hits

Fratres Films

Behind the scenes: Innspilling av reklamefilm!

Hei igjen alle sammen, må si at dagene er veeeldig lange nå. Eller er det kanskje kveldene som er det? Det føles som om jeg blogget i går og ikke tidligere i dag! Anyways.. Jeg har spist så mye mat hos svigers i kveld at jeg så vidt klarer å puste nå haha. Jeg og Dino kjørte rett hit etter jobb ettersom vi begge var for sultne til å kunne dra hjem etter jobb også lage noe. Det er egentlig rett før vi skal hjem igjen ettersom vi begge skal jobbe i morgen! Før det ville jeg dele noen bilder med dere fra den siste reklamefilminnspillingen jeg var med på som Mua for Lavprisfly. Reklamen kommer til å være ferdig om ca. en uke. Det her har faktisk vært noe av det kuleste jeg noen ganger har vært med på, gleder meg derfor veldig til å se resultatet. Noe jeg tror blir like bra som forventningene!

#lavprisfly #gilmakeup #makeup #innspilling #mua

Har du vært med på film/reklame-innspilling tidligere?

ACTION!

God dag dere! Wow, for en tidlig morgen det ble i dag på en gjeng trøtte frilansere! Vi er på set nå, eller vi har vært her siden klokken 08.00 i dag (første location) og innspillingen starter om nøyaktig 1 time. For de av dere som ikke har fått det med seg, så er jeg igjen sminkør for en reklamefilm-innspilling i dag sammen med mannen og hans herlige og kreative team! Frokosten er intatt og det er rett før jeg skal starte med mitt: Sminking og styling av skuespillere! Dette blir utrolig spennende og jeg gleder meg allerede til å dele bilder fra behind the scenes med dere og sist men ikke minst: Selve reklamefilmen!

Dine planer for dagen i dag?

Sammen er vi sterke - resultatet av informasjonsreklamen!

Husker dere alle de behinde the scenes bildene og innleggene jeg hadde for et par uker siden, om innspillingen og forbredelsene på reklame/informasjonsfilmen for diabetesforbundet? Vel, her har dere resultatet av filmen! De som har sett den har sagt mye fint om den.. jeg håper at dere også vil like den og deler den videre. Den kan bidra til å gjøre hverdagen mye enklere til mange der ute. Reklamen handler om å ha diagnosen diabetes type 2. Budskapet med denne filmen er å få flere til å være behjelpelige og opplyse de som sliter med språket rundt symptomene til denne diagnosen. For sammen er vi sterke!

Produsent og Regi: Farid Omer

Manus: Farid og Magnus

Foto og lys: Magnus

Klipp: Farid og Magnus

Sminke, klær og art director: Meg

Kjenner du noen som har Diabetes type 2?

#diabetesforbundet #diabetestype2

Sneak peak på bryllup highlight-film!

Hei igjen dere! Jeg fikk så mye energi etter treningsøkten jeg var på istad at jeg fikk lyst til å blogge igjen. Kanskje jeg skal begynne å trene hverdag istedenfor 2-3 ganger i uken? hihi.. Jeg hadde en utrolig bra treningsøkt istad og nå sitter jeg her med en helt uerstattelig følelse. Jeg trente korsrygg, legg/rumpe også tok jeg mage på slutten av økten. Så ja, jeg har hatt vært kjempesprek på en mandagskveld. Gleder meg allerede til å våkne med støle kropp i morgen og to dager fremover i lårene og rumpa. Så, tilbake til liksom temaet. Flere av dere har spurt når jeg kommer til å dele bilder av siste bruden jeg hadde, det og highlightfilmen. Nå kan jeg dele denne gode nyheten med dere: Det er ikke lenge igjen  til highligt filmen fra bryllupet er ferdig. Dino har kommet nesten halvveis og i dag la han ut en liten sneak peak video på sin instagram @faridodino hvor han da viser noen sekunder av filmen. Jeg gleder meg så sinnsykt til å vise dere sluttresultatet av både det og bildene. Det er så vakkert, jeg er helt forelska i filmen allerede.

 

 

#fratresfilms #bryllupsfilms #weddingmovie #kurdishwedding #kurdiskbryllup #roses #weddingday

Nå skal jeg jobbe litt, ønsker alle dere en koselig kveld videre. God natt søtinger! <3

 


Gilmakeup and Fratresfilms in action

Hei igjen dere! Da er jeg neste ferdig med å pakke sammen sakene mine, dette tok litt lengere tid enn hva jeg trodde! Jeg er fortsatt like dårlig og slapp i kroppen, vil bare krype under dyna og se serier dagen lang hihi. Men det kan jeg dessverre ikke gjøre. Med engang jeg legger meg ned og tenker på at jeg er syk, så blir jeg verre! Jeg bestemte meg derfor til å koble litt av ved å lage mat. Akkurat nå venter jeg på at maten skal bli ferdig. Ettersom jeg skal være borte i flere dager ville jeg lage en god kurdisk middag til Dino!


Under har dere noen bilder fra et av de oppdragene hvor jeg og Dino samarbeidet. Der jeg hadde ansvaret for styling og han bilder. Flere av dere har flere ganger spurt etter slike bilder, nå har jeg endelig funnet noen av de få bildene vi har tatt av hverandre under forberedelsen. Det var ikke lett å finne de blant hundrevis av andre bilder vi begge hadde tatt den dagen hehe!

 Ønsker du å komme i kontakt med oss for bryllupsfilm, styling, sminke, hår, bilder osv kan du sende oss en mail på: gilan@gilmakeup.com !#gilmakeup #fratresfilms #teamwork #couple #kurdishcouple #creative #working #mua #kurdishmua

Ønsker dere en herlig kvedl videre.

Fratres Films

Fratres Films har nå ny logo og hjemmeside!

Mange av dere har flere ganger spurt meg om min mann har en hjemmeside, hvor dere kunne se hans arbeid. I dag har endelig hans hjemmeside blitt lansert www.fratresfilms.no !!! Der kan dere se de fleste produksjonene han har hatt gjennom de siste årene. Jeg er helt sikker på at dere vil finne en del underholdning på siden. Del den gjerne videre! Dere kan også følge Fratres Films på Facebook. Klikk HER for å komme til hjemmesiden og HER for å komme til Fratres Films fanpage på Facebook. Jeg elsker designet på siden. Fortell meg gjerne hva dere syns!


#Fratresfilms #film #fratres #faridomer #filmproduksjoner #nyhjemmeside #Tidløsdesign

STOLT KONE!