hits

januar 2017

SøndagHei på dere og god søndag. Jeg ligger fortsatt i senga og hører på musikk mens jeg skriver dette innlegget. Det går veldig tregt ettersom jeg ser ut i vinduet hver 10 sekund for å se snøen leke seg på vei ned mot bakken. Noe jeg syns er kjempe avslappende og ikke minst koselig å se på. Det er slik en søndag skal være, eller hva tenker dere? I hvert fall hvis man har hatt en stressende uke med mye jobb og en del fram og tilbake. Dere har sikkert merket lite oppdatering fra min side i det siste og det er fordi jeg har hatt mye å gjøre i tillegg til å ha blitt kjempe dårlig igjen rundt skulder/nakke partiet mitt pga stress jobb. Det har derfor vært minimalt med sovn i det siste. Jeg har vært på behandling på fredagen og skal på ny behandling på mandagen, så jeg håper at det blir bedre snart! Men dere, nå skal jeg spise lunsj med Asma! Ønsker alle dere en fantastisk og avslappende søndag videre så blogges vi om ikke så lenge igjen. Da kommer det flere bilder av antrekket over med flere detaljer. Vi blogges!

Photo by: Asma E

Grey coat

Heisann! Har dere hatt en bra onsdag så langt? Jeg har vært i skikkelig dårlig form i to dager, så jeg valgte å ikke stresse så mye med å blogge og heller slappe av mens jeg kunne. Heldigvis så føler jeg meg litt bedre nå og er som dere ser klar til å ta bloggen med storm haha. Etter en del møter, stress og avtaler i går, møtte jeg flinke Maxi som også er blogger (flink blogger med rå kul stil!) for å ta noen kule antrekksbilder sammen! Selv om jeg ikke var i god form og ikke helt klar til å ta antrekksbilder, så klarte han å ta veldig mange kule bilder for det!:D Håper bildene og antrekket faller i smak hos dere også. Nå skal jeg slappe av resten av kvelden!

COAT Zara

SHOES Nike

DRESS   Zara

JEANS Weekday
Photos taken by: MAXI
 

Hva syns du om antrekket?

OOTD

Jeg må nesten starte med å si tusen tusen takk til fantastisk respons på gårsdagens tutorial! Etter bare to timer hadde videoen over 30 000 views på Instagram. I dag har den blitt sett av nesten 70 000! Dere er rett og slett helt fantastiske og nå som jeg vet dere ønsker flere skjønnhets type rutine videoer og flere sminke videoer så lover jeg å gi dere mere av det i 2017! Stay tuned for flere sier jeg bare! Noen av dere hadde forresten spurte om det jeg hadde på meg på snap i dag, tenkte derfor å dele mer detaljer av dagens antrekk med dere! So here we go:


Shoes TIMBERLAND

Camel Coat   ACNE

BackPack MONKY

Sweather  ZARA

Jeans ZARA


Hva syns du om antrekket mitt?:)

Ny video: Myke lepper ( leppe rutine)

Video i samarbeid med Makestyle.no

De av dere som følger meg, vet at jeg sliter med veldig med tørre lepper. Spesielt om vinteren! I denne videoen skal jeg vise dere hvordan leppe rutinen min for mykere lepper ser ut! Håper dere liker det!
 

Produktliste
    Lip Mask - Togospa Her      
  Legendary Lipstick Bronx Colors Her   
Lip Mask Kit Perfect Pout - Kaplan Her  

 

I'm forever thankful

The first thing I Iove to do everytime I take a step outside is looking up to the sky. It's like a different painting and a different story everyday. It's full of dreams and hope. It makes me smile and relax. It makes me remember how lucky we are to have a chance to live on this beautiful planet. Seeing the beautiful colors reminds me of how lucky I'm to be able to see and feel. I'm forever thankful for everything that ever has came on my way in this life. Both good and bad. Cuz this never ending sky reminds me everyday of how smal we humans are. And how smal and (often) meaningless our problems are. Life is to short to look down and think of the past. Don't forget that the sky has no limit, neither should you. Life is beautiful <3


This picture is taken from my Snapchat: Gilansharafani

Black and Pointy nails

Sponset behandling

Heisann dere! Da er helgen her igjeeeeen! I skrivende stund sitter jeg sammen med godeste Asma og stapper i oss mat og drikke, som om vi ikke har spist på 50 år! Dagens plan er å spise, snakke, spise mer og snakke. Været er  også helt fantastisk i Oslo i dag, så det kan nesten ikke bli bedre. Men før vi skal ta litt av her, så tenkte jeg å vise dere flere bilder av neglene mine. Jeg fikk jo satt på nye negler av flinke Miranda på Eger Skin Clinic før VBA! Black and pointy baby:D

Jeg har forresten fått en rabattkode som gir dere 20% avlsag på neglebehanling ut februar! Bruk koden " Gilan20 "

Hva syns du om mine nye negler?

