hits

januar 2016

Video: Glowing and romantic bridal makeup!

 


 

Hei på deg! Dere husker sikkert looken over som jeg gjorde på min nydelig modell Eline for et par uker tilbake. Jeg hadde som sagt filmet prossesn også den dagen. I denne videoen får dere sett hvordan jeg har gjort denne glødende og romantiske sminke looken på henne. Fortell meg gjerne hva dere syns og kom gjerne med forslag om det er noe spesielt dere vil jeg skal lage video om:)
Du kan klikke her for å subscribe kanalen min!

Jeg skal til Paris med YSL!!

Dear Paris just wait for me, we are going to meet. I promise! (67 uker siden)


Som nevnt på bloggen for et par dager siden, så skal jeg reise bort om 10 dager. Byen jeg skal til er som mange av dere gjettet og hadde riktig: PARIS! Jeg har alltid drømt om å reise til Paris. Jeg og Dino har flere ganger planlagt å reise dit, men så har det dessverre alltid kommet ting i veien. Når jeg tenker meg om nå, så var det kanskje meningen at vi ikke skulle reise da. For et par måneder tilbake, ble jeg kontaktet av YSL (Yves Saint-Lauren). De hadde vært gjennom bloggen min, youtube, Instagram og likte det jeg drev med. De ville derfor ta et møte med meg for å høre om jeg er interessert i å reise til Paris med YSL i 3 dager i forbindelse med lanseringen av Black Opium og Nuit Blanche Party med Edie. Ikke bare det, men jeg er den eneste bloggeren fra Norge som får vært med! Jeg føler meg så beæret for å ha blitt valgt ut og ikke minst heldig. Jeg tar ingenting for gitt, jeg jobber og jobber for det jeg elsker å gjøre og for å forbedre meg hver eneste dag. Så at jeg for annerkjennelse og får muligheten til å oppleve slike øyeblikk ,så betyr det at jeg gjøre noe riktig.  (Kan fortsatt ikke tro at jeg skal til en by jeg er så forelsket i og ikke bare det, men for å gjøre noe jeg elsker). Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive om hvor takknemlig jeg er for alt denne bloggen og dere mine lesere bak denne bloggen har gitt meg. Jeg har fått oppleve mye nytt og spennende gjennom karrieren, men denne Paris turen - vet jeg kommer til å toppe det meste frem til nå.

Vi kommer til å ha et ganske tett dagsplan fra morgenen vi lander i Paris og de neste 3 dagene. Vi kommer til å besøke fabrikken til YSL og se de ulike produktene, fremtidige produkter og sist men ikke minst får jeg muligheten til å møte og intervjue noen av de mektigste personene i denne bransjen. Jeg får muligheten til å bli kjent og å spørre de forskjellige om mye som både jeg og sikkert mange av dere lurer på. Dette blir så lærerikt, spennende og ikke minst inspirerende. Dino og jeg kommer til å filme det meste fra vi reiser, gjennom turen, opplevelsen og inntrykkene så dere får se en skikkelig Vlog av hele turen. Jeg kan ikke si annet enn at jeg GLEDER MEG! Det morsomme er at jeg for over ett år siden delte et bilde på Instagram hvor jeg skrev " Dear Paris just wait for me, we are going to meet. I promise"  Snart er den drømmen oppfylt, snakk om at det lønner seg å være positiv og ikke minst håpefull og jobbe hardt for å oppnå målene. The Secret..Thoughts become things!

 God søndag videre kjære dere, ta vare på hverandre og tillat dere å ha drømmer. Drømmer er der for å bli forfylt

Helg sa du?

Jeg savner lørdager. Jeg savner det man kaller helg og fridager. Jeg savner lange og late dager foran tv'en. Jupp, I really do. Dagen idag har virkelig vært det man kaller non-stop type dag. Vi startet denne dagen klokken 07.00 og har siden da jobbet med forskjellige videoer og innspillinger. Akkurat nå er vi på location nummer to for å spille inn dagens tredje og siste video. Jeg begynner sakte men sikkert å kjenne smertene litt sånn over alt i kroppen. Blir deilig å dra hjem om et par timer kjenner jeg nå. Nå er denne to minutters pausen over, nå må jeg tilbake på jobb! Jeg håper dere har hatt en avslappende og koselig helg hittil:)

Forresten dere, i kveld deler jeg en kjempe spennende Valentines dag konkurranse på Instagramen min! Så følg meg der om du vil vinne fantastiske hudpleie produkter til deg og en du er glad i!:)

Deler et par bilder fra dagen idag under..

Gårsdagen!

Da er det blitt fredag igjen! Til tross for det gråe og triste været ute, så har jeg en god god følelse til denne dagen og ikke minst helgen! Jeg startet dagen i dag også på samme måte som i går : Jobbings, men i dag skal jeg heldigvis slippe å gå så mye som i går. Etter at jeg postet det første innlegget i går, måtte jeg jobbe i et par timer så fikk jeg besøk av søte Sheima, ei god venninne av meg. Det var nesten sånn at jeg hadde glemt hvor deilig det var å ha noen på besøk og ikke minst slippe å tenke på jobb i et par timer. Vel.. jeg skal ikke lyve å si det ble timer uten jobb, fordi rett etter at hun kom til meg, spiste vi noe lett sammen og kom oss ut. Planen var bare å slappe av og bare nyte de timene vi har sammen. Men, jeg måtte dessverre jobbe litt i går også mens vi var ute. Jeg dro innom forskjellige steder for å plukke opp produkter til kurset mitt som blir i februar engang! Jeg lover de som får plass på kurset en fantastisk goodiebag og nyttig og morsom kveld! Gleder meg til alt er på plass så jeg kan begynne å dele flere detaljer med dere angående påmelding, tid osv! Så, etter at jeg fikk gjort unna de oppgavene i går, spiste jeg og Sheima et lite måltid sammen og shoppet litt.

Genseren min finner du Her

Rundt 17.00 tiden måtte jeg si farvel til henne og ble plukket opp av mannen. Da dro Dino, sjefen hans og jeg til et stort event sammen. Tidligere den dagen, hadde Dino ringt meg og spurt om jeg kunne være litt open minded til middagen og kunne prøve å spise noe nytt sammen med han og sjefen hans etter eventet. Jeg skjønte med engang at de ville dra til et sted som serverer biff. Fordi både Dino og Arne kunne tenkt seg å spise biff hverdag uten problem. Jeg sa selvfølgelig ja til det, men det ble dessverre ikke noe biff på meg allikevel haha! Jeg fylte magen med kyllingvinger, starters og dessert jeg.. :D (Deler bilder av eventet vi var på når jeg har fått de bildene fra fotografen)

Vi blogges!<3

 

Je l'adore

Hei og torsdag morgen dere! Jeg var oppe og hoppet som en sirkusmann kl 07 i dag (NOT). Kan med hånda på hjertet si at med årene har jeg blitt alt annet enn et morgenmenneske) Men Dino derimot, han var så full av energi i dag skulle tro han hadde drukket flere kopper med kaffe i drømmene + en red bull fra senga haha! I dag som nesten alle andre dager i uken måtte jeg stå opp tidlig for å rekke å gjøre alle gjøremålene som står på dagens plan. Jeg har aldri i min karriere har hatt så mye å gjøre som nå. Det er bestandig noe å gjøre, dra på møter, telefonmøter, besvare mailer, planlegge kurs, spille inn videoer, være kone, oppdatere bloggen, svare deres kommentarer og meldinger og sist men ikke minst: drifte Gilmakeup og sette opp avtaler med bruder. Skjønner dere nå at det kanskje ikke er like lett å blogge like ofte hverdag når man har så mye å ta seg av i hverdagen? Jeg håper uansett dere ikke tar det ille opp og tror jeg har mistet motivasjonen for å blogge bare fordi jeg ikke oppdaterer like ofte alle dager i uken. Jeg gjør mitt beste hele tiden:) Nå får dere i hvertfall en grundig oppdatering på det som har vært i de siste dagene!

