hits

Kunder

Bride, before and after styling!

Do you guys remember this beauty? Vel, jeg hadde glemt heeeelt å dele resten av bildene hennes fra bryllupsdagen. Det sier vel litt om hvor mye jeg har hatt  å gjøre de to siste ukene? Uansett, her har dere bilder av denne skjønnheten som jeg stylet til hennes store dag. Som dere ser HER, så gikk for en mer "naturlig" look for hennes hennafest, som da var kvelden før bryllupet. Til bryllupsdagen ønsket hun noe mer classy, tøff og mer brudete! Jeg håper dere liker looken jeg gjorde på henne.

Client, before and after henna night styling!

Her kommer det endelig noen bilder av den ene pene bruden som jeg nevnte for ca en uke siden. Dette er da en beskjent av familien som jeg stylet for hennes store dag, pluss hennes hennakveld som da er dagen før bryllupet. Slik stylet jeg henne til hennes hennafest! Let me know if you like it!<3


 

Bridal styling

Long time no see, eller hva? Her kommer det endelig bildene av den vakre bruden jeg stylet i Oslo for noen dager siden. En del av dere har merket at jeg ikke lenger deler bilder av brudestylinger osv i det siste. Det er to årsaker til det. 1. At jeg har for mye annet å gjøre når det kommer til bloggen og mine sosiale medier sider. 2. Jeg er blitt nødt til å ro ned styling jobber ettersom jeg fremdeles har problemer i begge skuldrene mine og betennelse i begge armene. Jeg stylet denne bruden fordi hun skulle gifte seg med min kollega og fordi jeg uansett skulle på bryllupet. Da ønsket jeg å bidra med noe og det ble dette, som jeg føler meg mest trygg på hihi :)  Bruden og brudgommen var kjempe fornøyde med det jeg gjorde, håper dere også liker det:)

Nydelig, ikke sant?

Kunde, før og etter forlovelse styling!For et par dage siden sminket jeg denne nydelige bruden for hennes forlovelsesfest. Berivan, er venninne av en god venninne av meg som hadde også kommet fra utlandet for å feire sin forlovelsesfest her med familien sin. Helt nydelig jente både før og etter sminken!:D

Hva syns dere?
 

Romantisk fest frisyre

titt tei - jeg lever! Først og fremst, beklager så mye for dårlig oppdatering fra meg her på bloggen. Jeg har hatt en travel helg med jobb og en hektisk mandag med en del gjøremål og avtaler. Jeg håper resten av uken kommer til å gå i litt roligere tempo, for jeg føler meg helt utslitt allerede nå og det er mandag bare hihi! Men dere, nå begynner det å bli en stund siden sist gang jeg delte bilder av stylinger jeg har gjort på mine kunder. Jeg har helt ærlig ikke vært så flink til å ta bilder av de i det siste fordi de gangene jeg har jobbet har jeg hatt for mye å gjøre, ellers så har jeg glemt å  ta med kamera. De bildene dere ser i dette innlegget har jeg tatt for ca.1 måned siden og hadde glemt helt at jeg hadde tatt dem! Det var en kunde som skulle ha fest styling til fest:) Hun hadde helt nydelig hår!

 

Brud, før og etter styling

Hei og god morgen. Nå begynner det å bli en god stund siden sist gang jeg delte noen før og etter bilder av mine kunde stylinger. Jeg har jobbet masse, men har dessverre hatt så tett plan de dagene jeg har gjort dette at det ikke var noe å vist å ta med kamera på jobb. Fordi jeg visste at jeg ikke ville få tid til å ta bilder. Men dere, for et par uker siden var jeg i Gjøvik og gjorde bryllup styling på nydelige Isabel. Som giftet seg med Terje som jeg gikk skole med fra barneskole til første videregående. Isabel hadde kameraet sitt til stedet den dagen og jeg kunne virkelig ikke la være å bruke et par minutter på bilder både før og etter stylingen. For en elegant, pen og snill brud! Bare se på henne, for en flott brud!:D

Jeg har også filmet denne styling prosessen så stay tuned, den kommer både på min youtube kanal og Instagram :)Hva syns du?

Brudestyling, før og etter!


Jaaaa! Da har jeg endelig fått satt sammen noen bilder av den nydelige bruden jeg hadde i helgen! Det jeg likte med denne bruden var det at hun visste hva hun ville. Men samtidig så var hun veldig åpen for forslag! Marianne ønsket å ha håret stramt oppsatt, god dekk på huden og fokus på øynene. Vi hadde en test dag og veiledningstime for et par uker siden og der ble vi enige om hvordan stylingen skulle være. I helgen gikk alt som planlagt og bedre. Både jeg og henne var super fornøyde med stylingen! Jeg håper at dere også liker det:)

Du kan kontakte meg på gilan@gilmakeup.com om du har spørsmål angående bestilling av time.


 

Gårsdagens arbeidsdag i bilder

Hei og god søndag morgen! Håper dere har hatt en god natt søvn og en rolig søndag morgen. Jeg la meg alt for tidlig i natt ettersom jeg ble helt knockout etter gårsdagens arbeidsdag og litt jobbing i hagen. Jeg har forresten for første gang plantet blomster, helt alene. Eller ok da, Dino hjalp meg litt med graving ettersom det var litt tungt. Men resten klarte jeg på egen hånd! Det første jeg gjorde i dag da jeg våknet var å vanne de og se om de hadde det bra hihi!

Men dere, her er noen bilder fra gårsdagens fantastiske og litt hektiske arbeidsdag. Bildene er fra dag jeg var i Asker og stylet Marinne (brud) og hennes forlover Sara! Det ble litt i det tidligste laget for oss alle, men vi hadde det utrolig morsomt sammen og både Marianne og hennes forlover ble super fornøyde! Under får dere sett et bildet av hår stylingen jeg gjorde på Sara. Bilder av Marianne kommer muligens ikveld!
 

Kunde: Indisk brud

God dagen! Her kommer det en del bilder av av den ene bruden jeg hadde i helgen! Eller vent, er kanskje mer riktig å si her kommer det en del bilder av denne vakre prinsessen fra India. Hun skulle ha forlovelsesfest og var derfor hos meg for å bli stylet på håret og bli sminket.  Dere aner virkelig ikke hvor morsomt det er å kunne ha muligheten til å jobbe med så mange forskjellige bruder fra forskjellige steder i verden. I det siste har jeg hatt en del indiske brud og jeg elsker det! Kjolene og alle de smykkene deres gir alltid stylingen det lille ekstra. Denne bruden var definisjonen på perfekt! Nydelige ansiktstrekk, tjukt og fyldig hår og en nydelig kjole! I´m in love. Hva syns dere om looken jeg gjorde på henne?


Forresten dere, som jeg nevnte på snappen min i går så skal jeg og Dino snart reise igjen. Denne gangen skal vi til et sted ingen av oss har vært før. Det blir igjen en business and pleasure type reise og vi gleder oss utrolig mye! Kommer et innlegg om hvor vi skal, hvorfor vi skal dit og hvor lenge vi blir i kveldens innlegg. Vi blogges:D

Du kan maile meg på gilan@gilmakeup.com for bookinger og andre spørsmål.

Kunde, før og etter fest sminke

Hei og god morgen! Håper dere har hatt en bra start på denne dagen og uken. Nå kan jeg endelig senke skuldrene litt og nyte denne dagen etter en stresende helg. Jeg startet lørdagen med styling av noen kunder som sikkert en del av dere husker, mens gårsdagen gikk til Bloppis på Aker Brygge. Det gikk heldigvis bra og det var morsomt å få hilse på noen av dere. Jeg venter på å få bilder fra gårsdagen, kommer på bloggen senere om jeg får det i løpet av dagen:) Over har dere forresten bilde av den ene kunden jeg hadde i helgen. Nydelige kunden min!

Når jeg er ferdig med å besvare mailer og papirarbeid så skal jeg skifte, sminke meg så spille inn en ny video for dere! Rett etter det skal jeg ha en spennende skype møte angående youtube kanalen min iiik hihi! Om jeg blir ferdig i tide, så skal jeg en tur innom postkontoret før de stenger i dag for å hente noen pakker som har ventet på meg en god stund hihi. Men, nå må jeg jobbe videre og bli ferdig her for å rekke resten! Vi blogges senere:)

Mail meg på gilan@gilmakeup.com for bookinger.

Sminke og latter

Da har lille meg endelig kommet meg hjem igjen etter en lang dag med jobb og en koselig kveld med familien. Som jeg nevnte i tidligere innlegg, så holdte jeg årets første privat sminke kurs i år! Det var utrolig spennene og jeg har koset meg som bare det. Det går først opp for meg om hvor mye jeg elsker jobben min og hvor mye jeg elsker å lære bort det jeg kan når jeg sitter med andre som vil lære av meg. Jeg var så  ivrig etter å lære bort i dag at jeg av og til sa to ord samtidig haha! Både jeg og Anja har hatt det utrolig morsomt sammen i dag. Vi startet kurset fra scratch, dvs vi startet med å bli kjent med hennes forhold med sminke til å avslutte med at hun selv gjorde de siste touchene på sminken sin. Super vellykket og koselig dag på jobb og jeg gleder meg til flere sånne! Det er forresten utrolig morsomt for meg at flere av dere allerede har visst interesse for disse kursene, dette blir bra vet du!:D


Anja prøver seg på falske vipper for første gang!:D
 

Work work work work

Hvis du slår opp ordet helg i ordboken, vil du finne et bilde av meg der jeg jobber lørdager og søndager:) I dag skal jeg gjøre noe jeg ikke har gjort på en stund, nemlig holde privatkurs. Ettersom jeg ble nødt til å utsette min felles kurs pga andre prosjekter i år, var det fortsatt en del som ønsket å få kurs hos meg. Da ble det slik at jeg bestemte meg for å holde privatkurs enn så lenge. I dag skal jeg holde kurs til søte Anja, som kommer fra utenbys for å feire bursdagen sammen med ektemannen her i Oslo. Hun fikk dette kurset av mannen sin som bursdagsgave! Så søt og koselig! Og ikke minst morsomt for meg at et sminke kurs hos meg sto øverst på ønskelisten hennes! Så, til deg som ikke kan vente til jeg skal holde felles kurs eller helst ønsker skreddersydd privatkurs, så må du gjerne sende meg en mail på gilan@gilmakeup.com! Håper dere får en bra dag videre!

Vi blogges!

Tidlig morgen med Mammatilmichelle

Dere vil ikke tro hvor tidlig jeg startet dagen min idag! I går fikk jeg en melding av søte Anna Rasmussen ( mammatilmichelle) om at hun skulle til Oslo for å ha noen viktige intervjuer. Hun lurte på om jeg kunne sminke henne og style håret hennes. Ettersom hennes første intervju var med God Morgen Norge, så måtte hun være ferdig og klar til klokken 06.45! Taxien ventet på meg akkurat klokken 05.15 da jeg gikk ut i dag. Vi hadde et par utrolig koselige timer sammen, mens jeg ordnet henne. Da jeg ble ferdig kom jeg meg hjem og så på intervjuet hennes på tv. Etter det la jeg meg igjen og våknet.. ja, for litt siden? Jeg føler meg litt sånn rar i hodet akkurat nå og kan så vidt huske det jeg gjorde hehe! Jeg er virkelig alt annet enn et A menneske, men Anna virket utrolig fornøyd og jeg føler selv at det gikk bra til tross for kort varsel, lite tid og litt for tidlig på dagen. Synes forresten hun gav et godt intervju med God Morgen Norge også:)

Jeg har nesten ikke brukt sminke i de siste dagene (utenom litt bryn skygge) og jeg elsker det! Ettersom jeg ikke skulle gjøre annet enn å sminke henne, så bestemte jeg meg for å dra uten sminke. For da kunne jeg komme hjem og sove igjen uten å måtte tenke på å fjerne sminken. Det kommer flere bilder av looken hennes:)

Nå skal jeg besvare noen mailer og få i meg noe mat. Vi blogges senere, ha en nydelig dag så lenge.

Video: Glowing and romantic bridal makeup!

 


 

Hei på deg! Dere husker sikkert looken over som jeg gjorde på min nydelig modell Eline for et par uker tilbake. Jeg hadde som sagt filmet prossesn også den dagen. I denne videoen får dere sett hvordan jeg har gjort denne glødende og romantiske sminke looken på henne. Fortell meg gjerne hva dere syns og kom gjerne med forslag om det er noe spesielt dere vil jeg skal lage video om:)
Du kan klikke her for å subscribe kanalen min!

Før og etter øyenbryn forming!

God tirsdag og velkommen sol! Jeg håper at dere fikk en bra start på uken i går. Jeg hadde en dag fylt med oppturer og spennende nyheter. I går passerte et av mine Youtube videoer 100 000 views. Veldig gøy synes jeg:)  Dere kan klikke her for å se på den! Litt senere eksploderte Instagram kontoen min helt plutselig og da fant jeg ut av at Hudabeauty (the queen of lashes) nok engang hadde delt en av mine videoer. Litt senere fikk jeg melding av ei venninne som fortalte at denne FB videoen min nå hadde fått en ny rekord på nesten 19 millioner views. Gårsdagen var helt crazy med lots of energi og morsomme øyeblikk for meg! Jeg har en god følelse på at dette året kommer til å bli helt fantastisk! Håper likedan for de av dere som jobber hardt.


 

I dag er den dagen i uken hvor jeg bare skal ta i mot øyenbryns kunder. Derfor så tenkte jeg at det passer bra å dele et før og etterbilde av en bryn kunde jeg hadde for et par uker tilbake!Senere ikveld kommer jeg til å dele videoen av Vixen Blog Awards. Stay tuned for å se filmen! 

Brud styling

Heeeeei! Hva i all verden var det med meg og denne dagen? Det var noe der som ikke stemte bare! Nå har jeg funnet ut av hva det var. Det var verken meg, eller denne dagen. Det var mine visdomstenner! Haha, jeg har gått rundt og hatt vondt i hode og skjeven i hele dag. Jeg tenkte selvøfølgelig ikke at det kunne være mine tenner og skyldte på denne stakarslige dagen. Etter at jeg ble ferdig på jobb, kom jeg rett hjem og sov. Våknet etter et par timer av at Dino ringte på mobilen. Noe av det kanskje aller verste jeg vet om er å sove på dagtid, jeg føler hele dagen min blir ødelagt av det. Er det flere som føler det sånn? haha.. Annnnyyywaaays, nok klaging. Jeg hadde glemt helt å dele resten av bildene av denne skjønnheten som satt som modell for meg her om dagen.

Nå skal jeg spise middag og redigere fedig en hår video til dere som muligens skal komme på min youtube kanal på onsdagen! Så mange likte bilder av frisyren båder her om bloggen og Instagram. Jeg kan nesten ikke vente til jeg får delt videoen også med dere:D

for bookings og spørsmål: gilan@gilmakeup.com

Hva syns du om stylingen?

Modell: Eline Utheim

#brudestyling #brudesminke #brudsminke #brudhår #bryllup #gilmakeup

Før og etter, vår inspirert brude makeup

Hola hola! Håper dagen har vært en god en for dere! Jeg har som vanlig hatt en hektisk dag med mye forskjellig  på menyen og er nå på vei til et møte før jeg skal møte mannen senere for å se om jeg finner et antrekk til morgensdagen finale på Vixen blog Awards:) Vet enda ikke hva jeg skal gå med i morgen, har heller ikke hatt så mye ledig tid i disse dagene til å gå innom forskjellige butikker. Hvorfor skal det være så forb... vanskelig??!

Over til noe annet..for ett par dager siden nevnte at jeg hadde en modell hvor jeg gjorde en vår-inspirert brudelook på henne? Her har dere bilder av det jeg gjorde på henne. Jeg stylet håret også, men glemte selvfølgelig å laste de opp da jeg jobbet med bildene. Jeg deler derfor de en annen gang:)

Brudestyling, før og etter!

Hei på deg! Her kommer det endelig bilder av den super søte kurdiske bruden jeg hadde for et par dager tilbake! Jeg hadde (som alt annet) glemt helt at jeg skulle dele de på bloggen. Var derfor litt morsomt da jeg gikk gjennom mine bilder istad og fant disse bildene:D Så, denne søte skapningen heter Dejin. Allerde på vår første møte (veiledningstime) kunne jeg se for meg hvordan jeg ville sminke henne og style hennes hår. Det morsomme var at hun ba akkurat om det samme før jeg sa noe som helst om hvordan sminke og hår hun ville kledd. Hun ville ha masse volum i håret og ha det løst. Når det gjald sminke, så var hun litt i tvil om hun ville se en forskjell, ettersom (etter hennes mening) hun alltid så nesten helt lik ut både med og uten den sminken som hun bruker daglig. Det så jeg også da jeg møtte henne for første gang, for hun var veldig naturlig sminket! Så, derfor så ønsket hun å se litt mere sminket og rett og slett litt mere brudete ut til sin store dag!

For å si det sånn da dere: Da denne frøkna tok på seg brudeskjolen, så kunne jeg ikke la være å se på henne og si "wow" .. "wow, wow, wow x 100" haha! Utrolig dumt at jeg ikke tok bilder av henne med kjolen, men jeg lover å spørre henne om å sende meg noen:)


#brudestyling #brudesminking #brudesminke #bridalmakeup #kurdiskbrud #kurdisksminkør #kurdiskbrudestyler #gilmakeup

Hva syns du om stylingen jeg gjorde på henne?

Festfrisyre, før og etter


Hei god ny uke! Da kan jeg endelig senke skuldrene litt og slappe litt av etter å ha besvart mailer, tatt uendelig mange telefoner og jobbet med papir arbeid siden klokken 11.00 i dag! Jeg er så klar til å  forlate denne skjermen nå, kle på meg og komme på trening! Men, før jeg gjør det ville jeg oppdatere bloggen først og vise dere før og etter bilder av den ene kunden jeg hadde her om dagen som ønsket hårstyling til fest. Hun ville ha masse volum, luggdelen bort fra ansiktet og krøller bak. Det resulterte den frisyren dere ser over på bildet til venstre, ved hjelp av en pakke extensions offcourse! Både jeg og henne elsket hvordan resultatet ble:D

Hva syns du om frisyren?

Du kan maile meg på gilan@gilmakeup.com om du ønsker å bli stylet av meg:)

Bra start på 2016!

Hei søndag! Er det bare meg eller er det flere som sliter med å finne ut av hvilken dag og dato det er i disse dagene? Jeg mener, alle dager føles helt like jo hihi. Så dere, som nevnt i gårsdagens innlegg, så skulle jeg style en brud og hennes søter til et bryllupsfest. Det oppdraget ga meg virkelig en skikkelig motiverende kick til det nye året! Beste starten en kan få. 2016 første kunde, en smellvakker kunde som ble kjempe fornøyd med stylingen! Ekte disney prinsesse med stor brudekjole, stort bølgete hår og cut crease. You see what I mean? AH, jeg kan nesten ikke vente til jeg får tid til å gå gjennom hennes bilder, velge noen og dele de med dere. Til da, kan dere få se på en liten sneak peak under! Er ikke hun bare helt nydelig?


Ha en koselig søndag videre <3

Erre mulig!

Fra å ha en koselig og avslappende juleaften med god mat, kos og julefilmer til å våkne til en stressende morgen og forsovelse til jobb. Japp, jeg vet ikke hvordan det er mulig men nå har jeg gjort det også. Jeg forsov meg til jobb i dag og for å si det sånn.. det stresset meg så mye at jeg glemte å ta av meg singleten til Dino før jeg dro på jobb. At det går ann! Jeg er den som alltid møter opp (super forbredt) før kundene mine. Heldgivis så var det ingen brudestyling i dag ( ikke det at andre ikke er like viktig) Men hadde det vært en brud så hadde nok hun og jeg også mest sannsyling fått hjertestans. Jeg pga stress og ansvar, hun pga.. det enkelt og greit er hennes største dag i livet hihi. Hun i dag skulle bare ha fest styling til sin kusines bryllup, vi hadde dessuten satt opp timen hennes sånn at hun skulle bli ferdig før den tiden hun egentlig ønsket. 

Har du noen ganger forsovet deg til en viktig avtale eller møte?

 

Kunde: Brudesminke
Hva syns du om sminken jeg har lagt på denne søte bruden?

Before and after: Makeover!

Heisann! Beklager lite blogging i dag, men denne dagen har gått i et! Ettersom dette innlegget kom litt senere enn planlagt så skal jeg gå rett på sak her: Under får dere sett før og etter bilder av nydelige Viyan som jeg i ganske lang tid hadde lyst til å gjøre en liten makeover på! Viyan er i familien med mannen min, dvs. jeg har kjent henne i snart 4 år. Helt siden dag en jeg så henne, så jeg for meg hvordan jeg ville sminke og style henne og jeg så for meg hvordan hun ville bli seende ut med riktig brynform, hårstil, riktig sminke på øyne og riktig base. Vakker dame, som ble enda mere vakker med litt sminke på! Fortell meg gjerne hva du syns!

Ønsker du å bli sminket av meg til fest eller bryllup? kontakt meg på gilan@gilmakeup.comER IKKE HUN STUNNING?

#makeoverbeauty #beautymakeover #gilmakeup #beforandafter

Kunde fest styling!

Vet dere hva? Om akkurat 10 dager fyller jeg år, yey! I år skal jeg gjøre noe jeg aldri før har gjort på min egen bursdag. Jeg skal jobbe på bursdagen min! Ikke hele dagen, men et par timer på dagen. Allerede for noen måneder tilbake, fikk jeg streng beskjed fra Dino om at jeg IKKE skulle jobbe på bursdagen min uansett hva. Men så kontaktet en kunde meg for et par måneder tilbake og spurte om jeg kunne style henne den 14. november. Når jeg beklaget og sa at jeg ikke hadde tenkt å jobbe den dagen ettersom jeg fylte år den dagen, ble hun utrolig lei seg! Hun hadde kontaktet meg når hun skulle ha forlovelsesfest i fjor og jeg kunne ikke style henne da heller. Hun hadde ikke mulighet til å bytte dato pga lokale som allerede var booket og invitasjonene var sendt ut. Jeg hadde ikke hjertet til å si nei til henne igjen ettersom man (forhåpentligvis) bare gifter seg engang, mens bursdager er det (igjen, forhåpentligvis) flere av. Jeg har sagt nei til så mange andre bestillinger og oppdrag til den datoen ettersom det var bestemt om at jeg ikke skulle tenke jobb den dagen. Men, jeg viste at jeg med 100% sikkerhet hadde tenkt på bruden på bursdagen min om jeg hadde sagt nei. Samvittigheten min hadde drept meg haha! Nå som jeg har sagt ja til henne vet jeg at jeg helt sikkert kommer til å ha en utrolig kul bursdag! Jeg får startet dagen min med å gjøre noe jeg brenner for samtidig som jeg får være en del av dagen til en brud og hjelper henne med å gjøre den dagen enda bedre. For å ikke glemme selve bursdagsfeiringen min også senere den dagen! Ah, som jeg gleder meg til den dagen :D


Avslutter dette innlegget med et bildet av en kunde som var hos meg for et par uker tilbake. Denne jenta skulle ferie bursdagen sin og ønsket derfor en festlig oppsett med halve håret ned, halve opp og masse volum!

 

Hva syns du om oppsettet?

Dramatic fall inspired makeuplook, before and after!


Productlist:

Face:

BBU palette

Urban Decay Naked Skin Concealer

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

The balm Mary-Lou Manizer highlighter

Paula's choice blush palette

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Anastasia B. H Catwalk palette

Mac Plum dressing eyeshadow

L´oreal Telescopic mascara

Maybelline gel liner

Brows:

 Blonde Dipbrow pomade - Anastasia B.H

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Inglot 88 lisptick


 

Hva syns du om denne dramatiske looken?

Modell: Shaban

Kunde, Pakistansk brud styling

God mandag og ny uke! I dag tenkte jeg å dele den siste looken jeg gjorde på den pakistanske bruden med dere. Denne looken er altså fra dag 1 av bryllupet. Fargerik og feminin drakt med masse detaljer. Om du ikke har sett de 2 andre lookene jeg gjorde på henne, så kan du klikke her for å se looken fra dag 2 og her for look dag 3. Til den første dagen av bryllupet ønsket Sidrah (bruden) håret på siden i en stor og løs flette med litt volum i luggen. Det var vanskelig å velge hvordan oppsettet skulle være foran pga størrelsen og modellen på hennes hodesmykke. Etter litt frem og tilbake fant vi ut av at smykket ville sitte mye finere på noen klassiske waves enn flatt hår. Det første vi alle tenkte på når alt var ferdig var "Prinsesse Jasmin". Det var mange som kommenterte akkurat det på festen, sa hun dagen etter hihi. Nydelig eller hva?

Mail meg på gilan@gilmakeup.com for bestilling av time!


Hva syns du om denne prinsesse aktige looken hennes?

Pakistansk brud: Dag 2!

God torsdag morgen dere! Jeg må bare starte med  å si at deres respons på gårsdagens innlegg av denne bruden har gjort meg utrolig glad! Jeg har fått utrolig mange tilbakemeldinger her, på facebook, mail og Instagram! Det gjør meg så glad at dere tar dere tid og skrive så fine kommentarer og mailer til meg. Det motiverer meg mer enn alt annet her i verden! Så, flere har spurt om jeg kan dele resten av lookene i denne uken. Jeg deler derfor look nummer to med dere nå og tenker å dele den siste looken i morgen.

De bildene dere ser under er fra andre bryllupsdagen. Om jeg ikke tar helt feil nå, så er dag 2 selve bryllupsdagen. Til denne dagen ønsket Sidrah en heavy, men samtidig glowy og brudete look ettersom kjolen og smykkene hennes var i lyse farger. Jeg elsket den fargekombinasjonen hun hadde den dagen. Nydelige brudete farger! Til denne dagen valgte også bruden å ha håret opp i en elegant og simple oppsett med grei høyde så sløret satt pent! Som dere ser så gjorde jeg en dobble winged liner look på henne den dagen ettersom hun var stor fan av den looke men aldri gått med det! Hun elsket resultatet:D


Hva syns du om denne looken?:D

Kunde: Pakistansk brud styling!

God onsdag morgen dere, jeg håper at dere har sovet godt i natt og er klare til å gjøre det beste ut av denne nydelige høst dagen! Jeg har selv sovet som en stein og drømt 100 forskjellige drømmer i natt haha. I dag fikk jeg lyst til å bruke litt tid på å velge noen bilder av denne nydelige pakistanske bruden dere ser under. Sidrah, kom til meg med sine søstre for et par uker tilbake for å bli stylet til hennes bryllup. Sidrah har vært en drømmekunde, med tanken på at hun elsket sminke, elsket stash, ønsket forskjellige looker til de tre bryllupsdagene og sist men ikke minst, så valgte hun å ikke se speilet til alt var på plass! Det er litt skremmende noen ganger syns jeg, for du skal være tålmodig og stole 100% på den personen som styler deg for at du skal kunne la være å se deg i speilet. BUT she did og hun ble like glad alle tre dagene hun så seg selv i speilet! GJETT om det gjorde meg lykkelig ?

Bildene dere ser under, er fra hennes siste bryllupsdag, altså dag 3. Jeg kommer også til å dele bilder av de to andre lookene, men valgte å dele disse først ettersom jeg ikke kan la være å se på de og forelske meg i hver eneste detalje på disse bildene. Sidrah hadde håret oppsatt første og andre dagen, vi valgte derfor å gå for en løs og skikkelig hollywood wavy hair den siste dagen! Som hun også sa, så er det nesten aldri slik at pakistanske bruder går med løst hår. Det passet derfor perfekt at vi lot være å ta håret opp den siste dagen i og med at hun allerede hadde tatt håret opp de to første dagene og ønsket en skikkelig unik look til den siste bryllupsdagen.


Mail meg på gilan@gilmakeup.com for bestilling av time!

Som dere ser, så er det nødvendig med høy og stram kule oppå hodet for at en slør på ca 6-8 kilo skal holde seg på plass og ikke dempe håret!ah... I´m IN LOVE!

#pakistanskbrud #pakistanskbrudstyling #pakistanskfrisør #pakistansksminkør #gilmakeup #pakistanibride

Hva syns dere om looken hennes?

For en helg!

Selv om jeg så vidt klarer å sitte oppreist pga lite søvn og mye jobbing og stress etter denne helgen, så klarer jeg fortsatt ikke å la være å elske det jeg gjør! Det er lenge siden jeg har hatt så mye å gjøre! Det har vært minimalt med søvn, en tett arbeidsplan og mange arbeidstimer! 4 av helgens kunder var søstrene Khalid, bruden Sidrah og hennes 3 søstre. De kom til oss 3 dager på rad for å bli stylet for annledning brullup I tillegg til 4 søstre, så hadde vi også andre kunder som ønsket å bli stylet og sminket til deres store dag. Ja, det har med andre ord vært utrolig hektiske dager. Jeg visste ikke hvor sliten jeg var til jeg våknet i dag tidlig for å rekke min kiropraktor og fysioterapeut time. Klarte så vidt å følge med på det de sa der, så trøtt var jeg hihi!

Det beste med slike dager som i dag, er å se på resultatet av de stylingene jeg har gjort på kundene mine! Jeg har hatt pakistanske bruder tidligere, men aldri noen som har vært så glad i sminke som helgens brud. Hun ønsket å se skikkelig pyntet og brudete ut alle 3 dagene. I tillegg til det ønsket hun tre forskjellige looker så hun ikke så lik ut noen av dagene. Hun ville heller ikke se ut som en typisk pakistansk brud med tanken på oppsettene og sminken som er mest vanlig å gjøre på bruder. Det var selvfølgelig som musikk for mine ører å høre henne si det! Jeg føler personlig at mange pakistanske bruder ser like ut, har samme frisyre og får samme sminke. Det gjorde meg derfor glad å høre henne si at hun ønsket å skille seg litt ut og ønsket å la meg styre stylingen og sminken de dagene! Hun fikk akkurat som ønsket og hun var like fornøyd med alle lookene!Noe av det morsomste og kanskje mest utfordrende jeg gjorde denne helgen var å sette opp brudens slør, som heter "Dupatta" på pakistansk. Disse slørene er kjent for å veie mye, det er derfor super viktig at de blir festet riktig på hode og diverse steder på brudens kjole slik at belastningen fordeles og ikke bare er på hode. For da kan det bli utrolig tungt og ubehagelig for bruden å bevege på seg. Jeg må ærlig si at jeg ble utrolig stolt av meg selv når jeg fikk til å sette det riktig og bra opp! Jeg har gjort det tidligere, men aldri har det vært så bra som denne gangen! Bruden var skikkelig fornøyd og følte seg utrolig bevegelig og behagelig til tross for en tung tung slør på hodet. Nå kan jeg stolt si at jeg kan det også!:D Det er sånne små-ting som motiverer meg til å fortsette med det jeg gjør, livet handler om å lære nye ting og bli bedre for hverdag det går. Jeg føler meg mye flinkere enn det jeg var for bare en uke siden and it makes me happy hhihi! Jeg gleder meg som bare det til å dele alle lookene fra helgen med dere. Over har dere en liten sneak peek bilde på den første looken jeg gjorde på bruden. Gled dere til bildene kommer i farger, hun så ut som en prinsesse!

Beautyshoot med Alexandra Joner!

God onsdag morgen godtfolk. Akkurat nå føler jeg meg skikkelig feminin etter å ha fått stelt og forlenget neglene hos Eger skin clinc igår. Selv om lengden gjør det litt vanskelig for meg å skrive, så elsker jeg den følelsen! Jeg deler muligens bilder av neglene senere ikveld :)

Så dere, nå får dere endelig sett bildene av nydelige Alexandra Joner. Som sikkert en del av dere husker, så var hun hos meg for en liten beautyshoot for et par uker tilbake. Hun jenta der er virkelig noe for seg selv. Talentfull, super hyggelig, smart og fotogen.. den mixen er ikke så lett å finne, det kan jeg love dere. Ingenting er bedre enn når du ber modellen om å bytte pose og før du vet ordet av det, så står hun der og er klar til å bli knipset med en helt ny posisjon! She is a uniqe star! Både jeg og henne var fornøyde med denne høst inspirert looken og håper at dere også liker det! :)

Se så nydelig, både før og etter!

Vi prøvde også looken med mørkere lepper og kajal i våtlinja!Hva syns dere om sminken?

Kunde, før og etter øyenbryn forming!

God morgen mine søte og vakre lesere! Gud For en fantastisk dag, jeg trodde været var skikkelig trist til jeg kom ut av rommet og tok turen ut i verandaen! Av en eller annen grunn er jeg ekstra glad i dag! Eller, som alle andre mennesker så blir jeg også super glad av god vær, men jeg tror ikke det er den eneste årsaken haha. Jeg våknet med utrolig mye energi idag etter gårsdagens! Jeg hadde blant annet en bra treningsøkt som ga meg masse energi. Senere brainstormet jeg og mannen en del ideer og planer videre til Gilmakeup! Det motiverte meg skikkelig! I dag har jeg lagt opp en liten plan til hva jeg skal blogge om neste uke og hva mine neste videoer kommer til å være! I tillegg til det så har jeg to super spennende møter i slutten av denne uken, jeg får sommerfugler i magen bare av å tenke på det! Jeg føler meg lykkelig og takknmelig fordi jeg hver dag får jobbet med noen jeg elsker og brenner for! Det er definisjonen på lykke for meg:D


Tilbake til temaet! For et par uker tilbake hadde jeg en hel dag med bare brynforming! Kunden under var en av mange som kom til meg for å få formet brynene. Hun ønsket en naturlig resultat og ville nappe minst mulig. Stelte bryn, det var hva hun ønsket! Hun likte resultatet og jeg mente også at hun kledde formen utrolig godt! Håper dere mener det samme!:)

 Ha en nydelig dag dere så blogges vi kanskje senere!  ♥

1 kunde, to forskjellige stylinger!

