hits

hair

New hair tutorial: How to get big natural looking curls!

I samarbeid med Rapunzelofsweden
 

 

 
 

 

Heiiiiisan! Håper alle dere har hatt en bra start på uken. Jeg kan nesten ikke huske sist gang jeg hadde en så rå start på uken som i dag, det tror jeg dere skjønner om dere følger meg på snap! Jeg skriver mere om det i morgen her på bloggen hihi! Nå skal jeg først fortelle dere kort om den kampanjen jeg nevnte her om dagen. Jeg er med på en kjempe spennende kampanje i smarbeid med Rapunzelofsweden! Den kan dere lese om det ved å klikke HER! 
Over har dere forresten kampanje videoen, håper den faller i smak!:D
 
Produkter jeg har brukt i videoen

Hair Oil HER
World Pro 13 mm HER
Heat Protection spray HER
Leave-in Cream with heat protection HER

 

Video: Updated curly hair tutorial 
Så mange har spurt om en ny hår rutine video, så her kommer det! Håper det faller i smak og dere liker det:D


 

Ny på håret + rabattkode!

Sponset behandling

Heisann og god torsdag! 

Her kommer det en liten oppdatering på gårsdagen og dagen i dag! I går hadde jeg nok engang en travel dag i hovedstaden, hvor jeg har prøvd å rekke avtaler, vært på event, gjort et par gjøremål og gjort en liten møte. Jeg har I tillegg fått tid til å friske opp håret av flinkeste Ann Beate på MOODstudio! Dere, jeg har endelig gjort en forandring! Det første jeg sa til Ann Beate da jeg satt meg i stolen i går var "Jeg vil se en forskjell denne gangen når jeg går herfra!". Jeg var så lei av den fargen jeg hadde de siste årene at jeg til og med kunne tenke meg å gå mye mye mørkere bare for å se en forskjell. Jeg visste henne noen bilder og hun mente jeg hadde vært kjempe fin i lysere hår! Vel, det ble lysere denne gange. MYE MYE lesere enn det jeg er vant til eller har hatt tidligere! Denne grå fargen er den kuleste og fineste jeg noen ganger har hatt  - ever! Jeg trodde ikke det var mulig å bli så lys på håret, med tanken på at jeg egentlig har mørke pigmenter i håret. Men hey hey hey, har man en flink frisør, så er alt mulig:D  
 

Dere, denne gangen kommer jeg også med en hyggelig rabattkode til dere som ønsker å farge håret! Nå får dere 20% rabatt på alle fargebehandlinger mellom kl. 10 og 15 ut februar hos alle flinke behandlere i MOODstudio. Book time ved å ringe 22 69 61 53 eller via nettsiden ved å klikke her!

Nå skal jeg på Vixen Blog Awards, eller det starter ikke før klokken 18.00, men jeg skal først møte søte Anna Rasmussen for å sminke henne til kveldens utdeling, etter det blir det Vixen! Følg meg gjerne på snap for flere oppdatering: Gilansharafani!

 

New hair tutorial: Quick party hairstyle for curly hair!

Her kommer det en ny hår tutrial som jeg lovte å dele med dere tidligere i dag! Denne gjorde jeg for en god god stund siden, men var usikker på om jeg skulle dele eller ikke. Da jeg delte den i går, ble jeg utrolig overrasket over hvor bra respons den fikk på youtube og Instagram hihi! Fra nå av skal jeg dele alt jeg lager, uavhengig om jeg syns det var så fint selv eller ikke hihi!


 


 

Cut cut cut


Heisann! Har dere hatt en bra dag i dag? Jeg har mistet oversikten helt over hvilken dato og dag det er om dagen. Fant først ut av at det var torsdag den 29 i dag  før jeg skulle komme meg på trening. OG det var for å se åpningstidene til 3T haha! Jeg har med andre ord hatt en perfekt dag med en treningsøkt på nesten 1 time og 40 min pluss en deilig middag etterpå. Nå sitter jeg og klipper på en ny hår video til dere, som enten kommer på youtube kalen min i morgen eller over i morgen!:D Over har dere bilder av looken!

Ha en koselig kveld videre dere <3
 

Håret mitt elsker Moroccanoil

Annonse

 

Om det er én ting mange kjenner meg igjen for, så er det håret mitt. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker langt hår og har spart det i mange år. Men det er ikke bare bare å ha langt hår, dessverre. Jo lengre håret er, desto lettere blir det utsatt for skader. Håret blir rett og slett svakere med tiden. Det blir alltid sprøtt og slitt, og tuppene vil brekke og flise seg med tiden. Hår er derfor noe jeg kanskje setter av mest tid til når jeg skal noe spesielt, ettersom stelt, sunt og pent hår har mye å si for hvordan den helhetlige looken blir seende ut.

Vi vet alle at hårstyling er litt krevende, både når det gjelder kort og langt hår. Enda mer krevende er det når håret er naturlig krøllete, ettersom krøllete hår har en tendens til å være tørrere og mer livløst, enn andre hårtyper. Det er derfor veldig viktig at slike som meg bruker ekstra tid på å forberede håret, før det skal styles. For oss som bor i et land som Norge, som må gjennom noen kalde vintermåneder, er det ekstra viktig å pleie håret rundt vintertider, slik at kulden ikke sliter på håret.


Et produkt jeg har brukt fast det siste året, er Moroccanoil Treatment (bildet under). Jeg bruker 2-3 pumpetrykk av denne oljen, etter hver dusj. Det gir like mye fuktighet og glans, uansett om jeg lar håret tørke naturlig eller styler det. Moroccanoil Treatment er rik på argan olje og reparerende proteiner, så den kan med andre ord brukes som et redskap for balsamering, styling og finishing. Det er en utrolig pleiende olje til alle hårtyper!Det som hjelper håret mitt å beholde glansen og fuktigheten enda bedre rundt denne årstiden, er Hydrating Sjampo og Hydrating Balsam, fra Moroccanoil. Nå kommer begge disse i en gavepakke, hvor det også følger med en mini Moroccanoil Treatment på 25ml. Er det fortsatt noen du kanskje ikke har kjøpt julegave til, som har fortjent noe bra i år? Vel, denne fuktighetspakken er den perfekte julegaven spør du meg! Du kan også selv lage en pakke, etter behov, av Moroccanoil sine fuktighetsprodukter, her.

I Fuktighet serien til Moroccanoil finner du enda flere produkter. To av dem er de du ser på bildene under, som jeg virkelig anbefaler om du føler håret ditt trenger det lille ekstra. Et av de produktene jeg liker aller best fra Fuktighet kolleksjonene er Hydrating Styling cream, som dere ser på bilder under. Den gir masse fukt og fjerner frizz. Noe som er perfekt for denne årstiden!

Også har dere en super intens fuktighetsgivende hår kur under som jeg virkelig anbefaler til alle! 


Husk å følge Moroccanoil på Facebook!

Hvordan tar du vare på håret ditt i denne årstiden?

What should I do?

I natt satt jeg i flere timer og så gjennom forskjellige bilder av hårfarger. Mange av dere har sikkert merket at etterveksten min har vokst seg litt vill i det siste, men jeg har  bare latt det vokse med vilje til jeg bestemmer meg for hva jeg skal gjøre med håret. Jeg har kjempe lyst på en forandring, men jeg er usikker og vet ikke hva jeg burde gå for. Jeg vet at jeg føler meg veldig komfortabel med den fargen jeg har nå, men samtidig så kjenner jeg at det er på tide at jeg prøver noe nytt. Selv for en kort periode. Samtidig så er jeg for glad i håret mitt til å farge det til en ny farge nå for å så farge det lysere om en stund haha. The struggle is real peps haha! Men det positive her er det at er veldig bestemt på hvilken farge jeg skal gå for om det ikke blir den jeg har nå. Jeg ønsker en varm, brun - oranje´ish tone med kanskje litt lysere striper i. Under kan dere se noen av de inspirasjons bildene jeg har sett på.

Om jeg tilfeldigvis skulle få panikk og kalde føtter hos frisøren, så skal jeg gå for noe blant de bildene under:DHva tenker dere jeg burde gjøre?

NEW VIDEO: Old hollywood curls!

Video i samarbeid med Rapunzel of Sweden!
 
 
Heisann! Da har jeg endelig fått lastet opp videoen jeg har jobbet med i hele dag! Jeg tvilte veldig på at jeg kunne gjøre den ferdig til i kveld, men hey.. I did it:D Dette er en veldig etterspurt video, så jeg håper at den faller i smak. Ta en titt og fortell meg gjerne hva dere syns!

 

 

 

Produktliste: 

Protection spray:  her
Leave in cream: her
Tweeze brush:  her
Extensions: her
Hair straightener: her
Salt spray:  her
Curling Iron: her
Magic Strikk http: her
Pin comb her
 

 

Sneak peak: New hair video

Hei og god lørdag morgen! Her har det nok engang vært en ganske så sen natt på meg! Jeg har nemlig vært oppe å jobbet litt med klipp og redigering på en ny hår video som jeg håper jeg får gjort den ferdig til i morgen. Jeg vet ikke hvor realistisk jeg er når jeg sier det ettersom det er ganske mye igjen og det er en lang video, men det er lov å ha håp hihi! I denne videoen skal jeg vise dere hvordan du enkelt kan gjøre disse store hollywood bølger på deg selv! Så stay tuned for ny video i morgen og kanskje enda et innlegg senere i kveld:D

Ha en herlig lørdag videre <3

New hair tutorial will soon be upHeisann! Har dere det bra? Da jeg drev å så gjennom noen bilder i stad, kom jeg på at jeg hadde ferdig stilt en video før jeg reiste ned hit. En ny hår tutorial, hvor jeg viser hvordan jeg gjør den søte frisyren over. Jeg skal prøve å gjøre ferdig tekst og linker på Youtube litt senere og dele den i kveld. Om nettet fungerer som den skal hihi! Men nå først skal jeg gjøre meg klar for å komme meg ut. I kveld skal vi ha en skikkelig jentekveld ute med mine søstre, kusiner og venninner:D Blir braaa!

5 vanlige hårpleie feil vi gjør ubevist

Jeg blir nesten daglig spurt om hårpleie spørsmål på diverse sosiale medier. Jeg føler vi bestandig får høre om ting vi burde gjøre for å pleie håret og sjeldent får tips om ting vi burde unngå å gjøre når det gjelder hår. Ting vi gjør som forårsaker disse skadene i utgangspunktet. I dag vil jeg derfor fokusere på ting vi daglig og ofte helt ubevist gjør uten å tenke over at det er skadelig for håret vårt. De punktene jeg kommer til å nevne under er tips jeg blant annet har fått mamma, frisørene mine gjennom årene og lest på nett. Det tok meg et par år å gjøre om de dårlige rutinene, men de føler jeg har hjulpet håret mitt å vokse mye, til tross for alle de behandlingene den har vært gjennom.1. Feil tempratur på vannet

Å vaske håret med for varmt vann kan det stimulere talgproduksjonen og gi fett hår. Om du foretrekker en varm dusj, så er det lurt å i det minste å avslutte det med å skylle håret i kaldt vann rett før du går ut. Det vil få håret til å se blankere ut og ikke minst så vil det også få skjellagene i håret til å lukke seg enda mer. 

2. God helse og kosthold

Hår reagerer veldig på kostholdet ditt. Som veldig mye annet i en menneskekropp. Er ikke kostholdet så bra så kan det føre til fett hår, tørt hår, hårtap osv. Det er ikke slik at selveste håret blir påvirket av det, men selve hodebunnen der hvor hårsekkene produseres. Viktig å IKKE droppe måltider, viktig å spise sunt og få i seg nok vitamin A og omega 3!

3. Håndkle rundt nyvasket, vått hår.

Dette var en vane jeg føler var vanskelig å kvitte seg med. Jeg vet om mange som gjør den samme tabben flere ganger i uken. Å surre håndkle rundt nyvasket, vått hår kan være skadelig for håret. Det er rett og slett fordi håret  er mer sensitive når det er vått og kan derfor risikere å brekke.

4. Å vaske håret for ofte/ eller ikke ofte nok

Det er viktig at man finner en balanse på hvor ofte håret skal vaskes. Det kommer selvfølgelig ann på hva slags type hår og hodebunn man har. Så det finnes ingen fasitsvar på dette, men det skal holde med to til tre ganger i uken. For å ikke ikke miste de naturlige oljene i håret. Blir håret ditt for fett, kan du bruke tørrsjampo mellom vask.

5. Å sove med med løst hår

Det er viktig å samle håret før du legger deg. Det er best å ha det i en løs flette eller en løs og høy donut før du legger deg. Da unngår man unødvendig slitasje på både hår og hodebunn. 

Gjør du noen av disse hår tabbene selv?

Video: Hvordan style krøllete hår (fra dårlig hårdag, til fantastisk hårdag!)

 

YAAAS! Har du krøllete hår? Eller vet du om noen som har krøllete hår? Vel, da har du sikkert sett eller opplevd at krøller oftest enten ser veldig bra ut. Eller.. u know, det motsatte. I denne videoen viser jeg hvordan jeg styler håret mitt de gangene jeg ikke rekker å gjøre min vanlige krølle-rutine etter å ha dusjet. Jeg håper du liker denne videoen og fortell meg gjerne om dine hår styling rutiner:D
 
Husk å se videoen i full HD kvalitet. 
Abonner / Subscribe youtube kanalen min HER

 


 

Can´t stop loving itGod dagen! Herlighet så nydelig vær det er i Trondheim i dag. Rett før jeg begynte å skrive dette innlegget, ropte mamma fra verandaen og sa "Gilan, du må komme deg litt ut mens solen skinner". "Jeg kommer mamma, bare gi meg 5 minutter." Svarte jeg med engang. Vel, jeg tror mamma har merket hvor mange timer jeg har sittet her og jobbet uten pause. Så jeg burde definitivt høre på henne og komme meg ut litt. Men, før jeg gjør det vil jeg dele to ting med dere:

1. Har dere merket at jeg har farget håret? Jeg var innom MOODstudio på Torggata (salongen het Hendrix hair tidligere) dagen før jeg reiste til LA for å få farget håret. Jeg er alltid fornøyd etter å ha vært der. Men denne gangen må jeg nesten si slå alle andre ganger. Jeg ønsket en liten forandring og det følte jeg de klarte å  gi meg med engang. Isteden for å bare fikse etterveksten, la de også inn nye mørke striper i håret mitt så jeg fikk litt spill i håret. Samtidig så gjorde de noen nye lyse striper helt på toppen ettersom jeg ikke ønsket det så veldig mørk rundt ansiktet. GJETT om jeg ble fornøyd dere!:D I just can´t loving it! /Sponset

2. JEG HAR ENDELIG KLIPT FERIDG EN NY YOUTUBE VIDEO TIL DERE. Og gjett hva? Den kommer ut i kveld!:D Du kan se en liten sneak peak på Snap´en min "Gilansharafani". Husk å subscribe min youtube kanal så du får med deg videoen når den kommer ut i kveld!

 

STAY TUUUUUNED!

Ny på håret

Sponset behandling

God morgen! Har dere lagt merket til at håret mitt er blitt litt lysere i det siste? Jeg var innom Hendrix på Torggata dagen før jeg reiste til Trondheim for å få fikset etterveksten som jeg er så glad i haha. Hun gjorde akkurat det samme som sist, men brukte bare litt sterkere bleking denne gangen også valgte jeg å droppe den mørke skyggen som hun pleier å legge i bunnen. Håret ser litt lysere ut pga den lille detaljen og det liker jeg. Jeg syns det ser bedre ut når jeg har mine egne krøller nå, fordi det får krøllene til  å se mye mer definert ut. Ble som alltid kjempe fornøyd og koste meg som bare det under behandlingen med flinke og koselige Ann Beate! Hun kan alt om hår og det er ingen andre jeg føler meg like trygg hos når det gjelder håret mitt, spesielt når det gjelder farge!

Du kan bestille din time her! 

