er noe vi trenger mest av alt nå! For meg har 2014 vært en blanding av suksesfullt år, lærerrikt, trist men samtidig et år fylt med lærdom. Det har skjedd ting jeg aldri trodde kunne skje meg, både positivt og negativt. Jeg håper derfor at dette året blir bedre sånn sett:) Jeg er så klar til å starte med et nytt år og jeg føler at dette året kommer til å være et bra år. Det håper jeg i hvertfall!

Nå må jeg avslutte her, for vi er på vei inn til flyet! Trondheim, familietid og kos står på menyen for de neste to ukene. Lykke med andre ord! Beste måten å starte dette nye året på, yeeey! Kos dere i dag, så blogges vi kanskje senere:)

Zoo De Barcelona!

Hei brrrr dere! Da er mannen og jeg tilbake i Oslo og når vi snakker om kulde...brrr!!!. Vi kom frem ganske sent i natt ettersom det igjen ble litt forsinkelser med flyet vi skulle ta. Det er uansett deilig å være hjemme igjen, borte bra men hjemme er alltid 100 ganger bedre. At det er kaldt trenger jeg ikke å nevne noe mer, men det er vel en del av sjarmen med Norge også. At vi gikk fra 14 grader og sol, til - 15 grader på Gardermoen da vi landet var litt av en velkomst:)  Under har dere en del bilder fra dyreparken jeg og Dino var på i Barcelona. Senere i kveld kommer det flere bilder av antrekket jeg hadde den dagen:) Nå blir det litt jobbings på meg, kos dere videre så blogges vi senere i kveld! <3 

Stem meg gjerne til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!

Bildedryss: Park Guell Barcelona!

Da er mannen og jeg tilbake på hotellet etter en koselig dag i dyreparken og en tur i byen. Eller, for å være helt ærlig så angret vi to på at vi betalte for å se dyr i bur. Selv om det var spennende å se de forskjellige dyrene i virkeligheten så fikk vi mer og mer vondt av at de var buret inne. Selv om noen av dyrene hadde rikelig med plass og bevege seg på, så var det fortsatt ikke riktig at de var inngjerdet og ikke hadde den fulle friheten til å bevege seg fritt. Derfor bestemte vi oss for å komme oss ut derfra etter å ha kommet halvveis inn i parken. Det beste med dyrepark-turen vår i dag var uten tvil Delfin showet vi var på. Elsker delfiner, de er så utrolig søte og ser så fredelige og snille ut! Selv om det også er fullstendig feil å ha delfiner i basseng. Uansett så har vi bestemt oss for aldri å besøke dyrpark igjen. Sier ikke at alle andre skal gjøre det samme, men det er nå iallfall det vi har bestemt oss for.


Nå som vi har hatt to avslappende dager i denne koselige byen og fått opplevd en del forskjellige steder, vurderer vi nå å ta en siste shoppingsrunde i morgen før vi skal reise hjem igjen på søndag. Men før det, skal vi fortsette å kose oss resten av denne kvelden og lade batteriene til i morgen. Snart skal vi en tur ut igjen for å spise en middag sammen, så tenkte vi å avslutte denne dagen med å ta en svømmetur i bassenget her på hotellet!

Kos dere med Park Guell bildene fra i går, så snakkes vi i morgen! Da kommer det kanskje bilder fra dyreparken:)

 

Stem meg gjerne til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!

Bilderyss - La Sagrada Familia

 

La Sagrada Familia eller "den hellige familie" er tegnet av arkitekten Antoni Gaudi. Et navn man både ser og hører ofte her i Spania. Bygningen av kirken begynte allerede i 1882. Det tok så langt tid med å bygge den, at selve arkitekten døde før den ble ferdig. Ja, så langt tid tok det altså. Men det sier egentlig alt når man ser nøye på alt som har med kirken å gjøre. Det er seriøst noe av det peneste jeg noen gang har sett i mitt liv. De vinduene er helt magiske når solen skinner igjennom! Ettersom man ikke får samme følelse av å se bilder, har vi filmet en del med Go-pro kamera. Jeg kommer mest sannsynlig til å dele noen klipp av den filmen også med dere når jeg er tilbake i Norge:)Dere aner ikke hvor nydelig denne utsikten er i virkeligheten!Har du sett La Sagrada Familia? #lasagradafamilia #familia #barcelona #sagrada #turistibarcelona

GOD JUL !!

God morgen og god jul! Regner med at det er skikkelig julestemning hjemme i Norge nå.  Jeg og Dino er faktisk overrasket over at julestemningen ikke er helt som det vi trodde det skulle være her. Men, det kan også hende at vi er skikkelig vant med snø og hvit jul, det føles derfor ikke helt det samme her som det gjør hjemme. Uansett så håper jeg virkelig at de av dere som feirer jul får en fredfull og en riktig god jul med familien i dag:)

Her har det vært en del endringer i går og jeg rakk derfor ikke å blogge igjen på kvelden som planlagt. Jeg og Dino var ute i nesten hele dag, vi har shoppet, spist god mat, shoppet enda mer, koset oss og fått opplevd nye steder i byen. Rett før vi kom tilbake til hotellet bestemte vi oss for å bytte rom for å få bedre utsikt. og for å få en et rom med badekar midt i stuen. FANTASTISK deilig og romantisk!Nå skal vi ut for å spise en god lunsj, så besøke noen kjente steder her som Sagrada, Parc Güell osv.