God heeeelg

Bildedryss, Vixen Blog Awards!


Heisann heisann! Har dere hatt en bra fredag så langt? Det håper jeg mange dere svarer ja på. Jeg har hatt en av de mest avslappende dagene på en stund. Jeg sov ikke så lenge som jeg håpet på (hihi). Men jeg har hatt en rolig og koselig start på dagen! Jeg satt og så gjennom materialet fra gårsdagen og ble små skuffet over meg selv. Jeg har nesten ikke tatt bilder i går kveld. Men grunnen vil kanskje gjøre mange av dere glade, jeg har vlogget i hele i går!:D Prioriterte derfor video først og fremst og ikke bilder. Så mange av bildene under har jeg faktisk tatt ut fra videoen jeg filmet i går!
Uansett, jeg har hatt en kjempe fin kveld med mange fine og talentfulle mennesker! Jeg dro litt tidligere enn før selve eventet skulle startet, ettersom jeg skulle sminke søte Anna. Da vi så vi hadde litt ekstra tid, så stylet jeg håret hennes også! Hun er jo så naturlig pen, så hun ser bare enda mere smashing og bra ut med sminke og litt styling. Vi gikk for en kjempe tøff smokey look på henne med sleek hår!  

Japp, glemte å ta med meg clutch haha!

On our way to pre-party!

Herlige Chioma

This babe Camila @Gambitsky

Bildet er lånt fra Dagbladet


LOOK HOW PRETTY! @mammtilmichelle Bildet er lånt fra Dagbladet

Juryen!Disse to haha, de gjorde hele kvelden så mye bedre! Vegard og  Morten <3

Camila, mua og søte Alexandra

Herlig kveld! Selv om jeg ikke vant haha! Var utrolig mange flinke finalister i alle kategorier i år, så det var bein hardt konkurranse. All inn all, utrolig bra kveld, tusen takk for en kjempe kveld Vixen!

Ny på håret + rabattkode!

Sponset behandling

Heisann og god torsdag! 

Her kommer det en liten oppdatering på gårsdagen og dagen i dag! I går hadde jeg nok engang en travel dag i hovedstaden, hvor jeg har prøvd å rekke avtaler, vært på event, gjort et par gjøremål og gjort en liten møte. Jeg har I tillegg fått tid til å friske opp håret av flinkeste Ann Beate på MOODstudio! Dere, jeg har endelig gjort en forandring! Det første jeg sa til Ann Beate da jeg satt meg i stolen i går var "Jeg vil se en forskjell denne gangen når jeg går herfra!". Jeg var så lei av den fargen jeg hadde de siste årene at jeg til og med kunne tenke meg å gå mye mye mørkere bare for å se en forskjell. Jeg visste henne noen bilder og hun mente jeg hadde vært kjempe fin i lysere hår! Vel, det ble lysere denne gange. MYE MYE lesere enn det jeg er vant til eller har hatt tidligere! Denne grå fargen er den kuleste og fineste jeg noen ganger har hatt  - ever! Jeg trodde ikke det var mulig å bli så lys på håret, med tanken på at jeg egentlig har mørke pigmenter i håret. Men hey hey hey, har man en flink frisør, så er alt mulig:D  
 

Dere, denne gangen kommer jeg også med en hyggelig rabattkode til dere som ønsker å farge håret! Nå får dere 20% rabatt på alle fargebehandlinger mellom kl. 10 og 15 ut februar hos alle flinke behandlere i MOODstudio. Book time ved å ringe 22 69 61 53 eller via nettsiden ved å klikke her!

Nå skal jeg på Vixen Blog Awards, eller det starter ikke før klokken 18.00, men jeg skal først møte søte Anna Rasmussen for å sminke henne til kveldens utdeling, etter det blir det Vixen! Følg meg gjerne på snap for flere oppdatering: Gilansharafani!

 

Oslo

God kveld fra Oslo!

