hits

Halloween

God natt

Hola! Eller skal jeg starte med å si knask eller knep? Hehe. Etter å ha startet dagen med en super viktig møte i dag, dro jeg til søsteren min for å holde det jeg hadde lovet min niese og nevø. I forrige uke sa jeg at jeg skulle sminke dem til Halloween og går rundt med dem. Så yes, jeg har tilbringet natten min med å samle godteri med dem og mange andre barn.. Skumle barn med masker og drakter. Jeg har koset meg kjempe mye med andre ord og håper at dere også har hatt det like gøy i kveld:)

Feirer du Halloween?

Halloween look: feminine skeleton

 

Under har dere looken jeg laget for dere foregår, effekter og slike artistiske ting er kanskje ikke min sterkeste side i og med jeg driver med beauty makeup. Men, gøy var det å prøve og se hva jeg kunne få til! Jeg feirer dessverre ikke halloween, men om jeg hadde gjort så hadde jeg helt sikkert gått for noe slik.

Pictures by: Farid Omer

 

Syns?:D

 

Sunday clears away the rust of the whole week

Sunday clears away the rust of the whole week

Jeg har gleden av å starte dette innlegget med å fortelle dere at videoen fra shooten med Madeleien ( behinde the scenes) er ferdig og er nå i eksporterings nivå! Dino har som alltid vært utrolig flink og effektiv. Han har jobbet med mye forskjellig tidligere og det har jeg også, jeg tror dette her er noe av det beste jeg og han noen ganger har gjort sammen! Han har vært så utrolig kreativ med denne videoen og fikk meg nesten til å grine først gang jeg så den. Når jeg så filmen for første gang i går, måtte jeg se den om igjen så en gang til. Jeg så den hele 3 ganger etter hverandre til Dino sa " Ok, nok!" haha. jeg hadde slått av lyset og skrudd på høyt volum. Det er noe nytt og veldig spennende å se på. Jeg er sikker på at leserne til Madde kommer til å elske denne videoen som kommer ut i dag, jeg kan tenke meg hvor spennende denne videoen kan være for de av hennes lesere som faktisk ser opp til henne. De får sett henne i action! Deler videoen på bloggen senere i dag jeg! Får forresten besøk av Chera og Farhad (broren til Dino og hans søte forlover) i dag og de blir hos oss et par dager. Kos sa du? JAAA!

Oi, før jeg glemmer: I går kveld etter at jeg delte de halloween lookene med dere, laget jeg en look selv. Det var ikke det som var planen først, men jeg ble så inspirert av de lookene at jeg måtte gjøre noe selv.  Slike kunsteriske looker er kanskje ikke min sterkeste side, men.. jeg tror det ble veldig bra for å være min andre gang. Hvilken look det ble osv, får dere sett bildene av i eget innlegg til uken:)C U soon, beauties <3

Halloween makeup inspiration
Bildene er lånt fra pintrest og google.

Skal du feire halloween i år - hva skal du i så fall kled deg som?

Lørdags Make-up

Hei alle dere fine som har vært å klikket seg inn på bloggen min, som mange av dere har merket, så holder jeg enda på å redigere designet. Hjemme driver min kjære mann og hannes kompis å sette opp ny baderom, jeg er utrolig heldig som nesten aldri for en nei fra mannen min.. Jeg fikk nemlig han til å henge opp make-up lamper på badet. Gleder meg så sinnsykt til å se resultatet, bruke det, ta bilder og vise det til dere !

Jeg slenger nå med det samme en tidligere sminke-look jeg har laget for en stund siden, for det samme skal jeg gå med ikveld, men i lysere tenkte jeg.

Products:

Mac Prep+Prime

MAC vanilla eye shadow

Grey - Flormar palette eye shadow

Maybelline gel eyeliner

Telescopic Mascara - carbon black

Hva synes du om looken?:)

Halloween look !

Siden det er halloween snart tenkte jeg å dele denne looken med dere. Dette er faktisk første gangen jeg noensinne har laget en look for halloween. Inspirasjonen kommer fra " fallen angel ".
Jeg syns denne looken er perfekt for jenter som vil beholde den glitzzye delen av seg også på halloween.


Products:

Eyebrows: Mac eyeliner pencil in black

Eyes:          MAC paints peintures
                   MAC vanilla eye shadow
                   MAC Wodwinket eye shadow
                   MAC carbon matte eye shadow
                   MAC cranberry eye shadow

                   MAC eyeliner pencil in black
                   Maybelline gel eyeliner
                   Glitter - from panduro


Lips:           MAC lip pencil in black
                   Manic Panic Black Lipstick
        

Hva skal du være på halloween?