#barcelonaferie #ferie #gilmakeup #sagrada #miramar

Hvem tilbringer du denne dagen med?

 

Stem meg gjerne til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!

Buenos dias Barcelona!

God morgen fra Barcelona herlige lesere. Må nesten beklage dårlig blogging i går, men flyet vårt ble litt forsinket og ting hang derfor litt etter og gikk derfor ikke helt som planlagt, dessverre. Til tross for en lang og slitsomt dag, så har jeg og Dino hatt en utrolig bra dag her i Barcelona. Jeg elsker hotellet vi er på! Miramar is the placeeee.. legger ved noen bilder under. Etter at vi checket inn på hotellet i går, brukte vi et par timer på å dusje, skifte, slappe litt av.. så gå ut å spise middag, men jeg og Dino har lovet hverandre å prøve nye steder og retter hver dag! Så dette blir spennene:) Gleder meg til å se mere av byen i dag og sist men ikke minst: SHOPPPPE!

Forresten dere, jeg kommer ikke til å svare på mailer / henvendelser før om en uke, når jeg er tilbake fra ferie:)
Stem meg gjerne til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!

Oslo - København - Barcelona

God søndag dere Vi har nå vært oppe siden kl 04.30 idag tidlig ettersom vi endelig starter ferien. Vi måtte være på flyplassen kl 06 for å checke inn. Alt annet enn hyggelig å stå opp så tidelig på en søndag, men når jeg vet at jeg har 7 avslappende dager foran meg er det verdt det:) Akkurat nå befinner vi oss i København, der vi måtte mellomlande før vi skal videre herifra til Barcelona kl 12.40. Så vi har oppholdt oss her i noen timer allerede og det betyr for min del: Sjekk ut butikker med Dino på slep. København har jo iallfall en flyplass det er lett å bli veldig glad i nettopp pga de herlige utvalgene av butikker. Mulberry, Gucci, Marc Jacobs,  Victoria Secret etc etc. Kjøpte en del ting fra Victoria Secret, loveeee it. En liten forrett før selve hovedretten av shopping i Barcelona.

Nedenfor ser dere noen bilder av turen så langt..

Bildene over er fra frokosten på Gardermoen.. Under har dere oss, right now :D

Hvor feirer du Jul i år?

Stem meg gjerne til finalen i Vixen Blog Awards - Årest skjønnhetsblogger. Tusen takk!

Barcelona

Ny dag, ny uke  og ny måned er igang! Jeg håper at dere har hatt en bra helg og er klare til å ta denne siste måneden av året 2014 med storm. Julen nærmer seg sakte men sikkert og tiden for pynt, gaver, julemat og familiekos er rett rundt hjørnet. Denne julen skal jeg og mannen på tilbringe i Barcelona. Ja, det ble Barcelona til slutt.. vi brukte evigheter på å bestemme oss. Det sto mellom NY, Barcelona, Paris og Roma. Etter en del research, fant vi ut at vi nesten måtte reise til et sted som ikke var så langt unna pga vi bare får være borte i en uke. Som dere ser så har jeg gått bananas med å finne inspirasjonsbilder til det jeg og mannen skal gjøre de 7 dagene vi er i Barcelona. Det er sjeldent at jeg gleder meg sånn til en ferie. Vi har bestemt oss for å ha en skikkelig avslappende ferie, skjemme oss bort med god mat, spa, shopping og sene kvelder!
Bildene er lånt fra google.

Nå har jeg sjekket og funnet mange forskjellige butikker og restauranter som vi skal innom i Barcelona, men sier ikke nei til forslag anbefalinger fra dere om ting og steder vi må prøve ut i Barcelona?


#barcelona #ferie #fun #juleferie

Dear Paris..

..just wait for me we are going to meet. I promise..

Jupp.. Dette er hva jeg gjør. Dagdrømmer om Paris. Har du vært der?
#paris

Back home

Må nesten beklage for ingen blogging i går. Jeg hadde en litt for travel dag og fikk derfor ikke tid til å blogge. Til tross for veldig lite søvn i de to siste dagene jeg var i Trondheim, valgte jeg å stå opp veldig tidlig i går for å få tid til å møte mine 3 nærmeste venner før jeg skulle ta flyet hjem. Jeg fikk heldigvis tid til å møte alle mine tre homies som planlagt i går og fikk avsluttet Trondheimsturen med en deilig middag på Viva Napoli  sammen med min søster og hennes familie. Jeg har hatt tre fantastike dager i Trondheim! Jeg føler at dagene gikk veldig fort mens jeg var der, samtidig som jeg følte at jeg hadde vært borte i over en uke når jeg tenkte på Dino og hjemmet vårt. Må si det er deilig å være hjemme igjen. Snart skal jeg pakke ut kofferten min og vaske alle sminkekostene mine. Etter det skal jeg sitte og besvare en god del mailer og prøve å rekke en tur til posten for å hente en pakke med sminke til Hallwoeen! Når jeg er ferdig med mitt og mannen har kommet hjem fra jobb, skal vi ut å spise en god middag sammen:)

Forresten dere, når det gjelder spørsmålene deres om spørsmålsrunden, så kan jeg fortelle dere at jeg vurderer å spille inn svarene enten i dag eller i morgen!:DHadde nydelig utsikt fra Trondheim ( flyet) til Oslo..