Før jeg i det hele tatt begynner å skrive på dette innlegget, så må jeg beklage om dere finner noen skrivefeil videre. For det skal dere ikke se bort i fra med tanken på hvor trøtt og sliten jeg er akkurat nå. Klarer så vidt å holde øynene oppe etter dagen i dag. De fleste av dere vet at jeg legger meg når "vanlige" mennesker står opp og våkner når "vanlige" mennesker kommer hjem fra jobb. I dag deriomt.. I dag sto jeg opp klokken 07.45! Men til tross for få timer med søvn i natt, så har jeg hatt en kjempe bra og morsom dag i hovedstaden. Jeg startet dagen med en liten brudeshoot, så dro jeg innom Eger Skin Clinic for å få fikset neglene (ENDELIG - innlegg med bilder kommer) også har jeg fått gjort en god del ting etterpå! Kom hjem super sliten og trøtt. Har prøvd å ikke falle i søvn etter at jeg kom hjem så jeg får sovet godt i natt. For i morgen er det en ny dag med tett pakket plan og en god del gjøremål. Nå skal jeg tørke håret og slappe litt av før jeg må legge meg om et par timer! Vi blogges snart igjen!

Party glam makeup tutorial


 

 

 

Her kommer endelig videoen jeg nevnte i går. Til alle dere som har spurt om hvordan jeg gjorde mitt nyttårs sminke, denne videoen er til dere:D Håper dere liker det! Husk å abonnere kanalen min for flere videoer og fortell meg gjerne hva dere syns om denne videoen!


PRODUCTLIST:

EYES
Hudabeauty lashes 
Naked Skin Concealer
Make up store Multi glitter
Urban Decay Blackout eyeshadow
The Balm Meet Matt(e) Trimony eyeshadow palette
Marc Jacobs Beauty Highliner Gel Eye Crayon Eyeliner


 

GUESS WHAT, I DID IT!Helt siden jeg delte bilder av nyttårs sminken min, har jeg blitt spurt om jeg kan filme looken eller vise hvordan jeg gjorde den glitrende looken på snap. Vel, det ble det første nevnte. For da er det mye bedre kvalitet, videoen vil vare lengre og det vil være lettere for dere å se hvordan jeg gjør de forskjellige stegene! I morgen kommer denne sminke tutorialen på bloggen min og youtube kanalen min! Må si det føles godt å endelig jobbe litt med sminke videoer igjen! Føles som evigheter siden sist gang jeg har gjort noe lignende ettersom jeg nesten bare har gjort hår videoer i det siste! Denne ble utrolig bra i tillegg, så det føles ekstra godt! Gled dere:D

Til dere som har spurt..

God fredag alle sammen! I går fylte min kjære pappa 70 år, så gårsdagen har bare gått til familietid, middag og kos. I dag har jeg startet dagen med en del mail besvarelser og tatt noen viktige telefoner. Jeg skal nemlig til Oslo snart, så de av dere som er interessert styling eller har spørsmål angående booking, dere kan maile meg her: gilan@gilmakeup.com! I år skal jeg reise en god del, så om du ønsker å ha meg som stylist til din store dag, så er det kjempe viktig at jeg blir kontaktet lenge før den store dagen. Slik at jeg kan planlegge og sette av tid til det. Til alle dere som har sendt meg mail og meldinger i det siste og spurt om jeg jeg fortsatt reiser på oppdrag i andre byer i Norge og utlandet, JA, jeg gjør det også, men da må jeg igjen bli kontaktet lenge før, ettersom jeg har en god del på planen hele tiden. Til de av dere som allerede har booket tid, jeg gleder meg til å være en del av deres store dag! For det er noe av det beste jeg vet om her i verden:D Nå skal jeg spise noe lett, så prøve å komme meg på trening om ikke så lenge!:D

Vi blogges snart igjen, GOD HELG!

50 shades of blue!

Her kommer endelig flere bilder av looken jeg snakket om i går med produktliste! Hva kan jeg si, jeg får ikke nok av denne blå eyelineren hihi!
 

FACE 

MAC Strobe cream 

MAC Pro Longwear Concealer

UD Naked Skin foundation

MAC soft and gentle bronzer

Laura Mercier baking powder

NYX Sculpt & Highlighte 

NARS Amour

EYES

The Balm Meet Matt(e) Trimony eyeshadow palette

NYX Extreme blue eyeliner

Urban Decay 24/7 eyeliner

Huda beauty Raquel lashes

LIPS

Hudabeauty lip contour in Trendsetter

Gerrard Cosmetics Hydra matte Serenity

----

Hva syns du om denne looken?

sneak peek


Heisann dere! Snakk om å ha dårlig døgnrytme om dagen. Sover når alle andre er oppe og våken når de fleste ligger å sover haha! Er selvfølgelig ikke noe nytt at jeg er sånn, har alltid vært nattmenneske. Men det er nesten så systemet slår seg helt av på dagtid nå. Også er jeg super energisk og våken etter midnatt! Da er jeg super effektive og kreativ. Jeg har f.eks filmet i natt, i over 4-5 timer. Også har jeg rukket å redigere en del på videoer som allerede er spilt inn! Her har dere en liten sneak peek på at av de lookene jeg filmet i går! Stay tuned for flere bilder og video:D