 

Ny hår video

Hei fra Bartebyen! Har dere hatt en bra start på uken? Været har jo vært helt fantastisk i de siste dagene, selv her i Trondheim! Jeg håper at denne sommeren fortsetter med dette fantastiske været. Men dere, det jeg egentlig ville fortelle dere var det at jeg har filmet en ny video til dere. Som egentlig skulle deles på youtube kanalen min på søndagen. Ettersom jeg ikke er hjemme og ikke har riktig utstyr rundt meg, så var det litt mere utfordrende å filme en sånn tutorial. I denne videoen kommer jeg til å vise dere en ny teknikk som håret kan krølles med uten å måtte bruke varme styling maskiner. Det tok meg to dager å filme den ettersom denne teknikken krever det. Jeg var litt små usikker på hvordan resultatet ville bli ettersom jeg aldri før har krøllet håret på denne måten. Men, som dere ser på bildet så ble håret heeelt nydelig! :D Denne videoen kommer spesielt de av dere med rett hår til å elske å se på!

Abonner youtube kanalen min her så lastes videoen opp så fort den er ferdig redigert!

Picture edited by @ Rezan Sh

Curl crown


Heeeeei! Jaaaa, jeg lever haha! Sorry for sen oppdatering i dag. Denne dagen har vært definisjonen på stress. Jeg startet dagen med en brudestyling, som gikk utrolig bra så møtte jeg mannen rett etter jobb. Dvs. rundt 14.00 tiden, helt siden da har jeg og han gått fra butikk til butikk og sett på møbler. Eller, heldigvis så klarte vi å bestille en del i dag, så vi fikk gjort noe. Men wow for en stress det er å finne nye møbler. Hadde nesten glemt hvor mye tid det kreves å innredde en leilighet. Spesielt når man skal kjøpe alt nytt. Ja, med alt så mener jeg alt mellom tepper til lamper, i alle rom haha! Men litt koselig er det også å gå rundt å se på møbler, spesielt når man har en så energisk mann som Dino rundt seg. De av dere som følger meg på Snap "@Gilansharafani" ( eller forsåvidt han "@Faridodino" ) vet hva jeg mener haha!

Men uansett dere, nå skal klippe ferdig en ny hårvideo for dere. Det bildet dere ser over er en liten sneak peek på morgen dagens youtube video! Forresten, nå som jeg nevnte Youtube, i går passerte jeg hele 30.000 subscribers YAAAAY! Tusen takk til de av dere som allerede abonnerer kanalen min! Om du ikke følger meg der allerede men også ønsker å få med deg mine ukentlige videoer så kan du også subscribe kanalen min HER!

New hair tutorial: Braided ponytail!

Video i samarbeid med Rapunzelofsweden!

Da har jeg endelig fått gjort ferdig denne hår videoen for dere! Jeg har lenge hatt lyst til å lage en sånn sommer- festival- fest type frisyre med fletter og må si jeg elsket resultatet! Som jeg også skrev i et av mine forrige innlegg, så kan denne frisyren fungere til 17. Mai også om du lager en litt mindre bustete versjon av denne. Bunad og fletter går jo som hånd i hanske! Skal ikke du gå med bundad? Denne frisyren vil (uansett antrekk) gi ekstra piff til hele looken din!

Klikk Her for produktliste

Husk å se den i full HD kvalitet!

Fortell meg gjerne hva dere syns!

Ny hårvideo på vei

Hei og god fredag! Den følelsen når du plutselig innser at fredagen er her og helgen er rett rundt hjørnet. Det er lite som slår den følelsen! Deilig eller hva? Så, i natt var jeg oppe til ganske sent for å få gjort ferdig en ny video til søndagen. Frisyren dere ser på bildene under er det jeg kommer til å vise dere i søndagens youtube video! I de to siste årene har jeg blitt helt forelsket i flettefrisyrer. Nå som det er sommer snart med masse fest og festivaler, så tenkte jeg at det passet seg perfekt å gjøre en sommerfest- festivalinspirert hår look! Det kan kanskje til og med inspirere deg til 17. mai frisyren din om du enda ikke heeelt vet hvordan du skal være på håret den dagen.

Abonner/ Subscribe youtue kanalen min her om du ønsker å se denne videoen om to dager! <3

 

Damn I look good!

Sponset behandling

Haha! Damn så uvant å skryte av seg selv, but I can´t help it. I feel good and because I feel so good, I kinda feel I look good. Vel, det henger litt sammen, eller? Altså, når selv Dino kommer inn døra og det første han sier er: "Wow, så fin du var på håret" så betyr det at jeg ser bra ut på håret haha! 1. Fordi han sjeldent ser at jeg har gjort noe med håret, kanskje ikke så rart når jeg vanligvis bare tar etterveksten. 2. Hadde det ikke sett bra ut hadde jeg hørt det fra han, jupp. Så ærlig er han haha!


(c) Farid Dino


Så må jeg rett og slett skrike ut en stooooor takk til kjempe flinke Ann Beate på Hendrix Hair i Torggata som brukte flere timer på håret mitt i dag. Kjempe flink frisør som ikke gir seg til hun selv også er fornøyd, jeg liker perfeksjonister og det er hun! Jeg kunne ikke tro at vi brukte så mange timer, det føltes som om tiden fløy mens hun holdte på. Kanskje ikke så rart når man trives så godt med frisøren!:D Dessuten så elsker jeg Hendrix sin avdeling på Torggata, hyggelige ansatte, koselig og avslappende lokale også blir man som kunde alltid tatt godt vare på! Tro meg, det blir du!

Håret føles mye lettere, friskere og den ser definitivt så mye bedre ut enn det den gjorde i går. Jeg ba Ann Beate om å klippe alt som burde klippes bort, men fortsatt beholde litt av lengden. Ettersom håret mitt også var blitt for langt i det siste, så tok hun en lett oppklipp over hele også slik at jeg først og fremst ble kvitt brent og slitt hår + så håret faller bedre når jeg har mine egne krøller! I love it og håper dere også liker det:)

Du kan klikke HER for å booke time på Hendrix.no

SMS: 922 59 736

TLF: 22695153

ADRESSE: OSTERHAUSGATE 9

 

Lysere og kortere

Sponset behandling

Ja du leste riktig! I dag skal håret bli lysere og kortere! I skrivende stund sitter jeg i frisørstolen hos flinke Ann Beate på Torggata i Oslo for å bli ny på håret. Gud så deilig med en flink frisør som ikke er redd for å prøve nye ting. Hver gang jeg har sagt jeg vil gå lysere til mine tidligere frisører, så har de enten sagt at det er vanskelig pga håret mitt ikke er opprinnelig lys eller så har de prøvd og deretter mislykkes. Ann Beate derimot sa ja med engang jeg spurte om vi kunne gå litt lysere! Ja, vi kan sikkert prøve! Vel, vi har prøvd og jeg er forelsket i det nye håret mitt. På bildet under var vi halvveis i prosessen! Nå er altså håret mitt lysere og mer oppklipt:D Selv om det er små endringer, så er det fortsatt kjempe stort for meg! Føler meg freeeeesh;D kommer flere bilder i løpet av uken! Vi blogges dere, ha en fortsattt strålende mandag videre!

The Oslo Bun

Heeei og beklager for sent oppdatering. Denne fredagen har virkelig gått i et! For første gang på flere flere flere måneder har jeg endelig en fri helg, i dag har jeg derfor brukt all min tid på å gjøre ferdig en del arbeid så jeg slapp å jobbe så mye i helgen. Dere aner ikke hvor mye jeg har gledet meg til å være hjemme en hel helg, ikke bare det men også tilbringe den med Dino! Så, etter uendelig mange timer med hjemmekontor i dag, dro jeg og mannen på trening. Vi kom i døra for litt siden og har smått begynt med middagen, som da blir Thai mat! Så, før jeg skal koble av fra det som heter sosiale medier, fikk jeg lyst til å oppdatere dere og ønske alle dere en koselig og rolig fredagskveld videre.Over har dere forresten bilder av frisyren min i går! De av dere som følger meg på Snap vet at jeg har gått sånn i et par dager nå. The Oslo Bun in my heart.

Snap: Gilansharafani

Vi blogges <3

#TheOsloBun

7 problemer jenter med langt & krøllete hår har!

"Herre Gud, du har så nydelig hår! Jeg hadde gjort alt for å ha håret ditt"

Gurl.. IF you only knew!


Her om dagen kom jeg over et artikkel på nett med bildene under om negative sider med å ha langt og krøllete hår. Vel, jeg lo godt av bildene og kjente meg godt igjen i alle. Nesten så det gjorde litt vondt fordi de bildene beskrev hverdagene min så godt haha!

Dette er noe jeg ofte opplever " OMG, kan jeg ta på håret ditt?". Ja, svarer jeg selvfølgelig alltid. Hallo? Ja til å ta på, ikke leke med. Det holder, back off nå haha!

Det bildet over er true struggle. De av dere som har krøller vet hva jeg snakker om. Dette er ikke bare snakk om sekk eller vesker, men også smykker og jakke knapper og glidelås. OUCH.

Dette er kanskje den verste delen med å ha krøllete hår. Det er dager hvor jeg har brukt masse tid på å rette ut håret også går jeg ut sammen med mannen. Etter et par timer kan jeg høre han si "Oi, skal håret ditt være litt bølgete her?" - Really? Du sier det først nå? -UGH, jeg som gikk rundt og følte meg så pen med det "rette" håret mitt.

Hvor ofte har dere sett meg med smykker? Ikke så ofte? Vel. svaret får dere på bildet over.

Det er såååå mange ganger jeg har bestemt meg for å klippe håret kort, så har realiteten kommet bort og hvisket dette i øret mitt: Hey, don´t forget how curly your hair is, xoxo.

Nå har jeg heldigvis faste runtiner på når jeg vasker håret, hvordan jeg skal vaske det for å unngå pain OG når jeg kan børste håret. Men bildet over var nok meg fra barneskolen til første videregående haha!
Det dere ser over er en klassiker. *Gilan setter seg bilen og Dino starter bilen* -VENT VENT VENT, AW.. HÅRET MITT SITTER FAST!


Del dette gjerne med venninner med langt og krøllete hår.

klems
 

Er det kanskje på tide?


Hei onsdag! Håper dere har hatt en bra uke så langt. Her har det ikke vært så mye annet enn jobb hjemmefra i de siste dagene. Utenom i går, da gikk vi ut på middag sammen med et vennepar av oss. Det er så lett gjort å havne i de samme hverdag og arbeidsrutinene. Så det å kunne bruke et par timer til å komme seg ut, møte noen venner og koble litt av fra jobb og andre hverdagslige ting var deilig!

Jeg bestemte meg for å rette ut håret i går før vi skulle ut. Vanligvis er jeg ikke så nøye når jeg retter det ut. Men igår brukte jeg litt ekstra tid på det. Først da så jeg hvor langt håret mitt er blitt! Jeg elsker langt hår og har hatt det i veldig mange år. Men jeg har alltid hatt en "grense" på lengden. Fordi ofte så føler jeg at for langt hår kan virke mer ustelt enn pent og det er det jeg føler litt med lengen jeg har nå også. Så spørsmålet er: Hvor kort skal jeg klippe det denne gangen? Håret mitt vokser utrolig fort uansett og det er jo bare hår, det vokser forhåpentligvis ut igjen hihi. Hva tenker dere hadde vært pent? Send meg gjerne link på inspirasjonsbilder om dere har det.

Ta vare! Vi blogges ♥ 

Red hair

I´m so in love

At farge på håret kan gjøre en så lykkelig? Fra jeg begynte på videregående var jeg helt crazy når det kom til nye hårfager. Jeg byttet hår farge ofte og prøvde forskjellige frisyrer flere ganger i året. I de siste årene har jeg deriomt vært super forsiktig med å farge håret. 1. Fordi de fleste kjenner meg igjen med langt, blondt og krøllete hår. 2. Fordi jeg ikke ønsker å skade håret mitt. Hva er løsningen da? Jo, parykk haha! Det er jo helt crazy å tenke på hvor mange fine parykker det finnes i markedet nå som ser naturlige ut! Da jeg prøvde denne parykken her om dagen ble jeg helt forelsket i fargen. Så forelsket at jeg sendte et bildet til frisøren min og sa jeg vurderte denne fargen! Enste kjipe med å farge håret til dette er det at det blir veldig vanskelig å gå lys igjen etterpå. Det går, men håret vil få skikkelig gjenomgå. Ikke lett dette.. men en ting er sikkert  og det er det at jeg en vakker dag skal ha denne fargen på håret. Promise.

Denne parykken finner du her (sponset)
Hva syns du jeg kler best, denne fargen eller blond hår?

Da har jeg endelig fått gjort det!

Noe av det kanskje aller verste jeg vet om er når mine lesere og følgere ber meg om noe og jeg ikke får tid til å gjøre det for dem. I hvert fall når det er en så etterspurt video. Nesten 90% av de spørsmålene jeg får daglig på min youtube, Instagram og blogg er om mine krøller. Nå har jeg endelig fått gjort en hår rutine video hvor jeg viser hva jeg vasker håret mitt med, hvilken produkter jeg bruker i håret etter at jeg har dusjet og hvordan jeg tørker håret mitt for å  få de beste krøllene og unngå freeze hår! Jeg gleder meg som bare det til å gjøre ferdig denne videoen og dele den med dere! 

Video: Slik Jukser du deg til panelugg!

Hei på deg! Wow så deilig det føles når ting går etter planen! Jeg filmet denne tutorialen i går og hadde planer om å dele den i dag. Vel, guess what! Jeg klarte å klippe den ferdig i natt, laste den opp på youtube i dag og dele den med dere nå:D Yay! I denne videoen får dere sett hvordan jeg jukser meg til lugg! Denne metoden går til rett hår også, du må bare huske å rette "luggen" godt ut, og forme/plassere den riktig på panen, slik at det sitter bedre og ser naturlig ut!
Fortell meg gjerne hva du syns om denne videoen og kom gjerne med forslag om du vil jeg skal lage flere slike videoer <3

Fordelene og ulempene med å ha langt og krøllete hår!

Ettersom det har vært utrolig mye fokus på håret mitt i mediene i det siste året, tenkte jeg å dele mine tanker om fordeler og ulemper med å ha langt og krøllete hår. Å ha krøllete hår er ikke alltid en dans på roser..tro meg. Velkommen inn i min verden!

ULEMPER

 Hår over alt

I ansiktet, i munnen, på puta, overalt..overalt og atter en gang overalt. Det går daglig noen ekstra minutter her og der på å holde i håret mitt for å gjøre enkle ting som f.eks å lakke neglene. Da må jeg ha håret opp i strikk, hvis ikke så er det bare å glemme jevn neglelakk.

 Henger fast

Jeg har heldigvis ikke så tette krøller med tørre hårstrå, men til tross for det så hender det ofte at håret mitt henger seg fast i ting. Som f.eks i glidelåsen på jakka, i bildøren. Sistnevnte er kanskje noe av det verste jeg vet om. For når man setter seg ned i bilen og tror alt er perfekt og etter 2-3 min skal lene seg fram for å gjøre nå, så blir du dratt tilbake fordi litt av håret sitter fast i døra. OUCH!

Bruker lang tid å tørke

Om jeg f.eks bestemmer meg for å gå for mine egne krøller, så må jeg ha minst 3-4 timer med tørketid. Jeg er ikke så stor fan av å bruke hårføner, derfor så tar det evigheter for håret mitt å bli helt tørt. Det verste er når jeg dusjer om kvelden. Da er håret mitt fortsatt fuktig og bløt på morran dagen derpå.

Pannelugg, sa du? Uaktuelt

Når jeg noen ganger ser bilder av kjendiser eller andre jenter på Instagram med pannelugg så får jeg nesten litt vondt i hjertet. Mest fordi jeg vet jeg aldri kunne hatt det samme.

Nye frisører

Du vet den følelsen når du går smilende inn i en frisørsalong og blir møtt med en skeptisk smilende frisør. Du kan se det på hele personen at de skulle ønske de ikke var ledig den timen og tok deg i mot! Krøller er noen frisørers verste mareritt!

Ferie

Det er alltid så mye som skal pakkes med til hår. Det er masse hårprodukter, maskiner og det ene og det andre. For å ikke glemme å nevne bading.. Du venter 3 timer på at håret skal tørke seg, så bader du og ødelegger alt. Ikke bare det, men du må bruke evigheter på badet etterpå for å få vekk saltvannet i håret, løse flokene og la det tørke i fred så du kan vise deg blant mennesker.