Bye Bye Oslo

Jupp, her sitter jeg og venter på at flyet skal komme. Jeg skal til nydelige Trondheim på oppdrag, jeg skal style en brud til hennes store dag på tirsdagen. Jeg blir borte i bare et par dager denne gangen. Når jeg ikke jobber skal jeg bringe min tid sammen med verdens beste familie!

Gud så mange mennesker det er på flyplassen idag. Jeg reiser som regel i ukedagene og ikke i helgen.. Kan det kanskje være derfor?hmm.. Også er det så utrolig bra vær idag! Både jeg og mannen fikk skikkelig Kurdistan-vær følelse på vei til flyplassen. Sol og litt kaldt vind. Elsker slik vær. Men, nå skal jeg nyte min "Små sulten, nøtter og frukt" mens jeg venter:)

Hvordan har helgen deres vært? Dine planer for idag?

Today in pictures, Trondheim day 2!

Hei igjen dere! Dagene går så utrolig fort her. Plutselig var det kveld igjen! Jeg startet dagen litt sent, så gikk vi jenter til sentrum en tur for å handle litt. Etter den turen kom vi hjem hos mine foreldre og spiste verdens beste mat, Dolma laget av min flinke mamma. Jeg spiste så mye at jeg så vidt klarte å puste etter maten haha. Jeg har hatt en utrolig koselig dag med andre ord. Utrolig koselig å ha en stor del av familien samlet igjen, som gode gamle dager. Nå skal jeg være her hos mine foreldre i et par timer til, så skal jeg tilbake til søsteren min for overnatting. I morgen tidlig kommer min kunde for sminke og hår til hennes Hennakveld. Noe jeg har gledet meg masse til i hele dag. Bryllupet er over i morgen, da skal vi også på festen.. Blir braaaa!

Håper dere har hatt en bra dag!

Bye bye Oslo!

God morgen dere! Håper dere har sovet godt i natt, for det har ikke jeg. Jeg har hatt skikkelig vondt i halsen og klarte derfor ikke helt å sove til sent. Akkurat nå er jeg på flyplasse og det er rett før boarding. Bartebyen, here I come! For de av dere som ikke vet det: jeg reiser til Trondheim på oppdrag, har en brud der! Yeyyy. Elsker jobben min og elsker slike oppdrag enda mer! Dette har alltid vært en del av drømmen, det  å kunne reise rundt og ha kunder litt over alt. Eneste negative med et er det at Dino ikke alltid får tid til å være med. Deg kommer jeg til å savne babay, men hesh te dkem for det.

Jeg må beklage at jeg ikke har fått svart deres kommentarer i det siste, har hatt det veldig travelt:( lover å svare de i kveld! Vi snakkes engler!

Har du vært i Trondheim før?

Da er flybillettene i boks!

God fredag herlige dere! Wow for en nydelig vær det er ute. Gikk ut i balkongen i stad med pysjamas og jeg følte ingen kulde i det hele tatt, jeg fryser fort tro meg! Dette nydelige været skal nytes. Det blir en deilig kopp kaffe snart, så skal jeg komme meg på trening! Senere i dag kommer det middagsgjester hos oss, jeg har gledet meg mye til denne familiemiddagen. Så, tilbake til Temaet. I går kveld kjøpte jeg flybilletter til Trondheim. Jeg reiser ditt på oppdrag, hvor jeg skal style en brud for hennes hennafest og bryllupsdag. Jeg kommer til å være der fra den 10.04 - 14.04! Denne turen kommer til å bli veldig veldig spesiell og det er fordi min bedre halvdel, Asma skal være med haha. Dino måtte jobbe og kunne derfor ikke være med, litt kjipt ettersom jeg ønsket å ha han med. Men, vi vurderer å reise dit igjen om et par måneder!:D

Deler flere bilder av antrekket under senere i dag!


#hatt #neverdenim #roses #outfit #blondhår #fashion #kurd #kurdish #bikbok #oot #mote

Har du noen ganger vært i Trondheim?

Hei Oslo!

Herre min Gud så kaldt det er her i Trondheim idag. Er så glad for at jeg skal hjem nå, håper være er litt bedre hjemme! Til jeg gikk ut av bilen ista og kom meg inn i flyplassen, kunne jeg så vidt røre på fingrene mine. Det er så ueææh - unormalt med slik kulde! Til tross for kulda ute, så sitter jeg her nå og nyter en kald smoothie til flyet mitt kommer. Jeg tror jeg er hjemme om ca 2,5 timer. Så jeg får bare prøve være kreativ og finne på noe for å få tiden til å gå. Vi blogges i morgen dere, ha en nydelig kveld videre:)

Spêde bash!

God morgen / spêde bash dere:) Jeg håper at dere har sovet godt i natt, for det har ikke jeg. Ikke i det hele tatt, har hatt så mye smerter i ryggen i det siste at det ikke er til å tro. Klarer så vidt å puste riktig når smertene først starter. Jeg er 101% sikker på at det her er pga jobb, alt jeg gjør bruker jeg armene til, det er ikke noe jeg kan gjøre der vet jeg sikkert og vist. Men at jeg anspenner meg i nakken og skuldrene selv når jeg slapper av skjønner jeg selv ikke noe på. Jeg hadde lovet meg selv og Osteopaten min om at jeg skulle bli flinkere til å puste med magen og slappe av i skuldrene.. Det har jeg tydeligvis ikke klart så bra merker jeg selv. Jeg gjør det når jeg først legger meg. Oi, her ble det en kanskje en litt for lang, tung og kjedelig klage innlegg litt for tidlig på dagen men.. Dette folkens, er en veldig vanlig del av jobben min og alle frisører der ute. Jeg skal komme meg til en naprapat i dag for å få løsne disse sinte og aggressive musklene litt.


