hits

januar 2013

JANUARS SMINKE OG HÅR LOOKER

Da tenkte jeg å dele bilder av januars looker med dere. Nå som jeg så på bildene, husket jeg at jeg hadde gjort en god del looker! Jeg kommer også til å legge ut bilder av januars outfit med dere i morgen eller over i morgen:)

1)2)

3)

4)

5)

6)

7)

8)

9)

10)

11)

12)

13)

14)

15)

16)Noen favoritter?
-Gilan

Makeup and hair: Friday evening

Hei fine dere!
Sola skinner i Olso, deilig! Var utrolig deilig å bli vekket av solstråler i ansiktet i dag. Det som slå den når jeg åpnet mine øyner, var at mor stå overfor meg og vekket meg mens hun holdte meg i hånda. Hadde helt glemt at jeg sov der! Hva er vel egentlig bedre enn å bli vekket av solstråler og ikke minst se det nydeligeste mennesket foran deg når du åpner øynene dine om morgenen? Mamma<3..

Deler nå dette bildet med dere, fra gode gamle dager når jeg hadde brunt hår. En kan velge å gjøre slik med håret og sminke seg sånn til mye forskjellig, alt fra bursdagsfester til bryllup, vanlig fest osv.

 

Syns?
Gilan

Beskriv dagen din med tre ord

Nå vil jeg gjerne vite hvordan dagen din har vært. Om jeg skulle beskrive mitt med tre ord så ville det vært disse tre ordene: Positivt, koselig og lærerikt!Hvilke tre ord ville du beskrivet dagen din med?
-Gilan

TODAYS HAIR AND MAKE-UP!!!

Hei på dere igjen! Tenkte å dele bilder av dagens sminke og hår med dere! Har gått for smokey eyes i dag og masse krøller! Denne gangen er det også 100% mine krøller. Har ikke brukt krølltang eller noe, eneste jeg har brukt på håret i dag, er en hårolje som heter Diamond. Utrolig god olje, har brukt den i flere år!! Senere i kveld møter jeg verdens morsomste og kuleste bestevenninne Asma, turen vil derfra fortsette til mine foreldre. Der skal jeg overnatte i kveld. Dagens plan er med andre ord dette: Kose seg, bake ( eller prøve å bake, sammen med Asma og Nermin), le, snakke, spise, tulle, kose seg enda mere, spille kort også sove!:D

 

Ønsker alle dere en kjempe kjempe fin kveld, smil og vær glad.. livet er for kort til å  sutre over små bagateller:)

-Gilan

MUSIKKVIDEOINNSPILLING PÅ LØRDAG!!!

God morgen dere!

For en herlig start på dagen, sola skinner og  snøen smelter, kan vel ikke bli bedre enn det? Blogget kun engang i går pga, vi var på besøk hos svigermor. Kom hjem litt sent og hadde viktigere ting å gjøre, men må ærlig innrømme at jeg liker å se nye faste lesere på bloggen hver eneste dag, dere er herlige! Fordi dere er så herlige, så skal jeg komme med enda et giveaway i løpet av neste uke. Hva det er, får dere vite når innlegget kommer !;)

Tilbake til musikkvideoinnspilling. Nå på lørdagen, skal jeg være med på et oppdrag som da er musikkvideo innspilling. Jeg skal være sminkør og stylist. Film sminke, elsk! Dette blir da mitt første oppdrag innenfor film og Tv, og jeg gleder meg som en liten unge til den dagen. Jeg skal sminke og style 2 gutter og ei jente, spennende! Gleder meg til å vise dere bilder fra behinde the scene, om jeg får lov til å vise da!

 

Dine planer for i dag?
-Gilan

MAKEUP LOOK: Natural everyday make-up plus products

Dere husker vel at jeg nevnte Sheima på søndagen? da var vi to på date. Hun kom først til meg så jeg kunne sminke henne, så dro vi ut! Planen var egentlig det å sminke henne skikkelig engang, men det passet liksom ikke helt når vi bare skulle ut å spise og kose oss. Derfor ble det ganske så naturlig makeup på oss begge. Både jeg og henne har begynt å gå mye uten sminke. Så da ville vi i hvert fall ikke ha for mye på når vi ikke skulle på fest eller noe. Vi hadde det i hvert fall gøy med å ta bildene og koset oss masse på søndagen!

MIN SMINKE:

Id bare minerals foundation

Id bare minerals rouge

Mac Prep+Prime

Mac øyenskygger

Concealer: Makeup Mekka

Mac false lashes mascara

SHEIMA´S SMINKE:


Maybelline foundation

Mac øyenskygger

Maybelline gel eyeliner

Id bare minerals rouge

 

Hva bruker du når du vil se mest mulig naturlig sminket ut?
-Gilan

DA ER UKENS LESER OG UKENS BLOGG PLUKKET!!

UKENS BLOGG:

Da har jeg endelig klart å bestemme meg. Det var virkelig ikke lett å velge 1 av 36 bloggere. Det var også mange flere som jeg ville velge. Men, for nå blir min aller første ukensblogg denne nydelige jenta fra Risør. med navnet Victoria! Grunnen til at jeg velger henne er først og fremst fordi hun har utrolig fin og ryddig blogg. Store og fine bilder og skriver om alt ei jente kan tenke seg å lese om. Klikk HER for å komme til bloggen hennes!

Bildet lånt fra bloggen hennes

UKENS LESER:

Akkurat her kunne jeg lett ha valgt mange mange flere en 1 person. Men, det positive er at jeg kommer til å fortsette med dette. Så jeg kommer forhåpentligvis til å anbefale mange mange flere bloggere og plukke samt. ukens leser! Hver uke! Når det gjelder ukens leser denne gangen, så velger jeg Anette 20 år. Utrolig koselig jente som kommenterer absolutt alle mine blogginnlegg! Gledesspreder henne her da altså!:) Ikke bare flink leser men også veldig flink blogger. Er ganske ofte innom bloggen hennes selv! Klikk HER for å komme til bloggen hennes! :)


Bilde er Lånt fra bloggen hennes!

Alle dere andre, skulle ønske jeg kunne velge flere... MEN, er bare å melde seg på til neste gang!!


Leser dere noen av disse bloggene?
-Gilan

Meg for cirka 12 år siden..

Dere skjønner.. for to dager siden begynte jeg å se gjennom gamle bilder. Dette bildet var blant annet et av de jeg likte aller best fra mitt barnedom. Det sykeste er at jeg ikke har forandret meg mye siden da. Ansikte , trekkene og håret er nesten akkurat det samme. Det mener også de som kjenner meg. Jeg husker hvor overlykkelig jeg ble når søsteren min Gulizar kom med den kjolen til meg den gange. Da bodde hun i Norge og vi i Kurdistan (Duhok) enda. Det var rett å slett deilig å være minst i den tiden. Jeg fikk alltid klær, gaver, penger osv fra alle. Fordi jeg var minst haha... noe som faktisk enda fungerte til rett før jeg giftet meg. Nå har nieser og nevøser tatt plassen min hihi! Helt utrolig å tenke på at jeg ikke forstå meg på verden da, slapp regninger, problemer, jobb, stress, trening og alt som tar min tid nå til dags. Det eneste jeg gjorde i den tiden var: Skole, leke, sove og spise. Ok, og å være bortskjemt da! hehe
Jeg merker at jeg fikk lyst til å skrive et innlegg om Kurdistan nå;) Noe mange av dere har spurt meg om tidligere!

Trekker ukensblogg og ukensleser senere i dag, satt å så gjennom de istad. MANGE fine blogger og flinke lesere, dette blir ikke lett!!

Bilde fra Duhok, cirka 12 år siden..

Liker du å se på dine barndomsbilder?
-Gilan

SØNDAGS DATE

I dag har jeg har et av de mest romantiske datene. Sheima kom først hjem til meg, da hadde jeg sminket meg. Jeg sminket henne sånn fort, tok bilder, kledde på meg så dro vi ut. Daten startet på Fridays som alltid, siden vi to alltid skal snakke så mye at vi glemmer bort tiden, så hadde vi plutselig satt der i flere timer. Etter det, holdte vi hverandre i hånda og gikk en lang tur mens snøen falte rolig over oss. Vi snakket mye, lo og sklei. Eller Sheima sklei og jeg lo. Som alltid.
Bildene jeg tok av oss i dag og henne i Gilan´s sminke, kommer kanskje på bloggen i morgen! Etter at jeg har plukket ukensblogg og ukens leser! Gleder meg masse til å gå gjennom alle bloggene i morgen! Og ikke minst velge ukens leser! Om du ønsker å delta så kan du klikke HER HER HER!!

Det første bilde, er raffaelloen min fra Sheima. Hun tar med en hvergang vi møtes... hihi koskoskosi!

Håper at alle dere har hatt en like bra søndag som meg!:) God natt!

-Gilan

KIM KARDASHIAN INSPIRED HIGH PONYTAIL- Picture tutorial by me

For mange uker siden, la jeg ut et gammelt bilde der hvor jeg hadde denne frisyren. Mange av dere spurte om jeg kunne vise hvordan jeg gjør det. I går laget jeg et bildetutorial for de av dere som vil se hvordan jeg gjør det! Grunnen til at jeg ikke har tatt bilde av hva du trenger for å lage denne looken, er fordi jeg selv flere ganger har brukt 1 type børste og vanlige hårspenner. Men for å gjøre looken enda bedre er det kanskje litt greit med smale volum børster, hårspray osv.

1. Rett ut håret og børst håret bakover
2. Bruk enden av børsten til å lage to side skill på begge sidene av det håret du skal bruke som volum, breden kan du bestemme selv.
3. Etter at du har laget killene kan du børste det hele opp.

4. Så kan du feste det med et klips eller hårstrikk
5. For å gjøre det enklere og fordi håret ikke skal mixes med håret bak, er det lurt å sette håret bak i en strik også.
6. Så kan du fjerne klipsen fra den delen du skal jobbe med først og børste det mot ansiktet.

7. Du kan nå begynne å lage volum i håret, viktig at du starter bakifra. Ta smale deler av gangen.
8. Dra det opp, og bruk en børste til å lage volum. Har du veldig rett og myk hår, kan det være lurt at du bruker litt hårspray før du starter med volumet.
9. Avslutt gjerne med litt spray.

10. Slik vil håret ditt se ut når du nærmer deg slutten. Du kan velge å lage volum på den siste delen også om du ønsker den stor.
11. Nå kan du børste hele håret bakover, forsiktig og uten å presse for hard med børsten. Bruk gjerne litt hårspray for å få det til å holde seg bedre.
12. Hold det godt bak, der hvor du skal ha spenner, kan du gjerne først presse ned med to fingre.

Når du er ferdig med å sette på spennene, kan du begyne å lage en vanlig hesthale bak. bruk gjerne spray for å holde alle hårene inne og stram det godt bak.

Slik blir da resultatet!