"Hva? Er dette en dårlig hårdag for deg?"

Ja, selv om det kanskje ser pent ut for deg, så føler jeg meg helt for jævlig. The struggle is real, når du vil være deprimert pga din dårlige hår dag og andre gjør det enda verre med å fortelle deg hvor utakknemlig du er, fordi ditt hår ser så fantastisk pent ut for dem. No, no, no.. you just don´t understand me!


 FORDELER 

Komplimenter

Alltid og over alt. Du blir lagt merke til og alle elsker håret ditt. Når du minst forventer det, så får du en kompliment for håret ditt. Du kan være i heisen på vei til legen, eller ha verdens verste hårdag.

Bra hår dag

Har du en bra hår dag, sparer du masse tid på å ikke ha det perfekt antrekket eller makeup on point. Ingen legger merke til det uansett pga håret ditt.

Lett å style

De fleste som har middels store krøller er super heldige når det gjelder hårstyling. Du kan gjøre akkurat det du vil med håret ditt uten å være redd for litt vind eller litt uvær. Bruker du en god anti frizz spray er du safe hele kvelden, ikke bare det, men håret ditt vil holde seg like bra og 3-4 dager etterpå!

Alltid Stylet

Håret ditt ser alltid stylet ut. Du kan dra rett på fest etter jobb eller skole uten å måtte røre håret ditt. Håret ditt er er alltid klar!

Mindre hår fall og mindre floker

Jupp, Hvem skulle tro det? Vi som har middels krøllete hår, har mindre floker enn de med rett hår. Ikke bare det, men vi med krøllete hår mister mindre hår også. Om et hårstrå løsner seg her og der, så trenger du ikke å være redd for å se det på gulvet. Den blir i håret til du vasker håret og børster den av haha!

Unikt

Noe av det kanskje aller beste med krøllete hår er det å skille seg ut i mengden. Du blir lagt merke til uansett hvor du er.

Du tror du har en dårlig hår dag

Men du ser alltid like fresh og flawless ut for alle andre, uansett hvor mye du klager på håret ditt.

Folk elsker å se deg med rett hår

Ikke bare får du komplimenter daglig for dine krøller, men du får også like mange og kanskje flere når du retter ut håret. For da får de sett deg med forskjellige stiler.

Sist meg ikke minst..jeg elsker håret mitt.
Har du rett eller krøllete hår?

#gilmakeup #krøller #fordelerogulempermedkrølletehår #krølletehår

Skimring

Da tenkte jeg at det var på tide å dele bilder fra gårsdagens sminke med dere:) Ettersom jeg ikke hadde fjernkontroll eller mannen til stedet, så ble det noen mirror selfies. Av et eller annet merkelig grunn, så liker jeg speil selifes.. jeg føler hele looken blir mykere, i hvertfall hvis det er bra med lys inne på rommet, så reflekteres lyset mye bedre utover ansiktet og håret.  Anyways, Jeg håper dere liker denne looken hihi:)


 

Sponset behandling

Forresten dere, husker dere da jeg nevnte at jeg var innom Hendrix Hair (Osterhausgate avdelingen)  for å farge håret for et par dager siden? Jeg  ble dødsfornøyd med resultatet! Som jeg nevnte i det forrige innlegget, så ville jeg bli kvitt den alt for mørke etterveksten. Min faste frisør Nina var på ferie da jeg dro dit, da tok Ann Beate seg av behandlingen. Utrolig flink og kreativ frisør! Det ble ikke foljestriping denne gangen ettersom det først og fremst tar for langt tid og det gjør at stripene blir veldig synlinge. Istedenfor så håndmalte hun stripene med bomull i mellom. Noe som også blir kalt skimring! Fancy metode som gir perfekt highlighting til hår!Du kan enten booke tid over nett på Hendrix.no eller ringe de direkte på TLF: 22695153!

Hva syns du om resultatet?

 

 

Bilde tutorial: Slik jukser du deg til kort hår

I dag kom jeg på at jeg hadde glemt helt å redigere og dele denne videoen med dere. Ettersom jeg hadde filmet den til Instagram, så ble kvaliteten dessverre altfor dårlig når jeg prøvde å laste den opp her på bloggen. Derfor så valgte jeg å lage en enkel tutorial kollasj til dere av fremgangsmåten.

Nå har jeg en gang tidligere laget akkurat samme bob, men for rett hår. Du kan lese det innlegget her. Den ble veldig godt likt da jeg delte den og det er litt derfor jeg lager en ny versjon av den til de av dere som har krøllete hår som meg ( eller som liker å krølle håret) :)

Du kan klikke HER for å se denne frisyren i video!

Steg 1.

Tuper håret litt og dekk tupperingen med litt hår.Steg 2.

Del håret så i to og begyn å rulle det innover og opp til den legden du ønsker. Dra det helst til over skuldern så du kan feste det godt til hodebunne.

Gjør det samme  på andre siden og fest det godt med spenner. Om du har litt oppklipt hår som meg, kan du dra ut noen korte hårstrå så bobben din ser mer fluffy og naturlig ut.

OG DET VAR DET!:D


Easy, right?#howtofakebob #howtofakeshorthair #hvordanjuksesegtilkorthår #juksdegtilkorthår #gilmakeup #gilan

Frisørstolen

Selfies. Hva hadde vi gjort uten selfies. Hvordan hadde vi fått tiden til å gå uten selfies. Hvordan ville.. Neida, haha! Stopper dramaet her. Som dere ser så sitter jeg i frisørstolen i gjen hos Hendrix hair for å få fikset etterveksten. Denne gangen bestemte jeg meg for å gå litt lysere igjen. Jeg følte at ettervekst fargen ble litt for mørk sist gang og ville derfor gå litt lysere igjen idag. Da ser krøllene også mye bedre ut føler jeg! Jeg sitter med kur i håret nå så jeg vet enda ikke hvordan håret er blitt, men jeg oppdaterer dere igjen med bilder osv så fort jeg har fått stylet håret litt:) Deilig å bli kvitt etterveksten igjen!

Ha en nydelig dag videre:)

Ny hårvideo

Da har jeg endelig fått tid til å spille inn enda en ny hårvideo til dere! For mange måneder tilbake lovet jeg dere om å bli flinkere til å lage videoer oftere og det føler jeg at jeg har klart. Jeg har vært utrolig aktiv på youtube kanalen min i de siste månedene og det er jammen morsomt å se hvor fort subscriber tallet øker. Snart har jeg hele 10 000 subscribers på youtube! Er ikke det utrolig? :o Så, de bildene dere ser under er det jeg skal vise dere i min neste hår video. En skikkelig romantisk og søt festfrisyre!

Om du vil være en av de første som ser videoen når den er ute, så kan du klikke HER! for å subscribe kanalen min!:D 
Hva heter du på youtube?

Dagens hår

Hei igjen dere! Da har jeg endelig kommet meg hjem igjen etter en spennende arbeidsdag med en del møter og kreativjobbings! Jeg skulle sånn egentlig spille inn en ny hår video til dere i dag, men så våknet jeg med verdens største munnsår på leppa, Jeg måtte derfor finne på noe annet istedenfor video innspillingen! Så, før jeg kom hjem fikk jeg mannen til å ta et par bilder av håret mitt idag. Jeg valgte å gå for en bustete flette rundt hodet i dag for å ungå hår i ansiktet mens jeg jobbet..


Jeg håper at dere har hatt en bra dag i dag og får en kjempe koselig og avslappende helg videre. Nå skal jeg på trening! Vi blogges:)Ny hårvideo!

Da har jeg nok engang delt en mini tutorial på Instagramen min hvor jeg viser en enkel oppsett til naturlig krøllete hår. Du kan trykke HER for å komme til videoen eller søke meg opp på Instagram: Gilmakeup. Det er mange fordeler med å ha krøllete hår, som f.eks når du skal sette opp håret som jeg har gjort på bildet under. Har du krøllete hår så trenger du ikke å forberede håret før du skal gjøre noe med det, som (føning, rette ut eller krølle det). Det har også veldig lite å si om du f.eks ikke har vasket håret på tre dager, oppsettet vil se like bra og kanskje enda bedre ut om du har sovet på de krøllene i et par dager, for da holder håret seg mye bedre hihi! Ta en titt på videoen og fortell meg hva dere syns!Yesterdays hair

Hei og god fredag kjære dere! Mitt hjerte flyr bokstaveligtalt av glede akkurat nå. Om 9 dager skal jeg gjøre noe jeg har etterlengtet og savnet hele tre år, noe jeg nesten ikke kan tro at jeg får oppleve igjen, snart om noen få dager! Alt skjedde og ble bestemt veldig fort i går, jeg kan nesten ikke vente til å fortelle dere hva er det jeg skal! Jeg visste at November ville være en bra måned for meg, ikke bare fordi jeg har bursdag, men fordi det alltid skjer et eller annet i denne måneden som gjør meg utrolig lykkelig! Senere i kveld skal jeg skrive et innlegg om hva det er jeg kommer til å gjøre om 9 dager. Og nei, det er ikke bare bursdagsfeiringen min, det er om 8 dager hihi! Dette kommer til å bli en herlig måned, november in my heart


 

Messy half up bun..


Over kan dere forresten se bilder av gårsdagen messy half up bun. Jeg har gått mye slik på håret i det siste og jeg elsker det! Jeg elsker å ha håret løst, men litt slitsomt kan det bli noen ganger med tanken på været, spesielt når det blåser. Å ha havle håret opp er derfor den perfekt løsningen for sånne som meg som bare må ha håret løst bak:D


 

Kan dere gjette hva jeg skal om to uker?:D

Dårlig hårdag, sa du?

 Da er fletter løsningen! Passer like bra til rett hår som krøller, kort som langt hår! Flettene trenger heller ikke å være perfekt for at det skal se bra ut! Det er så mange varianter, fasonger, former du kan velge mellom. Jeg syns alle fletter ser uansett veldig bra ut, stram, glatt, romantisk, løs osv! Det beste er at dette er en trend som ikke koster penger, du kan gjøre det selv og det passer til alle aldre.

Hvilken variant liker du best?

 

 

Dagens hår

Hei og god lørdag! Må nesten starte dette innlegget med å innrømme og si at jeg kan være utrolig dårlig på å planlegge noen ganger. Dere som kjenner meg vil sikkert ikke bli overrasket nå, men ja.. Hehe! Dette sene innlegget sier litt om hvor rå jeg er på å planlegge noen dager haha! Jeg skulle egentlig bare spise noe lett på jobb først også skrive et innlegg før dagens kunde skulle komme. Det var visst ikke så enkelt å rive seg fra stolen når jeg først hadde satt meg ned i dag. Det var tidlig og jeg var utrolig trøtt! Så ja, istendenfor morgen innlegget ble det litt synging og svinging mens jeg satt i stolen og hørte på musikk hihi. Det var faktisk veldig avslappende og koselig! Alt i alt så har denne dagen vært utrolig bra, fornøyd brud også fikk jeg litt tid tl å spille inn en mini tutorial av dagens hår når jeg ble ferdig på jobb! Her har dere et bilde, til jeg får tid til å dele videoen på Instagram, der heter jeg også Gilmakeup :D

Nå skal resten av denne lørdagen tilbringes med mannen! Vi skal spise middag ute, dra på kino om det fortsatt er ledige billetter igjen til den filmen vi vil se og bare slappe av resten av kvelden! Ønsker alle dere en super koselig lørdag videre, så blogges vi muligens senere <3 muah

 

Litt lysere på håret!

Sponset behandling

I går tok jeg turen innom Hendrix hair igjen på Torggata hos flinke Nina for å få enda flere striper i håret. I det siste halvåret pleide jeg bare å fikse etterveksten når jeg var hos frisøren. De to siste gangene jeg har vært hos Nina, har vi prøvd å lysne den mørke etterveksten igjen. Jeg ville ikke bli kvitt det mørkeste i hodebunnen, men ønsket ikke å ha den så synlig som jeg har hatt det i det siste. Det ser bra ut når håret er retta, men jeg følte ikke det så like bra ut med mine egne krøller. Nina fokuserte derfor igår  mest på finere overgang fra den mørke fargen i hodebunnen og det lyse i lengden. Hun avsluttet behandlingen med å korrigere fargen på lengden så det ble kaldere. Nå har jeg med andre ord mye lysere hår enn det jeg har hatt i de siste månedene! Gleder meg sånn til jeg skal dusje og la mine egne krøller komme frem med denne fantastiske fargen:D

Det mest fantastiske med det hele er det at jeg nesten ikke merker at håret har gjennomgått enda en runde med bleking i og med at Nina igjen brukte Olaplex kuret i fargen! Det middelet er rett og slett helt fantastisk! Det er mange år siden håret mitt har vært så glatt og glansfullt! Dyktig frisør, blid, og ikke minst så er hun så serviceinnstilt.

Til de av dere som ønsker å bestille time, dere kan booke tid på Hendrix.no / Har du spørsmål? Mail Nina direkte på denne mailadressen: ninadorati@gmail.com

 

Ny på håret!

Sponset behandling

Hei og god søndag dere! Håper dere har hatt en fin helg og er klare for den kommende uke! Her hjemme startet vi dagen med en sen frokost. Vi tok det med ro og gjorde ikke annet enn å slappe av og nyte morgenen foran tven. Rundt 13 tiden dro jeg på et spennende møte med Makestyle! Som våre tidligere møter, tok også dette møtet oss ca. 4 timer! Jeg og Janne har alltid så mye spennende å snakke om og vi pleier som regel å være så entusiatiske at det det smitter fra første minutt. Vi elsker å brainstorme og planlegge spennende samarbeid sammen:D Tiden flyr i godt selskap..iallfall når det også er en på samme plan som deg. Digger møtene våre og gleder meg som sagt til fortsettelsen.


 

Over til noe litt annet, flere har spurt om bilder av håret mitt etter frisør besøket mitt i forrige uke. Tenkte derfor å dele et bilde med dere av hvordan resultatet ble. Jeg var som sagt hos Hendrix hair på deres nye avdeling på Torggata:D Hos flinke Nina som fikset etterveksten min. Nina stripet håret, klippet tuppene mine og kuret håret mitt med et produkt som heter Olaplex! Hun hadde det i blekingen også når hun lysnet håret mitt ettersom det gjør at håret repareres mens det lysner og reduserer slitasje samtidig! Jeg elsker å ta på håret mitt nå, det føles utrolig mykt og sunt! Veldig fornøyd med resulatet og den gode jobben Nina gjorde. Det imponerer meg hvor mye hun fikk til å gjøre i løpet av så kort tid!

Hva syns du om håret mitt?

NEW HAIR TUTORIAL: How to fake short hair (faux bob)!


God onsdag morgen dere! Eller, er det kanskje ikke morgen lenger? Jeg har selv vært oppe siden 9-tiden og har jobbet med denne videoen dere ser over. Eller, jeg filmet den inn for mange måneder tilbake også hadde jeg startet med klippen, men så hadde det dukket opp viktigere ting og den hadde dessverre havnet i glemmeboka! NÅ er den her og jeg håper at dere med langt og mellom langt hår vil like det. Jeg vet hvor vanskelig det er å bestemme seg for å klippe seg kort når en har langt hår, dette er derfor den perfekte løsningen til sånne som meg som elsker sitt lange hår men som trenger en forandring av og til hihi.

Nå skal jeg spise noe lett, så  begynne å forberede meg til et møte jeg har rundt 14.00 tiden. Etter det skal jeg møte herlige Cecilie, hvor vi tenker å tilbringe noen timer sammen før vi skal videre på et event senere i kveld! Vi blogges:D

Hei tirsdag!

God tirsdag dere! Håper dere har sovet godt i natt. Jeg la meg litt tidligere i natt enn det jeg vanligvis gjør i håp om å være litt mere opplagt enn det jeg var i går! I skrivende stund sitter jeg på Hendrix hair på Osterhaus Gate hos super flinke Nina! Etterveksten min var blitt ganske synlig i de siste ukene, jeg bestemte meg derfor til å gjøre noe med det! Nina og jeg har lenge hatt lyst til å gjøre noe sammen og det passet perfekt nå som det er høst, håret mitt trengte denne timen for å si det sånn!:D Jeg og Nina ble forresten kjent med hverandre gjennom Dino og Magnus, som da er hennes mann. De har jobbet sammen i mange år innenfor film og reklame. Utrolig kul par, som matcher meg og Dino på en perfekt måte hihi.. Vi jobber begge innenfor skjønnhet og våre menn er filmskapere.. Kan vel ikke bli bedre enn det?:D Men, nå skal jeg besvare noen mailer og være litt flink mens jeg sitter her og venter på at fargen skal sitte. Jeg gleder meg til å dele resultatet av håret med dere, so stay tuneeeed!