I de siste dagene har mye av min tid gått til planlegging av en ny utenlandsreise. En reise som har noe med det jeg driver med å gjøre. En drøm som går i oppfyllelse og dette blir noe av det morsomste og mest lærerike så langt i min karriere! Jeg har alltid drømt om å reise til dette landet. Nå skal jeg reise til dit for å gjøre noe jeg elsker mest. Nå får jeg seriøst frysninger mens jeg skriver om det. Hihi jeg vet at jeg litt kjip nå, men morsomt å høre om dere kan gjette hvor jeg skal reise først og hvorfor? Hint hint: Je l'adore! (Skriver mer om denne turen på bloggen i morgen).


Sånn utenom å ha drømt om den turen og stresset meg ihjel med alt det andre jeg nevnte overnfor, så har jeg også fulgt med på veksten til Youtube kanalen min. Det er helt utrolig å se hvor fort det vokser! Jeg ble aktiv igjen på youtube for en stund tilbake og har snart nådd 14 000 subscribers! Tusen takk til alle dere som som er innom der, legger igjen fine kommentarer og subscriber kanalen min:D Jeg lover dere mange flere vlogs, tutorials andre videoer fremover:D Så det er bare å subscribe her om du vil være en av de første som får sett mine videoer:D

Senere ikveld kommer jeg til å dele flere bilder fra antrekket over! Til da ønsker jeg alle dere en herlig dag videre. Ta vare og nyt denne nydelige dagen:)

Vlog: Vixen blog awards 2015!

Da kan jeg endelig dele Vixen blog awards vloggen med dere! Jeg har hatt så mange forskjellige videoer som jeg har jobbet med i det siste, derfor så tok redigeringen på denne videoen litt lengre tid enn planlagt. Men, nå er den her og jeg håper at dere liker det:)

Du må gjerne subscribe kanalen min her for å få med deg mine nyeste videoer og de videoene jeg allerede har ute!

Ha en fortsatt koselig kveld videre så blogges vi i morgen:)
#vba#vixenblogawards#side2#gilmakeupFør og etter øyenbryn forming!

God tirsdag og velkommen sol! Jeg håper at dere fikk en bra start på uken i går. Jeg hadde en dag fylt med oppturer og spennende nyheter. I går passerte et av mine Youtube videoer 100 000 views. Veldig gøy synes jeg:)  Dere kan klikke her for å se på den! Litt senere eksploderte Instagram kontoen min helt plutselig og da fant jeg ut av at Hudabeauty (the queen of lashes) nok engang hadde delt en av mine videoer. Litt senere fikk jeg melding av ei venninne som fortalte at denne FB videoen min nå hadde fått en ny rekord på nesten 19 millioner views. Gårsdagen var helt crazy med lots of energi og morsomme øyeblikk for meg! Jeg har en god følelse på at dette året kommer til å bli helt fantastisk! Håper likedan for de av dere som jobber hardt.


 

I dag er den dagen i uken hvor jeg bare skal ta i mot øyenbryns kunder. Derfor så tenkte jeg at det passer bra å dele et før og etterbilde av en bryn kunde jeg hadde for et par uker tilbake!Senere ikveld kommer jeg til å dele videoen av Vixen Blog Awards. Stay tuned for å se filmen! 

Fordelene og ulempene med å ha langt og krøllete hår!

Ettersom det har vært utrolig mye fokus på håret mitt i mediene i det siste året, tenkte jeg å dele mine tanker om fordeler og ulemper med å ha langt og krøllete hår. Å ha krøllete hår er ikke alltid en dans på roser..tro meg. Velkommen inn i min verden!

ULEMPER

 Hår over alt

I ansiktet, i munnen, på puta, overalt..overalt og atter en gang overalt. Det går daglig noen ekstra minutter her og der på å holde i håret mitt for å gjøre enkle ting som f.eks å lakke neglene. Da må jeg ha håret opp i strikk, hvis ikke så er det bare å glemme jevn neglelakk.

 Henger fast

Jeg har heldigvis ikke så tette krøller med tørre hårstrå, men til tross for det så hender det ofte at håret mitt henger seg fast i ting. Som f.eks i glidelåsen på jakka, i bildøren. Sistnevnte er kanskje noe av det verste jeg vet om. For når man setter seg ned i bilen og tror alt er perfekt og etter 2-3 min skal lene seg fram for å gjøre nå, så blir du dratt tilbake fordi litt av håret sitter fast i døra. OUCH!

Bruker lang tid å tørke

Om jeg f.eks bestemmer meg for å gå for mine egne krøller, så må jeg ha minst 3-4 timer med tørketid. Jeg er ikke så stor fan av å bruke hårføner, derfor så tar det evigheter for håret mitt å bli helt tørt. Det verste er når jeg dusjer om kvelden. Da er håret mitt fortsatt fuktig og bløt på morran dagen derpå.

Pannelugg, sa du? Uaktuelt

Når jeg noen ganger ser bilder av kjendiser eller andre jenter på Instagram med pannelugg så får jeg nesten litt vondt i hjertet. Mest fordi jeg vet jeg aldri kunne hatt det samme.

Nye frisører

Du vet den følelsen når du går smilende inn i en frisørsalong og blir møtt med en skeptisk smilende frisør. Du kan se det på hele personen at de skulle ønske de ikke var ledig den timen og tok deg i mot! Krøller er noen frisørers verste mareritt!

Ferie

Det er alltid så mye som skal pakkes med til hår. Det er masse hårprodukter, maskiner og det ene og det andre. For å ikke glemme å nevne bading.. Du venter 3 timer på at håret skal tørke seg, så bader du og ødelegger alt. Ikke bare det, men du må bruke evigheter på badet etterpå for å få vekk saltvannet i håret, løse flokene og la det tørke i fred så du kan vise deg blant mennesker.

"Hva? Er dette en dårlig hårdag for deg?"

Ja, selv om det kanskje ser pent ut for deg, så føler jeg meg helt for jævlig. The struggle is real, når du vil være deprimert pga din dårlige hår dag og andre gjør det enda verre med å fortelle deg hvor utakknemlig du er, fordi ditt hår ser så fantastisk pent ut for dem. No, no, no.. you just don´t understand me!


 FORDELER 

Komplimenter

Alltid og over alt. Du blir lagt merke til og alle elsker håret ditt. Når du minst forventer det, så får du en kompliment for håret ditt. Du kan være i heisen på vei til legen, eller ha verdens verste hårdag.

Bra hår dag

Har du en bra hår dag, sparer du masse tid på å ikke ha det perfekt antrekket eller makeup on point. Ingen legger merke til det uansett pga håret ditt.

Lett å style

De fleste som har middels store krøller er super heldige når det gjelder hårstyling. Du kan gjøre akkurat det du vil med håret ditt uten å være redd for litt vind eller litt uvær. Bruker du en god anti frizz spray er du safe hele kvelden, ikke bare det, men håret ditt vil holde seg like bra og 3-4 dager etterpå!