 

Er dette noe du ville prøvd ut selv?
-Gilan

MAKEUP LOOK: SATURDAY NIGHT OUT

Da har jeg gjort sminke looken jeg lovte dere tidligere i dag. Var egentlig ikke planen å sminke meg, men siden jeg lagde dere et bildetoturial for et hår oppsett.. tenkte jeg det ville sett bedre ut med litt sminke på. Derfor, sminket jeg meg fort også gjorde jeg håret. Da jeg ble ferdig, tenkte jeg.. sminken jeg har på meg kan jo godt fungere som festsminke på en fredag eller lørdagskveld. Spesielt hvis en ikke ønsker å se oversminket ut. Da er lite skygge og mørke lepper tinget, tenker jeg! Så, siden det er mere arbeid med de hårbildene, legger jeg disse bildene ut nå. Så skal jeg prøve å fikse andre bildene til i morgen eller over i morgen!:)

Om du ønsker å delta på mitt første ukensblogg på blogg min, må du klikke HER og melde deg på. Trekker en på mandagen samt ukensleser :)Øyenskyggene er fra Mac. Leppene: en lipliner fra Kurdistan.. Flamor merket om jeg ikke tar helt feil. Har de i alle farger;)

Hvor ofte bruker du mørke farger på leppene?
-Gilan

GODE NYHETER

God morgen fine mennesker!

Jeg har sovet frem til kl 11. Utrolig deilig, ble litt sånn små lei meg når jeg våknet da. Men er vel typisk at en våkner tidlig når en er fri den dagen!

I de siste dagene har jeg fått utrolig mange bestillinger til brud og fest styling. Kundene mine har allerede begynt å bestille time til mai, juni, juli og august. Det gjør jo meg selvfølgelig kjempe glad og det betyr jo bare at folk har snakket bra om arbeidet mitt og anbefaler meg videre. Om det skulle fortsette sånn, så tror jeg ikke Gilan får reist i sommerferien. Anyways, for dere som leser bloggen min, så skjønner dere at jeg har vært på et par møter i det siste. De møtene gjaldt blant annet om mine sminke og hår kunder. Jeg skal nemlig begynne å ta i mot mine kunder i en frisørsalong! Salongen ligger på Youngstorget og er ganske sentralt. Jeg er glad for å slippe å gjøre det hjemme eller dra hjem til kundens bolig, selv om det er utrolig koselig. Jeg tror jeg kan jobbe bedre når jeg vet at jeg har et sted hvor jeg har alt tilgjengelig, og at det er gode lysforhold.

Glad nyhet nummer to er det at, de av dere som tidligere har spurt meg om hårfarge, klipp osv. Nå kan jeg endelig anbefale dere henne jeg kommer til å jobbe med, Nazdar, som da er eier av salongen jeg kommer til å ta imot mine kunder i. Så om du skulle trenge klipp, farge osv før du skal bli stylet av meg, kan vi godt gjøre det der. Jeg har aldri tidligere anbefalt noen til hår og klipp, grunnen til at jeg gjør det nå er fordi jeg vet at henne jeg kommer til å jobbe mye med. Hun er rett og slett en jente som vet hva hun driver med. Utrolig flink frisør til klipp og farge!

Nå kan du altså kontake meg og avtale tid med meg om du skulle trenge håroppsett, sminke, begge deler, napping av bryn, farging av bryn, klipp og farge. Jeg kommer til å prøve å være til stedet når du vil trenge klipp eller farge, slik at vi sammen kan finne ut om det er den riktige klippefasong og fargevalg til deg. Send meg mail på : gilan_sh@hotmail.com

Dette er også noe som Nazdar vil gi deg gode råd på. Alt i alt, er vi begge kjempe spente på samarbeidet vårt og jeg er rimelig sikker på at det blir mange fornøyde vakre jenter som går ut av salongen etter at vi er ferdige med de. Gleder oss masse:)

 

Kommer kanskje til å lage en ny sminkelook senere i dag, ha en fin dag nå så blogges vi! 

-Gilan

 

 

MAKEUP LOOK: FAIRYTALE

Da har jeg endelig plukket noen bilder av dagens jeg stylet Kasia til dette innlegget. Jeg tok utrolig mange bilder, Noen ble kanskje litt for lyse. Men jeg prøvde å justere fargene litt, så det ikke skulle se for lyst eller mørkt ut. For dere som ikke har fått det med seg, dette er første gangen jeg har tegnet et mønster eller noe liksom kunsterisk på noen. Så jeg hadde verken riktige farger eller pensiler til dette looket. Så, se bildene nå og vurder selv!

PS: Har ukens blogg på bloggen for første gang, klikk HER for å melde deg på:)MODELL: Kasia
(c): Gilmakeup

Syns?
-Gilan

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

Siden så mange av dere syntes det var en bra ide det at jeg skulle starte med å velge ukens blogg, tenkte jeg kanskje det var like greit å begynne med det! Eneste du trenger å gjøre er å skrive hvorfor jeg skal velge akkurat din blogg. Jeg kommer til å gå gjennom alle bloggene og velge den som jeg syns fortjener mere oppmerksomhet. Så, det er bare å melde deg på om du ønsker å bli sett av flere og få nye lesere:)

Velger også ukens leser med det samme. Hvem de to heldige er, får du vite på mandagen:D
LYKKE TIL! :D
-Gilan

How did it get so late so soon?

I dag har jeg hatt en utrolig travelt dag. Jobbet frem til klokken 19.00,  så gikk jeg og Dino senere ut igjen for å handle inn mat osv. Så var vi kanskje hjemme igjen rundt 10 tiden, siden da har jeg ryddet og vasket litt i skapene. Litt deilig å fått gjort det i en vanlig ukedag, mindre hjemmearbeid i helgen betyr det bare! ; )
Rett etter dette innlegget skal jeg overføre bildene jeg tok av Kasia for to dager siden og redigere de. Har ikke hatt tid til å gjøre det før nå, blir gøy å se hvordan bildene av det kunsteriske delen av meg blir. Hehe, for dere som ikke hadde fått det med seg, så har jeg for første gang laget noe typ kunsterisk på noen. Da stå kasia, min kollega som modell for meg. Utrolig koselig og deilig å få prøvd meg på andre ting en vanlig sminke.

PS: I morgen får du muligheten til å melde deg på mitt første ukensblogg innlegg. Jeg kommer til å velge både ukens blogg og ukens leser i løpet av mandagen neste uke:) Så, stay tuned om du ønsker flere lesere;)


Nå skal jeg nyte disse deilige knekkebrødene med kalkun og aioli hvitløksmajones, mens jeg redigerer bildene. For dere som ikke har smakt det før og vil prøve noe nytt, prøv det. GOD ER DET.

God natt<3
-Gilan

TIPS TIL BRUK AV SOMMERSKJOLER OM VINTEREN

Hvem har sagt at en ikke kan bruke sommerskjoler om vinteren? For oss som liker å beholde den femenine delen av oss til og med i kulden, er sommerskjoler tinget. En får jo ikke brukt sommer skjoler mer enn max 15 dager i året her, med mindre man drar på ferie og bruker de der. Jeg personlig, pakker aldri ned alle kjolene. Som dere ser på bildene, så bruker jeg de på mange forskjellige måter, uten å måtte fryse.

Kjole: Bershka (London), Cardigan (grå): Carlings, Svart genser: Bik Bok

Jeg bruker kjolene enten med en genser, lang cardigan eller med en kort blazer under vinterjakke med sjerf og alt. For oss som fryser litt mere enn andre, kan det være lurt med ullstrømpe og varmestrømper. Om jeg skulle bruke de, så tar jeg som oftest på meg en genser over, fordi at jeg er kjempe glad i skjørter. Spesielt blomstrete fargerike skjørter, som da også gir en kjedelig vinter dag litt mere liv og farge.

Pleier du å bruke sommerskjoler eller andre sommerplag om vinteren?
-Gilan

 

Skal jeg starte med det?

Kan regne med at mange av dere har startet dagen tidligere enn meg. Igjen i dag våknet jeg uten problemer. Med uten problemer mener jeg, alarmen min ringte på kun tre ganger, da var jeg på badet etter noen få minutter. Gikk også ut av huset 5 minutter tidligere enn hva jeg vanligvis pleier å gjøre. Det var skikkelig uvanlig for meg å vente på bussen og ikke springe til bussen. Hehe, dagen min startet rolig og fint med andre ord. Jeg håper at dere også har hatt en fin start på dagen!

Så til temaet. Jeg har så mange lesere som gjør dagen min mye bedre hverdag med de kommentene og fine ordene de skriver til meg og andre bloggere. Mange av de blogger selv og fortjener derfor mere oppmerksomhet, fordi de har fine blogger selv og har også utrolig bra personlighet. Derfor tenker jeg å starte med ukensblogg og leser fra og med fredagen. Da kommer jeg til å velge ukens leser ut fra de mest aktive leserne på bloggen min. Mens ukensblogg kommer jeg til å velge ut fra bloggere som melder seg på og skriver litt om hvorfor de tror de trenger mere oppmerksomhet. Da kommer jeg til å gå gjennom alle og velge et av de jeg syns hadde finest desing, skriver bra, er aktiv og har en ryddig blogg.BRA ELLER DÅRLIG IDE?:):)

 -Gilan

VINNEREN AV MITT FØRSTE GIVEAWAY BLE..

Da er vinneren av mitt første giveaway kåret. Det var hele 97 stikker som hadde meldt seg på. Fordi at jeg ikke hadde noen spesielle kraver for at en skulle vinne, så ble det utrolig vanskelig for meg å velge ut fra ingenting. Neste gang kommer jeg til å finne på noe litt mere kreativt slik at det blir lettere for meg å velge en vinner:) Fordi at denne avgjørelsen skulle være rettferdig, fikk mannen min æren til å velge. Jeg sa han kunne si et tall fra 1 til 97. Da sa han 77 med engang. Jeg bare å nei nå må jeg telle hele veien nedover. Han kom med flere forslag for hvordan jeg kunne lettere finne ut av det, men Gilan tar det selvfølgelig på sin måte. Telling, ta feil. telle på nytt, bli forvirret, så telle igjen og BAM: Etter mye telling ble vinneren altså :

Wa2wo -  Jeanette Walayat, Gratulerer! :D Nå må du sende meg din adr. på mail til : gilan_sh@hotmail.com

 

Vil dere se flere giveaway og konkurranser på bloggen?

-Gilan

Simple party/bride updo!

God morgen dere! Ville veldig veldig kjappt dele et bilde av et oppsett jeg igjen hadde prøvd på Kasia for en stund siden. Denne hår-donu´en kan brukes til både brud og selskap. Grunnen til at jeg prøvde denne oppsetten akkurat med Kasia, er fordi hun har utrolig mykt hår. Nesten umulig å lage oppsett med hennes hår, både jeg og henne ble sjokkerte når jeg var ferdig!

Modell: Kasia
(c) gilmakeup

Senere i dag vil jeg kåre vinnere til mitt første giveaway også vil det komme antrekksbilder.
-Gilan

Sweet dreams

Ville bare kjappt ønske alle dere en god natt søvn, jeg har hatt det utrolig koselig med familien min. Ble mye spising som alltid, av et eller annet grunn, så spiser jeg dobbelt så mye når jeg er der. Alt smaker så mye bedre! Så jeg sitter nå her og er stappfull i magen:) Deilig følelse. Hadde forresten fått en god del kommentarer på de to innleggene jeg hadde skrevet tidligere idag, jeg kommer til å svare alle de i morgen, siden jeg nå må legge meg med engang, fordi jeg har en lang og viktig dag i morgen! Men, takk til alle dere igjen, som kommer med så mange fine ord hverdag:) Jeg svarer dere i morgen! <3

Vil også med det samme minne dere på at jeg enda ikke har valgt vinnere av mitt første giveaway på bloggen, klikk HER for å komme til innlegget. Gøy at så mange av dere har meldt seg på! Vinneren blir valgt i morgen!