/Sponset behandling/

Dagens hår

Hei igjen alle sammen! Jeg håper at dere har hatt en bra dag i dag:) Selv så har jeg stresset rundt i dag og handlet en del sminke og hårprodukter til helgens oppdrag. Mens vi holdt på med forbredelser istad, flettet min filnke søster håret mitt. Etter ca. 3 minutter så jeg i speilet og ble helt forelsket i fletten hun gjorde på meg! Den var så fin og jeg likte det så godt at jeg bestemte meg for å beholde den og gå rundt med det i dag. Etter i dag har jeg bestemt meg for å bli flinkere til å style håret og gjøre fletter på meg selv, det er utrolig feminit og pent syns jeg!:D Dessuten så føler jeg at fletter får hår til å se utrolig langt ut. Eller, jeg har jo langt hår, men det ser enda lengre ut med flette hihi!

Nå skal jeg kose meg med søsteren min som kom på besøk fra Trondheim i dag:) Vi blogges!

Likte du fletten?

Hårvideo: Hvordan jeg retter håret!

Mange av dere har flere ganger spurt meg om jeg kan lage en video hvor jeg viser hvordan jeg retter ut håret mitt. Jeg utsatt det hele tiden, fordi jeg ikke hadde funnet den perfekte rettetangen. Jeg har prøvd mange forskjellige rettetanger i de siste årene og denne Gizmo rettetangen fra Mast er helt ærlig den beste jeg har eid hittil. Under får dere sett hvorfor jeg liker denne rettetangen så godt!

Husk å se den i full HD kvalitet!

Har du prøvd noen av disse produktene fra Mast? / Rettetangen finner du HER

 / I samarbeid med Makestyle.no

#makestyle #mast #gismo

Dagens hår: Steg for steg!

Hva er vel bedre enn det å kunne style sitt eget hår i sitt eget hjem til en fest? Her kommer det en romantisk flette som passer perfekt til deg som har langt - mellomlangt hår. Alt det du trenger å ha for å få til denne frisyren er hårnåler, tynne strikker og en kam til tupering om du skulle ønske litt ekstra volum i håret.

1. Bruk en kam og tuper lett i hele håret. Gre så hele håret forsiktig bakover.

2. Del håret i to og lag en flette på hver side av hode. Pass på at begge flettene består av like mye hår. Fest enden av flettene med hårstrikk og røsk forsiktig i flettene fra sidene for å gjøre dem litt fyldigere.

3. Ta den ene fletten over hodet og fest den godt på andre siden med hårnåler. Kryss den andre også over slik at begge flettene ligger tett vedsiden av hverandre. Fest den også med hårnåler.

Tips: Om du f.eks ikke ønsker rufsete fletter kan det være lurt å ha hårmousse i håret slik at håret blir glattere.

Om du har for glatt hår og ønsker litt rufsete fletter og frisyre, så kan du lage bølger i håret først, tuppere litt forsikitig og spray over med hårspray før du setter i gang med selve frisyren. Det er det jeg har gjort her:)#stegforsteghårfrisyrer #festfrisyrer #hairinspo #braids #flettefrisyrer

Hva syns du om denne frisyren?

(c) Farid Omer

5 steg til den perfekte sommerfrisyren!

 

 God onsdag morgen dere. Hvordan har uken deres vært så langt? Jeg har hatt så mye å gjøre i de siste dagene etter å ha kommet hjem fra ferien at jeg ikke har rukket å blogge to ganger om dagen! Men som jeg alltid sier, jeg vil heller har mye å gjøre enn å ikke ha noe å gjøre i det hele tatt :D eller hva sier dere? Så ja, jeg nyter stressen som om det skulle vært en sitron (sitron var det beste jeg kom på nå haha). Så dere, under får dere sett et av mine favoritt frisyrer som jeg ofte gjør på meg selv om sommeren. De av dere som har langt og mye hår som meg, vet hvor varmt og slitsomt det kan være om sommeren. Frisyren jeg har gjort på meg selv under gjør jeg ofte når jeg ikke har lyst til å ha håret løst, men samtidig se kul ut på håret!


 

Slik gjør du denne frisyren på deg selv:

  1. Start med å gre gjennom håret slik at du ikke får problemer underveis i flettingen.

2. Del håret i tre store deler og start å flette hårfestet i panna. Flett en standard paris flette til du kommer til midt på hode. Da slutter du å dra inn hår fra sidene og fletter ferdig fletten. Fest den med en liten gummistrikk

3.Gjør akkurat det samme på bakdelen av hode. Den enkleste måten å få den fletten gjort på er å ta hodet opp ned, sette de to delene som ikke skal være med i en clips også starte å flette. Stopp når du har kommet til midten av bakhode. Da slutter du igjen å dra inn hår fra sidene og fortsetter fletten. Fest den også med en liten gummistrikk.

4. Lag en høy hestehale av alle tre seksjonene nå ( altså, begge flettene og den delen i midten som ikke er flettet.

5.Lag så en løs hårball / hårtopp av hestehalen og fest den med hårspenner.

VOILA!:D

Forresten dere, jeg har en super spennende konkurranse på bloggen nå hvor du kan vinne en herlig hudpleieserie fra Emma S. Klikk her for å komme til innlegget:)

#sommerlighårfrisyre #hairtutorial #hairstyles #cutebraids #hårtutorial

Dagens hår: Romantisk og sommerlig !

Jeg har bestemt meg for å rette håret oftere ut fra nå av så jeg faktisk kan ha litt flere hår- innlegg. Med mine naturlige krøller orker jeg ikke å gjøre noe med det fordi jeg føler det ser best ut som den er. Når jeg derimot retter ut håret så føler jeg at jeg har en hav av muligheter når det kommer til enkle men samtidig søte og kule hverdagslige frisyrer. Jeg elsker å leke med håret om sommeren! Fortell meg gjerne hva dere vil jeg skal gjøre, og evnt så kan jeg lage step by step innlegg av frisyrer dere syns er søte men vanskelig å lage selv. Send meg gjerne link av frisyrer dere vil lære under så skal jeg vise dere dere selv kan gjøre det hjemme!:)

 

Hvordan er du på håret i dag?

#søtfrisyre #sommerligfrisyre #gilmakeup

Ny hårvideo: Wavy hair "store bølger i håret"

Nå er den her: Wavy hair video! Denne gangen har jeg filmet den både på kurdisk og norsk så flest mulig av mine lesere kan forstå. Dere må huske å se den i full HD kvalitet! Del den gjerne med venner og fortell meg hva dere syns:D

OBS! Bildene som dere ser på videoene stemmer ikke så ikke bry dere om det. Det kan ta litt tid før dette oppdateres fra youtube! Enjoy så lenge:)

Kurdisk versjon:

Products used in the video:

Similar curling iron Her
Similar tangle teezer Her
Heat protection Her
Heat protection if you want extra volume Her
Similar hairspray Her

Norsk versjon:

My makeuplook:

Face:
Mac Prep and Prime Face Protect Spf 50
Nude Sensation Fluid Foundation Her
#Anastasia Beverly hills #contourkit Her
Isadora, Perfect powder blusher Her
Mac Pro longwear pressed powder
High tech lighter, makeupstore Her

Eyes:
#MAC's paint pot primer
Microshadow - Muffin: Her
Eyedust, makeupstore Her
Perfect contour Kajal waterproof Her
Mac Carbon black eyeshadow

L´oreal Volume million lashes Her
Golden glitter- Visage

Brows:
Anastasia Beverly Hills palette - soft brown Her
Anastasia Brow fix Her

Lips:
Lip Gloss Sensation, Lipgloss - Lily Her

Lashes:
Lillylashes in Madrid

Music:
TT & Dmasso ( Dont hold back )

Ny hårvideo på vei

Helllo igjen dere! Hvordan har dagen deres vært så langt? Vi har hatt en super avslappende dag med familien i dag og nytet det nydelige og gode sommerværet:) Denne dagen avslutter vi med jentekveld hos Therese, yeeey! Før jeg kobler helt av fra sosiale medier, vil jeg dele noen bilder med dere fra en video som jeg kommer til å dele på bloggen i morgen. En video om hvordan jeg gjør "wavy hair" på meg selv. Dette er en veldig etterspurt video, jeg har derfor brukt masse tid på det for å gjøre det så enkelt så mulig for dere. Denne videoen kommer både på norsk OG kurdisk :D

Ha en super koselig kveld videre <3

Tip of the day


Hei lørdagsfolket!! Mens mange av dere kanskje forsatt har på seg pysjamasen og sitter på sofaen med en god varm kopp te i hånda i gråværet, så er jeg på jobb. Forteller dere litt mer om denne spennende dagen litt senere. I mellomtiden kommer det et innlegg med litt hår-inspirasjon til de av dere som har tenkt å trene i dag. Denne fletten gjorde jeg på meg selv her om dagen før jeg skulle på trening. Fletter er det beste om man ikke ønsker å bli forstyrret av håret når man f.eks er på trening. Denne frisyren ser både fancy ut og er samtidig perfekt for trening! Så prøv det og gi meg gjerne noen tilbakemeldinger om hva du synes om fletten:) Ønsker dere alle en forsatt god lørdag!

80´s pin up hair!

THE PERFECT SUMMERTIME HAIR ´DOWant to see how I´ve done it? Check out the video tutorial on my Instagram: Gilmakeup

Hårvideo: Fletten som går til alt!


Her kommer det endelig hårvideoen jeg gjorde i samarbeid med side2 for et par uker tilbake:) Fortell meg gjerne hva dere syns om resultatet!

Film & klipp: Guro Holmene

Modell: Julianne Nilsen

Ny på håret!

Goood fredag!! Endelig helg og jeg håper dere har hatt en god dag og koser dere nå der hjemme, ute eller hva enn dere gjør. Selv så har jeg hatt en litt travel fredag med litt av hvert. Jeg har hatt det så travelt i to dager at jeg ikke har rukket å laste ned bilder jeg tok fra gårsdagens frisørbesøk! Ja, jeg regner med at en del av dere husker at jeg nevnte det i gårsdagens innlegg. Jeg hadde bestemt meg for å gjøre en forandring and guess what... I did!. Det er takket være flinke Pernille (frisøren min) som klarte å veilede meg og overtale meg. Hun ga meg så mange gode alternativer å velge mellom at det tok meg evigheter å bestemme meg haha. Jeg er ikke akkurat glad i forandringer, så det var ingen tvil om at jeg trengte noen som Pernille som kunne gjøre det litt mindre dramatisk for meg. Jeg ville gå litt mørkere, men samtidig ikke så mørk at det ikke var mulig (eller skadelig for håret) å gå lys igjen. Pernille tok derfor å bleiket etterveksten min først, så farget hun det litt mørkere enn det jeg hadde sist. Deretter stripet hun lett gjennom hele håret så det ble litt spill i håret igjen. Jeg følte at håret mitt hadde blitt litt for lys i det siste og det gjorde at krøllene ikke var så synlige lenger.

Vel, det tok oss rundt 5 timer, men gjett om det var verdt det! Jeg føler meg som et nytt menneske med dette håret:D Som pernille også sa, nå har ansiktet mitt endelig fått en ramme og jeg ELSKER virkelig det! Fargen kommer forresten til å bli litt lysere etter noen vask:)Over kan dere se håret mitt før behandlingen! Ser dere hvor lys det var noen steder?

Flinke Pernille i aksjon!

Her ser dere resten av salongen. Den er gjennomført fin. Stor, lys og luftig salong med kjempe hyggelige ansatte!:) Så ja, det er her jeg har dratt de siste gangene jeg har klippet og farget håret mitt! Hair Lounge Hasle. Det blir heller ikke siste gang, det kan jeg forsikre dere om. Dyktige folk som kan faget sitt liker jeg:)
Hva syns dere om resultatet?

#HairLoungeHasle #hairlounge #gilmakeup

Fra filmsett til frisørstolen!

Jupp, stressende men utrolig effektivt skal jeg si dere. Det hjelper selvfølgelig også at mannen er regissør og produsent haha. Tror ikke det hadde vært mulig eller i hvertfall like lett å få to timer fri for å rekke en frisørbesøk, så dra på jobb igjen! Jeg kan ikke huske å ha stresset sånn på lenge. Slitsomt, men litt godt er det å må jeg helt ærlig innrømme! Jeg er jo født for å gjøre det her.. You know.. stresse rundt haha. Det sier egentlig litt når det har poppet ut kviser på huden sånn ukontrollert! Har seriøst fått verdens største kvise, eller vent litt: KVISER på tryent! Så typisk at de kommer i en slik situasjon. Men oi, nok med klaging nå, straks er jeg ferdig her yeey! Etter det skal jeg på location nummer 2 for å jobbe videre! Ønsker alle dere en super koselig og avslappende kveld videre, vi blogges!

Hade'a, ettervekst!

Store og glamorøse bølger på 1-2-3!

Da jeg var på ferie i Barcelona, delte jeg noen antrekksbilder med dere hvor jeg hadde disse store og glamorøse krøller/ bølger i håret. Noe jeg liker kjempe godt både til hverdagen og spesielle anledninger. Nå skal jeg fortelle dere hvor enkelt det er og hvordan jeg pleier å gjøre det på meg selv.

1. Etter å ha vasket håret og lat det lufttørket, bruker jeg å spraye hele håret med en varmebeskyttende produkt.

( Ettersom jeg har krøller, pleier jeg å rette håret ut først. Ikke nøye, bare litt sånn overfladisk, så jeg  beholder volumet i håret og ikke mister så mye av lengen når jeg krøller det igjen.)

2. Deretter deler jeg hele håret i to, så starter jeg med å krølle håret med en medium/stor krølltang. ( Velger krølltang ut fra hva jeg skal eller hvor store krøller jeg ønsker). Jeg krøller håret i passe store seksjoner. Jeg avslutter det med å gre krøllene, for å ungå markerte og flaterende krøller.

3. Ettersom jeg har krøller og litt tørt hår, liker jeg å avslutte det hele med en glansspray og litt hårspray slik at de holder seg fine hele dagen.

Hvor ofte du går med store krøller?

#storekrøller #gilmakeup #bølgerihåret123 #123hår

Alt om mine krøller

På sosialemedier og i dagliglivet blir jeg bestandig spurt om hvordan jeg krøller håret mitt, om krøllene i det hele tatt er ekte eller extensions. Jeg får også mange spørsmål om hvordan jeg tar vare på håret mitt og hva mine rutiner er. Her skal jeg fortelle dere en gang for alle at jeg er født med krøller:) Jeg føler at det de fleste spør oftest om mitt hår, selv om jeg har svart på diverse spørsmålene flere ganger. Men, jeg får håpe at disse spørsmålene gjentar seg fordi lesertallet stiger, noe som betyr nye lesere:D Jeg må starte med å si at veldig få er født med perfekte krøller. Selv de som er født med fine krøller må gjøre et par ting får å få dem til å se penere og mer stelt ut. Krøller kan som alt annet også være veldig varierende. Akkurat som rett hår. Farge, klipp og kvalitet på hår har veldig mye å si om hvordan håret vil bli seende ut. Jeg er ikke nok ikke den flinkeste til å ta vare på hår mitt, men jeg har mine faste rutiner som hjelper mine krøller til å se ok ut. For de av dere som har spurt hva jeg bruke av produkter, så kan jeg fortelle dere at jeg som de fleste av dere bruker shampo og balsam som passer min hårtype og farge. En gang i uken bruker jeg også en hårkur av Sebastian, som skal hjelpe håret med glans og reparasjon av fargeskader. Jeg pleier også å klippe litt av håret mitt engang hver 3-4 måned for å holde det friskt. Oooog det var det:)over har dere et bilde av håret mitt etter at jeg har kommet ut av dusjen. Det eneste jeg har brukt er en olje på tuppene, som heter Diamond. Du kan bruke hvilken som helst hårolje:) På bildet nummer to ser dere resultatet etter en god natt søvn hehe:)

Floral caps & Pink hairFlere har spurt om jeg kunne vise noen bilder av meg med rosa hår, altså bilder som var tatt forfra. Her kommer det derfor noen selfies fra de dagene jeg gikk rundt med rosa hår! Jeg elsket fargen så mye at jeg nå vurderer å farge det slik for en periode, hva syns dere?:D

#pinkhair

Rosa hår!

