hits

januar 2015

Napping av bryn: Før og Etter!

Hei og god! Jeg håper at alle dere har hatt en super bra og avslappende helg hittil. Hos oss startet dagen litt senere enn hva det gjør i ukedagene og det var helt greit syns jeg ettersom hele forrige uke var stress! Jeg har fått gjort unna en god del ting i dag og det står ikke annet enn god kurdisk middag og kos på planen for resten av kvelden. Forresten dere, jeg fikk tid til å ta nye antrekksbilder i dag. Dino hjalp meg med både ny location og bilder. Utrolig gøy å utforske byen man bor i på denne måten! Må jammen si at Oslo overrasket meg i dag, så mange fine og koselige steder en kan finne her. Bildene ble utrolig fine, eller.. de er som regel fine når Dino står bak kamera hihi..  Gleder meg til å dele bildene med dere! Det kommer kanskje kanskje en liten sniktitt senere i kveld;)

Så, under har dere bilder av en kunde som var hos meg i forrige uke for napping av bryn. Hun hadde korte, harde og overnappede bryn visse steder. Hun ønsket både en ny form og litt styling tips når hun var hos meg. Øyenbryn som har harde hår og som vokser nedover er som regel veldig vanskelig å jobbe med. Men ettersom kunden var åpne for forslag og ba meg gjøre det jeg synts var best og ville sett best ut til hennes ansiktsform, så gikk jeg for en ganske rund, men samtidig myk formet bryn til henne. Hun ble overraskende fornøyd med resultatet, noe jeg også gjorde fordi jeg vet hvor krevende slike øyenbryn er!:D

Syns?

Du kan maile meg på gilan@gilmakeup.com om du ønsker å bli nappet av meg:)

Bildedryss: Vixen blog awards!

takke hver og en av dere som har gratulert meg med prisen. Jeg har fått utrolig mange gratulasjoner over alt og har helt ærlig ikke oversikt lenger om hvem jeg har svart og ikke! Så tusen takk til alle dere som har brukt tid på å skrive til meg, de av dere som har ringt, sendt SMS, kommentert her på bloggen, på facebook gruppen min, privat osv. Jeg setter utrolig stor pris på det og blir utrolig glad av å se hvor mange som er glad på mine vegne.

Så, for de av dere som har spurt om bilder fra Vixen, her kommer de. Grunnen til at jeg ikke delte de i går var rett og slett fordi jeg ikke hadde noen bilder å dele med dere hihi. Av et eller annet merkelig grunn så bestemte vi oss for å ikke ta med oss kamera til utdelingen. Veldig rart ettersom vi vanligvis har med oss kamera overalt! Men, nå har jeg fått en del fra søte Nastaran og Charlie. Jeg har også lånt et par fra side2 og Vixen! Det var også noen som hadde spurt om de kunne se filmen noen steder, vel.. det ligger en liten filmsnutt på facebook siden min, du kan klikke her for å se den!

Me and my beloved husband!

Nydelige Nastaran, Gud som jeg er glad i henne!

Meg og kjempe flinke Stephan!


Her satt da jeg spent sammen med mannen og andre skjønnhetsblogg-finalister! Utrolig gode jenter, Agnes og Charlie.


OOOOG ZZZZUP, så var jeg plutselig på scenen for å ta i mot prisen:D

Var du på Vixen B.A i år?:D

#Vixenblogawards #åretsskjønnhetsblogger #vixen #gilmakeup

Vixen blog awards: Årets skjønnhetsblogger!

For en fantastisk og herlig start på det nye året! For en ubeskrivelig følelse! Jeg har virkelig hatt en av de mest minnerike, nervepirrende og spennende kveldene i mitt liv. Jeg satt og tenkte hele tiden: Om jeg ikke vinner årets skjønnhetsblogger, så vil jeg fortsatt være så utrolig takknemlig for å ha kommet så langt! Jeg mener, det er første gang jeg blir nominert, for så å gå jeg videre til semifinalen, noe som var utrolig stort for meg. Før jeg visste ordet av det var jeg plutselig i finalen. At jeg skulle befinne meg på scenen og vinne i kategorien Årets skjønnhetsblogger var og er en ubeskrivelig følelse. Jeg var helt seriøst i sjokk og kunne ikke tro mine egne ører da jeg hørte Gilmakeup bli ropt opp. Plutselig stod Dino opp med begge hendene ut og ga meg en klem og et kyss og jeg var på vei opp mot scenen. Alt gikk så fort, men samtidig så kjente jeg på de hundretusenvis av følelsene, tankene og sommerfuglene i magen. Den følelsen var ny. Det enorme kicket etter å ha vært så spent. Som jeg sa i talen min i går, så var det faktisk utrolig sterke finalister i år. Jeg sa til noen av de andre finalistene i går at om jeg ikke kom til å vinne, så vil det ikke være så ille i det hele tatt, ettersom det er mot så dyktige finalister! Jeg vet hvor krevende det er å ha en skjønnhetsblogg og de andre finalistene har derfor fortjent denne prisen like mye som meg!

Denne prisen skal få den beste plassen hjemme, ja det skal den believe me! Jeg blir utrolig stolt, motivert og inspirert og får lyst til å sikte mot høyere mål når jeg ser den. Det her er bare starten for meg og jeg gleder meg som bare det til å fortsette på denne spennende reisen:)

Jeg vil samtidig takke noen veldig viktige personer.. så TUSEN TAKK TIL:

Dino, som alltid alltid alltid står ved min side og støtter meg uansett hva. Gårsdagens opplevelse hadde aldri vært det samme uten deg ved min side.. selv om du av og til klagde på at det var få som hadde tatt med sine kjærester og mannfolk hihi, Jeg elsker deg!

