hits

januar 2014

Juks deg til kortere hår!

Hei dere! Ting gikk ikke heeelt som planlagt idag ettersom jeg helt plutselig bestemte meg for å stripe håret tidligere idag. Ja, du leste riktige jeg stripa håret selv idag! Utrolig utfordrende, men ble super fornøyd med resultatet! Deler bilder av resultaet med dere i morgen! Vet helt ærlig om ingen som tør å stripe håret sitt selv, men det er jo meg igjen.. Som ikke er red for å prøve ut nye ting, i hvertall på meg selv haha.
Jeg har hatt en utrolig avslappende og koselig dag sammen med nydeligesøteogsmarte Derya! Vi spiste sammen først, shoppa litt også avsluttet vi daten med en deilig frappuccino fra Starbucks:)

Jeg deler bare før og etter bilder av bilde- tutorialen jeg hadde tenkt å dele med dere idag, til jeg får tid til å lage bildekollasjer av step by step bildene. Dette er for alle dere som ønsker å variere frisyren uten å måtte klippe seg!

#bob #korthår #juksdegtilkorthår #blondhår

En mixed fredag avsluttes med stil!

Vinter, kulde, snø, sludd/regn, været generelt er noe vi klager over daglig, selv om vi alle vet slik det er om vinteren her i Norge. Mens jeg ventet på min kunde istad, stod jeg i vinduet med kaffekoppen min og så på snøen falle. Så tenkte jeg, snø er egentlig ganske vakkert. De fallende lette, småe og uskyldige snøflakene er umulig å ikke like. Her om dagen satt jeg og leste litt om snøflak. Det er så rart å tenke på at naturen er så perfekt at det alltid danner symmetriske snøflak i alt det kaoset oppe i atomsfæren. Noen ganger så er det vanskelig å se at de er symmetriske, men når man f. eks sitter i bilen noen ganger og ser snøen treffe vinduet, kan man se hvor perfekt hver og en snøflak er. Poenget mitt er, snø gjør faktisk vintern vakker og stemningsfull.

Ok,det var dagen metrologitime, så nok om snø og atomsfæren for nå hehe. Jeg har hatt en vellykket kunde her i idag. Det gikk veldig raskt og bra i og med det bare var hårstyling. Hun var som sagt tidligere i et av mine innlegg make-up artist selv. Som regel, vet man selv hva en kler av sminke og type look. Bilder av resultatet deler jeg med dere til uken! Snart skal det ryddes litt her, så skal jeg gjør meg klar til en date, med verdens vakkreste jente Derya. Senere i dag kommer hår tutorialen som jeg lovte dere i går:)God helg <3

Blogges


Pink head

Heeei igjen dere! Gud så trøtt og sliten jeg er blitt etter kiropraktor timen. Sov ca en times tid etter at jeg kom hjem i dag, men føler meg fortsatt ikke så veldig bra, er sååå slapp! Vi kom hjem for litt siden, Dino var på fotballtrening mens jeg var hos min søster i et par timer. Utrolig koselig og nå blir det enda koseligere med serien Sons of anarchy og den deilige lemon isboksen under! Har aldri før spist den, jeg håper det smaker godt (og er sur) hvis ikke så er det siste gangen den får være med hjem, jeg som aldri kjøper sånt hihi. I morgen starter jeg dagen med noe veldig spennende, jeg skal ta i mot en kunde som skal forlove seg. jeg kan derfor ikke være oppe så lenge, fordi jeg må være opplagt til i morgen!:D Nå starter Sons maratonen hos oss igjen!

Pssst: Deler et nytt bilde- hårtutorial med dere i morgen!

God natt, engler! <3

En deilig følelse

God dag dere! Hvordan har dagens deres vært så langt? Jeg startet dagen litt tidligere enn hva jeg egentlig er vant til og dro rett til kiropraktor- timen min som var klokken 11.00 Som kanskje en del av dere har fått det med seg, så har jeg klaget på mellom skuldrene mine i en periode nå. Smertene kommer liksom frem med engang jeg sitter litt feil, eller etter å ha jobbet litt. Mens jeg satt og ventet på at jeg skulle bli ropt opp, kjente jeg plutselig at nervene begynte å ta litt av haha. Jeg hadde hørt hvor hardhendt han kiropraktoren kunne være. Veldig flink, men damn det var pain haha. For å si det sånn, fra han begynte å kjenne på de stedene i nakken og ryggen min som jeg hadde smerter i til han ble ferdig hadde jeg øynene hardt lukket og kunne ikke gjøre noe annet enn å bite sammen tennene og tenke på at de smertene ville hjelpe. Det var så vondt når han tok på de stramme musklene i nakken min at jeg i et øyeblikk hadde lyst til å stikke av. Men, tro meg dere. Det her hjalp som bare det. Jeg følte plutselig at hodet mitt var mye lettere når han var ferdig og følte meg mer våken når jeg så rundt meg. For en deilig følelse!

Har du/har du hatt nakke - mellom skulder problemer?

Powerful

Rett før jeg meg satt ned i stad for å spise litt mat etter et par timer med jobb, fikk jeg en melding fra ei venninne av meg, Kevrin. Litt usikker på om dere husker innlegget jeg hadde om henne for noen måneder siden, men dette er som sagt ei veldig veldig god venninne av fra Nederland. Vi ble kjent med hverandre gjennom Instagram og siden dag en har vi hatt skikkelig god kontakt med hverandre. Anyways, hun startet meldingen med å si hvor glad hun er i meg, hvor mye vår vennskap betyr for henne også sa hun: Jeg skal sende deg noe som jeg vet kommer til å gjøre deg glad. Da ble jeg utrolig spent! Jeg ble helt sjokkert da jeg så bildet under. Jeg var sikker på at det var noe bra og nytt hun hadde gjort, men at hun igjen hadde brukt et bilde av meg var enda mere fantastisk! Jeg ble helt satt ut da jeg så bildet, jeg elsker måten hun har redigert den på, hvor sterk og mektig jeg ser ut, fjærene og hele opplegget! Kan nesten ikke bli mer powerful enn det der hihi! Jeg bare elsker elsker det! Du kan klikker her for å komme til innlegget jeg skrev om henne sist gang. Der har jeg også delt en del bilder av hennes tidligere arbeid.

Du kan følge Kevrin, eller KevKills som hun heter på Instagram HER, for mere fantastiske bilder!

Er ikke hun bare heeeelt rå på det her?

Haters don't really hate you..

..they hate themselves; because you're a reflection of what they wish to be.

Hat er verken bra for den som hater eller den som får den mot seg. At noen mennesker kan hate andre uten en spesielle grunn, er noe av det verste en kan gjøre mot seg selv. At de har det behovet  å måtte rakke ned på andre mennesker for å føle seg bedre bak en skjerm, er utrolig trist. Tenk hvor mye annet fornuftig den tiden kunne gått til. Jeg har alltid sagt at jeg ikke klarer å være rundt negative mennesker og derfor godkjenner jeg heller ikke hat- kommentarer her på bloggen. Ikke bare fordi jeg hater negativ energi men også fordi jeg ikke ønsker å få oppmerksomhet fra andre pga disse menneskene. Det er litt rart å tenke på at dere som hater bruker så mye av deres tid på å komme innom bloggen min hver eneste dag ( noe som er bra for meg ) skrive kommentar etter kommentar uten å få det publisert. Hvorfor? Hvordan orker dere? at dere ikke har viktigere ting å gjøre skjønner jeg ikke helt. Så kjære dere, dere kan velge å bruke deres tid på å skrive negative kommentarer til meg, se meg nå mine mål eller droppe det. Det er heeelt opp til dere! Men det her må dere huske: Dette er min blogg, jeg skriver, deler og misliker akkurat det jeg vil:) Jeg har så mye positivt rundt meg som jeg kan være glad og takknemlig for at det ikke er plass igjen til et eneste negativt ord:)Peace out and remember, what goes around comes around :)

New makeup look: Snowflake

Snowflake, snowflake, little snowflake... ♫


Hud:

Mac primer

Smashbox foundation -  studio skin

Smashbox photo set pressed powder - light

Rouge - Id bare minerals warmth

Eyes:

Anastasia

Eyeshadows: Flamor beige/brown pallete

Eyeliner: maybelline drama gel eyeliner

Eyebrows: Anastasia Beverly Hills

Lips:

Mac Myth + Snazzy

 

Syns?

A good friend knows all your best stories. A best friend has lived them with you..

God morgen herlige dere! Det ble en sen natt på meg og Dino i går. Vi så Snabba Cash 3 og den varte i hele to timer. Både jeg og Dino syns nummer 1 og 2 var mye bedre enn nummer tre. Den gikk liksom for treig. Men, Snabba Cash filmer er fortsatt store favoritter hos meg med mange flinke skuespillere!