Jupp, her om dagen gikk jeg rundt med rosa hår. Jeg må helt ærlig innrømme å si at jeg elsket det. Til tross for at det var utrolig uvant å se meg selv i speilet, så syns jeg at det var utrolig morsomt med en slik hårfarge. Det jeg likte aller best med fargen var følelsen det ga meg når jeg var ute, jeg elsker å føle meg litt sånn.. Ulik andre haha. For de av dere som lurer så er dette en farge stick jeg kjøpe fra Glitter. Fargen går ut etter en dusj!:)

Hair tutorial

Hei engler! Hvordan har dagen deres vært så langt? Jeg hadde en bra dag helt til for et par timer siden. Helt plutselig følte jeg meg utrolig slapp, kroppen ble varm og jeg hadde utrolig vondt over alt. Det endte med at jeg sov i et par timer og våknet verre. Ikke kult å bli syk, not at all! :(

Men dere, ser dere bildet under? Det er fra en ny tutorial jeg gjorde for et par uker siden. Jeg skal prøve å redigere den ferdig til helgen! I denne videoen lager jeg et oppsett jeg hadde gjort på meg selv for ca 1 år siden, som veldig mange av dere likte. Jeg hadde filmet den inn en gang tidligere men fordi den ikke ble så bra som jeg ønsket bestemte jeg meg for å gjøre det på nytt:)

Hair picture tutorial: Kim Kardashian inspired high ponytail!

Hei solstråler, hvordan har dere det i dag? Under har dere 1 step by step bilde tutorial av hvordan dere enkelt kan lage Kim Kardashians berømte hestehale hjemme. Denne er perfekt for både hverdagen og fest! Kan nesten ikke tro at jeg hadde glem tå dele denne med dere. Jeg tror jeg tok disse bildene for nesten 9-10 måneder tilbake! Hadde helt glemt at jeg hadde gjort det, som mange andre bilder og looker jeg tidligere har glemt å dele med dere haha. Jeg håper uansett at dere vil like denne og prøve det ut selv, en elegant og pent hestehale.

Syns?

#kimkardashian #kimkardashianponytail #picturetutorial #hairtutorial

Going lighter

Mhm, ja, jupp, yes, oui, erê I'm going lighter! Ok.. Jeg har sittet på denne stolen her siden klokken 17.30! Begynte å kjede meg litt også kom jeg på denne geniale ideen om å ta noen selfies og blogge til fargen sitter. Overskriften forteller nok om hvorfor jeg er her frisøren nå, igjen hihi! Deler resultatet med dere enten senere idag eller i morgen!:D håper alle dere har hatt en bra dag sånn ellers. Selv så har jeg laget enda en ny sminke look til dere tidligere idag som jeg kommer til å dele med dere snart engang også var jeg ut å spiste middag med mannen for et par timer siden!

Hva har du gjort idag?

Blomster hårbånd

Herre min Gud så sjokkert jeg ble når jeg våknet til nesten lamme arme istad haha. Jeg hadde glemt helt av at jeg hadde trent biceps i går, jeg kunne så vidt bevege på de når jeg stod opp istad. Helt sykt hvor vondt, men samtidig deilig det er. Jeg hadde nesten sluttet helt med å trene armer, i går besteme jeg meg deriomt for å starte med det igjen. Selv om jeg ikke trente mer enn halv time i går, er jeg er blitt nok støl for et par dager nå. Det verste er det at man bruker disse musklene hele tiden, så det blir gøy å måtte leve med dette noen dager fremover hihi. Både jeg og mannen jobbet til rundt 04 i natt og våknet for et par timer siden. Siden da har jeg laget en lett frokost også har jeg brukt resten av tiden på å svare noen mailer. Snart skal jeg begynne å kle på meg, for dagen i dag skal bringes med verdens beste par: Alan og Therese:)

Under har dere bilder av mitt 2 blomster hårbånd som jeg hadde fått fra Madforhalos for en god stund tilbake.

#madforhalos #blomsterhårbånd

Er ikke den kjempe søt?:D

Cool and easy everyday updo- step by step

God dag mine herlige lesere! Jeg håper at dere har hatt en bra søndag så langt. I dag ville jeg vise dere bildene over som jeg har tatt for et par dager siden. Husker ikke helt hva jeg skulle den dagen, men jeg hadde veldig lite tid og dårlig hårdag. Jeg tok derfor håret opp og festett det godt med hårspenner. Når jeg så meg selv i speilet før jeg skulle ut, tenkte jeg hmm.. dette kan kanskje være noe for de som har krøller som meg. For å få til dette enkelte og hverdagslige oppsettet kan du:

* Starte med å dele håret i to. Som om du skulle lage en helt vanlig hestehale men ikke tar med det som er av luggen.

* Så kan du lage en stram hestehale på det some er av bakdelen.

* Etter det lager du en stor og løs donut av hestehalen ved å rulle håret rundt strikken, så feste det med hårspenner.

* Etter at du har gjort det, kan du holde forandelen (luggen) høyt oppe, rulle tuppene så hele går i et, sette det ned i igjen så snurre det også rundt donuten og feste det med hårspenner.


#coolupdo #updo #stepbystepupdo #hairupdo #oppsett #festopspett #krøller #sminke #makeup #kurdish

Syns?

(c) Farid omer

Kunde, festoppsett
Ok, jeg må bare meddele at jeg var flinkere til å blogge før. Men, det er et resultat av at jeg har hatt mye annet å gjøre og en del baller i luften som gjør at jeg ikke kan blogge like ofte som før. Det er høysesong for jobben min nå, mye av min tid går derfor til mine kunder og planlegging, mail besvarelser osv. I tillegg til at jeg og Dino har noen veldig spennende og positive saker på gang. Jeg kan dessverre ikke fortelle dere så mye om det enda, men om det skulle gå i boks så vil jeg og han være verdens heldigste. Det er noe vi begge har drømt om i veldig lang og nå virker det som om brikkene begynner å falle på plass akkurat som vi har drømt om. Forteller dere mer detaljer når det meste er på plass.

Over har dere detaljbilder av håret til Mihrican, som jeg delte bilder av med dere i går. Håper dere liker det.

Syns?

Purple hair

Yes, her har dere meg med lys - lilla hår tupper! For mange uker siden fikk jeg en skygge fra Anastasia Beverly Hills som man kan "farge" håret og brynene med. Jeg prøvde den ut først for noen dager siden og elsket resultatet! Det var utrolig kult med en liten forandring. Nå vet jeg hvorfor noen farger håret rød, lilla, rosa osv! Det er jo utrolig fresht, skulle ønske jeg hadde tørt noe slik. Men, jeg prøvde ut skyggen og likte det kjempe godt. Slike type skygger er bra for slike som meg som ikke vil slite håret ned med ekte hårfarge. For de av dere som lurer så går denne fargen bort med shampo!

Sånn ellers så har jeg hatt en utrolig bra dag i dag. Jeg har gått rundt og smilt sånn hele tiden :D Det gikk heldigvis utrolig bra med stylingen til kundene tidligere i dag. Bildene deler jeg med dere så snart jeg får tid! Etter det dro jeg rett ut og møtte Alan og Therese. Vi spiste Indisk mat sammen, Gud så mett jeg ble og enda er haha.

 

Hvordan har dere hatt det i dag?

Bildetutorial: Enkel og søt høst frisyre !

♥ Lag en enkel flette på hver side av hode

♥ Tupper håret etter hvor stort volum du ønsker

♥ Gre overflaten forsiktig bakover til det ser glatt ut 

♥ Så tar du å drar hver flette over til andre siden av hodet og fester det godt med to småe hårspenner.

♥ Enkel og søt frisyre til skole/jobb eller hverdagen!Syns?

Sneak peak - 1950 ´s inspired hair & makeup look

Over har dere et bilde av en ny look jeg gjorde i forrige uke. Denne looken er et av mine favorittlooker, jeg skulle virkelig ønske at jeg levde rundt 1920-1950 tallet. Den tiden hvor kvinner var kvinner. Damene hadde så mye penere stil da, de var mye mer feminine med myke former, skrå skuldrer, smalt liv, runde hofter osv. Ah, dreaming dreaming! Resten av bildene kommer i løpet av uken, med produktoversikt. Håper dere liker det:)

Hva syns du om denne looken?

They are finally back!

 

Elsker elsker elsker krøller

For bare noen måneder tilbake, hadde jeg mistet håpet helt når det gjaldt krøllene mine. Etter gjentatte behandlinger, farger etc hadde håret fått seg en skikkelig omgang med ufint møte. Håret mitt har vært tørr, slitt og livløs i det siste. Det var så slitt på toppen i en periode at jeg måtte krølle noen områder med krølletang. Det har vært ille ja, men det var noe jeg måtte gjøre også. Og jeg måtte virkelig ta tak i det. Så nå som jeg ikke har farget det på en stund ( utenom etterveksten) og har vært flink med å holde meg unna varmebehandlinger, begynner håret å bli som før igjen. I de siste månedene har jeg bare vasket håret og latt det tørke av seg selv. Jeg har også klippet en god del for ikke så lenge siden, det hjalp også veldig mye. Håret ser fylldigere og freshere ut nå med mer definerte krøller! Det er det beste en kan gjøre for å få tilbake sine naturlige krøller. Det føles så utrolig deilig å se at hele håret krøller seg igjen, uten at jeg må gjøre noe spesielt med det. Sparer masse tid akkurat der. Dette er noe jeg definitivt skal fortsette med, og ta enda bedre vare på håret. Det er så fort gjort å bare ta noen snarveier, eller bare la håret forfalle når det er mye annet som opptar tiden. Dessuten, det enkle er faktisk det beste i mange tilfeller. Jeg har merket at det er det i dette tilfellet:) Senere i dag deler jeg noen nye anrekksbilder med dere.

Hvor flink er du til å ta vare på håret ditt?

cute and easy hairstyle for work and school

God dag dere! Håper dere har sovet godt i natt. Jeg sitter her nå og drikker kaffen min etter en vellykket og bra time hos kiropraktoren min og en deilig frokost sammen med Dino. Jeg sitter faktisk her og ser på OL- noe jeg aldri før har gjort, haha! Jeg syns ikke vinter OL er noe særlig spennende, men grunnen til at jeg har følget litt med i år er rett og slett pga av Jørgen, som vant sitt andre gull i dag. Vi gikk nemlig i samme klasse på ungdomskolen! Jeg blir så glad når jeg ser får lykkes, spesielt de som står på og jobber hardt for å nå sine drømmer! *STOLTTRØNDER*

Over har dere forresten en søt og - veldig lett å lage oppsett for skole og jobb. Senere i kveld deler jeg step by step bilder av hvordan jeg gjør det! Nå skal jeg pynte meg til en date jeg har gledet meg masse til i de siste dagene. Jeg skal ut med Sheima, yeeey!

Vi blogges!

Slik jukser du deg til kortere hår / bildetutorial!

Jeg, i likhet som mange andre jenter der ute elsker langt hår. Men, jeg har også perioder hvor jeg får utrolig lyst til å klippe meg kort. Det kan noen ganger være en veldig vanskelig og skremmende avgjørelse. Mest av alt fordi jeg ikke liker å bruke extensions. Jeg velger derfor å finne på andre løsninger enn å klippe håret kort for deretter å angre på det. Under har dere bilde tutorial på hvordan en kan gå fra langt til kort hår uten å trenge å klippe håret. Dette kan være like fint til både glatt og krøllete hår!

                  FØR:                                                                                                                       ETTER:
Start med å dele håret i to.

Flett den nedre delen av håret og fest det godt med hårspenner.

Tuper den øvre delen av håret, dra den så bakover og sett den i en løs hestehalse.Dra hestehalen forsiktig innover og fest den godt med hårspenner.

Gå gjerne over håret med en kam og hårspray for å glatte det ut.Easy, right? Hva syns dere?:D

 

Juks deg til kortere hår!

Hei dere! Ting gikk ikke heeelt som planlagt idag ettersom jeg helt plutselig bestemte meg for å stripe håret tidligere idag. Ja, du leste riktige jeg stripa håret selv idag! Utrolig utfordrende, men ble super fornøyd med resultatet! Deler bilder av resultaet med dere i morgen! Vet helt ærlig om ingen som tør å stripe håret sitt selv, men det er jo meg igjen.. Som ikke er red for å prøve ut nye ting, i hvertall på meg selv haha.
Jeg har hatt en utrolig avslappende og koselig dag sammen med nydeligesøteogsmarte Derya! Vi spiste sammen først, shoppa litt også avsluttet vi daten med en deilig frappuccino fra Starbucks:)

Jeg deler bare før og etter bilder av bilde- tutorialen jeg hadde tenkt å dele med dere idag, til jeg får tid til å lage bildekollasjer av step by step bildene. Dette er for alle dere som ønsker å variere frisyren uten å måtte klippe seg!

#bob #korthår #juksdegtilkorthår #blondhår

Easy party updo

Hej dere! Håper dere har hatt en bra dag så langt. Jeg har brukt hele dagen på å slappe av hihi. For en liten stund siden, spiste jeg en deilig middag sammen med mannen. Vi skal også se en film sammen om ikke så veldig lenge, noe jeg gleder meg veldig til siden vi ikke har gjort det på veldig lenge! Over har dere forresten to bilder av et oppsett jeg lagde for ikke så veldig mange dager siden. Veldig enkelt oppsett som jeg har satt opp uten noen hårprodukter. Det eneste jeg har brukt her er hårspenner. Jeg vurderer å lage step by step bilde- tutorial av denne og den forrige som jeg la ut sist gang. Håper dere liker den!

Hva syns dere om dette oppsettet?

Enkelt håroppsett til fest

Hei engler! Hvordan har dere det i dag? Jeg føler meg veldig slapp i dag, orker så vidt å blunke, haha. For to dager siden, gjorde min søster Peym et håroppsett som jeg ble helt forelsket i. Det var da jeg akkurat hadde kommet tilbake fra frisøren. Fordi at det var veldig kaldt ute, flettet jeg håret mitt og tok på meg lue etter frisørbesøket. Etter at jeg hadde kommet meg hjem, så jeg bildet søsteren min hadde sendt meg, da kunne jeg ikke la være å prøve noe lignende selv. Jeg prøvde det derfor på meg selv samme kveld! Hadde som sagt ikke den beste hår dagen, men resultatet gjorde meg glad :D Jeg elsker slike oppsett, for det er like fint med krøller, bølgete hår, rett hår og frizzy hår osv. Det er så elegant og fint.

Forresten dere, på facebook finnes det en nyopprettet gruppe for alle kurdiske jenter/kvinner. Der diskuteres det  masse forskjellige. Alt fra mat, mote, skjønnhet, forelskelse, graviditet, kjærlighetshistorier, morsomme vitser aaaand you name it. Jeg liker alle som er medlem av den gruppa, utrolig koselig gruppe å være medlem av! Du kan klikke HER for å joine oss.
oppretteren av gruppa er flinke Mailin HP:)

#festoppsett #enkeltopsett #krøller #oppsett #bryllupoppsett #gilmakeup #kurdish #kurder #sminkeblogg #sminke #hår

Fortell meg gjerne hva dere syns om oppsettet og send meg gjerne linker på oppsetter dere vil jeg skal lage!:D

Long hair don´t care

Et av kvinnens vakreste elementer er hennes hår. Pappa lot nesten aldri meg eller mine søstre klippe håret kort fordi han mente at kvinner er penest med langt hår. Det samme mener heldigvis min mann også, noe jeg er kjempe glad for. Jeg har nesten alltid hatt langt hår, utenom når jeg var rundt 6-7 år da tvang mamma meg til frisøren så de kunne klippe meg kort. Krøller ser som regel penest ut når håret har litt lengde, jeg har derfor spart til langt hår i mange år. I hvert fall etter at jeg begynte å få interesse for hår og sminke. Jeg elsker kort hår og skulle ønske jeg kunne klippe håret mitt kort, det er utrolig elegant! Men, det er aldri like fint som langt hår. Men da mener jeg ikke langt hår som går ville veier og har tynne og slite tupper, langt hår må være stelt for å se bra ut! Jeg er heldigvis veldig flink til å klippe tuppene mine jevnlig. Nå merker jeg at det er på tide igjen at jeg klipper en god del! Håret mitt vokser utrolig raskt også, så jeg nøler aldri med å klippe tuppene. Noe av det beste med krøller er det at man ikke ser hvor mye håret har vokst til man retter det ut. Eller som i mitt tilfelle at man ser det på etterveksten.