Familien min: Som bombarderte meg med meldinger og telefoner i går for å se om jeg vant. Dere betyr verden for meg.

Nastaran: Din støtte og motiverende ord får meg seriøst til å føle meg som verdens flinkeste! Jeg er så heldig som har ei så rå, flink og hot venninne som deg!

Halat Sophie: Du hjalp meg med å sette disse målene i fjor og nå har jeg nådd dem. Så tusen takk for at du trodde på meg og motiverte meg til å ta så store steg.

Therese: Trenger vel ikke å si så mye her.. P.O.P, mama I love you!

Sist men ikke minst: DERE mine herlige lesere, som nominerte meg, stemt meg frem og som daglig motiverer meg med herlige kommentarer! Det her hadde nok ikke vært mulig uten dere, så tusen takk og jeg elsker elsker elsker dere.

Vil også rette en takk til Side2 for et fantastisk samarbeid så langt og Vixen Blog Awards for en herlig kveld.

Ønsker alle en forsatt god dag, nå skal jeg straks i et møte og fortsette der jeg slapp.

#årestskjønnhetsblogger #gilmakeup #vixen

Fra filmsett til frisørstolen!

Jupp, stressende men utrolig effektivt skal jeg si dere. Det hjelper selvfølgelig også at mannen er regissør og produsent haha. Tror ikke det hadde vært mulig eller i hvertfall like lett å få to timer fri for å rekke en frisørbesøk, så dra på jobb igjen! Jeg kan ikke huske å ha stresset sånn på lenge. Slitsomt, men litt godt er det å må jeg helt ærlig innrømme! Jeg er jo født for å gjøre det her.. You know.. stresse rundt haha. Det sier egentlig litt når det har poppet ut kviser på huden sånn ukontrollert! Har seriøst fått verdens største kvise, eller vent litt: KVISER på tryent! Så typisk at de kommer i en slik situasjon. Men oi, nok med klaging nå, straks er jeg ferdig her yeey! Etter det skal jeg på location nummer 2 for å jobbe videre! Ønsker alle dere en super koselig og avslappende kveld videre, vi blogges!

Hade'a, ettervekst!

ACTION!

God dag dere! Wow, for en tidlig morgen det ble i dag på en gjeng trøtte frilansere! Vi er på set nå, eller vi har vært her siden klokken 08.00 i dag (første location) og innspillingen starter om nøyaktig 1 time. For de av dere som ikke har fått det med seg, så er jeg igjen sminkør for en reklamefilm-innspilling i dag sammen med mannen og hans herlige og kreative team! Frokosten er intatt og det er rett før jeg skal starte med mitt: Sminking og styling av skuespillere! Dette blir utrolig spennende og jeg gleder meg allerede til å dele bilder fra behind the scenes med dere og sist men ikke minst: Selve reklamefilmen!

Dine planer for dagen i dag?

Versace crystals and diamonds!

Her om dagen fikk jeg en kjempe søt finaleplass gratulasjons gave fra Versace som inneholdte tre forskjellige krystallparfymer! Jeg har brukt Bright Crystal i ca ett år, så jeg visste hvordan den luktet. Men de to andre, Crystal noir og Yellow Diamond hadde jeg aldri luktet på før.

Bright Crystal

"En romantisk og transparent duft med noter av Granateple, Pion og Lotusblomster."

Denne er uten tvil min favoritt parfyme blant mange av Versace sine parfymer! Fantastisk!


Yellow Diamond:

"En nydelig og frisk duft med noter av Pæresorbet, Freesia og Vannliljer"

Yellow Diamond var overraskende frisk og god, denne kommer nok også til å bli brukt en god del ettersom variasjon blant parfymer er noe jeg må bli flinkere med.


Crystal Noir

"En sexy og selvsikker duft med noter av Gardenia, Appelsinblomst og Amber"

Um.. hva skal man si da..jeg har aldri vært glad i sterke dufter/parfymer, så denne var ikke heeelt min smak/duft. Havner på tredje plass hos meg hihi.


Har du / bruker du noen av disse parfymene?

#versace #versaceparfymer #brightcrystal #gilmakeup #skjønnhet #skjønnhetsblogger

Ny uke

God mandag og ny uke dere! Jeg håper at dere har hatt en bra og avslappende helg og er klar til å rocke denne uken også! Selv så har jeg en ganske så travel uke foran meg. Jeg skal jobbe en god del i denne uken, ha en del møter med bruder, være mua for en reklameinspilling som faktisk skal spilles inn i morgen sammen med Dino. Jeg skal også til frisøren min for å få farget etterveksten og sist men ikke minst så skal jeg og Dino på Vixen blog awards utdeling på onsdagen! Det her er noe av det jeg skal gjøre i denne uken her, noe av det jeg husker. Gud vet hvor mye jeg har glemt og som står skrevet på mine notater på mobilen og kalenderen haha! Men, jeg tror det her blir en super bra uke til tross for all stresset og det som skal gjøres.

Dine planer for denne uken?:)

Følger du med på holdbarheten til sminkeproduktene dine?