Alltid Stylet

Håret ditt ser alltid stylet ut. Du kan dra rett på fest etter jobb eller skole uten å måtte røre håret ditt. Håret ditt er er alltid klar!

Mindre hår fall og mindre floker

Jupp, Hvem skulle tro det? Vi som har middels krøllete hår, har mindre floker enn de med rett hår. Ikke bare det, men vi med krøllete hår mister mindre hår også. Om et hårstrå løsner seg her og der, så trenger du ikke å være redd for å se det på gulvet. Den blir i håret til du vasker håret og børster den av haha!

Unikt

Noe av det kanskje aller beste med krøllete hår er det å skille seg ut i mengden. Du blir lagt merke til uansett hvor du er.

Du tror du har en dårlig hår dag

Men du ser alltid like fresh og flawless ut for alle andre, uansett hvor mye du klager på håret ditt.

Folk elsker å se deg med rett hår

Ikke bare får du komplimenter daglig for dine krøller, men du får også like mange og kanskje flere når du retter ut håret. For da får de sett deg med forskjellige stiler.

Sist meg ikke minst..jeg elsker håret mitt.
Har du rett eller krøllete hår?

#gilmakeup #krøller #fordelerogulempermedkrølletehår #krølletehår

Glamour

Som jeg tidligere har nevnt på bloggen, så er jeg ikke så stor fan av krem body lotions. Jeg kan bruke det et par dager når jeg har kjøpt en ny, så blir det plutselig et ork å bruke tid på det senere etter hver dusj. Da vi var i Danmark her om dagen, gikk jeg, Cecilie og Chioma innom VS en liten tur. Da spurte jeg butikk damen om hun hadde en god og frisk Body mist. Hun abefalte meg denne Glamour sprayen som lukter lekent og frisk som er en blanding av amber, gardenia og mango! En lett og perfekt duft til daglig bruk:)


#VS #GILMAKEUP

Har du en favoritt body lotion eller body mist fra VS?

bildedryss fra København!

Hei og god lørdag:) Håper dere har hatt en bra lørdag og helg hittil. Jeg startet denne helgen med litt Mac organisering! Ikke Mac sminke altså, men Mac stasjoneren vi har hjemme. Ettersom både jeg og Dino bruker den når vi jobber hjemme, så hender det at han noen ganger klager på måten jeg organiserer mine mapper og filer på. For å si det sånn, jeg forstår selv ikke noen ganger hvordan jeg tenker og organiserer. Etter nesten 3 timer, kunne jeg endelig senke skuldrene litt. Nå har jeg endelig gjort en ny backup av alt og fått slettet uendelig mange ubrukelige videoer og bilder. Tror denne Macen føler seg mye lettere nå haha.

Forresten dere. Ved en feil hadde jeg slettet alle bildene og videoen fra Danmark turen etter nedlastning fra mobilen. Jeg måtte derfor vente til i dag for å få filene fra Cecilie igjen, som heldigvis hadde en kopi av dem på pcen sin.

Vi hadde en fantastisk og ikke minst fargerik tur med mange søte jenter! Vi fikk sett vår trendene til Mac 2016. Foredraget ble hold av en kjempe morsom og flink makeup artist som heter Baltasar Gonzalez Pinel! Tok meg en hel dag å lære meg det navnet utenat haha. Jeg trodde vi kurdere hadde vanskelig navn? Anyways, kos dere med bildene under:D

Perfekt bildelys rett før påstigning! Meg og søte Celina=)

Fly selfie med Cecilie og Chioma <3
And one more selfie with those beauties! Cecilie, SanneAgnes, Chioma og Celina!

Gonzalez!

SONY DSC

Bildet lånt fra Celina:)

DERE! Kan dere se hvem det er på bildet under? Tror ikke dere jeg, Chioma og Cecilie så dyktige Linda på flyplassen? Dette var virkelig dagens høydepunkt for meg og jentene! For en inspirasjon, jeg ser på bloggen hennes nesten daglig så det å endelig kunne se henne in person var virkelig spesielt. Utrolig hyggelig og søt jente :D
Vi blogges <3

Nesten 15 millioner views!

Ok, først og fremst. Beklager dårlig kvalitet på bildet under.  Jeg må nesten starte innlegget med å dele denne fantastiske nyheten med dere. Nok engang, har en av disse store fb sidene delt noen av mine hår-videoer og den har gått helt viral, igjen! Sist fikk jeg over 8 mill views på en av mine videoer! Nå har nesten 15 mill sett denne nye videoen min på fb! Det morsomme er det at det er flere hår og skjønnhetsvideoer som er blitt delt, men få av dem har fått like mange delinger, likes og kommentarer. Responsen har vært helt fantastisk! Utrolig morsomt å bli tagget i sånne videoer av lesere og følgere!:D

Klikk på bildet under for å se videoen :)Sånn ellers, så har jeg og Cecilie hatt en ganske så trivelig morgen. OUI, hun ble igjen i går kveld ettersom jeg maste litt og fordi hun selv var for sliten til å ta toget hjem igjen etter København turen i går. Vi har hatt en helt fantastisk tur og ikke minst dager sammen. Det ble en kjempe inspirerende event med en flink og talentfull gjeng! Mer om gårsdagen + bilder kommer jeg til å dele med dere senere i kveld:) Vi blogges!

Danmark next!

Heeeeeei!

 

Gud for en stressende, men samtidig kjempe morsom dag jeg hadde i går! Jeg startet dagen med masse papirarbeid og mail besvarelser hjemme. Så dro jeg på et møte i sentrum rundt 15 tiden. Etter det møtte jeg Cecilie. Det var dagens høydepunkt og noe jeg hadde sett veldig fram til i hele uken! Ettersom vi skal en dagstur til Danmark i dag sammen med noen andre norske youtubere og bloggere, tenkte vi at det var best at hun sov over hos meg. Oi, nå merker jeg at jeg har glemt helt å fortelle dere om det! Vi er invitert til et stort MAC event i København, Yaaay! Så, etter at jeg møtte henne i går gikk vi litt rundt i Oslo også ble vi plukket opp av Dino. Da sa Cecilie at hun hadde glemt å ta med seg passet sitt. Hennes snille kjæreste Jan Petter tok en to timers lang togtur til Oslo for å gi henne passet. Hvor søtt er ikke det?:) Ettersom vi fire tidligere hadde prøvd planlegge en date og aldri fått det til, bestemte vi oss for å ta en matbit sammen når først var i oslo alle sammen. Etter at vi spiste middag ute, kom vi hjem til oss og spiste dessert sammen:D Så måtte Jan Petter ta toget hjem igjen ettersom han hadde forlesning dagen etter. Resten av oss bestemte oss for å legge oss tidlig ettersom vi skulle opp tidlig idag!

 

Så, i skrivende stund sitter jeg og Cecilie på flytoget og er på vei til flyplassen! :) Dette er 2 gangen jeg reiser til Danmark og første gangen jeg får opplevd København, så dette blir spennende! Og dere, alt det jeg skriver over er blitt filmet, vi har nemlig bestemt oss for å lage en vlogg fra denne turen:D Vi blogges senere dere:D

Ta vare på deg selv og kroppen din!