Jeg hadde en herlig dag sammen med Asma i går forresten. Etter at jeg møtt henne mye senere enn avtalt, ble hun med så jeg kunne gjøre det jeg skulle. Så tok vi en bitte liten shoppingstur, jeg skulle liksom bare hjelpe henne med noen produkter hun trengte. Det endte selvfølgelig med at jeg også kjøpte et par ting. Nesten umulig å unngå det, i hvert fall når jeg og henne er sammen hihi. Etter det tok vi en koselig kaffe sammen, så overtalte jeg henne til å være med oss hjem til middagen, etter at vi hadde handlet mat. Mens Dino hadde møte i stua etter middagen, var jeg og henne inne på rommet og snakket om alt og ingenting. Mens hun snakket til meg, stå jeg foran speilet og lekte med håret mitt. Så sa hun helt plutselig, hvorfor i all verden lager du ikke flere bilde hår- tutorials? Fikk litt kjeft for det, men det hjalp masse! Takket være henne, har jeg nå laget noen nye bilde hår-tutorials for dere! Nå som jeg satt og så på de bildene, merket jeg fort at jeg hadde savnet det og vil lage enda flere! Wiii, gled dere:D

Senere i dag deler jeg detaljer bilder av sminken jeg hadde i går med produktoversikt.


Nå blir det frokost snart med mannen så skal jeg prøve å komme meg på trening i dag. Lenge siden jeg har trent, pga alle de magenyremix problemene! Ønsker alle dere en nydelig dag også blogges vi senere:)

Fratres Films

Fratres Films har nå ny logo og hjemmeside!

Mange av dere har flere ganger spurt meg om min mann har en hjemmeside, hvor dere kunne se hans arbeid. I dag har endelig hans hjemmeside blitt lansert www.fratresfilms.no !!! Der kan dere se de fleste produksjonene han har hatt gjennom de siste årene. Jeg er helt sikker på at dere vil finne en del underholdning på siden. Del den gjerne videre! Dere kan også følge Fratres Films på Facebook. Klikk HER for å komme til hjemmesiden og HER for å komme til Fratres Films fanpage på Facebook. Jeg elsker designet på siden. Fortell meg gjerne hva dere syns!


#Fratresfilms #film #fratres #faridomer #filmproduksjoner #nyhjemmeside #Tidløsdesign

STOLT KONE!

Todays details

God dag herlige lesere! Akkurat nå er jeg på vei til byen for å møte Asma. Det ble en liten misforståelse mellom oss tidligere i dag noe som førte til at Asma måtte vente på meg i halv time. Skulle egentlig møte henne 13.00 men er på vei først nå haha. Off, greit greit.. Det var ingen misforståelse, det er bare jeg som ikke klarer å møte opp på tide. Skal bli bedre til det i år!

Jeg har en del viktige ting å gjøre i dag, skal derfor møte henne så prøve å rekke det jeg skal! Når jeg er ferdig med det jeg skal gjøre, skal jeg handle mat. Fordi i kveld får vi en spesiel gjest til middag!
Det er en regissør som skal være hos oss i forbindelse med Tv2 produksjon som Dino skal i samarbeid med. Jeg kan si i korte trekk at det handler Dino, programmet blir vist på tv2 iløpet av mars/april i år. Kommer tilbake til dette når det nærmer seg. En annen ting som også er verdt å nevne er at jeg kommer til å "release" noe spennende som omhandler (igjen) Dino iløpet av de neste timene:)

Ha en nydelig dag så lenge dere, vi blogges senere!

Easy party updo

Hej dere! Håper dere har hatt en bra dag så langt. Jeg har brukt hele dagen på å slappe av hihi. For en liten stund siden, spiste jeg en deilig middag sammen med mannen. Vi skal også se en film sammen om ikke så veldig lenge, noe jeg gleder meg veldig til siden vi ikke har gjort det på veldig lenge! Over har dere forresten to bilder av et oppsett jeg lagde for ikke så veldig mange dager siden. Veldig enkelt oppsett som jeg har satt opp uten noen hårprodukter. Det eneste jeg har brukt her er hårspenner. Jeg vurderer å lage step by step bilde- tutorial av denne og den forrige som jeg la ut sist gang. Håper dere liker den!

Hva syns dere om dette oppsettet?

Svar på spørsmålsrunden del 2!

Hva syntes du om at det er så mange som prøver og etterligne deg med og , lage blogg og " tror de er flinke med sminke og overdriver sminken noe helt sykt.

Først og fremst: Jeg blogger for å inspirere andre og jeg har flere ganger skrevet innlegg hvor jeg skriver om hvor viktig det er å følge sine drømmer. Men, det er enda viktigere at man er seg selv. Det er bare slik det er, vi mennesker blir inspirert av hverandre hele tiden, men noen glemmer dessverre seg selv og blir for lik de menneskene de ser opp til. Noe som ikke alltid er så bra : ) For min del at så kan det komme enda  mange flere bloggere, så lenge de er seg selv og fortsetter å være det.

Mange flere har spurt meg om akkurat dette spørsmålet. Jeg tror jeg kommer til å ha eget innlegg om det snart.

Vi som følger deg ser hvor mange kurdiske jenter prøver å være som deg, farger håret.. Krøller det, prøver å late som om de har som dine interesser, og din personlighet. Hva sier du til det? Et eks på det er Hevrest.. Det har du kanskje hørt før også.

Som jeg også nevnte på første spørsmål, så blogger jeg for å inspirere og motivere andre. Jeg får bestandig kommentarer og meldinger fra ukjente som nevner jenter som prøver å være som meg. Jeg blir bare glad av å se at andre gjør ting som meg, det betyr bare at de liker det jeg gjør! Jeg håper bare ikke at de glemmer seg selv og sin personlighet. Fordi ingenting er bedre enn å være seg selv:)


 

Først å fremst vil jeg si; destet te xush gilan gelek serblndm bite <3! Syns du er veldig flink og bruker tid på innleggene dine. Slav bo mala hngo hene. Hvis du flytter til Kurdistan, hva vil du jobbe med?

Tusen takk skal du ha, û gelek supas bo te ko tu bloggê min dxini. Om jeg hadde flyttet dit så hadde jeg garantert jobbet med det samme som jeg gjør her, styling og sminke. Jeg føler at det liksom er ment at jeg skal jobbe med det spesielt bruder. Jobbet jo i en brudekjole salong i ca. 2 år også jobber jeg med styling av bruder nå hihi.

 

Kommer det et lite clip fra bryllupet deres? Det hadde vært supert å få sett det.

Skulle virkelig ønske at jeg hadde tid til å gjøre det. Akkurat nå har både jeg og Dino masse å gjøre. Men, jeg har ikke glemt det!

Dino: Liker du FC Barcelona? Ja eller nei med begrunnelse :)

Dino: Jeg har ikke noe i mot FC Barcelona, jeg syns de spiller fremragende fotball og har uten tvil verdens beste spiller i mine øyne som er Messi. Men, jeg er Liverpool gutt og har vært det siden 1991 og det er det laget som er i mitt hjerte. Og Gilan, haha. Den satt jeg på (Gilan)Hvordan går det med hår konkurransen din?

Kom til finalen, men de valgte ikke meg: ( haha. De trodde sikkert ikke på at krøllene mine var ekte:(

 

Hva slags type klær er "no go" for din del?

Klær med masse krystaller og falske merker haha, klarer ikke engang å se det på andre. Jeg har ikke råd til veldig dyre merkeklær, men aldri om jeg bærer på en fake Dior veske for eksempel.

 

har du noen gang sett en bollywood film? evt hvilken? (spurte dette spørsmålet på forrige spmrunde som aldri kom ut)

Jeg har aldri vært fan av lange filmer og Indiske filmer tar dessverre aldri slutt. Haha, jeg har sett veldig få Indiske filmer. Men, den ene jeg har sett syns jeg er utrolig bra! Husker ikke helt hva navnet var på den, men det er noe med Akbaar eller noe sånt hihi. Velgdi bra film!


Først må jeg si at jeg digger bloggen din. Faktisk så er du min favoritt blogger <3
Jeg lurte på om du kan ha slik innlegg hvor du viser din kolleksjon av sminke..

Jeg har faktisk hatt en slik innlegg tidligere, du kan klikke her for å komme til innlegget. Kan sikkert lage flere slike innlegg med litt mer detaljer!:)


Hva liker du best ved utsende ditt ?

Oi, det her har jeg faktisk aldri tenkt på før. Men, om jeg må velge en ting, så må det være håret mitt. Må innrømme at jeg har vært veldig veldig heldig der!Hva irriterer du deg over?

Mennesker som ikke respekterer sine foreldre. Får så lyst til å gå bort til de og sparke de i magen haha. Både det og negative / utakknemlige mennesker som bare går rundt og klager på livet, det er noe som irriterer meg sykt.


Hva er dine svake sider ?

Glemsk, vil jeg si. Det tror jeg er et av mine svake sider.

 

Er du utdannet? Hvordan ble du make-up artist?