Skrev dette fra Dino sin MAC, velger derfor et gammelt bilde fra arkivet!;)

GOD NATT <3
-Gilan

TODAYS OUTFIT

Da går resten av dagen hos min mor. Ah, som jeg savner henne, den gode maten hun lager og de koselige kveldene med familien. Har ikke sett henne på en uke! Nå, får dere et antrekksbilde! Ønsker dere en kjempe kjempe fin dag videre:)Topp: Primark. Har skrevet om resten;)

Syns om antrekket?
-Gilan

WHAT MAKES YOU HAPPY?

Jeg syns det er utrolig gøy å kunne stille dere spørsmål som kan hjelpe meg å bli litt mere kjent med dere. Så, dette innlegget spør deg: HVA GJØR DEG GLAD?

Jeg kan for eksempel bli verdens gladeste person når jeg:

* Stiller opp for mine foreldre

* Hjelper mennesker jeg ikke kjenner

* Gjøre manne min glad

* Shopper

* Sminker meg selv eller andre

 

Jeg vil nå vite hva din topp 5 er, gleder meg til å lese hva som skal til for at dere skal bli glad! <3

-Gilan

TODAYS OUTFIT!

Hello sweet people!

For ikke så lenge siden, var Kasia min kollega hjemme hos meg. Jeg skulle prøve ut noe på henne som jeg aldri hadde gjort før. Noe kunstnerisk, rettere sagt mer  kreativt enn det jeg er vant med som ellers. Hun og Farid mente det ble utrolig kult, men selv syns jeg det ble ok. Men så tenkte jeg, for å være første gangen min, så var det ikke så verst. Hihi.. Bilder av den looken vil nok komme i løpet av uken! Men, nok om det. Jeg skal nå dele bildene fra dagens outfit med dere.

Genser/topp: Bik Bok, Reaten har jeg skrevet om i tidligere innlegg:)

Har du hatt en bra dag?
-Gilan

 

HVORDAN FÅ FLAT/STRAMMERE MAGE

Bildene jeg deler med dere nå er fra gårdagens treningsøkt sammen med Asma. Jeg hadde som sagt ikke trent på cirka 2 uker, så får meg var det utrolig deilig å trene igjen. Jeg tok mage og lår i går. Fikk også Asma til å ta et par bilder av de øvelsene jeg pleier å gjøre når jeg trener mage.

De tre første bildene er av et øvelse jeg elsker å ta for mage. Her skal man stå på alle fire, og dra opp kneet mot magen, slik som jeg gjør på bildet. Det er viktig at man strammer magen inn først også drar opp kneet mot magen. Du kan ta tempoet du ønsker å ta øvelsen med, jeg starter alltid rolig så til ganske raskt senere. Som regel tar jeg 3 runder av denne øvelsen med 30 sekunder om gangen. Men jeg gjør det ikke etter hverandre. Øvelsen jeg tar som nr to er bilde nr fire.
 4. Da står jeg på alle fire i 30 sekunder, blir det for tungt etter hvert, tar jeg 15 sekunder på alle fire og tar resten 15 sekunder som planke.  Slik som jeg viser på bildet under.


 Så tar jeg sit-ups med leggene opp. Det jeg gjør er å bevege meg oppover og får albuene til å treffe knesidene. Denne øvelse gjør jeg også i 30 sekunder.


 Jeg tar også sideplanke med hoftehev. Da tar jeg som regel 15 sekunder bare som planke og resten som hoftehev. Litt greit å trene hoftene også, når man først er i gang med mage;)

Når jeg noen dager bare tar mage, så trener jeg gjerne minst 3 av disse øvelsene, det du kan gjøre er å velge 3 av disse øvelsene og starte med 15 sekunder på hver med 15 sekunder pause x 3. Jeg pleier ikke å ha pause før jeg har gjort 3 av disse øvelsene engang. Da tar jeg 30 sekunders pause så på med igjen. Veldig effektive øvelser spør du meg. Jeg klarte først å se resultat når jeg begynte med disse øvelsene, speisielt den første:)

Bruker du å ta noen av disse mage-hofte øvelsene?

-Gilan

 

Ikke se deg tilbake om det ikke er for å lære, livet er en klatretur, og utsikten er fantastisk!

Jeg pleier som regel å skrive mandag igjen og klage over at mandager er så kjedelige. Nå, tenker jeg andreledes på det. Det er mandag, ny dag og ny uke. Verden er full av muligheter, smil og smitte andre med det. Dagen blir ikke bedre om du går ut med det sure fjeset ditt. Få i deg noe lett, sett på musikk når du fikser deg og ta med deg det gode humøret ut blant skolevenner og kollegaer! Mannen min pleier å si: Ingenting er verre enn ei smile løs jente. Jeg mener det samme om gutter. Så hvorfor ikke? Grunnen til at jeg tenker slik i dag, er fordi jeg rett å slett lei av å vente på sol og sommer, gå rundt å tenke på hva jeg skal gjøre når sola skinner. Disse gråe dagene er vel en del av livet, det er meningen at vi skal gjennom disse også.

Må forresten si at det overrasket meg om hvor mange av dere meldte dere på mitt første giveaway i går. Rundt 80 stikker har allerede meldt seg på. Jeg velger ikke før om noen dager. Så du kan melde deg på HER om du har gått glipp av det.

 Dagens tankevekker:

Ikke se deg tilbake om det ikke er for å lære, livet er en klatretur, og utsikten er fantastisk!

Gammelt bilde. Tatt av Farid.

 

Senere i dag vil det komme bilder fra gårdagens treningsøkt med tips for flatere mage. Pluss dagens antrekksbilder om dere er heldige!;)

Helt ærlig nå, hva tenker du om mandager?
-Gilan

 

 

GIVEAWAY

Hei fine dere!

Som takk til alle dere fine lesere, ville jeg for første gang ha giveway på bloggen. Det jeg gir bort denne gangen er en Body Lotion, Shower & Bath og Hand crem fra kicks. Disse kremene er 50 ml.

Alt det du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å legge igjen en kommentar på dette blogginnlegget med ditt navn og skrive at du er med. Du trenger ikke å være blogger selv for å være med i trekningen, alle kan være med på dette;) Jeg trekker en vinner i løpet av uken, så her gjelder det å kaste seg med så fort så mulig;)

Kremene ser slik ut, fant ikke riktig bilde til shower & bath og body lotion kremen.

 

LYKKE TIL!
-Gilan

 

Treningsinspirasjon, hvordan gå ned i vekt og hvordan holde seg i form.

Dette innlegget er for dere som flere ganger har spurt etter et innlegg om kosthold og trening. Her kommer det et innlegg om alt fra hvordan man kan få treningslyst til hvordan man kan gå ned i vekt. Fordi at mange av dere har spurt om mye forskjellig, skal jeg dele innlegget i tre hoved punkter. 1. Hvordan en kan få lysten til å begynne på trening, 2. Hvordan holde seg i form og 3. Hvordan en skal gå ned i vekt. Slik blir det lettere for deg å lese om det du vil vite. Jeg anbefaler ihvertfall at dere leser alle tre, mye nytting som en kan dele videre med venner og familie.

TING SOM FÅR MEG TIL Å TRENE OG SOM KAN FÅ DEG TIL Å STARTE PÅ TRENING.

* Inspirasjonsbilder. Jeg følger for eksempel ganske mange trening profiler på instagram.

* Blogger om kosthold og trening. Det er også noe som får en til å tenke, hei.. hun der er eks: også fra norge, hun har også mye å gjøre men hun trener og holder seg aktiv for det

* Bra musikk. Musikk har veldig mye å si for hvor bra en kan orke trening. Jeg syns trening er utrolig kjedelig uten musikk. Så god musikk kan både gi energi og motivasjon til bedre trening.

* Treningsblader, eller artikler om trening på nettet. Siden få leser blader nå. Du kan alltid søke opp et eller annet om trening/kosthold og lese om det. Det gjør at man i det minste blir litt mere obs på kosthold.

* Kontakte venner/familiemedlemer som er glad i å holde seg aktive. Dette tror jeg er noe som påvirker en mest når det kommer til trening. Spesielt hvis personen man snakker med er opptatt av både trening og kosthold.TING SOM GJØR AT JEG HOLDER MEG I FORM OG SOM FORBYR OVERVEKTIGHET:

* Jevne måltider er noe som hjelper deg å holde deg i form. Det å hoppe fra måltider gir deg ikke flatere mage, det gjør at forbrenningen din faller og kroppen starter etter hvert å gå i sparemodus.

* Ikke spis restene. Mange sparer middag restene, fordi de syns det er synd å kaste det. Sant, men lag heller mindre mat så du slipper å syns synd på maten i kjølskapet og spiser det rett før du skal i sengs.

* Ikke spis mat før du legger deg. Fett og sukker gjør og raske karbohydrater gjør større utslag på kroppen om natten.

* Begyn med trening istedenfor å gå rundt å tenke på det. Det er tungt å starte, men deilig å fortsette!

* Planlegg måltidene. Dette har jeg faktisk selv merket. Er middagen det siste man tenker på, så ender man som regel med det usunne på middagsborden. Man får lav blodsukker og spiser derfor hva som helst. Dette er noe som gjør at man får i seg feil mat og legger på seg.HVORDAN GÅ NED I VEKT:

Når det gjelder å gå ned i vekt, så må en være disiplinert nok til å klare å holde deg unna fristelser som innebærer søtsaker, usunn fett, og generelt raske karbohydrater. Det er vanskelig i starten, men så fort en har blitt vant med å venne seg til de vanene, så endres livstilen og lysten/sugen til søtsaker blir borte. 

* Det er veldig viktig at en setter seg en mål før en setter i gang. Det kan være alt fra en bukse som du har kjøpt 3 str mindre til en inspirasjonsbilde, som du vil se ut som.

* Det første og viktigste punktet er tålmodighet. Det er viktig at en husker på at dette er en prosses som tar flere uker og måneder.

* Så vil du trenge en fin kombinasjon mellom en sunn kosthold og en god treningsplan.

* Droppe de usunne desserene du må ta etter middag, byttet det ut med en fruktsalat.

* Bytte ut brusflasken med en vannflaske.

* Spise jevnlige, sunne og småe måltider.

* Ikke gå rudt å tenke på at du ikke skal drikke brus for å gå ned i vekt, tenk heller hvor sunt det er å gå rundt med en flaske vann i veska.

Om du mener at du ikke ser noe resultat i det hele tatt selv om du følger mange av disse punktene, så kan det hende at du har lav stoffskifte. Da er et legebesøk tinget.

Tunfisk med knekkebrød, kan en for eksempel spise istedenfor brødskiver med usunne pålegg.