God søndag kjære dere. I dag vil jeg minne alle dere om hvor viktig det er å se "utløpsdatoen" på sminken du eier. Jeg er nesten 100% sikker på at det er veldig veldig få jenter som er oppmerksomme når det kommer til nettopp dette. De fleste av mine kunder tenker også først på det etter at jeg har fortalt det til dem. De fleste vet at sminke kan gå ut på dato, men veldig få tar det alvorlig. Tenk på sminke som mat, det er alltid noen ingredienser som blir gamle og gjør at maten stinker og ikke lenger kan bli spist. Slik er det med sminke også, det er derfor super viktig å vite hvor lenge man har hatt sine produkter. Har du lett for å glemme, kan du alltid notere det ned et sted.

Hvordan vet jeg når et produkt går ut?

Det første symbolet dere ser under: Krukke med åpent lokk med et tall i (Det kan stå alt fra 6M, 12M eller 24M (24 måneder) Dvs. produktet kan bli brukt i 12 måneder fra datoen du har begynt å brukt produktet. Om det står en timeglass symbol på boksen, så betyr det "best før".

TIPS: Vær forsiktig med å handle produkter uten disse symbolene da de kanskje ikke oppfyller kravene.

Hva med tørr-sminke?

Tørr sminke er ikke like farlig, men begynner det å lukte litt rart så skal det kastes.

Hvorfor er det så viktig å kaste sminke/produkter som er gått ut på dato?

Fordi du kan få reaksjoner og urenheter av å bruke gammel sminke ettersom det kan inneholde bakterier. Om du er usikker så kan du alltid lukte på produktet og se på resultatet når du har det på deg, ser det ikke like bra ut på deg lenger så kan det også være tegn på at produktet er gått ut på dato.

Hvor flink er du til å følge med på holdbarheten til sminkeproduktene dine?

Jeg kommer forresten til å dele Barcelona- innkjøpsvideoen min med dere senere i kveld!:D


New makeuplook: Saturday night out Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Makeup forever Mat Velvet

#Anastasia Beverly hills #contourkit

Chanel 71 malice rouge

Chanel Camélia flower highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer 

Inglot 102 R

Inglot 82 glitter eye shadow

L´oreal longlasting eyeliner

Hudabeautylashes

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

Loreal 001 endless light

------------------------

Kunne du tenkt deg å gå ut med denne looken på en lørdagskveld?

#gilmakeup #everydaymakeup #smokeyes #chanelblush #chanelcameliaflower #sminkeblogg  #loreal #hudabeautylashes #inglot

Dette betyr alt for meg!

God lørdag dere. Beklager for dårlig oppdatering i de siste dagene, men jeg har igjen hatt noen veldig travle dager. Jeg håper uansett at dere har hatt en bra helg hittil og får en amazing dag videre! Vil gjerne dele noe jeg synes gjorde dagen og helgen min komplett. Igår når jeg var på jobb dukket det plutselig opp en budmann opp med en blomsterbukket. Da jeg tok det i mot, så han på meg og bare ; "Disse skal til Gilan" Jeg bare åja..hmm..ja..det er meg det. Fra det øyeblikket han forsvant ut døren igjen, smilte jeg som en gærning til meg selv helt frem til jeg la meg igår natt.
Dino, han er bare så... Perfekt! Det var seriøst et av de søteste overraskelsene på lenge. Dette er kjærlighet, jeg mener...Kjærliget kan jo ikke beskrives med ord, men bare en sånn liten overraskelse kan gi en verdens deiligste følelse! Jeg er så heldig og takknemlig for å ha en sånn mann i livet mitt, en som får meg til å føle meg elsket og trygg hos han. Sånn type forhold og kjærlighet er noe jeg ønsker alle her i livet. Hans kjærlighet og respekt til meg betyr hele verden til meg. Det beste er at han skrev at jeg fortjente blomstene og overraskelsen..vel, vi fortjener hverandre. Jeg håper at flere får den de fortjener her i livet fordi den følelsen er ubeskrivelig.
Ha en strålende lørdag videre så blogges vi senere:)

What a feeling.

 God fredag dere! Er ikke det deilig at det er helg igjen snart? Jeg er i hvertfall mer enn klar til å ta i mot denne helgen! Jeg begynte å trene igjen i går og gleder meg allerede til min andre treningsøkt i helgen. Jeg hadde ikke trent på ca. 3 uker og det føltes virkelig som om jeg hadde mistet noe livsviktig, det var nesten sånn at jeg var urolig for noe og ikke helt kunne peke på hva det var. Trening var svaret! Etter en deilig og svett treningsøkt i går ble min dag 125 ganger bedre, fra en start på dagen med null motivasjon, til en amazing, bekymringsfri og avslappende kveld, nei .. det er ikke tull engang. Ikke bare det, men jeg også sov som en stein i natt. Alt dette pga en svett time på treningssenteret, U feel me?! :D

Nå er en ganske så sen frokosten snart i magen også skal jeg jobbe et par timer så begynne å gjøre meg klar til jobb. Jeg håper at dere får en super bra fredag videre! Vi blogges senere i kveld!