Rett etter videregående kom jeg inn på Hio - Bibliotek og informasjonsvitenskaps linja, noe i den tiden jeg trodde var det riktige studiet for meg. Skjønner ikke helt hva det var jeg tenkte på, men for å si det sånn.. jeg fant fort ut av at det ikke var det riktige valget. Jeg sluttet etter ca. 1 år og begynte å jobbe. Vedsiden av jobben jeg hadde for to år siden, begynte jeg å fokusere mer og mer på sminke. Da startet jeg med å sminke mine kollegaer, venninner og etter hvert folk som bare hadde hørt meg, kunder. Jeg måtte gi slipp på den jobben jeg hadde for ca. 1 år siden, og starte et firma.. Gilmakeup. This is how it was:D Akkurat nå er styling / makeup det eneste jeg driver med. Jeg har jobbet mye og slitet mye til jeg har kommet hit hvor jeg er i dag, men jeg kunne aldri tenkt meg å jobbe med noe annet enn dette. Elsker jobben min!

 

Har du førerkort, Gilan?

Nope, ikke enda. Men vurderer det i år:)


Har du alltid vært så tynn, Gilan?

Tja, jeg har liksom alltid veid det jeg skal i forhold til høyden min. Men jeg har aldri vært i så bra form som jeg er nå. Har vært usunn slank tidligere, men pga trening og litt sunnere kosthold føler jeg meg sunn-tynn nå. Men ja jo, det ligger i familien også:)
#spørsmålsrunde #blogg #kurdiskblogger #Gilmakeup #Gilan #sminkeblogg


Den siste delen - del 3 av spørsmålsrunden kommer kanskje i neste uke engang:)

Ha en avslappende lørdag dere:) <3

Så var det lørdag igjen

Så fort denne måneden har gått, tiden flyr og det gjorde jaggu januar også. Snart er det ikke mangen dagen igjen til januar og stadig kortere netter og lengre dager= Sommeren er kun noen måneder unna. Yey!

Det ble en koselig dag med Asma i går forresten, vi tok en god del fine bilder i snøen! Elsker snøen noen ganger, det lyser opp en grå og trist måned periode som januar og februar.. men jeg misliker kulde, hvem liker kulde?

Outfit sneak peek

Du vet du har spist for mye om kvelden når du våkner stappmett og små kvalm! Jeg og Dino droppet middagen i går ettersom jeg ikke var sulten og han skulle på fotball trening med gutta. Senere på kvelden rundt 23.00 tiden ble både jeg og han veldig sultne. Da tenkte jeg å lage noe lett, så sier han plutselig at Tommy også skulle komme over. Da tenkte jeg, når jeg først skal lage mat så sent, så må jeg nesten lage noe godt. Jeg gikk for en ordentlig middag jeg, tror jeg kommer til å være mett resten av uke haha.

Jeg får min nydelige, søte,  smarte og pratsomme venninne Asma på besøk hvert øyeblikk. Da skal vi ut å drikke en kaffe, kose oss litt, ta noen bilder kanskje så skal jeg hjem igjen og prøve å overtale henne også til å bli til middagen. Om ikke vi begge ender med å spise middag ute:) Nå må jeg skifte og fikse meg litt så Asma slipper å vente for lenge på meg. Under får dere to sneak peek bilder av antrekket jeg hadde på meg i går. Senere i kveld eller i morgen deler jeg resten av bildene med dere. Ha en nydelig dag så lenge dere:)

#sneakpeek #outfit #antrekk #

<3

Enkelt håroppsett til fest

Hei engler! Hvordan har dere det i dag? Jeg føler meg veldig slapp i dag, orker så vidt å blunke, haha. For to dager siden, gjorde min søster Peym et håroppsett som jeg ble helt forelsket i. Det var da jeg akkurat hadde kommet tilbake fra frisøren. Fordi at det var veldig kaldt ute, flettet jeg håret mitt og tok på meg lue etter frisørbesøket. Etter at jeg hadde kommet meg hjem, så jeg bildet søsteren min hadde sendt meg, da kunne jeg ikke la være å prøve noe lignende selv. Jeg prøvde det derfor på meg selv samme kveld! Hadde som sagt ikke den beste hår dagen, men resultatet gjorde meg glad :D Jeg elsker slike oppsett, for det er like fint med krøller, bølgete hår, rett hår og frizzy hår osv. Det er så elegant og fint.

Forresten dere, på facebook finnes det en nyopprettet gruppe for alle kurdiske jenter/kvinner. Der diskuteres det  masse forskjellige. Alt fra mat, mote, skjønnhet, forelskelse, graviditet, kjærlighetshistorier, morsomme vitser aaaand you name it. Jeg liker alle som er medlem av den gruppa, utrolig koselig gruppe å være medlem av! Du kan klikke HER for å joine oss.
oppretteren av gruppa er flinke Mailin HP:)

#festoppsett #enkeltopsett #krøller #oppsett #bryllupoppsett #gilmakeup #kurdish #kurder #sminkeblogg #sminke #hår

Fortell meg gjerne hva dere syns om oppsettet og send meg gjerne linker på oppsetter dere vil jeg skal lage!:D

Svar på spørsmålsrunden - Del.1

Har du og dino tenkt dere en ferie til Kurdistan?

Tja, vi hadde tenkt å reise sammen i år. Men det virker som om vi må utsette det inntil videre på grunnen av jobb. Det er utrolig vanskelig å sette av tid ettersom vi begge jobber.


Bildet over er fra Dinos første reise til Kurdistan - Dette er byen jeg kommer fra Duhok.

Hvor mange barn vil dere ha?

Selv så kommer jeg fra en stor familie med mange søsken. Så jeg elsker stor familie og å ha mange mennesker rundt meg hele tiden. Vi lever dessverre i en veldig vanskelig tid nå og barn nå til dags, krever 10 ganger mere tid enn hvordan det var for mange år siden. Men, vi tenker to barn.


Blir du noen ganger lei bloggen og tenker å slutte?

Jeg gjør aldri ting med mindre jeg vet jeg vil det 100%. Da jeg bestemte meg for å blogge, hadde jeg mine mål med det. Jeg har allerede etter et år klart å nå mange de. Ja, det er dager hvor jeg tenker hvordan gidder jeg å blogge hverdag. Men som sagt, når jeg først tenker meg om så har jeg heldigvis klart meg veldig bra med tanken på fremgang og høy lesertall.


Har det noen gang skjedd at en kunde ikke har blitt fornøyd med resultatet?

I løpet av to år, har jeg aldri latt en kunde gå fra meg uten å være 100% fornøyd med det jeg har gjort på de. Det har vært situasjoner hvor både jeg og kundene har vært enige om at kunden ikke passet i f. Eks oppsettet, da har jeg byttet det ut med noe annet. Så nei, jeg har heldigvis bare hatt fornøyde kunder hittil.

Hva er det fineste Dino har gjort for deg og du for han?

Når jeg spurte han om det her, svarte han dette med en gang: Bursdagen min! Overraskelsen på bursdagen min er noe av det beste du har gjort for meg.


Det er så mye å nevne her.. han har gjort mye fint for meg og overrasker meg bestandig med gaver, dater, turer osv. Noe av det vakreste og beste jeg vet om her i verden er roser. Elsker roser og jeg må derfor si det er noe av det fineste han har gjort og gjør for meg flere ganger i måneden:)

Hvor mange land har du hvert i?

Hm.. skal vi se om jeg husker de. Danmark, Sverige, England, Syria, Tyrkia, Irak og Hellas. Tror det var alle!


har du mange norske venner?

Yes, det har jeg. Ei av mine bestevenninner er norsk.

Trives du i Oslo?

 O- yeah! Elsker Oslo.

Hvor mye høyere er Dino enn deg?

19 cm, tror jeg :)

Tjener du litt av bloggen?

Ja.

Får du noe reklame tilsendt som andre bloggere?

Japp.

Hvordan ble du kjent med Dashni? evt hvilket samarbeid skal dere gjøre?

Nå husker jeg ikke helt hvordan vi ble kjent, men jeg vet at hun har følget meg i ganske lenge pga arbeidet mitt og det samme med meg. Vi startet med en photoshoot sammen i Trondheim. Det blir forhåpentligvis flere slike samarbeid fremover.Hvordan er en normal dag for deg:)? Fra morgen til kveld.

Du kan klikke HER for å lese en hel innlegg om hvordan en normal dag er for meg

Jeg kunne godt tænke mig at vide hvilke mærke læbestift du vil anbefale?

 Både Mac og Inglot har mange fine og gode leppestifter som sitter lenge:)

Kunne godt tænke mig og vide hvor meget du vejer, hvis det ikke er alt for privat..

Veier meg nesten aldri, med mindre jeg besøker noen som har vektskål. Jeg var 42 kg sist gang jeg veide meg og har vært det i ganske mange år. Jeg går sjeldent opp og ned i vekt: )Hur tar du hand om din hy? Vilka produkter använder du?

Du kan klikker HER for å lese om mine rense rutiner og produkter jeg bruker.

Hva er favoritt årstiden din?

Vår <3
Hvorfor hat du ikke baren ennå ?

Fordi jeg vil nyte livet, satse på karriere, oppnå noen av mine mål.. så tenke på barn. Vil gjerne ha tid til å være sammen med / oppdra barnet mitt når jeg først bestemmer meg for å ha barn.

Gilan: hvilken sport liker du best, å se på og drive med selv?

Selv så trener jeg et par ganger i uken. Men av alle sport, så ville jeg si fotball er min greie. Liker å se på det og å spille det.