Sponset behandling

Som sikkert mange av dere husker, så har jeg hatt en del plager i ryggen i de siste årene etter at jeg begynte å jobbe med sminke og brudestyling. I det siste året ble plagene dessverre verre og verre det gikk utover skulder og armene mine. For et par måneder siden ble det skikkelig ille ettersom smertene ble til senebetennelse i begge armene! Det var utrolig kjipt og ikke minst vondt å ikke kunne bruke armene som jeg ville. Jeg måtte jobbe mindre og passe godt på hvordan type bevegelser jeg gjorde slik at det ikke ble verre.

Jeg er så heldig og har en kjempe flink og snill gjeng som tar godt vare på meg og hjelper meg når jeg trenger det! Klinikk for Alle avd Helsfyr in my heart sier jeg bare. Jeg har vært på behandlig ganske jevnlig hos dem i det siste, både hos kiropraktoren min Tor som har behandlet ryggen min og flinke Ole som da er fysioterapeut og har behandlet blant annet ryggen min. Han har også behandlet meg med trykkbølgebehandling i armene mot senebetennelse. Nå har jeg fått bekreftet at jevnlig og tett behandling hjelper mye mere enn 1-2 ganger i måneden. For man kan bli bedre, men så faller man fort i den smerte fella igjen om man ikke får behandling med engang smertene kommer tilbake. 

Dette er kanskje det verste med det å være frisør, makeup artist eller jobbe i kontor. Da står man og jobber i posisjoner som ikke er så vanlig, det går dessverre utover kroppen og når det gjør det.. så går det også utover de daglige gjøremålene og humøret.

Trykkbølgebehandlig på armer og skuldre. Trykkbølgebehandling er en behandlingsform som brukes på senebetennelser bla. på armer, skulder, kne, achiles og hæl. Behandlingen består av repetitive mekaniske trykk som skaper bølger inn i vevet (får vondt av å skrive dette haha). Trykkbølgenes stimulerer til ny blodtilførsel i det betente området og bidrar dermed til en rask heling. Kort fortalt skal behandlingen hjelpe kroppen med å fremskynde rehabiliteringsprosessen.

Noen opplever umudellbar smertelindring, mens for andre kan det gå flere behandlinger. Det varierer fra person til person og antall behandlinger ligger som regel mellom 3- 6. Jeg begynte å føle meg bedre allerede etter 3 gangen. Jeg har kanskje hatt smerter / stråling i armene 2 ganger mellom behandlingene. En smertefull og ubehagelig behandling, men heller litt ekstra smerte da enn problemer for alltid?

For et par uker tilbake så jeg ut som Ironman etter behandlingen for da hadde Ole teipet begge skuldrene mine! Jeg likte den behandlingsmetoden kjempe godt ettersom jeg føler man blir mer obs på holdningen sin, noe som er utrolig viktig!

Ta vare på deg selv og kroppen din!:)
Sorte negler

 

Sponset behandling

Hei på deg! I dag følte jeg for å dele et bilde av mine sorte negler med dere. Jeg var innom Eger Skin Clinic et par dager før VBA og fikk frisket opp neglene. Som dere ser så ble det svarte negler på meg! Jeg har perioder hvor jeg enten går for nude og pastell-farger på neglene eller sort/ mørke og burgunder fargede lakker. Jeg pleier vanligvis å gå fort lei av farge på neglene, men disse sorte neglene har sett like perfekte ut for meg helt siden jeg fikk dem i forrige uke! Jeg bare elsker den kontrasten av hvordan det er ut nå om dagen og hvordan mine negler er:D hih!

Du kan klikke HER for å bestille en time! Bruk koden "Gilan20" Så får du hele 20% på din behandling ut denne måneden:D


#egerskinclinic #gilmakeup #negler #nyenegler #sortenegler

Brud styling

Heeeeei! Hva i all verden var det med meg og denne dagen? Det var noe der som ikke stemte bare! Nå har jeg funnet ut av hva det var. Det var verken meg, eller denne dagen. Det var mine visdomstenner! Haha, jeg har gått rundt og hatt vondt i hode og skjeven i hele dag. Jeg tenkte selvøfølgelig ikke at det kunne være mine tenner og skyldte på denne stakarslige dagen. Etter at jeg ble ferdig på jobb, kom jeg rett hjem og sov. Våknet etter et par timer av at Dino ringte på mobilen. Noe av det kanskje aller verste jeg vet om er å sove på dagtid, jeg føler hele dagen min blir ødelagt av det. Er det flere som føler det sånn? haha.. Annnnyyywaaays, nok klaging. Jeg hadde glemt helt å dele resten av bildene av denne skjønnheten som satt som modell for meg her om dagen.

Nå skal jeg spise middag og redigere fedig en hår video til dere som muligens skal komme på min youtube kanal på onsdagen! Så mange likte bilder av frisyren båder her om bloggen og Instagram. Jeg kan nesten ikke vente til jeg får delt videoen også med dere:D

for bookings og spørsmål: gilan@gilmakeup.com

Hva syns du om stylingen?

Modell: Eline Utheim

#brudestyling #brudesminke #brudsminke #brudhår #bryllup #gilmakeup

En virkelig blå mandag!

Jeg pleier vanligvis å være ganske glad og positiv for en ny uke. I natt derimot har jeg sovet så dårlig og våknet til det ordentlig mandags trynet som veldig mange hater og skriver om nettopp på mandager. Dino var derimot kjempe positiv og satt på musikk med engang han våknet. Fordi han kvelden før hadde blitt enig med seg selv om å være positiv i dag. Dødsbra, skulle ønske jeg var litt som han når det gjaldt det å sette ned foten å bestemme seg for noe hehe. Anyways, i dag har jeg en lang dag foran meg! I skrivende stund sitter jeg fra studioet mitt og venter på 3 kunder,tre jenter som skal ta portfolio bilder til nettsiden sin og som ønsket styling av meg. Gleder meg! Når jeg er ferdig med de, skal jeg være barnevakt for min søte prinsesse Evra (niese). Hun har aldri besøkt meg på jobb tidligere, blir derfor ekstra morsomt å se hennes reaksjon når hun kommer inn her og ser all sminke, speilene og produktene rundt omkring her. Hun er mini Gilan, elsker alt som har med sminke og hår å gjøre:D

Det er forresten kjempe morro å se at så mange av dere likte vloggen jeg delte på bloggen i går:D Lover dere enda flere fremover:D

Vlog: En helg med meg og Dino!

Da er endelig helg vloggen med Dino og meg ute! Jeg trenger vel ikke å skrive mere enn dette..? Ta en titt og fortell meg gjerne hva du syns og om du ønsker flere videoer / vlogger med meg og han. Kom gjerne med forslag:DBildedryss, VBA

Hei og god søndag dere <3 Har dere hatt en bra helg så langt? Jeg har selv hatt en super deilig helg med bursdagsfeiring, god middag, mye søvn og litt jobbings ( offcourse). I går, etter at jeg ble ferdig med kunden min pyntet vi oss og kom oss ut for å feire Derya. Det beste var at det var en overraskelse, det var kjempe morsomt å se reaksjonen hennes da hun kom inn i resutauranten og så oss alle der:D Vi ble med andre ord ute til sent og det var årsaken til at dette innlegget ikke kom som planlagt. Anyways, nå er en ganske så sen frokost inntatt mens vi har sett på Ellen D. Show. Nå skal vi rydde kåken litt så komme oss ut en tur i dette nydelige været!