Jeg har utenom det hatt en koselig dag med familien i går. Vi ble hjemme og koset med en god middag og tv. I dag starter vi dagen litt tidligere, det blir frokost ganske snart så skal vi til byen en tur. Long time no see Trondheim city;) etter det SKAL jeg bestille meg en time for ryggen min. Jeg deler forresten bilder av den nye looken senere i kveld;)

#Trondheim

Bildet over er fra den tiden jeg bodde her i Trondhei, rett før jeg flyttet til Oslo tror jeg hihi.

Hva er dine planer for i dag?

Trondheim

Hei engler! Hvordan har dere det i dag? Jeg har hatt to utrolig koselige dager her i bartebyen. Kos med familien, latter, god mat også våknet jeg til babystemme til niesen min idag. Jeg sov i samme rom som kona til broren min og hennes lille datter. Utrolig søt og snill liten engel som bare våknet en gang i natt. I dag ble det en fantastisk frokost med familien, så laget jeg en liten 'fake' studio og tok bilder av min søte niese. Haha, jeg lover.. Jeg smeltet hver gang jeg så hennes blikk mens jeg tok bildene. Så glad og livlig som hun er, er det umulig å ikke elske henne. Skal dele noen av de bildene med dere senere engang.

Da jeg omsider hadde kommet fram til Trondheim. Tatt frem kofferten, åpner den så ser jeg til min store fortvilelse at ledning fra laderen har røket. Med andre ord, jeg har ikke en lader til min kjære søte Mac air :(. Det må derfor bli mobilblogging til broren min kommer hjem fra jobb med sin lader. Triste greier hihi.

Men, vi blogges!
Har du vært i Trondheim før?

Bye bye Oslo!

Hei og god dag dere! Hvordan har dere det i dag? Jeg sitter og venter på flyet mitt akkurat nuh! Det er rett før vi skal ombord. Hadde tenkt å blogge litt tidligere idag, men fikk ikke tid til det hjemme og heller ikke på veien hit. Klarer aldri å blogge når jeg har både Dino og Tommy rundt meg, de snakker og tuller så mye at jeg ikke klarer å fokusere haha! Digger de to. Men, nå må jeg avslutte her. Vi snakkes dere;)

Trondheim, here I come!

Oslo next

Føles som om jeg kom til Trondheim for to dager siden, tiden har gått så fort at jeg nesten ikke har fått gjort noe i det hele tatt. Vanligvis blir jeg kun to tre dager. Denne gangen skulle jeg liksom bli i en uke, men det føles som om denne turen varte mye mindre enn de andre gangene. Merkelig! Men, jeg har fått sett familien og koset meg masse med god mat, lange koselige kvelder og sist men ikke minst koselige turer med mamma. Da jeg drev å pakket sammen sakene mine i går, kom mamma til meg med en stor pose hvor det var alt fra krydder til nøtter i som hun hadde tatt med fra Kurdistan. Jeg håper virkelig jeg kan bli en like snill mamma som henne til mine barn. Om jeg bare får arvet halvparten av hennes gode hjerte vil jeg være evigtakknemlig, så utrolig omtenksom, takknemlig og snill. Off, kommer til å savne henne<3

Jeg gleder meg så sinnsykt mye til å se Dino igjen også. På en måte har denne turen gått veldig treg når jeg tenker på hvor mye jeg savner Dino, på en annen måte føles det som tiden har flydd og at jeg ikke har fått nok tid med familien. Merkelig følelse, men det blir uansett godt å komme seg hjem igjen og ikke minst se de endringene vi har gjort i stuen vår.

Senere i dag kommer jeg til å dele bildene av Madeleine med dere, fra shoot nummer to:)


Bildet over er fra i går før vi skulle ut:)

-Gilan

Jeg elsker deg..

 

..TRONDHEIM..

Det er en blanding av koselig, merkelig, og spesielt å våkne her i Trondheim uten Dino. Det beste er at jeg faktisk sov sammen med min mamma i natt, noe av det beste jeg vet om her i verden. Jeg har alltid sovet hos mamma når jeg var yngre, så det å få sove i samme seng som henne igjen er ubeskrivelig. For hver gang noen spør meg om Trondheim, mens jeg er hjemme i Oslo. Sier jeg jo jeg liker Trondheim, men trives best i Oslo. Når jeg først er i Trondheim, får jeg en veldig spesiell følelse. Da forstår jeg uansett hvor i Norge jeg lever, så vil alltid Trondheim være mitt hjem.

Nå straks skal vi hos min søster for å hjelpe henne med et par ting, siden hun er i flytteprosess. Så skal vi finne på noe koselig senere på dagen. I morgen skal jeg derimot gjøre noe enda mer spesielt. Jeg skal møte to av mine bestevenner her i Trondheim,  ah som jeg gleder meg:D Dere får ha en fin dag så lenge dere, så blogges vi nok senere i dag. Mååå forresten takke dere for alle de fine kommentarene jeg fikk på innlegg fra i går, hvor jeg delte bildene til madde. Det var bare del 1, gled dere til del 2 og ikke minst videoen som kommer om to tre uker;)


Nå som jeg er i Trondheim, tenkte jeg kanskje det var greit med et bilde fra da jeg bodde her. Tror det her er for ca 4- år siden.