 

New in + rabattkode = Nordicglaze!

annonse

God onsdag dere! Jeg håper at alle dere har hatt en bra og rolig start på dagen. Selv så har jeg spist en god frokost og brukt ca. 1 time av min tid på å vaske mine sminkekoster. Det var ikke alle engang! Det er alltid ork å vaske de, men Gud for en følelse når disse rene kostene blir brukt igjen! Forresten dere, her om dagen fikk jeg en pakke i posten fra www.nordicglaze.no  som driver med salg av kosmetikk, skjønnhets- og velvære produkter. Pakken jeg fikk inneholdte 1 Sigma Beauty 3dhd makeup brush - 3DK. Bellapierre 5 eye shadows palette og en Sigma beauty brow expert kit!  Jeg må ærlig si at jeg gleder meg mest av alt til å prøve 3dhd Sigma kosten! Forresten dere, nå har jeg fått lov til å gi mine lesere en rabattkode som gir hele 15% prisavslag på alle produkter dere kommer til å handle fra deres nettbutikk.

Rabattkoden du bruker er FRAGILMAKEUP15% og den varer til 20 februar. Klikk her for å komme til nettsiden. PST: Rabatten gjelder salgsvarer også;)Her finner du denne 3dhd kosten.Her finner du denne kitten.


Klikk her for å komme til denne paletten.

Har du hørt om / handlet fra denne nettsiden tidligere? #nordicglaze #gilmakeup

En rask forvandling til valentines dag!

Snart er det Valentines dag igjen, selv om det havner på en lørdag i år, så tror jeg det forsatt er veldig mange der ute som skal jobbe/studere den dagen. Jeg tror også at mange der ute finner på noe senere på kvelden med sin valentine/date etc. I den forbindelse vil jeg komme med enkle tips til de av dere som må tilbringe de første timene på jobb eller skolebenken før dere farter videre på en koselig date eller bare ha en koselig tur ut på lørdagskvelden. Er du stresset og vet ikke om du kommer til å rekke en tur hjem så du kan skifte og endre på sminken/håret før turen ut? Vel, da kan du ta en titt på tipsene under og kanskje det hjelper deg og dine planer for den dagen.

Tørk håret ved å bruke hårføner eller rettetang. Dra gjerne hårtuppene utover og rull forsiktig inn så du ikke får flatt og rett hår. Når du så er ferdig med det, kan du spraye håret litt slik at krøllene holder seg. Før du gjør noe mer med håret, kan du nå starte med sminken før du går videre.

* Primer, slik at sminken får bedre holdbarhet.

* Litt mer foudantion enn hva du vanligvis ville brukt (ettersom du skal gå med samme sminken senere på kvelden, må du bruke litt mer enn det du vanligvis ville brukt + bruke litt ekstra tid på påføring slik at det ikke blir flekkete utover dagen)

* Concealer, til å dekke over urenheter og mørke ringer under øynene.

* Pudder ansiktet og avslutt med en lett rouge

* Bruk øyeprimer, så øyenskyggen din holder seg.

* Lett øyesminke, men mange gode lag med mascara

* Bruk en fuktighetsgivende leppomade mens du er på jobb/skole.

Sånn...da kan vi nå gå tilbake til hår.

Dra så hele håret oppover og lag en høyt og løs donut, så du ikke ødelegger volumet i håret.

Antrekk:

Ta gjerne med deg en pen overdel eller en kjole med noen smykker på jobb som du kan skifte til anledningen.

Dette er hva du skal adde/endre på før du forlater jobben for å dra på daten/festen:

* Rød leppestift

* Litt ekstra rouge

* Smykker som matcher kjolen/ antrekket ditt

* Ekstra vipper om du ønsker en skikkelig forandring

* Slipp håret løs, dra fingrene gjennom og rist litt på hode så krøllene og vulmet kommer fram!Hva er dine planer for valentines dagen?

Modell: Sozan

#valentinesday #tipstilvalentinesday #valentinesdag

Sniktitt på innkjøpsvideo

Hej igjen dere. Hivi dikem evro hingo hemiya rojeka xosh brbit, jeg håper at alle dere har hatt en bra dag i dag! Jeg ville egentlig bare droppe innom for å ønske alle dere en fin natt. Jeg ville også fortelle dere at jeg har begynt å klippe på innkjøpsvideoen min fra Barcelona. Nope, jeg har ikke glemt det hihi. Jeg har bare vært veldig opptatt også har jeg i tillegg vært bortreist og ikke hatt materiale med meg så jeg kunne klippe på den! Men, nå må jeg klippe videre om dere vil ha den ferdig før denne uken er over. God natt så blogges vi i morgen:)

Hvordan har dagen din vært?

Surprise from my hubby!

Som en del av dere kanskje har fått med seg, så var min kjære mann i Mexico i ca. 2 uker i forbindelse med en reklamefilm. Når han kom tilbake for et par dager siden, hadde han tatt med seg en gave til meg. Jeg blir helt ærlig ikke overrasket lenger om hvor treffsikker han er med gaver han kjøper! Han blir bare bedre å bedre når det kommer til nettopp dette med å kjøpe noe som han vet jeg kommer til å bruke! Til tross for at han sjeldent bommer når det kommer til gaver, så ble jeg først litt usikker når han tok fram MAC posen, jeg tenkte å nei.. jeg håper virkelig ikke at han har kjøpt meg noe jeg har fra før av. Han har jo null oversikt over sminken jeg har hjemme og alt ser likt ut etter hans mening hihi. Jeg ble lettet da jeg åpnet posen og så at han hadde kjøpt 3 produkter fra Brooke Shields Collection i samarbeid med MAC! Gjett om jeg ble glad:D Jeg har ikke engang hatt tid i det siste til å gå innom MAC for å se på denne kolleksjonen, så kommer han med det hjem til meg! Om jeg er heldig? HELL YEAH:D

A64 Cremesheen Excite .. En kan aldri ha for mange røde leppestifter! Gjett om jeg skal bruke denne i år:D

Jeg har kjøpt meg to nye Bronzere fra siste ferien vi var på, men bare en av dem var jeg fornøyd med! Ble derfor super glad når jeg så at et av produktene var en bronzer:D

Veluxe Pearlfusion Shadow i Trust Instinct.