Topp 3: Concealere

Jeg blir veldig ofte spurt om hvilken concealer jeg bruker, hvorfor og om jeg har noen favoritter. Her kommer det derfor et veldig etterspurt innlegg om mine topp 3 favoritt concealere. Jeg har brukt mange forskjellige, men de tre dere ser under er de som havner på min topp 3 liste. Det finnes selvfølgelig veldig mange forskjellig varianter av concealer, som krem, flytende og stift. Alle tre som er på min topp 3 favoritt liste er flytende concealere.

MAC Pro Longwear Concealer

Jeg er nesten sikker på at de fleste av dere vet hvorfor denne Pro Longwear concealeren fra MAC havner på topp listen min?  Vel, denne concealeren dekker utrolig bra, har myk konsistens og smelter helt perfekt inn i huden! Denne har jeg brukt i flere år og uansett hva annet jeg prøver, så føler jeg de aldri gir like bra resultat som denne på huden min! My true love. 

Urban Decay Naked Skin Concealer

Denne havnet fort i topp 3 listen min etter at jeg prøvde den for første gang. Naked skin har litt mere kremete konsistens i forhold til Mac Pro Longwear fra Mac, så den gir kanskje litt mattere finish, men den er perfekt til både highlighting og dekk av ujevnheter i huden. Det jeg også liker godt med denne er den myke svamp applikatoren som kommer med. 

Nars Radian Creamy Concealer

Denne concealeren fra Nars kjøpte jeg først i fjor da jeg reiste til NY ettersom nesten alle beauty bloggere og youtubere jeg følgte brukte den. Grunnen til at jeg ikke er så veldig stor fan av den er rett og slett fordi jeg føler den kan bli litt for tørr for huden min. Jeg er litt ekstra tørr under øynene enn resten av ansiktet og føler derfor den blir best på andre steder i ansiktet. Jeg bruker den mest til å dekke til urenheter i huden men også en del til highlighting når jeg konturer ansiktet. Den har perfekt konsistens til det føler jeg, ettersom den er ganske tykk, men blender seg godt inn i huden for det. 
Any favs?:)


 

Faux fur

Inneholder sponsede lenker

Her kommer det endelig bilder av det antrekket jeg nevnte her om dagen. Det var iskald her i Trondheim dagen bildene ble tatt, så ikke akkurat den beste shooten vi har hatt, men så flink som min søster er til å ta bilder, så blir det alltid bra:D Håper dere liker antrekket og bildene!

Faux Four: Here  

Sweather: Here

Jacket: Chiquelle

Boots: Scorett

 

Skirt: Zara

Bildene er tatt av @re.zan

No makeup makeup, steg for steg

Det har vært mye fokus på "no makeup makeup" i den siste tiden på sosiale medier. Det sies at det er den nye beauty trenden for 2017! Personlig så elsker jeg denne trenden. Jeg tror de fleste av dere vet at jeg bruker veldig lite sminke til vanlig og nesten ingenting til tider med mindre jeg skal noe spesielt eller filme/jobbe. Denne No makeup makeup trenden har jeg med andre benyttet meg ofte av de siste årene. Som f.eks når jeg skal ut å shoppe eller møte venner. 

Under får dere sett rutinen min til en No makeup makeup look!

1. Starter med å prime og fukte huden godt, ettersom glød og frisk hud får en alltid til å se fresh og naturlig ut. 

2. Jeg bruker sjeldent corrector primer, men når jeg prøver å unngå tjukke lag med hud sminke, så bruker jeg en corrector primer for å dekke til rødheter, kviser osv. På denne måten trenger man ikke å bruke tjukke lag av concealer eller foundation for å jevnte ut huden. 

3. Så bruker jeg et tynt lag med foundation over hele ansiktet

1. Blender det god med en fuktet beauty blender

2. Så dekker jeg til mørke ringer med concealer

3. Også bruker jeg å gå over huden med en naturlig bronzer

 Når det gjelder øyenbryn og sminke på øynene, så prøver jeg å gjøre minst mulig der. Ved å bare fylle inn de stedene som trenger å bli fylt inn også bruker jeg bryngele for å gi brynene en mer fylldig og naturlig look. 


Jeg bruker ingenting annet enn concealer på øyelooket, så bøyer jeg vippene med en vippetang og går over de med et mascara lag.