 

Vi blogges,

Gilan

Byebye Oslo

Yes, da var jeg klar til avreise. Jeg skal til Trondheim igjen for å besøke familien min, dere kan bare tenke dere hvor mye jeg gleder meg til denne turen. Jeg har savnet mamma og søsknene mine så mye at jeg kan nesten ikke vente! Denne gangen skal jeg prøve å få tid til å møte noen av venninnene mine også, noe jeg nesten aldri får tid til når jeg er der. Så det blir en koselig liten ferie. Jeg har forresten pakket inn det varmeste jeg har av klær, siden det har begynt å snø der. Jeg er jo ikke akkurat fan av snø, men hva kan en gjøre det er Trondheim det! Nå må jeg gjøre klar resten av tingene jeg skal ta med, så rekke flyet mitt. Vi blogges igjen senere:)

Jeg har forresten igjen hatt lite tid til å kunne svare på deres kommentarer. Lover å gjøre det senere i kveld. Har hatt for mye å gjøre i de siste dagene! Men, uansett så takker jeg dere for alle de nydelige kommentarene dere kommer med hver eneste dag.Bildet er lånt fra google.

Har du vært i Trondheim før?

Liverpool trip in picturesMin baby<3

Dino og William «Bill» Shankly, manegeren og fotballspilleren som klarte å sette LFC back on track i 1959.

You´ll never walk alone, no you wont.

Meg og Mr. Tommy!

Bildene under er fra kvelden før vi skulle hjem, da dro vi ut i Liverpool spiste først på et sted som heter Bam Brasil. Hvor du får servert mere enn 10 slags forskjellige biff. Noe jeg hater og ikke klarer smaken av. men gutta elsket det, så det gjorde meg mett og salaten da.. haha.

Det nydelige bildet over har Dino tatt;)Har du vært i Liverpool før?

Gilan

 

Back in Oslo

Da har man kommet tilbake til Oslo. Jeg var helt ærlig ikke så glad for det, fordi Liverpool er et sted jeg kunne tenkte meg å flytte til. Hyggelige mennesker,Koselig spisesteder, gode shoppingsmulighter i den nydelige nydelig nydelige byen som jeg garantert kommer til å besøke oftere. Det som også gjorde denne turen så spesiell var det at Tommy Dinos beste kompis var med oss og det var vår første tur til Anfield. Det ble en minnerikt helg med masse latter og utrolige opplevelser! Også har jeg selvfølgelig fått shoppet en del.. en god del! Som gjorde hele turen 20 ganger bedre.

De av dere som leser bloggen min husker sikkert at jeg også var i Londen for noen måneder tilbake.. For å si det sånn da, det blir ikke flere London turer så lenge Liverpool eksisteres! Hva jeg har kjøpt av sminke, sko og klær får dere helt sikkert sett i eget innlegg i disse dagene. Nå skal jeg, Tommy og Dino gå å spille fotball ute! Yes, sprek avslutning etter en fantastisk helg!

Hvordan har helgen din vært?

Liverpool day 1

Liverpool, I´m in love with you

Liverpool.. nå har jeg ikke reist så mye rundt i verden og jeg har ikke vært her ute i Liverpool mere enn et par timer. Men damn som jeg har forelsket meg i byen. Hyggelige mennesker, stille men samtidig ubeskrivelig koselig sted. Vi var fremme i Liverpool ca klokken 18.00, vi dro å spiste mat på Nandos så gikk vi rundt i "sentrum" et par timer. Vi tok også turen innom minigolfbanen. Det var mitt aller første golf runde ever og det gikk veldig bra:D Jeg har også funnet ut av at golf er utrolig gøy og ikke er så kjedelig som det ser ut til å være. Jeg våknet for ikke så lenge siden.. vi skal prøve å shoppe litt så dra å se LFC - Stoke på Anfield. Får ikke skrevetn noe annet nå jeg. Laderen går tomm og vi kan ikke lade verken mobil eller mac, før vi har kjøpt sånne hoder til strømmen. Ha en fin lørdag dere <3

Bye bye Oslo, hello Liverpool

Hello dere, endelig er det helg igjen! Vi våknet klokken 10.00 i dag og kom ut av huset rundt 12.00 tiden. Jeg, Dino og Tommy er på vei til flyplassen! På veien som dere ser på bildene, tok vi en Texburger - en burger helt utennom det vanlige! For de av dere som ikke skjønte det, så sitter jeg i bilen akkurat nå og skriver dette innlegget gjennom mobilen til dere. Jeg har ledd og vet at jeg kommer til å le så mye av Dino og Tommy, at jeg ikke trenger å tenke på hva jeg får i meg i Liverpool, for magemusklene får skikkelig trening i løpet av turen. Men, ønsk meg en fin tur, så skal jeg ønske dere en fin fin dag/helg i regn været! Haha, ikke det at det kommer til å være bedre i Liverpool da men.