God tirsdag dere! Håper dere har hatt en bra dag så langt! Selv så har jeg brukt litt av min tid på å besvare mailer i dag og klippe på en ny youtube video til dere! Den kommer ut i løpet av denne uken, yeey! Det er sånn egentlig rett før jeg skal ut nå, men før det tenkte jeg å oppdatere bloggen med bilder av den nydelige pakistanke kunden som jeg hadde for et par uker siden. Denne søte kunden kom til meg tre dager etter hverandre med sin søster for å bli stylet til deres brors bryllup! Jeg hadde dessverre ikke kamera med meg den ene dagen, det blir derfor bare bilder av to av de tre dagene nå. Både hun og hennes søster ønsket forskjellige festlige looker til de tre festene og det fikk de! Hun ble super fornøyd med alle tre lookene! Under får dere som sagt sett to av de:)

Nå må jeg springe! Vi blogges senere <3

 


Brud, før og etter forlovelsestyling!

Hei på deg igjen! Har dere hatt en bra dag så langt? Det håper jeg at dere har! Jeg er ferdig med de fleste gjøremålene for i dag + dagens intervju med Voxlo Radio. Selve innspillingen varte i ca. 1 time, så jeg regner med at hele intervjuet blir rundt kvarter- 20 min? Utrolig spennende med slike intervjuer! Intervjuet kommer til å gå på radio i morgen, rundt 16.00 tiden. Jeg skal skrive en litt mere detaljert innlegg i morgen om hvor og hvordan dere kan få høre den om dere ønsker det da selvfølgelig hehe:D


 

Under har dere forresten noen bilder av en nydelige kunde som jeg hadde for en stund tilbake. Sibel, eller bruden ønsket noe romantisk og brudete til sin forlovelsesfest. Hun ønsket å ha håret løst, men samtidig ha noe fletteaktig i håret. Jeg elsket ideen ettersom de fleste ønsker nesten det samme. Her fikk jeg være litt kreativ! Som dere ser så gikk vi for en ganske "ren" sminkelook med en klassisk og tykk eyeliner linje og markerte lepper. Sibel ble superfonøyd med resulatet og har allerede vært hos meg til sin store dag, som var for et par uker siden. Jeg har dessverre ingen bilder fra bryllupet enda ettersom jeg ikke hadde kamera på jobb den dagen, men hun har lovet meg å sende meg bilder når hun har fått det av fotografen!

Tenk å se så fresh ut uten sminke da dere, nydelig jente!!Hva syns dere om stylingen jeg gjorde på henne?:)

 

Brudestyling, hennakveld

Hei igjen alle sammen! Jeg håper at dere har hatt en bra dag hittil:) Selv så har jeg nettopp spist middag og sitter nå her og drikker kaffen min mens jeg skriver dette innlegget. Om ikke så lenge skal jeg og mannen komme oss på trening sammen, dette blir da mitt andre treningsøkt denne uken hihi.. jeg har en sånn gal-treningsperiode nå. Spiser som en monster og trener som en beast hihi.


 

Men, tilbake til temaet: Dette er et veldig etterspurt innlegg! Grunnen til at det her tok litt tid å dele disse bildene, var rett og slett fordi at jeg hadde for mye å gjøre etter at jeg kom hjem fra Sverige. Så, Sara eller bruden ønsket noe unikt til sin hennakveld. Hun ønsket en heavy look med en hårstil hun aldri før har hatt.. noe feminit, festilig og pent. Hun skulle være litt mere nøytral på bryllupsdagen og tenkte derfor at det var OK å ta litt av med sminke og hår kvelden før den store dagen. Da spurte jeg om hun likte stort krøllete hår, JA sa hun! Da var det ikke noe mere å diskutere for min del haha, jeg bestemte meg for å krølle hele hennes hår og få det til se stort men naturlig ut. Hun kledde det overraskende bra! Jeg likte også at looken var helt ulik det jeg gjorde på henne på hennes forlovelsesfest. Om dere ikke husker hvordan den looken var så kan dere klikke her for å komme til innlegget!#kurdiskbrud #kurdiskfest #kurdiskbryllup

Du kan maile meg på gilan@gilmakeup.com om du ønsker å booke tid hos meg!

Kunde, brudestyling!

Ups, innlegget kom kanskje litt senere enn planlagt.. men møtet mitt varte litt lengre enn forventet også måtte selvfølgelig jeg og mannen ha middag først. Det beste er at jeg rakk trening også oppi alt dette i dag, happyday!:D Under får dere resten av bildene av denne nydelige bruden som jeg hadde for ca. en uke siden! Fortell meg gjerne hva du syns. Nå skal jeg og mannen ha noen late timer foran Tv´en. Vi snakkes i morgen! God natt, kjære dere <3

(c) Gilmakeup

Sniktitt på en nydelig brud + dagen i dag!

God tirsdag dere, hvordan har dagen deres vært så langt? Hittil i dag har all min tid gått til mail besvarelser og papirarbeid.. kanskje den kjedeligste delen av det å være selvstendig hihi.. Helt utrolig hvor tidskrevende det er! Jobber noen av dere mine lesere selvstendig? Så, snart skal jeg få i meg noe lett.. rydde kåken litt også prøve å komme meg på trening. Skulle egentlig trene i går, men så bestemte jeg meg for å bruke dagen sammen med min søster og hennes barn istedenfor. Etter en koselig date med de, brukte jeg en del timer på å handle noen nye varer til vårt soverom. Før pleide jeg å hate alle interiørbutikker og alt som hadde noe med hjemme å gjøre.. den delen av meg har tatt farvel, fordi for første gang i historien i går droppet jeg vanligshoppingsdag (helt frivelig) og valgte å handle ting til soverommet istedenfor! Det er offisielt, jeg begynner å bli gammel haha! Neida.. må si at jeg syns det var koselig å finne ting som skulle passe sammen som nye gardiner, dynetrekk, pels og 100 andre ting. Jeg kjøpte så mye til slutt at mannen måtte komme og plukke meg opp etter jobb hihi. Må jammen si at den lange og slitsomme turen var verdt det i går, rommet føles helt ny og ser så mye koseligere ut allerede! Deler noen bilder med dere når alt er på plass;)


 

Men nok om min interiøreventyr, nå må jeg bevege på meg og gjøre ferdig resten av gjøremålene før kveldens møte (veiledningstime) med en brud og hennes 3 søstre! Under får dere forresten en liten sneak peek bilde på looken til denne bruden som jeg blogget om her om dagen. Skal dele mange flere nydelige bilder av henne, kjolen og håret her på bloggen senere i kveld, til da ønsker jeg alle dere en herlig tirsdag videre!

 

NYDELIG, eller hva?:D

Brudestyling, før og etter bilder!

Du vet den ubeskrivelige lykkefølelsen som er umulig å kontrollere noen ganger, den følelsen som får deg til å smile mens du bare stå der helt alene og er i din egen verden?  Den følelsen sitter jeg igjen med hver gang jeg  har sminket noen og stylet de til deres store dag. Jeg blir lykkelig og glad på alle mine bruders vegne, som om det er mitt eget bryllup. Jeg elsker hver eneste sekund med jobben min, alt fra veiledningstimer, til jeg styler de ferdig, fester sløret og tar bilder av de. Ingenting kan slå den følelsen av å gjøre andre glad og lykkelig! Prosessen jeg har hatt med bruden under er et godt eksempel på det. Søt brud, som var stresset og små nervøs for den store dagen.. å kunne ro ned nervene til slike bruder på deres stor dag er noe jeg aldri går lei av. Selv om alle ikke er like enkle og hanskes med, så klarer jeg fortsatt å finne sjarmen i hver og en av dem  Må nesten være litt realistisk her hihi..:)

Under har dere før og etter bilder av søte Nasrin som ønsket en skikkelig brudete look. Hun ønsket å ha fokus på øynene og ville helst ha en heavy smokey eye - look. Ettersom hun hadde stresset en del i de siste ukene og ikke fått seg nok søvn, så hadde hun som mange andre bruder fått litt mørke ringer under øynene, det var noe jeg fokuserte veldig på for å gi henne en smud og fresh- look. Hun elsket resultatet og så virkelig ut som ei prinsesse med kjolen og alt på! Jeg kommer til å dele flere bilder av henne med kjolen enten i morgen eller i løpet av dagen:) Let me know what you think! 

 
Ønsker du å bestille time hos meg, kan du kontakte meg på: gilan@gilmakeup.com

En kunde, to forskjellige stylinger!

Hei og god fredag dere! Hvordan har dagen deres vært så langt? Selv så ble jeg nettopp ferdig på jobb. Eller, jeg trodde jeg måtte jobbe til rundt 16.00 i dag men det viste seg at jeg hadde bommet litt på en booking ( som egentlig er i neste måned), Deilig med slike feil for da har man plutselig kortere dag!:D I dag ble det med andre ord bare to stylinger! Jeg kommer til å jobbe masse både i morgen og over i morgen,  jeg gleder meg derfor ekstra mye til å komme meg hjem idag, ligge flat på sofaen og ikke gjøre annet enn å puste og se på taket haha. Deilig å ikke gjøre NOE som helst noen ganger ( ender som regel opp med å gjøre utrolig mye når jeg legger slike late planer haha, så jeg stopper her!)


Så, under har dere bilder av en kunde jeg hadde for et par uker siden. Denne nydelige og super hyggelige jenta kom til meg sammen med sin søster tre dager etter hverandre for styling til deres brors bryllupsfest. Jeg hadde dessverre ikke kamera på meg den første dagen, dere får derfor bare sett bilder av dag to og tre. Hun ønsket forskjellige looker til diverse dagene og ble like fornøyd alle tre dagene:) Det vil også komme bilder av hennes søster på bloggen i et av de kommende dagene. so stay tuuuuuned! Ha en herlig dag dere, så blogges vi senere!


Om du føler jeg fortjener å vinne Årets beautyblogg igjen! <3

Kunde, før og etter fest sminke!

Hei og god mandag morgen dere! Jeg håper at dere er klar for en ny uke:) Dere, det er helt utrolig hvor mye en kan henge etter av å bare være borte fra jobb i et par dager, jeg har nesten bare jobbet med papirer og bestillinger siden jeg våknet! Jeg skal fortsette med det nå også bruke litt tid på å pakke ut og rydde kåken når jeg er ferdig med å besvare noen mailer. Det har ikke sett ut her hjemme siden vi reiste på torsdagen i forrige uke og jeg kjenner at jeg begynner å bli ganske lik mamma der: Jeg blir stresset og klarer ikke å jobbe som jeg skal når det ikke er ryddig rundt meg! Noen flere som har den sykdommen hihi? Under får dere forresten sett bilder av en kunde jeg hadde før jeg reiste til Sverige i forrige uke. Hun skulle på fest og ønsket derfor sminke og hår styling av meg. Håper dere liker resultatet!

Om du føler jeg fortjener å vinne Årets beautyblogg igjen! <3

Bryllup i Sverige!

God morgen og god lørdag dere! Er ikke det helt utrolig at det er lørdag igjen nå? Jeg husker når jeg planla denne Sverige turen med mannen for mange måneder tilbake som om det var i forrige uke. Nå er jeg og har allerede kommet halvveis i oppdraget mitt. I går ble dagen bedre enn forventet. Jeg ble ferdig med henna-stylingen til bruden i tide og dro deretter til selve festen med mamma og mannen. Utrolig hyggelig med slike fester. Så, til de av dere som er kurdere så vet dere at den store store store dagen er i dag! Gårsdagen var en slags "oppvarmingsdag". I dag har jeg også flere andre å style! Jeg føler at jeg har gått rundt, vært små nervøs og stresset litt sånn unødvendig til dagen i dag. Dino har kanskje spurt mer enn 10 ganger "går det bra med deg eller baby" for hver gang jeg har blitt borte i min egen verden. Så fortsatter han " du vet at det kommer til å gå bra, det går som regel mye bedre også når du er små- nervøs" huuuh.. For hver gang han har sagt det har jeg klart å senke skuldrene litt ned og tenk " ja.. Det kommer jo til å gå bra". Også kom tankene igjen etter stund haha!

Forresten i går bestemte vi oss for å ta oss inn på et hotell ettersom vi begge følte vi trengte en god natt søvn før denne store dagen. Vi valgte samme hotell som bruden og hennes søstre. Slik at jeg ikke trengte å reise langt i dag tidlig med tanken på stylingen av bruden og hennes søstre!

Nå er det bare å få stylet jentene og kose oss i fine Ørebro.

Her ser dere utsikten fra hotellet. Nydelig:)

Kunde, fest styling

Husker dere da jeg for et par dager siden var i Asker for å style en brud? Her har dere to sneak peek bilder av stylingen jeg gjorde på henne den dagen. Nydelig kurdisk brud i hvit kurdisk nasjonaldrakt!

Kunde, fest sminke og hår!

God mandag og ny uke dere! Jeg håper at dere har hatt en fantastisk bra helg og er klar for en ny uke! Nå skal jeg fortelle dere noe  kjempe spennende, som jeg har gledet meg kjempe mye til å fortelle dere om. Jeg.. emm.. uhm.. Vet dere hva, jeg venter med å fortelle dere det i kveld jeg haha! Sorry, men tro meg. Det er verdt litt venting!:D Følg meg bloggen i kvelden for den  spennende nyheten!:D

Så, under har dere bilder av en kunde jeg hadde her om dagen som skulle på sin søsters bryllup. Adila ønsket å ha håret løst, masse volume, luggen borte fra ansiktet og mente at fletter var kjempe søte. Jeg bestemte meg derfor til å gjøre frisyren under på henne, hvor hun fikk litt av hvert av det hun ønske. Hun elsket resultatet! Jeg må helt ærlig innrømme og si at jeg også kunne tenkt meg å dra på en fest med denne elegante men samtidig veldig romantiske hårfrisyren.. den fletten gjorde så mye med helheten, syns ikke dere?:D

Off to work! Loving it!

God morgen og god søndag til deg der hjemme eller hvor enn du er!

I skrivendestund sitter jeg i bilen og er på vei til jobb. I dag skal jeg til kundene og ikke motsatt ettersom bryllupet ikke er i Oslo og fordi jeg skal style bruden, moren hennes og søsteren hennes. Jeg elsker å jobbe med familier og liker derfor å bare legge av en hel dag for de slik at de føler de får den tiden de trenger. Det er en såpass stor dag at i mange tilfeller så er det siste bruden trenger enda mer "stress" med å komme seg hit og dit. Siden hun skal holde bryllupet i Asker ble vi enige om at jeg tok med meg produkter og utstyr til henne. Slik blir både jeg og kundene fornøyde, selv om jeg aller helst vil sminke og style mine kunder hos meg selv så er det viktigste faktisk kunden. Spesielt når det et bryllup.

Så, vi er framme i Asker hvert øyeblikk.. Men først skal mannen stoppe innom et sted så vi kan spise noe lett sammen! Ønsker alle dere en herlig dag, så blogges vi helt sikkert senere. Forresten dere, tusen takk for alle de herlige tilbakemeldingene på J.Lo inspirerte looke min. Hvilken andre kjendiser ønsker dere at min neste look skal være inspirert av?;)

Kunde, før og etter fest sminke!

Hei kjære lesere ♥ Hvordan har dagen deres vært? Jeg har selv hatt en utrolig stressende dag. Jeg jobbet på dagen, dro en tur innom kiropraktoren min etter jobb og i skrivende stund ligger jeg flat på sofaen. Vanligvis så pleier denne delen av kvelden å være ganske deilig, men i kveld er det alt annet enn det. Jeg har hatt så store ryggsmerter i hele dag at jeg så vidt har orket å stå oppreist. Fra og med i dag har jeg lovet meg selv til å bli flinkeret med å dra innom kiropraktor. Er 100% sikker på at de av dere som jobber som sminkører / frisører forstår bedre enn alle andre om hvor ille disse smertene kan være. Det positive i dag har vært mine fornøyde kunder. For hver gang jeg sminker / styler ferdig en kunde og tror jeg ikke lenger har energi til å jobbe viderei, så fylles det ganske fort opp igjen når jeg ser dem smile og beundre seg selv i speilet. Det beste er når de kommer bort og gir en god og varm glede-klem! Det er den beste delen med jobben min, å gjøre andre glade! Da glemmer jeg alt som heter smerter.. ♥ Under har dere ei av de kunden jeg sminket i dag:)

Dere kan maile meg på gilan@gilmakeup.com for timebestilling og andre henvendelser:)
Er ikke hun bare helt nydelig, både før og etter sminke?:D

Kunde, før og etter øyenbrynsforming!

Her om dagen hadde jeg tre kunder som ønsket å bli nappet av meg. Blant dem, var jenta med de nydelige øynene på bildene under. Hun hadde ikke spart i det hele tatt og kom til meg bare for å få formet brynene. Hun hadde flere ganger prøvd å få dem like selv uten å lykkes. Noen steder var brynene hennes overnappet, den eneste måten for å få dem til å se like ut var å ta litt av lengden ( kompansere ) - noe hun også ville i utgangspunktet. Resultatet ser dere under! Vi to elsket resulatet og håper selvfølgelig at dere også liker det!:)

Mail meg gjerne på gilan@gilmakeup.com om du også ønsker å bli nappet av meg!


#øyenbryn #gilmakeup #øyenbrynstylist #bryn #skjønnhet #eyebrows

Kunde, styling til pakistansk bryllup!

Jeg er sikker på at flere av dere husker den nydelige damen på bildene under. Roshi er en fast kunde og kommer ofte til meg når det er store annledninger. Bildene under fra et par måneder tilbake når hun skulle på en familiebryllup. Hun ønsket en heavy sminkelook som matchet kjolen hennes og litt fletting pluss krøller i håret. Det dere ser under er hva jeg valgte å gjøre på henne den dagen. Hun elsket looken og jeg mener selvfølgelig også at hun så smashing ut.. slik som hun alltid gjør!

Hva syns dere?

Send meg gjerne mail på gilan@gilmakeup.com om du har spørsmål eller ønsker å booke tid hos meg!

Under får dere sett hvordan sminken og håret så ut uten smykkene:)

#pakistanskbryllup #pakistanskmakeupartist #mua #festsminke #gilmakeup

Romantisk og festlig hestehale

Husker dere når jeg for mange uker tilbake skrev et innlegg om en kunde som kom til meg for party styling? og deretter tok flyet til Sverige for å rekke en familie-fest? Vel, her har dere bilder av hår stilen jeg valgte for henne den dagen. Både sminken og håret måtte overleve en fuktig fly-tur til Sverige. Jeg valgte derfor å gå for en høy, romantisk og samtidig holdbar frisyre på henne den dagen. Grunnen til at jeg valgte å gjøre en bustete frisyre på henne istedenfor noe glatt og perfekt, var rett og slett fordi at bustete frisyrer tåler mer enn en glatt og ?perfekt? oppsett.Hva syns du om hestehalsen jeg gjorde på henne?

Brudestyling: før og etter!

Hei alle sammen! Håper dere har en avslappet og fin søndag så lang! Selv så er jeg på jobb idag også, dvs dette innlegget er innstilt, smart ikke sant?;) I know, hihi! Jeg kommer mest sannsynlig til å jobbe til rundt fem tiden idag, så skal jeg kose meg resten av kvelden sammen med søstrene mine og mannen. Vi skal ut å spise middag sammen og ha litt kvalitetstid:) Under har dere bilder av en nydeeeelig arabisk brud jeg hadde for et par uker siden. Allerede på vårt første møte om planlegging og veiledning, klarte jeg å forelske meg i henne! Hun var helt usminket og så smashing ut! Hun ønsket å ha håret løst til bryllupet og ønsket naturlig, men samtidig noe eget og smashing makeup som en cherry på det hele:) Hun elsket resultatet og det samme gjorde jeg og:) Håper dere liker det dere også! Ønsker dere en riktig fin dag videre og kom gjerne med tilbakemeldinger om hva dere synes. Klem fra meg til leserne mine:)


Brud: Forlovelsestyling, inspirert av Elsa fra filmen Frozen!

 

God morgen prinsesser! Jeg satt og tenkte hva jeg skulle blogge om i dag ettersom jeg hadde så mye forskjellig jeg kunne velge mellom. Så bestemte jeg meg for å starte dagen med noenbilder av en nydelig prinsesse. For et par uker tilbake kom denne nydelige bruden som dere ser på bildene til meg for å bli stylet til hennes forlovelsesfest. Hun var helt forelsket i prinsessen "Elsa" i filmen "Frozen" og ønsket derfor at håret skulle være litt inspirert av hennes frisyrer i filmen. Ettersom bruden hadde en super søt og romantisk kjole, bestemte jeg meg for å gjøre en flette på henne, noe som er typisk Elsa. For å få fletten til å se fyldigere ut måtte jeg bruke en hel pakke extension i håret hennes. Hun elsket oppsettet når hun så seg i speilet! Hun følte seg som en prinsesse og så ut som en den dagen! <3


Hva syns du om stylingen jeg gjorde på denne bruden?


Kontakt meg på gilan@gilmakeup.com for bestilling av time:)

Før og etter romantisk og vårlig brudestyling!

Hellllo dere! Hvordan har dagen deres vært så langt? Jeg startet dagen hos min flinke frisør Pernille på Hasle torg for å få etterveksten min fjernet. Deretter dro jeg direkte til flinke hudpleieren min Mojgan på Argos hudklinikk å skjemme bort huden min litt. Det høres deilig å avslappende ut, ikke sant? Vel, begge behandlingene var super deilige og vellykket, men jeg har helt ærlig nesten ikke klart å slappe av for det i dag. Jeg har besvart mailer og jobbet gjennom mobilen min under begge behandlingene haha. Sånn er det å være blogger OG jobbe som selvstendig næringsdrivende. Du får aldri koblet helt av fra jobb! Men jeg er super takknemlig for det, fordi jeg i det hele tatt får jobbet med noe jeg elsker og brenner for.

Men dere, husker dere da jeg søkte modell for noen uker tilbake for en brude-innspilling sammen med side2? Veeellll.. her har dere bilder av den stylingen jeg gjorde på vår nydelige modell Pernille. Resultatet ble super bra og jeg håper virkelig at dere også mener det samme!:) Om du ønsker å vite hvordan jeg har gjort dette steg for steg, så kan du klikke her for å komme til hoved artikkelen på side2. Jeg skal også prøve å laste opp videoen fra den dagen så fort jeg får tid og dele det med dere.Om du ønsker å  bestille time hos meg kan du sende meg mail på gilan@gilmakeup.com


Hva syns du forresten om resultatet?

Foto: Guro HolmeneMediehuset Nettavisen

Modell: Pernille

Kunde, fest styling!

Hva syns du om hår og sminken jeg har gjort på denne skjønnheten?

Kunde, før og etter øyenbryns-napping!


Hei og god lørdag dere. Har dere sovet bra i natt? Det håper jeg at dere har og er klar til å nyte denne helgen! Over har dere bilder av en øyenbryn-kunde som kom til meg for ca. to uker siden for å bli nappet av meg. Hun ønsket en super naturlig form og ønsket å ha dem tjukke. Jeg valgte derfor å bare nappe nedre delen av brynene hennes for å gi hennes ansikt en liten løft og valgte å ikke røre øvre delen av brynene for å ikke miste den naturlige looken.

Hun elsket resultatet og det gjorde jeg også. Skulle ønske jeg hadde så mye hår på brynene! Da hadde jeg også holdt dem tjukk og naturlig!:D

Hva syns du om resultatet?


Du kan sende meg mail på gilan@gilmakeup.com om du ønsker å booke tid hos meg.

Kunde, fest sminke og hår!Hva syns du om resultatet?

Mail meg på gilan@gilmakeup.com om du ønsker å booke tid! :)

Kunde, fest sminke og hår!

 

Hei igjen alle sammen. Må nesten starte med å si at jeg nok engang er skikkelig overrasket over hvor mange av dere som allerede har sendt meg mail angående innspillingen med side2. Mange nydelige jenter/damer å velge mellom, blir nok ikke lett å velge 1 blant så mange! Men må man så må man, den jeg velger får mail av meg i løpet av kvelden:) Så, tilbake til overskriften. Under ser dere bilder av nydelige Roshi, som da er ei av mine favoritt kunder! Roshi er fast kunde og kommer ofte til meg når det er store og spesielle anledninger. For to uker siden kom hun til meg tre dager etter hverandre for bryllupsfest styling ( pakistansk bryllup). Roshi elsker sminke / heavy makeup og ønsket derfor noe unikt og originalt de tre forskjellige dagene. Stylingen jeg gjorde på henne i dette innlegget var for bryllupsdag to. I just loved it & det gjorde hun også! Håper at dere også liker det:)


 Mail meg på gilan@gilmakeup.com for timebestilling og andre spørsmål!

Kunde, fest stylingmail meg på gilan@gilmakeup.com for bestlling av time eller andre spørsmål!

Syns?:)

Før og etter: Enkel bursdagsfest-styling!

 

For et par dager siden skulle Dino, Lillian (dama til Tommy ) og jeg ut for å feire Tommy ( bestekompisen til Dino). Ettersom de bor litt utenfor Oslo, så måtte de komme til oss først også skulle vi kjøre ned til byen med samme bil. Dagen før vi skulle ut, ringte jeg til Lillian og spurte om hun ønsket å bli sminket av meg ettersom det var bursdagen til Tommy, da sa hun ja! Utrolig hyggelig og god dame! Den samme dagen skjedde det noen forsinkelser og det gikk utover den tiden vi hadde satt av for sminke og hår, jeg fikk derfor rundt 15-20 på å gjøre sminken og håret hennes! Både jeg Lillian var overrasket over at det gikk så bra med tanken på tidspresset, sultne mager og en del forstyrrelser og merkelige lyder fra våre mannfolk som satt og spilte FIFA, og som maste på oss mens vi holdt på!Hva syns du om resultatet?

Mail meg på gilan@gilmakeup.com om du ønsker å booke tid hos meg:)

Et lite tilbakeblikk

 

 Som blogger, så er man super avhengig av å ta mange bilder hverdag. For at det ikke skal bli for mye rot i systemet, så må jeg en gang i uken gå gjennom alle bildene jeg har tatt, slette de ubrukelige og lagre de jeg har brukt og vet kommer til å ha bruk for i en disk. Mens jeg gjorde det i dag, kom jeg over noen før og etter bilder av kunder som jeg har gjort for en stund siden. Da fikk jeg lyst til å finne frem noen flere og dele de med dere. Jeg er så glad i slike tilbakeblikk, for da ser jeg om jeg har lært noe nytt og ser om fremgangen min som makeup artist er som jeg har forventet. Om jeg ser noe feil jeg har gjort i stylingen, noe jeg kunne gjort annerledes osv. Dette er den eneste måten jeg lærer på og beviser meg selv at jeg er blitt bedre, det å kunne se og innrømme feil ved stylinger jeg har gjort tidligere. Det er min måte å bli bedre på!:D Nå vil jeg gjerne at dere skal ta en titt og fortelle meg om dere har noen favoritter blant disse før og etter stylingene jeg har gjort.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17So, any favs?:D

Mail meg på gilan@gilmakeup.com for bestilling av time:)

Kunde, fest sminke og håroppsett!

God lørdag dere! Ettersom jeg har jobbet tidlig i dag til nå, så har jeg ikke fått muligehten til å dele dette innlegget før nå. Bedre seint enn aldri. Så her har jeg stylet en brud til hennes store dag med venninnen hennes! Kjempe koselig:) Jeg fikk dessverre ikke tatt noen bilder i dag ettersom Dino hadde bruk for kamera, men bruden lovet meg å sende meg bilder senere slik at jeg kan dele de med dere. Under har dere derimot bilder av en annen kunde som var  hos meg for ca. to uker siden med to andre jenter i annledning bryllupsfest. Nydelig jente med skjønne kurdiske trekk! Hun ønsker en litt "messy" men samtidig litt romantisk oppsett med skikkelig fest sminke hvor fokuset var på øynene hennes. Hun elsket resultatet av det jeg gjorde på henne:D Gleder meg til å høre hva dere syns om det <3
gilan@gilmakeup.com om du ønsker å booke tid hos meg!

Hva syns du?

Client, classy and gorgous bride!

Det er veldig sjeldent at jeg aldri får nok av se på bilder av en styling jeg har gjort på en kunde. Opplevelse rundt denne vakre skapningen har derimot fått meg til å bli forelsket på nytt idet jeg driver med. Nydelige Hadil kontaktet meg drøye en uke før hun skulle gifte seg og spurte om jeg kunne style henne. Bare for å være sikker på at jeg hørt riktig så måtte jeg høre med henne igjen om hun skulle gifte seg innen en ukes tid. Ja, og hun hadde ikke funnet noen som kunne hjelpe henne til tross for en del test-dager hos forskjellige. Heldigvis så var jeg ledig den helgen hun skulle gifte seg! Egentlig ganske utrolig ettersom jeg har bookinger flere måneder i forveien. Men jeg var glad og hun var glad for at jeg var ledig,så vi satt opp et møte allerede til dagen etter for å snakke om detaljer og hva hun ønsket seg til sin store dag.

Som alle andre ganger visste jeg ikke hvordan bruden så ut når jeg dro til kafeteriaen for å møte henne som avtalt. Jeg måtte derfor se meg litt rundt og ventet på å bli gjenkjent av henne. Det er den beste delen med å møte kundene mine, alle mine kunder har sett meg og kjenner meg igjen, jeg går derimot rundt og venter på å bli sett og vinket til. Plutselig idet jeg snur meg mot vinduet, ser jeg en super naturlig og helt nydelig jente utenfor vinkende mot meg. Wow, tenkte jeg med det samme.. dette blir interessant! Noe av det første jeg sa til henne var: Bare ikke si at du ønsker oppsatt hår, fordi jeg tror du vil se slående vakker ut med håret løst. Hun hadde en nydelig, tjukk og litt oppklipt bob som formet ansiktet hennes noe utrolig! Hun sa heldigvis at hun selv ønsket å ha håret løst ettersom det var mer henne, til tross for at alle rundt henne hadde sagt det motsatte. Jeg elsker unike bruder og allerede der så jeg for meg om hvordan jeg ville sminke henne og style håret hennes. Det er veldig sjeldent at jeg sier min mening før jeg hører hva bruden selv ønsker, men Hadil elsket forslagene jeg kom med og sa "Du får gjøre det du mener blir penest" :D Det var som musikk for mine ører. Gud som jeg elsker unike bruder som ikke ønsker å se ut som alle andre. Orginalitet slår alltid ann og det er alltid det som blir husket i mine øyne.Vel, det var historien min og Hadil sin. Hovedgrunnen til at jeg skrev en så detaljert og langt innlegg om dette er rett og slett fordi flere av dere har spurt hvordan et slik opplegg foregår. Så da tenkte jeg å skrive litt om hvordan slike møter foregår og forhåpentligvis litt av den fine opplevelsen rundt det. Fordi det skal jo tross alt være noe alle parter skal være fornøyde med. Det å gå rundt å være stresset på den store dagen er unngåelig. Men den følelsen av å bli tatt godt vare på, bli stylet og sminket som du har drømt om og se ut som den nydelige bruden du alltid har tenkt deg for din store dag. Det skal være sånn. Det er din store dag, det er min jobb å få frem de peneste trekkene i deg og ikke minst at vi skal få en fin opplevelse sammen rundt stylingen før du bærer ringen til din kommende mann. Jeg elsker det og jeg elsker resultater og hele opplevelser som jeg nettopp har hatt med vakre Hadil. Hvis det er noe dere lurer på så kontakt meg gjerne på gilan@gilmakeup.com

Hvis det er slik at du også ønsker å bli stylet / eller ønsker film - bilder til spesielle annledninger så er det også bare å sende mail på samme email adresse. 

Ettersom dette innlegget ble litt lengere enn det jeg trodde, så deler jeg produktliste av det jeg har brukt på denne kunden med dere i morgen!

(c) Bilder og styling av meg.

Hva syns dere?

Før og etter festsminke av Charlin.

Hei alle påskeharer der ute:) Idag vil jeg dele noen bilder av vakre Charlin! For et par uker siden kom denne nydelige jenta til meg for å bli sminket og stylet for annledningen til en kurdisk fest. Hun skulle gå i kurdiske klær og ønsket derfor ha håret løst og litt festlig, men samtidig ønsker hun "naturlig" sminke. Det var i grunn akkurat det jeg også hadde sett for meg hun skulle ha også, så det var kjempe bra at vi begge var enige på forhånd. Ettersom kurdiske klær som regel er fargerike, så er det fint å kunne balansere det med løst hår og ikke så veldig glitterende sminke. Charlin elsket resultatet og det samme gjorde jeg også! Helt utrolig hvor godt hun kledde kurdisk kjole.

Mail meg på gilan@gilmakeup.com om du ønsker å booke tid hos meg!

Sneak peek, Kunde - fest stylingSenere i dag kommer det flere bilder av denne skjønnheten som kom til meg for å bli stylet til en kurdisk fest. Lover forresten å svare deres kommentarer også senere ikveld:)

Kunde, før og etter øyenbryns-napping!

I går holdte jeg av dagen for å kun ta meg av mine øyebrynskunder.  På bildene under har dere ei av de som var hos meg i går for napping av bryn. Hun hadde spart brynene sine i ca 3 uker og kom til meg for å få en ny form på brynene. Hun ønsket en naturlig resultat og sa at hun elsket tjukke og rett-form på bryn med litt bøy på enden. Jeg elsker rette bryn selv og syns det er utrolig sexy med tykke attpåtil så det var en fin kombinasjon. Hun ble super fornøyd med resultatet og det gjorde jeg også. Spent på å høre hva dere syns om resultatet!
Mail meg på gilan@gilmakeup.com om du ønsker å bli nappet av meg!:)

Hva syns du om resultatet?

#øyenbryn #øyenbrynnapping #nappingavbryn #gilmakeup

Kunde, før og etter øyenbryns-napping!