Dette var definitivt et av de beste gavene han noen ganger har kjøpt til meg! Hva er den beste gaven du noen ganger har fått av din kjæreste/mann?

#macBrookeShields #BrookeShields #giftfromhusband #gavetips #sminke #mac #skjønnhetsblogger

Valentine´s day inspired makeup "True romance"Styling & Makeup: Peym -  Agorabeautysalone

 Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Makeup forever Mat Velvet

#Anastasia Beverly hills #contourkit

Loreal sunset blush

Chanel Camélia flower highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer 

Naked palette 1

L´oreal longlasting eyeliner

Hudabeautylashes

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

Loreal Garnet

------------------------

#gilmakeup #everydaymakeup #smokeyes #chanelblush #chanelcameliaflower #sminkeblogg #valentinesdaymakeup #valentinesdayinspiredmakeup

Sneak peak: Romantic Valentine's day inspired makeup!

Husker dere når jeg nevnte i et av mine Trondheims- innlegg at min søster Peym hadde sminket meg og stylet håret mitt ?  Vel, under har dere en liten sneak peak på hvordan resultatet ble. Senere i kveld vil det komme flere bilde av denne looken på bloggen. Det kommer kanskje noen tips og triks om hvordan dere kan gjøre noe lignende på dere selv + produktliste. Peyma hadde kjempe lyst til å gjøre noe "true romance" inspirert sminke på meg ettersom det er Valentines dag snart. Jeg eeeelsket looken! Super enkel, men romantisk! Gleder meg som bare det til å dele resten av bildene med dere senere i kveld.


For de av dere som lurer, så kommer Peyma til å bli boende i Trondheim. Det er bare å konakte henne HER om dere skulle trenge styling til bryllupsfest, napping av bryn, farge/klipp osv. Skulle ønske hun bodde i Oslo, hun jenta der kan seriøst alt hihi!

Vi blogges senere

Dagens sminkelook: Rosa lepperFace:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Makeup forever Mat Velvet

#Anastasia Beverly hills #contourkit

Chanel blush Tumulte

Chanel Camélia flower highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer 

Naked palette 3:

Strange, Limit, Factory & Dark side

L´oreal longlasting eyeliner

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

Eastend snob loreal + Babylips balm in red.

------------------------

Syns?

#gilmakeup #everydaymakeup #smokeyes #chanelblush #chanelcameliaflower #sminkeblogg

Ønsker du å bli nappet av meg?

God dagen dere! Jeg håper at dere har hatt en like bra start på denne helgen som meg. Jeg har sovet godt i natt og våknet til en koselig morgen med kurdisk frokost og musikk sammen med mannen. De to siste timene har jeg brukt på å besvare resten av mailene/bestillingene jeg hadde fått på mail. Jeg må igjen beklage til de av dere som måtte vente så lenge! Må jamen si at bruder nå til dags er flinke til å planlegge. Jeg har allerede nå fått bestillinger til november og desember. Selv så gjorde jeg alt i de to siste månedene før bryllupet haha. Men Unasett, det jeg skal fortelle dere i dette innlegget er det at fra og med neste uke kommer jeg til å holde av alle tirsdager til øyenbrynskunder. Jupp, jeg starter med det igjen. Selv om jeg ikke tok i mot bestillinger de siste månedene og skrev flere ganger at jeg ikke hadde tid til det, så fikk jeg bestandig mailer og telefoner for nettopp det. Nå som jeg ser at forespørslen er såpass stor, bestemte jeg må for å starte med det igjen. For de av dere som ønsker å bli nappet av meg og som kanskje også tidligere har kontaktet meg uten å få svar, kan nå få tid hos meg!

Allerede nå har jeg fått inn 3 bestillinger til førstkommende tirsdag, men jeg har enda 3 plasser/timer igjen om det er flere der ute som ønsker å bli nappet av meg allerede i neste uke. Send meg gjerne mail på gilan@gilmakeup.com om du ønsker å booke tid!

     

       

      

#nappingavbryn #formingavbryn #gilmakeup #øyenbrynnapping

Endelig

Finally! Åhh.. Ventet så lenge på denne fredagskvelden. Jeg kom hjem fra jobb for ca. 1 time siden og står nå her og lager en sen middag til Dino og meg. Min kjære mann Dino kommer hjem fra Mexico i kveld! Jeg har ikke sett han på ca. 12 dager nå, blir sååå godt å ha han hjemme igjen. Vi har egentlig nesten ikke vært hjemme på en måned pga ferie , hans og min jobb. Det blir derfor ekstra godt med en avslappende og arbeidsfri helg sammen nå etter så mye savn, frem og tilbake.

Ønsker alle dere en kooooselig fredagskveld videre:) Vi blogges i morgen!

Har du hatt en bra fredag hittil?

New inn: Makeup products!

