hits

Instagram

100 000 followers on Instagram!

Ok, hva er det som skjer? Jeg mener.. hva er det som ikke skjer i disse dager? I går passerte mine følgere på Instagram hele 100 000 følgere! DET ER HELT INSANE å tenke på hvor mye ting som har skjedd rundt meg og Gilmakeup i de siste ukene. Til personen som har sagt dette: Hard work pays off. SO TRUE! That´s so damn true! Hard work pays off, and that feeling is indescribable! Tusen takk skal alle dere ha som har gratulert meg med det, 8 mil views på min Fb video og dagens intervju med VGtv (skriver mere om det på bloggen i morgen tidlig)! Jeg lover dere mange fantastiske videoer, konkurranser og sminkelooker fremover!


God natt hjerter!

Siden sist @Gilmakeup

Jeg var ei av de som ikke orket å bli meldlem på Instagram, fordi jeg mente det holdte med facebook og bloggen. Det tok meg derfor evigheter til jeg bestemte meg for å fikse meg en profil der. Jeg er derfor litt sånn overrasket over hvor mange " followers" jeg har fått på så kort tid igjen, jeg har over 1180 følgere der. Nå som det er blitt en del følgeere der, er jeg blitt litt mere aktiv og bruker muligheten til å oppdatere når jeg har skrevet nye innlegg på bloggen. Så om du er leser bloggen min og er ofte på instagram, kan du følge meg der så du vet når jeg oppdaterer bloggen. Heter selvfølgelig Gilmakeup på Instagram også! :D
Hvordan type bilder pleier du å dele mest på Instagram?;)
-Gilan

Anbefaling: Id bare minerals foundation.

Forholdet mitt med Id bare minerals blir bare sterkere og sterkere.  For sirka 4 år siden kjøpte jeg mitt første start pakke fra id bare minerals og er blitt så avhengig nå at ansiktet mitt nesten ikke tåler flytende foundation lenger. Jeg har innimellom prøvd flere forskjellige foundation, for sensetiv hud, med og uten parfyme, fra forskjellige merker, billige til dyre men ingeting har klart å gi meg den følelsen når man ser seg i sepilet på slutten av dagen og sier: foundation, jeg elsker deg. Id bare minerals er faktisk den eneste jeg har brukt hittil som verken har gitt meg reaksjoner eller urenhud og den sitter like fin på uansett hvor lenge jeg har gått med den.

Som regel anbefaler jeg Id bare minerals når noen spør meg om en god foudantion. Dere unge jenter som abslutt må sminke dere, start med id bare minerals, for det er mye lettere for huden enn flytende foudantion som har mange kunstige fargestoffer og kjemiske stoffer som gir hudirritasjoner.

 

 


(Bildet tatt fra nettet)

Hvorfor Id bare minerals?


1. Den er basert på 100% mineraler fra naturen og er den reneste makeupserien på markeder, for de er helt frie for parfyme, emuglator, oljer, kunstige fargestoffer og andre kjemiske stoffer som forersaker sensetiv og uren hud.
2.Den er ikke testet på dyr.
3.Den jobber med huden og ikke mot huden, den motvirker tørr hud ( noe jeg personlig trenger) den dekker hudirritasjoner og rødtheter.
4.Den passer alle hudtyper.
5.Gir naturlig glød, det blir verken for mye eller for lite. Er man flink og finner riktig farge, vil ansiktet få en naturlig utstråling.
6.Den gir høy UVA-Beskyttelse dvs: Den forebygger hudaldring.
7.Den smelter inn i huden uten å etterlater en veldig pudrete look.

Som regel anbefaler jeg Id bare minerals når noen spør meg om en god foudantion. Dere unge jenter som abslutt må sminke dere, start med id bare minerals, for det er mye lettere for huden enn flytende foudantion som har mange kunstige fargestoffer og kjemiske stoffer som gir hudirritasjoner.

 

Bruker du Id bare minerals produkter?:)

 

Bursdagsbarnet?.. Er nok meg!:D

Yeyyyy!

Endelig er jeg blitt 21 år. Dagen min startet ganske hektisk i dag, stod opp kl.8 og sprang rundt i sentrum sammen med svigerinen min (  hjalp henne med noe papirarbeid ) også rakk jeg akkurat å åpne butikken kl 11. idag så nå sitter jeg på jobb og skriver dette!

Dino (Mannen min): " Baby Gleder du deg virkelig så mye til i morgen? viste ikke at det var så viktig for deg" Sa mannen min til meg igår når jeg nevnte at jeg heller ville sove lenge på bursdagen min, så gå ut med han senere. Da svarte jeg: " Hva tror du? jeg blir et år eldre og jeg har dessuten ventet et helt år på bursdagen miin".  Da snudde han seg overssakende mot meg smilte og sa " seriøst?". Japp "100%" hahahah. Japp, jeg har alltid gleded meg til bursdagen min. I de siste årene etter at jeg har flytett  til Oslo har jeg ikke hatt noe særlig bursdagsfølelse. For jeg pleide å ferie bursdagen min ganske stort med mine gode venniner fra Trondheim.Jeg tror denne gangen kommer det til å bli litt helt andreledes, fordi dette er første gangen jeg kommer til å feire det med prinsen min! Senere idag skal vi ut og nyte dagen sammen! Vet ikke helt hva vi skal gjøre enda, men vi får ta det som kommer;) Vi kommer nok til å ta en del bilder idag (også av outfit + sminke ) og kanskje dele det med dere senere? ;)

 

Setter ved 3 bilder fra i fjor. Da feiret jeg bursdagen min hos søsteren med venniner. Koselig!
 

 Når har du bursdag?:D

Instagram?

Hallo! her er en liten oppdatering fra instagramen min! Jeg heter Gilmakeup der, hva heter du ?:)

 

 


 

(Bildene er tatt fra Instagramen min)
Ses vi der?;)