For deg som ønsker å spare til langt og frisk hår i dette året. HUSK: Det er ikke noe vits å spare på slitt hår, klipp tuppene jevnlig. Kur håret og brukt minimalt av varmebehandlinger!


#langthår #blondhår #kurdiskblogg #kurdiskjente #gilmakeup #gilan

Hvor raskt vokser håret ditt / liker du kort eller langt hår bedre?

God natt!

 

..er på vei!

Etter at jeg spiste middag, gikk jeg inn på rommet for å lage en ny sminkelook. Selv om jeg bruker å holde sminke langt unna meg dagene jeg er hjemme, var det ikke så lett å unngå det i dag. Jeg er for glad i sminke til å kunne ignorere det når jeg først orker og vil sminke meg. Så, kvelden gikk til en ny sminkelook, noe jeg ikke har gjort på veldig lenge! Hva det er får dere sett i morgen :D Nå skal jeg gjøre et par ting, så finne senga. I morgen har jeg enda ei kunde som skal nappes hos meg og få litt veiledning på hvordan hun kan tegne over sine bryn. Har så ufattelig mange øyenbryns kunder, kanskje jeg skal satse på det istedenfor sminke? haha, neida. Det skjer nok ikke, men gøy at dere syns jeg er flink til det også!:D Må forresten takke alle dere for de nydelige kommentarene jeg fikk på forrige innlegg!
Her har dere et bilde fra looken jeg lagde i stad, det er kanskje ikke det mest avslørende bildet.. men, jeg tror mange av dere kommer til å like det!:D

God natt, tenk positiv og stå opp med riktig bein og strålende humør!<3

Burde jeg klippe håret mitt kort?

I dag så jeg et bilde av kona til broren min hvor hun har klippet håret kort. Hun kledde det så godt at jeg nesten begynt å lete etter saksa for å klippe mitt. Haha, neida så spontan er jeg ikke.. Eller jo kanskje, man vet aldri med meg haha. Jeg har hatt langt hår i ganske mange år nå, klipper tuppene jevnlig men jeg kjenner fortsatt at jeg trenger en forandring. En litt større og mer spennende forandring, hvor jeg kan se på bildene mine om 30 år og si.. Hva var det jeg tenkte? Haha. Jeg har fått mange nei allerede, men vil veldig gjerne høre deres mening også og om hva dere evnt tror jeg hadde kledd enn det håret jeg har nå.

Er kort hår er noe for meg tro?

Norges fineste hår

 

For et par dager siden, sendte en av mine lesere meg en link på en hårkonkurranse som heter Norges fineste hår og mente at jeg burde melde meg på konkurransen fordi jeg kunne vinne det med det håret jeg hadde. Jeg gjorde ingenting med det der og da, men så var det enda ei som sendte meg en mail på det i dag også og mente at jeg burde melde meg på samme konkurranse. Etter en litt pjatt og matt med Dino, sa han hvorfor ikke? Nå har jeg da jeg meldt meg på konkurransen om Norges fineste hår. Hvis dere syns jeg eller rettere sagt håret mitt (hihi) fortjener å vinne konkurransen så har jeg ingenting imot at dere kan stemme på meg?og veldig veldig gjerne dele linken videre: ) Og jeg har bestemt meg for om jeg vinner jeg så skal jeg ha en overraskelse klar til mine kjære lesere <3

 

Du kan klikke HER for å stemme på meg!


Du kan klikke HER for å stemme på meg!

Ettervekst borte

Mange av dere hadde sikkert lagt merke til etterveksten min, noe jeg hater like mye som lukten av bananer. Haha, jeg har følt meg så utrolig ustelt i de to siste ukene at jeg nesten ville gå med lue hele tiden. Men, resultatet jeg fikk sett i dag av det min søster gjorde på meg var verdt ventingen. Min  søsteren Peyman er ekspert på å farge og stripe hår, jeg måtte og ville derfor vente til jeg hadde kommet hit til Trondheim. Hun farget og stripet etterveksten for meg i går og jeg har helt ærlig A-L-D-R-I i mitt liv vært så fornøyd som denne gangen. Det er egentlig ikke overraskende at hun gjorde meg fornøyd så flink som hun er. Så ja, jeg føler meg fresh nå som det er få farger på håret hihi. Du som hadde kommentert om etterveksten min på det ene innlegget mitt, vet nå hvorfor jeg ventet så lenge med å fikse det:)

Søsteren min eier en skjønnhetssalong i Kurdistan og er her på ferie.. gjett om jeg skal gjernevaske henne til å bli slik at jeg og henne kan åpne sted sammen:D

Bedre bilder av resultatet vil komme senere. Her får dere noen mobi bilder jeg tok av håret mitt før og etter.

FØR:

ETTER (ææh, seriøst Peyman, jeg elsker deg) :Hva syns du om resultatet?
Krøllene mine

Dette innlegget lager jeg til alle dere som daglig spør meg om mitt hår både her, på Instagram, Fb og andre steder. Noe kanskje mange av dere ikke har fått med seg er det at jeg faktisk er født med masse krøller. Etter masse farging og varmebehandlinger, har krøllene mine blitt mindre og mindre med årene. Noe jeg angrer veldig på den dagen i dag. Håret mitt er veldig slitt nå, jeg retter det nesten aldri ut lenger nettopp for å ikke gjøre det verre. Om jeg gjør det, så bruker jeg varmebeskyttelse. Jeg likte aldri krøllene mine som barn, men når jeg nærmet meg 18 års alderen, begynte jeg selv å forstå at det var veldig spesielt med krøller siden veldig få hadde det. Men det var dessverre også i den alderen hvor jeg begynte å stripe og farge håret helt til jeg for et par år begynte å se mindre krøller og mere slitt hår. Da bestemme jeg meg for å kure det en gang i uken, bruke hårolje og alt som kunne hjelpe håret mitt tilbake. Det blir dessverre aldri som før igjen men, det er dessverre slik at man ikke hører på andre når det kommer til slik til man selv begynner å forstå hvor skadelig noen behandlinger kan være for vårt hår. Som blant annet å farge det hjemme, rette det ut uten varmebeskyttelse osv. I de siste årene har jeg rettet det mye mindre ut, i forhold til hvor ofte jeg pleide å gjøre det på vgs. Jeg er også blitt flinkere til å kure det ned, unngå å ta det stram opp, kamme det i dusjen osv.

Starter alltid med å tørke det forsiktig med håndkle.  

Så bruke en olje på tuppene. Denne håroljen eller serumet " Cristal " er favoritten min fra Kurdistan. Litt usikker om det finnes her i Norge. Men, jeg tror Moroccanoil kan være like bra og sunt for håret.

Også har dere håret mitt etter en ca. en times tid. Lar det som sagt tørke i fred. Det er også slik at når det har tørket seg helt, så er det mye mere volum og mere presise krøller enn bilder over. For da drar jeg også fingrene gjennom håret for å få enda mer volum.

Slik ser resultatet ut etter en dag. Hår har jo som alt annet også bra og dårlige dager, noen ganger er krøllene mye finere enn andre ganger.

Under har dere et bildet av håret mitt før jeg hadde bleiket det eller farget det noe særlig. Store, sunne krøller...Håper dere holder dere langt unna hjemmefarging og er veldig forsiktig med varmebehandlinger! :)

Gilan

Model: 40s hairJeg hadde glemt helt av at jeg hadde laget frisyre nummer to på Mihriban når hun var hos meg. Her får dere sett på look nummer to, hvor håret var inspirert av 40- tallet. Det er en blanding av krøller og bølger. De hadde også gjerne kort hår i den tiden, så det passet perfekt til Mihribans hår. Spesielt hvis dere ser på det aller første bildet som er svart og hvit. Minner meg litt om skuespillere fra den tiden, ikke det at jeg er så gammel men når man ser gamle filmer kan man se en likhet. Elsker slike gammeldagse looker. For de av dere som lurer på om en kan ha denne frisyret til hvilken som helst hårlenge: Så er det fult mulig, men resultatet er som regel finest på kort / oppklipt hår. For da blir det mye mere spill i håret.

Senere i dag vil det mest sannsylig komme bildene jeg og Asma tok sammen for to dager siden! Nydelige høstbilder:) Ha en fin søndag så lenge.

 Gilan

Modell: Classy hair updo

God morgen mine medsøstre:) Jeg tenkte å starte denne dagen med et innlegg hvor jeg viser dere noe bilder fra den ene shooten jeg hadde med Mihriban. Mihriban har vært min tidligere kunde, jeg fikset henne for hennes store dag, bryllupet. Siden den gang har jeg holdt kontakten med henne. Utrolig hyggelig jente med nydelig utseende. Jeg kontaktet henne derfor igjen for et par uker siden og hørte om hun var intressert i å bli sminket av meg. Jeg elsker mye ved denne jenta, hun har mange spesielle trekk som man ikke finner hos hvem som helst. Jeg hadde derfor forberedet meg godt til dagen hun skulle til meg igjen. Jeg ville gjøre noe på henne jeg ikke hadde fått muligheten til å gjøre på andre, pga smak og andre krav. Jeg føler at ikke får utviklet meg nok, i og med 90% av kundene mine ønsker noe kanskje litt enkelt og det samme. Jeg gikk derfor for en veldig classy, men tøff look. Nå som det også er høst, lot jeg meg selv å bli inspirert av høstens farger!Resten av helhetsbildene kommer senere idag/kveld. Håper dere liker det og hey sharing is caring, so feel free to share it:)

Classy evening hair and makeup

HEEEEI! Nå sitter jeg her og smiler fra øre til øre. Herre min Gud som jeg elsker å sminke andre og ikke minst kunder som Roshin! Ei som elsker å bli sminket og som ikke er redd for å prøve nye ting. Hun gikk nettopp ut herfra og var utrolig glad med det jeg gjorde slik som i går og foregår! Gleder meg så synnsykt mye til å dele bilder av henne fra de tre forskjellige dagene jeg har fikset henne! Fordi jeg er kjempe glad nå og har masse energi, skal jeg komme meg på trening nå også komme hjem og spise en deilig middag!

Under får dere forresten bilder av looken jeg egentlig skulle dele med dere for et par dager siden. Det er den classy´e looken jeg elsker til forskjellige fester. De bølgene jeg har på disse bildene, er noe av det som jeg har slet litt med til å få det til. Jeg har prøvd hele tre ganger for å få det til. Som regel så får jeg til ting andre gangen hvis ikke første gangen, men dette tok litt mere tid til fingerene mine ville samarbeide med meg. Jeg elsker denne looken og håper at dere også vil like det!

Bilder tatt av: Dino

Syns  ?

Du er savnet...

Det går ikke dager uten at jeg tenker på deg.. ser bilder av oss sammen og feller tårer for deg.. Haha! Neida. Så dramatisk og ille er det nok ikke men, jeg må helt ærlig innrømme at jeg savner det brune håret mitt. Jeg satt og så gjennom bildene mine med brunt hår istad og tenkte.. hvorfor i all verden farget jeg håret blond? Så kom jeg på at: Jeg alltid har vært glad i å farge håret og ikke minst endre på mitt utsendet fra sesong til sesong. Selv om jeg vet det ikke er så veldig sunt for håret. Nå som høsten nærmer seg, kjenner jeg at jeg kanskje hadde vært lykkeligst med det brune håret jeg hadde. De bildene under er fra ifjor, da hadde jeg utrolig friskt og langt hår. Jeg hadde kanskje ikke farget det på et år, så den fargen på lengden var fra den mørkebrune fargen jeg hadde fra bryllupet mitt. Jeg hadde bare lot den lysne seg. Nå som jeg også ser etterveksten min, angrer jeg på at jeg i det hele tatt farget håret. Jeg tror kanskje jeg skal prøve å gå tilbake til min naturlige hårfarge, selv om det kommer til å bli en lang prosses. Jeg føler jeg ser freshere ut med brun farge, eller det bare meg som tror det tro?

God natt brune håret mitt.. vi ses nok snart igjen<3

Hva syns du er finest på meg?

Gårsdagens hår

God mandag og  ny uke jenter!:) En helt ny og fersk uke er her folkens, med deilig vær så sørg for at du utnytter det, før de mørke vinter dagene tar over. Jeg sitter og venter på to kunder som skal være hos meg snart. De skal på fest og hun ene ønsker bare sminke mens henne andre ønsker både hår og sminke. Sånn utennom det over, skal jeg på et viktig møte senere på kvelden, så skal jeg komme hjem og stå i tjeneste for Dino. Noen klarte å sparke foten hans i går på fotballkamp, så han har siden i går ligget rett ut med en hoven blågrønrød fot: ( Jeg syns det er så synd på han!

Under har dere forresten et par bilder av håret mitt fra i går. Mens jeg var hjemme, tenkte jeg at det va utrolig lenge siden jeg hadde gått med flette. Når jeg fikset dette for meg selv i går så jeg hvor pent det er med flette. Så dette er nok noe jeg kommer til å gå med oftere! Det er jo så femenint og pent:D Men, nå må jeg gjøre meg klar! Vi høres nok senere i kveld.


Klarer du å flette håret ditt selv?

-Gilan

Slik får du lengre hår

Husker dere da jeg nevnte at jeg hadde klippet meg selv for et par dager siden? Under kan dere se før og etter bilder av håret. Bildet nummer en er mye mørkere, så det er litt vanskelig å se, men som dere ser så har jeg klipt en god del. Alle de tynne og brente tuppene er borte og håret føles mye friskere og lettere nå. På bildet nummer to har jeg jukset litt, jeg har dratt hode litt bakover så håret ser lengre ut haha. Jeg elsker langt hår og kommer nok til å ha langt hår i de nest kommende årene også. I en periode hadde jeg skikkelig lyst på kort hår, men i og med jeg har krøller så vil det være utrolig vanskelig å style det. Jeg holder meg derfor til langt hår, men stussing er noe jeg ofte gjør for de av dere som lurer på det. Det er utrolig sunt for håret. Sånn utennom det så vokser håret mitt utrolig raskt, det er derfor ikke noe problem for meg å klippe en god del. Men for deg som sliter med få langt hår kan du lese dette:

For deg som ønsker å få lengre hår, er det utrolig viktig at du husker dette: Du kan få langt hår ved å spare i et år, men da vil håret mest sannsyling se utrolig ustelt og slitt ut. Det er derfor svært viktig at du klipper eller stusser håret hver fjerde måned. Må gjerne gjøre det oftere. Om du har veldig tynt hår fra før av og slitt etter masse farging, kan du klippe en god del, så spare håret. Det er nok et av de måtene som gir best resultat. Men da er det viktig at man holder håret unna varmebehandlinger og kurer det ofte. Eller at man ALLTID bruker varmebeskyttelse før varmebehandlinger.

