hits

Inglot

Today´s makeup look - silver glitter

Face:

INGLOT under makeup base

INGLOT Cream concealer 66

INGLOT Cream foundation 27

INGLOT pressed powder 15

INGLOT pressed powder higlighter 59

Smashbox fusion soft lights rounge

 

Eyes:

INGLOT eye makeup base 01

INGLOT eyeshadow  23

INGLOT flase lash effect mascara

 

Brows:

INGLOT eyeshadow 112 R

 

Lips:

INGLOT

 

Hva syns du om looken?

Vinneren av konkurransen er..


I dag er det en uke siden jeg startet konkurransen om gavekort fra Inglot. Det betyr altså at vinnerene skal trekkes i dag!  Da jeg startet opp konkurransen skrev jeg at dere måtte like facebook siden til Inglot for å kunne være med trekkingen, det gjorde alle dere utennom de av dere som ikke var på facebook noe jeg har full forståelse. Utrolig gøy at mange av dere har meldt dere på, men så kom jeg selvfølgelog til den delen hvor jeg måtte velge to vinnere. Jeg hater å plukke fordi jeg føler alle fortjener å vinne! Jeg måtte derfor bruke random.org for å velge to vinnere og det ble:

Katrine Helle og Golstan Kareemi Gratulerer til dere! :) Jeg har kontaktet dere via mail! Det vil komme flere konkurranser i de nest kommende ukene, så følg med!:DVi blogges!

 

Minner om konkurranse på bloggen!

God morgen dere!:D ville bare minne dere om konkurransen jeg har på bloggen hvor to av dere kan vinne hver deres gavekort på 150.- fra Inglot! Konkurransen avsluttes senere i kveld så trekker jeg to vinnenre i morgen! Her er noen eksempler på priser for noen av produktene:

leppeprodukter 110 - 140 kr  

Neglelakker  110 - 130 kr 

Foundation 180- 210 kr

Mascara 130 - 150 kr


Klikk HER for å komme til konkurransen!

 Gavekortet gjelder til 15. desember!

LYKKE TIL!:D

Minner om konkurranse på bloggen!

Hei dere, ville bare minne dere om konkurransen jeg har på bloggen hvor to av dere kan vinne hver deres gavekort på 150.- fra Inglot! Inglot er kjent for å ha fornuftige priser, så dere får garantert noe fint for pengene:) Her er noen eksempler på priser for noen av produktene:

leppeprodukter 110 - 140 kr  

Neglelakker  110 - 130 kr 

Foundation 180- 210 kr

Mascara 130 - 150 kr


Klikk HER for å komme til konkurransen!

Konkurransen blir avsluttet den 30. november og gavekortet gjelder til 15. desember!

LYKKE TIL!:D

VINN GAVEKORT FRA INGLOT - to vinnere

Nå begynner det å bli en stund siden jeg har holdt konkurranse her på bloggen! Jeg lovet dere en konkurranse i forrige uke og har derfor lyst til å kjøre i gang en ny nå i samarbeid med Inglot. Denne gangen kan to av dere vinne hver deres gavekort på 150,- kr. Inglot er kjent for å ha fornuftige priser, så dere får garantert noe fint for pengene:) Her er noen eksempler på priser for noen av produktene:

leppeprodukter 110 - 140 kr  

Neglelakker  110 - 130 kr 

Foundation 180- 210 kr

Mascara 130 - 150 kr


Konkurransen blir avsluttet den 30. november og gavekortet gjelder til 15. desember!HVA DU MÅ GJØRE FOR Å DELTA:

1. Lik facebook siden til Inglot HER
2. Kommenter innlegget med at du er med, med ditt fulle navn og e- epostadresse for å kunne kontakte dere som vinner!

NB! Denne konkurransen gjelder kun de som bor i Oslo og området rundt eller Kristiansand i og med det ikke finnes flere butikker i andre byer i Norge enda. Det vil komme flere konkurranser etterhvert når det er flere butikker i Norge og når nettbutikken er oppe og går!

LYKKE TIL <3

It´s all about Inglot

I dag har jeg veldig lyst til å starte dagen med et innlegg om Inglot. Jeg har hatt utrolig lyst til å gjøre dette i de siste ukene, men jeg har også hatt så lite tid til å kunne sette meg ned og få et informativ innlegg om nettopp dette merket. Jeg vet at det er et merke som er litt ukjent i Norge og skandinavia generelt (enn så lenge), men jeg vil nå derfor gjøre mine lesere kjent med dette vidunderlige merket. For i mine øyne som jobber med sminke til daglig, er det virkelig et merke som jeg har forelsket meg fullstendig i. Litt om opphavet til Inglot. Inglot ble dannet for bare 25 år siden av Wojtek Inglot. Etter bare 25 år finnes det idag over 450 butikker rundt omkring i verden, det åpnes i gjennomsnittlig 4 nye Inglot butikker på verdensbasis i mnd. Det er intet annet enn imponerende og hvis ikke det hadde vært pga den høye kvaliteten merket har så ville suksessen vært så stor heller. Så dette er bare starten, det er jeg sikker på. Og jeg er virkelig kjempe glad for å bruke Inglot på daglig basis.

Før Inglot kom til Norge, kunne jeg sette meg ned og drømme om å kunne få muligheten til å bruke produktene fra nettopp dette merket på meg selv og mine kunder. Det er profesjonelle produkter som til daglig blir brukt av makeup artister fordi de vet hva de har å jobbe med. Jeg har ofte sett verdenskjente makeup artister som jeg følger på blant annet Instagram bruke disse produktene og da har jeg nesten hatt lyst til å gråte fordi de ikke hadde det her i Norge...før NÅ som den har kommet til Norge, Oslo og Kristiansand og flere butikker kommer fortløpende. Det er produkter av høy kvalitet som KUN blir produsert i EU og deres egen fabrikk med de beste ingrediensene! De er parabenfrie (Parabener står på EUs liste over mulige hormonforstyrrende stoffer, som kan både hemme og øke effekten av de naturlige hormonene i kroppen) også er de heller IKKE testet på dyr!


Du kan velge mellom hele 89 forskjellige kombinasjoner av farger og typer. Hos Inglot får du også velge mellom 7 ulike typer foundation alt fra flytende til spesialtilpasset for forskjellige hudtyper. Dette merke kan med andre ord bli brukt av de unge til de eldre, de erfarne og de med litt mindre erfarnenår det kommer til sminke.

 

Nå håper jeg at dere har lært litt om dette fantastiske kosmetikk merket! Jeg kommer til å lage flere innlegg om merket og produktene og ikke minst dele mine favoritt produkter fra Inglot med dere og lage diverse looker heretter med Inglot produkter. Det er så mye å fortelle om dette merket, men jeg stopper her for i dag så kan dere glede dere til neste gang:)

 

Til de av dere som bor i Oslo og Kristiansand, har dere vært innom Inglot butikkene og hva synes dere om butikkene?

 

Jeg har forresten meldt meg på en hår konkurranse - Norges fineste hår, du kan klikke HER for å stemme på meg! Takk <3