L´oreal le blush - Sunset brown

I de siste ukene har jeg investert en del i blusher, mest fordi den blush-paletten jeg har hjemme begynner å gå tom. Disse blushene fra L´oreal er elskbart! Åwh, vil kjøpe de i alle farger. Dette er den andre fargen jeg kjøper av denne kolleksjonen, om jeg ikke tar helt feil så har de byttet pakningen på disse blushene. Nå er de formet firekantet og er mye mer pigmentfulle. Jeg har prøvd begge og jeg tror disse er mer meg ettersom jeg vanligvis liker å gni kosten godt mot sminken, jeg er ikke så forsiktig med andre ord haha. Denne blir derfor aldri for mye for meg. Denne Sunset tonen passer perfekt til naturlige og hverdagslige looker, den kommer også med en liten speil og kost om dere skulle lure:)Wonder powder - Makeup Store

For ca. 3 år siden kjøpte jeg for første gang et av disse pudderne som jeg den tiden brukte under øynene for å rense bort øyenskyggerester med. Engang brukte jeg et av de lyse tonene som highlighter når jeg gjorde countoring på ansiktet og jeg elsket resultatet! For en stund siden så jeg at de hadde flere toner på salg, jeg kjøpte derfor to nye toner i Milk og Cafe au Lait. Disse fargene er perfekte når jeg gjør lett konturering med pudder!

Har du brukt/bruker du noen av disse produktene?

#gilmakeup #makeupstore #loreal #lorealblush #produktanbefaling #makeup #sminke #skjønnhetsblogger

Oslo next!


God morgen alle sammen! Da er jeg på flyplassen for å komme meg hjem etter 10 fantastiske dager her i Trondheim. De siste gangene jeg har reist hit, har ikke vært mer enn et par dager. Som regel så har jeg også jobbet minst et av de dagene jeg har vært her, har bare hatt stressende turer hit med andre ord. De 10 dagene jeg har bringet her denne gangen har vært helt fantastiske! Det har vært utrolig deilig å kunne slippe å tenke på jobb for engangskyld. Tiden min har ikke gått til annet enn kos med familien!

Men, nå er det back to reality igjen hihi. Med engang jeg har kommet meg hjem i dag, skal jeg sette meg ned for å ta igjen det jeg har utsatt til etter ferien. I morgen kommer også min kjære mann hjem fra Mexico! Blir godt å komme seg hjem igjen nå kjenner jeg:)

Ønsker alle dere en fantastisk bra dag videre!

Photoshoot: Just a little sneak peak

Hei igjen dere. Det er egentlig rett før jeg skal pakke sammen kofferten min så det er ferdig og klar til morgendagens hjemmereise. Men, for å si det sånn da.. Det blir ikke lett. Jeg hadde litt håp, men det varte dessverre ikke så lenge. Når jeg så og tok fram alle posene, klærne, gavene jeg har fått osv som skal være med hjem, stoppa hjertet mitt i et par sekunder. Men, så flink som jeg er fikk jeg plass til alt! Eller ok.. Nesten alt haha!

Husker dere mini shooten jeg nevnte tidligere idag? Under har dere et sneak peak bilde! Resten kommer i neste uke engang.. Ha en fortsatt bra kveld videre!

The last day

God tirsdag dere! Håper dere har sovet godt i natt og har hatt en bra dag hittil. Selv så sov jeg ikke som håpet på i natt, men morgenen min var derimot noe av det beste på lenge. Jeg våknet til at mamma baket brød! Elskeeeer å våkne til det. Det gjør liksom noe med resten av dagen å og ikke bare starten:) Deilig stemning! Straks blir jeg sminket av min flinke søster Peyma! Gleder meg sånn til det, jeg har blitt sminket av henne engang tidligere og jeg elsket det. Deler bildene med dere når jeg har kommet hjem.

Angående det, jeg har ikke glemt å svare deres mailer å meldinger.. Har bare hatt det litt travelt mens jeg har vært her i Trondheim. Jeg kommer til å besvare alle når jeg tilbake imorgen:)

Nå skal denne siste dagen nytes sammen med familien!
Deres planer for idag?

New event makeuplook: Smokey eyes and red lips
Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Makeup forever Mat velvet

Smashbox photo set pressed powder medium

#Anastasia Beverly hills #contourkit

L´oreal blush Sunset

Chanel Camélia flower

Eyes:

#MAC's paint pot primer 

Mac carbon black eyeshadow

L´oreal longlasting eyeliner

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

L´oreal Red Collection -J-Lo

------------------------

Syns?

#gilmakeup #eventmakeup #smokeyes #desioeyes

Sneak peak: Somkey eyes and red lips

Heeeei dere! Beklager så mye for sen oppdatering i dag, dagen min stakk av i dag! Jeg sminket min søster tidligere i dag og tok bilder av henne for et innlegg. Dermed dro vi hos mamma for å spise kurdisk mat (Briyani) som smakte himmelsk, yummi! Etter det fikk jeg ca. 15 minutter på meg til å gjøre meg klar til en bryllupsfest til ei barndomsvenninne av meg! JUPP, ONLY 15 MINUTES! Men det gikk heldigvis bra, jeg er vant til å stresse og sminke meg i siste lite. Jeg skal kanskje dele bildene av festen med dere i morgen, ikke det at jeg har tatt så mange men haha.