Hva slags foundation brukte du på bryllupet ditt

Det var en foundation fra Lancome, det er det jeg husker haha:)

Resten av spørsmålene kommer i løpet av uken:)

Vinneren av konkurransen er..

For en travel men, koselig dag det har vært i dag! Dagen startet kanskje litt senere enn hva jeg igjen hadde planlagt, men har faktisk rukket akkurat det jeg hadde tenkt å gjøre hittil. Jeg har blant annet tatt nye antrekksbilder for dere i dag, jobbet litt, hadde en koselig date med en gammel kollega også kommet hjem!

Over til det viktige: I dag er det ca. en uke siden jeg startet konkurransen hvor en kunne vinne nydelige smykkene under fra Uselect. Det var nesten så jeg skulle glemme å plukke en vinner i dag, fordi det har vært så mye frem og tilbake! Det var gøy å se at så mange hadde meldt seg på denne konkurransen. Ikke lett å velge en vinner blant så mange, jeg brukte derfor random.org for å være rettferdig. For de av dere som ikke vant denne gangen, lover jeg flere konkurranser fremover!:D

Vinneren er:

Ida Marie Høy Johanssen, GRATULERER! Send meg gjerne ditt navn + adresse på denne mailen: gilan@gilmakeup.com! 

 

 

Ønsker alle dere en nydelige kveld videre:)

Feeling fresh

Da har jeg kommet hjem etter en vellykket tur hos frisøren  / flinke søsteren min. Det er helt utrolig hva hår kan gjøre med ens utseende. Jeg føler meg så fresh! Skal aldri la etterveksten ta over håret mitt igjen haha. Jeg har ikke hatt tid til å ta bilder med riktig lys etter å ha kommet hjem i dag, men lover å ta noen fine bilder av hvordan håret mitt enten i morgen eller et av de kommende dagene i denne uken! Jeg er super duper fornøyd og gleder meg til å lage noen nye hår og sminkelook til dere nå som håret er slik som det skal være.

Nå skal jeg spise en god middag sammen med mannen, jobbe litt, så slappe av resten  av kvelden med en stor fruktskål foran Tven.

 

Blogges <3

New hair

Noe av det mest slitsome med blond hår, er etterveksten. Det eneste positive med ettervekst er det at man ser hvor raskt håret vokser..nå har jeg fått det bekreftet og stemplet at håret mitt vokser unormalt rask. Klager ikke, men damn så mye tid blond hår krever. Men, Det er egentlig rett før jeg skal til frisørtimen min, en frisørsalog hvor min søster har begynt å jobbe. Hun skal drepe etterveksten min og få meg til å se smashing ut haha. Dildar, har frisørerfaring fra før av og er endelig i arbeid igjen! Hun er den eneste her i verden som får klippe håret mitt, ekstrem flink til det! I dag skal hun som sagt farge etterveksten min og klippe meg litt. Gleder meg så utrolig mye til det, ingenting er bedre enn stelt og friskt hår!

Har forresten en spørsmålsrunde på gang nå, om du har noen spørsmål så er det er bare å klikke HER for å komme til innlegget. Har også en konkurranse på bloggen akkurat nå hvor du kan vinne nydelige smykker fra Uselect, likk HER for å komme til innlegget. Konkurransen avsluttes i morgen!!!


Lue, hva hadde jeg gjort uten deg her i verden?

Hvor raskt vokser håret ditt?

Date med Malem

God dag dere! Bare så det er sagt, så er Malem ikke personen jeg skal ut med. Det er bare et av de 1001 kallenavnene jeg og Asma min beste venninne har til hverandre. Vi kurdere har ganske mange merkelig kjælenavn når det kommer til det å skjemme bort noen. Mal betyr "hjem - hus" Malem betyr "mitt hus" skjønner du hvorfor jeg sier vi har merkelige kjælnavn? Haha.. Det er noe av det beste jeg vet om når jeg og Asma henger sammen. Vi kaller hverandre så mye forskjellig at jeg noen ganger får skikkelig latterkrampe av de forskjellige kallenavnene. Ah, nå som jeg skriver om henne kjenner jeg hvor mye jeg har savnet henne. Det føles som om jeg ikke har sett henne på evigheter! Jeg skal prøve å gjøre et par ting i dag før jeg møter henne, etter det skal vi en tur innom sentrum, spise, snakke, spise igjen, snakke enda mere.

Nå skal jeg rydde litt, fikse meg så møte Aso.
Hva er dine planer for idag?

Outfit: Cold winter days

You know its cold outside when you go outsite and it´s cold <3

Skjerf: H&M // Kåpe: Vero moda // Cardigan: Bik bok // Bukse: Never Denim // Sko: Jeffrey Campbell

Har forresten en spørsmålsrunde på gang nå, om du har noen spørsmål så er det er bare å klikke HER for å komme til innlegget. Har også en konkurranse på bloggen akkurat nå hvor du kan vinne nydelige smykker fra Uselect, likk HER for å komme til innlegget!

Syns?

I dag er den beste dagen verden noensinne har hatt..

.. men morgen dagen blir bedre!

God søndag, herlige lesere. Det ble en sen, men ganske så spennende og kreativ natt på meg i går kveld, hvorfor? Jeg kan gi dere et lite hint. Se nøye på designet mitt. Regner med at dere ser hva jeg mener nå? Jeg var oppe til ganske sent i natt sammen med flinke og kreative Charlotte for å gjøre noen endringer på bloggen. Det er så utrolig motiverende med endringer på bloggen, selv om det bare er små endringer. Det beste er at jeg og Charlotte tenker ganske likt når det kommer til slike ting, det var derfor ekstra gøy å ha henne som ansvarlig for min bloggdesign. Hun gjør akkurat det jeg ber om, men bedre og har mange kreative innspill som igjen er treffende bra. Anbefaler det til alle dere der ute som ønsker en ny og fancy bloggdesign. For priser og andre info kan du klikker her for å komme til bloggen hennes.

Senere i dag deler jeg noen nye antrekksbilder med dere som jeg tok her om dagen. Eller jeg og jeg, det var selvfølgelig min flinke mann som tok de for meg. Gleder meg til å dele resten av de med dere. Ønsker dere en fantastisk bra dag så lenge og husk: I dag er den beste dagen verden noensinne har hatt, men morgen dagen blir bedre. Så senk skuldrene, smil og nyt denne dagen mens du kan:) 

Hva syns du om endringene jeg har gjort på designet mitt?

Pakke i posten

Hei igjen dere! Akkurat nå er jeg så sulten, at jeg så vidt klarer å konsentrere om det jeg skriver haha. Spiste en heavy og god lunsj i dag, men jeg kjenner at det er på tide med en deilig middag. Ventet med maten og dette innlegget til jeg så ferdig LCF kampen. Hadde hjerte i halsen helt fra kampen startet til siste sekund! Ble så glad og lettet når kampen endte uavgjort. Jeg skal begynne med å lage maten ganske snart, så jeg ikke sulter ihjel. Tror det blir en deilig wok i dag med ris, noe av det beste jeg og magen min vet om haha.

I går var jeg å hentet pakken min fra postkontoret. Jeg fikk det jeg hadde valgt ut fra sheinside for denne gangen og ble kjempe overrasket når jeg åpnet pakken! Klærne ser så mye bedre ut i realiteten enn bildene. Merket det egentlig sist gang også, men denne gangen ble jeg velidg positivt overrasket over vesten. Denne gangen ble det en halsgenser og en falsk pels - vest med hette. Gleder meg til å sette sammen forskjellige antrekk med disse to delene! Gode og varme vinterklær er alltid stas å ha i kalde vinter dager :D

/Sponset/


Har forresten en spørsmålsrunde på gang nå, om du har noen spørsmål så er det er bare å klikke HER for å komme til innlegget. Har også en konkurranse på bloggen akkurat nå hvor du kan vinne nydelige smykker fra Uselect, likk HER for å komme til innlegget!

Sliter du med fet og uren hud? Her er noen sminketips til deg!

 

Jeg har i det siste fått flere meldinger fra jenter som sliter med fet og uren hud, som ønsker noen sminketips fra meg. Uren hud kan være vanskelig å sminke riktig, en skal aldri ha for mye sminke på uren hud, samtidig må en bruke en del sminke for å kunne skjule urenhetene, uten at huden skal se for kakete ut. Grove porer og kviser er noe som kjennetegner fet hud. Men, en kan også ha fet hud uten kviser! Har du blank og glinsende hudoverflate, betyr det at du har fet hud. Her er noen tips til de av dere som har spurt meg om det, jeg håper at disse tipsene hjelper dere litt.


Bildet er lånt fra google.

1. Renseprodukter: Uansett hva slag hud en har, skal renseprodukter være det første en prioriterer. Spesielt til fet hud! Bruker du feil produkter kan du forverre hud problemene dine. Det er utrolig viktig at du først og fremst kjøper deg renseprodukter som fjerner bra med fett og urenheter på huden.