Jeg må forresten takke alle dere som har skrevet så mye fint om videoen til meg og Dino, utrolig glad for at dere likte det:)

Snakkes!:)

Liverpool, Anfield and shopping on meny

Fotball dag

Huff, så sliten jeg er! Jeg kan tenke meg hvor sliten gutta som spilte kamp tidligere i dag er, ble sliten bare av å se på jo. Neida, ble små sliten av å bære på den tunge kameraet jeg tok bilder med, til tross for at jeg hadde med stativ i dag. Anyways, min helt skårte hele 3 mål i dag, Hatrick med andre ord. For de av dere som lurer hvem han spiller for og hvem han spiller med: Så er det laget en close vennegjeng av Dino, som samles en gang i uken for blant annet trening også kamper som dagen i dag. De spilte mote et veldig godt lag i dag fra Sri lanka og kampen endte 4-4. Dino skårte som sagt tre av de! Stolt kone;)

Så, videre til overskriften: Jeg og Dino bestilte billetter til Anfield i går! Vi reiser om under 3 uker og kommer til å være bort i 4 dager. Vi skal se Liverpool spille mot Stoke - åpningskampen til premier league folkens! Dette blir mitt aller første LFC kamp på Anfield + tur til Liverpool! Jeg gleder meg som bare det til vi skal reise, for det blir ikke bare fotball men en shoppingstur også. Har hørt at det er mange gode shoppingsmuligheter der og tro meg når jeg sier det: Det skal jeg utnytte! Ble en god del shopping sist jeg var i London, men for min del var det litt for kaotisk. Jeg liker best å shoppe i fred, så ut fra det jeg har hørt om Liverpool i forhold til London - gleder jeg meg enormt til turen. Anfield og Liverpool generelt blir litt av en opplevelse tror jeg;) Klikk her for å se vår forrige reise til England.
Over har dere et par bilder fra dagens kamp;)
-Gilan

Just like an angel

Hello og god morgen dere.

Her kommer det enda et mobil innlegg. Tenkte å skrive en liten hilsen til dere og samtidig vise dere bilder av min nye nydelige niese - min brors datter Shanin. Helt utrolig hvor rolig, uskyldig og søt hun er! Tenk at vi alle var så små engang.

Om jeg får tid, så skal jeg dele et nytt sminkelook med dere senere i dag! Et av lookene jeg lagde mens jeg var i Oslo! Jeg har forresten også laget et nytt og fersk innlegg om: De to største hemmelighetene bak den perfekte sminkelooken. Det er et tema mange av dere tidligere har spurt meg om å skrive om. I innlegget har jeg skrevet om hva jeg syns er viktigst å tenke på og bruke mere tid på for å få til den perfekte sminkelooken. Jeg skal prøve å få delt det innlegget også med dere i løpet av disse dagene!

Vi blogges!
-Gilan

Bye bye Oslo

HELLO BARTEBYEN!

Hei og god morgen dere! Akkurat nå sitter jeg i en taxi og er på vei til Gardermoen. Tenkte å oppdatere dere med en kort liten mobil innlegg, siden jeg ikke rakk det tidligere i dag. For de av dere som ikke har fått det med seg: jeg skal til trondheim for å besøke familien! Ah, blir deilig å se familien igjen og møte mine venninner. Det vil forresten komme en god del sminke og antrekks innlegg denne uken. Jeg hadde laget en god del looker, men fikk aldri tid til å laste de opp eller jobbe med de. Jeg har nå gjort det og skal prøve å oppdatere dere mens jeg er borte hjemmefra. Hva gjør en ikke for sine lesere? :)

Bildet over tok jeg og Dino i går, når vi var på vei hjem fra svigers.

Ønsker alle dere en bra dag;)
-Gilan

Dette gleder jeg meg til..


Håper alle dere har hatt en bra start på dagen. Dagen min startet selvfølgelig med en god frokost ute på verandaen, så dro jeg og Dino på trening. Dagen kan vel ikke starte bedre enn det? Sånn utennom det hadde jeg et møte med en brud i dag, som skal gifte seg i september, utrolig spennende! Under har dere forresten to sneak peak bilder av et antrekk jeg kommer til å vise dere senere i kveld eller i morgen om jeg ikke skulle rekke det i kveld. Det var et av de dagene jeg og Asma hadde pyntet oss for ingenting og dro ut og tok masse bilder! Begge plagene er noe av det nye jeg har kjøpt inn i det siste.

For de av dere som har sendt meg mail og spurt meg om Trondheim-turen. Jeg kommer til å være der fra 17 juni til 23 juni, en hel uke ja! Jeg kan sette av 1 dag til enten sminkekurs eller sminke+bilder. Du kan kontakte meg på gilan@gilmakeup.com om du skulle ønske noe av det. Ser frem til denne turen!!Kommer forresten til å svare på deres kommentarer senere i kveld eller i morgen! Har du noen ganger vært i Trondheim?
-Gilan

Dreams dreams dreams

Japp, her sitter jeg drømmer og fantaserer om en lang, flott og solrikt ferie til et varmt land eller en stor by. Jeg og Dino har i det siste diskutert om vi skal gå for et varmt sted hvor vi bare kan slappe av og nyte solen eller om vi heller skal til et sted som Tokyo, USA, eller andre land - store byer hvor man kan få shoopet, få spist på fine steder osv. Gleder meg så synsykt til det øyeblikket vi bestemmer oss for et sted og begynner å pakke!:DBildene er lånt fra google.