Bruker du noen av disse metodene for å gå ned i vekt, holde deg i form eller for å få treningsinspirasjon?

Lykke til:)

-Gilan

NOE JEG IKKE FORTALTE DERE OM

GOD MORGEN!

Som mange av dere har merket, så har jeg ikke skrevet om trening i de to siste ukene. Det var rett og slett fordi jeg hadde tatt en pause fra trening. Jeg hadde mye annet å gjøre, det ble derfor lite tid til alt annet når jeg trente så mange dager i uken. Nå har jeg litt mer oversikt over hvordan dagene mine skal bli. Det har helt ærlig vært utrolig deilig med så lang pause fra trening. Jeg har slappet av, brukt trenings tiden til å finne ut av andre viktige ting. Nå som alt er klart, skal jeg  i dag på trening, først gang på to uker. Denne treningsøkten tror jeg kommer til å bli utrolig deilig. Jeg har ikke tenkt å jogge, slite meg helt ut fordi jeg vil og har prøvd å legge på meg litt. Ja, fordi at jeg hadde mye å tenke på, spiste ikke så veldig bra og trente mye, gikk litt sånn uforventet ned i vekt. Noe som er utrolig dumt, når jeg egentlig trener for å spise bedre. Så, derfor tok jeg pause for å se hvordan jeg kunne snu dette til noe positivt igjen. Nå fremover kommer jeg til å trene mer styrke og mindre cardio. Siden jeg som sagt bare vil holde meg i form og ikke trener for å gå ned i vekt!

SÅ, trening her kommer jeg om ikke lenge! I dag, skal jeg drepe magen min, lår og rumpe! Gledings:)

Dette bilder er fra mitt siste treningsøkt tror jeg, ah.. som jeg gleder meg til trening nå!

For dere som tidligere har spurt meg om et innlegg om kosthold og trening, den vil komme senere i dag:)

Pleier du å ta pause fra trening?
-Gilan

Todays date in pictures plus movie recommendation

Jeg vil for det første anbefale alle dere film elskere filmen vi så i dag: Django Unchained. Utrolig morsom og spennende action film med bra manus. Det varer hele 2,5 timer og ikke et minutt av filmen var kjedelig å se på! Det er vel ikke så rart når herr Quentin Tarantino, Står bak filmen som manusforfatter og regissør! Han spilte en liten scene i filmen selv, jeg syns han var flink, mens mannen min mente han ikke spilte så bra! Filmen var som sagt utrolig bra sånn ellers. Jeg anbefaler alle dere å se på den om du savner å se en god film!

Jeg nevnte at vi skulle spise hjemme først, men Dino bestemte i siste lite at vi skulle droppe å lage middagen hjemme og heller gå ut å spise noe, så dra på kino. Det gjorde vi og det var utrolig koselig. Jeg har tatt noen bilder med mobilen som jeg la ut på instagram, for dere som ikke følger meg der kan se de her:

Ja, hadde en sminkefri dag i dag også, må jo la huden puste litt i fred. Vikitg! Heter forresten Gilmakeup på instagram også:)

Jeg håper at alle dere har hatt en like fin dag:)
-Gilan

HAIR: ELEGANCE EVNING UPDO

Starter gjerne dette innlegget med at jeg er ubeskrivelig glad for at vi vant 5-0 mot Norwich, lykke! Skal egentlig lage mat nå snart, men før det tenkte jeg å dele dette bildet av oppsettet jeg hadde prøvd på min søster for en stund siden. Denne er perfekt for både ball, bryllup og andre annledninger, elegant er den! Her får dere bilde med engang, så skal jeg fortsette den fine lørdagen videre sammen med verdens beste mann og LFC fan, Dino! YNWA!


Modell: Rezan

Syns?

-Gilan

DD dag

God morgen dere!

Seriøst, det er lørdag igjen. Tiden flyr, helt seriøst. Til en sier hvilken dag det der, så har den gått forbi! Det er jo lørdag igjen, til i går tenkte jeg: åh,  helgen gikk fort. Så er det helg igjen?
Anyways, nok om det. For dere som lurer på hvorfor jeg har kalt denne innleggen for DD: så er det fordi jeg og Dino skal finne på masse gøy sammen i dag! Men før det, skal skal jeg starte dagen med å gå på et viktig møte! Så skal jeg prøve å kjappe meg hjemme for å se kamp med Dino så skal vi spise også kino! Gleder meg. Vi skal se Django unchained denne gangen, ser ut til å være en bra film utfra traileren.

Jeg skal forresten prøve å lage en ny sminke/hår look i kveld!:) Etter at jeg har svart på deres kommentarer på forrige innlegg! Må stikke nå, men lover å svare på de senere!

Dino og Dinê, fra vår bryllupsreise (Hellas)

 

Hva skal du i dag?
-Gilan

 

MAKEUP LOOK: Natural everyday makeup

De bildene jeg deler med dere er bilder jeg har tatt av min beste venninne, Asma. For et par dager siden kom hun hos meg og bare, smink meg slik at jeg kan se en forandring. Det som var med Asma, er at hun var slett ikke flink til å bruke concealer eller fikse sine øyenbryn. Dagen hun kom til meg, hadde hun med seg alt. Jeg skulle og ville bevise henne at hun kunne sminke seg bra med det hun hadde. Når jeg hadde sminket ferdig og hun så seg i speilet. Så hun på meg og bare: Er det virkelig mine produkter du har brukt? Ja, svarte jeg. Jeg lærte henne hvor stor forskjell man kunne se med og uten concealer. Siden da, har hun gått med concealer hele tiden, blitt flinkere til å forme sine øyenbryn og ikke minst lærte seg å bruke forskjellige børster. På akkurat disse bildene har jeg også brukt highlight på henne. Som da er den samme øyenskygge vi har brukt for øyesminke. Det er den fra MAC som heter for NYLON, om jeg ikke tar helt feil. Et av mine favoritt øyenskygger og highlighter! Det er den samme skyggen jeg fikk Sozan ( min venninne) også til kjøpe. Det er absolutt et must hos meg!

Eneste jeg ikke likte helt den dagen var hennes øyenbryn, eller fargen vi har brukt der. Den ble litt for svart..så nå har hun byttet den også med en litt lysere tone!!


Er ikke hun nydelig!?
-Gilan

 

JEG KOMMER I AVISEN!!

Hei og god torsdag kjære lesere!

For dere som har fulgt med bloggen min, så har dere sikkert lest om at jeg skulle noe spennende i går! Jeg ble nemlig intervjuet av Utrop avisen, som er nordens største flerkulturell avis. Vi snakket om blant annet om når og hvorfor jeg startet å blogge. Hvem mine lesere er og hvordan responsen jeg har fått så lenge. Vi snakket også litt om hvordan jeg har klart å få så mange faste lesere når jeg bare har blogget i 3. Måneder. Veldig gøy og spennende var det! Jeg tror den vil komme ut i løpet av januar!

Gammelt bilde.

Jeg ønsker deg en kjempe fin dag uansett hva du skal:)
-Gilan

 

MAKEUP LOOK: Sexy Glamorous Makeup

Hello dere!
Da var sminke bildene klare til å bli delt! Som mange av dere så, så hadde jeg tatt bilder av antrekket tidligere idag med samme sminke. Men grunnen til at jeg ikke la ut sminke bildene, var fordi det var en del bilder, så jeg måtte velge mellom, jobbe litt med fargene så dele! Har på meg falske vipper i dag, noe jeg aldri gjør for hverdagen! Men, ut fra min erfaring, så får man utrolig store og fine øyner når man har tykk eyeliner og falske vipper:) Husker dere forresten da jeg spurte om hva dere synts om den nye MAC lepstiften min? Det er den jeg har på  meg i disse bildene og jeg er helt enig med dere som sa at det ville sett finere ut om jeg hadde litt mere øyesminke!:) Så, her har dere bildene!:)

Products:

FACE:

Id bare minerals foundation powder + Id bare minerals rouge

Concealer: Makeup Mekka

 

EYES:

Mac Prep+Prime

Mac vanilla eye shadow

Brown- Flormar palette eye shadow

Mac espresso eye shadow

Mac waterproof eyeliner

Mac false lashes mascara

Lashes: Primark

 

LIPS:

Mac Myth lipstick

 

 Bruker du noen av disse produktene selv?
-Gilan

 

 

Blogglisten

TODAYS DATE

Jeg tenkte å legge meg litt tidlig i kveld fordi jeg nesten alltid legger meg sent og våkner trøtt og sliten! Jeg har hatt en utrolig fin dag, møtte som sagt Sozan, ei venninne etter jobb. Jeg hjalp henne med å kjøpe sminke. Så hun kjøpte en god del MAC øyenskygger, børster osv. Målet mitt er å få henne til å bruke litt mere skygge i hverdagen! Fordi at hun skal gjøre det, skal vi først ta en liksom mini kurs hos meg, slik at hun vet hvordan hun skal bruke det vi har kjøpt idag! Det gleder jeg meg masse til, for jeg elsker å lære bort sminke!Jeg og Sozan dro og spiste etter sminke shoppingen! Fant ut at jeg ikke fikk tatt bilde, eller glemt å ta bilde med henne idag også. Vi to skal alltid snakke så mye at vi får vondt i halsen. Koselig jente! Disse to bildene er tatt av henne:)

Jeg er forresten glad for at dere likte svarene, og jeg må bare si det igjen: Jeg er glad for at jeg spurte dere de spørsmålene, for nå vet jeg litt om noen av dere! Utrolig kult at det flere fra Danmark, Sverige, England osv som følger med bloggen min! Det liker jeg:) Nå kjære dere, nå skal jeg pusse tenner og legge meg, i morgen skal jeg gjøre noe veldig spennede etter jobb. Hva det er kommer jeg til å skrive om etter at jeg har gjort det! hihihi.. gleder meeeg!

Håper at du har hatt en fin dag:) God natt nå!
-Gilan

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE DEL 2.

Da har jeg svart på resten av spørsmålene fra spørsmålsruden. Håper dere  liker svarene;)

Hvor mye tar du betalt for sminke og hår? Liksom, du er kjempe flink! Hvis jeg en dag skal på fest og ønsker at du skal fikse meg. Hvor får jeg tak i deg? Bestille time, osv..

Du kan sende meg mail på gilan_sh@hotmail.com Så kan du få en prisliste og evt. Tlf nummer!

 

Jeg har alltid lurt på hvordan du og mannen din møttes?

Jeg har tidligere skrevet om det. Klikk HER for å komme til linken !

 

Jeg er elsker håret ditt når du krøller det skikkelig. Hvordan gjør du det? i isåfall hvilken krølletang bruker du, krøllene er så store og fine. Kan du lage video.

Video kan jeg ikke lage, har dessverre ikke tid til video i perioden her. Kanskje senere. Men om du klikker deg in på denne linken http://www.youtube.com/watch?v=oOkYOFf3EoU så vil det sånn cirka hvordan jeg gjør det! Det du kommer til å se i den videoen er noe jeg gjør når jeg ikke ønsker liksom perfekte krøller. Men på bildet under eksempel, har jeg brukt en vanlig krølletang. Som er av den smale versjonen.Øyebryna dine, de er sååå sykt fine, kan du lage tutorial, jeg har greid å ødelegge øyebryna mine, så nå er jeg avhengig av øyenskygge og eyeliner, på bryna, men det ser så feil ut. Jeg har brunt hår, og farger bryna svart, fordi jeg ikke finner øyebryn fargen min, har aldri farget det. Det passer ikke til ansiktet.