2. Du som sliter med fet hud, vet sikkert hvor lett sminken kan skli av ansiktet etter noen timer. For å sminken til å først og fremst sitte lengre og slippe unøsket skinn i huden, kan du starte med en primer. Det er noe som vil jevne ut huden og få sminken til å sitte lengre og bedere.

3. Foundation og base: Produkter som primer og foundation bør være oljefrie. Sliter du med rød hud kan du bruke en grønntone base for å nøytralisere det røde. Det er også super viktig at du går for en foundation som er beregnet for fet hud, slik at du får en mer mattende effekt om du blir lett blank etter et en stund med sminke. Det finnes veldig mange foundation som du kan velge mellom. Det viktigste du trenger å huske på er det at uansett hva du går får, er det super viktig at du bruker rene redskaper. Om du bruker rene fingre for å påføre foundation på, så slipper du å tenke så mye på det. Men, bruker du koster eller svampe, er det super viktig at du vasker kosten minst engang i uken.

4. Concealer: Det aller første du må tenke på her også, er det at concealeren verken skal inneholde olje eller highlighter. Det vil fremheve kvisene dine enda mere. Om du vil skjule kvisene må du gå for en concealer som enten er litt lysere enn din hudtone eller er i akkurat lik farge som huden din. For best resultat kan du påføre det på kvisene med en liten pensel etter at du har tatt på deg foundation. Viktig at du jevner det godt ut, slik at ansiktet ditt ikke blir flekkete.

5. Pudder: Det er alltid et pluss å bruke pudder over foundation, spesielt til oljete hud. Det vil både mattende gjøre de blanke områdene i ansiktet og få sminken din til å sitte lenger. Du kan både bruke en løst eller en fast pudder. Men, du må huske at for mye av det vil få huden din til å se kakete ut, det er derfor viktig at du er forsiktig så det ikke blir for mye pudder eller foundation.

 Hvordan hudtype har du og hvor flink er du til å ta vare på det?

#Fethud #urenheter #kviser #sminetilurenhud #sminketups #skjulekviser #vanskelighud #rødhud #mattendesminke #gilmakeup #sminkeblogg

Today's outfit

Det har vært en lang men ganske så avslappende dag i dag. Tilbringte nesten hele dagen hjemme, vasket leiligheten, ryddet litt i kleskapet også har jeg brukt de siste timene på å lage en kurdisk rett som heter for 'Shex mehshi' som da er et av mine favoritt retter. Jeg spiste det sist gang jeg var på besøk til familien i Trondheim og bestemte meg for å lage det selv engang! Med støtte fra mamma over telefonen gikk det kjempe bra. Jeg har spist så mye at jeg så vidt kan røre på meg nå.. at jeg ikke lærer, ikke bra ikke bra hihi! Men, nå skal jeg se Tv sammen med the husband. Ønsker alle dere en herlig fredagskveld!:)

Har forresten en spørsmålsrunde på gang nå, om du har noen spørsmål så er det er bare å klikke HER for å komme til innlegget. Har også en konkurranse på bloggen akkurat nå hvor du kan vinne nydelige smykker fra Uselect, likk HER for å komme til innlegget! 

Topp: Tiger of Sweden ( fått den fra Therese, er ikke den nydelig?) // Bukse: Dr. Denim

Syns?

KONKURRANSE - VINN SMYKKER FRA USELECT!

Hei igjen dere! Hvordan har dagen deres vært så langt? Her kommer konkurransen jeg lovte dere tidligere i dag. Jeg hadde en del ting å gjøre i dag og hadde derfor ikke tid til å dele den før nuh. Denne gangen kan du vinne nydelige smykker fra Uselect.no !

Det eneste du trenger å gjøre for å være med denne konkurransen er å:

1. Like facebook siden til Uselect. <-

2. Kommenter at du er med og skriv gjerne ditt navn, under dette innlegg.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET! LYKKE TIL! <3

KONKURRANSEN AVSLUTTES ONSDAG DEN. 22 jan:)

Spørsmålsrunde

God morgen Først og fremst så vil jeg få lov til å takke alle dere som har ønsket meg god bedring angående nyrestein historien min hihi. Jeg var hos legen min i går og hun mente den mest sannsynlig har kommet ut! Jeg tok flere tester og må si jeg gruer meg litt til resultatet. Håper virkelig at det var det hele, for hvis ikke så vet jeg en ting og det er det at jeg kommer til å slite skikkelig. Jeg tåler som kjent ikke den minste smerte, så dette ville definitivt gjort mine små opplevelse med smerte, uholdbare. Når det er sagt, så håper jeg selvfølgelig at legen min har rett. Det er ikke så mye jeg får gjort uansett nå, så jeg sparer disse bekymringene til jeg har resultatene i hånda. Den tid, den sorg..og den smerte haha.

Mange av dere har etterspurt spørsmålsrunde. Nå føler jeg selv at det er en stund siden jeg har hatt det her på bloggen. Siden jeg stort sett er hjemme nå pga sykdom, tenkte jeg det var like greit å kjøre i gang en ny spørsmålsrunde. Dere kan spørre meg om hva enn som faller dere inn. Om dere ønsker å spørre Dino om noe, så er det bare å skrive ned det også. Jeg kommer til å prøve å svare på alle, utenom de jeg føler jeg har blitt spurt om 100 ganger før og svart på 200 ganger hehe:)

-----------------

På toppen av det hele er jeg i det gavmilde hjørnet og vil gi bort en fin gave, men det skal være en konkurranse. Det gjør det hele mye mere spennende! Så vær forberedt for senere i kveld ;)

#spørsmålsrunde #gilmakeup #sminkeblogg #makeup #pink #lips #kurd #pinklove

SHOOT =D

Fest sminke + produkter!

#Inglot #anastasiabeverlyhills #Inglotnorge #sminke #pinup #pinuphair #kurdishgirl #makeupartist #sminkør #pinklips #flowers #gilmakeup

Face:

INGLOT under makeup base

INGLOT Cream concealer 66

INGLOT Cream foundation 27

INGLOT pressed powder 15

INGLOT pressed powder higlighter 59

Id bare mineral brown

Eyes:

INGLOT eye makeup base 01

INGLOT eyeshadow 116 R

Dazzling eyeshadows ( palette from Kurdistan)

INGLOT flase lash effect mascara

Brows:

Anastasia Beverly Hills: Dipbrow pomadein blonde + Clear brow gel and Tinted brow gel Blonde.

SYNS?

Hvem er dere? ღ

Hei mine fantastiske lesere! Jeg har merket at jeg har fått høyere og høyere lesertall i det siste. Det er selvfølgelig noe som gjør meg kjempe glad og en ting skal dere vite og det er det at kommentarene deres betyr kjempe mye for meg, dere aner ikke hvor motiverende det er å få kommentarer daglig fra dere her på bloggen. Nå som lesertallet har økt enda mere, ønsker jeg å vite hvem dere er. Både de av dere som har fulgt meg fra starten og mine nye lesere. Jeg har hatt denne bloggen i ca et år nå og regner med at dere som har fulgt meg vet godt hvem jeg er, hva mine mål er og hvordan min hverdag er. Nå vil jeg veldig gjerne bli kjent med dere også. 


Ny sminkelook - med Agnes Lovise!

Hei igjen dere! Håper alle dere har hatt en bra og rolig dag så langt. Under har dere et par bilder av den nye looken jeg snakket om tidligere i dag. Jeg er helt ærlig smålei av å ha samme opplegg på alle mine sminke innlegg, slik som jeg alltid gjør med bare bilder av meg. Jeg hadde derfor kjempe lyst til å gjøre noe nytt og annerledes denne gangen. Jeg regner med at en del av dere som har interesse for sminke vet hvem Agnes er? Hun er en utrolig flink, talentfull og oppegående jente som står bak skjønnhetsbloggen www.agneslovise.blogg.no. Jeg, personlig syns hun er utrolig flink til å jobbe med detaljer, noe som veldig mange ofte overser! Denne jenta har en stor fremtid foran seg, det er også utrolig mye fint å se på bloggen til Agnes!

Vi har i ganske lang tid prøvd å finne tid til å gjøre noe sammen. Det har vært mye frem og tilbake, helt til vi bestemte oss for å starte et sted. I og med at jeg jhar mine ting jobb, hjem, trening, familie og hun går på skole og har sine ting, er det vanskelig å finne tid til å møtes. Vi valgte derfor begge å starte med å lage hver vår versjon av en fest sminke som vi ble enige om. Under har dere bilder av min og hennes sminke som er inspirert av samme look. Det er utrolig gøy å gjøre slike samarbeid med andre jenter som har like stor interesse for sminke. Gøy å se hvordan andre blir inspirert av looker og ikke minst se resultatet når man setter disse bildene sammen.

Flere bilder av looken min og produkter, deler jeg med dere i morgen:)

#agnes #agneslovise #sminke #skjønnhetsblogg #makeup #gilmakeup #nails #beautymakeup #inglotproduckter #inglot

Har du hørt om Agnes før? // Hva syns du om slike innlegg?