FØR:

ETTER:Ser ikke håret mye fyldigere og friskere ut nå?:D

Gilan

Ettervekst borte

Ah, her sitter jeg og føler meg som en dame på 90 som ikke klarer å gå to skrit, stå opp eller i det hele tatt sette seg ned. Jeg har nemliig vært å trent noen muskler jeg ikke visste jeg hadde i går. Det er en utrolig deilig følelse når jeg tenker på hvorfor jeg går sånn. Trening, jeg elsker deg og kan virkelig aldri få nok av deg selv om du noen ganger kan gi meg slike dager. Jeg har trent rumpe og lår, noen øvelser jeg aldri har tatt tidligere og som jeg nå har forelsket meg helt i og er sikker på at jeg kommer til å gjøre de samme øvelsene når jeg vil trene rumpe og lår. Hva for noe øvelser det var, deler jeg med dere i eget innlegg! Dere kommer til å elske de!:D

Sånn utennom det har jeg vært hos min favoritt frisør i dag, Nazdar. Jeg var veldig usikker på hva jeg skulle gjøre med etterveksten. I et sekundet var jeg sikker på at jeg skulle farge det mørke brunt, så tenkte jeg neh.. farge det slik ditt naturlig hår farge er. Så tenkte jeg, nei bare ta etterveksten så farger du til noe helt annet om noen måneder. Gud så vanskelig det var å bestemme seg. Haha, at dere i tillegg hele tiden mener så mye forskjellig, var det i hvertfall ikke så lett å ta en avgjørelse. Avgjørelsen var lett når jeg først satt meg på stolen. Jeg hadde dårlig tid og takket derfor ja til etterveksten, så det ikke skulle ta så mye tid, haha. Men, jeg ble igjen kjempe fornøyd. Det må selvfølgelig vaskes en del ganger til fargen blir som den skal, men ut fra hvordan den ser ut nå er jeg super fornøyd. Jeg beholdte den brune tonen i håret, så det matcher mine øyenbryn. Så Nazdar: Dest xosh! Bildene av håret deler jeg med dere når jeg får tid til å ta nye bilder i disse dagene;)

Bildene under er fra i går:Hva har du gjort i dag?
-Gilan

Brud: Testdag - oppsett

Hei og god lørdag alle dere.

Ble ferdig med en kunde for ikke så lenge siden, så spiste jeg en god lunsj med min mann. Her sitter jeg nå og deler bilder av ei annen kunde jeg hadde for et par dager siden. Zhima, gifter seg om et par uker og var hos meg for noen dager siden for test av hår og sminke. Nå får dere sett bilder av håret, eller sånn ca oppsett som hun ønsket. Det er er ikke sikkert jeg gjør denne på henne til bryllupsdagen, i og med vi begge mente at det ble litt for voksent og seriøst for hennes alder.  Men, likte selveste oppsette veldig godt jeg og vil dele bilder av den med dere. Denne kan være ekstremt pent med en elegant selskapskjole.
Jeg gjorde noe lignende på den kunden jeg hadde i dag også, bare det at luggen var løs på henne. Bildene kommer sikkert i løpet av neste uke engang. Det har som sagt vært en god del kunder i disse ukene, så jeg har masse å dele med dere! I hvertfall av de som ønsket å bli tatt bilder av.

Rundt 18.00 i dag, skal jeg holde en enda sminkekurs hjemme hos meg. Henne jeg holder kurs for i dag synger opera og har en stemme man får gåsehud av! Etter kurset, sminker jeg deltagere og tar bilder. Slik at de får med seg 10 bilder av det jeg gjør på de! De bildene skal jeg dele med dere senere engang også, om det er greit for kunden selvøfølgelig! Sånn utennom det her, gleder jeg meg til i morgen: For da har jeg FRI! Har en del småting å gjøre i byen, så skal jeg bare slappe av! Det blir deilig etter en helg med bare jobb:) Selv om jeg elsker det.

Om du skulle ønske mere informasjon om de forskjellige sminke og hår kursene jeg holder kan du sende meg mail på: gilan@gilmakeup.comSyns?
-Gilan

Ny hårvideo

God morgen fra Oslo alle dere! Akkurat nå regner det så mye i Oslo at en hadde blitt klissbløt iløpet av noen få sekunder! Deilig, skulle ønske jeg hadde tid til å gå ut nå fordi jeg elsker elsker regn! Men, jeg må holde meg hjemme istedenfor siden jeg får en sminke kunde snart. Det er ei av de jentene som var hos meg med sin søster for sminke i går. I dag kommer hun ene av de igjen, for å bli sminket. Under har dere forresten bilder fra et av mine nye hårvideoer til dere. Japp, du leste riktig! Jeg har laget flere videoer til dere. Må bare få tid til å klippe/redigert de. De bildene dere ser under, er fra en videoen jeg har laget med tre forskjellige enkle hår oppsetter, på bildene under kan dere se et av de oppsettene som er med i videoen. Siden flere av dere hadde spurt meg om dette oppsettet og de krøllene med rettetangen tidligere, tenkte jeg å lage to forskjellige videoer. Den ene er om krøller med en rettetang pluss sminke, den andre er om tre enkelte hverdagslige oppsetter.Hvilken av de videoene gleder du deg mest til å se?

-Gilan

TODAY´S HAIR!!

Hello og god dag dere. Det var rett før jeg skulle ut egentlig, så fikk jeg lyst til å knipse et par bilder til dere. Under har dere bilder av hvordan håret mitt ser ut i dag. Det er da resultatet av videoen jeg laget for dere i går. Så flinke dere er btw! Nesten alle dere gjettet riktig på at jeg lagde et sminke/hår video. Jeg gleder meg til å bli ferdig med den og vise den til dere. Som dere ser så er det de krøllene flere av dere har bedt meg om å lage video om tidligere. Det er krøllene jeg lager med rettetang, jeg syns det ser mye bedre ut dag to. For da faller det litt mere naturlig.
Sånn ellers har jeg hatt tre kunder siden i går. To i går, en brud test og en fest kunde, som var hos meg for hår og sminke. Bilder av begge kommer på bloggen senere engang når Gilan får tid. Kunden jeg hadde  idag er en kommende brud, som skal gifte seg nå på fredagen! I dag nappet jeg henne og test hår og sminke som hun ønsker til bryllupsdagen. Herregud så nydelig alle dere tre var! Gled dere til bildene kommer;)

Syns?
-Gilan

Et must for jenter

God morgen mine nydelige lesere! Jeg har sovet altfor sent i det siste og våknet sent pga serien jeg og Dino har begynt å se på. Sons of anarchy, utrolig bra serie! Det er er et av grunnene til jeg har begynt å blogge litt senere på dagen i det siste haha. Etter at jeg kom hjem fra Sverige, dro jeg og DIno til Expert for å kjøpe noen høyttalere for tven. Da fikk jeg øye på denne bølge/volum maskinen fra Bjørn Axen, som jeg måtte kjøpe og ta med hjem. Denne har jeg brukt et par ganger før, lånt av venniner osv, skjønner enda ikke hvordan jeg har klart meg uten.  Denne er da altså spesielt perfekt til de som har veld flatt eller tungt hår. Veldig bra til både langt og kort hår, spesielt hvis håret er oppklipt. Man kan spare masse tid med en slik maskin. I hvertfall de som jobber innenfor skjønnhetssalonger. Detter er da en maskin som er helt konge på å lage volum. Da snakker vi typ Kim Kardashians perfekte hår, slik som jenta dere ser på kartongen. Jeg kommer til å prøve den ut engang og vise dere før og etter resultatet av hva denne kan gjøre;)

Som dere ser så er den kjøpt fra Expert. Er nesten helt sikker på at det finnes på andre elektroniske butikker også.

Det følges med to klips, en børste og en oppbevarings " lomme" haha, vet ikke hva jeg skal kalle det.


 Også får man med en DVD for hvordan man kan bruke maskinen. Perfekt for de som ikke kan mye om slik!:)

Har du noen ganger brukt denne smarte volum-maskinen?

-Gilan

Some hair inspiration

God morgen fra Sverige! Håper alle dere har sovet godt og er klar for denne dagen. Det er i hvertfall jeg, jeg våknet for ikke så lenge siden og må om ikke så lenge begynne å gjøre klar sminke og produkter, så vi kan sette i gang. Jeg har forresten hatt en helt fantastisk dag i går. Jeg var hos brudens familie og fikset henne for hennes henna kveld der. Jeg har forresten oppdaget 1 ting. I går lettet vi etter et sted som var stille og hadde bra med lys. For å fikse brudens hår og sminke, vi gikk frem og tilbake og endte i balkongen. Jeg elsket det! Riktig lys er noe av det viktigste når man skal sminke seg selv eller andre. Så daglyset vi utnyttet i går var rett og slett helt perfekt! En slags relaxe zone for bruden var det også haha. Jeg hadde en fornøyd brud i går og satser på det samme til idag! Gleder meg til å vise dere bildene av begge dagene!;)

Jeg har sett litt på hårinspirasjon i disse dagene for dagens brud og ville gjerne dele de med dere også! Bruden jeg har i dag ønsker 50-60 - talls hår og sminke! Dette blir bra folkens;)
Ha en nydelig dag dere!
-Gilan

Curls, curls & more curls

Håper at alle dere har hatt en strålende 17. mai i går. Jeg og Dino feiret det som sagt hjemme med familien, god mat og kos!

Bildene under er fra to dager siden. Da skulle vi på bursdagen til Dinos niese Hawin. Siden det var utrolig fint vær den dagen, bestemte jeg meg for å bruke noen freshe og sterke farger på skyggen. Denne looken er faktisk inspirert av rosa Orkide. Senere i dag skal jeg vise dere detalje bilder av looken med produktene jeg har brukt. Håret lot jeg være slik som den var. Den skulle egentlig vaskes den dagen siden vi hadde ryddet og vasket i hele dag. Men, det er nettopp dette jeg digger med krøller: Uansett hvor mange dager man har gått med de, ser de like bra ut. Man kan i verste fall bare ta håret opp og sette noen hårspenner her og der så vil det igjen se ut som det oppsettet.

Vi blogges..

-Gilan

I'm doing it again

Yeap, i dag var jeg hos Gull Hår frisørsalongen. Da bestemte jeg meg for å farge håret, eller ta etterveksten. Resultatet er ikke helt synlig enda. I morgen skal jeg tilbake dit for å fortsette prossesen og klippe håret. Har bestemt meg for å klippe en god del siden det er veldig tørt og glansløs. Nå skal jeg møte Dino, jeg skal kose meg. Kos dere!;)

Svar på spørsmålsrunden om hår!

Hello dere. Jeg kom nettopp hjem fra daten jeg hadde med pene Julia! For dere som lurer på hvem hun er, så er hun ei jeg ble kjent med når jeg var på en sminkekurs for to uker siden! Jeg har nå forresten endelig svart på spørsmålsrunden om hår. De spørsmålene jeg føler jeg har svart på 100 ganger før, svarte jeg ikke på igjen!

 

Vet du hvor langt håret dit er?
 - Har aldri målt det. Men jeg tror det er cirka 50 cm.. 
Hvor mange ganger i månden eller i året farger du håret?
- Farger sjeldent, men i det siste har jeg tatt ettervekst cirka 1 gang i måneden.


Hvordan forebygger du slitt hår?
-Klipper tuppene ofte og bruker hår kur minst en gang i uken


Eventuelt oppnå volumet?
- Jeg har krøller, krøllete hår har som regel mye volum i seg siden hårene er tykke og ikke så rette.

 

Hvilket naturlig hårfarge har du?


Gammelt bilde


Har du arvet de krøllene fra familien, er det noen andre i familien din som har såne krøller?
- Ja det har jeg! Tror jeg har arvet det av min tante. Jeg og 4 andre av mine søstre har slike krøller
J

Hvilket hårfarge altså merke bruker du mest?'
- Kommer an på. Farger aldri hjemme lenger, så husker ikke hva jeg brukte å bruke. Anbefaler frisør om du skal farge i så fall
J

Klipper du den? eventuell hvor mange ganger i måneden?
- Skal klippe en gang i måneden herav
J


Hvordan steller du håret, daglig?
-Kommer veldig an på hva jeg skal, hvordan hår dag jeg har osv. 


- Hvordan er ditt naturlige hår/krøllene dine?

Her har dere et bilde hvor jeg har 100% mine egne naturlige krøller.


Har du brukt marocan olje som de selge i vita? eventuelt andre olje produkter som du anbefaler?
- Ja, den er ganske god. Men jeg har for det meste brukt en som heter for Diamond.

Hvem er din forbilde angående hårstyle, hvilket stjerne ser du opp til når det gjelder hår?
- Beyonce og mange arabiske sangerinner.


Beyonce og Miryam Faris er to av stjernene jeg tar mye inspirasjons fra:)


Får du inspirasjon fra noen?
- Arabiske stjerner, i hvert fall når det gjelder hår farge.


Extensions?
- Aldri brukt det

Hvilke produkter bruker du?

- Bruker mye forskjellige om du mener generelt av hva jeg bruker av hår produkter. Så jeg vet ikke hva du mener! L


Du har så fint hår ! woooow! Hvilken shampoo bruker du? Har du no tips for hårpleie eller noe ? selv sliter jeg veldig med hårtap, har fått tynt hår. Jeg har også mistet glansen i håret. Føler meg så oppgitt.. Jeg har kjøpt hårprodukter for over 700 kr ...
hva skal jeg gjøre : (?
- Tusen takk først og fremst. Jeg bruker vanlig shampo + sølv shampo en gang i uken, for å få frem den naturlige fargen i håret. Utenom det kurere jeg håret ned en gang i uken. Hm.. det kan være mange forskjellige grunner til hårtap. Det kan være alt fra du ikke får i deg nok vitaminer, ubalansert kosthold til arv. Men om det såpass ille, så syns jeg du skal kontakte legen din istedenfor å bruke masse penger på produkter uten at de nødvendigvis hjelper

 

Har du noen tips til hvordan det kan bli lengere fortere?

- Jeg tror ikke man kan få håret til å vokse raskere, selv om det har vært en del snakk om fast shampo osv. Jeg tror det er slik at hvis man får i seg nok av riktige proteiner, så skal håret vokse normalt. Kosthold er veldig viktig når det gjelder hår. 


Kan du lage hårvidioer?

-Klart!

Hvordan får du sånne krøller?


- Jeg er født med slike krøller. Så jeg har masse krøller selv uten å gjøre noe med håret. Men for å få de til å se bedre ut, bruker jeg å tørke håret forsiktig med hårføner og bruker alltid en olje som demper ned hårene som stikker ut. Noen ganger når jeg ikke får nok tid til å tørke det riktig, bruker jeg å bruke krølltang, med smal ende til å definere krøllene litt bedre.

Tips til hvordan man kan få glans i håret (glansfullt hår)?

- Den jeg bruker heter straight sexy hair og kan kjøpes på alle frisør salonger. Den brukes egentlig for å rette u håret, men jeg bruker den også når jeg krøller håret mitt. Den gir mye fukt og glans til hår.

 

 

Tror du at jeg vil få like krøller som deg, om jeg tar permanent?
- Det tørr jeg helt ærlig ikke å svare på. Ut fra det jeg har sett på mine venninner og kjenninger, så er permanent noe jeg ikke anbefaler!

Hvordan får man langt hår?
-Svare på nesten det samme litt lenger opp. Men Kure en gang i uken, bruke varmebeskyttelse når du retter det ut eller krøller. Få i deg nok vitaminer og sist men ikke minst: klippe tuppene engang i måneden.

Jeg har langt hår helt til brystene og det begynner å bli slitt og jeg vil ikke klippe hår siden det er langt.. Hva burde jeg gjøre?
- Jeg syns du skal klippe tuppene litt, og unngå for mye føning og ting som er skadelig for hår.


D har fin blogg og digger håret ditt.
- Tusen takk !:D

 

Jeg vil gjerne se hvordan du krøller håret ditt, Gilan! Håper du kan lage en video om det :)
- Siden flere har spurt om dette kan jeg helt sikkert gjøre det også! Til jeg får tid:D

 

Ha en fortsatt fin kveld videre dere;)
-Gilan

Spørsmålsrunde om hår!!!

I det siste har jeg hatt litt dårlig tid til både blogging og å svare på alle de spørsmålene som dukker opp på kommentarfeltene! Siden mesteparten av spørsmålene er om håret mitt, om det er mine krøller, hvilken produkter jeg bruker, hvor jeg har farget det osv osv osv, har jeg nå samlet noen av de hår spørsmålene fra dere fra de to siste innleggene og har nå bestemt meg for å svare på de i eget innlegg. Der hvor jeg også skriver om hva jeg bruker av produkter, hvordan jeg får til krøllene mine osv. Et innlegg bare om hår for alle dere hår/krølle elskere! Jeg føler jeg har svart på de spørsmålene flere ganger, men de dukker opp igjen og igjen av nye lesere. Så om det er noe mere du lurer på som har noe med:

*Mitt hår å gjøre
* Ditt hår
* Farge
* Produkter

å gjøre så kan du spørre om det i innlegget her. Slik at dere som lurer på diverse ting om mitt hår får ett svar og jeg slipper å bli spurt om det samme av nye lesere;) Under ser dere noen eksempel på det jeg har blitt spurt om i de to siste innleggen om håret mitt.