Hi loves. Hvordan har dagen deres vært så langt? Selv så har jeg hatt en fullbooket bryn dag i dag. Jeg hadde egentlig lagt av tirsdager for napping av bryn, men så hadde jeg en del avtaler og møter nå på tirsdagen og ble nødt til å flytte bryn-dagen til i dag. Under har dere bilder av den ene kunden som var hos meg i dag for å bli nappet etter en lang spareprosses. Jeg var litt usikker på hvordan dette ville gå med tanken på at det ene brynet hennes var ut av form og overnappet, men det gikk heldigvis mye mye bedre enn forventet! Hun ønsket en naturlig form og ble super fornøyd med resutatet! Jeg likte det jeg også og håper at dere også vil like det:D

DERE: Get ready with me videoen min kommer på bloggen senere i kveld!!!!#øyenbrynnapping #nappingavbryn #brynforming #gilmakeup

Hva syns du om resultatet? Mail meg gjerne på gilan@gilmakeup.com om du ønsker å bli nappet av meg:)

Enkel og Romantisk festoppsett!

 

For en stund tilbake hadde jeg en kunde som skulle på et bryllupsfest og ønsket derfor å bli sminket - å stylet på håret sitt hos meg. En utrolig vakker ung kvinne, som elsket naturlige resultater. Både når det gjelder hår og sminke. Hun ønsket en løs-romantisk opspett. Hun ville at det skulle se enkel men fortsatt festlig ut. Hun hadde med seg et par bilder av forskjellige type oppsett som hun ønsket å ta inspirasjon i fra. Jeg gjorde en løs og rotete- romantisk versjon av alle de bildene hun viste meg, gjorde akkurat det hun ønsket med andre ord. Hun elsket resultatet! Det gjorde selvfølgelig jeg også. Jeg elsker slike oppsett som får håret til å se fyldig og langt ut! For de av dere som lurer, så brukte jeg en hel pakke extensions for å få til dette romantiske oppsettet!#romantiskoppsett #håroppsett #festoppsett #gilmakeup #enkeloppsett

Mail meg gjerne på gilan@gilmakeup.com om du ønsker å booke tid hos meg !

Syns?

Kunde, fest styling!

Hei alle sammen! Jeg håper at alle dere har hatt en fin dag hittil. Både frokosten og en lett lunsj er spist og det er takket være nevøen min! Orker som regel ikke å gjøre noe stort ut av det når jeg er alene hihi. Da er det som regel enten en protein shake eller noe lett mens jeg jobber. Utrolig godt med en forandring: D Snart skal jeg ta imot min første øyenbryn kunde i dag! Som jeg også har nevnt tidligere så har jeg lagt av tirsdager for napping av bryn. Jeg er fullbooket i dag og har allerede en del bestillinger til de to første kommende tirsdagene. Dere som mailet meg i går angående booking til i dag, jeg svarte ikke fordi jeg som sagt allerede var fullbooket. Dere kan få tid i neste uke ( svarer deres mailer i løpet av dagen i dag). Dere andre som ønsker å bli nappet av meg kan kontakte meg på gilan@gilmakeup.com og IKKE fb, mob osv. Svarer raskere på mailJ

Under har dere forresten et par bilder av søsteren min som var hos meg her om dagen for å bli stylet til en fest. Jeg stylet håret hennes og sminket henne på under 45 minutter.. ikke bare bare å style noen med dårlig tid og med to barn under 10 til stedet haha, men jeg liker jo utfordringer så det var gøy!:D

Hva syns du?

Mail meg gjerne på gilan@gilmakeup.com om du ønsker å bli sminket og stylet på håret av meg:)

Kunde, forlovelsesfest styling!

 

Her kommer det endelig bilder av bruden jeg hadde forrige helg. Utrolig gøy at mange av dere har spurt etter bildene, spesielt av bruden. Sara er ei nydelig jente med god og varm personlighet. Det var utrolig gøy å sminke henne og hennes søstre i forrige uke!  Så, da jeg spurte hvordan hun ønsket sminken var svaret ganske enkelt: Markerte typ katte-  øyner, helst "dratt" effekt med nude lepper. Jeg gjorde det i tillegg til å endre hennes øyenbrynsform. Sara har som regel litt mere markerte og lengre øyenbryn, jeg ønsket derfor å gi henne en liten forandring på akkurat det. Hun elsket resultatet og det samme gjorde selvfølgelig Gilan også hihi. Åwh, så deilig med slike avslappende kunder som Sara og hennes søstre! #kurdishbeauty
Se på den kjolen dere.. ahh.. så nyyyyydelig! <3


Hva syns du om stylingen jeg gjorde på henne?

#brudesminking #brudemakeup #brudesminkør #gilmakeup #kurdiskbrud

Resultatet av Reklamefilm - innspilling!

Hei alle sammen! Da kan jeg endelige dele resultatet av reklamefilm innspillingen for Lavprisfly, som jeg var med på for ca 2 uker siden med dere! Dette er da som sagt en reklamefilm for Lavprisfly som ble laget av det beste Twenty four seven - teamet. Her har mannen min vært produsent og regi! Blir så utrolig stolt når han gang på gang overrasker med slike gode resultater. Han blir seriøst bare bedre og bedre. Stooooolt kone!:D For de av dere som ikke har fått med seg, så hadde jeg ansvar for styling- hår og sminke her:)

#lavprisfly #reklamefilm #twentyfourseven #faridomer #gilmakeup

Let me know what you think!

Dere, jeg har en ny spørsmålsrunde på bloggen nå. Klikk her for å komme til innlegget om det er noe du lurer på!

Kunde: Før og etter fest styling!

Jeg regner med at en del av dere husker da jeg i forrige uke nevnte at jeg skulle ha kunder i helgen? Vel, her har dere ei av de nydelige jentene som var hos meg sammen med sine søstre for å bli sminket og stylet til deres søsters forlovelsesfest. De var tre søstre, altså: Bruden og hennes to søstre. Den nydelige jenta dere ser på bildet under var den yngste av søstrene. Før jeg startet med henne, fikk jeg beskjed om at hun likte eyeliner spesielt godt og at hun helst ville holde det "rent, men festlig". Hun ble super fornøyd med resultatet, det samme gjorde jeg og hennes søstre også. Ble seriøst helt forelsket i hennes nydelige øyner! Så nydelig både med og uten sminke!

#sminke #festsminke #gilmakeup #kurdiskbrud

Syns om resultatet?

Napping av bryn: Før og Etter!

Hei og god! Jeg håper at alle dere har hatt en super bra og avslappende helg hittil. Hos oss startet dagen litt senere enn hva det gjør i ukedagene og det var helt greit syns jeg ettersom hele forrige uke var stress! Jeg har fått gjort unna en god del ting i dag og det står ikke annet enn god kurdisk middag og kos på planen for resten av kvelden. Forresten dere, jeg fikk tid til å ta nye antrekksbilder i dag. Dino hjalp meg med både ny location og bilder. Utrolig gøy å utforske byen man bor i på denne måten! Må jammen si at Oslo overrasket meg i dag, så mange fine og koselige steder en kan finne her. Bildene ble utrolig fine, eller.. de er som regel fine når Dino står bak kamera hihi..  Gleder meg til å dele bildene med dere! Det kommer kanskje kanskje en liten sniktitt senere i kveld;)

Så, under har dere bilder av en kunde som var hos meg i forrige uke for napping av bryn. Hun hadde korte, harde og overnappede bryn visse steder. Hun ønsket både en ny form og litt styling tips når hun var hos meg. Øyenbryn som har harde hår og som vokser nedover er som regel veldig vanskelig å jobbe med. Men ettersom kunden var åpne for forslag og ba meg gjøre det jeg synts var best og ville sett best ut til hennes ansiktsform, så gikk jeg for en ganske rund, men samtidig myk formet bryn til henne. Hun ble overraskende fornøyd med resultatet, noe jeg også gjorde fordi jeg vet hvor krevende slike øyenbryn er!:D

Syns?

Du kan maile meg på gilan@gilmakeup.com om du ønsker å bli nappet av meg:)

Kunde: Før og etter øyenbryn napping

Heisann og hoppsann mine unike lesere! ♥ Det er egentlig rett før jeg skal sette meg ned å spille inn en "get ready with me" video for dere også stresse rundt resten av dagen.. Eller faktisk resten av uken og ikke bare dagen. Jeg har utrolig mye å gjøre og er derfor ikke helt sikker på om jeg får tid til å blogge igjen idag. Bildene dere ser under er av en ung kunde som var hos meg for et par dager siden for å bli napppet. Hun hadde (mashallah) nydelige øynene! Brynene hennes som ikke helt var i riktig form, tok litt for mye oppmerksomhet fra de nydelige øynene hennes og resten av ansiktet. Hun ønsket en tykk og naturlig look, jeg prøvde derfor å nappe så lite som mulig og samtidig få til en resultat som kunne gi hele hennes ansikt en forandring. Hun ble super fornøyd med resultatet og det samme ble selvfølgelig jeg:)

Her har dere et etter og før bilde, satt sammen.. så dere ser hvor mye øyenbryn kan gjøre! På etter bildet har jeg brukt litt bryn-skygge på kantene for å fylle de tomrommene hun hadde. Jeg har også jeg brukt øyenbrynsgelè for å dem til å sitte der de skal være, så det ser litt mere stelt ut.

Kontakt meg på gilan@gilmakeup.com for napping av bryn. PS: Jeg kan ikke ta i mot bestilliger før rundt den 15. Januar 2015:)

♥ Tusen takk ♥

Kunde: Julebord sminke - før og etter!

Hei dere! Under har dere før og etter bilder av nydelig Tina som var hos meg for et par uker siden for å bli sminket og stylet på håret til julebord. Tina har utrolig fint og tykt hår og for å ikke nevne hennes fine hud. Det første jeg la merke til ved Tina var hennes bryn, som ikke stemte med hennes ansiktsform. Her var da det min største utfordring, også hennes som selv sliter med å forme overnappette bryn. Jeg lære henne noen teknikker underveis om hvordan hun selv kunne forme brynene bedre. Det var vanskelig å i det hele tatt tegne de likt når formen var så veldig ulik hverandre. Jeg klarte heldivis å nappe henne litt, bare for å rette på formen også tegnet vi resten av formen. Glemte helt å ta bilder av brynene hennes etter at jeg hadde nappet det. Det så mye bedre ut, selv uten tegning. Både henne og jeg ble super fornøyd med resutlatet av både håret og sminken:)

Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Smashbox foundation -  #studioskin  02

Anastasia Beverly hills #contourkit

L´oreal Candy cane rouge

Eyes:

#MAC's paint pot primer 

Anastasia Beverly hills catwalk palette

L´oreal Ombre brown

Brows:

Anastasia Beverly Hills - Brown Wiz in medium brown

Lips:

#Nyxcosmetics, Nude pink

Brushes:

Morphe brushes

#julebordsminke #førogettersminke #makeup #gilmakeup

Ønsker du å bli stylet av meg til julebord, bryllup eller fest så kan du kontakte meg på: gilan@gilmakeup.com

Syns?

 

Kunde: Hennafest - styling!

Gud som jeg har stresset i dag! Det gikk heldigvis veldig bra med den kunden jeg hadde tidligere i dag. Men siden jeg har blitt ferdig med henne, har jeg gått rundt og stresset! I morgen har jeg en veldig veldig spennende og lang dag i vente. Jeg skal starte dagen med å style en brud hjemme, så kjøre til Lillestrøm for å style ei til! Når jeg er ferdig med det, skal jeg hjem.. skifte så dra på Julebord med jobben!:) Så da kan dere bare tenke dere hvordan jeg har det nå haha. Pakking og forbredelser! Elsker elsker elsker jobben min!

Under har dere forresten resten av bildene jeg nevnte tidligere i dag! Håper dere liker resultatet slik som bruden selv og jeg likte det:)#forlovelsesfeststyling #brudestyling #gilmakeup

syns?

Kunde, før og etter styling!

God fredag morgen dere! Her sitter det en gjespende Gilan, etter en sen natt og igjen lite søvn. Det er egentlig rett før jeg skal jobbe i et par timer.. men jeg fikk kjempe lyst til å dele bilder av denne kunden som hadde for ca 1 uke siden med dere. Dette er da nydelige Meryem, halv spanjol halv marokkaner.. Jeg mener, hallo? Se hvor nydelig hun er! Disse bildene er fra henna-kvelden hennes. I morgen skal jeg style henne til hennes store dag også:) Jeg gleder meg som bare det! Hun kommer til å være en nydeeeelig brud.

Senere i dag deler jeg resten av bildene hennes med dere. Av kjolen, oppsettet og litt sånn forskjellig.#brudestyling #bridalstyling #gilmakeup #beforeandafter #brudesminking

Syns?

 

Kunde, festhår!

Her om dagen hadde jeg en kunde hos meg som ønsket forlovelsesfest-styling av meg. Hun ønsket å ha håret litt lik det jeg hadde på bryllupsdagens min, dvs markerte og "rene" krøller. Hun hadde nydelig hår og resultatet ble derfor ekstra fint på henne:)

Syns?

Kunde, festsminke. Før og etter!

God mandag og ny uke dere! Jeg håper at alle dere har hatt en bra helg og er klare til å ta i mot en ny uke. Selv så startet jeg dagen med en god  og lang dusj, et par timer med jobb også er det egentlig rett før jeg skal besvare noen mailer også går turen videre til trening. Jeg har nesten ikke trent i forrige uke og har derfor bestemt meg for å trene så mye jeg kan i denne uken her. Under har dere forresten bilder av en nydelig jente som var hos meg for et par uker siden for å bli sminket til en kurdisk bryllupsfest. Hun ønsket smokey eyes med naturlige lepper.. hun fikk det hun ønsket og ble kjempe fornøyd, noe som selvfølgelig gjorde meg kjempe glad!
Face:

#Smashbox primer

Smashbox foundation -  studio skin  02

Smashbox photo set pressed powder - Medium and dark

Anastasia Beverly hills #contourkit

Makeup store teach #highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Mac carbon black eyeshadow

Naked palette 2

Ecriture De #Chanel #liquied #eyeliner

Inglot Gel liner

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - Dark brown

Lips:

Loreal Nude

 

Hva syns dere om resultatet?

Du kan maile meg på gilan@gilmakeup.com om du ønsker å booke tid hos meg.

#gilmakeup #sminkør #førogettersminke

Sneak peek, Desi bride

Hei dere! Håper alle dere har hatt en bra hittil! Jeg kom nettopp hjem fra en bade-date sammen med Therese, deilig måte å starte dagen på skal jeg si dere:D Over har dere noen sneak peek bilder av en brud som var hos meg for ikke så lenge siden, som ønsket styling til sin forlovelsesfest. Deler flere bilder med dere senere i dag!

 

Kunde, fest styling!

Hei og god fredag dere!

Først og fremst må jeg si det skremmer meg litt når jeg gang på gang våkner så tidlig som klokken 08.00 og 09.00. Ja, ja..jeg vet det er vanlig..men for meg som har kunder senere på dagtid som regel, og er en kreativ sjel som liker å være seint oppe om nettene er det uvanlig. Nå er jeg sikker på at Dino hadde sagt himlet med øynene og sagt, "men hva er galt med det"? Det er jo bare bra! Det er liksom ikke helt meg å våkne så tidlig, helt frivillig. Men, jeg har funnet ut at; Jeg elsker å sove, men jobb og suksess frister mer enn alt annet nå. Om vi ikke jobber og sliter, vil ingen andre gjøre det for oss eller tvinge oss til å gjøre det! Så jupp. dette var tankene som fikk meg opp av senga i dag. Vel...kanskje ikke akkurat den fulle og hele sannheten, fordi jeg måtte ned en tur for å hente en kameralinse som Dino hadde i bilen. Så om jeg skulle ha den til senere idag for å ta bilder så måtte jeg komme meg opp. Derfor har jeg vært våken siden kl 08.. så jeg er faktisk ganske stolt over at jeg valgte å jobbe i et par timer enn å legge meg i senga og sove igjen!

I dag har jeg en veldig spennende dag foran meg. Jeg skal jobbe med en nydelig modell. De fleste av dere kjenner henne igjen fra et tv program. Kan dere gjette hvem det er? Blir gøy å se om dere klarer å gjette riktig. Forteller dere mere detaljer om shooten og modellen senere i dag. Nå må jeg forbrede meg!:D Forresten, over har dere resten av bildene av nydelige Delber. Tell me what you think! Kos dere med denne fantastisk herlige gråe høstdagen...men det er fredag så vi takler det:)

Client, before and after partymakeup!

 

For ikke så lenge siden hadde jeg to nydelige jenter hos meg som ønsket sminke for et bryllupsfest. Super søte Delber, skjønnheten på bildet under skulle gå i en lilla selskapskjole og  fortalte meg om at hun elsket sminke. Hun ønsket derfor en fargerik sminkelook. Som dere ser under så brukte jeg to friske farger i øyenskyggen hennes uten bruk av kajal eller eyeliner for å beholde looken "naturlig" og ren. Da vi ble ferdige spurte jeg henne om hvordan farge hun ønsket på leppene, da pekte hun på rosa. Gjett om jeg ble glad! Det er sjeldent at noen tør å ha en så " fargerik" sminkelook. Både henne og meg ble super fornøyd med farge kombinasjonen jeg valgte for henne. Jeg kommer til å dele flere bilder av henne + produktliste med dere i morgen engang;)

Nydelig jente, er så forelsket i leppene hennes hihi <3

Hva syns dere om resultatet?

#Gilmakeup #selskapssminke #festsminke #fargeriksminke #kurdiskmakeupartist

Brudestyling, før og etter bilder!

Her har dere resten av bildene jeg lovet dere å dele på bloggen tidligere i dag. Dette er da Burcu, en nydelig Tyrkisk brud jeg hadde for et par uker siden:)

Syns?:)

 

Brudestyling: Sneak peak!

Silaaav, hvordan har dere det i dag? Selv så har jeg sovet som en stein i natt etter en koselig dag med familien og en kreativ kveld med mannen i går. I dag startet jeg og Dino dagen med vafler til frokost, litt sånn typisk meg og han søndag-frokost. Om litt skal vi på trening sammen, etter det skal vi blant annet besøke graven til lille engelen vår Havin. Så skal vi kanskje kjøre litt sammen, ta noen antrekksbilder også vurderer jeg å spille inn spørsmålsrunden på nytt i dag. Ja, du leste riktig.. Jeg spilte svarene inn her om dagen og ble alt annet enn fornøyd med videoen. Ting ble liksom ikke helt som jeg ønsket hehe. Så nei, jeg har ikke glemt av spørsmålsrunden, jeg har bare ikke hatt tid til å spille inn videoen slik som jeg hadde lovet dere:)

Over har dere forresten bilder av den ene kunden jeg hadde for et par uker siden. Flere bilder av henne kommer senere i dag. Om du også skulle ønske å bli stylet av meg kan du kontakte meg på: gilan@gilmakeup.com !

Kunde: Øyenbryn napping FØR - ETTER

 

If you don't have eyebrows, you don't really have a face.


For ikke så lenge siden hadde jeg to kunder som ønsket å bli nappet av meg. Over har dere bilder av den ene kunden. Hun ønsket tykke bryn med en form som passet til hennes ansiktsform og store øyner. Jeg valgte derfor å nappe hennes øyenbryn etter hennes egen brynform, så det så mest mulig naturlig ut. Etter det tegnet vi litt på de stedene hvor det ikke var så mye hår. Hun ble super fornøyd da hun så seg selv i speilet!

Du kan kontakte meg på gilan@gilmakeup.com om du også skulle ønske å bli nappet av meg. Jeg hadde egentlig takket nei til napping av bryn i det siste pga tid. Men, Ettersm etterspørselen har vært veldig stor, valgte jeg å begynne med det igjen. Fra og med neste uke kommer jeg til å legge av en dag i uken for napping av bryn. Så det er bare å kontakte meg nå!:D

Hva syns dere om resultatet?

Kunde: Styling til kurdisk bryllupsfest!

Hola, hey, silav, hello! Dagen idag blir egentlig en veldig avslappet og rolig dag. Jeg skal en tur til min søster for å spise middag. Der får jeg jo møte to herlige småtroll, niesen og nevøen min og på toppen av det hele så kommer Rezan ( enda en søster) fra Trondheim. Hun skal bo hos meg en liten stund, så det blir noen fantastiske dager her hjemme. Dino har et oppdrag ikveld så han blir borte stort sett hele dagen, da kan søstrene henge sammen litt ekstra ikveld. Kjenner jeg gleder meg aller mest til kurdisk middag, og magen skriker etter næring. Som en avslutning på innlegget tenkte jeg å dele noen bilder av ei nydelig kurdisk jente som var hos meg for et par uker siden. Hun hadde med seg sin svigerinne for å bli sminket og stylet av meg. Klikk HER for å se bilder av hennes svigerinne som også var brud den dagen. To morsomme jenter med nydelig utstråling og kjempe gode personligheter! Hadde det både morsomt, kreativt og hyggelig den dagen med dem. Alltids morsomt med slike dager på jobb. Ønsker dere en forsatt herlig helg videre. Om du skulle ønske å bli stylet av meg kan du kontakte meg på: gilan@gilmakeup.com

Syns? Er ikke Kurdiske klær bare helt nydelige?:)

Sneak peak: Brudestyling!

God søndag dere! Jeg håper at alle dere har hatt en kjempe koselig og avslappende helg hittil. Jeg har egentlig hatt en litt sånn stressende men samtidig veldig koselig og effektiv helg. Jeg skal avslutte denne helgen med mine to engler Daner og Evra (nevø og niese), tante Gilan har lovet dem vaffler til lunsj. Gleder meg til å se de igjen og kysse dem over alt!

Da jeg satt meg ned foran skjermen i stad tenkte jeg, hva skal jeg blogge om idag? Jeg har gjort utrolig mye forskjellig i de siste dagene for dere og hadde derfor masse forskjellig og jeg kunne velge mellom å dele med dere. Etter litt fram og tilbake tenkte jeg:  Hva er vel bedre enn å starte denne dagen med en vakker ansikt? Under har dere en ikke så veldig avslørende bilde av en vakker brud jeg hadde her om dagen. Kurdisk skjønnhet, Gud så vakker hun var! Det vil komme flere bilder av denne sukkerklumpen senere i dag!hva syns du?:)

Client, bride hair and makeup - before and after!

God lørdag dere! Under har dere før og etter bilder av en nydelig brud som var hos meg for et par måneder tilbake for å bli stylet til hennes store dag. Denne søte skapningen heter Amani og kommer opprinnelig fra Palestina. Utrolig koselig jente med utrolig pene ansiktstrekk, nydelig smil og for å ikke glemme hennes kjempe søte smilehull.  Snakk om å være perfekt! Senere i dag skal jeg dele resten av bildene hennes med dere, eller.. jeg håper i hvertfall at jeg får tid til det:)

Silav, li binî min hîndek wênêt bikeka can yêt krine teda ko bery chend heiyveka hatbu nik min bo she´hiyana xo. Ev kichka husa ya nazik xelka Filasṭin bo û navê wê Amani´yê. Kicheka geleka keif xosh, xidana keniyeka can u nazik. Ser ve caniye hemiyêra ko dkre keni lamêt wê kon dbon, shrintrin tisht! Pash evro ez de hêshta wênêt wê li ser bloggê xo inme xar, ewji heke ez gehishtm:)

Ønsker du å booke tid hos meg kan du sende meg en mail på gilan@gilmakeup.com!Syns?

Cane?

#beforeandafter #brudestyling brudestyler #beautymakeup #weddingsmakeup #arabicbride #naturalbeauy #gilmakeup

Kunde: Hår og sminke til bryllupsfest!

Heiii dere! Håper dere har det bra. Bildene dere ser under er av en kunde jeg hadde for noen måneder siden. Dette er moren til nydelige Sara som jeg delte bilder av for et par uker tilbake. Du kan klikke her for å komme til innlegget hvor jeg har bilder av stylingen jeg gjorde på Sara. Jeg stylet da Sara som var datteren til kvinnen dere ser på bildene under, hennes selv og en kusine av Sara. Når jeg spurte hvordan hun ønsket å se ut på håret, var volum noe av det første hun nevnte. Hun bare du kan gjøre det du vil med håret mitt så lenge det er et oppsett med litt volum. Hun mente at ingen hadde klart å lage volum i hennes hår tidligere ettersom hun hadde litt tynt hår. Jeg elsker slike utfordringer, jeg brukte derfor litt ekstra tid på henne så hun kunne føle seg vakker på hennes (eneste) datters - bryllup. Hun elsket resultatet wiii!:D

Silaaav, chewanên? Ew wênêt hin bnî dbînen, yet client´eka minen bery heyamekê min hebo. Min kicha vê jinkê (bik bok) u xarzaye wê  u ew bo dawata kicha wê xemlandin. Xezaneka asiriyani bon, xezaneka geleka keif xosh bon:) Ve jinkê gote min kes heta nuke ne shiyaye bo mn law volumê cheket hindi pirchê minê tenike, gut hekê tu bshey bo mn tesri7ekê chekey di gel volum da gelek bashbit. Weki hin dbinen min pircha we hemi bre rexeki ji ber krasê we u min gelek volum bo chekir. Gelek keifa wê hat u bawer ne dkr ko ez shiyam hosa gelek volumë bexime prcha wê:)
Hva syns dere om resultatet?

Cane?

(c) Farid omer

#oppsett #håroppsett #festoppsett #bryllup #brudestyler #bryllup #mua #kurdiskmua #gilmakeup #gilan

Sneak peak: Pakistansk brud - styling

Hei! flere har spurt om jeg har erfaring med pakistan brud. Jeg har hatt pakistanske kunder tidligere, men ikke brud. For en stund siden fikk jeg for første gang en pakistansk kunde som skulle gifte seg, over har dere et sneak peak bilde av bruden/ resultatet. Utrolig gøy med så fargerike bruder, elsker pakistansk kultur og måten bruder kler seg på for bryllupsdagen! Flere bilder kommer senere.

Om du skulle ønske å bestille en time hos meg kan du sende meg en mail på: gilan@gilmakeup.com !:)

Har du noen ganger vært på en pakistansk bryllup?

Sneak peak: Brudestyling

God fredag dere! Måtte dobbeltsjekke om det var fredag i dag nå som jeg skrev fredag. Helt utrolig hvor raskt tiden går! Uansett.. jeg har hatt en super bra start på dagen. Det ble en sen natt på meg og mannen ettersom vi brukte nesten to hele gårsdagen på å sette sammen det nye skapet og bytte om et par ting her i leiligheten. Men, jeg kan love dere at det var utrolig deilig å våkne til det nye kleskapet! Jeg gleder meg til å sette klærne mine inn og ha et system på det:D Før det skal selvfølgelig turen gå til Ikea igjen ettersom jeg igår fant ut av at jeg måtte ha litt mere plass til å henge klær! Resultatet deler jeg selvfølgelig med dere når den er helt ferdig!
Under har dere bilder av et oppdrag jeg hadde for litt over to måneder siden. Hadde glemt helt å dele disse bildene med dere ettersom det foregikk mye for en stund siden. Uansett, Sandra var navnet til denne nydelige bruden. Jeg stylet henne, moren hennes og hennes kusine den dagen! Utrolig hyggelige mennesker:) Gleder meg til å dele resten av bildene med dere senere i kveld, eller i morgen om jeg ikke skulle rekke det pga alt som skal gjøres i dag!

(c) Fratresfilms- Farid Omer

Hva har dere gjort i dag?

#brud #brudestyling #bridalmakeup #bridalstyling #brudestylingoslo #brudeoppsett #brudesminke #fratresfilms #gilmakeup

 

Brudestyling: Bryllupsdag!

Yes yes folkens. Under har dere flere bilder av nydelige Roza, bruden jeg hadde i Trondheim for et par måneder siden. Nå skal jeg sette meg ned og klippe sminkevideoen jeg lagde for dere for et par dager siden. Ønsker dere alle en herlig kveld videre. PSSST: Kan hende at jeg deler et nytt sminkelook med dere i morgen!

Måtte bare hjelpe henne med å stramme noen spenner før jeg skulle gratulerer brudeparet og ta et bilde med de:)
Hva syns dere om stylingen jeg gjorde på henne?

(c) Mark og Greg Guerrero

 

Kunde: Brudestyling + bryllups fotografering!!

God morgen dere! Det første jeg gjorde i dag etter å ha pusset tennene var å laste opp disse bildene her på bloggen så jeg slapp  å tenke på det senere i dag. Jeg har en del ting å gjøre i dag også og vet med sikkerhet at dette innlegget lett kunne gå i glemmeboka. For de av dere som ikke har fått det med seg, så er bildene under av et kurdisk brudepar som giftet seg for en stund siden. På dette oppdraget hadde jeg ansvaret for brudestyling og bilder, mens mannen tok seg av film og bilder med meg. Brudeparet og vi er super fornøyde med resultatet og håper selvfølgelig at dere også kommer til å like det.

Ønsker du styling, bilder eller film til din store dag kan du konktate meg på: gilan@gilmakeup.com


#kurdiskbryllup #bryllup #brudestyling #brudepar #kurdishwedding #kurdishbride #sozan #fratresfilms #gilmakeup #sminke #bryllup #krøller #hårstyling #sminke

Alle bildene over er tatt av meg og mannen!

(c) Gilan & Farid Omer

Hva syns du om bildene?

Sneak peak pictures: bride styling

 Husker dere det ene kurdiske bryllupet jeg og Dino hadde som oppdrag for en stund siden? Under har dere bilder fra forberedelsen hvor jeg da hadde ansvaret for brudestyling + offisielle bilder ( sammen med Dino) og bilder under festen. Mens Dino tok seg av film og bilder. Jeg har også tidligere delt highlightfilmen fra bryllupet med dere på bloggen, kan sette den ved igjen under for de av dere som ikke har sett:) Nydelig brudepar, herlig venninne, perfekt bryllup og utrolig bra musikk! Jeg kommer til å dele de offisielle bildene med dere senere i kveld, gled dere!:D

Ønsker du styling, bilder eller film til din store dag kan du konktate meg på: gilan@gilmakeup.com


Under har dere highlightfilmen fra bryllupet!

#fratresfilms #gilmakeup #bryllupsfilm #bryllupshighlight #kurdiskbryllup #bryllupsbilder #brudepar #brudeparbilder #bryllup #sminke #hår #brudestyling

(c) Farid Omer

Vi blogges senere hjerter!

Highlight fra bryllupsfilm!!

Dere, her kommer endelig highlight filmen til det siste bryllupet jeg og mannen min har jobbet med. Dette er da en kort film fra forberedelsen til bryllupet til Sozan og Ibrahim. Nydelig par! Jeg hadde ansvaret for stylingen til bruden også tok jeg meg av bilder resten av kvelden, mens mannen min sørget å få det hele på film. Jeg trenger egentlig ikke å si noe mer enn det, se filmen i selv og fortell meg hva du syns!:)
Ønsker du bilder/film til bryllup eller andre henvendelser så er det bare å sende en mail til: farid@fratresfilms.com

Husk å se den i HD!

Er ikke dette vakkert? <3 Del det gjerne videre om du liker det: D

Kunde, fest hår og sminke!

God mandag dere! Det er egentlig rett før jeg skal ut en tur med mannen. Før det fikk jeg lyst til å dele bilder av denne nydelige kunden med dere, som var hos meg for ca en uke siden for styling til et bryllupsfest! Nå må jeg komme meg videre, så mannen slipper å vente så lenge. Vi har en del ting å gjøre i dag, jeg vil derfor kjappe meg nå og prøve å rekker en tur innom postkontoret før alt, for å hente en spennende pakke med klær- (yeeeey). Jeg håper at highlight filmen blir ferdig til i dag, så jeg kan dele den med dere senere i dag!:D

Dine planer for i dag?

Kunde, hennafest hår og sminke!

Hello hello! Her har dere resten av bildene av nydelige veninnen min Sozan. Ettersom det er vanlig å ha heavy sminke til hennafest og ikke minst kurdiske klær, gikk vi for en lilla-blå-ish smokey-eyes for å matche hennes kjole. Det var veldig nytt for både henne og meg å se henne med så mye sminke. Hun går som regel med veldig lite og naturlig sminke! Let me know what you think!#sminke #hår #brud #hennafest #bryllup #kurdiskbrud #kurdishclothing #beautifulbride

 Vi blogges.

Brud, hennafest hår-styling

God dag dere! Jeg håper at dere har hatt en bra dag så langt, selv så  ble jeg nettopp ferdig med å spise en ganske sen frokost. Planen var å legge seg tidlig i går kveld, så vi kunne ha en litt lengre dag i dag, men lett var det ikke. Jeg la meg rundt 01 tiden i natt og var våken frem til 04-05 tiden. Så irriterende å ikke kunne sove etter så mange timer. Så ja, dagen i dag startet derfor litt senere enn planlagt. Over har dere to bilder av nydelige Sozan, som jeg stylet to dager etter hverandre for ca to uker siden . Disse bildene er fra hennes Hennakveld (kvelden før bryllupet). Hun hadde kjempe lyst på krøller, litt volum og løs lugg. Hun viste meg et inspirasjonsbilde på hvordan hun ønsket oppsettet. Hun ble super fornøyd med stylingen den kvelden, noe som gjorde meg kjempe glad ettersom hun er en god god god venninne av meg! Senere i dag deler jeg flere bilder av sminken og helheten med dere:)

Nå skal kåken ryddes litt, så skal jeg og mannen på trening. Før det tenker vi å nyte en god kaffe sammen ute, ettersom vår kaffetrakter tok farvel i går. Etter trening vil det bli et par timer med arbeid, så skal vi på middag hos søsteren min. Gleder meeeg.

syns?

Kunde, forlovelsesfest hår og sminke!

Hei igjen herlige dere! Nå har jeg fått gjort unna en god del ting som skulle gjøres i dag. Jeg trodde ikke jeg ville rekke alt, men jeg rakk faktisk å jobbe, rydde litt, handle mat OG å lage en ny sminkelook til dere! Flink ikke sant? Det var utrolig gøy å få tid til å sminke meg skikkelig igjen og å ta noen fine bilder til dere, gleder meg til å dele de pluss mye annet med dere i de kommende dagene! For de av dere som har spurt etter bildene til den siste bruden jeg hadde, det kommer det også. Jeg kommer til å dele hennes henna-kveld bilder med dere først så offisielle bilder fra bryllupsfesten. Vi må redigere de ferdig først så de har fått sett de før alle. Etter det deler jeg bildene her så dere også får sett det.