Pain

 

God morgen dere! Hvordan har dere sovet i natt? I går kveld skjedde det helt plutselig noe veldig merkelig med meg mens jeg pakket ut kofferten min. Jeg fikk helt sinnsyke smerter i nedre delen av magen. Jeg har hatt slike smerter tidligere, men aldri så sterke. Jeg tok en paracet og la meg litt ned i senge. Det hjalp ikke noe. Det ble så ille etterhvert at jeg så vidt kunne stå oppreist. Dino kjørte meg derfor direkte til legevakten. Etter at legen fikk undersøkte meg og fikk sett på testene mine, mente han at det mest sannsynlig var nyrestein! Jeg fikk to smertestillende sprøyter mens jeg var der og måtte vente en halv times tid, så de var helt sikker på at det ikke var noe farlig. Sprøyten hjalp, men gjett om det var ubehagelig å få de haha. For å si det sånn da, det ble en del tårer i går kveld! Samtidig mye latter, med Dino. Det verste og morsomste var da vi satt oss i bilen for å komme hjem. Plutselig merket jeg at jeg så alt dobbelt! Så spurte jeg Dino om han kunne lese av knappene foran på dashbordet i bilen klart og tydelig, fordi jeg knapt kunne lese noen bokstaver hahaha. Dino ble med inn igjen til legen for å se om det var en vanlig bivirkning etter sprøyten. Da fikk vi heldigvis vite at det var det! Herregud så uvant det var å plutselig se dårlig. En tøff dag skal jeg si dere! Videre fikk jeg beskjed om å dra til min fastlege for å ta flere prøver for å være sikker på om det er nyrestein eller ikke. Håper virkelig at det ikke er det, for det har jeg hørt er pain pain pain. Er så glad og takknemlig for at jeg har en mann som Dino som tar godt vare på meg i slike situasjoner.

Nå skal jeg ut snart for å gjøre et par ting også prøve å rekke postkontoret for å hente en pakke jeg har fått! Senere i dag vil jeg dele noe nytt og kult med dere;) om jeg ikke plutselig må til legevakten igjen hihi, neida!:) Vi blogges dere.

Bidet over er det jeg skal dele med dere senere i kveld i farger + noe annet! ;)

 

Har du hatt nyrestein // kjenner du noen som har hatt det?

Originalt, personlig samtidig beskyttende!

Her om dagen mens jeg satt å prøvde å få tak i Dino på telefonen, fikk jeg øye på min kjedelige iphone cover. Da tenkte jeg hva i all verden er det jeg driver med egentlig? Jeg kan være så utrolig sta når jeg det kommer til noen ting at det ikke er til å tro. Det er små ting som kanskje hadde tatt meg fem minutter å fikse. Dagen jeg kjøpte den kjedelige svarte gummien rundt mobilen min, kjøpte jeg det bare for den dagen. Siden dekselen jeg hadde tidliger hadde gått i stykker. Jeg husker ikke engang hvor lenge siden det var! Jeg sa til meg selv: Kjøp denne til du bestiller en fin deksel på nett eller kjøper det fra en butikk. Sannheten er at jeg ikke liker å ha det mange andre har, noe som er veldig typisk med deksler fra butikker og generelt andre ting her i Norge. Man har liksom ikke så mange valg å velge mellom. Jeg har tydeligvis klart å overse det på evigheter! Når jeg ser noen av mine venniner som har skikkelig fine deksler tenker jeg: Hvorfor kan ikke du også bruke litt tid på å lage en fin veksel som samtidig betyr noe?

www.allfoto.no/ kan en foreksempel bestille en slik deksel som faktisk betyr noe. Jeg, personlig er nesten helt avhengig av å ha en deksel, siden iphone5 er for smal og glatt. Jeg tenkte derfor det hadde vært utrolig fint å f.eks ha hatt et bilde av meg og Dino, noe med gilmakeup, skjønnhet, eller bare en detalje som betyr veldig mye. Det er så utrolig mye man kan velge mellom! Det eneste man trenger å gjøre er å laste opp et bilde så sende bestillingen. Det koster bare 109 kr for uansett deksel. Dessuten er det jo beskyttelse samtidig som det er pynt og personlig:)

Hvor pleier du å kjøpe din iphone cover ifra? Har du hørt om allfoto før?

Vi blogges dere!

Hei Oslo!

Herre min Gud så kaldt det er her i Trondheim idag. Er så glad for at jeg skal hjem nå, håper være er litt bedre hjemme! Til jeg gikk ut av bilen ista og kom meg inn i flyplassen, kunne jeg så vidt røre på fingrene mine. Det er så ueææh - unormalt med slik kulde! Til tross for kulda ute, så sitter jeg her nå og nyter en kald smoothie til flyet mitt kommer. Jeg tror jeg er hjemme om ca 2,5 timer. Så jeg får bare prøve være kreativ og finne på noe for å få tiden til å gå. Vi blogges i morgen dere, ha en nydelig kveld videre:)

Last day in Trondheim

 

Hello beauties! Det ble en utrolig sen, men koselig kveld med familien i natt. Sen natt men det var verdt hver eneste sekund. Etter at resten hadde lagt seg. Jeg, mamma og broren min var oppe og snakket til ganske sent. Vi snakket om alt fra jobb, til når vi bodde i Duhok, mye latter og gode minner! Jeg elsker å være her, men jeg kjenner at jeg begynner å savne Dino ekstremt mye også. Denne gangen gikk tiden min utrolig fort, helt plutselig var det lørdag og søndag igjen. Føler ikke dere også at denne uken har gått fort?

Om ikke så lenge skal jeg begynne å pakke sammen sakene mine så jeg har alt klart til senere, så jeg slipper å stresse i siste lite før jeg skal komme meg til flyplassen. Det blir deilig å komme seg hjem igjen til verdens beste mann, trening, våre lille søte middager sammen og sist men ikke minst til jobben min. Selv om jeg har jobbet her også haha. Forresten, for de av dere som spør meg om resten av bildene med Dashni, jeg venter med det til jeg har kommet meg hjem Så lover jeg å dele noen flere av oss to med dere.

 

Det blir godt å komme hjem til deg igjen, Dino <3

Vi snakkes senere.

Gårsdagen

Hei hei dere! Hvordan har helgen deres vært så langt? Jeg fikk dessverre ikke tid til å blogge igjen i går, fordi det ble små endringer i planen. Som kanskje en del av dere har fått det med seg, så var jeg å møtte den kjente kurdiske pop-artisten Dashni Murad i går. Jeg møtte henne ganske tidlig på dagen, så gikk vi litt rundt i Trondheim, spiste lunsj og snakket om alt og ingenting, utrolig vakker jente med god hjerte! Vi hadde egentlig tenkt å ta photo  shooten i dag, men vi fant ut av at det hadde vært lurest å ta det senere samme dag, siden hun skulle reise hjem litt tidlig i dag. Det endte med at jeg forlot henne rundt 16.00 tiden igår, jeg dro hjem pakket sammen mine saker også plukket vi henne opp rundt 18.00 tiden for en middag på Egon restaurant - Tyholt tårnet her i Trondheim. Det ble en utrolig koselig middag sammen. Derfra fortsatt vi videre til hotellet hvor jeg skulle sminke henne og ta bilder. Jeg brukte ca 3 timer på stylingen og bildene. Til tross for at hun va veldig trøtt og sliten, gikk det utrolig bra! Jeg gleder meg sin sykt mye til å fortelle dere detaljer om looken jeg gjorde på henne og ikke minst bildene vi tok. Dere kommer til å eeeeelske de!:D En helt fantastisk bra dag!


Nå må jeg være litt sosial og bruke den siste dagen jeg har her i Trondheim med familien! Forteller dere mer om gårsdagen når jeg har fått lastet ned noen bilder fra middagen og dagen i går. Jeg regner med at dere vet bildene fra selveste shooten vil ta lengre tid, til jeg får delt de med dere. Under får dere et par bilder vi tok med mobilen, til jeg deler resten;)

#gårsdagen #dashnimurad #dashni #kurdishwoman #kurdishpopartist #winter #snø #gilmakeup #makeupartist

Det var kort om dagen min i går. Hvordan var din?

Business and pleasure - Date with a kurdish pop-artist, Dashni murad!

GOD MORGEN VERDENS BESTE LESERE! I går kveld kom jeg til min kjære søster, Gulizar for å overnatte hos henne for et par kvelder. Gulizar er eldre enn meg og har to nydelige sønner, hun er en av mine forbilder på veldig mange ulike måter. Smart, snill, selvstendig,rettferdig, flink kone for mannen sin og elskverdig mor for barna sine. Elsker elsker henne og alle mine andre nydelige søstere. Livet er så mye bedre når man ser familien ofte:) En samlet og sterk familie smører hverdagen i livet, som terapi. Det sier poeten, Dino. Hehe:)

Men, over til dagens plan: Mange av dere har spurt om jeg skal møte Dashni Murad siden vi begge er i Trondheim samtidig. For de av dere som ikke vet hvem hun er, så kan jeg veldig kort si at det er en veldig kjent kurdisk pop-artist og programleder. Hun driver med mye forskjellig, men akkurat nå tror jeg musikken er det hun fokuserer mest på. Og ja, jeg skal møte henne. Jeg hadde egentlig tenkt å komme til Trondheim for et par uker siden, men så utsatt jeg det hele tiden pga jobb. dagen før jeg hadde bestemt meg for å reise hit, oppdaget jeg at hun også skulle til Norge. Vi har hatt veldig god kontakt i en liten stund nå og har over lang tid ønsket å samarbeide om et eller annet. Men, mine tider har vært vanskelig pga jobb og det samme har hun også hatt. Ikke minst fordi vi bor i to forskjellige land. Jeg reiste derfor hit litt tidligere enn det jeg skulle, så jeg og Dashni kunne få et par dager sammen hvor vi kan kose oss litt, bli bedre kjent og snakke litt business. Ser veldig frem til dette. Ønsker dere en fin dag og straks god helg. Klem fra Trondheim:)

Btw! Dino, Jeg savner deg!