PST: Deler en spennende video på bloggen i kveld, stay tuned;)

Agnes, mua and Charlie... my beauty babes <3

Meg og Mr. Handsome foran presseveggen.Jupp, hadde det storet kameraet her etter meg hele kvelden. Vennet meg til det først på slutten haha! (nei, slapp av og ikke la det du ser lure deg. Jeg er ikke gravid! Spiste og drakk for mye før prisutdelingen bare haha)

Kule Kristin, tror vi snakket om extension her haha!Meg, Charlie, Chioma og Agnes. For en herlig gjeng!

Hilste på flinke Sophie Elise også for første gang!og en del andre..

Så tok vi selfie nummer 204..

Satt med herlig gjeng av bloggere og tv profiler!

Agnes, årets beauty blogger:D


#vba2016 #vba #nettavisen #side2 #gilmakeup #beautyblogger

snakkes looooooves <3

Det gjorde nok litt vondt det ja

For en herlig og uforglemmelig kveld! Som jeg nevnte i gårsdagens innlegg, så hadde jeg veldig blandet følelser angående prisutdelingen. Jeg visste på en måte ikke helt hva som kom til å skje, ofte så kan magefølelsen gi tegn på hva som muligens kommer til å skje. Men som sagt, magefølelsen sviktet i går haha! Vinneren av årets beauty blogg ble da søte Agnes! Jeg skal ærlig innrømme og si at det gjorde litt vondt at jeg ikke vant ettersom jeg legger så mye tid i bloggen, bildene mine og ikke minst selve innholdet.  Men, jeg vet jo også at både Agnes og Charlotte (finalister) legger mye tid i bloggen. De har derfor også begge fortjent en pris, fordi jeg vet hvor deilig den følelsen er når man står på scenen og tar i mot prisen. Så jeg unner Agnes prisen, utrolig fortjent! :) Jeg hadde det utrolig koselig sammen med de i går og det er til syvende og sist det som betyr noe, at man støtter hverandre, blir glad på vegne av hverandre og motiverer hverandre til å bli enda bedre!

(c) Farid O

Jeg vil uansett takke alle dere som daglig klikker dere inn på bloggen min, legger igjen fine kommentarer og gir meg motivasjonen til å skrive på denne bloggen. Dere er styrken bak bloggen min. Verden beste lesere! Jeg lover dere en heftig suprise snart som takk fra meg til alle dere:D Gled dere thihi.

Sånn utenom det, så var selve eventet utrolig vellykket. Mye mere profesjonelt og high end enn ifjor! Jeg fikk møtt på mange flinke og talentfulle bloggere og tv profiler. Alltid like spennende og morsomt å bli kjent med nye mennesker:) Også hadde jeg verdens beste mann ved min side hele kvelden, my rock.. vet ikke hva jeg hadde gjort uten deg. HTD.

Senere i kveld kommer det massssse bilder fra gårsdagens, så stay tuneeeed <3

 

It's happening!

Nå er jeg her på Hotel Continental hvor Vixen Blog Awards holdes ikveld.

Er super spent selfølgelig og det er morsomt å se alle de kjente og ukjente her. Både jeg og mannen kom frem for 5min siden og allerede kjenner jeg nervene:)

Mannen skal dokumentere kvelden med video og bilder. Så dere får massevis av disse. Stay tuned and wish me luck.

This is it!

Da er fredagen endelig her! Som mange av dere sikkert har fått med seg, så er det Vixen Blog Awards i kveld! Jeg har heldigvis hatt så mye å gjøre at jeg så vidt har klart å tenke på dagen i dag. Skal jeg være ærlig så er det noe jeg er kjempe glad for. Jeg hadde sikkert død av nerver om jeg bare hadde sittet hjemme og tenkt på prisutdelingen som er i kveld haha. Det begynte først å gå opp for meg i går kveld da jeg endelig fant antrekket jeg skal gå med. Først DA kjente jeg ti tusen sommerfugler i magen sånn helt plutselig. Jeg har egentlig hatt mange blandede følelser for denne fredagen, jeg har både gledet meg og smågruet meg fordi jeg ikke aner hva som kommer til å skje haha. Dino har ledd en god del av meg igår fordi han sjeldent ser meg så stresset. Jeg er jo den av oss som alltid tar det med ro. Jeg er roooooolig, jeg skal gjøre alt så rooooooolig og bruke laaaaang tid på alt, sier Dino hele tiden haha! Igår derimot fikk Dino sett en ny roooolig (not) stresset versjon av Gilan, som jeg tror ingen andre enn han har sett;p

Nå skal jeg sette på høy musikk, spise noe digg, rydde kåken litt så begynne å gjøre meg klar til VBA. Jeg og Dino har bestemt oss for å nyte dagen skikkelig. Vi har begge hatt det utrolig stressende i den siste uken med lange arbeidsdager, masse møter osv. Vi skal derfor bare slappe av, spise en god middag og kose oss uansett om jeg vinner eller ikke ikveld:D Jeg jobber i helgen også, denne fredagen er med andre ord helgen min hihi!


Vi blogges senere <3

Før og etter, vår inspirert brude makeup

Hola hola! Håper dagen har vært en god en for dere! Jeg har som vanlig hatt en hektisk dag med mye forskjellig  på menyen og er nå på vei til et møte før jeg skal møte mannen senere for å se om jeg finner et antrekk til morgensdagen finale på Vixen blog Awards:) Vet enda ikke hva jeg skal gå med i morgen, har heller ikke hatt så mye ledig tid i disse dagene til å gå innom forskjellige butikker. Hvorfor skal det være så forb... vanskelig??!

Over til noe annet..for ett par dager siden nevnte at jeg hadde en modell hvor jeg gjorde en vår-inspirert brudelook på henne? Her har dere bilder av det jeg gjorde på henne. Jeg stylet håret også, men glemte selvfølgelig å laste de opp da jeg jobbet med bildene. Jeg deler derfor de en annen gang:)

Skimring

Da tenkte jeg at det var på tide å dele bilder fra gårsdagens sminke med dere:) Ettersom jeg ikke hadde fjernkontroll eller mannen til stedet, så ble det noen mirror selfies. Av et eller annet merkelig grunn, så liker jeg speil selifes.. jeg føler hele looken blir mykere, i hvertfall hvis det er bra med lys inne på rommet, så reflekteres lyset mye bedre utover ansiktet og håret.  Anyways, Jeg håper dere liker denne looken hihi:)


 

Sponset behandling

Forresten dere, husker dere da jeg nevnte at jeg var innom Hendrix Hair (Osterhausgate avdelingen)  for å farge håret for et par dager siden? Jeg  ble dødsfornøyd med resultatet! Som jeg nevnte i det forrige innlegget, så ville jeg bli kvitt den alt for mørke etterveksten. Min faste frisør Nina var på ferie da jeg dro dit, da tok Ann Beate seg av behandlingen. Utrolig flink og kreativ frisør! Det ble ikke foljestriping denne gangen ettersom det først og fremst tar for langt tid og det gjør at stripene blir veldig synlinge. Istedenfor så håndmalte hun stripene med bomull i mellom. Noe som også blir kalt skimring! Fancy metode som gir perfekt highlighting til hår!Du kan enten booke tid over nett på Hendrix.no eller ringe de direkte på TLF: 22695153!

Hva syns du om resultatet?

 

 

Makeup looks: Jan - des 2015!