Du må alltid bruke en tone lysere enn ditt hårfarge. Så om du har brunt hår og bruker svart på brynene dine, så må du kutte det ut I DAG! For du vil først og fremst se eldre ut og se ut som om du har masse sminke på deg! Jeg bruker en øyenskygge fra MAC for å farge mine bryn. Her kan du se hvordan jeg gjør det:


En bra selvbrunning?, er så blek at det begynner å skremme meg!!

Jeg er nok ikke bedre enn deg der, haha.. jeg tror ikke det fins bleikere mennesker enn meg. Så jeg har gitt opp! Jeg har aldri sett bra resultat av selvbrunningskrem, fordi jeg er for lys og kan fort se flekkete ut! Så sorry!

Hvordan bruker man highlighter, og en bra som du bruker, eller anbefaler.

Jeg har egentlig bruk JL sin highlighter i en lang periode og den er ganske bra for bla. Fest. Men den jeg bruker for hverdagen nå, er fra Makeup store. Den bruker jeg stort sett nedover nesen, på skinnebeina, over og under øyebryn, over leppene og på hakka.


Tips til hvordan man kan gå ned i vekt, ikke lenge til våren og sommeren!! apropos sommer, hva skal du i sommerferien? gleder du deg?

Spise sunt og jevnlig. Bytt ut: brus, godteri og andre søtsaker  i hverdagen  mot vann, frukt og grønnsaker!:) Alt dette med trening, så vil du se resultat!

hvilken yrke er best, barne-pedagog, eller administrasjon og ledelse- studie

Det vet jeg helt ærlig ikke, men om du mener hva jeg mener er best, så elsker jeg både administrasjon og ledelse og barnepedagog.  Men om jeg måtte velge, så ville jeg ha valgt administrasjon og ledelse, siden jeg elsker salg og økonomi.


Hva skal du gjøre i sommerferie?

Vet ikke enda, blir kanskje en lang ferie i Thailand!

 

Når du skrev om bryllupet ditt så sa du noe som" og endelig fikk vi lov å gifte oss til slutt" Var det noe problem mellom familiene eller no som sto i veien? Hva var det egentlig?:)

Oi, Ingenting spesielt. Bare sånn jeg skrev det, mente at ting begynte å falle på plass, familiene ble enige om ting og tang osv. Det er ikke bare bare å gifte seg skjønner du, hihi!

Og var det ikke vanskelig å stole på en gutt og begynne å snakke med han på facebook? Hvordan klarte du å stole på han når du ikke kjente han så godt i virkeligheten? Var det ikke litt vanskelig i starten?:)

Jeg snakket ikke med han 24/7 altså. Vi hilste av og til og snakket om film. Ble ikke noe seriøst før jeg så han for første gang. Han var venn med mine søsken også forresten.

Og hva syntes foreldrene dine om at dere var sammen?

Vi var aldri sammen før vi forlovet oss!
 

Hva syntes han om at Derya går med lettkledde klær. Og legger ut bilder med bikini på bloggen?

Det kan jeg dessverre ikke svare på, fordi Gud vet hvor mannen min er nå og jeg hadde tenkt å svare på spørsmål om meg, ikke andre.

 
hvordan fikk du jobb på butikken? er butikken din?

Søkte som alle andre, gikk på intervju og fikk jobben.

 

Nevn 3 fneste jente navner på kurdisk du liker best?

Torin, Aronk og shane


Nevn 3 gutte navner du liker best?

Alan, Jan eller (can) og Dino. Ja, jeg liker korte navn!Hvilken årsmoddel er du?

1991


kan du sett disse i rekkefølgen du mener blir riktigst:
Mann, mamma og barn...

MIN rekkefølge: Mamma, mann så barn. Jeg tror barn blir nr en etter hvert når man selv blir mor. Jeg vet ikke.. vanskelig! Men må bare si at jeg elsket dine spørmål! Kreativt, det liker jeg!

Kunne du tenkt deg å komme til stockholm for å sminke brud på hennes bryllup på julaften 2013?

Det er noe jeg ikke kan svare på før jeg har fått snakket med selveste bruden.


Bruden som giftet seg, var det Shlir? Hun ble kjempe fin...

Ja, det var henne. Tusen takk!


Hvor mye tar du får brud håroppsett og sminke?

Du kan sende meg en mail, så får du tilsendt en prisliste!

Har du lyst til å dra til usa? Hvis ja, hvor?

Om jeg drar ditt så kommer jeg til å reise til så mange steder så mulig!


Kommer del 2 av bryllupet ditt på bloggen? Bryllupsreisen? Osv?

Del to er allerede ute! Klikk deg inn på bryllup på sidemenyen så ser du det!


Hva er dine planer fremover? Skole osv?

Det er litt vanskelig å svare på. Jobber nå, blir kanskje skole etter hvert!


Snakker du mest norsk eller kurdisk med mannen din?

Begge deler, men mest kurdisk.


Har du tenkt til å bo i Norge for alltid?

Nei.


Hvilket land har du vært i?

Syria, Hellas, England, Danmark, Sverige, Irak, Tyrkia?bare de tror jeg.

Jeg går på vg1 nå og syntes det er veldig slitsomt.. :/ hadde du det sånn du også??

Mhm, veldig! Men du må tenke på hvor deilig det blir når du er ferdig!

Har du noen gang shoppet på nordby shoppingcenter i sverige?? På grensa? anbelafes på det sterkeste!!!

Oi, nei.. det visste jeg ikke! Takk!

Har du det bra? 

Jeg har det kjempe bra takk, håper det samme med deg!

 

Fortell om beste hendelsen innen bransjen din til nå.

Hm? det er bestandig gode hendelser, men det aller beste må være det at jeg snart skal være makeup artist/stylist for en musikkvideo!

 

Hva slags utfordringer møter du når du er gift?

Å venne seg til det store ansvaret som da er et hjem og at en ikke lenger er singel, bortskjemt og alene.

 

Jeg lurer på om du kan enten ta bilder av huset ditt, eller filme huset ditt, for at vi kan se hvordan den ser ut?

Dessverre. Det er noe jeg kan gjøre etter at vi har flyttet ut og kjøpt ny leilighet!

Pleier du å ta sånn falske negler for en periode som en måned? er det dårlig? skader det neglene? er det irriterende?

Jeg pleide å gjøre det ofte. Jeg følte at jeg fikk mye svakere negler av det. Limet er kanskje ikke akkurat det beste for neglene. Og irriterende kan det være for de som ikke er vant med lange negler.


Er du stolt over å være kurder?

Veldig.


jeg har et spørsmål, hva hadde du gjort hvis xwanaka det hadde skjedd noe som død/ ulykke med dine nærmeste, dom foreksempel xwanaka moren din, mannen din, søskene osv.. ?

Hm, spesielt spørsmål. Vanskelig å svare på når jeg ikke har opplevd noe slik enda (takk Gud). Jeg tror ikke jeg kan svare på denne. Men det jeg kan si er at, det er ganske varierende for hvordan et menneske kan klare seg gjennom en slik situasjon. Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort. Døden er jo noe alle kommer til å gå gjennom og når den først tar en person fra oss, så er det ikke så mye man kan gjøre enn å be for at den personen har det bedre der.

 

 Jeg lurer på om de kan legge ut bilde elr en video om hvordan du har plassert/sortert dine klær og sko...

 Ja, men ikke før vi har flyttet til et nytt leilighet!


Kan du også lage en video der du viser deg helt uten noe sminke og sminker deg hverdags sminken. Det hadde vært toppers på ALT.

Såpass, det kan jeg gjøre! Absolutt!

 

Hvordan er det at dele sin hverdag ned folk du ikke kender altså på din blogg?

Tenker ikke så mye over det, men gøy er det når du vet det betyr mye for noen og at man kan lære de noe, er enda mer spennende.

Hvor fik du den ide fra, altså med at blogge?

Når flere spurte om jeg kunne blogge istedenfor den tidligere sminke gruppen jeg hadde på facebook.


Har du indtil videre oplevet at nogle har misbrugt dine billeder eller informationer?

Nei, heldigvis ikkeJ

Kan du endelig lave kurdisk med ( såsom, iprax, helebi, tersehk osv.)

Haha, du tok de vanskeligste. Jeg kan brinc, suppe, kylling og sånt! Hihi

 

Hvordan får du deg tid til å blogge? siden det er mye å gjør på blogg, laster bilder, rediger bilder, skrive om ting tang og osv.... samtidig har du jobb, familien, kjærlighet, venner og osv...

Det er helt sant det du skriver, om arbeid bak bildene, skriving osv. Men jeg har alltid hatt interesse for bilder, redigering og skriving. SÅ, blogging er ikke det vanskelig este for meg sånn sett. Jeg blogger når alt annet er på plass og gjort, i fritiden med andre ord.

 

hvor kjøper du øyenbryns skygge/penn? du gjør bryna dine så bra.

Har et par stykker. Men de jeg liker best er fra Mac og den andre fra Makeupmekka.no !

 

Ha en fin dag videre!
Gilan

 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN del: 1

HEI!

Jeg hadde fått inn en god del spørsmål denne gangen. Har altfor lite tid nå til jeg kan svare på alle. Jeg deler de derfor i to deler. Jeg skal prøve å svare på resten av spørsmålene i løpet av neste uke! Det er forresten utrolig koselig at så mange av dere svarte på de spørsmålene jeg hadde stilt! Gøy å bli kjente med mine lesere også!:)

Hva er det beste med den jobben du har?

Om du mener jobben min som brud styling: Så er nok det beste det at jeg får være en del av jentas viktigste dag i livet, når det gjelder styling av bruder. Det er en ubeskrivelig følelse når man har gjort en god jobb og gjør en god dag enda bedre for noen.

Har du noen gang gjort en ting feil slik at kunden har flippa helt ut?

Ikke enda heldigvis. Men det hender at jeg selv innerst inne blir sint på meg selv noen ganger og tenker ? jeg kunna gjort det bedre?.

Hva er din største drøm?

At hele familien min samles igjen engang.

Har du noen kjæledyr?

Nei, men skulle gjerne ha hatt en liten hund!

Favorittferiested?

Av de stedene jeg har vært.. så må det være Kefelonia- hellas og Kurdistan.Duhok

kan du svare på spørsmålene med video blogg?

Dessverre. Kommer til å ta langt tid!

Liker du min blogg? mohtadin.blogg.no

Syns du er utrolig flink, med tanken på hvor gammel du er så har du en fin og ryddig blogg. Stå på!

Hvilken blogg leser du fra blogglisten?

Har ingen faste fra blogglisten utenom Derya sitt.

What do you want to achieve in life the most? like maybe to have children? or your own makeup shop?

I would love to have both. Family comes first offcourse. But I want to be succesfull and work with what I love.

 Liker du barn? når har du tenkt til å få barn?