Under har dere bilder av en kommende brud som var hos meg for ca. 2 uker siden for styling til hennes forlovelsesfest! Utrolig nydelig jente med vakre øyner og vipper! Jeg elsket at hun ikke hadde nappet brynene sine, det gjorde hele looken veldig naturlig og spesiell.

#forlovelsestyling #forlovelsesminke #festsminke #sminke #sminkeblogg #skjønnhet #brudeoppsett #vakreøyne #tyrkiskbrud #gilmakeup #brudfrisør

Hva syns dere? Jeg vurderer å komme meg på trening nå, håper dere har hatt en bra dag så lenge:)

Kunde, fest hår og sminke!

God dag dere! Hvordan har dagen deres vært så langt? Jeg har ikke gjort annet enn å daffe rundt i leiligheten. Eller ok, jeg har også vasket litt klær og rydda litt i leiligheten! Det er rett før jeg skal ut for å kjøpe en gave til min nevø som hadde bursdag i helgen. Ettersom jeg ikke kunne være til stedet da, skal jeg overraske han med en gave i dag. Etter et par timer med mine to engler, skal jeg komme meg på trening. Jeg har vært utrolig slapp i dag.. for håpe at trening gir meg litt liv igjen. Trening, en fantastisk måte å samle litt energi på.

Under har dere bilder av en kunde jeg hadde her om dagen. Dette er da søsteren til bruden jeg delte bilder av med dere sist gang. De var altså her samtidig for styling til fest. To nydelige søstere! Håper dere liker det:)

#feststyling #festoppsett #sminke #brud #brudestyling #makeupartist #kurdiskmakeupartist #tyrkiskskjønnhet #turkishbeauty #elegantoppsett

Syns?

Kunde, romantisk brud håroppsett!

God dag verdens søteste lesere! Hvordan har dere det i dag? Slev så har jeg det veldig bra. Jeg har spist en god lunsj, rydda litt, jobbet litt og det er rett før jeg skal få en brud på besøk for napping av bryn. Det er bruden som gifter seg om to dager, hvor jeg skal style henne og Dino filme og ta bilder. Spennende? Ja! Kan nesten ikke vente til helgen!

Under har dere bilder av en brud jeg hadde for et par dager siden. Selcan skulle ha Hennafest og var derfor hos meg for å bli stylet sammen med sin lillesøster. Selcan ønsket en romantisk oppsett med flette i. Noe som verken var for stramt eller løst. Når jeg kjente hvor tykt hår hun hadde, kunne jeg ikke tenke meg noe bedre for henne enn nettopp det oppsettet under. Hun hadde nok hår for både selve oppsettet og fletta. Vanligvis bruker jeg ekstra extensions for å lage en så tykk flette som det jeg har gjort på henne. Hun ble super fornøyd med både håret og sminken! Utrolig gøy at noen endelig ønsket noe litt andreledes! Senere i dag deler jeg resten av bildene av sminken og kjolen hennes med dere:)

 #oppsett #håroppsett #romanticupdo #romantiskoppsett #brudeoppsett #brudestyling #tyrkiskbrud #brunthår #flette #sminke #mua #kurdiskblogg

Syns?

Brud, håroppsett test-dag

Hei igjen dere! Da har jeg fått unnagjort en god del av dagens oppdager. Jeg har fått trent, jobbet et par timer og nå gjenstår det bare en deilig middag med verdens kjekkeste mann og bestevenn. Under har dere bilder av Roza fra test-dagen. Jeg tok dessverre ingen bilder av henne på selve bryllupsdagen når jeg hadde stylet henne ferdig. Dere får derfor sett på oppsettet fra test-dagen. Som kanskje en del av dere vet, så har man test-dager for å se hvordan hun ønsker håret og sminke. Mye blir derfor forandret til selvebryllupsdagen. Dette er da altså en rotete og ikke helt ferdig versjon av det jeg gjorde på henne på selve bryllupsdagen. Oppsettet ble nesten det samme på bryllupsdagen med noen få endringer på siden hvor luggen er. Deler bildene av helheten når jeg har fått de fra fotografen.

#oppsett #håroppsett #sminke #hår #Skjønnhet #kurdiskbrud #kurdiskmakeupartist #mua #brudestyling #hairupdo #brideudpo

Syns?

Kunde, Hennafest styling

God dag dere! Nå har jeg akkurat spist en veldig veldig sen frokost sammen med mannen og har sett på britisk versjon av boligjakten. Jeg har drømt meg bort med alle de fine husene og leilighetene i England! Kunne godt ha tenkt meg å bo der, elsker elsker England!

Tilbake til virkeligheten: Nå har veldig mange av dere spurt etter bildene av bruden jeg hadde i Trondheim, til tross for at jeg sa jeg skulle vente til jeg hadde fått offisielle bildene av fotografen. Litt gøy at dere ikke har glemt det enda selv om det har gått ca to uker nå. Jeg hadde tatt et par bilder med mobilen min av styligen Henna og bryllup stylingen. Nå har jeg bestemt meg for å dele de med dere til jeg får offisielle bildene.

Under har dere noen bilder av nydelige Roza, bruden jeg hadde i Trondheim. Ettersom kurdere både har Hennafest (som er dagen før bryllupet ) og bryllupsfest, måtte vi velge to veldig forskjellige looker til de to dagene. Hun skulle gå med Kurdisk kjole for Hennakvelden, vi gikk derfor for stort og løst hår ettersom det er finere med Kurdisk kjole. Vi sparte oppsett til bryllupsdagen hvor hun skulle gå med hvit brudekjole. Roza er en ubeskrivelig søt og pen jente! Hun har fint og rent hud, nydelig smil og tjukke øyenbryn. Jeg brukte derfor mere tid på å fremmheve hennes fineste trekk enn å gjemme de bort under sminke. Som dere ser på bildene under så brukte jeg veldig naturlige farger på hennes øynene og en fresh leppestift for å gjøre looken mer vårlig og fresh. Hun elsket resultatet og det samme gjorde jeg også.Deler bilder fra bryllups-stylingen med dere senere i dag!

Er ikke hun bare helt nydelig?

Sneak peak, client: Engagement party hair updo and makeup!

God dag verdens søteste lesere! Hvordan har dere sovet i natt? Jeg selv har sovet som en stein. Jeg og Dino begynte å ta bilder på jobb fra klokken 14.00 - 02.00 i natt. Dvs. hele 12 timer. Da kan dere tenke dere hvor ferdige vi begge var når vi kom hjem. Alt gikk heldigvis veldig bra, søt brudepar, hyggelige gjester, bra musikk og utrolig søte barn! Vi storkoset oss på festen, men slitsomt var det også. Jeg har merket at man blir fortere sliten på bryllup og fester om man ikke danser til musikken men bare har det i bakgrunn, i hverfall hvis man fokuserer for mye noe annet. Da kan musikken og bråket rundt bli for mye. Men, jeg har sovet som en stein i natt og er like opplagt som en ekorn nå. I dag skal vi i bursdagen til lille Benji! Før det skal jeg ta i mot en kunde som ønsker å bli sminket av meg til en fest. Litt jobb ble det i dag og sån helt uforventet Jeg har på følelsen på at det kommer til å bli en bra dag i dag.

Under har dere noen sneak peak bilder av en nydelig kommende brud som var hos meg for et par uker siden for sminke og hår. Mihrican hadde forlovelsesfest og ønsket en elegant oppsett til hennes nydelige kjole med frisk og naturlig sminke. Senere i dag deler jeg resten av bildene fra stylingeng.


Gled dere til resten av bildene sier jeg bare:D

Kunde: Brudestyling

Hei igjen verden herligste lesere! Gud så mye spennende jeg har å dele med dere fremover, bare gled dere til nye bilder, looker, herlige nyheter, nye og store steg osv! Mye av dette er takket være deres støtte, så takk skal dere ha for daglig motivasjon og herlige kommentarer. Jeg kom hjem for ca 2 timer siden etter å ha avsluttet besøket hos Therese med en heftig treningsøkt! Vi dro på trening sammen for første gang og jeg elsket det. Gud så motivert man blir av å trene med Therese, får liksom ikke øynene vekk av kroppen hennes haha. Hun lærte meg en god del nye treningsøvelser for blant annet mage, korsrygg osv. Bra dag så langt med andre ord. Jeg skal se fotballkamp sammen med Dino nå, men før det ville jeg dele resten av bildene fra bryllupsstylingen jeg gjorde på søte Ayse med dere. Senere skal det bli en herlige og sunn middag sammen med verdens beste og da mener jeg BESTE mann. 


#brudstyling #brudestyling #sminke #hår #makeup #kurdishmua #turkishbride #beautifulbride #brud #bryllup

Ønsker du å bli stylet av meg? Send meg gjerne mail på: gilan@gilmakeup.com !

Syns?

Sneak peak, bridestyling

God morgen herlige lesere! Etter gårsdagens by-tur og middag sammen med Therese kom jeg hjem til henne og overnattet her i natt, mens mennen våre var hos oss og koset seg med Fifa turnering. Jeg og Therese hadde først lyst til å se en bra og morsom film sammen. Men ettersom vi ikke klarte å bestemme oss for hvilken film vi skulle velge å se, fortalte jeg henne om filmen The great Gatsby som jeg hadde sett for et par dager siden sammen med Dino. Jeg syns filmen var utrolig kjedelig først, men så ble den veldig bra etter ca. 1 kvarter, utrolig søt og trist kjærlighetsfilm! Tenk dere, jeg likte den så godt at jeg så den om igjen sammen med therese haha:) 

Under har dere bilder av nydelige Ayse, som var hos meg for to uker siden for styling til hennes store dag. Ayse hadde også tidligere vært hos meg to ganger for sin Hennafest (klikk her for å se bildene) og forlovelsesfest ( klikk her for å se bildene). Hun var super fornøyd alle tre dagene og det samme var jeg også. Ubeskrivelig pen og hyggelig jente. Senere i dag deler jeg bilder av hele looken med dere! Ønsker dere en bra bra bra dag så lenge.

♥ 

Kunde, brudestyling

Hei igjen dere! Over har dere to bilder av nydelige Cathrin som jeg tok med mobilen min på hennes bryllupsdag. Jeg har dessverre ingen flere bilder av henne enda, men kommer som sagt til å få flere av henne etterhvert. Som dere ser så gikk vi for mer naturlig sminke med friske vår-farger og ikke brune-toner som jeg brukte på henne på test dagen. Hun ble super fornøyd og det samme var jeg også!:D Håper dere også vil like det! Nå skal jeg rydde litt i rotet her så kanskje komme meg på trening. Forresten, jeg tok før og etter bilder av 2 av de 3 kundene som var hos meg for å bli nappet i dag. Gleder meg til å dele resultatet med dere!

Syns?

Kunde, sniktitt på brudestyling!

God morgen dere! Jeg hadde nesten glemt å dele disse bildene med dere, begynner å bli farlig glemsk hehe. Disse bildene er fra helgen da jeg stylet nydelige Cathrin for hennes bryllupsdag. Dere husker vel bildene jeg delte av henne fra test- dagen vi hadde hos meg? Du kan klikke her for å komme til innlegget. Uansett, stylingen ble mye enklere og mer naturlig enn det vi hadde på testdagen. Cathrin ønsket å være så naturlig som mulig, både når det gjald sminken og håret. Jeg gikk derfor for lysere øyenskygge og mindre extensions den dagen. Hun så helt smashing ut! Senere i dag skal jeg vise dere noen bilder av henne som jeg tok med mobilen min den dagen, til jeg får offisielle bilder av henne:)

 

I dag venter jeg tre jenter som skal komme hos meg for å bli nappet. Jeg skal helt sikkert dele før og etter bilder av de også med dere om det er ok for de.


#brudestyling #brudestylingioslo #kurdiskbrudestyling #kurdisksminkør #kurdiskmakeupartist #kurdishmua #kurdishbridestyler #gilamkeup #sminke #hår #skjønnhet

Dine planer for i dag?

Work

God morgen vakre skapninger! Wow, det er plutselig lørdag igjen. Virkelig, det føles som om det var lørdag for 3-4 dager siden.. helt utrolig hvor fort tiden går! Men, jeg klager ikke. Jeg har hatt en veldig bra uke med mange effektive treningsøkter, sunne middager og koselige familiekvelder! Denne uken, som mange andre uker avslutter jeg med noe jeg elsker: Styling av en brud. Yes, jeg stod opp for ca. 1 time siden, jeg har spist en lett frokost og drukket en deilig kopp kaffe, mens jeg skimter det nydelige været ute! Det er rett før jeg skal bli hentet. Husker dere Cathrin som var hos meg for en stund siden? Jeg skal hjem til henne hvert øyeblikk for å style henne for den store dagen i livet hennes. Etter at jeg er ferdig med henne, skal jeg, Dino, Alan, Therese og hennes familie på en liten piknik. Det finnes vel ikke bedre måter å avslutte en fin lørdag med jobbing enn det vel? Men, nå må jeg komme meg av gårde! Ønsker alle dere en nydelig lørdag i det deilige været. Nyt det, og få dere litt farge dere som trenger det lilkhet med meg:)

Vi blogges senere.

Om du skulle ønske å bli stylet av meg, kan du kontakte meg på: gilan@gilmakeup.com


Over har dere et bilde av Cathrin fra test-dagen vi hadde hos meg!

WISH ME GOOD LUCK ANGELS

Kunde, brudstyling!

 

Trip over love, you can get up.  Fall in love and you fall forever.Syns?

Kunde, brud- sniktitt

God morgen dere! Herlighet så tungt det va for meg å stå opp fra senga i dag. Jeg er rett og slett for glad i å sove. Akkurat nå ligger jeg rett ut på sofaen og hiver i meg en god kopp kaffe. Jeg og Dino skal på trening om ikke så lenge. I går rett før jeg skulle gjøre meg klar til trening, ringte Asma og spurte om vi kunne gå ut sammen. Kunne selvfølgelig ikke si nei til det, jeg kledde derfor på meg og gikk ut for å møte henne rundt 16.00 tiden. Vi gikk rundt, shoppa og spiste. Vi hadde en typisk Gilan og Asma dag med andre ord, utrolig koselig. I dag har jeg bestemt meg for å komme meg på trening uansett hva som skjer. Jeg er enda veldig støl etter legg- treningsøkten jeg hadde for to dager siden. Jeg kommer derfor til å kjøre mage og armer i dag. Etter det vurderer jeg å dra en tur til søsteren min så jeg får sett mine to søte engler!

#brudsminnke #brudstyling #kurdiskbryllup #kurdiskbrud #kurdiskjente #kurdishwedding #kurdiskblogger #gilmakeup #bridalmakeup #sminke #skjønnhet

Over har dere bilder av en brud jeg hadde for noen uker tilbake. Senere i dag kommer jeg til å dele resten av bildene hennes med dere her på bloggen. Ønsker alle dere en herlig dag til da! <3

Attention

Min hovedmail (gilan@gilmakeup.com) er for tiden nede pga teknisk feil hos leverandøren. Hvis noen av dere ønsker å komme i kontakt med meg, vennligst benytt: gilan_sh@hotmail.com.
My main mail (gilan@gilmakeup.com) is currently down due to technical problems at the supplier. If any of you want to get in touch with me, please use: gilan_sh@hotmail.com.
Kunde, Hennafest sminke og hår!

Hei igjen dere! Jeg ble ferdig med å style nydeligheten over for ca. 2 timer siden. Bildene over er fra forrige uke når hun var hos meg for Hennafest styling. I dag var hun hos meg for styling til selveste bryllupsdagen. Dere kan bare tenke dere hvor nydelig hun ble i brudekjole! Seriøst, Ayse er ei av de vakreste skapningene jeg noen ganger har sett i hele mitt liv. Bare gled dere til bildene fra i dag sier bare :D

Om du ønsker å bestille tid hos meg for styling eller bilder kan du sende meg en mail på: gilan@gilmakeup.com

#Sminke #hår #krøller #makeup #beauty #turkishgirl #aishe #partymakeup #naturalmakeup #naturligsminke #sminkør #sminkørioslo #naturligskjønnhet #kurdiskblogg

Syns?

Be willing to be a beginner every single morning

Som sikkert mange av dere har fått med seg nå, så er jeg utrolig glad i å sove til sent på dagen. Selv om jeg vet at dagen som regel blir bedre når man våkner tidlig. Jeg vet at man får unna gjort mye mer og er sjefen over dagen ved å sove tidlig å våkne tidlig. Men jeg klarer ikke helt å la være å sove til sent på dagen. Jeg velger derfor å skylde på kreativiteten hos meg mannen som våkner først etter midnatt. Lat, trøtt og slapp er jeg som regel når jeg våkner tidlig på dagen. Men viktige dager som i dag gjør noe med meg og den soveglade delen av meg, uansett hvor lite jeg har sovet kvelden før.

Jeg sitter og venter på at min kunde skal komme. Ayse, som også har vært hos meg to ganger tidligere for Henne og forlovelse, skal gifte seg i dag! Gud som jeg har gledet meg til denne dagen. Jeg elsker hennes personlighet og utstråling! Under får dere et tease-bilder av henne fra forrige uke. Senere i dag skal jeg dele resten av bildene hennes fra Henna kvelden her på bloggen. Da får dere sett hvorfor jeg er så forelska i henne hihi. Ekte prinsesse!

#forlovelse #giftemål #bryllup #sminke #hår #makeup #krøller

Nydelig vær ute  i dag! Gleder meg til å møte Asma etter jobb. Hva er deres planer for i dag?

Kunde, øyenbryn napping før og etter!

Hei dere! For en nydelig vær det er ute. Dagen i dag startet jeg med to øyenbrynskunder også har jeg tatt noen nye antrekksbilder for dere, yey! Jeg gleder meg til å dele både antrekksbildene og bilder av de to kundene som var hos meg i dag med dere! Det er egentlig rett før jeg skal ut nå for å møte Anna, ei venninne av meg som jeg ikke har sett på evigheter! Under har dere en kunde som var hos meg for ca 1 uke siden for napping av bryn, hadde helt glemt å dele det med dere hihi, snakk om å ha mye å gjøre! Men, nå skal jeg ut i det nydelige været og kose meg. Ønsker dere en herlig dag <3

#sminke #øyenbryn #makeup #eyebrows #mote #skjønnhet

SYNS?

Brud, testdag FØR - ETTER

Heeeello dere! Gud for en herlig start jeg hadde på dagen. Jeg startet den med å ta imot nydelig Aisha for andre gang. Aisha gifter seg neste helg og har hittil vært hos meg to ganger, en gang for forlovelse styling og i dag kom hun for styling til hennafest. Hun ble så nydelig! Gleder meg som bare det til å dele bildene hennes med dere! Dere kommer til elske det, helt nydelig ble hun! Gleder meg til hennes store dag om en uke. Akkurat nå venter jeg og Therese på at Dino skal bli ferdig, så vi kan gå å møte resten av familien for en koselig middag ute! Jeg er dødssulten, kommer til å drepe maten haha. Det ble forresten en koselig date med Dinos beste kompis og hans dame også i går. Vi var ute å spise på Yaya´s! Utrolig koselig: D

Under har dere bilder av en kommende brud som var hos meg for et par uker siden. Silje gifter seg om et par måneder og ønsket dere å komme hos meg for en test dag. Hun elsker sminke og ønsket derfor smokey eyes for å få øynene fremhevet! Hun ble super fornøyd med resultatet, yeyy! Oi, nå føler jeg at dette ble en skikkelig mix´a innlegg.. jeg får skylde på lav blodsukker, litt sliten og stress! Ha en nydelig dag dere:)

 


#brud #sminke #bryllup #makeup

Syns?

Kunde, forlovelsesfest

Under har dere bilder av en kommende brud jeg hadde her om dagen, hun var hos meg for styling til sin forlovelsesfest. Nydelig jente! Jeg kan nesten ikke vente til neste helg og helgen etter der igjen, for da kommer hun hos meg først for hennefesten sin, så bryllupsdagen om to uker! Som dere ser, så hadde hun en veldig klassisk og elegant kjole. Hun ønsket derfor klassisk sminke og enkelt rett hår med litt volum bak. Når hun for første gang kontaktet meg sa hun med engang at hun er veldig kresen, jeg ble helt ærlig små nervøs ettersom hun flere ganger nevnte at hun aldri før har vært fornøyd med det snfre har gjort på henne. Et par timer etter at jeg hadde blitt ferdig med henne, fikk jeg en utrolig søt melding fra henne. Hun fortalte hvor fornøyd hun selv var og hvor godt andre likte hennes look! glad at hun ble fornøyd med det jeg gjorde på henne. Spesielt håret ettersom hun var sikker på at hun ikke kunne få så mye volum i håret fordi hun hadde for tynt hår. .


Syns?

Kunde, forlovelse sneak peak!!

God morgen dere! Det føles som evigheter siden jeg blogget sist gang. Selv om jeg faktisk blogget i går! Jeg tror jeg savner det å bruke litt tid på å skrive, men med den travle tiden jeg har så er jeg super fornøyd med bloggingen hehe. Det er rett før jeg skal ta i mot mine to første øyenbrynskunder nå, jeg sitter her og drikker ferdig kaffen min mens jeg blogger. Etter at jeg er ferdig med disse to kundene, skal jeg og min kjære søster ut en tur. Vi skal kose oss og nyte denne siste dagen sammen, ettersom hun skal hjem i morgen :(

Under har dere to sneak peak bilder av en kommende brud jeg hadde for noen uker tilbake. Flere bilder kommer senere i dag!


Syns?

Jeg har konkurranse på bloggen nå hvor du kan vinne et gavekort på 500 kr fra Junkyard. Klikk HER om du ønsker å delta!

Kunde, brudstyling del 2

 

Over har dere noen flere bilder av bruden jeg hadde for et par måneder siden! Her ser dere litt mere av sminke og hår detaljer. Søteste bruden ever! Syns?

Kunde, brudstyling & bryllypsfotografering del 1.

Hei igjen dere! Nå har jeg ikke så god tid til å skrive så mye ettersom jeg skal bort straks. Det blir derfor et kjapt innlegg! Under har dere bilder av et oppdrag jeg og Dino hadde sammen for ca 1 måned siden. Jeg stylet bruden, vakre Namo og sminket to andre herlige jenter. Etter at jeg ble ferdig med de, jobbet jeg som secound shooter sammen med Dino. Jeg og Dino gjorde akkurat det samme på deres forlovelsesfest også. Utrolig hyggelig og søt par! Det føltes ikke som jobb i det hele tatt de dagene vi var der, vi fire har en veldig god kjemi sammen! Det er nettopp dette jeg elsker med jobben min, blir alltid kjent med nye mennesker! <3 Jeg deler bildene i to forskjellige innlegg! I neste innlegg deler jeg detaljebilder av sminken og håret til bruden:)

Om du skulle ønske å bestille tid hos meg, kan du sende meg en mail på: gilan@gilmakeup.com
Bildene et tatt av Farid - www.Fratresfilms.no. om du skulle ønske bryllupsfotografering, bursdag, dåp osv. Så kan du sende en mail til: farid@fratresfilms.no

#bryllupsfotografering #brudstyling #fratresfilms #kurdiskbryllup #kurdishwedding #gilmakeup #brudsminke #brudhår #oppsett

Hva syns du om bildene og stylingen?

Kunde, hårstyling til bursdagsfest!Hei dere! Beklager så meget for sent oppdatering, jeg har hatt en del viktig ting å gjøre i dag og hadde derfor ikke tid til å blogge før nå. Middagen er spist, akkurat nå sitter jeg sammen med Dino og ser LFC kamp. Vi leder, igjen! Håper vi vinner denne kampen også:D Over har dere noen bilde av nydelige Vilde (Rachana) som var hos meg i forrige uke for hårstyling, ettersom hun skulle feire bursdagen sin. Det hun ønsket var masse løse krøller med volum i håret. Mens hun var hos meg snakket vi om en beatuy shoot som vi vurderer å gjøre sammen. Kommer tilbake til det senere engang!

Ønsker alle dere en herlig kveld videre

Syns?

Kunde, fest oppsett!

Hola! Over har dere bilder av en kunde jeg hadde for noen dager siden. Hun ønsket hårstyling til annledning bryllupsfest. Hun skulle gå med pakistansk drakt og ønsket derfor å ha dette hår-pyntet i håret. Jeg har aldri før festet noe slik før, så det var veldig nytt for meg å prøve å feste en slik pynt med spenner. Hun ble super fornøyd med resultatet og sa at det satt veldig bra hele kvelden:D Jeg kan se for meg hvor pent dette ble når hun tok på seg drakten! Nydelige jente med utrolig pent hår!:)

Om du ønsker å booke tid hos meg, kan du sende meg en mail på: gilan@gilmakeup.com

Syns?

Kunde: Bryllupsdag

Hei og god dag dere! Håper alle dere har sovet godt og nok i natt. Det har i hvertfall jeg, la meg litt sent, men våkna rundt 13.00 tiden hihi. Jeg føler meg opplagt også er jeg nydusjet og mett, noe som gjør en bra dag bedre! Sitter her og nyter kaffen min i morgenkåpa, mens jeg ser på fotballkamp sammen med Dino. Vi leder, yeeeey! Under har dere to bilder av bruden jeg hadde i går, det er bare bilder av hennes hår som jeg tok med mobilen min. Bruden hadde spart til utrolig langt hår og ønsket derfor å ha det løst bak. Jeg har masse bilder av helheten også som jeg tok med kamera i går, etter at hun tok på seg kjolen og smykkene. De bildene og mange andre deler jeg med dere når jeg først har fått tid til å overføre de!

Senere idag skal vi ho søsteren min, vi skal spise middag der og kose oss! Deler forresten nye antrekksbilder med dere senere idag! Ha en nydelig dag så lenge:)

#brudoppsett #bryllupsoppset #festoppsett #kurdiskbryllup #kurdiskfrisør #kurdiskmakeupartist #svarthår #weddingupdo #bridalupdo #wavyhair

Syns?

Kunde, fest sminke og hår!

God dag herlige dere! Hvordan har dere det i dag? Selv så har jeg det helt topp! Ble nettopp ferdig med dagens kunde og sitter her nå og slapper av litt etter å ha renset rundt 30 sminkekoster haha. Ayse, kunden som var hos meg hadde vielse dag i dag! Utrolig hyggelig jente med bra og da mener jeg bra utseende. Hun skal igjen komme hos meg ved to andre anledninger i forbindelse med ?hennakveld? og bryllupsfest i mars. Noe jeg ser veldig frem til! Deler bilder av henne med dere senere i dag. Nå skal jeg rydde her litt også gjøre meg klar til middag hos Alan og Therese senere:)

 

Under har dere biler av min eldste kunde hittil. Dette er moren til en av mine faste- paksitansk kunde. Utrolig hyggelig dame, det var så utrolig spennende å sminke og style hennes. Vi ble enige om at hun skulle ha veldig naturlig sminke med litt volum, bølger i håret.

 


 


#festsminke #bølgetehår #festhår #pakistansksminke #bryllup #skjønnhet #sminke #kurd #kurdiskblogger #gilamkeup

 

Er ikke hun søt?:D

Kunde, fest hår og sminke!

Hei dere! Håper alle dere har hatt en bra dag så langt. Jeg hadde det ganske travelt i dag tidlig, måtte rekke en legetime pluss kiropraktor-timen. Etter det dro jeg og Dino for å handle matvarer. Akkurat nå venter jeg på at maten skal bli ferdig så vi kan drepe den! Hehe.

Jeg regner med at dere husker når jeg nevnte at jeg hadde noen kunder i forrige uke. Som skulle komme hos meg to dager etter hverandre for styling til en bryllupsfest. En Pakistansk bryllup selvfølgelig:) Under får dere bilder av stylingen til hun ene fra dag en. Som mange av dere kanskje vet fra før av, så er pakistanere, indere, kurdere og de fleste fra Asia og Midtøsten kjempe glad i freshe og livlige farger. Når det gjelder drakter, sminke og hår, spesielt til anledninger som bryllup.De skal liksom ikke se enkle ut. Noe jeg elsker! Det var derfor utrolig gøy å ha akkurat disse kundene hos meg igjen, fordi de ikke er redd for farger / heavy sminke og hår.#sminke #pakistansksminke #mua #sminkør #kurdisksminkør #styling #brud #makeup #partymakeup #partyupdo #oslo #kurd #gilmakeup

Om du skulle ønske å bestille time hos meg, kan du sende meg en mail på: gilan@gilmakeup.com!

Syns?

Brud, testdag- før og etter!

 

Her om dagen hadde jeg enda en nydelig kunde, som gifter seg om ikke så lenge. Hun booket tid allerede i fjor og det var først for noen uker siden vi tok en test dag på sminke og hår. Hun bruker ikke så mye sminke til hverdagen og ønsket derfor "naturlig- brudsminke". Vi fant ut av at det skal være enda mindre sminke rundt øynene på selve bryllups dagen. Hun ble kjempe fornøyd sånn generelt på det jeg gjorde på henne.

Ettesom hun ønsket håret løst bak, gikk vi for extension. Som dere ser under, så hadde hun ikke så tykt og langt hår. Vi brukte derfor clips extension på henne for å få litt mere lengde og fylde på håret.

#brudsminke #brud #bryllup #førettersminke #makeup #wedding #sminke #langthår #beautifulhair #kurdiskmua

Hva syns dere?

Client, simple engagement updo.

Hei igjen nydelige dere! Under har dere bilder av en kommende brud som var hos meg for ikke så lenge siden for å få stylet håret hos meg. Hun var makeup artist selv og ville derfor bare stylet håret hos meg, hihi. Utrolig vakker og hyggelig Marokkansk jente:) Hun ville ha sideskill, håret borte fra ansikte på den ene siden og løst bak med krøller. Hun ble super fornøyd med restultatet, noe som gjorde meg veldig glad!

For de av dere som ønsker å booke tid hos meg, send meg mail på gilan@gilamkeup.com og ikke på facebook, Instagram og andre steder. For da vil dere få mye raskere svar. Det er lett gjort at jeg glemmer å svare noen av dere når jeg får bestillinger over alt. For de av dere som spør meg om prislite, det er noe dere selv kan finne øverst på bloggen min hvor det står "kontakt/prisliste".  Ønsker dere film + bilder til bryllup, bursdag eller lurer på andre ting angående det, kan dere sende en mail direkte til Fratres films på deres hjemmeside. Eller klikke HER for å komme direkte til kontaktsiden. Vi ses! <3

#Makeup #oppsett #hår #håroppsett #mua #gilmakeup #fratresfilms #bryllup #forlovelse #updo #hairupdo #kurdishmakeupartist

Hva syns dere om oppsettet?

 

Bilder fra photo shoot med Rachana Vilde

 

Hei igjen dere! Håper dere har hatt en bra dag så langt. Jeg har vært utrolig slapp og trøtt i hele dag, selv om jeg sov 2 timer etter at jeg kom hjem fra kiropraktor timen. Det som gjorde dagen min bra, var pakken jeg fikk levert på døra i dag hihi. Jeg har fått tre veldig spennende pakker i posten i løpet av de to siste dagene. Jeg kan nesten ikke vente til jeg får tid til å ta bilder og dele de med dere:)

Under har dere resten av bildene fra photo shooten jeg hadde med nydelige Rachana. Hvor jeg hadde ansvaret for sminke, mens hår og stylingen ble gjort av flinke Momo. Jeg elsket bildene, håper dere også liker de!Hva syns dere om bildene og sminken?

Trøtt, trøtt, trøtt.

Det ble en sen natt på oss i går med veldig få søvntimer. Klarte så vidt å sove etter å ha sett siste episoden av Sons. Ble helt seriøst små deppa etter å ha sett den siste episoden av Sons. Både fordi det skjedde noe uforventet og fordi det var siste episoden av sesong 6. Jeg kan dessverre ikke si mere nå så jeg ikke ødelegger det for de av dere som ser på serien, og ikke har kommet så langt enda. Men jeg kan love dere en ting og det er det at serien blir bare bedre og bedre!

Det som gjorde de få søvntimene jeg hadde i natt verre, var det støyet fra bygningsarbeidet utenfor der vi bor. Det bygges en skole ikke så langt unna oss, så bare tenk dere denne miksen her folkens: Sen natt, få - dårlige søvntimer, våkne av bråk før klokken 08.00 også rett ut for å rekke kiropraktor timen! Både jeg og Dino hadde time i dag, noe som gjorde hele den tragiske starten på dagen bedre! Føler meg så my bedre i ryggen og skulderbladene allerede.

I går kom forresten den nye utgaven av Ebuzz magasinet ut, hvor Rachana ble intervjuet. Senere i dag deler jeg resten av bildene fra photo shooten med dere. Jeg elsket alle bildene og må si at det er ganske kult å se sin egen arbeid i slike magasiner hihi. Håper dere også vil like resten av bildene

#Dashnimurad #Dashni #photoshoot #styling #Mua #stylist #sminke #skjønnhet #mote #artist #kurdishgirls #kurdishblogOver har dere et nytt bilde fra photo shooten jeg hadde med Dashni M. i Trondheim. Hun skrev mye fint om meg og arbeidet mitt på sin facebook og instagram side både i går og foregår, da hun delte disse bildene. Utrolig motiverende:) Dere kan klikke her for å komme til hennes fanpage på facebook.

Syns?

Mitt aller første coverbilde i EBUZZ magasin!!!

 

Hei igjen dere! Husker dere når jeg var på et oppdrag sammen med flinke Momo, hvor jeg skulle være makeup artist for Rachanas første Coverbilde i Indiske "Vogue".  Vel, om dere ikke husker det kan jeg kort fortelle dere at jeg for et par mnd siden ble kontaktet av flinke stylisten Momo, hvor han spurte om jeg var interessert i og være med på et oppdrag for Rachna. Hun er en av hans modeller også kjent som Rachana Vilde Nekså fra Top model Norge. Jeg kunne nesten ikke tro at jeg ble spurt om noe så stort som dette. Jeg vet at dette er noe alle makeup artister drømmer om, men som ikke får muligheten til å være med på. Så jeg takket selvfølgelig ja til oppdraget! Utrolig gøy og lærerikt opplevelse. Nå kan jeg stolt si at mitt aller første Coverbildet var i et stort magasin i India og Pakistan som heter "EBUZZ" .