 Da tenkte jeg at det var på tide igjen med en liten oppsummerings innlegg av mine favoritt sminke looker fra 2015! Jeg lagde samme innlegg i januar i fjor og ville det samme i år. Dette kommer til å bli en årlig greie for min del:) Morsomt å se hvor mange looker jeg har laget og hvor forskjellige de har vært. Blir motivert til å gjøre enda flere spennende og kreative looker til 2016! Fortell meg gjerne om du har noen favoritter!:D


Nå har jeg nettopp kommet hjem fra kiropraktor og fysioterapeut timen min og er egentlig på vei ut igjen for å få frisket opp neglene og rekke et møte litt senere. Vi blogges helt sikkert senere i kveld. Ta vare=)

Sminke video: Kim Kardashian inspirert contour & highlight!

Hei loves. Argh! Er det lov å starte et innelegg med litt klaging? Denne dagen har virkelig gått i et. Det er så lenge siden jeg har hatt så mye å gjøre, både jeg og mannen. Veldig mye positivt som skjer, det har bokstaveligtalt vært NON-STOPP i de siste dagene. Plutselig, så dukket masse bra opp i tillegg til det jeg og Dino hadde planlagt for dette nye året. Det har vært møter etter møter på jobb i dag. Vi kom hjem fra jobb rundt fem tiden idag, spiste noe lett.. slappet av i en halv times tid så måtte vi jobbe igjen. Nå sitter altså jeg og mannen skulder mot skulder og jobber! Det verste er det at vi liker det, ja vi blir slitne, ja vi går lei, ja vi får lyst til å knuse skjermene våre noen ganger, men vi har det morsomt! Vi elsker å sette oss mål og jobbe mot de. Vi har mange planer for dette nye året og for å si det sånn.. vi er godt i gang:D


 

Så dere, husker dere looken jeg gjorde på denne skjønnheten for et par måneder siden? Jeg har endelig blitt ferdig med videoen jeg spilte inn den dagen. Håper dere liker det <3Smink deg til smalere og mindre nese

STEP 1:

Skyggelegg de stedene du vil dempe og forminske.STEP 2:

Blend markeringen godt og forsiktig med en liten blending kost.STEP 3:

Når du føler du har blendet det mørke godt nok ut, så kan du highlighte begge sidene på nesen, for å gi nesen en enda smalere og mer markert effekt.

STEP 4:

Blend det highligheten godt ut med det mørke, enten med en blendingskost eller en mini beautyblender. Blend til du ikke lenger kan se overgangen mellom det mørke og det lyse.


STEP 5:

For å blende ekstra godt og få det til se naturlig ut, kan du gå over kontureringen med en stor blendingskost og pudder.

STEP 6:

Higlight nesebeinet og nesetuppen.

Hvorfor?

Ettersom jeg har brukt en mørk farge for å få dempet områdene rundt nesebeinet, så bruker jeg en highlighter på nesebeinet og tuppen for å få det fremhevet. På den måten vil nesen din bli seende enda smalere ut.Resultat!:D


 #sminkdegtilsmalerelese #hvordansminkenesensmalere #fakenosejob #gilmakeup #side2

Innholdsrik mandag!

Hei skjønninger! Har dere hatt en bra start på uken? Jeg dro på jobb sammen med mannen idag, så tok jeg imot en modell for en vår inspirert brud-look. Hun ble helt nydelig! Etter det jobbet jeg i et par timer med kurs planleging og andre spnnende prosjekter sammen med mannen. Etter jobb dro vi ut en tur, spiste middag, jeg prøvde nok engang å se etter et antrekk til Vixen Blog Awards til fredagen, uten lykkes haha! Er så vanskelig å finne noe når man er så liten hihi.

Men dere, jeg avslutter dette innlegget med et bilde av dagens sminke. Flere bilder med produktliste kommer muligens på bloggen i morgen:) ha en koselig kveld videre!

Lancôme spring 2016 makeup collection

Sponset produkter

For noen uker tilbake fikk jeg noen produkter fra den nye vår kolleksjonen til Lancome. Jeg må innrømme og si at det ikke har vært lett å la være å blogge om disse søtsakene! Så mange nydelige farger, så mye fristende. Nesten så jeg får lyst til å ta en bit av hver hihi! Er det i det hele tatt mulig å ikke bli forelsket i denne nye vår kolleksjonen til Lancôme? Jeg må nesten starte med My Parisian Pastels Powdery cubes (Limited edition). Jeg mener.. har du sett noe lignende før? Nei, det har i hvertfall ikke jeg og det er nettopp det som gjør denne kolleksjonen så spesiell. Fargen og fasongen på dette unike pudderet er som en rubiks kube, i godteri versjon! Det beste er at disse kan blandes og brukes over hele ansiktet. Eller, så kan du selv velge å bruke de fargene du vil alene som øyenskygge, rouge eller som hihglighter. Genialt, sant?

Jeg har også fått test ut disse to nydelige leppestiftene, 407 Coral og 408 Fouchsia! Nydelig, godluktende og silkemyk konsistens på begge.. gleder meg til å vise dere det på bilder:D Jeg har enda ikke fått test ut neglelakken jeg har fått, men jeg har bestemt meg for å skaffe meg de tre andre fargene i kolleksjonen også til våren. Jeg har tidligere brukt Lancôme sine neglelakker og er super fornøyd med hvor godt pigmentert de er og hvor bra de holder seg. Jeg kan derfor ikke la være å skaffe meg resten av fargene når de er i butikk. Elsker pastellfarger Den jeg har er No.153!

Om jeg ikke tar helt feil nå, så kommer denne kolleksjonen i butikk og på nett den 11 januar!#lancome #lancomespringcollection #Lancômespringcollection2016makeup #lancomemakeup #gilmakeup

Lancôme spring 2016 makeup collection

Glitter Crease

 Face:

YSL top secrets instant moisture glow

Makeup for ever Matt velvet

Naked skin concealer

Glow minerals contour kit

Mary lou highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer

L´oreal Telescopic mascara

Zoeva Copperplate

Makeup store Dark saphire

Brows:

Glo minerals brow kit

Anastasia Brow fix

Nails:

CND wild moss

 

Sneak peak

Da var det vel på tide å komme innom for å si hei! I dag var en av de dagene hvor ting ikke gikk helt som planlagt, og med det så mener jeg blogging haha. Jeg tok bilder av looken under i dag før jeg dro på jobb, men så ble det bare stress og jeg måtte som alltid stresse meg ut og rakk derfor ikke å blogge heller. Jeg dro på jobb, sminket en brud så dro jeg, Dino, Chera og Farhad på shopping og avsluttet det med en god og koselig middag sammen. En vellykket og koselig lørdag:) Uansett, det er morsomt å se hvor mange som har klikket seg inn på mitt forrige innlegg:) Nå skal jeg kose meg og slappe litt av, før jeg må ta tak i papirarbeid og mailbesvarelser senere i kveld hihi.

Flere bilder av denne looken kommer på bloggen i morgen, vi snakkes dere <3Bilde tutorial: Slik jukser du deg til kort hår

I dag kom jeg på at jeg hadde glemt helt å redigere og dele denne videoen med dere. Ettersom jeg hadde filmet den til Instagram, så ble kvaliteten dessverre altfor dårlig når jeg prøvde å laste den opp her på bloggen. Derfor så valgte jeg å lage en enkel tutorial kollasj til dere av fremgangsmåten.

Nå har jeg en gang tidligere laget akkurat samme bob, men for rett hår. Du kan lese det innlegget her. Den ble veldig godt likt da jeg delte den og det er litt derfor jeg lager en ny versjon av den til de av dere som har krøllete hår som meg ( eller som liker å krølle håret) :)

Du kan klikke HER for å se denne frisyren i video!