1. Hvilken shampoo bruker du? Har du no tips for hårpleie ellerno ? selv sliter jeg veldig med hårtap, har fått tynt hår. Jeg har også mistet glansen i håret.. Føler meg så oppgitt.. Jeg har kjøpt hårprodukter for over 700 kr ... hva skal jeg gjøre :( ?

2. Tror dette er det naturlige håret ditt? Det er bare elsk!!! Klarer du å krølle håret sånn her på andre? Jeg prøvde med krølletang fra MA.ST, men mislykka -.-!

3. Kunne du lage en hårvideo ?

4. Er alt håret ditt, eller bruker du extensions?
FYR LØS, HVA LURER DU PÅ OM HÅR?

-Gilan


 

Håret mitt etter frisørbesøket!

Flere og flere har spurt om jeg har farget håret, i de to siste dagene. Mange spurte meg påTV2 også i går, siden de mente det så mørkere ut på bildene. Jeg hadde heldigvis frisørtime foregår, så jeg slapp å vise meg frem med etterveksten. Noe av det verste jeg vet om! Men, jeg er super duper fornøyd med det Nazdar gjorde med håret mitt. Jeg ville egentlig ha det så lyst som dette første gangen jeg farget eller strippet det lyst. Men fikk jo aldri det jeg egentlig ville. Så, nå vet jeg hvor jeg skal og hvem jeg skal anbefale om noen eller jeg skulle trenge farge eller klipp! :D Tror mange av dere som så meg på tv i går la merke til at det var noe andreledes med meg, de nye strippene er mye lysere enn det jeg hadde i første omgang for en stund siden. Gleder meg til å rette det ut og se om det vil se like bra ut som når jeg har krøller!

Syns?
-Gilan

Demi Lovato inspired makeup & hair

En ting har jeg savnet, det å bare bruke tid på å sminke meg, fikse håret mitt, ta bilder, redigere de og dele de med dere. Deilig å endelig få tid til å gjøre det nå igjen. Denne looken som er inspirert av unge og talentfulle Demi Lovato har alltid vært et av mine favoritt looker. Jeg hadde flere ganger sett slike pin up looker, både i gamle filmer og bilder. Men fikk først lyst til å prøve den hjemme når jeg så Demi med den på " The X factor USA". Tykk eyeliner linje og pin up for alle dere vintage elskere!Syns?
-Gilan

KIM KARDASHIAN INSPIRED HIGH PONYTAIL- Picture tutorial by me

For mange uker siden, la jeg ut et gammelt bilde der hvor jeg hadde denne frisyren. Mange av dere spurte om jeg kunne vise hvordan jeg gjør det. I går laget jeg et bildetutorial for de av dere som vil se hvordan jeg gjør det! Grunnen til at jeg ikke har tatt bilde av hva du trenger for å lage denne looken, er fordi jeg selv flere ganger har brukt 1 type børste og vanlige hårspenner. Men for å gjøre looken enda bedre er det kanskje litt greit med smale volum børster, hårspray osv.

1. Rett ut håret og børst håret bakover
2. Bruk enden av børsten til å lage to side skill på begge sidene av det håret du skal bruke som volum, breden kan du bestemme selv.
3. Etter at du har laget killene kan du børste det hele opp.

4. Så kan du feste det med et klips eller hårstrikk
5. For å gjøre det enklere og fordi håret ikke skal mixes med håret bak, er det lurt å sette håret bak i en strik også.
6. Så kan du fjerne klipsen fra den delen du skal jobbe med først og børste det mot ansiktet.

7. Du kan nå begynne å lage volum i håret, viktig at du starter bakifra. Ta smale deler av gangen.
8. Dra det opp, og bruk en børste til å lage volum. Har du veldig rett og myk hår, kan det være lurt at du bruker litt hårspray før du starter med volumet.
9. Avslutt gjerne med litt spray.

10. Slik vil håret ditt se ut når du nærmer deg slutten. Du kan velge å lage volum på den siste delen også om du ønsker den stor.
11. Nå kan du børste hele håret bakover, forsiktig og uten å presse for hard med børsten. Bruk gjerne litt hårspray for å få det til å holde seg bedre.
12. Hold det godt bak, der hvor du skal ha spenner, kan du gjerne først presse ned med to fingre.

Når du er ferdig med å sette på spennene, kan du begyne å lage en vanlig hesthale bak. bruk gjerne spray for å holde alle hårene inne og stram det godt bak.

Slik blir da resultatet!

 

Er dette noe du ville prøvd ut selv?
-Gilan

Simple party/bride updo!

God morgen dere! Ville veldig veldig kjappt dele et bilde av et oppsett jeg igjen hadde prøvd på Kasia for en stund siden. Denne hår-donu´en kan brukes til både brud og selskap. Grunnen til at jeg prøvde denne oppsetten akkurat med Kasia, er fordi hun har utrolig mykt hår. Nesten umulig å lage oppsett med hennes hår, både jeg og henne ble sjokkerte når jeg var ferdig!

Modell: Kasia
(c) gilmakeup

Senere i dag vil jeg kåre vinnere til mitt første giveaway også vil det komme antrekksbilder.
-Gilan

HAIR: ELEGANCE EVNING UPDO

Starter gjerne dette innlegget med at jeg er ubeskrivelig glad for at vi vant 5-0 mot Norwich, lykke! Skal egentlig lage mat nå snart, men før det tenkte jeg å dele dette bildet av oppsettet jeg hadde prøvd på min søster for en stund siden. Denne er perfekt for både ball, bryllup og andre annledninger, elegant er den! Her får dere bilde med engang, så skal jeg fortsette den fine lørdagen videre sammen med verdens beste mann og LFC fan, Dino! YNWA!


Modell: Rezan

Syns?

-Gilan

LOOK OF THE DAY: Braid/party updo in less then 10 minutes!!

Hei og god dag alle fine!

Sitter på jobb nå og har tenkt å dele et bilde av et håroppsett jeg laget i løpet av mindre enn 10 minutter. Dette kan være perfekt for den enkle bruden, som ikke har lyst på mye men samtidig ha en romantisk og "løs" oppsett. Denne har jeg laget for et par måneder siden, jeg prøvde det ut på min kollega Kasia. Siden var på jobb og hadde smykker, slør osv tilgjengelig, prøvde jeg selvfølgelig med dee også. Dette kan også være noe for bruden som har ekstremt dårlig tid!

Har forresten en god nyhet til dere som ser etter ny jobb. Vi på Arous AS (brudekjolebutikk) søker nå ei jente til 100% stilling. Klikk HER for å komme til annonsen!

 Modell: Kasia
Tilbehør: Arous

 

Syns om oppsettet?;)

Ha en fin dag så blogges vi senere,
-Gilan

 

LOOK OF THE DAY: Elegant evning/bridal updo.

 

Dagens look har jeg laget for et par måneder siden. Modellen er min kollega Kasia. Hun har utrolig mykt og glatt hår- et mareritt når man skal sette det opp. Derfor valgte jeg å  prøve meg på henne, siden det er flere som har rett og myk hår. Jeg gikk for en oppsett som kan være noe til den elegante bruden. Eller som også kan være en oppsett for fest/bursdag osv.
Sminke litt mer gammeldags, jeg ville prøve 60-tallets sminke, med tykk eyeliner line og freshe lepper.
Tok også en del fine bilder etter at vi var ferdig. Håper at dere liker de.

 

For de som lurer på om man kan lage en større versjon av denne: Det kan man, slik at "ballene" bak blir litt større, finere for brud med sjlør eller for skoleball eks:)

 

Modell: Kasia
Bilder tatt av : Meg


Syns?:)


HOS FRISØREN

I feel like a robot right now, men får håpe at resultatet blir bedre enn disse foljene;) Følte meg så lekker med disse at jeg ikke kunne la være å dele bilde med dere. Gleder meg til slutt resultatet!

Senere blir det jobb, trening så en god kurdisk middag sammen med verdens beste mann, Dino.

Gleder meg til å få bort foljene og se resultatet!

Vi blogges senere vi fine dere, smil og kos dere så lenge:)


Når farget du håret sist gang?- hvor pleier du å farge håret?
-Gilan

HAIR UPDO: PARTY/EVNING UPDO (fest håroppsett)

Hej!

Sitter her og hører på Rihanna. Må si at jeg elsker henne og musikken hennes! Er hekta på hennes nye sang "Half of me" nydelig sang! Skal nok høre mye på henne senere ikveld når jeg er på trening. Ja, det blir trening sammen med mannen min rundt 19 tiden. Siden det ikke ble noe trening igår og heller ikke på fredag. Litt deilig og svært viktig å hvile også, det er først da musklene i kroppen bygges opp! Idag tenkte jeg å trene: Rumpe,lår, biceps, mage + kardio. Skal "drepe" treningsenteret idag, hihi.. Gleder meg!!! ( Det vil kanskje komme et innlegg senere om kveldens treningsøkt i bilder)

Nå, litt om håroppsettet: Denne er fra sist sommer når jeg var i bryllupet til broren min i Kurdistan (Duhok). Jeg syns den var så fin at jeg bestemte meg for å ha samme hårfrisyre både i  hans henna kveld og bryllupsdag. Den er perfekt for oss som danser mye og helst vil ha håret vekk fra ansiktet men samtidig beholde lengden på håret bak. Jeg er utrolig glad for at jeg valgte å ha den samme frisyren begge dagene, selv om det ikke helt er min greie å gå i det samme to dager på rad. Men som jeg også skrev tidligere så er det slik at, henna kvelden er bare en liten fest hvor gjestene består av familien til jenta og gutten. Mens bryllupsdagen består av mere enn 600 gjester. De få som så meg med denne frisyren i henna kvelden, mente at den var utrolig fin og overbeviste meg til å ha den i bryllupsdagen også. Jeg gikk med på det og er glad for at jeg gjorde det.

Da jeg la ut disse bildene i min forrige skjønnhetsgruppe på facebook, fikk jeg så utrolig mange fine kommentarer at det ikke var til å tro. Flere kunder kontaktet meg og ville ha det samme for bursdagsfest, bryllup, evning osv.

 

Henna-kvelden:

 

Bryllupsdagen:

 

Syns?:)

 

Gilan

CLASSIC AND ELEGANT HAIR UPDO (hår oppsett)

Hei alle fine lesere!

Jeg er nå hos mine foreldre og skal overnatte her ikveld. Utrolig koselig sammen med familien. Mannen min er jo bortreist og opplever nå sin aller største drøm. Anfield! Ikveld blir jeg her og koser meg med familien som gode gamle dager, hehe! Skal nok spille kort, se på tv og finne på andre koselig ting sammen med pappa og svigerinen min mens mamma ser på tv, lykke<3

Deler nå bilder av en håroppsett jeg har prøvd på min søster for en stund siden. Jeg husker at jeg så bilder av denne oppsette om og om igjen, spilte den av på youtube mere enn 30 ganger fordi jeg virkelig ville lære meg den. Det sykeste var at når jeg for først gang skulle prøve det på min søster, fikk jeg det til. Helt utrolig! Fordi jeg trodde aldri jeg ville få det til også klarte jeg det første gangen uten å faktisk ha laget noe lignende før ble jeg selvfølgelig utrolig stolt og glad, hehe.

 

 

Hva syns du om oppsettet?

 

MAKEUP LOOK + HAIR: Back to 20´s baby! (wavy hair)

God søndag alle sammen!

Jeg sitter her og hører på Bryan adams mens jeg enda ikke er 100% våken jeg klarte å sov til klokken 1 idag! Sov som en stein, deilig å kunne sove så lenge noen ganger. Blir nok vasking litt senere så trening med mannen min siden ingen av oss trente igår! Idag skal jeg trene rompe - lår - mage:D

Mens jeg spiste frokost så jeg gjennom bildene mine og fant bilder av et av mine favoritt looker og ville gjerne dele de med dere. Bildene er av en 20-tallet hår og sminke look som jeg har laget. Jeg elsker sånne tette bølger på hode, tykk eyeliner og alt som har med 50-tallet og bakover å gjøre. Jeg prøvde flere ganger for å få til de bølgene og ga opp de første gangene til jeg ble bedre og bedre. Så, for dere som sier  " åhh, skulle ønske at jeg også kunne lage sånt" sier jeg: ØV ØV ØV. Det er den eneste måten man kan bli god i noe. Prøv ut, feil og gjøre det igjen og igjen til du får det til!!

Her kommer inspirasjonen fra :


Bilde fra google.
Hva syns du?:)

IT´S ALL NATURAL, MY CURLY HAIR WITH HIGHLIGHTS!!

Heiii!

Jeg har hatt det utrolig kult med Miss India Norway, hun er vakker og utrolig hyggelig! Gleder meg til å få bildene fra photoshooten og vise de til dere! iiiik, det beste var vel det at hun ville ta meg med videre til Indionesia som privat makeup artist:o haha, jeg er utrolig glad for at hun var fornøyd!

Så tilbake til krøllene, nå skal jeg vise dere bilder av mitt nye hårfarge med krøller! Merk hvor mye kortere håret mitt ser ut på bildene, deilig at jeg tørte å klippe så mye! Det ser mye tykkere og friskere ut nå! Men, nå skal jeg og mannen min se film og kose oss med frukt!

 Slik ser det ut når jeg retter det ut.


 

Pictures by: Farid O.

 

 

 

Rett eller krøller?
Gil

PICTURES OF MY NEW HAIR COLOUR

Jeg er for det første utrolig kresen når det kommer til hår, makeup, mat og klær, det meste med andre ord. Jeg må tenke, prøve ut ting flere ganger til jeg føler at det er rett. Jeg hadde som sagt ikke farget håret mitt på et år og jeg farger ikke håret hvor som helst for å si det sånn. Ja, er nok ganske kresen, fordi jeg vil ikke komme hjem med tårer i øynene etter frisørbesøket. Derfor tok det langt tid til jeg fant en frsiør hvor da jeg snakket med et par ganger til jeg klarte å kjenne, ok.. Henne kan gjøre dette. Haha, Det er faktisk en lærling som farget håret mitt igår, når jeg snakket med henne om hvordan jeg ville ha håret, ga hun meg andre forslag og tips som var sunnere for håret mitt. Så jeg ba henne om å gjøre det hun syns ville vært best for håret mitt, samtidig som jeg kunne se en forskjell når vi var ferdige. Begge deler fikk jeg! Aminata, som farget håret mitt er utrolig flink når det kommer til farge og hun har tidligere farget flere jenter med langt og mørkt hår som ville lysne opp håret. Det var et av grunnene jeg gikk til henne.

Jeg klipte sirca 6 cm av håret mitt idag, SELV haha! Tuppene var blitt utrolig svake, så jeg klipte det helt selv idag:) hvordan jeg tørte det? vet jeg enda ikke! eller jo kanskje fordi jeg har såpass langt hår at det ikke ville vært så så farlig om saksa hadde gått skjevt, for da kunne jeg klippe og klippe til det ville sett ok ut!:D

AFTER


Dette er da ikke det ferdige looket enda, det vil nok komme endringer etterhvert!


Hva syns du?

Gil

Goodbye

Hei!

Da er den store dagen endelig kommet! Ikveld skal jeg ta farvel med hårfargen min og takke den for mange fine og kjedelige år sammen. Jeg har nemlig frisørtime imorgen! Gleder meg sykt mye til å forandre på fargen fordi jeg merker nå at jeg er skikkelig og da mener jeg skikkelig lei av håret mitt. Jeg må også inrømme at jeg er små stolt av meg selv som har klart å ikke farge håret på ett år. Det er jo utrolig bra, håret har fått pustet i fred og ro:). Jeg farget det så  ofte før at den hadde blitt helt utslit! Men et års pause er over nå, imorgen skal jeg ikke ha samme hårfarge!:D

 


Hvor ofte farger du håret?