hits

Hjemme

I dag er en dag vi har ventet lenge på!

Da har denne dagen endelig kommet, en dag vi har ventet lenge på og gledet oss til! I dag skal vi nemlig få nøkler til vår nye leilighet! Selv om vi begynner å bli ganske lei av å pakke og all flyttestresset vi har vært gjennom de siste ukene så er det fortsatt utrolig spennende å tenke på at vi starter denne sommeren med å flytte til et nytt sted. Et større, roligere og bedre sted enn vi noen ganger har hatt. Følg meg på Snapchat så får du kanskje sett litt av leiligheten idag hihi! Snapchat: Gilansharafani!

Fordi det har vært så mye fokus på det med flytting, nytt sted, salg av bolig og nye møbler osv så har jeg nesten ikke hatt tid eller mulighet til å tenke kreativt med sminke. I går derimot kjente jeg det kriblet i fingertuppene og jeg kunne ikke la være å sminke meg og ta noen sminke bilder for dere! Her har dere en liten sneak peak bilde på looken med favoritt filteret mitt på Snap!

Get inspired

 

Om det er en ting jeg gleder meg noe sinnsykt til så er det å innrede den nye leiligheten vår. Jeg har sett på interiør inspirasjon helt siden vi har skrevet under kontrakten på den nye leiligheten. Jeg har en verden av ideer som jeg vil gjøre med det nye stedet vårt! Her får dere litt av de inspirasjons bildene jeg har forelsket meg i! 


Sen morgen..

God morgen dere! Snakk om å ha sovet dårlig i natt! Jeg har egentlig aldri passe grei søvn, enten så sover jeg som en stein, eller så sover jeg dårlig og våkner med hodepine. Eneste postive med forrige natt var det at jeg og mamma sov i samme rom. Uansett hvor gammel jeg blir, er jeg aldri gammel nok til å si nei til å sove i samme rom som henne. Elsker den følelsen og tanken på at jeg har henne i nærheten når jeg legger meg:) I går var jeg stort sett hjemmeværende ettersom vi hadde en del ting å gjøre. Men i dag går derimot turen ut, og det er jo alltid like spennende når det kommer til trønderværet! Får håpe at været holder seg slik som det er nå til vi har kommet oss ut av huset hihi! Jeg er forresten heeeelt forelsket i huset til søsteren min.. stort, lyst og nydelig interiør. Nesten så jeg får lyst til å flytte inn hihi! 

Dine planer for i dag? #trondheim 

Vår nye soverom

Hei dere! Sorry for sent blogging i dag, men det har vært en veldig lang dag med mye jobbings. Jeg hadde sånn egentlig ikke tenkt å blogge idag, men så fant jeg ut av at jeg hadde lastet opp disse bildene uten å ha delt innlegget med dere. Flere har spurt om jeg kunne dele de bildene jeg hadde lovet om vårt nye soverom. Japp, det kan jeg klart! Her har dere noen bilder fra vår beloved soverom. Som kanskje mange av dere har fått med seg, så hadde vi en sånn slags "oppusings uke" for et par uker siden. Fordi vi følte vi trengte en forandring inne på rommet og bedre plass til klær. Jupp, det endte med at vi bare beholdte senga av de møblene som var inne på rommet fra før av og fornyet resten, alt fra døren til bildene på veggen. Vi hadde to store utfordringer 1. Var å få plass til en stor skap, 2. Var å ha en liten kontorplass hjemme et sted, ettersom vi begge er avhengig av å ha en liten arbeidsplass hjemme. Vi fikk utrolig nok plass til begge to inne på rommet denne gangen uten at det føles for trangt. Her har dere bildene:MHHHHHM, fikk drømme kleskapet jeg alltid har drømt om. Får endelig plass til nesten alle mine klær haha. Jeg kommer til å dele flere bilder av hvordan vi har valgt å ha den innvendig.Hva syns dere?