På leppene så bruker jeg en lipbalm som gir fuktighet og litt farge til leppene. 

TADAAA:Er du for eller mot denne trenden?

#nomakeupmakeup #nomakeupmakeuptrend

New hair tutorial: Quick party hairstyle for curly hair!

Her kommer det en ny hår tutrial som jeg lovte å dele med dere tidligere i dag! Denne gjorde jeg for en god god stund siden, men var usikker på om jeg skulle dele eller ikke. Da jeg delte den i går, ble jeg utrolig overrasket over hvor bra respons den fikk på youtube og Instagram hihi! Fra nå av skal jeg dele alt jeg lager, uavhengig om jeg syns det var så fint selv eller ikke hihi!


 


 

Jeg er finalist!!!

God dagen dere! I dag våknet jeg til en kjempe god nyhet: Jeg er i finalen som Årets beauty blog i Vixen Blog Awards! Det er selvfølgelig takket være deres stemmer at jeg nok engang blir finalist. I år så er det også en rekke andre flinke beauty bloggere og youtubere i finalen, så dette blir spennende og morsomt! Jeg gleder meg til å møte alle de fantastiske menneskene igjen på utdelingsfesten som er om et par uker! Igjen, tusen takk for at dere har tatt dere tid og stemt på meg. I love you og hey, stay tuned for en ny hår tutorial i kveld! Ha en fantastisk dag videre angels.

I´m so ready for you!

Heisann bloggen! Det er sjeldent at jeg ikke får dårlig samvittighet når jeg ikke får blogget. Men, bloggfrie dager som i går gir meg utrolig nok god samvittighet. Fordi jeg vet jeg har vært effektive og jobbet fokusert. Det er en utrolig deilig følelse, det å kunne fokusere godt på en ting om gangen og gjøre det bra. Igår startet jeg dagen på Starbucks i Trondheim sammen med fine Cecilie (glittergirlc). Vi møttes for å koselig date med kaffe, snakking og jobb. Hehe, for mange så vil det kanskje høres litt rart ut. Men selv om vi ikke hadde møttes på en stund, så avtalte vi å ta med oss jobben når vi skulle møtes. Så ja. I går og i dag har jeg vært super effektiv. Jobbet hardt og fokusert med nye videoer, redigering av de som allerede er spilt inn og innspilling av nye. I tillegg til det så har jeg fått tatt nye antrekksbilder i går OG fått skrevet ned en del ideer og mål til dette året. 2017 I´m so ready for you! 

Pure love

Sponset presseprodukter

For et par dager siden fikk jeg en pakke fra Gerard Cosmetics med noen av deres leppe produkter. Den ene leppestiften fra de brukte jeg på nyttårsaften og den var helt fantastisk! Jeg skriver ikke om produkter, med mindre jeg har prøvd de og disse produktene vet jeg med sikkerhet kommer til å bli mye brukt av meg fremover. Den jeg brukte var Hydra matte - Serenity og jeg må si jeg elsket både fargen og konsistensen. Jeg elsker matte leppestifter, men føler ofte at matte leppestifter kan tørke ut lepper. Denne var derimot myk og kremte, noe som gjorde at leppene ikke ble for matte og tørre av det. Jeg har enda ikke prøvd de vanlige leppestiftene dere ser på bildene under. Kommer med en liten review på de også når jeg har fått prøvd dem ut!:D Enn så lenge, Hydra Matte leppestiftene er pure love!
Fra venstre har jeg swatchet Hydra matte i 1. Coachella 2. Fuzzy Navel 3. Serenity 4. Honeymoon

Har du prøvd noe fra Gerard Cosmetics?

 

Sparkly New Years Eve Makeup!

Hei 1. januar og hei på dere verdens beste lesere! Jeg håper alle dere har hatt en koselig og uforglemmelig nyttårsfeiring! De av dere som følger meg på Snap (gilansharafani) vet hvor mye jeg har kost meg med familien <3 Her kommer forresten et veldig og da mener jeg veldig etterspurt innlegg. Helt siden jeg la ut gårsdagens første snap med denne looken, har jeg fått melding etter melding om produktliste og flere bilder. Hihi, my sparkly babies <3 Her kommer derfor flere bilder av gårsdagens look med produktliste! I love you

FACE 

MAC Strobe cream 

UD Naked skin concealer

MAC Longwear Concealer

UD Naked Skin foundation

MAC soft and gentle bronzer

Laura Mercier baking powder

EYES

The Balm Meet Matt(e) Trimony eyeshadow palette

Make up store Multi glitter

House of lashes Iconic

LIPS

Gerrard Cosmetics Hydra matte Serenity