#Dashnimurad #dashni #popmusic #kurdishmusic #gilmakeup

Har du hørt om Dashni Murad før?

New makeup look: Pink lips#Pinklips #pink #pinkmakeup #sminke #sminkeblogg #gilmakeup #gilan #krøller #inglotsminke

Her har dere resten av detaljbildene jeg delte med dere i går! Håper dere liker de:D Ønsker alle dere en koselig kveld mine søte lesere, nå skal jeg tilbringe tid med familien. Det blir koselig etter turen vi hadde i byen i dag. Men, før det må jeg jobbe litt, svar på noen mailer, så skal jeg forbdrede meg til i morgen, da har jeg en lang men spennende dag foran meg. Forteller dere mer om det i morgen:)

Hva syns du om looken?

Spêde bash!

God morgen / spêde bash dere:) Jeg håper at dere har sovet godt i natt, for det har ikke jeg. Ikke i det hele tatt, har hatt så mye smerter i ryggen i det siste at det ikke er til å tro. Klarer så vidt å puste riktig når smertene først starter. Jeg er 101% sikker på at det her er pga jobb, alt jeg gjør bruker jeg armene til, det er ikke noe jeg kan gjøre der vet jeg sikkert og vist. Men at jeg anspenner meg i nakken og skuldrene selv når jeg slapper av skjønner jeg selv ikke noe på. Jeg hadde lovet meg selv og Osteopaten min om at jeg skulle bli flinkere til å puste med magen og slappe av i skuldrene.. Det har jeg tydeligvis ikke klart så bra merker jeg selv. Jeg gjør det når jeg først legger meg. Oi, her ble det en kanskje en litt for lang, tung og kjedelig klage innlegg litt for tidlig på dagen men.. Dette folkens, er en veldig vanlig del av jobben min og alle frisører der ute. Jeg skal komme meg til en naprapat i dag for å få løsne disse sinte og aggressive musklene litt.


Jeg har utenom det hatt en koselig dag med familien i går. Vi ble hjemme og koset med en god middag og tv. I dag starter vi dagen litt tidligere, det blir frokost ganske snart så skal vi til byen en tur. Long time no see Trondheim city;) etter det SKAL jeg bestille meg en time for ryggen min. Jeg deler forresten bilder av den nye looken senere i kveld;)

#Trondheim

Bildet over er fra den tiden jeg bodde her i Trondhei, rett før jeg flyttet til Oslo tror jeg hihi.

Hva er dine planer for i dag?

Trondheim

Hei engler! Hvordan har dere det i dag? Jeg har hatt to utrolig koselige dager her i bartebyen. Kos med familien, latter, god mat også våknet jeg til babystemme til niesen min idag. Jeg sov i samme rom som kona til broren min og hennes lille datter. Utrolig søt og snill liten engel som bare våknet en gang i natt. I dag ble det en fantastisk frokost med familien, så laget jeg en liten 'fake' studio og tok bilder av min søte niese. Haha, jeg lover.. Jeg smeltet hver gang jeg så hennes blikk mens jeg tok bildene. Så glad og livlig som hun er, er det umulig å ikke elske henne. Skal dele noen av de bildene med dere senere engang.

Da jeg omsider hadde kommet fram til Trondheim. Tatt frem kofferten, åpner den så ser jeg til min store fortvilelse at ledning fra laderen har røket. Med andre ord, jeg har ikke en lader til min kjære søte Mac air :(. Det må derfor bli mobilblogging til broren min kommer hjem fra jobb med sin lader. Triste greier hihi.

Men, vi blogges!
Har du vært i Trondheim før?

Bye bye Oslo!

Hei og god dag dere! Hvordan har dere det i dag? Jeg sitter og venter på flyet mitt akkurat nuh! Det er rett før vi skal ombord. Hadde tenkt å blogge litt tidligere idag, men fikk ikke tid til det hjemme og heller ikke på veien hit. Klarer aldri å blogge når jeg har både Dino og Tommy rundt meg, de snakker og tuller så mye at jeg ikke klarer å fokusere haha! Digger de to. Men, nå må jeg avslutte her. Vi snakkes dere;)

Trondheim, here I come!

Roses

 

Endelig ferdig med dagens gjøremål. Jeg har fått pakket sammen sakene mine som jeg skal ha med meg til Trondheimturen. Vi har fått ryddet og vasket leiligheten også sist men ikke minst: Jeg fikk levert gaven min til Derya. Det var det jeg skrev om tidligere i dag og grunnen til at jeg ikke skrev detaljer var i tilfelle hun skulle innom bloggen min før vi hadde dratt ditt. Hun, som meg og mange andre jenter der ute ELSKER roser. Jeg hadde lovet henne en stor bukket, men hadde liksom ingen spesielle anledninger til å overraske henne med de. Hun ble så utrolig glad da hun så buketten at hun fikk tårer i øynene! Jeg gjorde det her i dag fordi hun feirer bursdag i neste uke og jeg kommer ikke til å være her på festen hennes. Da valgte jeg å gi henne en liten påminnelse om hvor glad jeg er i henne.

#roses #pinroses #gilmakeup

Nå ska jeg og Dino se på en serie, god natt engler!

Har dere hatt en bra dag?

Pink secret

Mobilinnlegg igjen, det var slett ikke planen for idag. Men, det er bedre enn ingen innlegg tenker jeg;) jeg har hatt en litt sånn stressende dag i dag og akkurat nå sitter i bilen og er på vei til et hemmelig sted. Det vi eller jeg skal gjøre noe har jeg hatt lyst til å gjøre i de 6 siste månede men ikke har hatt tid til. Jeg må nesten holde det hemmelig til jeg har gjort det også kommer jeg helt sikkert til å ta bilder av det og dele det med dere i denne uken engang.

Jeg reiser til trondheim i morgen og jeg har enda ikke pakket min koffert. Noe som stresser meg litt akkurat nå. Å pakke til reise er noe jeg som regel gjør i siste lite med mindre jeg reiser til Kurdistan og blir borte i veldig lenge. Det som stresser meg enda mere nå er all sminken og hår maskinene jeg må huske på som jeg ikke har pakket enda. Gruer meg til å komme hjem senere ikveld haha! Ha en nydelig dag dere!:)
Men, vi snakkes!

<3

What a beautiful day

God morgen engler! Av en eller annen grunn har jeg gledet meg til denne dagen. Ikke det at jeg er så glad i søndager, men jeg har hatt en skikkelig avslappende og god følelse om denne dagen. Jeg la meg ganske sent i går og det er takket være Tven. Dårlig vanesak spør du meg, jeg så nesten aldri på Tv i en periode og jeg følte meg mye mer kreativ. Men, det var ikke bare Tven som tok mye av min tid i går. Det var også diskusjonen om weekendreisen til meg og Asma. Vi har diskutert i evigheter om en weekendtur sammen til en stor by, men kommer nesten aldri til enighet om hvor vi skal, hva slags tur det skal være osv. Planen var egentlig det at jeg og Asma skulle reise sammen og Dino og hans beste kompis, hver for oss liksom. Men det er utrolig vanskelig å finne tid og ikke minst bestemme seg for et sted. I går, rett før vi bestemte oss for et sted og skulle tenke på saken i en dag, dukket det noe viktig opp. Det endte med at jeg booket flybillett direkte til Trondheim istedenfor. Jeg kommer til å reise ditt nå på tirsdag og blir der helt til søndagen. En hel uke i mitt barndoms by med andre ord. Hva jeg skal gjøre der og hvorfor jeg blir så lenge forteller jeg dere når jeg er der. Jeg gleder meg uansett til å være sammen med familien i en hel uke og får forhåpentligvis en vellykket forretningstur også med det samme. Business and pleasure.


Snart blir det en lett frokost så en kopp kaffe. Etter det skal det ryddes litt i leiligheten så skal jeg på fotballbanen med Dino og Tommy. Senere i dag skal jeg og min handsome husband på kino. Vi blogges senere dere, ha en fin dag så lenge!:D

Fotball <3

Er du glad i fotball?