Steg 1.

Tuper håret litt og dekk tupperingen med litt hår.Steg 2.

Del håret så i to og begyn å rulle det innover og opp til den legden du ønsker. Dra det helst til over skuldern så du kan feste det godt til hodebunne.

Gjør det samme  på andre siden og fest det godt med spenner. Om du har litt oppklipt hår som meg, kan du dra ut noen korte hårstrå så bobben din ser mer fluffy og naturlig ut.

OG DET VAR DET!:D


Easy, right?#howtofakebob #howtofakeshorthair #hvordanjuksesegtilkorthår #juksdegtilkorthår #gilmakeup #gilan

MAC x Ellie Goulding


Hei på deg! Så deilig å endelig kunne sove litt ut igjen! Jeg har stodd opp tidlig i hele uken og hadde gledet meg til dagen i dag så jeg kunne sove litt ut. Deilig å kunne bare være hjemme en dag. Spesielt når været er som den er.. vi stopper her, været har fått høre nok fra oss alle i det siste haha! Men dere, nesten all min tid har i de siste ukene gått til planleging av sminkekurs. Vii har endelig bestemt oss for en dato til min første sminkekurs for 2016! I disse dagene vil det komme mere informasjon om det på bloggen, så stay tuned.. for det er begrenset antall plasser:D


Sponset produkter

Så, tilbake til temet. Regner med at de fleste av dere sminke og ikke minst Mac elskere har fått med seg at Mac har lansert en sminke kolleksjon sammen med popstjernen Ellie Goulding. Var dere like spente på produktene som jeg var? Det jeg var mest spent på var hvilken farger denne kolleksjonene ville bestå av, Ellie G bruker som regel jordtonede farger på øynene og noe rosa- peach rosa aktig tone på leppene. Jeg var derfor ekstra spent på leppe produktene ettersom jeg har ganske lik smak når det gjelder leppestifter.

Nydelig kolleksjon med utrolig pent og ikke minst elegant pakning. Nå har jeg vært så heldig og fått test ut to produkter fra denne fantastiske kolleksjonen and I love it!

POWDER BLUSH DUO

"I´ll hold my breath"

Well.. I´ll hold my breath! Nydelig kombinasjon av pudder og blush. Jeg elsker at bronzeren ikke er en typisk orange - gul tonede bronzer. Denne er litt for lys og passer perfekt til f.eks markering av kinnbein og forming av ansiktet uten at fargen blir for synlig eller rett og slett for bronzete.

GOODNESS GRACIOUS

Nå vet jo dere hvor sjeldent jeg bruker lip gloss og generelt leppestifter som ikke er matte. Men, denne lipglossen brukte jeg for første gang med min dagsminke i går og vel.. dere kan dømme selv om hvor fantastisk naturlig glød den ga mine lepper: HERHar du skaffet deg noe fra denne fantastiske MAC x  Ellie Goulding kolleksjonen?

#MACxEllieGoulding #MACEllieGoulding #MACandEllieGoulding #EllieGouldingmakeup


 

Dere <3


 

Sånn en herlig dag stå opp til enda kuldegradene er verre enn det jeg kan huske. I dag har facebook og mobilen min eksplodert av meldinger, gratulasjoner og screenshoots fra venner og lesere. Dere aner virkelig ikke hvor heldig jeg føler meg akkurat nå. Det er så mange som har skrevet til meg idag skulle tro jeg har vunnet årets beauty blogg hihi! Jeg mener, alle de meldingene og oppmerksomhet har på en måte vekket de minnene i meg fra prisutdeling i fjor! Jeg er så glad og takknemlig for all den støtten dere gir meg hele tiden. Helt uvirkelig å tenke på at jeg vant i fjor (første året mitt som nominert) og er igjen i finalen i år! Bare det i selv er utrolig stort og morsomt for meg. Spesielt siden det var så mange nominerte.

Det er deilig å tenke på at all den innsatsen og tiden jeg legger i bloggen daglig blir sett og satt pris på. Jeg elsker dere mine lesere, venner, kjente og ukjente og takker dere fra hele mitt hjerte for deres stemmer, støtte, motivasjon og hyggelig ord. Dere er min motivasjon og jeg lover dere, uansett om jeg vinner eller ei, så skal det bli et spennende og inspirerende 2016 beauty blog år! Det lover jeg:)

Nå får vi bare krysse fingerene og håpe på at årets prisutdeling blir like spennende og nervepirrende som ifjor! Igjen, takk til alle dere fantastiske der ute.

En søt bildekollasj min søster hadde satt sammen idag thihi:)


 

Dagens makeup: Natural & Glowy

I dag bestemte jeg meg for å gjøre en enkel og "naturlig sminke look" på meg selv. Jeg droppet mascaraen og farger på øyelooket. Jeg fokuserte istedenfor på hud og brynene mine. Jeg elsker slike looker. Ganske lik min dagsminke, bare det at jeg vanligvis bruker litt mascara også. Jeg må si at jeg føler looken så like bra og kanskje enda fresehe ut uten mascara. Er dere enige? Med en gang en ikke har så mye sminke på øynene ( fargede øyenskygger / falske vipper og mascara) så ser man mye mer naturlig ut. Selv med flytende foundation, rouge og markerte bryn.

Face:

Mac Strobe cream moisturizer

Smashbox photo finish foundation

Urban Decay Naked Skin concealer

Chanel Camille highlighter

Nars blush Torrid

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Brows:

Brown Dipbrow pomade - Anastasia B.H

Lips:

Mac, Elie G Goodness Gracious
Brudestyling, før og etter!

Hei på deg! Her kommer det endelig bilder av den super søte kurdiske bruden jeg hadde for et par dager tilbake! Jeg hadde (som alt annet) glemt helt at jeg skulle dele de på bloggen. Var derfor litt morsomt da jeg gikk gjennom mine bilder istad og fant disse bildene:D Så, denne søte skapningen heter Dejin. Allerde på vår første møte (veiledningstime) kunne jeg se for meg hvordan jeg ville sminke henne og style hennes hår. Det morsomme var at hun ba akkurat om det samme før jeg sa noe som helst om hvordan sminke og hår hun ville kledd. Hun ville ha masse volum i håret og ha det løst. Når det gjald sminke, så var hun litt i tvil om hun ville se en forskjell, ettersom (etter hennes mening) hun alltid så nesten helt lik ut både med og uten den sminken som hun bruker daglig. Det så jeg også da jeg møtte henne for første gang, for hun var veldig naturlig sminket! Så, derfor så ønsket hun å se litt mere sminket og rett og slett litt mere brudete ut til sin store dag!

For å si det sånn da dere: Da denne frøkna tok på seg brudeskjolen, så kunne jeg ikke la være å se på henne og si "wow" .. "wow, wow, wow x 100" haha! Utrolig dumt at jeg ikke tok bilder av henne med kjolen, men jeg lover å spørre henne om å sende meg noen:)


#brudestyling #brudesminking #brudesminke #bridalmakeup #kurdiskbrud #kurdisksminkør #kurdiskbrudestyler #gilmakeup

Hva syns du om stylingen jeg gjorde på henne?