Blir det ferie på deg i år og hvor er det du skal vil til evnt?
-Gilan

Back to Oslo

Om noen timer skal vi gjøre oss klare til å dra hjem igjen, eller først vil det bli middag her, litt mere kos så blir vi nok kjørt til flyplassen. Jeg og Dino har hatt en uforglemmelig tur, det har vært utrolig koselig til å bare være Trondheim. Vi har spilt masse, spist god mat og satt å snakket og spilt til klokken 3 om natta de to siste kveldene. Det er første gangen jeg og Dino er i Trondheim samtidig, det gjorde turen enda mere spesielt. I morgen er det back to work, så har jeg brud test senere etter jobb. Blir gøy å komme hjem igjen:)

Hva har du gjort i dag?
-Gilan

LAND OF THE KURDS

Siden flere og flere har spurt om et innlegg om Kurdistan og Duhok, skriver jeg nå dette innlegget. Jeg kommer ikke til å gå dypt inn i politikken, historien osv.. Jeg kommer til å skrive kort om hvordan mine sommerferier pleier å være i Kurdistan og hvorfor jeg elsker Duhok så høyt.

Jeg kommer da opprinnelig fra Kurdistan. For dere som ikke visste om det før, Kurdistan er delt mellom fire forskjellige land: Kurdistan-Irak, Kurdistan-Syria, Kurdistan-Iran og kurdistan- Tyrkia. Jeg er født i verdens vakereste by i mine øyne, Duhok. Som da er kurdistan-Iraks tredje største by etter vår nydelige hovedstad, Hawler og fantastiske byen Slemani. For meg er det ingen steder i Kurdistan jeg ikke liker. jeg elsker landsbyene, storebyene og absolutt alle steder. Det vil med andre ord si: Kurdistan er et sted jeg elsker ganske høyt og Duhok er stedet i Kurdistan som gir meg den vakre følelsen jeg ikke klarer å føle av alt annet i verden.

Mange spør meg: Hva er det som er så spesielt med å være i Kurdistan? Da svarer jeg: Menneskene, været, fjellene, byene, utestedene og ikke minst, minnene! Jeg bodde i Duhok til jeg ble cirka 9 år, så jeg husker en god del fra familien og byen. Jeg kommer også alltid derfor til å se på Duhok som en veldig viktig del av meg og mitt barndom.

Kort om en vanlig ferie i Kurdistan om sommeren, blir som regel 1 måned. Da er det masse familietid de første dagene. Jeg som har mange kusiner, nieser og nevøer, har alltid noe å finne på der nede. Vi går blant annet ut hver kveld og får i oss masse god mat, beøsker nye steder osv. Bildene under er fra mine ferier i kurdistan i de siste årene.

Solnedgangen mellom Duhok og Hawler.

Flyplassen i Hewler.

Et sted utenfor Duhok

Duhok - park

Min søster Rezan og vår søte niese Jila.. vi pleier å gå ut samme ganske ofte som blant annet til parken, spise mat og shoppe.

Meg og Jila igjen, dette er for to år siden, da jeg var der om vinteren.. off så kaldt det var!

En helt vanlig dag i Duhok..

Dette er tatt i et sted som heter for Geli, i Duhok. Meg, Rezan og min fine svigerine.

Midt i Duhok, 2010. Da var jeg ung og sprekk, hihi.

Meg, mamma, Ari og mannen til søsteren min i Hewler. Dette spise stedet er et av de mest populære i Helwer.


Shopping i Hewler.

I et av de parkene i Hewler..


Dette er et av de fineste stedene jeg noen ganger har sett i mitt Liv, Amedi. Jeg har sett det i akkurat samme perspektiv.


ZaxoSTEDER I KURDISTAN JEG VIL BESØKE FØR JEG DØR:


Batman

Rawandiz, dette er et sted jeg lenge har drømt om.


Merdin

Shopping Mal, Hewler

Tetwan

Slemani

De Siste bildene er lånt fra Travel to Kurdistan - en gruppe på facebook. Du kan også besøke siden og se flere bilder.


Har du noen ganger reist til Kurdistan og sett noen av disse stedene? hvis ikke.. har du planer om å reise dit engang?
-Gilan

 

 

Kort om London turen + bilder

Da har vi endelig kommet hjem igjen. Hvor deilig er ikke det etter en lang shoppings-tur? Selv om vi bare var i London, så har turen vært utrolig spennende og uforglemmelig. Paret vi var hos, min kusine Vian og hennes mann Mazin, var helt utrolige å henge med. Vi fire hadde en veldig god kjemi sammen, det gjorde turen vår enda mer gøyal. Jeg tror ikke det ville vært det samme om vi hadde valgt å bo på hotell: 1. Fordi det var vår første gang i London: 2. Fordi jeg ville shoppe og trengte noen erfarne som kunne få meg til riktige steder.

I løpet av de 4 dagene vi var der, brukte vi to hele dager på shopping. Den ene dagen var vi i Oxford Street, sammen med paret vi var hos. Det var da jeg kjøpte mest tror jeg, men Dino ikke helt var i shopping humør, eller var det kanskje fordi han bart på noen tunge poser? Det ble i hvert fall mye klær/sko i shopping i Oxford Street. Shoppings dag 2. Dro jeg og Dino til West Field shoppingsenter.   Der kjøpte vi alt fra klær til sminke og annet.

Når det gjelder nyåret, så hadde vi egentlig tenkt å se på fyrverkeri i London. Så fant vi ut at vente tiden var på flere timer, og været var ikke noe særlig bra. Så da bestemte vi oss for en koselig middag og ble der til rundt 1 tiden. Restauranten vi var på var Italiensk. Helt utrolig hvor gode og hyggelige mennesker de er! Det var live musikk med dans.