Slik jukser du deg våken med sminke;)

Ettersom jeg og Dino legger oss ganske sent og har dager hvor vi får litt mindre søvn enn hva som trengs, blir jeg nødt til å jukse meg til mere opplagt / våken ansikt med sminke. Det som er så fantastisk med sminke er det at selv om du føler deg i veldig dårlig form, kan du gjemme det bort ved å sminke ansiktet ditt og stråle. Vi vet alle hvor stor påvirkning søvn har på vår hud og utsende, hvilens betydning for utseendet er med andre ord ingen myte. Men om man ikke klarer å få seg den nødvendige søvnen, kan man alltid

1. Mørke ringer er noe av det første man legger merke til når man har sovet lite. Det er derfor super viktig at man dekker til de aller først for å få lik farge over hele ansiktet. Som regel har de mørke ringene blått i seg, for best dekk kan du bruke en concealer med ferskentone.

2. Skygger med litt skimmer i. I en periode var jeg helt avhengig av å ha hudfarget eller litt lysere øyenskygge med litt skimmer i øyekroken. Det er noe som reflekterer lys som da gir et mer våkent blikk også får det øynene til å se større ut.

3. Våtlinjen, det er alltid greit å bruke en ferskenfarget eller lys rosa kajal på våtlinjen så øynene ser større ut.

4. Mascara. Jeg tror de fleste av dere har hørt at man skal være veldig forsiktig med å bruke mascara på de nedre vippene. Det får en til å se eldre ut også gjør det at ansiktet ser mer dratt ut, noe som da får en til å se ustelt og trøtt ut. Du må heller ikke overdrive med øvre vippene, ikke ha så mye at det blir klumpete. Du kan også bruke noen veldig naturlige falske vipper, for å unngå å bruke så mye mascara.

Har du prøvd noen av disse tipsene før?

Noen av mine favoritt produkter fra Inglot

Før jeg la meg i går kveld, kom jeg på at jeg aldri skrev ferdig dette innlegget om Inglot sine produkter. Beklager at det tok så langt tid, men jeg har en tendens til å glemme ting noen ganger.. spør Dino han vet alt om det, haha. Her kommer det et innlegg om noen av mine favoritt produkter fra Inglot som jeg bruker daglig. 

The Freedom system:

Noe av det beste med Inglot sine øyenskygger er friheten til å kunne sette sammen sine egne palleter. Man kan selv velge hvor stor paletten ( beholderen til sminken ) skal være, så velge fargene og sette de sammen til en palett som man ønsker. De har magnetlokk som jeg elsker! For ei som meg som jobber med sminke, er det ganske greit palettene ikke tar for mye plass. Disse magnetlokkene gjør at man kan stablere de på hverandre.

Jeg har som regel flere farger og typer av alle produkter og ønsker derfor å ha de hver for seg, i forskjellige paletter. Men om man ikke trenger så mye sminke kan man plassere diverse produktene som øyenskygge, concealer og leppestift i en og samme palett:) Smart, hva?

Som dere ser under, så har de også paletter med speil og plass til en aplikator.

Disse mascaraene under bruker jeg daglig! Jeg pleier alltid å bruke to forskjellige mascara, en for lengde og en som gir ekstra volum for best resultat.

Highlighteren under er kjempe høyt elsket av meg. Det er som prikken over i´en på mine sminkelooker.

Jeg har nesten alltid leppestift i veska når jeg er ute. Leppestiftene under er også noen av mine favoritt produkter fra Inglot, de varer utrolig lenge men om en har tørre lepper, er det viktig med en leppomade før man bruker disse. For de kan bli for tørre om man sliter med tørre lepper fra før av.

Mange av dere har i det siste spurt meg om shimmer og glitter skyggene jeg har brukt på mine kunder. De under er øyenskyggene jeg har brukt på mine kunder i det siste. Utrolig fine til fest!:D

Også har vi selvfølgelig neglelakkene. Disse er uten tvil mine 2. favoritt produkter fra Inglot etter øyenskyggene.


#Inglot #inglotnorge #thefreedomsystem #inglotnails #ingloteyeshadows #inglotproducts #gilmakeup #inglotmascara #colorfull #skjønnhetsblogg #sminke

Har du prøvd noen av disse produktene fra før av?

Nyttårsaften i bilder

Hei igjen dere! Gud så sliten jeg er, gikk rundt et par timer i byen sammen med Asma og kjente at jeg ble for sliten! Vi tok en liten matbit sammen, handlet det vi skulle handle så kom vi hjem. Jeg bestemte meg for å lage mat og fikk mange fine komplimenter for det, hihi. Må innrømme at jeg er glad i å bruke tid på kjøkkenet noen ganger, merk: Bare noen ganger haha. Her kommer det forresten noen få bilder fra nyttårsaften. Det ble som sagt ikke så mange bilder på grunnen av lyset, men selve kvelden var koselig sammen med familien. Så avsluttet jeg året og kvelden sammen med min mann Dino og fyrverkeri.


Åmen, se på det blikket! Hawin, Dinos niese:)

Meg, rynkene og Isack. Dinos nevø ;)

Benji, verdens beste svigerfar og Hawin.

Husband og hans pappa<3

Smelter når jeg ser han her.. så vakker! <3Hvordan var din nyttårsaften?

I like people who smile when it´s raining

 

Det er egentlig rett før jeg skal ut og møte Asma, men så tenkte jeg at det kanskje var like greit å bruke de siste minuttene jeg hadde til å si hei til dere. Jeg hadde en del ting å gjøre tidligere i dag, det ble derfor ingen blogging tidligere. Jeg lover derfor dere en bra og spennende innlegg senere i kveld!:D Jeg skal som sagt ut med Asma i dag. Eller, hun tvang meg til det, jeg skulle egentlig holde meg hjemme i dag og bare slappe helt av, men hun klarte selvfølgelig å overbevise meg til å være med henne ut en tur. Jeg ønsker derfor alle dere en nydelig dag i dag, så blogges vi senere i dag!:D Pst: Asma bare så du vet det så kommer ikke jeg ut på grunnen av deg nå altså. Det regner ute, det er derfor jeg blir med. Jeg eeeeelssssker regn! hihihi neida. Elsker deg også! <3Er du glad i regn?

Long hair don´t care

Et av kvinnens vakreste elementer er hennes hår. Pappa lot nesten aldri meg eller mine søstre klippe håret kort fordi han mente at kvinner er penest med langt hår. Det samme mener heldigvis min mann også, noe jeg er kjempe glad for. Jeg har nesten alltid hatt langt hår, utenom når jeg var rundt 6-7 år da tvang mamma meg til frisøren så de kunne klippe meg kort. Krøller ser som regel penest ut når håret har litt lengde, jeg har derfor spart til langt hår i mange år. I hvert fall etter at jeg begynte å få interesse for hår og sminke. Jeg elsker kort hår og skulle ønske jeg kunne klippe håret mitt kort, det er utrolig elegant! Men, det er aldri like fint som langt hår. Men da mener jeg ikke langt hår som går ville veier og har tynne og slite tupper, langt hår må være stelt for å se bra ut! Jeg er heldigvis veldig flink til å klippe tuppene mine jevnlig. Nå merker jeg at det er på tide igjen at jeg klipper en god del! Håret mitt vokser utrolig raskt også, så jeg nøler aldri med å klippe tuppene. Noe av det beste med krøller er det at man ikke ser hvor mye håret har vokst til man retter det ut. Eller som i mitt tilfelle at man ser det på etterveksten.

For deg som ønsker å spare til langt og frisk hår i dette året. HUSK: Det er ikke noe vits å spare på slitt hår, klipp tuppene jevnlig. Kur håret og brukt minimalt av varmebehandlinger!


#langthår #blondhår #kurdiskblogg #kurdiskjente #gilmakeup #gilan

Hvor raskt vokser håret ditt / liker du kort eller langt hår bedre?

Favorite outfits - 2013!

God morgen:) Håper alle har hatt en fin nyttårs feiring! Jeg og Dino var med resten av familien fra ca 17.00 tiden til 23.00 i går også tok vi deretter turen til sentrum for å se eksplosive fireworks hihi. Det var faktisk første gangen jeg og Dino fikk opplevd det sammen. Fordi det første året vi var gift, var han bortreist og forrige året feiret vi det inne på et restaurant i England. Kjempe koselig! Kan ikke engang beskrive hvor glad jeg er i fyrverkeri lyden! mens mange jenter rundt meg holdt seg for ørene i går, stå jeg der som en nysgjerrig liten gutt på 8 år og gliste!:D Noen av de bildene fra i går kommer jeg kanskje til å dele med dere senere i dag! Det ble dessverre ikke så veldig mange bilder som jeg håpet på.

Under kjære dere, under har dere bilder av noe av mine favoritt antrekk fra 2013. Jeg vil gjerne vite om dere har noen favoritter blant disse antrekkene! Min topp tre favoritter er nummer 6, 20 16.

1

 

2

 

3

 

 

4

5

 

6

 

7

 

8

9

 

10

 

11

12

 

13

 

14

 

15

 

16

 

 

17

 

18

 

19

 

20


#outfit2013 #antrekk2013 #outfits #fashionblogger #beautyblogger #jefferey #foxy #trenchcoat #gilmakeup #gilan #kurdishgirl #favoriteoutfit2013

Hvilket likte du best her?