Både jeg og Dino elsker barn! Men når vi tenker å få barn er ikke sikkert enda. Eneste vi tenker er at vi må ha en stabil økonomi, jobbe med noe vi elsker også tenke på barn. Kan aldri føde med mindre jeg vet jeg kan gi barnet akkurat hva hun/han kommer til å trengeJ

Hva er dine hobbyer?

Lese, skrive, ta bilder, trening og ikke minst blogge.

Når begynte du å blogge?

For cirka 3 måneder siden tror jeg?

Hva jobber du som?

Jobber som selger hos Arous AS, der selger vi brudekjoler også jobber jeg som sminkør og stylist. Som da igjen bare er hobby!

Når fant du ut at du ville satse på å jobbe med brude styling?

Når flere og flere mente at jeg burde satse på det, minnet meg hele tiden på at jeg burde gjøre noe innenfor det yrket. Ettersom jeg begynte å ta flere oppdrag, merket jeg selv hvor deilig det var å jobbe som brud styling. Det er utrolig spennende hver gang! 

Elsker hårfargen din! (snakker om den du nylig har farget, den lyse) Jeg lurer på hvilken farge det er.. Navn på fargen? :) (Hvis det er fler/en blanding av farger vil jeg vite hva alle fargene heter, og hvordan du har fått den fargen!

Jeg vet dessverre ikke hvilken farger frisøren har brukt. Spurte liksom ikke om det!


Religion?

Muslim-Sunni

Høyden din?

152 cm

Er du utdannet ferdig som frisør? if not, hvor har du fått alt erfaringen fra?

Nei. Erfaringen har nok kommet som følge av interessen jeg har for hår og sminke.

 Hvor langt kan du reise for å style en brud? altså har du en avstands grense.

Tja. Den lengste turen har vært til Fredrikstad. Kommer an på kunden, kan diskuteres;)

Kan du komme med mer videor?

Klart, det vil sikkert bli mer av!


Hello, lurte på hvem det er som tar bilde av deg? eventuelt hvilket camera funksjon, sysnes bildene dine er dritt fine :D

Som regel så er det mannen min Dino som tar bildene. Men det hender at jeg tar bildene selv også noen ganger. Tusen takk!
JG ER EN JENTE PÅ 16 ÅR. JG LIKER EN GUTT OG HAN LIKER MEG TROR JG FORDI VÆR GANG JG PRETER MED GUTTER/GUTT SÅ KOMMER HAN OG SNAKKER MED SAMME GUTTEN DA OG TAR ORDET FRA MEG JG TROR IKKE AT HAN LIKER AT JG SKAL PRATE MED ANDRE GUTTER JG LIKER HAN VELIG MYE. MEN JG FORSTÅR IKKE HVA JG SKAL GJØRE DT VERRSTE ER AT VI ER FRA SAMME LAND -_- MEN JG LIKER HAN VELDIG MYE <3 JG MERKER AT NÅR JG SER PÅ HAN IGNONERER HAN MEG, NÅR JG SER BORT SER HAN PÅ MEG:(HVA SKAL JG GJØRE SORRY AT JG SPØR DG MEN JG SYNNES DDU ER DEN RETTE PERSONEN JG KAN SPØRRE. TUSENTAKK<3

Så søt. Veldig vanskelig å hjelpe når jeg ikke vet hvor godt dere kjenner hverandre. Prøv å snakk med han? Hvis du føler at du er veldig glad i han, så kan jo du prøve å bli kjent med han! Eller så må du bare vente til han tar kontakt! Jeg hadde i hvert fall ventet! Hihi

Hvor mange lesere har du?

Nå i det siste så har jeg cirka 400-570 lesere.

Er det noen i Kurdistan som leser bloggen din? isåfall hvem leser den?

Japp, jeg har ganske mange venninner/kusiner/venninnene deres og alle de jentene som tidligere var medlem av min gilmakeup gruppe leser den. Eller, leser og leser, ser på bildene stort sett! Siden det er på norsk. Har også en god del fra blant annet UK, danmark og sverige. Nå som blogg.no ikke lenger teller utenlandske lesere, viser blogg listen mindre lesere enn det jeg egentlig.

Hva er det beste med Kurdistan(duhok)?

Menneskene, minnene, utestedene og ikke minst været!


Dette er et eksempel på hvorfor jeg elsker Kurdistan. Det er alltid noen du kan henge med, du kan gå ut når som helst og være ute så sent som du vil! 

Kan du ha ett innlegg om Kurdistan, om kulturen, eller religionen, hva du liker å gjøre der? hadde hvert veeeeldig gøy:)

Det kan jeg helt sikkert gjøre!

 

Da stopper jeg her nå, resten av svarene vil komme i løpet av denne uken engang! Ha en fin kveld videre!

-Gilan

 

MAKEUP LOOK: PARTY QUEEN

Da var det på tide å delen denne looken som da jeg har snakket om en del i disse dagene. Grunnen til det er rett og slett det at: dette var et nytt look for meg. Jeg har eksempel aldri før prøvd eller gjort noe med vipper. For denne looken, satt je glitter på enden av vippene og på leppene. For å lage den maksimale fest looken. Jeg elsket den og håper mange av dere også vil like det. Når det gjelder øyenskyggen, så har jeg brukt vanlig grå øyenskygge men satt den på slik de gjorde det rundt 40-tallet.For dere som syns leppene kan bli for mye, her har jeg tatt bilder uten noe på leppene også. Her kan da du velge hvordan du vil være på leppene. Slik kan man faktisk også bruke denne looken for blant annet kostyme fest, bursdagsfest, bryllup osv. 

Fra skala 1 til 10, igjen?
Ha en koselig søndagskveld videre dere!

-Gilan

TODAYS OUTFIT, MAKEUP AND HAIR

Det er egentlig rett før vi skal ut av huset, vi skal nemlig ut å besøke noen av våre gode venner: Sanaz og Rune. Utrolig koselig par! Vi skal se LFC kamp, spise og kose oss! Tenkte å dele antrekk, hår og sminke bildene fra i dag med dere.

I dag er også siste dagen hvor du kan spørre meg om hva du vil HER. Svarene på spørsmålsrunden vil komme i morgen!


Siden krøllene mine blir for rottete etter to dager, valgte jeg å bare rulle det oppover bakifra og feste det med hårspenner;) tar max 3 min!Genser: New look (London), Skjørt: H&M, Strømpe: H&M, Sko: Nelly, Ring: Arts&crafts, Halskjede: Pull&bear (London)

Senere i kveld vil det komme bilder fra den siste looken jeg har gjort. hoho.. tror dere vil like bildene;)
Dine planer for i dag?

Gilan

Damn for en dag!

Ingenting gikk som planlagt i dag. Jeg våknet tidlig, spiste frokost med Dino så var planen egentlig å vasket leiligheten og dra til svigers for middag. Plutselig beste jeg meg for å se mamma i noen timer. Jeg dro først til Arous for å plukke laderen min. Skulle egentlig rett til mor etter det. Men der ble jeg oppholdt i cirka 1 time, det var nemlig en brud der som ville at jeg skulle fikse henne for bryllupet. Vi har klart å avtale tid for prøvetime i dag! Det blir mitt første norsk brud, hihi. Når jeg var ferdig med det, dro jeg til mor. Jeg ble der til cirka kl.18.00 Så kom Dino og plukket meg opp, vi dro til svigermor. Da jeg dro ditt, så jeg verdens vakreste bursdagsbarn og det mener jeg. Verdens vakreste jente jeg vet om. Derya, hun jenta der.. er umulig  å ikke elske henne. Hun strålte som en stjerne da jeg så henne. Hun skulle feire bursdagen i dag, så rommet hennes stappfullt med pene jenter. Der hvor de fikset seg til festen. 

I morgen skal jeg dele bilder av den nyeste looken jeg har laget med dere. Dino så bildene nå og han mente at det var utrolig kult look. Han mente også at bildene ble sykt bra med tanken på lys osv, that made me happy. For Dino er 100% ærlig, aldri om han hadde sagt det om han ikke mente det. Så gled dere;)


Gammelt bilder, har dessverre ingen fra i dag.

Har forresten en spørsmålsrunde på gang. HER kan du spørre om hva enn du vil, svarene vil komme på mandagen.

Har du hatt en fin dag?
-Gilan

MEG UTEN SMINKE

God morgen dere!

Håper dere har sovet godt og er klar for dagen i dag! Det er i hvertfall jeg, snart blir det frokost med verdens beste. Før det, tenke jeg å dele et bilde med dere mange har spurt om før. Meg uten sminke. Jeg tror mange forstår det sånn at jeg ikke kan gå ut uten sminke, eller uten å fikse meg. Det er helt feil, jeg har sagt det før og sier det igjen. Jeg har aldri brydd meg om andre, når det gjelder mitt utsendet. Jeg har flere ganger gått  på jobb uten å sminke meg, trening..ute med familien osv. Så nei, jeg må ikke sminke meg hverdag bare fordi jeg er glad i sminke. Jeg er faktisk veldig opptatt av at ansiktet mitt skal få ny og frisk luft. Ihvertfall 2 ganger i uken. Pluss at Dino liker meg bedre med nesten ingen sminke på!;) Så her, får dere et bilde av Gilan uten sminke. Skjønner ikke hva som er så galt med å være uten sminke, men jeg bryr meg ihvertfall ikke. Sminker meg kun fordi jeg elsker sminke og fordi jeg for min egen del, føler meg noen ganger mer komfertabelt med sminke enn uten. Siden nesten alle går med det nå;) Det gir meg rett å slett litt mere liv i hverdagen!

På bildet her hadde jeg faktisk nettopp våknet!

 

Går du ofte uten sminke?
-Gilan

 

NEW MAKEUP LOOK

Hello dere!


Jeg har hatt en utrolig koselig fredag! Jeg har hatt en bra dag både på jobb og etter jobb. Jeg og Dino dro på kino, vi så Gangster Squad. Aldri om jeg hadde sett den filmen om Ryan Gosling ikke var med, Sorry baby.. men han er virkelig et av mine favoritt skuespillere! Utrolig bra film forresten, dere som har tenkt å se den: GLED DERE! Vi dro å spiste mat etter Kino så kom vi hjem. Med engang vi kom hjem, sprang jeg på badet, ikke for å gå på toalettet men fordi jeg hadde utrolig lyst til å lage en ny sminke look, jeg aldri hadde gjort før! Jeg gjorde det og ble nettopp ferdig med å overføre bildene. Sitter her fornøyd mens jeg hører på Eric Benet.

 Igjen, for dere som kanskje har gått glipp av det så har jeg spørsmålsrunde på bloggen nå. Klikk HER for å komme til innlegget. Kommer til å svare på spørsmålene på mandagen.

Gammelt bilde!Beklager at det ikke ble outfit bilder som jeg hadde lovet i dag! Hadde ingen bra kamera med meg!


Jeg håper at dere har hatt en like bra fredag! Nå skal jeg svare på noen kommentarer fra forrige innlegget før jeg finner senga!

- God natt fine dere!