 

Dream deep, for every dream precedes the goal.

#Rachana #model #buzz #magasin #coverphoto #makeupartist #bymomo #gilmakeup #sminke #styling #fashion #topmodelnorge

Hva syns dere?

 

Kunde: Fest oppsett

God morgen mine unike herlige lesere! Har dere sovet godt i natt? Jeg og Dino så på serien Sons of Anarchy til ca 02.30 i natt, så ble vi begge sultne og ville ikke forlate sofaen,så vi bestemte oss for å være super sunne å bestille pizza haha. Vi var oppe og så på serien helt til kl 04.30. Til de av dere som ser og venter på Sesong 6, GLED DERE!

Som jeg nevnte i går, så hadde jeg en kunde før vi skulle på middagsselskap hos våre venner. Denne nydelige kvinnen skulle på en bursdagsfest og ønsket hår + sminke av meg. Hun var veldig bevist på hva hun ville av hår og sminke, noe jeg likte kjempe godt ved henne! Som dere ser under, så ble det en søt, vårlig og romantisk side håroppsett på henne. Noe som passet utrolig fint til hennes ansiktsform. Alltid godt å høre kunder som er fornøyde og hun her var visst veldig fornøyd. Made my day:)

Senere i dag deler jeg noen nye antrekksbilder med dere!:D Ha det koselig så lenge! <3

Kunde, før og etter - fest sminke!

Hei igjen dere! Da er dagens treningsøkt unna gjort og middagen spist. Akkurat nå sitter jeg og ser på Liverpool - Chelsea fotballkamp. Har helt ærlig ikke lyst til å gå glipp av kampen og kan derfor ikke skrive så mye nå! Men det jeg kan si er det at bildene under er av en nydelig kunde som var hos meg i går for å bli sminket av meg til et bryllup hun skulle på. Hun har også vært hos meg en gang tidligere for napping av bryn. Jeg elsker å ha denne jenta hos meg, mange av hennes ansiktstrekk er utrolig lik søsteren min sin, helt utrolig!

Om du ønsker å bli stylet eller bare sminket av meg kan du kontakte meg på: gilan@gilmakeup.com

#Makeup #beforeandafter #makeupartist #festsminke #bryllupssminke #brudsminke #afganskjente #skjønnhet #peneøyner #inglotnorge #prettyface #gilmakeup #beauty

SYNS?:D

Kunde, sminke og hår for julebord

 

Hei igjen, alle dere makeup lovers :D Da har jeg endelig blitt ferdig med bildene til Veronica. Det tok meg lang tid til å velge hvilket bilder jeg skulle dele med dere! Veronica, var som jeg skrev tidligere hos meg for et par dager siden for å bli stylet til julebord. Hun hadde en kort - bronze/brun tettsittende selskapskjole som hun ønsket å ha matchende sminke og hår til. Veronica var ikke redd for å prøve nye ting og ba meg om å gjøre det jeg syns hadde vært penest til kjolen! Som dere ser under så gikk jeg for smokey eyes og golden shimmer på hennes øyner og tonet det ned med nude lepper. 

 

Det første jeg tenkte etter at jeg så hennes korte hår og hørte hva hun ønsket seg, var Nicole Kidman. Fordi hun ønsket noe classy, men samtidig litt kul. Jeg hadde tidligere sett et oppsett av Nicole, som jeg var blitt helt forelsket i. Da jeg viste bildet av oppsettet til Veronica, sa hun bare kjør på. Jeg likte spesielt godt reaksjonen hennes da jeg visste henne bildet, hun bare det var akkurat noe slik jeg hadde sett for meg! Hun ble like fornøyd med resultat av håret som sminken og var skikkelig imponert over at jeg fikk det til, når jeg aldri før hadde prøvd det på noen andre. Hihi, utrolig positiv og hyggelig kunde! <3

#Sminkeoghår #Julebordsminke #smokeyeyes #Golden #Shimmer #InglotNorge #Inglot #Inglotmakeup #Beautyspot #Gilmakeup #Festoppsett #Klassiskhåroppsett #Updo #Styling

Ønsker du å bli stylet av meg, kan du kontakte meg på: gilan@gilmakeup.com

Hva syns dere om stylingen jeg har gjort på Veronica?

Sneak peak - kunde styling

 

God dag engler! Hvordan har dere det i dag? Jeg våknet ganske tidlig i dag og da jeg hørte at det regnet ute, ble jeg små skuffa, selv om jeg elsker regn. Ble kjempe glad når jeg så en nesten klar himmel ista!:D Under har dere bilder av en kunde jeg hadde for et par uker siden som jeg hadde glemt helt å blogge om hihi. Veronica, skulle på julebord sammen med mannen sin og ønsket noe spesielt, sexy og smashing! Bildet under er kanskje ikke så veldig avslørende, men dere vil se det i resten av bildene som jeg kommer til å dele på bloggen senere i dag! Både av håret og sminken. Nå skal jeg spise noe lett, så prøve å komme meg på trening! Er i skikkelig treningsmodus i dag, gleder meg derfor ekstra mye til å trene i dag! Senere skal jeg lage et av Dinos favorittretter "Afka fasoliya, brinc u gosht"!

#Sneakpeak #Styling #Sminkør #Kunde #Hårogsminke #skjønnhetsblogg #sminkeblogg #smokeyeyes #prettywoman #Gilmakeup

Vi blogges! :D

Julebord sminke!

God morgen dere! I dag har jeg null mat appetitt, Dino måtte derfor spiste mat alene. Jeg har helt ærlig aldri vært frokost menneske, selv om jeg vet hvor viktig måltid frokost er. Jeg har egentlig lite tid til bloggen i dag, fordi vi jeg har bed søsteren min og hennes familie over for en middag. Jeg har valgt å lage en rette i dag som krever en god del timer.. typisk kurdisk mat og meg som skal gå får det som tar evigheter og lage haha. Men, jeg gleder meg som en liten unge til å ha de her! Aller først skal jeg og husband innom butikken for å handle varer, så skal jeg prøve å komme meg på trening, om jeg er flink og blir fort ferdig i butikken. Jeg tror jeg var veldig urealistisk nå, men det er lov å prøve og ikke minst å håpe haha!

Under har dere forresten bilder av nydelig Carolina som var hos for et par dager siden for å bli sminket til julebord. Hun ønsket noe naturlig men flawless. Jeg fokuserte derfor mest på huden hennes! Naturlig og pen :D


#Sminke #Sminkeblogg #julebordsminke  #Prettyface #Skjønnhetsblogg #Gilmakeup #Kurdishgirl #Makeupartist #Sminkør #Inglotnorge #Inglotprodukter

Syns?

 

Jeg trodde aldri jeg skulle si det

 

God morgen dere : ) Wow så mye det har snødd i natt! Utrolig koselig med snø, kan tenke meg hvor koselig det er for de av dere som feirer jul, får skikkelig jul følelsen selv når jeg ser snø i desember! Grunnen til at jeg skriver dette innlegget her nå, er fordi jeg nesten ikke kan tro hvor mange mailer jeg daglig får fra jenter som ønsker å bli nappet av meg. Det som overrasker meg er det at.. jeg trodde aldri jeg skulle jobbe med det å nappe andre. Selv om det er en veldig vanlig behandlingen innenfor det jeg driver med, sminke og styling. Jeg trodde liksom aldri at det også kunne bli min greie! Før jeg la meg i natt, gikk jeg gjennom noen av de bildene jeg har tatt av de som har vært hos meg for napping av bryn tidligere, bare for å se hvordan framgangen har vært der. Det var utrolig gøy å se hvor mye jeg har lært i løpet av få måneder, når det kommer til napping og forming av bryn på andre. Jeg trodde aldri jeg skulle si det, men jeg elsker å nappe andre nå!:D Under har dere som sagt noen av de som har vært hos meg tidligere for napping av bryn.  Har du noen før?etter favoritter?

1:

2:

3:

4:

5:

6:

8:Har du noen før?etter favoritter?

Kunde, øynebryn napping før - etter!

Hei igjen dere! Over har dere bilder av kunden jeg nevnte i går som var hos meg for napping og forming av øyenbryn. Utrolig søt jente, med store og vakre brune øyner! Hun sleit litt med å finne noen som kunne nappe henne og hun innrømte at hun ikke var så super flink til å nappe seg selv heller. Jeg nappet henne og anbefalte henne med det samme riktige produkter som hun kunne begynne å bruke for å fylle ut brynene selv. Øyenbryn spiller jo en veldig stor rolle når det kommer til ansiktsform. Det er derfor utrolig viktig at en først og fremst fokuserer på å ha fin form på bryn, så bruke tid på å sminke øynene osv. Fordi uansett hvor pen en er sminket, vil resultatet ikke være så super bra så lenge brynene ikke er tilpasset ansiktet, øynene og sist men ikke minst alderen!

Ønsker du å bli nappet av meg kan du kontakte meg på: gilan@gilmakeup.com

Hva syns du om resultatet?

#øyenrbyn#øyenbrynsform#nappingavbryn#peneøyner#bruneøyner#peneøyenbryn#kunde#makeupartistioslo#kurdiskmakeupartist#beautyblog#sminkeblogg#gilmakeup#gilanomer#

Kunde - øyenbryn

 

God dag dere! Jeg fant ut av en ting mens jeg satt på bussen på vei hjem fra jobb i dag: Selv om jeg ikke er så stor fan av snøen og vinteren generelt, så syns jeg det er utrolig koselig med snø i desember hihi! Det er så utrolig koselig å se snø, julepynt, juletrær osv. Kan tenke meg hvor koselig alt det her er for de av dere som feirer jul:)

Jeg startet dagen med en frokost hjemme så kjørte Dino meg på jobb, hvor jeg hadde en øyenbrynskunde. Bildene deler med dere en annen dag:) Her om dagen hadde jeg enda en kunde som ville bli nappet av meg og som også ønsket å lære seg forming av bryn med øyenskygge. Hun hadde tatovert sine øyenbryn tidligere og har brukt en god del penger på å fylle de igjen, forme de på nytt osv. Hun var lei av å kaste bort penger på det og ende ufornøyd hver gang. Hun var da derfor hos meg for å bli nappet og viktigst av alt få veiledning til hvordan hun kunne tegne de. Jeg prøvde å få de til å se like ut ved å tegne på de og ga henne en oversikt over produkter som hun kunne kjøpe for å kunne gjøre det samme selv. Hun ble kjempe fornøyd med resultatet! Håper hun klarer å få til det samme på egen hånd!:)

Det er nettopp derfor jeg er i mot tatovering av bryn, fordi enten så må du gjøre det hos noen som kan det.. eller så er det bedre at du sparer de pengene og øver deg på å tegne på de selv!


Skulle ha tatt før bilde, men det glemte jeg selvfølgelig! Var for opptatt av å snakke haha:)

Syns?

Kunde, julebord styling. Før - Etter!!God morgen dere! Her har dere bilder av den ene kunden jeg hadde i helgen som skulle på julebord. Ida, ønsket å ha håret ned og ha passe sminke til julebord. Hun sa hun ikke brukte så mye sminke i hverdagen og ville derfor ikke ha for mye av hår og sminke.  Som dere sikkert ser, så har jeg  fokusert mest på huden og håret hennes i steden for mye øyenskygge og knalle lepper. Hun ble super fornøyd med restultatet, noe som gjorde meg kjempe glad!:D

Hva syns dere?

#gilmakeup#beautyblog#skjønnhetsblogg#fashionblogger#norway#oslo#kurd#duhok#kurdishgirl#canond90#photography#kunder#julebordsminke#juleballsminke#frisør#krøller#makeupartist#kurdiskmakeupartist#gilan#omer#

JULEBALL, kunde sminke og hår. Før - etter bilder!

Hei dere!

Er det bare meg, eller flyr tiden? Plutselig har klokken passert fem på ettermiddagen. Helt utrolig! Det føles som om jeg spiste frokost for bare en time siden. Anyways, jeg har fått gjort en god del i dag til tross for at tiden har flydd..kanskje det er derfor den faktisk har flydd:). Rett etter frokosten satte jeg meg ned i et par timer for å svare på mailer, tok noen telefoner og satt opp timebestillinger. Senere brukte jeg ca en time i dag på å vaske alle mine sminkekoster og organiserte de, også brukte jeg ca en time på å rydde litt i kåken. Droppet treningen i dag, samtidig fordi jeg ønsket en hviledag siden jeg har trent tre dager på rad!

Under har dere forresten bilder av nydelige Ingrid, som var hos meg på lørdagen for styling av hår og sminke i forbindelse med juleball. Hun ønsket å ha håret opp og ville at det skulle fyldig ut. Det samme med sminke også, hun sa;  "gjør det du syns blir penest på meg" Da gikk jeg selvfølgelig for markerte øyne, i og med hun hadde store og blåe øyner. Hun ble kjempe fornøyd med resultatet! :D

Over har dere før og etter bilder av ansiktet.

Før bilde av hennes hår ser dere over! Også har dere resultatet etter under. Hun trodde ikke selv at alt var hennes eget hår. Det så ut som om vi hadde brukt en donuts og en pakke med extensions haha. Elsker å jobbe med kort hår, det er så utfordrende og man må derfor være mer kreative enn det man trenger å være med passe langt hår.Hva syns du om resultatet?

Om du skulle ønske å bestille time hos meg, kan du kontakte meg på: gilan@gilmakeup.com

Kunde øyenbryn napping, før-etter
Hei dere! håper dere har hatt en bra dag så lenge, det hadde i hvert fall jeg! I dag var jeg innom Beauty spot, hvor salongen min er for å prøve meg på Shellac. Jeg har lyst til å lære meg litt om negler, siden flere av dere ønsker det også når dere er hos meg. Jeg tenker også det er en bra ide, slik at dere får alt i et sted når dere først skal på fest, gifte seg osv. Jeg har sån egentlig alltid hatt intresse for negler også innerst inne et sted og i dag mens jeg prøvde meg på søte Ida på jobb, merket jeg fort at det også var noe for meg. Jeg syns det var utrolig gøy å jobbe med negler, I hvert fall når det er Shellac. Jeg kommer til å ha eget innlegg hvor jeg viser dere bildene av neglene jeg gjorde i dag og samt fortelle dere hva Shellac er! Spennende:D

Over har dere forresten før og etter bilder av en kunde jeg hadde her om dagen. Nydelig jente, med nydelige øyner! Hun ønsket det mest mulig naturlig, resultatet ble akkurat slik hun hadde ønsket! Jeg elsket formen på de selv jeg, skulle ønske de var mine haha!

Om du også skulle ønske å bli nappet eller sminket av meg, kan du kontakte meg på gilan@gilmakeup.com

Hva syns dere om resultate?

Kunde, hårstyling for julebord

Akkurat nå er jeg og Dino på vei til hans foreldre for en koselig kveld og deilig kurdisk middag. Jeg har trent og gjort det jeg skulle gjøre! I morgen har jeg en kunde som skal på juleball, noe jeg gleder meg masse til. Under har dere forresten bilder av enda ei som var hos meg sist lørdag for sminke og hår. I og med jeg hadde flere kunder den dagen og noen av de kom litt forsinket, rakk jeg dessverre ikke å gjøre noe annet enn å hjelpe henne med håret. Stakkars kunde:( neeeeida hihi. Dette er faktisk nydelige venninnen min Avin, som jeg ofte nevner her på bloggen. Hun skulle på julebord og ønsket i hovedsak å få fikset hår hos meg og sminke om jeg skulle få tid. Men det ble som sagt litt for hektisk og jeg måtte derfor bare gjøre et av de:) hun jobber heldigvis innenfor samme bransje, så hun vet hvordan hun kan sminke seg;)
Hva syns dere om håret hennes?:) Vi blogges!

Kunde, sminke og hår for julebord

Hello dere! Wow så fort tiden har gått i dag. Stod opp litt tidligere enn hva jeg vanligvis gjør, spiste en god kurdisk frokost foran peisen mens jeg og Dino så på en ny episode av serien vår Orange Is the New Black. Elsker den, mest fordi det er den tiden jeg og Dino slapper helt av sammen og ikke snakker eller tenker på  jobb i det hele tatt. Etter frokosten møtte jeg et av mine kunder, Namo som ble stylet av meg på hennes forlovelsesdag for ca et år siden. Denne gangen ble jeg med henne for å se på hennes brudekjole og samtidig snakke med henne om detaljer for selve bryllupsdagen som er nå i januar. Helt nydelig brudekjole, gleder meg så sykt til å style nydelige henne igjen! <3 I og med jeg måtte til et annet sted ikke så lenge etter at jeg møtet henne, måtte vi avtale en ny møte med litt bedre tid! Noe jeg gleder meg sinnsykt til. 

 

Over har dere forresten noen bilder av enda en kunde jeg hadde sist lørdag. Denne jenta med det nydelige lange håret skulle på julebord og ønsket derfor å se litt mer smashing ut enn hva hun vanligvis gjør. Hun ville ha et oppsett som var inspirert av et jeg hadde på forlovelsesfesten til broren min. Det ble en litt løsere versjon av det jeg hadde 1.fordi hun hadde for langt hår 2. fordi hun bare skulle på julebord og ikke en stor fest. Du kan klikke her for å se hvilken oppsett det er jeg snakker om.

Om du skal på fest, julebord, juleball, eller ønsker å bli tatt bilder av kan du kontakte meg på : gilan@gilmakeup.com for bestilling av tid:)

Nå må jeg legge fra meg macen og gjøre meg klar til å dra på trening sammen med Dino:)

Kunde fest hår og sminke!Hei igjen dere! Tidligere i dag nevnte jeg at jeg skulle dele bilder av kundene jeg hadde på lørdagen med dere. Over har dere bildene av min aller første kunde fra den dagen. Hun var hos meg sammen med moren sin, begge skulle ha både hår og sminke. Når jeg spurte hvor de fra, svarte de Stavanger! De var invitert i et bryllup her i oslo. Hun fortalte meg at det var en del som hadde anbefalt meg til å style de, og derfor valgte de å gjøre det hos meg. Noe som jeg synes er så utrolig artig. Så tusen takk, dere er herlige som anbefaler meg uten å ha vært hos meg selv! Så ja, utrolig gøy at jeg har kunder fra andre byer også:) Hun skulle være brudepike og ønsket håret løst i store bølger. Nydelig jente! Det var det for i dag, jeg hadde tenkt å dele bildene av alle som var hos meg den dagen med dere for å være ærlig, men det får jeg dessverre ikke tid til nå. Dino venter på meg som alltid i gangen haha. Vi skal på en koselig besøk til Alan og Therese!

Kos dere så høres vi!

Hva syns du om stylingen?:)

Kunde: sminke og hår for forlovelsesfest
I og med jeg skal feire bursdagen min i dag og ikke rekker å ta noen bilder i dag og dele det med dere, ville jeg dele bilder av en kunde jeg hadde her om dagen, som var hos meg for å bli stylet til hennes forlovelsesfest. Nydelige og festlige bilder, slik at dere også får litt.. festfølelse haha:) Bildene er tatt av meg.

Nå skal jeg kose meg, ønsker alle dere en strålende bra helg!

 Hva syns du om bildene, det nydelige paret og stylingen?:)

-Gilan

Kunde: Øyenbryn før og etterDere husker vel at jeg nevnte en kunde som var hos meg for to dager for å bli nappet? Her har jeg før og etter bildene av hennes øyenbryn. Hun hadde drømmeøyenbryn, nydelig jente! Nå er det kose tid med Therese, godteri og film next! :D Ønsker dere en koselig kveld videre.

Hva syns du om resultatet?

Jeg har forresten meldt meg på en hår konkurranse - Norges fineste hår, du kan klikke HER for å stemme på meg! Takk <3

 

Kunde: festoppsett og sminke

Hei dere! Ok.. Jeg vet jeg hadde lovet dere filmen til Madeleine, men det oppstå en liten problem så vi er nødt til å vente til det er løst til vi kan dele den på nettet og med dere:) Istedenfor nå blir det bilder av den kunden jeg hadde i går. Hun ønsket både hår og sminke til et bryllup! Nydelig jente:)
Syns?

Professional dreamer

Hei engler! Herregud så godt jeg har sovet i natt. Borte bra, men hjemme er alltid best. Spesielt når man har kost seg mye mens man har vært borte og kommer hjem til noe enda bedre og nye endringer som  peisvegg og peis, bilder fra bryllupsdagen vår på soverommet. Vi skulle egentlig gjøre ferdig de bildene for lenge siden, men vi var litt for flinke til å utsette det. Dino har endelig fått gjort det nå. Jeg har dessverre ikke bilder av selve soverommet. Men, jeg har et bilde av murveggen bak peisen som jeg kan vise dere senere i kveld. Kanskje jeg kan knipse et par bilder av soverommet også får dere til neste innlegg. Jeg er og har vært superfornøyd med alle de nye endringer hjemme og nå gleder jeg meg til å dele bildene av leiligheten med dere:).

Nå må jeg drikke ferdig kaffen min, fordi straks får jeg en kunde som skal på fest. Hun ønsker å få fikset både hår og sminke hos meg her i dag. Deilig måte å starte dagen på, å style andre og få de til å føle seg vakker må være noe av det beste her i verden. Blir alltid like glad når jeg ser reaksjonene til disse herlige jentene.

Svarer forresten på deres kommentarer senere i dag:)


Hva skal du eller hva startet du dagen din med?

Bilder fra photoshoot med Maddepadde del. 2

Siden jeg bare sitter her og venter på at flyet skal komme, tenkte jeg det var like greit å få gjort noe fornuftig som jeg kanskje senere idag ikke ville få tid til. Jeg vet og husker hvor godt jeg likte de andre bildene av Madeleine fra del 1 av photoshooten, men herregud som jeg elsker disse bildene også. Jeg likte helt ærlig disse bildene bedre enn de forrige, mest fordi jeg har klart å fange noen av hennes beste blikk. Det var også noe spesielt med lyset på disse bildene. Eller vent litt, jeg tror helt ærlig bildene ikke ville vært like bra om det ikke var hennes pene ansikt med på bildene hihi. Enoy og fortell meg gjerne hvilken av bildene du likte best fra begge shootene. Du kan klikke HER for å se bilder fra del en av shooten. Videoen eller filmen fra shooten kommer også til bli ferdig i løpet av disse dagene.

Om du skulle ønske å bli stylet og tatt bilder av kan du kontakte meg på : gilan@gilmakeup.com for mer info!

Styling + photos by: Me

Det tredje siste bildet er et av mine favoritt bilder, har du noen faovritter?

Kunde: Hårstyling før og etter

God morgen dere!

Siden jeg sitter og venter på to kunder akkurat nå, tenkte jeg kanskje det var like greit å vise dere disse bildene av en kunde jeg hadde for et par uker siden. Hun ønsket å ha håret bort fra ansiktet og ha det løst bak - med masse volum. Jenta hadde lit tynt hår, vi brukte derfor extansions på henne. Noe som gjorde at hun ble kjempe fornøyd med resultatet! :D

Det ble forresten en utrolig koselig dag i går. Først og fremst så startet jeg og Asma dagen med å ta noen bilder ute. Noen av hennes bilder ble så fine at jeg vurderte å ramme de inn og henge de på veggen hjemme haha. Jeg skal gå gjennom de i dag og se om jeg kan plukke noen til et innlegg. Senere på kvelden kom jentene til og det endte med at Derya sov over og ikke Therese hihi. Utrolig koselig<3 Utennom de skrekk historiene vi måtte gjennom først da haha.
Hva syns du om resultatet ?

God´lørdag,

Gilan<3

Model: Fall inspired party makeup

Under har dere resten av bildene fra innlegget jeg delte med dere tidligere i dag. Grunnen til at jeg ikke delte alt i samme innlegg var rett og slett fordi jeg ville ha hår bildene under katagorien hår og sminke under sminke. For de av dere som ikke har fått det med seg, så bruke jeg Mihriban ( min tidligere kunde) som modell til looken under. Jeg er helt ærlig forelsket i alle bildene hennes. Fotogen og pen, det skal du lenge lete etter hihi. Dette er da en look som passer perfekt til fest, bryllup eller andre anledninger! Om noen av dere skulle ønske en produktoversikt over hva jeg har brukt på henne, kan dere skrive i kommentarfeltet, så skal jeg prøve å lage et innlegg om det. Jeg håper uansett at dere liker looken, fordi jeg elsker den:DHva syns du om denne looken?

Pakistansk kunde: Fest hår og sminke!Over har dere bildene av Roshni, et av mine kunder som var hos meg tre dager etter hverandre for styling av hår og sminke. Disse bildene er fra dag nummer to, grunnen til at det tok så langt tid til jeg fikk dele de med dere er rett og slett fordi jeg ikke hadde bildene hos meg. Hun var som sagt hos meg tre dager etter hverandre og ønsker tre forskjellige looker til de tre forskjellige dagene. Dere kan klikke HER for å se hennes første look og HER for å se hennes tredje look. Etter å ha sett alle, kan du fortelle meg hvilken av de tre forskjellige lookene du likte best og hvorfor:)

Dette var hennes hærlige tilbakemelding til meg:

"Hei Gilan!
Tusen takk for en herlig tredagers sminkemaraton! Jeg er utrolig fornøyd med absolutt alt, og har følt meg som en dronning gjennom hele bryllupet. Jeg ba om tre helt forskjellige looks, og du skjønte nøyaktig hva jeg ville. Jeg har fått mange komplimenter som bekrefter det jeg selv følte. Du anbefales på det sterkeste, og jeg håper å få kunne komme tilbake snart! Stå på snuppa, you have great things ahead! Jeg er i hvert fall din faste kunde! Klem! "

Gilan

Pakistansk kunde: fest hår & makeup

Mens jeg satt å valgte bilder av denne skjønnheten til dette innlegget, tenkte jeg herre Gud så vakker hun er. Roshin altså, helt utrolig hvor pene trekk denne skapningen hadde! Dette er da en kunde av meg som var hos meg tre dager etter hverandre for hår og sminke. Bildene under er fra dag tre når hun var hos meg. For å se bilder fra dag en kan du klikke HER. Grunnen til at jeg hoppet over del 2 var fordi jeg ikke hadde bildene tilgjengelig, siden jeg tok de med Dinos kamera. Så de bildene kommer nok i løpet av uken. Som kanskje mange av dere merket, så hadde hun oppsatt for dag en og det var rett og slett fordi hun hadde noen detaljer på drakten som hun vill vise frem. Under/ dag tre ønsket hun å ha håret løst og stort også gikk vi for smokey eyes med gullglitter for å matche hennes svart/gule kjole. Dag to ble det halvveis opp og halvveis ned. Nydelig jente og hærlig kunde.


Nydelig ikke sant?:D

Kunde: Fest hår og sminke

Under har dere bilder av et av mine kunder som kom hos meg tre ganger etter hverandre for sminke og hår i helgen. Roshin, elsker sminke og farger og fortalte meg at hun ønsket tre svær forskjellige stiller til de forskjellige dagene. Hun var i nær slekt med brudgommen og ønsket derfor å se ekstra bra ut. Bildene under er fra dag hun var hos meg. Hun hadde en brunkjole og ønsket derfor en øyenskygge som matchet kjolen. Hun ville også veldig gjerne ha litt glitter i looken. I og med kjolen hadde mye pynt fra før av, tok jeg kun en linje med glitter på henne, slik at det ikke skulle bli for mye. Hun hadde store øyner og jeg hadde derfor mulighet til å ha både tykk eyeliner linje og en glitterlinje over det igjen. Hun elsket looken og glitteret! Siden hun aldri hadde vært hos meg før og bare hadde hørt om meg, klarte jeg å bevise henne at jeg kunne levere det hun ønsket. Dag to og tre gikk derfor mye bedre, hun satt og stolte på det jeg sa og skulle gjøre. Det er utrolig deilig, fordi det er ikke bare bare å prøve ut nye makeupartister / sminkører når man skal på en så vikitg bryllup! Det var derfor utrolig deilig når jeg fikk denne tilbakemeldingen fra henne etter dag tre:

"Hei Gilan!
Tusen takk for en herlig tredagers sminkemaraton! Jeg er utrolig fornøyd med absolutt alt, og har følt meg som en dronning gjennom hele bryllupet. Jeg ba om tre helt forskjellige looks, og du skjønte nøyaktig hva jeg ville. Jeg har fått mange komplimenter som bekrefter det jeg selv følte. Du anbefales på det sterkeste, og jeg håper å få kunne komme tilbake snart! Stå på snuppa, you have great things ahead! Jeg er i hvert fall din faste kunde! Klem! "

Resten av lookene dele jeg med dere i løpet av uken:)


Syns?

Bryllupsfest

Hei og god morgen dere! Dagen i dag starter ganske tidlig som dere ser. Jeg sitter her nå og får i meg noe lett, mens jeg venter på min første kunde i dag som er en brud. Hun har vært hos meg for en uke siden for en test dag og i dag er det hennes store dag. Du kan klikke her for å se bildene fra testdagen. Når jeg er ferdig med henne, vil jeg vente på to to andre kunder, hhun ene fra i går og ei andre som skal komme til meg for første gang idag. Dette vil si at jeg ikke er ferdig før klokken er rundt 17-18 tiden i kveld. Så, store spørsmålet er om jeg skal på bryllupsfest som jeg er blitt invitert til senere idag eller ikke? Jeg vet helt ærlig ikke om jeg får tid til å fikse meg eller i det hele tatt kommer til å orke det med tanken på at det blir en lang dag med jobb, men det hadde vært gøy å få opplevd pakistansk bryllup igjen og ikke minst få litt avkobling fra jobb. Jeg har vært med en gang tidligere og jeg elsker måten pakistanere feirer de tre dagene  på. I dag kommer det til å bli en veldig spennende dag, jeg har sjeldent tre kunder i løpet av en og samme dag, men jeg elsker utfordringer og å jobbe under press.

Jeg syns forresten det at dere fortjener en smakbit fra et av de kundene jeg hadde i går. Så jeg tok et bilde av et bilde i kameraet mitt til dere. Jeg har ikke hatt tid til å overføre bildene, dere får derfor se denne til jeg får tid til å dele resten av bildene med dere:)Om det blir bryllupsfest på meg senere i kveld, så tviler jeg på at jeg får tid til å blogge noe mere i dag. Men uansett så ønsker jeg alle dere en bra lørdag, så blogges vi nok igjen! Wish me good luck! hihi

Gilan

Brud: Hår og sminke (testdag)

Da var endelig de bildene fra foregår klare til å bli delt med dere. Dette er da den kommende bruden jeg skrev om for et par dager siden med navnet Meryem. Hun gifter seg rundt august neste år og var hos meg for test av hår og sminke. Meryem er utrolig naturlig av seg som mange andre og ønsket mest mulig naturlig men markert sminke og hår/oppsett. Hun ville ha håret halveis opp foran og bevare på lengden bak.  Siden det var hennes første gang hos meg, kunne jg ikke gjøre så mye med hennes øyenrbyn i og med jeg skulle sminke henne. Men vi kom frem til at hun måtte spare de, slik at jeg kunne nappe henne et par dager før bryllupsdagen for å fremheve øynene hennes bedre og gi dem en liten løft. Som dere ser så tok jeg bare å tegnet over hennes bryn da, for å gjøre dem i det minste litt tykkere slik at de ikke skulle se for korte og tynne ut i forhold til hennes øyner. 

Etter at jeg ble ferdig på jobb idag gikk jeg innom Kicks på Gunerius og handlet sminke. Fikk hjelpe av gode og flinke Avin, der får du service skjønner du! Hva jeg kjøpte og hvofror, vil komme i eget innlegg:) Nå må jeg drikke ferdig kaffen min fordi straks skal jeg og mannen min på trening, så skal jeg lage kurdisk middag til oss! Brinc u afka bamiya:DHva syns du ?

Customer: Bride hair and makeup

Hello igjen dere, mens jeg drev å lastet ned bildene fra kunden jeg hadde tidligere i dag, oppdagget jeg denne skjønnhetens bilder som jeg hadde glemt helt å dele med dere. Dette er også en brud som var hos meg for et par dager siden for en test på hår og sminke. Aynur gifter seg nå til helgen, så det blir gøy å se om vi skal gå for det samme eller om det blir noe annet. Aynur er veldig naturlig av seg og ville derfor ha mest mulig naturlig sminke. Hun ønsket å ha fokuset på huden, slik at det skulle se naturlig og pent ut. Hun hadde ganske fin hud fra før av, så det var ikke så vanskelig å få til det;) Resultatet ble slik som dere ser på bildene under.

Bilder av brudetesten jeg hadde i dag, deler jeg helt sikkert med dere i løpet av denne uken:)Nydelig ikke sant?

Kunde: Øyenbryn napping

For to dager siden hadde jeg en kunde hos meg som ville bli nappet av meg. Hun hadde vært hos to stikker før meg og ble ikke nappet slik hun hadde ønsket. Hennes naturlige øyenbryn vokser eller trekker seg mere nedover enn oppover på enden. Det har derfor vært vanskelig for å henne å bli fornøyd. Ut fra det hun sa, så hadde de som nappet henne før meg, nappet for mye ovenfra. Noe man ikke skal gjøre, med mindre det er for ustelt, spesielt når man ønsker å løfte litt på øyenrbynene og få til en fin form. Uansett så har dere før og etter bilder under.

Må forresten takke alle dere som har ønsket meg god bedring i forrige innlegg. Jeg føler meg bedre:) Skal forresten svare på resten av kommentene deres senere i kveld.

Syns?

Customer: My sister

Hello og god morgen morgenfugler! For en effektiv dag det har vært i dag. Stodd opp, laget frokost for meg og handicape mannen min. Så begynte jeg med å vaske leiligheten med engang. Som regel så deler jeg og Dino på oppgavene, men siden Dino enda ikke kan stå på foten sin. Tok jeg meg av alt og damn det føles godt. Elsker å gå rundt i en ren leilighet! Senere i dag skal jeg prøve å lage en video til dere!:D

Under har dere bilder av min søster som var hos meg i helgen. Hun skulle på et bryllupsfest og jeg ba henne om å komme hos meg så jeg kunne fikse henne. Hun takk ja og kom hit med sukkerklumpen min. Søsteren min ønsket som nesten alle andre å ha håret løst med markerte øynene! Så det gikk utrolig fort! 1. Fordi hun bare satt der og sa "do your thing" 2. Fordi jeg og henne har ganske lik ansikt og hår.. så det var som å drikke vann for meg haha:D Knipset et par bilder av henne og datteren før hun dro!En sliten...bortskjemt... fargerik .. trøtt... prinsesse.