#interiør

Pictures of my home

Hei igjen dere! Jeg er så glad for at jeg endelig ble ferdig med disse bildene. Jeg vet at dere måtte vente en god stund på å få sett disse, men nå er de endelig her og jeg håper at dere liker det dere ser. Jeg er super fornøyd og takknemlig for mitt hjem. Jeg kunne ikke ønsket meg et bedre hjem og familie. Bare så det er sagt, så er dette kun bilder av stuen, gangen og kjøkkenet. Resten kommer nok senere engang:) For de av dere som ikke har fått det med seg, så har vi en søt liten to roms-leiligheten med åpent løsning. Det var noe av det jeg ønsket meg mest når vi var på forskjellige visninger. Grunnen til at jeg ønsket meg åpent løsning var rett og slett fordi det er mere sosialt enn å ha vegg mellom stuen og kjøkkenet. I hver fall når man bare er to stikker, det kan fort bli stille!

Stue

Vi hadde en beige teppe i stuen før så byttet vi den ut med dette freshe teppet, ettersom det ble for lite farger i stuen - litt ukoselig med andre ord. Det så bedre ut når vi byttet det ut og kjøpte noen farge puter pluss de søte blomstene under;)

Disse rammene er også noe vi har kjøpt inn i de siste dagene, er ikke de søte ?

Kjøkken

GangenJeg hadde først tenkte å skrive ned hvor de forskjellige møblene var i fra, men så ble det litt for mange.. hihi. Det er bare å sifra om det er noe du lurer på så svarer jeg gjerne:) Svarer på deres kommentarer senere i kveld eller i morgen, jeg kommer til å gi all min tid til min søte og spesielle gjest i kvedl<3

I hope you enjoyed this little tour of our humble home

Chill day

Her kommer det et mobilinnlegg hjemmefra. Nettet vårt har klikka og mobil er det eneste stedet jeg kan blogge fra akkurat nå. Det ble en helt ok.. Eller en minus ok treningsøkt i dag. Jeg hadde null energi for trening i dag, jeg gikk bare rundt og daffet, Dino så meg og bare: Hvorfor ikke bare dra hjem? Jeg takket han for tipset og kom hjem etter ca 20 min med dårlig trening. Liker ikke slike dager! Uansett så har det vært en bra og positiv dag i dag utennom treningsrunden. Men, bedre blir denne dagen når jeg får spist mat snart.

Så ja, chill og chill dag. Kanskje jeg heller burde kalle denne dagen for slappmerkeligpositivlat-dag:) det blir forhåpentligvis bedre blogging i morgen!

Også har dere meg og luene til Dino! Haha:) love it!

God helg<3

Stuen vår, før og etter

 

Hei igjen dere, da har man fått gjort unna mye her i dag og snart er det tid for en deilig kurdisk middag. Jeg startet dagen som sagt med å ta i mot en kunde, deler bilder av henne med dere senere i kveld eller i morgen. Med engang jeg ble ferdig med henne, pakket jeg klærne ut fra kofferten min ut og klarte å fjerne alle sommerklær fra garderoben også med det samme. Nå har jeg masse plass, tror ikke det varer så lenge med tanken på at jeg ikke har tatt fram vinterklær, men godt med litt space hihi!

Dere husker vel når jeg nevnte at jeg og Dino hadde gjort et par endringer hjemme, i stua og soverommet? Her får dere før og etter bilder av stuen vår. Eller, veggen bak peisen. Jeg skulle ta bilder av soverommet også, men vi mangler fortsatt et bilde der, så det får vente haha! Men, både jeg og han er utrolig fornøyd med resultatet. Takke være hans bestekompis Tommy, som tok seg av veggen;) Så ja om du trenger noen til en slik jobb, så er det bare å sifra til meg så sender jeg Tommy til dere haha. Flink han!

Før:

Etter:

Mye koseligere ikke sant?:D

Dette er hva jeg våknet til i dag..