BRUDSTYLING HÅR OG SMINKE

Da har jeg endelig fått redigert noen bilder til dere! Her får dere sett hvordan resultatet av den siste bruden jeg hadde ble. Jeg får dessverre ikke delt privatbilder ( som min mann to til brudeparet og heller ikke bilder av hvor bruden vises 100%) Men, det viktigste med sminke er vel øynene og av stylingen er hår? Her, får dere sett hvordan jeg sminket henne og fikset hennes hår fra det hun hadde til resultat. Vi bruke en hel pakke klippe extension på henne for lengde. Som dere vil se på bildene under, så hadde hun ganske mye volum i håret fra før av, men fordi at hun nettopp hadde klippt seg, måtte vi bruke extension for nok lengde! Hun ble positivt overrasket over hvordan jeg satt extensionene for henne, slik at man ikke kunne se at hun hadde brukt det. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet fordi hun og alle rundt henne var det! Du kan nå se bildene og fortelle meg hvordan du likte det jeg gjorde:)

Har forresten spørsmålsrunde, HER kan du spørre meg om hva du vil!
Ja, her står jeg og spør henne om hvordan skille hun ønsker.Klarer dere å se forskjellen mellom hennes hår og extensions? Brukte nesten alle extensionene på under delen!Ser ut som jeg trøster henne på det bildet her, bare Gud vet hva jeg fortalte henne der! hihiSiden hun ikke har mørke brune øyner, brukte jeg grønn øyenskygge for under delen av hennes øye. Det ble utrolig pent!

Er ikke mannen min utrolig flink til å ta bilder? Alle bildene er tatt av han, Farid omer.

Fra skalla 1 til 10?
-Gilan

SPØRSMÅLSRUNDE!!

God morgen alle dere der hjemme, på jobb eller på skolebenken!

Tusen takk til alle kommentarene på det forrige innlegget! Nå som det er flere som har spurt om en ny spørsmålsrunde, tenker jeg også at det er på tide. Mitt første spørsmålsrunde var da jeg nettopp hadde begynt å blogge. Nå har jeg mange flere lesere, som jeg veldig gjerne også vil bli kjent med, så jeg vet hvem jeg skrive til. Derfor gjør jeg det slik denne gangen:
Vi kjører vanlig spørsmålsrunde først, der hvor dere spør om hva enn dere lurer på. For at jeg skal svare på din spørsmål, så må du svare på minst tre av disse  spørsmålene (svar gjerne på alle) :

- Navn og alder ?

- Hvor du er fra?

- Hva du liker best/ minst med bloggen min?

- Hva syns du om blogge min generelt  og hvor lenge har du følget meg?

- Nevn to av dine hobbyer?

Bilde fra bryllupsreisen til Hellas...ah, brun og blid var jeg her hihi!

 

Senere i dag vil det ENDELIG komme bilder fra Fredrikstads bruden jeg stylet. Kan også hende at jeg legger ut outfit bilder senere.

Ha en super fredag så lenge!

-Gilan

TOYDAS OUTFIT AND MAKEUP!!

Som jeg også skrev  i det forrige innlegget, så skal jeg på bursdagsselskap i dag. Har derfor pyntet meg litt ekstra i dag. Enn det jeg vanligvis gjør. Utrolig gøy å sminke seg ordentlig igjen og fikse håret som jeg pleide å gjøre i gode gamle dager, hehe. Jeg var veldig usikker på hvordan jeg skulle være på håret i dag, spurte derfor mannen min i går om hvordan han syns var finest. Svaret viste jeg selvfølgelig før han svarte: Krøller baby, du er finest med krøller. Da ble det krøller i dag. For dere som har spurt meg om dette før. I disse bildene er mitt hår 100% naturlig. Noen ganger, når jeg har veldig dårlig hår dag, jukser jeg litt med krølltang. Da bruker jeg bare å krølle den opperste delen, eller de delene hvor det er veldig rottete.

Beklager det med vannmerket på alle bildene, men jeg har blitt frastjålet bilder før og vil helst unngå at det skjer igjen.

Outfit: Skinnjakke: H&M, Skjorte: Risøe?, Skjørt: New Look (London), Halskjede: Arts&Crafts, Ring: Bik Bok, Strømpe: Bik Bok, Sko: Primark
Sminke: Id bare minerals foudantion - Makeup Mekka Concealer- Mac øyenskygger - Maybelline gel liner - Mac myth lepstift.

Ha en strålende kveld videre dere!
-Gilan

LOOK OF THE DAY: Bride updo.

GOD MORGEN fine dere!

Deler nå et bilde av en brud jeg hadde noen måneder tilbake. Hun hadde lyst på noe stramt, simple og som kunne gi henne litt høyde. Da kom vi fram til det dere ser under. Hun hadde egentlig noen ider om hvordan hun ville være på håret men viste ikke 100% hvordan hun ville ha det oppe. Om det skulle være stramt eller litt løs med volum, slik at hun kunne se litt høyere ut. Jeg har gjort denne type oppsett før, men aldri med volum på toppen. Så for meg var det ganske spennende og gjøre det slik for henne. Hun var kjempe fornøyd med resultatet! Gjorde forresten både sminke og hår til henne, men hun ville ikke vise ansiktet. Det blir derfor bare bilder fra baksiden, dessverre!

Skal forresten på en bursdagsselskap med Dino etter jobb i dag. Til en god kompis av han,  som heter Kristian med hans dame! Deler derfor outfit + sminke bilder senere i dag! Har pyntet meg, litt.. hihi

Resultatet av hår oppsettet!

 

Dine planer for i dag?
-Gilan

MAKEUP LOOK: Summerlove

Vet helt ærlig ikke hvorfor jeg kaller denne looken for summerlove. Eller det kan hende jeg kaller den det fordi jeg savner sommer og freshe farger. Of.. jeg har aldri vært så veldig innpå det med dårlig vær, klage osv. Men jeg tror jeg merker at jeg begynner å gå  lei av mørket og savner solstråler! Nesten litt trist.. men men, å se på gamle sommerbilder hjelpe litt! Derfor deler jeg denne looken med dere, som jeg har laget sist sommer..

Omg..blomstrete kjole, fargerik halskjede.. fresh øyenskygge.. sommmmmmmmer<´3

 

Hvilken øyenskygge farger bruker du mest om sommeren?
-Gilan

BRUD STYLING BILDER - teaser

Da tenkte jeg at det var på tide med en teaser fra stylingen av bruden jeg hadde for noen uker siden, i Fredrikstad. Det var min og min mans første oppdrag sammen, han skulle ta bilder mens jeg skulle style bruden og etter det være "secound shooter" med han.

 

Det kommer alltid noen søte jenter rett etter jeg er ferdig med bruden og spør pent " kan du bare ordne skyggen min". Sier selvfølgelig ja når jeg har noen minutter ekstra;)

Resen av bildene og resultatet vil enten komme senere i kveld eller i morgen! :)

Har du noen ganger vært på en kurdisk bryllup?

-Gilan

MAKEUP LOOK: Summerparty/bride makeup

Endelig er arbeidsdagen over! Deler nå et bilde av en sminke look jeg hadde for noen uker siden. Denne looken kan fungere som fest sminke, men en kan også gå med den til hverdags om man eks dropper vippene, for å gjøre det mindre festlig! Ikke akkurat verdens beste kvalitet på disse bildene, men x HTC´en min gjorde sitt beste her! hihi

 

 

Senere i kveld vil det kanskje komme outfit bilder fra i dag:)
-Gilan

LOOK OF THE DAY: Braid/party updo in less then 10 minutes!!

Hei og god dag alle fine!

Sitter på jobb nå og har tenkt å dele et bilde av et håroppsett jeg laget i løpet av mindre enn 10 minutter. Dette kan være perfekt for den enkle bruden, som ikke har lyst på mye men samtidig ha en romantisk og "løs" oppsett. Denne har jeg laget for et par måneder siden, jeg prøvde det ut på min kollega Kasia. Siden var på jobb og hadde smykker, slør osv tilgjengelig, prøvde jeg selvfølgelig med dee også. Dette kan også være noe for bruden som har ekstremt dårlig tid!

Har forresten en god nyhet til dere som ser etter ny jobb. Vi på Arous AS (brudekjolebutikk) søker nå ei jente til 100% stilling. Klikk HER for å komme til annonsen!

 Modell: Kasia
Tilbehør: Arous

 

Syns om oppsettet?;)

Ha en fin dag så blogges vi senere,
-Gilan

 

LONDON INNKJØP DEL 3: KLÆR

Da var tiden inne for siste innkjøps innlegg fra London, som da er Klær. Jeg har tidligere vist både det jeg har kjøtp av sminke og tilbehør også. For deg som har gått glipp av det og vil se innkjøp nr.1 og 2. klikk HER for sminke innkjøp. Klikk HER for å se smykker/vesker og sko innlegget.

Dette var da mitt siste innkjøp i London. Du må bare spørre om pris/butikk på de forskjellige. Skriver det ikke nå fordi 1. jeg har dårlig tid 2. Jeg har de ikke i nærheten nå. Men jeg kan svare om du lurer på noe!

Syns?
-Gilan

Just when I think that it is impossible to love you any more, you prove me wrong.

Hva kjærlighet kan gjøre med et menneske er jo ikke til å tro. Jeg hater mandager, stod opp trøtt og sliten og ville ikke annet enn å legge meg igjen. Jeg har aldri i mitt liv likt mandager, det er den tungeste dagen i uke for meg! Jeg kom på jobb med de samme negative tanker så BAM! Ser jeg dette når jeg slår på macen min:
  

GJETT om jeg smilte fra øre til øre da jeg så dette. Det er liksom noe skikkelig uforventet. At han kan komme på sånt tidlig om morgenen! Jeg klarer selv ikke å tenke på noe annet enn at jeg er trøtt og vil sove mere. Jeg har helt seriøst ikke ord som kan beskrive hva Dino betyr for meg. Eneste jeg kan si er at jeg er heldig og at Gud elsker meg for å ha gitt meg deg! Baby, jeg kommer alltid til å elske deg! Jeg sitter nå her og smiler. Noe jeg vanligvis ikke gjør så tidlig på mandager. Hehe..

Dette er et bilde fra forlovelsesfesten vår. Jeg blir alltid kjempe stolt av å se det bildet: fordi jeg har "designet" den! hihi

Jeg sier alltid til Dino: Jeg håper at alle jenter får en gutt som deg, han er helt seriøst en drømmemann. Han har alt ei jente ber om! Derfor håper jeg at alle jenter får en mann som oppfyller deres drømmer. For ingenting i verden kan noen ganger få deg til å føle deg like bra som kjærlighet.

 

Senere i dag vil det komme siste London innkjøp innlegg nr 3. Som da er klær. Nå ønsker jeg alle dere en utrolig fin dag med masse kjærlighet!

-Gilan

OLD PHOTOSHOOT

Satt og så gjennom noen gamle bilder og kom over noen jeg fikk lyst til å dele med dere. Disse er tatt for to år siden i Operahuset. Eller, det var egentlig ikke et planlagt photoshoot. Jeg var ferdig på jobb og hun hadde som alltid lyst til å ta bilder. Da dro vi til operahuset og tok noen bilder. Det begynte  å blåse så mye at folk måtte forte seg ned igjen! Utrolig gøy var det uansett!