Syns?

Customer: Eyebrows

Hei og god morgen dere! jeg våknet av en alarm tidligere i dag som nesten ga meg hjerteinfarkt. Jeg har lovet min søster om å fikse henne i dag, siden hun skal på et bryllupsfest! Så da var det bare å våkne å gjøre seg klar til hun skulle komme. Vurderte å dra på bryllupet selv, men så fant jeg ut at jeg ikke gadd allikevel siden det var litt unna Oslo. Anyways, jeg håper at alle dere som skal ditt kommer til å kose seg!
Under har dere et før og etter bilde av en kunde som var hos meg for å bli nappet av meg. Hennes søster har vært hos meg tidligere og hun kom et par uker etter henne! Utrolig vakre afghanske søstere med de store og pene øynene!

Vi blogges!
-Gilan

Customer: Party hair and makeup

Hi girls! Under har dere et par bilder av en pakistansk skjønnhet som var hos meg for et par dager siden med sin søster, de skulle på bryllupsfest og ønsket derfor å bli stylet av meg. Hennes søster brukte hijab, så det ble bare sminke på henne mens hun på bildene under skulle ha både hår og sminke. Hun ønsket å ha håret løst med store krøller. Jeg må bare si at det er sjeldent at jeg bruker så lang tid å fikse håret til noen, hun hadde (mashallah) utrolig tykt og langt hår! Det så ikke ut som om alt var hennes hår og om jeg ikke hadde fikset henne selv, så ville nok ikke ha trodd at alt det håret var hennes. Hun og søsteren var så fornøyde at de kontaktet meg for en ny avtale! Yey:D

For de av dere som lurer på dette med fristen på modell-søking. Jeg tar fortsatt i mot mailer, så det er bare å klikke HER så sende meg en mail etter at du har vært gjennom kriteriene i søkeprossesen:) Om ikke så lenge skal jeg og Dino på trening, så skal vi hos søsteren min for middag. Ah, gleder meg sånn til jeg ser mine søte engler igjen! Jeg ønsker dere en bra fredag så høres vi senere!

Syns?

Customer: Bride hair and makeup

God morgen dere! Under har dere et par bilder av en brud jeg hadde for ikke så lenge siden. Det var ei Iransk skjønnhet som skulle gifte seg. Hun hadde tidligere vært hos meg for veiledning. Denne jenta var så naturlig av seg, at det nesten ikke til å tro. Hun ønsket å se mest mulig naturlig ut, både på håret og sminket. Nydelig kunde. Jeg tror denne kunden har hittil hatt det lengeste håret jeg noen ganger har jobbet med. Jeg har hatt masse pakistanske jenter med langt og fylldig hår, men hennes hår mashallah var uendelig lang hihi. For å si det sånn, det er ikke bare bare å sette opp langt hår.. det tok mye lengere tid enn hva jeg trodde og det krever mye mere enn kortere hår som er oppklipt.

 Nydelig eller hva?:) 

CUSTOMER: Eyebrows before and after

Good morning, girls! Kom nettopp inn etter en deilig frokost på verandaen sammen med Dino og Tommy. Det må være noe av det beste i verden, å spise frokost ute i solen, Deilig! Om et par timer skal jeg prøve å komme meg på trening, så skal jeg hjem igjen så deretter dra å se Dino spille fotballkamp rundt 19.30 tiden. En spennende dag i vente med andre ord.

Under har dere bilder av ei vennine av meg (Heidi)  som var på besøk hos oss sammen med sin samboer Karzan for et par dager siden. Det er som regel øyenbryn jeg legger merke til når jeg blir kjent med nye mennesker, med en gang jeg så henne og snakket med henne tenkte jeg: Heidi, dine øyenbryn må jeg fikse! Det har så utrolig mye å si hvordan dine øyenbryn ser ut, det former jo hele ansiktet og riktig form på øyenbryn kan faktisk få en til å se flere år yngre ut. Heidi hadde litt problemer med selve formen. Jeg måtte derfor nappe henne først, så prøve å tegne på de slik at de skulle se mest mulig naturlig ut.

Jenter, en ting er veldig viktig at dere husker på: Selv om du har lyst hår, bestyr det ikke at du kan spare dine øyenbryn eller spare på barten. Det er synlig og du ser bare ustelt ut når det spares på. Hvis dere ser på bildet nummer to av Heidi, skjønner dere hva jeg mener. Sliter du med samme problemet som Heidi, så kan du først nappe de, så tegne over formen du har nappet brynene dine til. Det at du sparer på øyenbryn får deg først og fremst til å se eldre og ustelt ut også vil du heller ikke klare å tegne fint på de når du ikke har en form du skal følge.Syns?

Customer: Party hair and makeup

God morgen nydelige dere! Akkurat nå sitter jeg i solen, spiser morgenblandingen min og skriver dette til dere. Med engang jeg er ferdig med å spise, skal jeg rydde litt i leiligheten også skal jeg få i meg en kaffe og komme meg på trening. Deretter kommer jeg til å ta imot en sminkekunde, pakistansk dame som skal på fest! Etter der igjen, kommer jeg til å ta imot enda en kunde for både fest hår og sminke. Hun skal være gjest på bryllup. Jeg har med andre ord en veldig spennende dag foran meg;)
Under får dere et par bilder fra en kunde jeg hadde i de siste dagene. Utrolig vakker jente, som skulle på sin vennines bryllups.. håper ikke jeg tar feil nå. Men, hun skulle i hvertfall på et bryllup! Hun hadde veldig tynt hår, vi måtte derfor gjøre noe med håret hennes som ville gi oss mest mulig volum. Passet bra med å ha håret ned i og med hun skulle være brudepike og de hadde fått beskjed om å ha håret wavy/løst. Vi brukte nesten en hel pakke extensions og restultatet ble mye bedre enn forventet, både for henne og meg.Prett girl, right?

Customer: Party makeup

Hello og god morgen jenter! Dette innlegget skulle egentlig være innkjøp del 1 fra Liverpool, men jeg rakk dessverre ikke å gjøre ferdig bildene i går, så da får dere vente til senere i kveld ( om jeg skulle få tid) hihi. Jeg var å spilte fotball med gutta i går, jeg elsker fotball men har aldri spilt en hel time om dere skjønner. Derfor så kjente jeg litt at foten eller hele høyre legget mitt begynte å stivne etter sånn halv time. Jeg hadde ikke varmet opp også gikk rekk på med heftige spark, mot målet. Fordi jeg skulle varme opp keeperen. Utrolig deilig, men på vei hjem kjente jeg at det kanskje ikke var så smart. Jeg har forresten lagt ut en video fra gårsdagens fotball på Instagramen min, hvor jeg later som jeg kan fotball haha. Jeg var helt utslitt, så videoen ble ikke helt som jeg ønsket. Unasett så heter jeg Gilmakeup på Instagram om dere skulle ønske å se meg "trikse" med en ball.

Under har dere bilder av en kune jeg hadde før jeg reiste til Liverpool. Utrolig nydelig jente med vakre øyne. Denne kunden innrømte selv at hun var utrolig vanskelig av seg og jeg så nervøsitete øke hos henne mens hun satt å ventet på at det skulle bli hennes tur. Slik som jeg forteller andre mine kunder om å velge mellom å stresse underveis, eller bare slappe av å vente på sluttresultate og om hun ikke skulle like det da, kan jeg forandre på ting. Hun valgte å lene seg tilbake på stolen! Hun ble utrolig fornøyd når hun så sluttresultatet og det var ikke noe hun ville endre på! Så det gikk bra!:D

Hva syns du om hennes sminke? 
-Gilan 

Kunde: Brud styling

 God morning beauties! How are you today? Utrolig deilig å våkne til det nydelige været. Jeg har vært ute i verandaen i ca 1 time, bare ligget der å nyttet den nydelige blåe himmelen. Jeg har fikset neglene mine og er nesten ferdig med å pakke ut koffertene. Nå som jeg har pakket en del av de ut, merket jeg at jeg hadde skjøpt en god del denne gangen som jeg helt sikkert vet jeg komme til å bruke masse fremover. Ikke som forrige gang, nesten 50% av det jeg kjøpte sist, ligger fortsatt i skapet med lappen på. Jeg har tatt bilder av en del for dere, men det var så utrolig mye.. så det kommer nok til å ta litt tid til jeg får tid til å overføre de osv. Jeg må også dele innkjøpet i forskjellige kategorier, slik at det ikke blir too much og kaotisk i innleggene. Jeg har forresten fått tilsendt et par bilder av flinke fotografen Angelie, det er fra et par uker siden når jeg hadde en brud. Hun var tilstedet som fotograf, det er samme fotograf som tok våre bryllupsbilder. Utrolig filnk og talentfull jente som catcher de beste momentene;)

Sånn utenom det over og under, så venter jeg på min bedre halvdel akkurat nå, Asma haha.. som skal være hos meg ganske snart. Føles som jeg ikke har sett henne på evigheter! Jeg og henne har faktisk vurdert en ferie sammen i ganske lenge nå, men vi vet bare enda ikke hvor og når. Får håpe at vi klarer å finne ut av det mens hun er her i dag. Når jeg var i Liverpool tenkte flere ganger at det var det perfekte stedet for meg og Asma, men vi får se hvor vi ende. Kos dere masse i dag også høres vi!


Syns?

Kunde øyenbryn før etter

Jeg må komme meg ut med en eneste gang, det er vår nest siste dag her og jeg må derfor ut å shoppe:D Får håpe på at det ikke er stappfulle butikker og uendelig lange køer. Uansett, så skal jeg shoppe i dag så skal vi spise noe, ta en golf runde og gå litt rundt i byen, slik som vi gjorde i går. Fordi jeg ikke får tid til å si noe mere nå, skal dere få se en før og etter bilde av en kunde jeg hadde for et par uker siden, Hun var hos meg for å bli nappet for første gang. Hun ønsket derfor å se mest mulig naturlig ut, for at hun skulle bli vant til det selv så nappe de tynnere senere. Jeg elsket resultatet og det samme gjorde hun! 


Synys?

Kunde: Brud

Uslåelig følelse

Dere aner ikke hvor deilig følelse jeg sitter igjen med akkurat nå. Jeg ble ferdig med dagens oppdrag rundt 14.00 tiden i dag og alt gikk som jeg ønsket og bedre. Takket være Gud, har jeg klart å gjøre enda en brud/kunde fornøyd. Dette må være et av de beste følelsene jeg vet om! Vi startet som planlagt og ble ferdig ca samme tid som vi hadde tenkt, det ble verken stress eller noe slik. Vi hadde faktisk så god tid på oss at jeg også fikset hennes søster og mammas hår:) Alt gikk ( alhamdullah) som bruden ville. Den beste delen var det at: Denne bruden mente selv hun kunne være litt vanskelig noen ganger, så sa jeg til henne: "Du kan velge mellom å ikke se i speilet til det meste er over.. eller så kan du få se i speilet hver andre minutt. Men da vil du bare bli mere stresset av det, i og med de småe stegene ikke vil bety noe til alt er på plass". Da sa hun "Gilan vet du hva, jeg har sett hvordan du jobber, så jeg skal la deg gjøre hva du vil, så ser jeg når alt er på plass." Tro meg når jeg sier det dere, når hun så seg i speilet fikk hun helt sjokk, haha. Det første hun sa var "AHHH, jeg elsket ansitket mitt" Da lo jeg og hennes lille søster godt av henne. Hun klemte meg flere ganger og sa hun var super fornøyd og det var akkurat slik hun ville se ut. Ah, så lettet jeg ble da hun sa det. For da tenkte jeg " nå kommer jeg til å reise med god samvittighet!:D Ah, jeg er ubeskrivelig glad i jobben min. De fleste brudene har jo som regel drømt om denne dagen og det at man kan være en del av det  og å gjøre det enda mere spesielt for de er helt sykt. Under har dere forresten et par bilder søsteren hennes tok av oss med Iphonen min idag. Flere bilder skal hun sende til meg når hun har selv har fått de fra fotorgrafen.

Oi, så først nå at det jeg skrev over så ut som en novelle, MEN jeg kan si at det var dagens novelle med happy ending! Jeg gleder meg synsykt til å reise i morgen, komme hjem og fikse enda flere bruder og fest kunder. Ah, I´m in løveeee. Nå skal jeg begynne å pakke sakene mine til i morgen jeg, så jeg slipper å stresse med det i morgen. Ikke det at jeg har så mye å pakke, siden planen er å ta med tomme kofferter (håper ikke Dino leser dette) og komme hjem med stappfulle.  Senere blir det enten trening, eller så skal jeg se Dino spille fotball. Under har dere

Om DU skulle ønske å bestille en time hos meg for test, napping eller sminke så kan du sende meg en mail på: gilan@gilmakeup.com
Nydelig, eller hva?:D

-Gilan

Customer: Purple party makeup

Hei nydelige dere! Så merkelig været har vært i dag, det var skyer i et sekund, så ble det sol, så ble det regn, så så så. Hadde paraplyen i håden i hele dag. Jeg elsker regn, men når det er så ustabilt går jeg skikkelig lei. Men, uansett.. dagen min starte ganske så tidlig i dag også, så sprang jeg til et møte. Etter det møtte jeg Therese, da dro vi å drakk en god kaffe sammen. Akkurat nå venter jeg på Dino som skal være hjemme hvert øyeblikk, da skal vi på trening:) Hadde en utrolig bra treningsøkt i går og håper på det samme til i dag seff. Etter trening skal vi hjem og lage en deilig kurdisk middag sammen, noe vi sjeldent får tid til. Så dette blir bra folkens;)

Under har dere et par bilder av ei av de kundene jeg har hatt i de siste dagene. Dette er da søte Namo, som jeg også stylet for hennes forlovelsesfest for et par måneder siden. Hun og ei annen jente kom hos meg foregår for sminke. Bildene av den andre jenta skal jeg også dele med dere, når jeg får tid til å laste de over:) Namo, som dere ser har ganske fine kurdiske trekk i ansiktet. Store mørkebrune øyner, svart hår osv. Jeg elsker å sminke denne nydelige skjønnheten. Det hun ønsket til den dagen var å se festlig sminket ut, men samtidig ikke ha overdrevent og for mye farger. Vi fokuserte derfor først og fremst på huden den dagen, så gikk jeg for en lys base på øynene og brukte bittelitt av lilla farge på øyelooket og under øyelooket. Noe som matchet den kjolen hun skule ha på seg den dagen. Klikke her for å se bilder fra hennes forlovelsesfest.
The mission is completed

Hei og god morgen solstråler! For en hærlig dag dette kommer til å bli. Jeg våknet klokken 07.30 i dag, tok i mot en kunde - brud, hun gikk nettopp ut herfra med en svær smil. Hun avtalte tid med meg på mandagen og sa hun ønsket en time først til torsdagen ( i går ) for napping av bryn, så styling i dag. Hun var opprinnelig fra Iran, så dere kan bare tenke dere hvor pen hun var. Wæh, det var et av de peneste brudene  jeg noen ganger har sett. Hun strålte!:D Hun hadde håret ned til hoftene ,var utrolig høy og slank. Også hadde hun en havfru kjole, nydelig. Det er få ting her i verden som kan slå den følelsen man får av fornøyde kunder. Men, detalje bilder kommer jeg mest sannsyling til å dele med dere senere en dag, det får holde med noen mobil bilder nå hihi. Nå må jeg spise noe så komme meg på trening. Senere i dag, skal vi hos Dinos familie for å feire Eid. Gleder meg! Senere i dag kommer også del 1 av spørsmålsrunden, beklager for at det tok så langt tid. Men, har virkelig ikke hatt tid til å gjøre det ferdig før i går. Det blir derfor slik at del 1 som jeg kommer med i dag er skriftelig, mens del 2 er video av meg og Dino.

Jeg har forresten gjort en del endringer i designet mitt, eller jeg og jeg. Det er flinke og søte Charlotte V. Økland som har fikset det for meg. For å si det sånn da, så pirkete som jeg er til slike ting, har hun vært utrolig tålmodig med meg, så takk for alt fine deg. Klikk HER for å komme til bloggen hennes, jeg anbefaler henne på det sterkeste om du skulle ønske et nytt og fancy desing;)Ha en nydelig dag dere!
-Gilan

 

I love my work

Fra og med denne torsdagen er jeg full i gang med styling av bruder og andre styling kunder. Denne måneden har vært litt stille pga Ramadan: For de av dere som ikke vet det så er det slik at muslimer helst vil unngå å gifte seg eller feste i ramadan siden det er en hellig måned. Jeg er positiv overrasket over hvor mange som har booket tid hos meg i løpet av ramadan til allerede første dag etter ramadanen, Id altså. Jeg gleder meg sinnsykt mye til å kunne møte alle dere og ikke minst hjelpe dere med hår og sminke til den store dagen. Dere skal se ut som prinsesser og bli behandlet som en prinsesse til deres store dag, jeg elsker å ta vare på dere og å få dere til å føle dere som en ekte prinsesse den dagen! Jeg vil også takke alle mine tidligere kunder som bestandig anbefaler meg videre og gir meg muligheten til å få æren til å fikse enda flere bruder. Jeg elsker jobben min og tar aldri i mot en kunde, med mindre jeg vet jeg kan hjelpe henne og få henne til å se ut akkurat som hun beskriver og ønsker. Jeg skal ikke lyve å si jobben min ikke krever så mye. Jeg har hittil møtt på en god del bruder, alt fra stressfulle, til usikre, unge og kompliserte bruder og generelt kunder. Men, det er nettopp denne utfordringen jeg elsker høyest med jobben min. Å få alle fornøyd til slutt, det er ikke lett. Men jeg har vært veldig heldig akkurat her, som ikke har hatt noen klager. Dette er noe som motiverer meg til å kunne møte enda flere, ta nye steg, prøve ut nye oppsetter, møte på nye utfordringer og ikke minst få de fornøyd til slutt!

-> Jeg har fortsatt noen ledige dager i august, så om du skulle ønske en time hos meg for sminke, bilder, hår, begge deler, napping, brud, kurs osv. Så er det bare å sende meg en mail på: gilan@gilmakeup.com

-> Til de av dere fra Sverige og Danmark: Jeg trenger minst 1 måned på meg om dere skulle ønske meg der. Dette pga reisetid og planlegging. Jeg rekker dessverre ikke å booke dere inn når dere ikke forteller meg noen uker I forveien. Jeg trenger 1 dag til styling pluss to dager for reise. Det vil si minst 4 dager, for å kunne få det til så må jeg ha tid på meg til å kunne organisere det slik at det ikke krasjer med andre avtaler.Vi ses!

-Gilan

CUSTOMER: Party hair and makeup

God morgen dere! Jeg er rett og slett helt forelska i været nå, sol og varme skulle tro jeg var i Kurdistan nå. Deilig er det! Håper resten av landet også får opplevd dette. Før jeg logget meg inn her for å skrive et nytt innlegg til dere, satt jeg å klipte på mitt neste hår video som da inneholder tre forskjellige enkelte håroppsetter for hverdagen, jobb eller skole! Den er nesten ferdig, så gled dere:D
Under, har dere bilder av enda ei nydelig skapning som var hos meg for et par uker siden for hår og sminke. Det var hennes brors bryllup og hun ønsket derfor å se mest mulig pyntete og festlig ut, Derfor krøllet jeg hennes hår og laget litt ekstra volum bak. Kort hår, eller i hvertfall slik bob som hun hadde, er ikke så mye man får gjort med. Men, det jeg valgte å gjøre på henne, ble hun kjempe fornøyd med: Og det er jo det aller viktigste!:D

PS. Nå har jeg valgt ut de spørsmålene jeg kommer til å svare på fra spørsmålsrunde. Dvs: Spørsmålsrunden er stegnt for denne gangen:) Når og hvordan jeg kommer til å svare på de, vet jeg ikke enda. Men skal prøve å få gjort det i løpet av denne uken! Takk for mange fine spørsmål;)
Syns?

CUSTOMER: Party hair and makeup!!

Her sitter jeg og skriver til dere mens jeg venter på Carolina, som skal være hos meg om ikke så veldig lenge for en sminnke kurs! Gleder meg, for det å lære andre om sminke er noe av det beste av det beste jeg vet om! Jeg ser aldri på det som jobb, i hvertfall når jeg holder det hjemme hos meg. Det er som å ha venniner på besøk for å snakke om sminke. Tenkte å dele et par bilder av ei nydelig Kurdisk kunde jeg hadde for et par uker siden med det samme. Hadde helt glemt at jeg var ferdig med disse bildene! Dagen hun var hos meg, kom hun med to andre jenter. Alle tre skulle ha hår og sminke! Dette er ei av de jentene, resten av bildene av de to andre jentene, deler jeg senere engang med dere.
Jenta under, sa hun alltid hadde sleit med å få til fine oppsett i og med at hun 1. hadde kort hår 2. Tynt hår. Etter mye diskusjon frem og tilbake, kom jeg med et forslag til henne. Jeg brukte en stor hår donut på henne, slik at jeg kunne bruke hennes eget hår til pynt bare. Hvis jeg hadde lekt for mye med hennes hår, laget volum med det osv, ville jeg da ikke hatt så mye igjen til å pynte håret med (om dere skjønner?). Derfor tenkte jeg at en stor hårdunt var tinget for hennes tilfelle! Hun trodde ikke sine egne øyne når hun så hva jeg fikk til. Hun ble kjempe fornøyd, noe som gjorde lille meg utrolig glad!:D

Jeg har forresten en spørsmålsrunde på gang. Klikk HER for å komme til innlegget. Bare så det er sagt, upassende og barneslige spørsmål slettes med engang:)

Nydelig jente, eller hva? :D
-Gilan

Kunde: Hår og sminke

Under har dere enda flere bilder av en kunde jeg hadde for et par uker siden. Vakre Mariam har vært hos meg tiligere for hår og sminke og hun mente at jeg hadde gjort en veldig bra jobb sist. derfor ville hun komme hos meg igjen. Det var hennes bestevennines bursdag den dagen og hun vill rett og slett se smashing ut! Hun ønsket sterke farger i øyenskyggen og ville som sist ha fokus på de. Jeg må helt ærlig innrømme at jeg ble småforelsket i henne når hår og sminke var ferdig og hun tok på seg kjolen. Damn.. så pen denne jenta er!Stunning, right? <3
-Gilan

Kunde: Enkelt håroppsett & sminke

God morgen dere! Håper alle dere har sovet godt og ikke våknet med skjev nakke som meg. Jeg hadde selvfølgelig klart å legge hodet direkte på madrassen i går kveld og har derfor utrolig stiv nakke i da. Men, under har dere bilder av ei pakistansk kunde som var hos meg for sminke og hår. Dette er da den samme kunden so jeg delte et hår oppsett av i går. Klikk her for å se det. Dette var da dag en, hun ønsket å ha håret halvveis nede og halvveis oppe med krøller. Da laget jeg denne for henne! Øyesminket på bildene under er også av henne, hun hadde på seg linser og skulle ta på seg en golde/ svart drakt. Da passet det fint med de fargene:)


Syns?
-Gilan

Kunde: Elegant håroppsett!

Hello igjen dere. Tenke å dele et par bilder av en kunde jeg hadde for et par uker siden. Hun var hos meg for hår og sminke to dager etter hverandre med sin søster! Hun ønsket noe elegant, men samtidig festlig til den dagen. Da laget jeg dette oppsettet for henne. Svarer forresten på deres kommentarer i forrige innlegg senere i kveld! <3Syns?

Kunde: Brud styling

Hello igjen dere!

Her kommer resten av bildene fra innlegget jeg delte med dere tidligere i dag. Dette er da en brud jeg hadde for et par uker siden! Se og fortell meg hva du syns!:D Nå skal jeg ut en laaaang tur med min Dino.

PSPSPSPS: "How - to curl with flat iron" Videoen min driver og laster opp as we speak! Den kommer nok ut på bloggen i løpet av i morgen dagen!:DSyns?
-Gilan

Kunde: Brud styling - teaser

Det er så ubeskrivelig deilig å kunne ligge på veranden i flere timer uten å måtte dekke til seg med pledd. Utrolig deilig sommerfølelse, når man bare ligger her og slapper av mens fuglene synger som om det skulle vært konsert her!:D Inne sitter Dino og ser LFC kamp, jeg satt å så på kampen sammen med han fra starten, men med engang vår første mål kom bestemte jeg meg for å tilbringe resten av tiden ute mens været er heeerlig! Under har dere noen tease bilder av en brud jeg hadde for et par uker siden. Senere i kveld skal jeg sette meg ned og finne et par andre bilder av hvordan resultatet av hennes styling ble. Den uken der, var faktisk en av mine aller mest hektiske uker. Jeg hadde flere kunder hver eneste dag. Det samme var det også den dagen Mina kom hos meg, da hadde jeg to andre kunder etter henne! Men utrolig deilig var det for meg å se om jeg kunne klare flere på en og samme dag!:D


Gleder du deg til å se resten av bildene?
-Gilan

Kunde: Before and after makeup

Hello og god morgen fininger!

Jeg har skikkelig Kurdistan følelse akkurat nå. Jeg stodd opp også kom jeg rett ut i verandaen ut i det deilige sommerværet. Jeg har ligget her i kanskje et kvarter nå og jeg føler at jeg kommer til å koke snart om jeg ikke går inn. Utrolig deilig å endelig kunne kjenne slik varme mot huden i år! Håper dere også, hvor enn nå i landet er har like bra vær! Under har dere bilder av Rita, jenta jeg holdte sminkekurs for et par uker siden. Nydelig jente, med god personlighet! Det jeg vanligvis gjør når jeg holder slike kurs er: Å lære de basice ting om sminke, gå gjennom demers sminke, anbefale de produkter, lære de enkelte sminke tekkniker. Til slutt får deltageren velge et sminkelook som jeg skal gjøre på henne og samtidig lære hvordan de selv kan gjøre det. Siden Rita er ofte på Scenen og synger. ønsket hun sterk sminke som kunne markere hennes øyner og lepper. Sminken var litt sterkere i virkeligheten, bildene ble litt lysere enn forventet. Men, hun var uansett veldig fornøyd med kurset og ikke minst det nye hun lærte av meg. Det eneste punktet jeg masset mye til henne om var : Øyenbryn. Når dere går gjennom bildene, kan dere selv se hva øyenbryn kan gjøre med et ansikt! Hun hadde verken nappet øyenbryn eller farget over de. Nå håper jeg selvfølgelig at hun har gjort begge deler slik som vi ble enige om. I og med at hun hadde utrolig rent og kvisefrihud, mente jeg at det eneste som manglet da var en fin øyenbrynsform. Fordi da slipper hun faktisk å bruke sminke i hverdagen, med den huden hun hadde! Rita, du trenger egentlig ikke sminke, for nydelig er du uansett!:D

Skulle egentlig holde et kurs i dag, men det ble endringer i siste lite. Kurset holdes derfor på søndagen!;)

Nydelig hva?

-Gilan

SMINKEKURS


Jeg hadde gledet meg til i dag i hele uken fordi det var mitt fridag. Tror ikke dere jeg har klart å ødelegge denne gleden selv? noe som gjorde at måtte på jobb igjen i dag. Jeg hadde nemlig glemt å legge igjen noen av nøkklene før jeg kom hjem i går, måtte derfor innom jobben igjen i dag for å levere de: / . Herregud så mange folk det var ute i dag! Utrolig deilig å se så mange mennesker som går rundt og smiler, at været kan ha så mye å si om menneskets humør! Anyways, når jeg først var innom sentrum dro jeg å kjøpte meg et par behagelige sko, siden jeg begynner å kjenne smerter i ryggen pga jobben og ikke minst alle de høyhæle skoene mine som jeg ikke kan la være å gå i. Jeg bestemte meg som sagt derfor til å kjøpe meg noen behagelige i dag! Kjøpte et par nye sommersko til Dino også med det samme + en hot genser til meg selv;) Deler bildene av de med dere senere engang!

Under har dere et par bilder fra det siste kurset jeg hadde hjemme hos meg for nyedelige Rita. Resultatet av sminken jeg gjorde på henne + flere bilder deler jeg med dere senere i kveld;) Om jeg ikke skulle rekke det, blir det garantert i morgen! I morgen holder jeg forresten enda et kurs hjemme hos meg, for ei som heter for Carolina.. Gleder meg! Rita og de fleste som har vært hos meg for kurs tidligere har vært kjempe fornøyde, så da får jeg satse på enda et vellykket sminkekurs i morgen også:)

Om du skulle ønske mere info eller / vil være med på et av de sminkekursene jeg holder kan du sende meg mail på: gilan@gilmakeup.com

Gilan

Kunde: Testdag

Hello hello fininger! Håper alt er bra med dere, selv så har jeg det super bra! Under har dere bilder av ei kunde jeg hadde for et par uker siden. Disse bildene er fra test dagen, så fort jeg får bilder fra selve dagen skal jeg dele med dere. Nydelig jente!:DHope you like it!:D
-Gilan

Kunde: Øyenbryns napping før og etter!

 Da er jeg endelig ferdig med dagens kunder. 3 kjempe nydelige og fornøyde jenter. I dag var det faktisk første gangen jeg hadde 3 kunder i samme dag og at ei av de i tillegg var brud, gjorde det hele dagen veldig spesielt og utfordrende, men det gikk akkurat som planlagt. Målet var å ungå stress og se alle kundene fornøyde før de forlot meg. De ble ganske så fornøyd alle tre og fornøyd var jeg selv også med det jeg gjorde. Stor steg! Siden jeg stodd opp ganske tidlig i dag og ble ferdig først nå. Så føler jeg at jeg fortjenerl å stenge meg inne på soverommet nå og sove et par timer, eller? Jeg gjør det!

Under har dere forresten før og etter bilder av bruden jeg hadde i dag. Dette er da resultatet av hennes øyenbryn fra testdagen. Bildene jeg tok av henne i dag, skal jeg dele med dere senere engang!

God natt!

Syns om resultatet?
-Gilan

Kunde: Fest sminke og hår!

Disse bildene er av et av de kundene jeg hadde i de siste dagene! Denne nydelige jenta kom hos meg for sminke og hår, fordi hun skulle være gjest på et bryllup! Hun ble kjempe fornøyd med det jeg gjorde og jeg elsket hvordan hun så ut med tanken på kjolen, håret, smykkene osv. Elsker pakistanske drakter!Nydelig, ikke sant?
-Gilan

Kunde: BrudestylingUnder har dere bilder av nydelige Ingrid, bruden jeg hadde for et par dager siden. Hun ønsket noe romantisk men samtidig elegant med veldig naturlig sminke. Da er jo krøller og bølger tinget! Sommerlig, romantisk og elegant! Håper dere liker det, var veldig fornøyd med resultatet selv, mest fordi hun elsket å se seg selv i speilet den dagen.

Hva syns dere om stylingen?

-Gilan

Jeg bare elsker det..

..Japp, jeg elsker elsker jobben min, selv om jeg kan bli veldig sliten av det noen ganger!

Ah så sliten jeg er i beina og ryggen! Sov med vondt rygg, våknet med vondt rygg. Tegn på at jeg begynner å bli gammel tro? Anyways, jeg startet dagen med en brudtest hos Gull hår frisørsalong. Sergul, er da navnet på bruden jeg hadde i dag, hun gifter seg nå på lørdagen og vi hadde derfor en hår og sminken testdag i dag for å prøve ut det hun ønsket til sin bryllupsdag. Det gikk kjempe bra, men det kommer alltid små endringer på selve bryllupsdagen. Til noe bedre selvfølgelig. Jeg hadde fikset henne for hennes forlovelsesfest også i fjor, tror jeg det var. Utrolig vakker jente. Legger ved hennes bilder jeg, de er da fra sist hun var hos meg for styling  til hennes forlovelsesfest. Kan nesten ikke vente til jeg får sminket henne igjen, perfekt ansiktsform, lepper, hår og øyne:D

Stuning elle hva?
-Gilan

Bryllupsbilder - Sverige

Da har jeg endelig fått noen flere bilder bruden jeg hadde i Sverig for et par dager siden. Enjoy og la meg vite hva dere syns!:) -Gilan

Bilder fra photoshoot med Derya og Ssbk

Da var endelig bildene fra shooten jeg hadde med Derya og Ssbk klare. For et par uker siden hadde jeg, Derya og Sofie samarbeidet i en photoshoot hvor jeg tok meg av alt fra styling til outfit. Vi fikk låne klær fra Carlings og Dino var med for å ta bilder. Resultatet ser dere selv under. Let me know what you think! ;)Pictures by: Farid Omer
Styling MU: Gilmakeup

Teaser - bryllups bilder fra Sverige

I går var jeg innom bloggen til bruden jeg hadde i Sverige Akhink, der fikk jeg sett noen bilder fra hennes bryllups i tillegg til en kjempe søt tekst hun hadde skrevet om meg og litt av opplevelsen på hennes store dag. Dette under er hva som får meg til å jobbe bedre og bedre for hver dag det går. Å gjøre en brud så fornøyd er nok noe av det beste av det beste jeg vet om. Jeg blir helt ærlig målløs når jeg får slike tilbakemeldinger etter et oppdrag. Jeg har selv hatt en like bra opplevelse og dag som henne og kan nesten ikke vente til jeg får resten av bildene så jeg kan dele med dere. Under har dere hennes innlegg:
"Måste sända ett moonster stort tack till Gilan som har gjort mitt hår och nmitt smink.
Jag har träffat så många brudar som inte varit nöjda på sin stora dag med smink och hår, men gud vad lycklig jag blev när jag såg mig själv i spegeln, jag trodde på riktigt att det var Rondek när jag såg mig själv, hon är den vackraste jag vet så det är en bra måttstock tycker jag haha! För att vara en tjej som använder maskara typ 4 ggr per år så tyckte jag det var fantastiskt roligt att bli ompysslad och fixad till tänderna. Och OM jag var nöjd! jag hade förklarat att jag ville ha en hollywood oldschol look, typ 40tal någongång. Och det lyckades hon med så himla bra, vi hade inte provat någonting innan utan hon bara freestylade, och jag som har en sån dålig hy haha såg ju helt len ut, va fan liksom! 100% engagemang och hon (förutom min man då) gjorde mig till den lyckligaste bruden någonsin!"
Senere i kveld skal jeg endelig dele ut bildene fra shooten jeg hadde med Derya og SSbk, Vi blogges!
-Gilan

 

Øyenbryn napping, før - etter

Så deilig vær det var i Oslo i dag da, regn og greier. Jeg møtte Asma tidlig idag, vi gikk en kjapp shoopings runde. Det var egentlig jeg som skulle kjøpte et par ting, endte med at hun kjøpte to poser med klær og jeg ingen. Skjønner ikke hvorfor jeg er blitt så vanskelig i det siste når det gjelder klær. Det på en side og at jeg ikke finner min størrelse! Sad but true. Under har dere bilder av ei kunde jeg hadde for et par uker siden. Hun kom hos meg for å nappe bryn. Som dere ser så beholde vi tykkelsen på øyenbrynene for henne siden hun ønsket de mest mulig naturlig.