Dere, looken over er noe av det siste jeg har gjort på meg selv. Smokey eyes og røde lepper er  noe jeg elsker, spesielt når det kommer til vinter-fester og eventer! I morgen vil det komme flere bilder av denne looken + produktliste! Til da, ønsker jeg alle dere herlige lesere en koselig kveld videre og en god natt søvn for de av dere som skal sove:)

Syns?:)

OMG! Jeg er i finalen - Blog Awards!

 

ÆHHHH! Whhhaaaaat?! Jeg er i finalen jo! En bra dag ble plutselig 25 ganger bedre. Jeg må bare starte med å takke alle dere for å ha nominert meg og ikke minst stemt på meg. Jeg setter utrolig stor pris på deres støtte til meg! Jeg trodde aldri jeg ville komme til semifinalen, og i hvert fall ikke selve finalen! Så utrolig motiverende, vet ikke hva jeg skal si engang jeg. Det er utrolig stort for meg å komme så langt, med tanken på at det er første gangen jeg er blitt nominert. IGJEN, tusen takk skal dere ha og jeg håper at dere vil følge med videre. Nå skal jeg fortsette denne koselige kvelden sammen med familien! Ønsker alle dere også en herlig kveld videre <3Sen morgen..

God morgen dere! Snakk om å ha sovet dårlig i natt! Jeg har egentlig aldri passe grei søvn, enten så sover jeg som en stein, eller så sover jeg dårlig og våkner med hodepine. Eneste postive med forrige natt var det at jeg og mamma sov i samme rom. Uansett hvor gammel jeg blir, er jeg aldri gammel nok til å si nei til å sove i samme rom som henne. Elsker den følelsen og tanken på at jeg har henne i nærheten når jeg legger meg:) I går var jeg stort sett hjemmeværende ettersom vi hadde en del ting å gjøre. Men i dag går derimot turen ut, og det er jo alltid like spennende når det kommer til trønderværet! Får håpe at været holder seg slik som det er nå til vi har kommet oss ut av huset hihi! Jeg er forresten heeeelt forelsket i huset til søsteren min.. stort, lyst og nydelig interiør. Nesten så jeg får lyst til å flytte inn hihi! 

Dine planer for i dag? #trondheim 

Mine favoritt sminkelooker - 2014

Hei dere! Her har dere et innlegg jeg egentlig hadde tenkt å gjøre ferdig før det nye året var her. Jeg fikk dessverre aldri tid til å gjøre det ettersom jeg hadde det veldig travelt de siste ukene i desember. Nå har jeg endelig laget et innlegg hvor jeg har samlet mine egne favoritt- looker fra 2014, som jeg har gjort på meg selv. Jeg trodde helt ærlig ikke at jeg hadde gjort så mange, det var så mange at  jeg ble små sliten underveis hihi. Nå har jeg forresten bare valgt de jeg likte best og det ble ca. 50 forskjellige looker! Jeg vurderer også å lage 2-3 innlegg til hvor jeg bare viser antrekk, kundestylinger og youtube videoer fra 2014. Hva sier dere til det? Fortell meg gjerne hvilken av mine looker du likte best fra 2014 og hvorfor:)
♥1

♥2

♥3

♥4

♥5

♥6

♥7

♥8

♥9

♥10

♥11

♥12

♥13

♥14

♥15

♥16

♥17

♥18

♥19

♥20

♥21

♥22

♥23

♥24

♥25

♥26

♥27

♥28

♥29

♥30

♥31♥32

♥33

♥34

♥35

♥36

♥37

♥38

♥39

♥40

♥41

♥42

♥43

♥44

♥45

♥46


♥47

♥48

♥49

♥50

Any favorites? #2014makeuplooks #gilamakeup

New in: Colorful makeup

Hei og god mandag dere! Jeg håper at alle dere har hatt en bra dag hittil. Jeg sov som en stein i natt og startet dagen med en god frokost sammen med søstrene mine. Vi har tenkt å ta det med ro i dag, det blir deilig med en avslappende dag hjemme sammen med familien. Litt rart uten mannen, ettersom vi kom hit sammen.. men jeg får leve med det haha. Forresten dere, jeg er ferdig med å klippe Barcelona videoen vår, deler den med dere senere i kveld!

Under har dere to nye produkter som jeg har kjøpt inn i det siste. Det første er en skyggepalett fra L'Oreal Paris, som heter Colour Riche Quad. Denne paletten tror jeg også finnes i 8 andre forskjellige farger. Jeg har også denne paletten i brune-toner! Disse fargene er veldig pigmentfulle, men for at øyenskyggen skal sitte best mulig på gjennom en hel dag så er det viktig med et godt grunnlag og gode koster til påføring.Miss Manga volume mascara i lilla. Jeg har denne i svart også, som jeg vanligvis bruker sammen med Telescopic for mere volume. Jeg gleder meg masse til å prøve denne fargen ut til blant annet kostyme-looker.

Har du noen prøvd noen av disse produktene tidligere? #missmanga #loreal #makeup #newin #gilmakeup

Store og glamorøse bølger på 1-2-3!

Da jeg var på ferie i Barcelona, delte jeg noen antrekksbilder med dere hvor jeg hadde disse store og glamorøse krøller/ bølger i håret. Noe jeg liker kjempe godt både til hverdagen og spesielle anledninger. Nå skal jeg fortelle dere hvor enkelt det er og hvordan jeg pleier å gjøre det på meg selv.