Et tegn på at dette ikke var planlagt: se på mine negler, hihi


Japp, det blåste for mye!

Bildene er tatt av min søster, Rezan.


Syns?


LONDON INNKJØP DEL 2: Sko/smykker/vesker

Hei og hei! Sitter her og ser LFC kamp sammen med mannen min, vi leder! woho! Deler nå bilder av London innkjøp del 2. Orker ikke å skrive pris og butikk på alle, spør om det er noe du lurer på så kan jeg svare senere i kveld. Vi skal på trening senere når kampen er ferdig! Gledings!

Ah, sånne hadde jeg ønsket meg lenge!

 

Ha en fin søndagskveld videre dere:)
-Gilan

 

KUNDE: Fest sminke

Hei og god morgen!

Tenkte å dele bilde av denne vakre jenta som er min svigerinne. Jeg fikset hennes sminke for en fest for en stund siden. Hun har utrolig vakre øyner som er utrolig lette og samtidig veldig vanskelige å sminke. Grunnen til at jeg blir små redd for så store øyner er fordi man må jobbe ekstra godt med hver eneste detalj.

Jeg har flere ganger brukt henne som model for diverse looker, hun er virkelig wow!;)Model: Rewshen
(c)Gilmakeup

Syns?:)

LONDON INNKJØP- DEL 1. sminke

Da tror jeg det var på tide med et innkjøps innlegg fra London! Her får dere sett det av sminke og produkter jeg har kjøpt. Som jeg også skrev i tidligere innlegg så kommer jeg bare til dele sminke og div produkter nå. Deretter ha et eget innlegg for klær og sko senere.

Dette tror jeg er det beste jeg kjøpte i London! Burberry body parfyme. Deilig!

Trengte en fresh "naturlig" lepstift fra MAC og fikk endelig kjøpt det på flyplassen!

Har aldri brukt denne mascaraen fra MAC før, skal gi både god lengde og volum, for se hvor bra den er! Prøvd den?

Id børsten min var blitt for gammelt, så jeg kjøpte en ny børste + ny Id rouge. Klarer aldri å bruke annet enn denne rougen, har brukt den i over 3-4 år og har enda ikke funnet bedre;)Min favoritt gel eyeliner!


Billige lipgloss og neglelakk fra primark

Vippene er også fra Primark.. billige og gode som bare det;)

Et håroppsett børste ble også med hjem, bare fordi den var rosa!

 

Bruker du noen av disse produktene selv?
-Gilan

KUNDE: Forlovelsesfest styling

Hei og god lørdagskveld dere!

Sitter her å ser film sammen med Dino. Nettopp trent og fått i oss god mat! Ville dele disse to bildene av en vakker jente jeg hadde i sommer. Hun skulle ha forlovelsesfest og ville at jeg skulle style henne. Hun hadde egentlig kort hår, vi satt extensions for henne for lenge og volum. Utrolig vakker jente med god personlighet! Her kan dere se bildene hennes:
Syns?
-Gilan

MAKEUP LOOK: Colourful party makeup

God morgen kjære lesere!

Håper alle dere har sovet like godt som meg og hadde en snillere drøm enn det jeg hadde! Våknet for bare en liten stund siden og snart må  vi spise noe og begynne rydde i leiligheten, det ser ikke ut etter at vi kom tilbake hjem foregår. Senere i dag blir det helt sikkert trening med en god middag senere! Jeg ble forresten ferdig med å pakke ut i går, brukte hele 2 timer på å ta bilder av alt og legge de på plass! Tungt.


Nå, siden det er lørdag. Tenkte jeg å dele en sminke look med dere som skal ut i dag! Kanskje det kan være noe for deg som enda ikke vet hvordan du skal sminke deg til festen;) Denne kan selvfølgelig også være utrolig fin i mørkere eller andre farger. Vil en ha det enklere så kan en droppe eyeliner og bare ha skygge og viper.

Dine planer for i dag?
-Gilan

 

Årets første treningsøkt

Yes, i dag klarte vi å komme oss på trening etter en lang dag på jobb. Det var utrolig deilig å få rør litt på seg igjen! I dag trente jeg og Dino det samme: Biceps, triceps og mage. Jeg har begynt å trene mage, jeg elsker det nå! Mens jeg trente så mannen min på meg og bare: wow, du har fått fin fasong. Jeg ble så glad at jeg trente enda hardere, fordi jeg vet han ikke ville ha sagt det om han ikke hadde ment eller sett det. Haha. Elsker at han er ærlig.
Etter trening kom vi hjem og jeg startet med engang med middag. Det ble fisk med ris! Utrolig deilig. Litt kjipt at jeg glemte grønnsaker hihi.

Nå skal jeg jobbe videre med bildene fra siste bryllupet vi var på (bruden jeg stylet). Håper at jeg blir ferdig med det i kveld slik at jeg også kan begynne å pakke ut!

Skjønner helt ærlig ikke hvorfor bildene nekter å bli lastet opp riktig.

Yumi!

God natt fine dere!:)
-Gilan

LYST Å VÆRE MED i EN MUSIKKVIDEO?

Hei og god dag alle sammen! Ville bare dele denne annonsen med dere som er interessert i skuespill eller kjenner noen som ville passet til denne rollen.

I forbindelse med en musikkvideoinnspilling, lørdag 02 februar, søker min mann etter en jente som oppfyller disse kriteriene:

* Alder: 20-25 år

* Høyde: 160-170cm

* Hårfarge: Alle farger

* Slank/normalbygd kropp

* MÅ bo i Oslo.

* MÅ sende bilde av ansikt, forfra, profil og helfigur.

* Sette av hele dagen: 02.02.2013

Det vil i første omgang bli tatt ut 5 aktuelle jenter, deretter skal vi ha en audition, hvor vi velger ut en person.

For mer info send meg mail, med bilder og kontaktinfo til: post@fratresfilms.com

Vennligst vær obs på at vi KUN besvarer de aktuelle kandidatene.

 

Mvh

Farid/ Produsent

www.fratresfilms.com

 

Her kan dere se noe av Fratresfilms tidligere arbeid:

Du må gjerne dele annonsen videre!

 

Kort om London turen + bilder

Da har vi endelig kommet hjem igjen. Hvor deilig er ikke det etter en lang shoppings-tur? Selv om vi bare var i London, så har turen vært utrolig spennende og uforglemmelig. Paret vi var hos, min kusine Vian og hennes mann Mazin, var helt utrolige å henge med. Vi fire hadde en veldig god kjemi sammen, det gjorde turen vår enda mer gøyal. Jeg tror ikke det ville vært det samme om vi hadde valgt å bo på hotell: 1. Fordi det var vår første gang i London: 2. Fordi jeg ville shoppe og trengte noen erfarne som kunne få meg til riktige steder.

I løpet av de 4 dagene vi var der, brukte vi to hele dager på shopping. Den ene dagen var vi i Oxford Street, sammen med paret vi var hos. Det var da jeg kjøpte mest tror jeg, men Dino ikke helt var i shopping humør, eller var det kanskje fordi han bart på noen tunge poser? Det ble i hvert fall mye klær/sko i shopping i Oxford Street. Shoppings dag 2. Dro jeg og Dino til West Field shoppingsenter.   Der kjøpte vi alt fra klær til sminke og annet.

Når det gjelder nyåret, så hadde vi egentlig tenkt å se på fyrverkeri i London. Så fant vi ut at vente tiden var på flere timer, og været var ikke noe særlig bra. Så da bestemte vi oss for en koselig middag og ble der til rundt 1 tiden. Restauranten vi var på var Italiensk. Helt utrolig hvor gode og hyggelige mennesker de er! Det var live musikk med dans.

Startet selvfølgelig dagen med Starbucks kaffe.

Meg og Vian, min kusine.Me and my better half.

M and M

Hvert år får britere et juletre som en takk for hjelpen under andre verdenskrig. Dette er noe som har foregått i hele 64-5 år. Nice hva?

Mr. Nelson Mandela

Meg og min bibik igjen.

Når det gjelder shopping, så kommer jeg ikke til å pakke ut før i morgen. Så jeg vet ikke når jeg kan komme med innlegg om innkjøp. Eneste jeg vet er at jeg skal dele det i tre forskjellige innlegg. Klær-sminke-sko/smykker. Siden det er mye av alt.

Hvilken av disse tre katagoriene vil dere at jeg skal skrive om først: Klær, sminke eller sko/smykker? Velger den flest av dere vil;)
God natt nå fine dere, så blogges vi!
-Gilan

LAST SHOPPING DAY IN UK.

I dag var vår siste shoppingsdag i London. Jeg er helt ødelagt i føttene. Jeg har byttet sko to ganger i dag, fått vannblemmer og sitter nå igjen med plaster. Jeg har så vondt i føttene at det stikker. Men, tro meg dere. Jeg har kjøpt akkurat det jeg trengte! Nå har vi brukt opp våre 40kilo (med klær). Hvor deilig er ikke det?
Ville egentlig bare komme innom for å si hei. Jeg gleder meg til å komme hjem, sove riktig, blogge ordentlig og gå på jobb igjen (den siste var en løgn).

Setter ved to helt randome bilder fra gårsdagen. Det vil helt sikkert bli litt mere bilder når jeg er hjemme.

 

Me and my new best friend. (St. James´s Park)

God natt fine dere og takk for alle kommentarene på forrige innlegg.
-Gilan

A picture teaser from London

Hei!
Har egentlig bare noen minutter på meg til å skrive dette. Skal spille kortspill snart etter en lang dag i London. Har sett utrolig mye nytt og spennende. Mere om disse dagene kommer jeg helt sikkert til å skrive når jeg er tilbake. I morgen skal jeg og mannen min på shopping igjen, gleder meg som en liten unge. Jeg har kjøpt cirka 50% av det jeg trenger, så de neste 50% skal jeg ta igjen i morgen! Vi har brukt opp 20 kilo nå og i morgen kjøper vi ny koffert  (20 kilo) for morgendagens shopping, siste shoppings dagen! Wiii, gledings!

Før jeg glemmer, beklager for at jeg ikke svarer på deres kommentarer. Rekker det dessvere ikke det pga dårlig tid. Tusen takk skal alle dere ha! Jeg elsker alle kommentarene:)

Noen bilder fra dagens London-tur.


Alt du ser av plagg på meg ink sko, er noe av det jeg har kjøpt her i London.


Mazin og DinoØnsker dere en god natt nå, så blogges vi kanskje i morgen!
-Gilan

Sola skinner i London

Hei og godt nytt år nok engang!
Jeg sitter her og klarer ikke helt å se opp pga solstrålene som kommer gjennom vinduet. Deilig! Ville raskt ønske dere en fin dag på det nye året og ønske dere det beste av det beste i de kommende månedene. For dere som har satt nye planer for dette året, nå har du sjansen til å lage en forandring. Jeg har forresten hatt en utrolig kul og unik nyttårsfeiring her i London. Jeg kommer til å blogge mer om nettopp dette når jeg er tilbake.

Meg, Dino og våre fantastiske vennepar som vi er hos i London; Mazin & Vian.  Oss fire fra feiringen igår.

Ha en strålende dag videre og kos dere inn i 2013.

- Gilan