Jeg kommer forresten til å svare på deres kommentarer senere i kveld. Kos dere så lenge:)


Syns?
-Gilan

Hej Sverige!


Jeg tror det her er første gangen jeg blogger fra utlandet. I dag tidlig tok jeg flyet til Stockholm, et av grunnene på hvorfor jeg ikke blogget i går. Jeg kommer til å være her frem til mandagen og måtte derfor fikse et par ting i går og pakke til reisen. Noen av dere lurer sikkert på hvorfor jeg reiser til Sverige: Jeg er her på oppdrag. Jeg har nemlig en brud som skal sminkes og styles både til hennes store dag på lørdagen og dagen før bryllupet som da kalles Henna/kveld. For de av dere som ikke vet hva det er: Henna kveld er en familie fest som holdes til de nærmeste i familien til gutten og jenta dagen før bryllupet. Der hvor brudeparet blir markert!

Jeg har tidligere reist litt rundt i Norge for slike oppdrag men aldri i utlandet. Så, dette er mitt første brud i utlandet. Utenom min brors kone selvfølgelig somh hadde bryllup i Kurdistan. Da stylet jeg og min søster henne.  Jeg er veldig spent på hvordan dette kommer til å gå.  Jeg har gledet meg til dette i to måneder mest fordi denne bruden ønsker noe andreledes enn hva mine tidligere kunder har ønsket. Denne gangen skal vi kjøre 40-50- talls stil. Det vil si noe classy men chic. Et blanding av finger- wavy hair  til røde lepper og synlig eyeliner linje.

Skal forresten svare på deres kommentarer og spørsmåler på forrige innlegg i løpet av dagen engang:)Det er noe i den duren her jeg skal gjøre på henne for bryllupsdagen;)
-Gilan

Kunde: Øyenbryn napping før og etter

For en hærlig dag det har vært i dag. Jeg og Dino startet dagen med en god frokost, så gikk vi ut og spilte fotball og koset oss i solen i hele to timer. Rett bak hvor vi bor er det 2-3 store fotballbaner pluss en kjempe stor og romantisk vanndam. Nå har jeg og Dino vært der en god del ganger og nytet solen. Mens jeg og Asma var der i går for å ta noen bilder. Noe jeg hadde glemt helt av, dere kommer til å elske de bildene! Det ble utrolig søte vårbilder med blomster i håret osv hihi. Jeg kommer til å dele de med dere i denne uken engang! Tenkte faktisk å bruke et av de bildene som header til jeg skaffer meg et nytt design.

Under har dere bilder av en kunde jeg hadde for et par dager siden. Hun ville nappe øyenbryn sine hos meg. Hun sa hun ønsket å beholde tykkelsen på de og ville helst ikke ha runde slik som hennes naturlige form er. Ah som jeg elsker slike øyenbryn!!


Syns?:D
-Gilan

Kunde: Fest hår og sminke

Jeg hadde denne vakre jenta som kunde for ca to uker siden. Det var hennes brors bryllup den dagen hun ønsket derfor å se bra ut men samtidig ha praktisk hår og sminke. Hun sa hun aldri hadde likt for mye sminke, men ønsket å se helt okei sminket ut for den dagen, ikke for mye eller for lite. Planen var egentlig smokey eyes med svart rundt. Så prøvde vi dette (bildene under) først og det kledde hun kjempe godt. Derfor droppet vi å bruke pen rundt hele øyet. Fordi: Når man har ganske mørke øyner og hår, kan øyenskygge eller pen rundt øynene fort virke for mye eller for strengt. Det er også slik at det er best å ha for lite sminke når man vet man skal danse mye og kommer til å være i bevegelse hele kvelden. For å holde seg mest mulig "ren". Med engang man bruker pen i våtlinja. må man hele tiden se om det har rent og evnt freshe det opp et par ganger i løpet av kvelden.
Hun hadde forresten utrolig vakkert og tykt hår, jeg trodde helt seriøst det var extensions når jeg først tok på håret hennes. Wow, vakkert ansikt og pent hår.. ikke maneg som er så heldige;) Siden hun sa hun skulle danse mye i tillegg til å hjelpe til her og der, tok vi håret opp foran, slik at hun skulle slippe å fjerne det fra ansiktet hele tiden.

Syns?
-Gilan

Kunde: Brud hår og sminke

Under har dere bilder av bruden jeg hadde for et par uker siden. Hun ønsket jordfarger i sminken pluss veldig enkelt hår oppsett. Vi valgte derfor å bare rette ut hennes hår og bare ha noen bølger nederst på hårtuppene. Slik at det ikke skulle bli for enkelt heller. Jeg har dessverre ikke noen flere enn de for å vise dere nå.  Jeg fikset henne både for henna kvelden og selve bryllups dagen. Nå har jeg ikke bilder fra hennes henna kveld, men tro meg når jeg sier det: Hun strålte på sin henna kveld også. Da gikk vi for veldig veldig klassisk sminke: Tykk eyeliner linje med røde lepper. Noe av det peneste jeg vet om er jenter med mørkt hår og øyenbryn som går med røde lepper. Det er så pent det! Syns?
-Gilan

Behind the scenes

God morgen nydelige dere!


Tenkte å starte denne fine morgenen med å vise dere behinde the scenes av musikkvideoen jeg var med på som makeup artist og stylist. Her får dere sett blant annet hvordan ideen i det hele tatt dukket opp, hvem som har gjort hva og litt generelt om filming. For de av dere som er intressert i produksjoner og er intressert i å vite i hvordan de enkelte crew medlemene jobber innad i produksjonen så kan det være verdt å ta en titt på denne filmen!

Straks skal jeg forresten en tur til salongen, der har jeg ei kunde som skal fikses for et bryllupsfest. Så plukker Dino meg etter det og da skal vi kjøpe resten av inbo i dag:D yey!

Ha en fin dag dere,
-Gilan

Eyebrows before and after

Hei og god dag nydelige dere. Akkurat nå sitter jeg i vår nye leilighet og skriver dette innlegget for dere gjennom mobilen. Utrolig deilig å tenke på at vi om under 2 dager flytter til denne leiligheten! Så, for dere som klager på at jeg har blogget dårlig i det siste, eller ikke har svart på deres kommentarer så håper jeg at dere forstår at jeg er utrolig opt med å flytte og jobbe ved siden av. Da er det ikke bare bare å bligge et par ganger om dagen. Jeg skal prøve å blogge minst en gang om dagen i disse dagene her:)

Tilbake til overskriften. Jeg var i salongen i en times tid i går for å nappe ei kunde som hadde spart sine øyenbryn i veldig lenge. Hun ønsket verken tynne eller korte øyenbryn. Hun sa hun nesten alltid har hatt runde og ønsket derfor en ny og fresh øyenbrynsform. Resultatet ble slik som bildene under viser. Fornøyd kunde, made my day:D

Nå må jeg nesten begynne å pakke ut ting igjen! Kos dere der hjemme:)

Sandefjord forlovelsesfest bilder

Hi alle mine nydelige lesere!
Her kommer det endelig bilder fra Sandefjord forlovelsesfesten, til vakkre Namo. Må bare beklage for at det nesten tok evigheter til bildene kom, men jeg har masse annet jeg må ta meg av hver eneste dag. Men, dere får se bildene under og fortelle meg hva dere syns;)

Namo, bruden hadde lyst til å beholde lengden i håret og valgte derfor å ha håret løst. Hun hadde også lyst på varme jordfarger i øyenskyggen pga kjolen og hennes nydelige hudfarge!:DSminke og hår: Meg
Bilder: Dino
Syns?:)

Forlovelse i Sandefjord - teaser

Husker dere den gangen jeg skrev om Sandefjord turen, der hvor jeg og Dino jobbet sammen? Her har jeg endelig noen tease bilder for dere som enda spør meg om det. Til jeg plukker noen andre bilder av selve paret og ikke minst av brudens sminke og hår for dere:)Nå skal jeg legge meg, natta.

-Gilan

Kunde: Forlovelse - bilder

 

Da har jeg endelig fikset bildene til Fatma, ei kunde jeg hadde for ei uke siden! Når dere ser bildene under, vil dere skjønne hva jeg mente med forrige innlegg om at hun lignet ei prinsesse på hennes forlovelsesdag. Trenger vel egentlig ikke å skrive noe mere nå som dere selv fått sett på bilden!Syns?
-Gilan

Kunde: Prinsesse

Ja, dere leste riktig. For et par dager siden hadde jeg en kunde med navnet Fatma, jeg har blogget om henne tidligere siden vi også hadde en test dag for hår og sminke. Fatma skulle forlove seg og ville rett og slett se ut som ei prinsesse i og med at hun hadde en stor og søt prinsesse kjole. Nå er jeg ikke helt ferdig med å redigere alle bildene hennes, derfor skal jeg dele et bilde med dere nå til jeg blir ferdig med resten av bildene. Tro meg når jeg sier det, Fatma kunne nesten ikke bli mere prinsesse den dagen: Langt pent blondt hår, store vakre blå øyne og sist men ikke minst med en prins som passet henne som prikken over i´en. Dere aner ikke hvor utrolig pene de to var sammen! Mashallah, kunne skrevet flere sider om de, men det får holde for nå, til jeg vise dere flere bilder;)

Sånn ellers i dag har jeg og Dino hatt en utrolig bra treningsøkt sammen, spist en god kurdisk middag sammen og så en vellykket LFC kamp sammen der laget vant hele 6-0! Dagen kan vel ikke bli bedre? Ah, hadde nesten helt glemt hvor deilig det er å ha fri på lørdager. Jeg elsker livet mitt!Syns?:D

-Gilan

Photoshoot med Deryandyomer og SSBK

Jeg kom hjem for ikke så lenge siden fra en lang, spennende, effektiv, kald og sist men ikke minst slitsom dag. Det jeg skulle fortelle dere tidligere i dag var at jeg hadde en avtale med bloggeren Deryaandyomer og Ssbk. Vi har i ganske lang tid prøvd å finne en dag som passet oss alle tre for å kunne ta denne shooten med de to vakre jentene! Jeg fikk sponset antrekk fra Carlings til både Derya og Sofie som jeg kunne bruke for shooten. Jeg møtte jentene rundt kl:16 tiden i salongen Gull hår frisør. Deretter begynte jeg å sminke og fikse håret på de begge. Rundt 18.00 tiden var jeg ferdig med begge to, antrekkene var på og verdens beste fotograf Dino var på plass! Må bare få lov til å si at det er helt utrolig hvor flinke og fotogene disse to jentene er! Jeg elsker å jobbe med slike mennesker, som prøver og ikke gir opp til de selv føler de har naila det. Fordi jeg hadde bestemt meg for å ta bildene ute, så måtte jeg, Dino, Derya og Sofie tåle litt sur vind og kaldt vær! Når vi så hvor pene bildene ble fikk alle seg litt boost og ble automatisk mye mere energiske og jobbet bedre sammen! Kan nesten ikke vente til å bli ferdig med bildene og dele de med dere!God natt engler <3
-Gilan

Sminke kunder: FØR OG ETTER

Hola!

Valgte å hilse på spansk jeg, trodde jeg kunne et ord til som er "chicas" men droppet det siden jeg ikke var sikker på om det var riktig! Anyways, håper igjen at dere har sovet godt og er klar til å nyte denne dagen og få den til å bli minnerikt! I dag har jeg en veldig veldig spennende dag i vente. Mere om det skal jeg fortelle dere om senere i kveld om jeg får tid til å blogge! Under har jeg bilder fra kurset jeg ga sist. Jeg har tidligere delt bilder fra selveste kurset, her får dere sett bilder av deltagere før og etter sminke. To nydelige jenter! Det er da slik at hver deltager fikk velge et valgfri look som jeg skulle sminke de til og lære de litt mere om diverse produkter som de måtter ha for å kunne sminke seg som det hjemme, om det var fest eller hverdagssminke.


Anna ønsket fest sminke og helst noe med smokey eyes, jeg brukte derfor litt mere dekkende sminke på henne pluss vipper + +. Hun kledde det så godt at det var helt utrolig! Noe av det peneste jeg vet om er mørkeblåe øyner med smokey øyenskygge! Ahh, nydelig skulle ønske jeg hadde hennes øyenfarge.


 

Svenja, ønsket veldig nauturlig hverdags sminke som hun kunne blant annet gå med på jobb, møter osv. Jeg brukte derfor kunn mineral pudder på henne og fokuserte litt mere på øynene, for å fremheve de med litt eyeliner og mascara.


Syns?
-Gilan

OFFICIAL MUSIC VIDEO!!!

Da var endelig musikkvideoen  " other side" ute! Grunnen til at jeg deler den med dere er fordi jeg var både stylist og makeup artist bak denne musikkvideoen mens mannen min Farid var regissør og produsent! Under kan dere lese litt om hva artisten selv, Kristian har å si om hele produksjonen:

Denne akustiske versjonen er egentlig veldig mye annerledes enn den faktiske studioversjonen. Musikken min er primært neo-soul med mye hint av pop. Det er egentlig litt vanskelig å beskrive akkurat musikken min, men jeg har latt meg inspirere av artister som D` Angelo, Maxwell, Stevie Wonder, Michael Jackson med hint av latinomusikken jeg er oppvokst med. Plata mi er veldig akustisk og organisk, med minst mulig fiksfakseri og triks. Deilig i disse "autotune" tider. Jeg er heldig som jobber med det som kanskje er norges beste soul og hiphop-produsent: Sigve Bull. Han har jobbet mye i utlandet og er dødsflink til å skape en egen sound. Som er veldig unorsk i stilen.
Jeg må innrømme at det var litt uvant å bli sminket, og følte meg meget feminin da dette pågikk, men du verden så kult det ble da jeg så meg i speilet. Jeg følte meg som Beckham en liten stund. Eller hvertfall Ronaldo da. Jeg husker også at halve settet ble forelsket i håret til koristen Stine Larsen, hehe. Det var virkelig kunst i mine øyne. Så vil jeg også bruke litt spalteplass på å takke min gode venn og produsent/regissør Farid Dino Omer. Uten ham og resten av crewet ville ingenting av dette vært mulig. 24/7 gjorde en kjempejobb, og det gjorde du også Gilan. Du klarte tross alt å få meg til å se pen ut, haha!


Sett på storskjerm, skru opp volumet og se den i HD!

Del den gjerne videre om du likte den=)
-Gilan

GOD NYHET!

Hei og god tirsdag alle dere der ute i verden!

Håper alle dere har sovet godt i natt og er klar for en ny dag og nye utfordringer! Den gode nyheten er at jeg kommer til å legge ut musikkvideoen jeg var med på som stylist og makeup artist litt senere idag! Gjett om den ble bra! Flink team, en talentfull artist med fantastisk stemme, en erfarn og talentfull regissør og produsent. Så var det meg da som sminkør og stylist. Må bare bli bra dette da, haha, neida, men, jeg er sikker på at flere av dere kommer til å bli forelsket i Kristian sin stemme og ikke minst sangen og forhåpentligvis musikkvideoen.Helt utrolig at et team kan jobbe så bra sammen med NULL kroner i budsjett. Det er dugnad og talenfulle mennesker det:) For dere som har glemt når og hvor dette her var eller som ikke har fått det med seg, så kan dere klikke HER for å se bilder fra innspillingsdagen! For dere som også har gått glipp av teaseren, jeg legger den ved under! :)

Litt senere har jeg en tidlig date med Benjamin og hans mamma Therese! Vi skal spise sammen og kose oss litt i det  nydelige været i Oslo, til jeg må på jobb rundt 4-5 tiden! Jeg har helt ærlig gledet meg kjempe masse til daten idag og må derfor begynne å gjøre meg klar om jeg skal være der på tide! Må jo se bra ut for Benji! haha, ååå skal spise han opp:)

Teaseren til musikkvideoen som jeg skal legge ut senere i kveld:

Spennende eller hva?;)
-Gilan

Bilder fra sminkekurset

God morgen dere! Jeg våknet til at Dino laget seg kaffe, deilig lukt å våkne til. Snart skal han på jobb ( filmoppdrag), mens jeg skal få på meg treningstøy snart, så lage en koselig middag til oss to etter jeg er ferdig. Om turen ikke går direkte til tannlegevakta først vel å merke. Jeg har siden i går kveld hatt veldig verk i tanna og i tannkjøttet rundt den ene visdomstannen min. Jeg er livredd tannleger og tanken på at jeg kanskje må trekke de ut. Jeg kan så vidt åpne munnen min, hvordan jeg skal klare å spise frokost vet jeg ikke:(

Husker dere det siste sminkekurset jeg holdte for to jenter? Her har dere noen bilder fra kurset. Kurset var som sagt hos ei av deltagerne som heter for Anna, utrolig hyggelig og smart jente! Det er faktisk mye koseligere å holde disse kursene hjemme enn i salongen eller ute et sted. Det er så mye mere man får gjort når det er hjemme enn på andre steder, snakke, prøvesminke, ta bilder, ta pauser, osv osv. De fleste bildene er blitt tatt av Kasia, som også var med den dagen for å ta bilder for dere. Senere kommer jeg til å legge ut før og etter bilder av deltagere som jeg sminket og tok bilder av. Grunnen til at jeg ikke legger de ut her og nå er fordi jeg ikke har rukket å bli ferdig med de bildene. Åh, som jeg gleder meg til å dele de med dere!Har dere (hatt) problemer med deres visdomstenner?
-Gilan

Total makeover pakke for våren/sommeren!!

Jeg får bestandig mail fra mange av dere om jeg kan komme med et tilbud på styling + bilder. Nå har det seg slik at jeg har hatt ganske mye å gjøre i de siste ukene og har derfor ikke rukket å komme med et slikt tilbud. Nå derimot har jeg endelig litt tid til å sette meg ned å sette sammen noen forskjellige pakkepriser til dere. Fordi at dere skal få mer ut av det, har jeg også snakket med min kollega Nazdar om hårklipp og farge også. Hun ble også med på det. Så nå er det slik at dere kan velge et av mine pakker og et av hennes om dere skulle ønske klipp eller farge også. Da kommer vi til å gjøre det slik: For de av dere som ønsker farge og klipp i tillegg til styling og bilder, skal vi ta det på to dager, slik at håret får roet seg ned etter behandlingen.

GILMAKEUP: Mine originale priser på sminke og styling på vanlige kunder:

Vanlige personer hår: 650 kr

Vanlige personer make-up: 600 kr

15 fullredigerte bilder: 700 kr

Pakker du kan velge mellom:

1. Sminke og hårstyling + 15 bilder: 1500 kr
2. Sminke + 10 bilder : 1100 kr

GULL HÅR frisør: sine originale priser:

Klipp:  fra 490 kr
Farge:  fra 600 kr
Striper: fra 890 kr

Pakker du kan velge mellom:

1. Klipp + farge:  fra 750 kr
2. Klipp + striper:  fra 1150 kr

 

For timebestilling kontakt meg på:

Tlf: 40 04 82 43
e-mail: gilan@gilmakeup.com


Vi har Oslo´s peneste salong vegg EVER;) 

Vi hørs!
-Gilan

FESTSMINKE: Lilla øyenskygge

Hei dere,

Er ikke det bare helt nydelig vær ute? Ugh.. blir så deprimert av dette været. Men snart skal jeg ut en tur, før det ville jeg dele noen bilder med dere av ei kunde jeg hadde for et par dager siden. Dette her er da bruden jeg hadde som ønsket lilla toner i skyggen fordi bryllupstemaet var lilla. Jeg sminket kun øynene, så det hadde selvfølgelig sett mye bedre ut om vi også sminket resten av ansiktet også.

Nå får jeg komme meg videre, så ønsker jeg alle dere en kjempe fin dag til tross for gråværet.Blogges
-Gilan

Ingen søndag her nei

SPÊDE BAŞ HEVALAN

(God morgen venner, på kurdisk)


Jeg vet, det er søndag i dag og slik som jeg og kanskje mange av dere kjenner meg, så burde jeg egentlig være i drømmeland nå. Men det ble dessverre ingen fri dager på meg denne helgen. Foregår og i går hadde jeg to brud tester for sminke og hår, i dag har jeg enda ei! Så, om det ikke var for sminke og hår hadde jeg aldri jobbet på en søndag. Men, det her er jo noe jeg vil jobbe med i fremtiden og må derfor jobbe dag og natt for å komme meg ditt jeg drømmer om. Så søvn kan bare gå å legge seg;)


Litt kort om bruden jeg hadde foregår - Fatma:

Fatma skal ha en veldig stor forlovelsesfest i neste uke og ønsket derfor hår og sminke test hos meg. Fatma ønsket store prinsesse krøller med tykk eyeliner linje - markerte øyner med andre ord. Da stylet jeg håret hennes akkurat slik hun ønsket, vi brukte en pakke extension for å få nok hår og volum, det ble ganske bra og hun var veldig fornøyd med resultatet. Takket være test dagen, fant vi ut av en del ting som vi skulle minuse og plusse på til forlovelsesdagen. Jeg har tatt masse bilder av henne, som jeg kan dele med dere senere engang!

Litt kort om bruden jeg hadde i går -  Shna:

Hun sa temaet på bryllupet var lilla og ønsket derfor helst noen lilla toner i øyenskyggen. Gjett om jeg ble glad? Jeg elsker bruder som gjør ting utennom det vanlige. Som for eksempel bruker fargerike sko, ikke hvit kjole, fargerike sløyfer osv osv osv. Både jeg og Nazdar og faktisk bruden også ble forelska i de lilla fargene på bruden, hun hadde mørkt hår og kledde derfor lilla som bare det. Jeg syns lilla øyenskygge er noe for brunetter og gleder meg derfor til å bevise det til dere når jeg får lastet opp bildene på Mac´en min.

PS: Senere i dag skal jeg holde en ny konkurranse i samarbeid med Arts & Crafts. Som da er et av mine favoritt butikker når kommer til unike og pene smykker. Ikke glem å besøke bloggen min senere i dag om du ønsker å vinne en nydelige sommerlig armbånd til en verdi av 500 kr.

Vi blogges!
-Gilan

 

Hva syns dere om resultatet?

KUNDE: NAPPING AV ØYENBRYN, FØR OG ETTER


Jeg stodd opp for en liten stund siden og er mer enn klar for dagen i dag. I dag skal jeg prøve å spise frokost hjemme, leiligheten skal ryddes og etter det skal jeg til salongen når jeg er ferdig her hjemme. Det er jo sol ute i dag også, utrolig deilig med sommerfølelse! Gleder meg til å kunne bruke skjørt og kjoler igjen uten å måtte ha med seg en ekstra jakke eller genser! Så tilbake til bildene under, bildene er av en hyggelig kunde jeg hadde i forrige uke for napping av bryn. Hun hadde spart i cirka to måneder og ventet til jeg kunne nappe henne. Hun ønsket dem verken for tynne eller for tjukke. Derfor valgte jeg en passet form, som hun ble kjempe fornøyd med. 

For de av dere som spør meg om hvor mye det koster når jeg napper, eller ønsker en time hos meg kan dere sende meg en mail på : gilan@gilmakeup.comHva syns dere om resultatet?
-Gilan

KUNDE: BRUD HÅR OG SMINKE

- MIHRIBAN -

Da var bildene av Mihriban endelige klare til å bli visst til dere. Må bare beklage at dere måtte vente så lenge, men jeg håper dere forstår at jeg også har andre ting å gjøre. Når jeg fikset henne ei uke før for hennes henna kveld, gjorde jeg bare sminken hennes siden hun skulle ha rett hår. Vi fikk derfor ikke tid eller mulighet til å prøve ut oppsettet hun ønsket til bryllupsdagen. Det oppsettet dere ser på bildene  under, var flere inspirasjonsbilder fra flere forskjellige oppsett som hun visste meg noen dager før bryllupet. Da måtte jeg velge ut de beste delene av diverse oppsetter og lage henne denne ut av de alle.  Jeg var helt ærlig små skeptisk på hvordan det ville bli med tanken på at vi ikke hadde prøvd det ut før og at det var flere oppsetter og ikke noe bestemt.
Hun ble fornøyd når hun så slutt resultatet og da ble selvfølgelig jeg også det, når jeg så henne glad og si at det var akkurat det hun ville. Bildene under er tatt av meg i salongen, får jeg bilder fra henne med kjolen og alt, skal jeg prøve å dele de også med dere
.


Syns?:)
-Gilan

KUNDE: FESTSMINKE

Husker dere den dagen jeg ga kurs? Når jenter er på kurs hos meg, kan de selv få velge en sminke look av meg og får med seg 10 bilder hjemme på slutten av kurset. Kavistan som var på kurs hos meg på starten av denne uken, ønsket smokey eyes og gjett om hun kledde det? Ei av dere spurte meg på et av mine tidligere innlegg her om dagen: om hvorfor jeg skryter av mine kunders øyner: Se på henne under du og se om jeg har rett til å si det? Er ikke min problem at alle mine kunder har de vakkre øyne, man må jo være ærlig og si at de har nydelige øyner når de faktisk har det. Jeg legger kanskje merke til slik med engang fordi jeg er veldig opptatt av øyeform, skinnebein og lepper når jeg sminker ei. Så ja, jeg skryter av alle jenter som eier slike øyner, lepper, øyenbryn eller hva det nå enn er. Jeg liker å minne folk på hvor vakkre de er, når de selv overser det og sier nei nei nei... jeg er ikke det! Livet er for kort til å holde slik inni seg og følge sjalusien. Prøv å si noe slik til ei av dine venniner/eller noe på gata i dag og se HVOR overrasket og glad de blir når du faktisk minner de på hvor pene dere. Det er en del av hverdagen min, å minne andre på hvor pene de er både med og uten sminke;)
Nå skal Gilan på jobb, håper dere vil like bildene av vakkre Kavistan;)NYDELIG I MINE ØYNER. Hva syns du?:)
-Gilan

SMINKEKURS

God morgen fine dere!
Om ikke så veldig lenge skal jeg ut av huset og komme meg på jobb. I dag skal jeg holde sminke / hudpleie kurs for ei jente. Nå som jeg bare jobber med sminke og styling, skal jeg gi flere kurs, komme med gode tilbuder slik at de fleste av dere kan være med og lære litt mere om hud generelt og sminke. Vanligvis holder jeg kurset for minst 3 personer om gangen, men siden henne jeg skal holde kurs for i dag hadde dårlig tid og skulle reise bort, bestemte jeg meg for å holde kurs for henne:) Jeg skal holde enda en kurs for fire stikker om to uker, så om du også trenger og vil lære små triks om sminke og lære litt mere om vår hud, kan du sende meg mail på : gilan@gilmakeup.com så skal du få velge mellom forskjellige katagorier.

Kurset jeg skal holde i dag inneholder dette:

Kategori 1.
Tid: 3 timer
* Hverdagssminke
* Produkt anbefalinger
* Generelt om fest sminke
* Farge lære
* Smokey eyes
* Bruk av vipper
* Øyenbryn
* Eyeliner
* Bruk av eyeliner
* Valgfri sminke på hver deltager etter kurset
* + 10 ferdig redigerte bilder på hver deltagerDette kommer til å bli en spennende dag, jeg elsker å lære bort ting til andre. I hvertfall når det er snakk om sminke og skjønnhet.. Gleder meg!:D

Er forresten helt utrolig hvor mange av dere allerede har meldt seg på mitt neste give away, som da er en YSL leppestift. Klikk HER for å delta du også:D

Ha en vakker dag dere så blogges vi!
-Gilan

Jobb: Brud styling

God morgen kjære dere.

Japp, dagen min startet kanskje litt tidligere enn hva jeg er vant til, selv på lørdager når jeg har kunder. Jeg har en kunde om ikke så lenge, som skal bli fikset av meg for hennes store dag. Dere husker kanskje henne fra et av innleggen jeg la ut sist uke. Mihriban, som også var hos meg i forrige uke for hennes henna kveld. Jeg gleder meg så synsykt mye til å få style henne i dag også. Jeg er sikker på at hun kommer til å være ei av de vakkreste brudene som fins. Vi har verken testet ut hår eller sminken hun ønsker til idag, men siden jeg sminket henne sist uke og hun var fornøyd mente vi begge at test ikke ville vært nødvendig! Nå må dere ønske meg lykke til, for dette er viktige saker!;) Legger ved et bilde av henne fra sist gang hun var hos meg.


Senere i dag kommer jeg til å legge ut svarene på hår spørsmålsrunden, så skal jeg på date med ei vakker jente som heter for Julia!Blogges senere:)
-Gilan

KUNDE: FESTSMINKE

Her er bilder av kunden jeg hadde tidligere i dag, hun stråler nok på sin egen Hennafest akkurat nå! Dette er da nydelige Mihriban, jenta jeg skrevet om tidligere i dag. Klikk HER for å lese litt kort om henne. Jeg trenger vel ikke å skrive mere nå?

I´m Wordless.. Hva syns du?
-Gilan

Beauty is being the best part of yourself on the inside and out

Nå sitter jeg endelig her i solen med kaffe koppen og blogger. Med i solen mener jeg: Ligger på sofaen, har lamellgardinene borte fra de store vinduene og nyter solstrålene mot kroppen mens jeg skriver dette til dere nå etter den fine starten på dagen. Jeg startet dagen min med å sminke ei nydelig skapning for hennes henna kveld. Mihriban er virkelig ei av de fineste jentene jeg har sett i hele mitt liv. Tyrkisk blod, ikke rart eller hva? Hun skal gifte seg neste helg og bestemte seg i siste lite om at jeg skulle style henne til hennes henna kveld også, som er i kveld. Hun var rett og slett helt nydelig før jeg begynte og strålte enda mer når vi var ferdige. Jeg har tatt mange bilder og kan nesten ikke vente til å overføre de og dele de med dere senere i kveld! Synd dere ikke får sett hennes personlighet gjennom bildene, jeg tror det var hovedgrunnen til hennes skjønnhet.. for noen flinke foreldre!

I dag kom jeg til et punkt hvor jeg sa til meg selv: Gilan, det er dette du er skapt til å gjøre! Seriøst, jeg merker hvor ubeskrivelig glad jeg blir når jeg ser brudene gå smilende ut av salongen. Når flere og flere ringer meg og sier de er blitt anbefalt av mine tidligere bruder. Jeg ELSKER å style, sminke og ordne jenter for deres store dag, når de skal på fest, gifte seg, skal på sin første date osv. Å kunne være en del av den store dagen er mye i seg selv. Jeg har nå bestemt meg for å fortsette med dette. Jeg har jobbet innenfor mye forskjellig, men den gleden denne jobben gir til andre er umulig å se i en kles butikk for eksempel, eller inne på en kontor.  

 Denne søte lille kaktusen fikk Dino av meg i fjor, siden det er hans favoritt blomst. Koppen over fikk jeg av han når han var å så LFC kamp på Anfield for noen måneder siden. Så kaffen smaker ekstra godt i den! Hihi

 

Blogges,
-Gilan

For en fest

Kan dere tro at vi har sovet til klokken 14.00 i dag? Vi kom hjem etter oppdraget inatt kl 02! Det merket sikkert mange av dere som leser bloggen min også. Jeg blogger vanligvis to ganger om dagen, uansett hvor opptatt jeg er. Men i går, det var rett og slett umulig å blogge flere ganger. Vi var i Sandefjord rundt 12 tiden og jobbet i uavbrutt i nærmere 12 timer,  frem til 00.30 om igår. En ting må jeg bare meddele til dere folkens. For en fest!!! Det er nok et av de beste forlovelsesfestene jeg noensinne har vært på. En slik en fantastisk åpen og positiv familie og ikke minst for et livilig perfekt brudepar. Som bruden sa i går " vi føler ikke at dere har kommet hit for å jobbe, dere er jo som våre venner, vi gleder oss til å være sammen oftere". Når jeg og Dino jobber sammen, gjør vi alt for å få brudeparet til å føle seg komfortable. Vi to har jobbet hardt i hele dag i går, men også koset oss, danset, spist god mat osv.

Under festen i går, ble jeg kjent med så mange mennesker! De fleste av de som snakket med meg først i går var rett og slett pga håret mitt. Hvor jeg hadde farget det, om det var mine krøller osv. Så kom det selvfølgelig også mange spørsmål om bloggen min, arbeidet mitt, meg og DIno og mye mere. Men alt i alt var det BARE positive komplimenter fra unge til eldre. Opplevelsen i går kommer jeg nok ikke til å glemme så fort, herlig dag og verdens hyggeligste familie!