Startet selvfølgelig dagen med Starbucks kaffe.

Meg og Vian, min kusine.Me and my better half.

M and M

Hvert år får britere et juletre som en takk for hjelpen under andre verdenskrig. Dette er noe som har foregått i hele 64-5 år. Nice hva?

Mr. Nelson Mandela

Meg og min bibik igjen.

Når det gjelder shopping, så kommer jeg ikke til å pakke ut før i morgen. Så jeg vet ikke når jeg kan komme med innlegg om innkjøp. Eneste jeg vet er at jeg skal dele det i tre forskjellige innlegg. Klær-sminke-sko/smykker. Siden det er mye av alt.

Hvilken av disse tre katagoriene vil dere at jeg skal skrive om først: Klær, sminke eller sko/smykker? Velger den flest av dere vil;)
God natt nå fine dere, så blogges vi!
-Gilan

LAST SHOPPING DAY IN UK.

I dag var vår siste shoppingsdag i London. Jeg er helt ødelagt i føttene. Jeg har byttet sko to ganger i dag, fått vannblemmer og sitter nå igjen med plaster. Jeg har så vondt i føttene at det stikker. Men, tro meg dere. Jeg har kjøpt akkurat det jeg trengte! Nå har vi brukt opp våre 40kilo (med klær). Hvor deilig er ikke det?
Ville egentlig bare komme innom for å si hei. Jeg gleder meg til å komme hjem, sove riktig, blogge ordentlig og gå på jobb igjen (den siste var en løgn).

Setter ved to helt randome bilder fra gårsdagen. Det vil helt sikkert bli litt mere bilder når jeg er hjemme.

 

Me and my new best friend. (St. James´s Park)

God natt fine dere og takk for alle kommentarene på forrige innlegg.
-Gilan

A picture teaser from London

Hei!
Har egentlig bare noen minutter på meg til å skrive dette. Skal spille kortspill snart etter en lang dag i London. Har sett utrolig mye nytt og spennende. Mere om disse dagene kommer jeg helt sikkert til å skrive når jeg er tilbake. I morgen skal jeg og mannen min på shopping igjen, gleder meg som en liten unge. Jeg har kjøpt cirka 50% av det jeg trenger, så de neste 50% skal jeg ta igjen i morgen! Vi har brukt opp 20 kilo nå og i morgen kjøper vi ny koffert  (20 kilo) for morgendagens shopping, siste shoppings dagen! Wiii, gledings!

Før jeg glemmer, beklager for at jeg ikke svarer på deres kommentarer. Rekker det dessvere ikke det pga dårlig tid. Tusen takk skal alle dere ha! Jeg elsker alle kommentarene:)

Noen bilder fra dagens London-tur.


Alt du ser av plagg på meg ink sko, er noe av det jeg har kjøpt her i London.


Mazin og DinoØnsker dere en god natt nå, så blogges vi kanskje i morgen!
-Gilan

Sola skinner i London

Hei og godt nytt år nok engang!
Jeg sitter her og klarer ikke helt å se opp pga solstrålene som kommer gjennom vinduet. Deilig! Ville raskt ønske dere en fin dag på det nye året og ønske dere det beste av det beste i de kommende månedene. For dere som har satt nye planer for dette året, nå har du sjansen til å lage en forandring. Jeg har forresten hatt en utrolig kul og unik nyttårsfeiring her i London. Jeg kommer til å blogge mer om nettopp dette når jeg er tilbake.

Meg, Dino og våre fantastiske vennepar som vi er hos i London; Mazin & Vian.  Oss fire fra feiringen igår.

Ha en strålende dag videre og kos dere inn i 2013.

- Gilan

New year celebration and shopping in London. U.K here I come...with my husbands Visa card!

Yes, endelig var dagen her. Snart skal vi kle på oss og finne veien ut. For dere som ikke har fått med dere det: så fikk jeg en shoppingtur til London av min kjære mann Dino, i bursdagsgave. Vi kommer til å være der til torsdagen, masse shopping med andre ord. Vet ikke hvordan det kommer til å bli med blogging der borte, men jeg skal helt sikkert prøve å oppdatere dere hverdag....håper jeg:)Dere får ha en nydelig søndag så blogges vi kanskje senere;)

Hvor skal du feire enden på 2012 og starten på 2013, og evt sammen med hvem ?
-Gilan

 

Tips til romantisk weekendtur søkes!

Jeg og min kjære man har brukt flere uker på å tenke på hvor vi kan reise en helgtur for å feire nyåret. Jeg trenger derfor tips fra deg som har vært i en romantisk by ( Helst ikke i skandanavia ) eller hørt om og vil anbefale det videre. Kan godt være kjent for

* Spa

* God mat

* Shopping

Okey da, overse den siste om du vet om et sted med de to første punktene! Jeg håper at vi kan få mange gode tips slik at vi har noe mere å tenke på enn Riga.
Ahh.. når det blir snakk om ferie, tenker jeg med engang på vår bryllupsreise.. Et av de vakreste strendene jeg noen gang har sett! Skal ikke drømme meg bort nå!
(Kefelonia en øy i Hellas- Mythos beach)Savn..<3Romantisk!

Kommer nok til å reise til Kefelonia igjen! Vakker øy- sommer og sol. Tips meg om en storbytur!:D

Om vi skulle ende med å bruke tips fra en av dere, så vil det komme en liten overraskelse!


Tips i vei:)