.. bråk og kjærlighet

Først og fremst, så vil jeg si at jeg vet hvilken dag det er i dag. I og med at jeg skrev lørdag i går, så vet jeg at det ikke er søndag i dag men mandag! Hehe, var trøtt og utslitt når jeg skrev innlegget til dere i går og ja, jeg trodde virkelig at det var lørdag, siden jeg hadde jobbet flere dager etter hverandre og tankene ikke var på sitt beste! I dag var min fridag og planen var å sove lenge, men nei.. naboene driver å pusser opp og gjett om det ikke er veggen mot vår soverom, der hvor hodet mitt ligger! "BRRRRRVVVVVVVVZZZZZZZZZZVRZZZZVBBBBZZZZZZZZZZZZ BANBBANBBAN STILLE TO SEKUNDER SÅ VVVVVVVVZZZZZZZZBRRRRR BANG BANBANBAN". Damn så plagsomt og irritert jeg ble. Jeg var så trøtt at jeg ikke orket å flytte meg til stua, det var sikkert litt mindre bråk der. Da bestemte sure Gilan seg for å stå opp og droppe de siste timene med søvn. Jeg går på badet så BANG der så jeg noe som gjorde dagen utrolig bra igjen og  fikk meg til smile fra øre til øre:Tok på en heftig effekt så dere kunne se skriften. Det tok meg 3 minutter til jeg leste hva han hadde skrevet haha, jeg var trøtt! Det står " Dine, I love you baby. Stolt over å være mannen din. 622 HTD ( HTD står for kurdisk ILU) Dino. Nå sitter jeg da her og smiler, takket være den kjekke mannen min! :D Dagen kunne vel ikke starte bedre fra bråk til kjærlighet!

PS: Senere i dag skal jeg dele et nytt sminke og hår look med dere.
-Gilan

Me and my baby

Hello og god ettermiddag dere! Er hos Alan og Therese akkurat nå. Gutta spiller Fifa, mens Therese er inne på rommet for å legge Benji. Ah, jeg klarer ikke å puste riktig, har spist så mye Taco her at jeg så vidt klarer å husker navnet mitt. Tenkte forresten å dele noen bilder med dere som jeg og Dino tok for et par dager siden. Vi skulle faktisk hjem til Alan og Therese den dagen også! Vi matcher, hihi! Bildene er tatt i vårt nye leilighet. For de av dere som har spurt og enda spør meg om bilder av leiligheten: Det kommer, men må bare finne en dag hvor jeg kan gå rundt i leiligheten og ta fine bilder!:)

Nå skal jeg kose meg med familien Wallgren. Hva har du gjort i dag og hva er planen videre?
-Gilan

Sneak peek into my new home

Da har jeg endelig tatt noen sneak peek bilder av vår nye leilighet. En god del hadde spurt meg for vår forrige leilighet, men jeg lovet dere at jeg heller skulle ta det nå vi hadde flyttet til ny sted. Nå har jeg og Dino som sagt nettopp flyttet til vår nye nydelige leilighet. Jeg ville egentlig vente med å dele bilder av leiligheten med dere til alt var ferdig, men siden mange av dere ikke klarer å vente og spør meg bestandig om bilder. Så gikk jeg litt rundt i leiligheten idag og tok noen detalje bilder for dere. Til alt kommer og er plass! Det er egentlig ikke så veldig mye igjen men noe av det viktigste, som gardiner, sofatrekk og en del andre små ting som egentlig har veldig mye å si.
Som sikkert mange av dere kommer til å merke det på bildene så har vi kjørt antikk stil hjemme. Mest fordi vi mente det kunne gjøre leiligheten vår koseligere enn hva moderne stil ville. Jeg kunne helt ærlig ikke se for meg moderne spisebort, stoler, sofa osv osv. Det er så ukoselig med moderneinteriør. Jeg og Dino er superduper fornøyde med det vi har klart å sette sammen hjemme og jeg kan derfor nesten ikke vente til jeg får vist dere resten av leiligheten!
Er du mere glad i moderne eller antikk stil når det kommer til interiør?

-Gilan