Jeg kommer nok til å legge ut noen flere bilder når de er klare;)

Ser ikke dette spennende ut?
-Gilan

 

FORLOVELSESFEST

God morgen dere! Det er ikke helt meg å stå opp så tildlig og blogge. Ikke på en lørdag i hvertfal! Men, I dag kjære dere, i dag har jeg en lang og spennende dag foran meg. Jeg og Dino skal på en oppdrag sammen, vi skal nemlig til Sandefjord. Der venter det ei vakker, søt liten skapning med navnet Gilly. Hun skal nemlig forlove seg i dag! Før det, skal jeg selvfølgelig sminke og fikse henne, for hennes nest største dag i livet! Husker dere når jeg og Dino hadde vår første oppdrag sammen i Fredrikstad? Denne gangen skal vi gjøre akkurat det samme. Jeg styler bruden, Dino tar bilder. Når bruden er ferdig skal jeg være "secound shooter" med DIno, både når vi tar pen bilder av brude paret og på festen!
Jeg gleder meg utrolig mye til å style Gilly, hun har utrolig langt og fint hår.Ønsker deg en kjempe fin dag!
-Gilan

KUNDE: Brud styling

Dere husker kanskje for to uker siden, når jeg nevnte at jeg hadde en fin og ung brud med navnet Miranda? Glemte helt å dele bilder av slutt resultatet med dere. Når hun var hos meg for test av sminke og hår, ville hun se om hun ville kledd en donut som oppsett. Det var også derfor vi prøvde det på henne i test dagen. Til slutt ble vi enige om denne oppsetten som da var litt mere romantisk og løsere enn den første donut´en vi prøvde. Slik ble resultatet:Syns?
-Gilan

BRIDE: HAIR AND MAKEUP ( Test - day )

Hello og god kveld dere. Jeg vil nå dele bilder av en kunde jeg hadde i går som heter Miranda, nydelig jente som blir brud i neste uke. Vi hadde en test dag i går for å se hva hun kler og hvordan hun ville være på håret og sminke for bryllupsdagen. Det er ikke sikkert at håret blir det samme, siden vi bare testet det ut men sminke vil nok være det dere ser her på bildene. Hun hadde forresten perfekt ansiktsfasong for sminke, jeg elsker å sminke jenter med slike øyner, hihi. Ta en titt på bildene og la meg høre hva du syns om oppsettet og sminken.  

PS: Slike oppsett eller donut er noe av det fineste jeg vet om. Jeg kommer helt sikkert til å fikse håret mitt slik om det blir en fest i snart! 


Sted: Gull hår frisør - Oslo
Bilder tatt av: Asma

SYNS?

-Gilan

KUNDE: FØR - ETTER ØYENBRYN NAPPING

Hei og god morgen fine dere!

Tenkte å dele noen bilder av en kunde (Vilde) jeg hadde for noen dager siden, hun nappet øyenbryn hos meg. Hun ville ikke har for tynne øyenbryn og heller ikke for unaturlige, med tanken på hvor tynne de skulle bli. Fordi at hun ikke hadde så mye hår, måtte jeg passe på å ikke nappe for mye både oppe og nede. Jeg bruker som regel aldri å nappe over øyenbrynnen, siden det får formen til se veldig rett og unaturlig ut, i hvert fall ikke på de som har lite hår. Vilde, var utrolig fornøyd med resultatet og mente at det var akkurat slike hun hadde ønsket seg! :) Det er jo alltid godt å høre!

FØR NAPPING:

ETTER NAPPING :Hva syns du?
-Gilan

Det er nesten ikke til å tro

Jeg skull egentlig blogge om et look litt tidligere i dag, men fikk ikke tid. Det var mye å gjøre på jobb og etter at jeg kom hjem satt jeg og Dino oss ned og så på visitkort for meg. Jeg merker at jeg må ha visitkort herav. Noe jeg egentlig burde ha fikset for lenge lenge siden. Men, tiden var knapt. Så i kveld, har vi bestemt oss for å lage ferdig visitkortene. Det er ikke til å tro hvor mange mail, meldinger på facebook, folk som spør på insta osv, kontakter meg for sminke og hår. Helt utrolig. I fjor, hadde jeg ganske mange kunder rundt juni og juli bare. Da viste nesten ingen om meg enda. Nå i år har jenter kontaktet meg allerede nå og booket tid til august og september. Bruker ganske mye tid på å svare alle mailene hverdag, det er liksom ikke bare å booke tid heller, men å finne tid som passer kunden, meg, hår og sminke bilder, tips, tar uendelig mange timer. Det er veldig spesielt og positivt at så mange vil bli fikset av meg i en så viktig dag. Det setter jeg selvfølgelig stor pris på og bruker også derfor langt tid på å hjelpe de med å finne riktig frisyre, sminke og til med tilbehør noen ganger. Det beste av det beste er når jeg får mail fra jenter som er blitt anbefalt videre av andre, jeg blir så lykkelig når jeg leser det. Da tenker jeg, yes alle de timene jeg har brukt på forskjellige kunder har ikke gått for ingenting!

En av mine tidligere kunder - styling for forlovelse.


For deg som ønsker time hos meg for : Sminke, hår, brudstyling, klipp, farge, napping av bryn, sminkeveiledning, prøvetime, sminke for photoshoots osv:
Send meg mail på: gilan_sh@hotmail.com

-Gilan

BEHIND THE SCENES pictures - MAKING OF MUSICVIDEO

Hei dere!
Da har jeg endelig fått tak i bilder fra musikkvideoinnspillings dagen for sangen " on the other side ". Mange fine bilder som er blitt tatt av flinke Thor Håkon. Dette er noe av det mest spennende jeg noen ganger har vært med på. Sang, musikk, flinke og kreative mennesker pluss at jeg hadde verdens beste oppgave: stylist, makeup artist og hår. Det beste var at ingen trodde at jeg ikke var utdannet som makeup artist eller frisør. Digg følelse når man overrasker og hører så mye godt fra både gutter og jenter. Se på bildene og fortell meg hva du syns!:) STOR takk til Dino som stolte på meg og ville bruke meg som stylist og makeup artist! Baby, jeg elsker deg og det du driver med.Terje og Kristian forbreder seg


Den flinke gjengen!Dino gir regi.


Fine Stine


Kristian og hans fine kjæreste Susanne

Spise pause; )

My baby<3
Spennende dag! Har du noen ganger vært med noe slik?
-Gilan

KUNDE: BRUD HÅR OG SMINKE- TEST DAG

Da har jeg endelig fått tid til å sette meg ned og fått tid til å jobbe litt med bildene av bruden jeg hadde sist. Disse bildene er da fra test dagen, Ingrid (bruden) gifter seg om ikke så lenge og ville gjerne ha en test dag før selveste bryllups dagen. Hun hadde en liten ide om hvordan hun ville være på håret og spurte meg om jeg kunne gjøre noe lignende. Vi kom fram til dette oppsettet, som da er romantisk samtidig ganske elegant og simple. Hun sa hun ikke var så vant til å bruke mye sminke i hverdagen, jeg valgte derfor å bruke så lite som mulig sminke på henne. Hun elsket resultatet og det gjorde selvfølgelig jeg også. Se bildene under og fortell meg hva du syns :) Ingrid var forresten mitt første kunde hos salongen jeg har begynt å jobbe hos. GØY!
Nydelig skapning!

Hva syns du om hår og sminke?
-Gilan

KUNDE: ØYENBRYN FØR OG ETTER

Hei dere!

Dette innlegget skulle egentlig enten være om bruden jeg hadde i går eller om musikkvideoinnspillingsdagen som var for noen dager siden. Jeg har enda ikke fått alle bildene fra musikkvideoinnspillingsdagen og har heller ikke hatt tid til å redigere bildene fra går dagens brud-test. Så jeg deler heller et bildet av ei jente som var hos meg i dag for sminke tips og veiledning. Jeg ga henne masse tips pluss at jeg lærte henne hvordan hun kunne fikse sine øyenbryn for å se yngre ut og ikke eldre. Hun er bare 30 år men med de brynnene hun hadde, så hun minst 34 + ut. Hun har utrolig fine trekk i ansiktet men brynnen hennes måtte jeg gjøre noe med, med engang. Så her er bildet og fortell meg hva du syns:)SYNS?

-Gilan

KUNDE: Brud, test dag

OMG, i dag har jeg hatt en utrolig travelt dag. Jeg har verken hatt tid til å oppdatere dere eller spist nok mat. Mye å gjøre på jobb, så har jeg ei brud etter jobb igjen. Dino kommer og plukker meg opp om ikke så lenge, så skal jeg til frisørsalongen for å fikse bruden. Det er bare test dag i dag for hår og sminke, så jeg regner med at det kommer til å ta litt lengere tid enn det jeg bruker vanligvis. Jeg skal hjelpe henne med å velge en frisyre og hvordan sminke hun skal gå i. Utrolig koselig jente:)
Nå må jeg springe videre, skal prøve å få i meg noe lett før jeg skal møte bruden! Dette blir en lang men, spennende kveld! Wish me good luck.

Velger forresten ukens blogg og ukens leser senere i kveld!Kos dere, så blogges vi senere:)
-Gilan

GODE NYHETER

God morgen fine mennesker!

Jeg har sovet frem til kl 11. Utrolig deilig, ble litt sånn små lei meg når jeg våknet da. Men er vel typisk at en våkner tidlig når en er fri den dagen!

I de siste dagene har jeg fått utrolig mange bestillinger til brud og fest styling. Kundene mine har allerede begynt å bestille time til mai, juni, juli og august. Det gjør jo meg selvfølgelig kjempe glad og det betyr jo bare at folk har snakket bra om arbeidet mitt og anbefaler meg videre. Om det skulle fortsette sånn, så tror jeg ikke Gilan får reist i sommerferien. Anyways, for dere som leser bloggen min, så skjønner dere at jeg har vært på et par møter i det siste. De møtene gjaldt blant annet om mine sminke og hår kunder. Jeg skal nemlig begynne å ta i mot mine kunder i en frisørsalong! Salongen ligger på Youngstorget og er ganske sentralt. Jeg er glad for å slippe å gjøre det hjemme eller dra hjem til kundens bolig, selv om det er utrolig koselig. Jeg tror jeg kan jobbe bedre når jeg vet at jeg har et sted hvor jeg har alt tilgjengelig, og at det er gode lysforhold.

Glad nyhet nummer to er det at, de av dere som tidligere har spurt meg om hårfarge, klipp osv. Nå kan jeg endelig anbefale dere henne jeg kommer til å jobbe med, Nazdar, som da er eier av salongen jeg kommer til å ta imot mine kunder i. Så om du skulle trenge klipp, farge osv før du skal bli stylet av meg, kan vi godt gjøre det der. Jeg har aldri tidligere anbefalt noen til hår og klipp, grunnen til at jeg gjør det nå er fordi jeg vet at henne jeg kommer til å jobbe mye med. Hun er rett og slett en jente som vet hva hun driver med. Utrolig flink frisør til klipp og farge!

Nå kan du altså kontake meg og avtale tid med meg om du skulle trenge håroppsett, sminke, begge deler, napping av bryn, farging av bryn, klipp og farge. Jeg kommer til å prøve å være til stedet når du vil trenge klipp eller farge, slik at vi sammen kan finne ut om det er den riktige klippefasong og fargevalg til deg. Send meg mail på : gilan_sh@hotmail.com

Dette er også noe som Nazdar vil gi deg gode råd på. Alt i alt, er vi begge kjempe spente på samarbeidet vårt og jeg er rimelig sikker på at det blir mange fornøyde vakre jenter som går ut av salongen etter at vi er ferdige med de. Gleder oss masse:)

 

Kommer kanskje til å lage en ny sminkelook senere i dag, ha en fin dag nå så blogges vi! 

-Gilan

 

 

MAKEUP LOOK: Natural everyday makeup

De bildene jeg deler med dere er bilder jeg har tatt av min beste venninne, Asma. For et par dager siden kom hun hos meg og bare, smink meg slik at jeg kan se en forandring. Det som var med Asma, er at hun var slett ikke flink til å bruke concealer eller fikse sine øyenbryn. Dagen hun kom til meg, hadde hun med seg alt. Jeg skulle og ville bevise henne at hun kunne sminke seg bra med det hun hadde. Når jeg hadde sminket ferdig og hun så seg i speilet. Så hun på meg og bare: Er det virkelig mine produkter du har brukt? Ja, svarte jeg. Jeg lærte henne hvor stor forskjell man kunne se med og uten concealer. Siden da, har hun gått med concealer hele tiden, blitt flinkere til å forme sine øyenbryn og ikke minst lærte seg å bruke forskjellige børster. På akkurat disse bildene har jeg også brukt highlight på henne. Som da er den samme øyenskygge vi har brukt for øyesminke. Det er den fra MAC som heter for NYLON, om jeg ikke tar helt feil. Et av mine favoritt øyenskygger og highlighter! Det er den samme skyggen jeg fikk Sozan ( min venninne) også til kjøpe. Det er absolutt et must hos meg!

Eneste jeg ikke likte helt den dagen var hennes øyenbryn, eller fargen vi har brukt der. Den ble litt for svart..så nå har hun byttet den også med en litt lysere tone!!


Er ikke hun nydelig!?
-Gilan

 

BRUDSTYLING HÅR OG SMINKE

Da har jeg endelig fått redigert noen bilder til dere! Her får dere sett hvordan resultatet av den siste bruden jeg hadde ble. Jeg får dessverre ikke delt privatbilder ( som min mann to til brudeparet og heller ikke bilder av hvor bruden vises 100%) Men, det viktigste med sminke er vel øynene og av stylingen er hår? Her, får dere sett hvordan jeg sminket henne og fikset hennes hår fra det hun hadde til resultat. Vi bruke en hel pakke klippe extension på henne for lengde. Som dere vil se på bildene under, så hadde hun ganske mye volum i håret fra før av, men fordi at hun nettopp hadde klippt seg, måtte vi bruke extension for nok lengde! Hun ble positivt overrasket over hvordan jeg satt extensionene for henne, slik at man ikke kunne se at hun hadde brukt det. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet fordi hun og alle rundt henne var det! Du kan nå se bildene og fortelle meg hvordan du likte det jeg gjorde:)

Har forresten spørsmålsrunde, HER kan du spørre meg om hva du vil!
Ja, her står jeg og spør henne om hvordan skille hun ønsker.Klarer dere å se forskjellen mellom hennes hår og extensions? Brukte nesten alle extensionene på under delen!Ser ut som jeg trøster henne på det bildet her, bare Gud vet hva jeg fortalte henne der! hihiSiden hun ikke har mørke brune øyner, brukte jeg grønn øyenskygge for under delen av hennes øye. Det ble utrolig pent!

Er ikke mannen min utrolig flink til å ta bilder? Alle bildene er tatt av han, Farid omer.

Fra skalla 1 til 10?
-Gilan

LOOK OF THE DAY: Bride updo.

GOD MORGEN fine dere!

Deler nå et bilde av en brud jeg hadde noen måneder tilbake. Hun hadde lyst på noe stramt, simple og som kunne gi henne litt høyde. Da kom vi fram til det dere ser under. Hun hadde egentlig noen ider om hvordan hun ville være på håret men viste ikke 100% hvordan hun ville ha det oppe. Om det skulle være stramt eller litt løs med volum, slik at hun kunne se litt høyere ut. Jeg har gjort denne type oppsett før, men aldri med volum på toppen. Så for meg var det ganske spennende og gjøre det slik for henne. Hun var kjempe fornøyd med resultatet! Gjorde forresten både sminke og hår til henne, men hun ville ikke vise ansiktet. Det blir derfor bare bilder fra baksiden, dessverre!

Skal forresten på en bursdagsselskap med Dino etter jobb i dag. Til en god kompis av han,  som heter Kristian med hans dame! Deler derfor outfit + sminke bilder senere i dag! Har pyntet meg, litt.. hihi

Resultatet av hår oppsettet!

 

Dine planer for i dag?
-Gilan

BRUD STYLING BILDER - teaser

Da tenkte jeg at det var på tide med en teaser fra stylingen av bruden jeg hadde for noen uker siden, i Fredrikstad. Det var min og min mans første oppdrag sammen, han skulle ta bilder mens jeg skulle style bruden og etter det være "secound shooter" med han.

 

Det kommer alltid noen søte jenter rett etter jeg er ferdig med bruden og spør pent " kan du bare ordne skyggen min". Sier selvfølgelig ja når jeg har noen minutter ekstra;)

Resen av bildene og resultatet vil enten komme senere i kveld eller i morgen! :)

Har du noen ganger vært på en kurdisk bryllup?

-Gilan

KUNDE: Fest sminke

Hei og god morgen!

Tenkte å dele bilde av denne vakre jenta som er min svigerinne. Jeg fikset hennes sminke for en fest for en stund siden. Hun har utrolig vakre øyner som er utrolig lette og samtidig veldig vanskelige å sminke. Grunnen til at jeg blir små redd for så store øyner er fordi man må jobbe ekstra godt med hver eneste detalj.

Jeg har flere ganger brukt henne som model for diverse looker, hun er virkelig wow!;)Model: Rewshen
(c)Gilmakeup

Syns?:)

KUNDE: Forlovelsesfest styling

Hei og god lørdagskveld dere!

Sitter her å ser film sammen med Dino. Nettopp trent og fått i oss god mat! Ville dele disse to bildene av en vakker jente jeg hadde i sommer. Hun skulle ha forlovelsesfest og ville at jeg skulle style henne. Hun hadde egentlig kort hår, vi satt extensions for henne for lenge og volum. Utrolig vakker jente med god personlighet! Her kan dere se bildene hennes:
Syns?
-Gilan

HAIR UPDO: Romantic bride hair updo

God morgen fra London. Håper dere har sovet bedre enn det hva jeg har gjort. Planen var å sove til i hvert fall 11, med tanken på at vi la oss 3. Men jeg våknet 10. Tror jeg. Snart skal vi spise frokost så gjøre oss klar til å gå ut. Som jeg skrev i går kveld også, planen er å ta Oxford street med storm i dag, hihi. Hvis ikke regnet tar oss da! 

Det bildet jeg deler ut med dere nå er fra en brud test dag som jeg hadde for en stund siden. Syns oppsettet ble veldig fint og velger derfor å dele den med dere også! Dette oppsettet kan også brukes for blant annet ball.Vil også med det samme ønske alle dere et godt nytt år, om jeg ikke skulle rekke å skrive mer i dag. Håper at dere får koset dere masse der dere er og . Pass dere for fyrverkeri;)

 

Godt nytt år!
-Gilan

MAKEUP LOOK: PARTY MAKEUP

God morgen fine dere.

Håper alle dere har sovet like bra som meg og er klar for dagen i dag. Våknet nettopp selv og skal snart få i meg frokost. Jeg og Dino har så mye å gjøre i dag, at det ikke er til tro. Vi reiser i morgen og har enda en god del å gjøre. Det er derfor jeg blogger nå, for det kan hende jeg ikke får tid til å blogge senere i dag.

Tenkte å starte dagen med å vise dere noen fine arabiske øyner. Bildene jeg deler med dere nå, er av ei venninne som jeg egentlig stylet hennes søster (brud) for en stund siden. Siden jeg hadde litt tid og ble tidlig ferdig med bruden, fikset jeg henne og lillesøsteren hennes også.
Når hun satt seg i stolen og jeg så på henne, eneste jeg kunne si var mashallah. De har utrolig fin form, perfekt for sminke også har hun uvanlig stor øyeeple. Noe som er positivt. Hun hadde turkis kjole og ville gjerne at sminken skulle matche kjolen litt. Hun ville ha litt sånn arabisk inspirert sminke, i " enkel" versjon.

Arabisk skjønnhet. Nida, heldig er han som får deg! 


-Syns?
Blogges kanskje senere, ha en fin dag så lenge!
-Gil

KUNDE før - etter smokey eyes

God kveld alle dere der hjemme!

Var slett ikke meninga å blogge så sent, men jeg fikk dessverre ikke tid til å blogge før nå. Vi dro på trening rundt 18.00 tiden. Kom hjem, laget mat og så en to timers lang film. The prestige, utrolig bra film.

Nå, deler jeg et bilde av en kunde jeg hadde for et par måneder siden. Hun skulle på bursdagsfest og ville gjerne ha smokey eyes. Jeg fikset det og nappet hennes øyenbryn.

Bare for å ha sagt det: Denne jenta, hadde utrolig fine øyner!

 

Syns om resultatet?

Natta nå, så blogges vi nok i morgen!
-Gilan

PHOTOSHOOT - Miss India-Norge, hair and make-up by me

Hei, her kommer det endelig bilder fra photoshooten av Miss India-Norge som ble stylet av meg for cirka 3 uker siden. Jeg har fikset hennes hår og sminke. Nisha er hennes navn og er miss india norway 2012-13, skal representere Norge i Miss India World Wide, som er verdens finalen. Som da er i april neste år i Malaysia.

 Masse lykke til Nisha!

Jeg elsket alle bildene, hun ser fantastisk bra ut! Min mening, la meg høre ditt:)

 

Hva syns du?:)
-GILAN

STYLING + FOTOSHOOT (Custumer - kunde)

Hei og god torsdag fine lesere

Kom hjem fra jobb for ikke så lenge siden, sliten, trøtt og sulten er jeg akkurat nå. Tenkte å dele bilder av ei kunde jeg hadde for både styling og photoshoot for en stund siden. Denne kunden var først hos oss på Arous for å finne en kjole for sin bursdagsfest. Hun fant kjole, feiret bursdagen og kom tilbake til butikken etter festen. Etter at vi snakket litt om hvordan festen hennes hadde gått, mente hun at alt var bra bortsett fra at hun ønsket noe ordentlige bilder med kjole som hun kunne forstørre og ha hjemme. Da jeg begynte å tipse henne om hår, sminke og diverse ting sa hun plutselig " jeg har en følelse på at du er flink til sminke og hår". Da jeg nevnet at jeg drev med det ved siden av jobben, booket hun meg med engang for både styling og photoshoot ( bildene ble tatt av mannen min ).

Vi ble enige om blant annet hvordan hun skulle være på håret, sminke og pris for diverse ting og bestemte oss for å ta bilder i butikken hvor jeg jobber, på Arous. Det passet perfekt til hvordan stil kjolen hadde og hvordan hår og sminke vi hadde tenkt å lage for henne. Klassisk og elegant.

For meg som ikke er makeup artist, var det litt små skummelt å ta dette steget. Jeg er vant til lyshud sminke men, hadde null erfaring med mørkhudede. Jeg måtte lære meg en god del ting på egenhånd, jeg leste og så på en god del forskjellige videoer om hvordan man skulle sminke mørkhudede. Til slutt, var både jeg fornøyd og hun overraskende fornøyd! En vakker dag med gode minner med andre ord:)

Under forberedelsen.

RESULTAT:

Pictures by; Farid

Styling + makeup: Gilan

(c): Gilmakeup

 

Utrolig spennende og gøy opplevelse med denne vakere jenta!

Hva syns du om bildene og resultatet av hår og sminke?

-Gilan

LOOK OF THE DAY: BRIDE UPDO & MAKE-UP (kunde)

Hei!

Tusen takk for kommentarene på forrige innlegg, når har jeg bestemt meg for å lage minst 2 videoer hver måned! Utrolig gøy at så mange av dere ville se meg lage sminke/hår video.

Bildene jeg deler med dere nå er tatt av en vakker brud jeg hadde for noen måneder tilbake. Jeg stylet henne (hår og sminke) også på hennes forlovelsesdag. Men bildene jeg kommer til å vise dere nå er fra hennes bryllupsdag. Som alle andre kunder, kom hun til meg flere uker før bryllupet for å få testet hår og sminke. Hun var små usikker på hvordan hun akkurat ville være på håret og derfor forandret vi på en god del ting fra test dagen til bryllupsdagen.

Her er bildene av oppsettet:


 

ØYENBRYN NAPPING ( FØR OG ETTER - kunde)

Hei og god fredag alle!

Sitter nå på jobb og har egentlig ganske mye å gjøre idag, før jeg skulle sette i gang med det ville jeg oppdatere dere med bilder av en kunde jeg hadde igår. Hun hadde ganske tynne bryn fra før av og ganske lite hår. Hun ville derfor ikke ha de for tynne slik at hun ikke må tegne over hver gang hun skulle ut.
Jeg nappet derfor bare nedre delen av brynen på henne og prøvde å løfte de litt opp ved å gjøre enden smalere. Hun ble ganske fornøyd og det gjorde meg selvfølgelig glad!

Bare så det er sagt så er kvaliteten på bildene ikke noe å skryte av, iphone bilder, you know.

Resultatet kunne sett mye bedre ut om hun hadde en litt lysere farge på øyenbrynnene, jeg følte at denne fargen jeg tegnet hennes øyenbryn med ble litt for mørk for henne. Men tar med bilde likevel så dere ser sånn sirca hvordan resulteatet ble;)Hva syns du? Bruke du å tegne på dine øyenbryn?

Øyenbryn napping -FØR OG ETTER - (kunde)

Noe av det aller første jeg ser på ved jenter når jeg møter de er øyenbryn. Som vi alle vet så er øyenbrynene våre "ramme" til ansiktet, derfor har det veldig mye å si om hvilken form vi har for øyenbryn. Det er bestandig nye trender som kommer for bryn som alle andre ting, men jeg personlig tror det er galt å tro at alle ansikter kan kle alle brynfasonger. Jeg kommer helt sikkert til å skrive egen innlegg for napping av bryn, hvordan en kan finne riktig form og gi dere tips for hvordan en kan tegne på øyenbryn uten at det skal se for falsk ut (for de som har lite hår).

Jeg hadde en kunde etter jobb idag som heter for Sara, ja du leste riktig: jeg hadde en kunde etter at jeg ble ferdig på jobb idag.. hun hadde spart sine øyenbryn i to uker og kom til meg for napping. Hun ville verken ha for tynne eller for tjukke og viste meg et eksempel bilde på hvordan hun ville ha det. Etter at vi ble ferdig ble hun positiv overrasket over hvor mye hår jeg fjernet men samtidig fikk de til å se tjukke og naturlige ut. Jeg har en liten hemmelighet bak det, om du vil vite hva det er så må du vente til jeg får skrevet en egen innlegg om det;) Hihi.

FØR:


Etter nappingen:

På dette bildet kan dere se at hun har lite hår på enden av hennes øyenbryn.

Slutt resultatet:
Sara var ganske skeptisk til fargin av bryn med pen/ øyenskygge og var redd for at det ville se for unaturlig ut på henne siden hun hadde så mye hår fra før av. Etter jeg tegnet på enden av hennes øyenbryn og viste henne hvordan det faktisk var mulig å tegne på uten å avsløre at man har tegnet på, hørte jeg henne si : " oi, wow.. hva brukte du"? hehe:) Er helt enig med Sara at det noen ganger kan bli for mye, men det skader ikke å bare "fylle" på de stedene man har lite hår fra før av for å fulføre formen på øyenbrynene.

Sara hadde også ganske lange øyenbrynshår derfor valgte jeg å klippe dem litt. jeg brukte en lite bryn kam, og hold hårene litt ut fra huden og klipte de. Viktig at man ikke klipper for mye for ellers vil det bli hull i brynet!!!

 

Likte du resultatet? hvis ja hvorfor? og hvis nei hvorfor ikke?:)
Gil

MODELL SØKES (BETALT OPPDRAG)

Hei dere!


Jeg er på utikk etter en modell som har muligheten til å møte opp et av dagene i neste uke eller uken etter. Oppdraget går ut på photoshoot for Arous AS butikken som selger brudekjoler og selskapskjoler i toppklasse. Du kan finne mere om butikken ved å søke navnet på facebook eller besøke vår hjemmeside www.arous.no (hjemmesiden er ikke helt ferdig enda). Du som modell kommer til å bli stylet av meg og bli tatt bilder av i våre lokaler i Oslo sentrum.

Honorar: 500,-
Som takk vil du også få med 10 bilder fra photoshooten som du kan eksempel bruke som header, for videre søking av modell oppdrag eller på hva enn du vil trenge det til.

KRAV:

* Du må være minst 165 (helst over 170) centimeter lang.

* Du må passe inn i størrelse 36/38

* Du må være mellom 14 og 27 år

* Du som blir valgt må skrive innlegg om photoshooten og linke til bloggen min.

Noe for deg?
Skriv på kommentarfeltet at du deltar. Deretter kan du kan sende inn bilder av deg selv til gilan_sh@hotmail.com og det holder lenge med amatørbilder.

Vet du om noen som ville passet til oppdraget?
Må gjerne tipse meg om det eller dele linken videre!

 

Her har dere eksempel bilder av ei som var modell for oss tidligere:
Stylet av meg
Bilder: Farid omer

 

 

Noe for deg eller noen du kjenner? let meg know!

 

Stylist for Miss India Norge (photoshoot)

For tre dager siden ble jeg oppringt av ei vennine som hadde anbefalt meg for Miss India Norge som stylist for en photoshoot som hun har idag. Vi snakket sammen og ble enige om at jeg skulle hjlepe henne med hår og sminke. I det siste har jeg faktisk flere ganger blitt overrasket over hvor høyt folk stoler på mitt arbeid og har trua på meg når det gjelder sminke og hår. Må ærlig innrømme at jeg blir småstolt av sånt!

Om ikke så veldig lenge skal jeg møte henne så skal vi sette igang med engang slik at hun får god tid på seg hos fotografen. Da vi snakket om teamet for photoshootet sa hun at hun denne gangen skulle bruke Indiske klær og ville derfor ha Indisk inspirert makeup og galmorøst hår.

Jeg kommer til å få bildene fra photoshooten og gleder meg allerede nå til å få de slik at jeg kan dele det med dere høre deres mening om hår og sminken hennes! Nå må jeg stelle meg, pakke sminke og hårprodukter og finne veien ut! Du får ha en fin dag videre så blogges vi sikkert senere.

PST: Bilder av mitt nye hårefarge med krøller vil kanskje komme senere idag (med dagens antrekk), syns håret mitt så bedre ut i krøller enn rett etter at jeg har farget det:o

 

Setter ved tre bilder fra igår som jeg ikke rakk å dele med dere igår!;)

Ja, hadde hvite sokker som M. J. går:S


Jeg skal kanskje på trening etter oppdraget idag, hva skal du idag?:)

Gil

Makeup look + Hair : Engagement party

Hei og hei!

Er på jobb og har utrolig mye å gjøre idag! Ville kjappt dele noen bilder av en brud jeg hadde for en stund siden, hun skulle ha forlovelsesfest og ville gjerne ha stor bølgete hår siden hun har naturlige småe krøller. Hun ville ikke ha så altfor mye på øynene og ville helst ha naturlige farger. Vi valgte å bruke varmer farger:) Utrolig vakker jente med fine ansikts trekk og ikke minst lepper! ææhhh, vil sminke henne igjen..helt perfekt rett og slett!

Her er før bilde av håret:Resultat: 

Nå skal jeg ut en tur, kjøpe meg noe å spise så jobb!

Hva syns du om looken?

Romantic bride / evening updo

God kveld alle fine lesere!

Skulle egentlig ikke blogge mere i dag, men fikk derimot kjempe lyst til å dele bilder av et oppsett jeg elsker og vet mange av dere kommer til å elske. Jeg er dessuten kjempe fornøyd og overrasket over hvor mange gode tilbakemeldinger jeg får på mine make-up og hår looker. Tusen takk, det betyr kjempe mye for meg og det får meg faktisk til å bli enda mere kreativ! I går satt jeg å laget forskjellige albumer av det jeg har gjort, fant masse bilder som jeg kommer til å dele med dere etterhvert!

Denne som jeg deler nå, er et oppsett som kan være fint til både brud og selskaps eller andre (høytidlige) annledninger. Oppsettet er ganske feminint og romantisk ettersom det er krøller, med andre ord; perfekt for deg som ville skille deg ut fra mengden og stråle som en prinsesse. En må nesten ha litt langt og fyldig hår (eller jukse seg til langt hår ) for å få et bra resultat. På det første bildet har jeg brukt en helt pakke lange extensions for å få mere fyldig hår og får oppsetten til å se bedre ut.

 

( Denne kunden skulle i et bryllup )

 (Dette var i annledning et bursdagsselskap)

Wedding / Party: Romantic hair updo

God søndag alle sammen!

For alle dere som er like glad i hår og sminke som meg, skal jeg vise dere et oppsett jeg laget for en kunde for en stund siden. Hun skulle på bryllup og ville ha noe "avslappet" men samtidig festlig og fint. Løse krøller er jo tinget når man først ikke vil se for "stram" og "perfekt" ut på håret.


  Vi fikk inspirasjonen fra Red Carpet, flere hollywood stjerner er kjent for denne type romantiske, avslappet hår oppsett som blant annet:
Jesica Alba

 Taylor SwiftEva Longoria 

Hvordan liker du å være på håret når du skal på fest/ bryllup?

Wedding: Bride updo and make-up

Hei alle sammen!

Snart om ikke lenge skal jeg på trening, mannen min trakk seg i siste lite og da må jeg trene alene. Dino, Måtte du trene igår uten meg? Kan trøste meg med at vi skal på kino sammen etter på for å se " Killing them softly" har noen av dere sett den? Skal være en bra action film i følge mannen min;) Anyways, tilbake til bildene jeg skal dele med dere nå. I cirka et år, har jeg hatt en del rekke forskjellige kunder, alt fra brud til forlovelser, styling for skoleball, fest sminke til styling og photoshoots. Heretter kommer jeg til å dele bilder av de forskjellige kundene med dere for å høre hva dere syns om arbeidet mitt. Jeg er som sagt verken utdannet som make-up artist eller frisør. Alt dette er bare hobby hittil som da også har blitt en liten business for meg ved siden av alt annet jeg gjør.

Litt om dette brudeparet: Brudeparet Hawzhin og Hemen kommer fra Kurdistan og giftet seg i Juni om jeg ikke husker feil. Hawzin ( Bruden) er ei utrolig vakker jente med god personlighet som kontaktt meg via den tidligere facebook gruppen min. Vi snakket sammen en god del ganger, ble enige om diverse ting som hår oppsett og sminke. Hawzin var ikke kresen i det hele tatt og var egentlig åpent for det meste. Utrolig gøy og uforglemmelig opplevelse å kunne være en så viktig del av en persons viktigste dag i livet.


 

 

 

 

 

 

 

Hva syns du om hår og sminken jeg laget til bruden?