Frisørstolen

Selfies. Hva hadde vi gjort uten selfies. Hvordan hadde vi fått tiden til å gå uten selfies. Hvordan ville.. Neida, haha! Stopper dramaet her. Som dere ser så sitter jeg i frisørstolen i gjen hos Hendrix hair for å få fikset etterveksten. Denne gangen bestemte jeg meg for å gå litt lysere igjen. Jeg følte at ettervekst fargen ble litt for mørk sist gang og ville derfor gå litt lysere igjen idag. Da ser krøllene også mye bedre ut føler jeg! Jeg sitter med kur i håret nå så jeg vet enda ikke hvordan håret er blitt, men jeg oppdaterer dere igjen med bilder osv så fort jeg har fått stylet håret litt:) Deilig å bli kvitt etterveksten igjen!

Ha en nydelig dag videre:)

Ny hårvideo

Da har jeg endelig fått tid til å spille inn enda en ny hårvideo til dere! For mange måneder tilbake lovet jeg dere om å bli flinkere til å lage videoer oftere og det føler jeg at jeg har klart. Jeg har vært utrolig aktiv på youtube kanalen min i de siste månedene og det er jammen morsomt å se hvor fort subscriber tallet øker. Snart har jeg hele 10 000 subscribers på youtube! Er ikke det utrolig? :o Så, de bildene dere ser under er det jeg skal vise dere i min neste hår video. En skikkelig romantisk og søt festfrisyre!

Om du vil være en av de første som ser videoen når den er ute, så kan du klikke HER! for å subscribe kanalen min!:D 
Hva heter du på youtube?

New makeup look: Burnt orangeFace:

YSL top secrets instant moisture glow

Makeup for ever Matt velvet

Mac studio finish concealer

Glow minerals contour kit

Urban decay naked flushed

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Lancome mascara hypnose

Zoeva Copperplate

Urban Decay - Gwen Stefani: Zone & Punk

Maybelline gel liner

Brows:

Glo minerals brow kit

Anastasia Brow fix

Lashes:

Hudabeauty lashes: Samantha


Hva syns du om denne looken?

Festfrisyre, før og etter


Hei god ny uke! Da kan jeg endelig senke skuldrene litt og slappe litt av etter å ha besvart mailer, tatt uendelig mange telefoner og jobbet med papir arbeid siden klokken 11.00 i dag! Jeg er så klar til å  forlate denne skjermen nå, kle på meg og komme på trening! Men, før jeg gjør det ville jeg oppdatere bloggen først og vise dere før og etter bilder av den ene kunden jeg hadde her om dagen som ønsket hårstyling til fest. Hun ville ha masse volum, luggdelen bort fra ansiktet og krøller bak. Det resulterte den frisyren dere ser over på bildet til venstre, ved hjelp av en pakke extensions offcourse! Både jeg og henne elsket hvordan resultatet ble:D

Hva syns du om frisyren?

Du kan maile meg på gilan@gilmakeup.com om du ønsker å bli stylet av meg:)

Bra start på 2016!

Hei søndag! Er det bare meg eller er det flere som sliter med å finne ut av hvilken dag og dato det er i disse dagene? Jeg mener, alle dager føles helt like jo hihi. Så dere, som nevnt i gårsdagens innlegg, så skulle jeg style en brud og hennes søter til et bryllupsfest. Det oppdraget ga meg virkelig en skikkelig motiverende kick til det nye året! Beste starten en kan få. 2016 første kunde, en smellvakker kunde som ble kjempe fornøyd med stylingen! Ekte disney prinsesse med stor brudekjole, stort bølgete hår og cut crease. You see what I mean? AH, jeg kan nesten ikke vente til jeg får tid til å gå gjennom hennes bilder, velge noen og dele de med dere. Til da, kan dere få se på en liten sneak peak under! Er ikke hun bare helt nydelig?


Ha en koselig søndag videre <3

Dramatic eyeliner look

Productlist:

Face:

YSL top secrets instant moisture glow

Urban Decay Naked Skin Foundation

Urban Decay Naked Skin concealer

OPV lashes contour kit

Glo minerals contour kit

Urban decay naked flushed

urban decay finishing spray

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Lancome mascara hypnose

Urban decay Naked smokey palette

Maybelline gel liner

Brows:

Glo minerals brow kit

Anastasia Brow fix

Lashes:

Hudabeauty lashes: Carmen

-----------------

Hva syns du om denne looken?

#makeup #sminke #dramaticeyelinerlook

New nails: Pink world

Sponset behandling

For et par dager siden gikk jeg innom Eger skin clinic for å få nye og freshe negler. Jeg var som vanlig hos flinke Miranda, som alltid gir meg akkurat det jeg ønsker eller har sett for meg at neglene mine skal se seende ut. Dødsflink og profesjonell gjeng som vet hva de driver med. Så, som kanskje mange av dere husker så hadde jeg ganske lange negler sist gang med en mørk burgunderfarge. Jeg ønsket å gjøre noe denne gangen som jeg ikke har gjort på mange måneder. Kortere og søte negler med en lys pastell rosa farge. Jeg må si at det tok meg et par timer å venne meg til den nye "korte" lengden. Men jeg elsker det! Ingenting er som forandringer, for å ikke glemme den nydelige prinsesse fargene jeg har fått på neglene da hihi.

Jeg har fått en rabattkode som gir deg hele 20% på alle neglebahandlinger ut januar. Bruk koden "Gilan20" når du skal bestille time. Du kan trykke her for å komme til deres nettside!


Hva syns du om mine nye negler. Foretrekker du slike eller lengre negler med mørkere farge?

Beauty sleep!

09.00

*Kjenner en hånd stryke over håret mitt*.

Jeg beveger litt på meg.

Dino: "Baby? God morgen"

Åpner øynene halvveis og ser jeg en smilende Dino.

09.30

Dino: Baby..?

10.00

Dino: Dinê.. Klokken er 10.00. Er ikke det på tide å våkne?

10.30

*Hører lyder fra kjøkkenet*

10.40

Dino: Da har jeg spist frokost! (ingen svar fra meg igjen)

11.00

Dino: Gilan? Baby, hallo? Får du noen ganger nok søvn?

11.40

Dino: Jeg gir opp!

Time etter det igjen våkner jeg.

Da våknet en glad Gilan! Haha, jeg har seriøst det sterkeste forholdet til søvn. Vi to elsker hverandre. Vi kan være sammen time etter time uten å gå lei. Vi elsker å tilbringe tid sammen og drømme sammen haha. Jeg la meg rundt klokken 02 i natt og våknet rundt 12.30! Da kan dere tenke dere hvor dopa jeg følte meg da jeg våknet. Tok meg ca. 30 min å våkne helt og å høre riktig igjen haha! Jeg følte meg så uthvilt og fresh da jeg så meg i speilet. Da ropte jeg på Dino fra badet: WOW, Dino! Det er sant det de sier om beauty sleep. SE! Jeg har ingen mørke ringer i dag og huden ser så fresh ut! Haha, jeg som trodde beauty sleep var en myte. Nei nei, nå  må jeg virkelig få meg flere timer med søvn for å se freshere ut hihi. Hei Dino=) Håper ikke du leser dette innlegget! Glem setningen jeg skrev før denne og husk dette: Elsker deg hihi.Nå må jeg få i meg noe og jeg må forlate min gode morgenkåpe og min cozy hjørnet. Vi skal innom jobben min for å pakke mine sminkesaker. I morgen skal jeg style en brud til hennes store dag! Yeeey:) Ønsker dere en super herlig første 2016 dag! Vi blogges <3


Besvarer forresten alle deres mailer senere i dag:)

#beautysleep

 (c) Farid Dino