1. Etter å ha vasket håret og lat det lufttørket, bruker jeg å spraye hele håret med en varmebeskyttende produkt.

( Ettersom jeg har krøller, pleier jeg å rette håret ut først. Ikke nøye, bare litt sånn overfladisk, så jeg  beholder volumet i håret og ikke mister så mye av lengen når jeg krøller det igjen.)

2. Deretter deler jeg hele håret i to, så starter jeg med å krølle håret med en medium/stor krølltang. ( Velger krølltang ut fra hva jeg skal eller hvor store krøller jeg ønsker). Jeg krøller håret i passe store seksjoner. Jeg avslutter det med å gre krøllene, for å ungå markerte og flaterende krøller.

3. Ettersom jeg har krøller og litt tørt hår, liker jeg å avslutte det hele med en glansspray og litt hårspray slik at de holder seg fine hele dagen.

Hvor ofte du går med store krøller?

#storekrøller #gilmakeup #bølgerihåret123 #123hår

If you're happy..

.. and you know it, clap your hands!

Yupp. Det er denne sangen som går om og om igjen her hjemme! Barna elsker det så mye at alle voksne også går rundt og synger den. Det har vært en utrolig koselig dag med familien i dag også. Jeg var ute en tur med familien i dag. Noen av oss shoppet, mens andre tok det med ro og koset seg med en kopp kaffe. Tanken på at Dino reiser hjem i morgen gjør meg litt trist. Men han må det ettersom han skal reise til Mexico om et par dager for en reklameinnspilling! Jeg blir her så lenge jeg kan for å tilbringe tid med familien mens han er borte og jobber.

Jeg håper at dere har hatt en bra kveld så langt og får en god natt søvn. Her er det ikke natta før om et par timer hihi! Goodnight

Party makeup: Glitzy black smokey eyes

God lørdag fra Trondheim dere! Litt sen oppdatering, men jeg bestemte meg for å ha en blogg-fri fredag i går, så jeg kunne gå "all inn" med familien. Det har vært utrolig deilig å være her hittil. Spesielt i går! Vi startet dagen med en frokost hos broren min og kona hans Jilan, som vi sover hos. Deretter dro vi en tur til byen, der ble det kos og shopping med jentene også kom vi hjem til en middag også fortsatt kvelden med kos, gode saker og latter. Ettersom jeg fikk dere til å vente i går, vil jeg dele et nytt look med dere i dag. Looken under har jeg delt et bilde av tidligere.  Dette er da en skikkelig party- look for de som elsker sminke og ikke minst smokey eye. Perfekt for mørke-vinter kvelder og mer!

Forresten dere, tusen tusen takk for deres stemmer for Vixen finale plassen, både dere som bor her i Norge og utenfor. Jeg blir så utrolig takknemlig når jeg hører hvor mange av dere daglig har stemt på meg som årets skjønnhetsblogger! Den 06 Januar får jeg vite om jeg går til finalen, det hadde vært litt av en start på dette året her om jeg hadde gått videre til finalen!:D Krysser fingrene.
Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Smashbox foundation -  #studioskin  02

Smashbox photo set pressed powder medium

Anastasia Beverly hills #contourkit

L´oreal blush Sandalwood Pink

Makeup store - Pink frost highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer 

Mac carbon black eyeshadow

L´oreal longlasting eyeliner

Makeup Mekka Glitter

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

Chanel Sundress

------------------------------------------------------------

I dag går turen også ut, det finnes ikke annet enn kos på menyen for min del. Ønsker alle dere en herlig dag, vi blogges senere <3

Dine planer for i dag? hva syns du om looken over?

Trondheim - gjesteinnlegg

Hei lovelies. I dag kom endelig vår kjære Gilan og Farid til Trondheim, noe som vi har gledet oss til. Vi har hygget oss hjemme med familien og med en god kurdisk tradisjonell matrett ( Pache/ Kêpari) noe som Gilan liker. Gilan har brukt nesten hele kvelden til filme og ta bilder av oss alle med en slags magisk og rar stikke, i hvertfall for barna her hjemme! :D Vi gleder oss til de kommende dagene som vi skal tilbringe sammen, med cafe dater, shopping og mye morro og latter.

- Sozan & Jilan

God natt dere! :)

Godt nytt år!

Hei og godt nytt år kjære lesere! Gud så dårlig jeg føler jeg har blogget i de siste dagene. Eller, det har jeg jo på en måte. Men jeg har virkelig hatt mye å gjøre i de siste dagene, så mye at jeg ikke rakk å pakke ferdig før i dag tidlig til denne Trondheim turen. Jeg håper uansett at alle dere har hatt en utrolig bra og uforglemmelig nyttårsaften. Jeg håper også at det nye året ikke bringer annet enn lykke, glede og kjærlighet til alle mennesker her på jorden. Det er noe vi trenger mest av alt nå! For meg har 2014 vært en blanding av suksesfullt år, lærerrikt, trist men samtidig et år fylt med lærdom. Det har skjedd ting jeg aldri trodde kunne skje meg, både positivt og negativt. Jeg håper derfor at dette året blir bedre sånn sett:) Jeg er så klar til å starte med et nytt år og jeg føler at dette året kommer til å være et bra år. Det håper jeg i hvertfall!

Nå må jeg avslutte her, for vi er på vei inn til flyet! Trondheim, familietid og kos står på menyen for de neste to ukene. Lykke med andre ord! Beste måten å starte dette nye året på, yeeey! Kos dere i dag, så blogges vi kanskje senere:)