hits

februar 2013

NY SMINKEVIDEO - NEW MAKEUP TUTORIAL

Hei og god kveld dere. I går laget jeg en ny sminkevideo for dere. Flere og flere har spurt om jeg kan lage en fest look, nå har jeg endelig fått tid til å gjøre det! Jeg er litt usikker på når den kommer til å bli ferdig, men i løpet av i morgen / helgen vil den nok være ute! Jeg er forresten utrolig fornøyd med nye kameraet og kamerautstyret mitt, bildene under og videoen som jeg har filmet er tatt med det nye kameraet. Deilig å kunne sminke seg, lage video og ta bilder uten å trenge person nummer to. Så, lucky you nå vil det bli mere og mere sminke og hår videoer på dere!

Jeg slutter på jobb om ikke så lenge nå, så jeg må komme meg videre. Gleder meg til å komme meg hjem se Dino, lage en god middag og bare slappe av foran Modern family! Ahh stress, jeg er så lei av deg!


Halskjede: Arts & Crafts

Gleder du deg til å se videoen?:D
-Gilan

TODAY´S OUTFIT - back to black

God torsdag dere, er ikke det deilig med solen ute? Får skikkelig sommerfølelse når jeg ser ut i vinduet, ikke at det er så veldig varmt ute da men. Jeg legger nå ut antrekksbilder fra i dag med dere, jeg prøvde og prøvde å bruke litt mere farger med det jeg tok på meg i dag men det gikk ikke. Hadde for lite tid og skapet er ikke akkurat så veldig ryddig i disse dagene. Så da ble det svart hele veien. Jeg er forresten blitt skikkelig forkjølet, har vært det i mange dager nå. Nesen min renner og halsen svir. Slitsomt! :(

TOPP: Zara // Skjørt: Bik Bok // Sko: Dinsko

Går du ofte i svart?
-Gilan

BRIDE: HAIR AND MAKEUP ( Test - day )

Hello og god kveld dere. Jeg vil nå dele bilder av en kunde jeg hadde i går som heter Miranda, nydelig jente som blir brud i neste uke. Vi hadde en test dag i går for å se hva hun kler og hvordan hun ville være på håret og sminke for bryllupsdagen. Det er ikke sikkert at håret blir det samme, siden vi bare testet det ut men sminke vil nok være det dere ser her på bildene. Hun hadde forresten perfekt ansiktsfasong for sminke, jeg elsker å sminke jenter med slike øyner, hihi. Ta en titt på bildene og la meg høre hva du syns om oppsettet og sminken.  

PS: Slike oppsett eller donut er noe av det fineste jeg vet om. Jeg kommer helt sikkert til å fikse håret mitt slik om det blir en fest i snart! 


Sted: Gull hår frisør - Oslo
Bilder tatt av: Asma

SYNS?

-Gilan

Nummer 139 på 200 topplisten!!!

Jeg hadde tenkt å skrive en lang takke melding til alle mine lesere for noen dager siden, men fikk aldri tid til det. I dag, står jeg igjen enda lengere opp i topplisten 200 som nummer 139. Jeg er helt ærlig veldig glad for å ha rundt 500 lesere hverdag, når jeg tenker på at jeg bare har blogget i cirka 3 måneder og står i lik linje med de som har blogget i over 2-4 år. Så blir jeg litt sånn små stolt av meg selv. Det er jo veldig spesielt å få flere og flere nye faste lesere hverdag. I det siste har jeg ligget på cirka 550 - 600 hver faste lesere hverdag. I går hadde jeg 550. Litt synd at utenlandske lesere ikke telles med, men det blir jo igjen likt for alle. Jeg er i hvert fall glad og takknemlig for at bloggen min er blitt likt av så mange, i løpet av så kort tid. Jeg kan love dere at den kommer til å bli enda bedre etter hvert, jeg har begynt å lage flere sminkevideoer, det vil bli mere konkurranser, giveaway´s og mye mere i de dagene som kommer.
Takk, til alle dere der ute som gjør hverdagen min bedre med de fine ordene og som bruker sin tid på å følge og lese bloggen min hverdag. Det er helt ærlig små skummelt samtidig utrolig gøy å tenke på at så mange forskjellige mennesker følger bloggen min. Det gjør også at jeg bruker enda lengere tid på bloggen hverdag, slik at dere har noe fint å se på og noe spennende å lese i hverdagen.

Siden dette er en takke innlegg for mine fine lesere vil jeg også med det samme takke alle de jentene som anbefaler meg videre som sminkør og stylist. Dere aner ikke hvor glad jeg blir når jeg blir kontaktet av kunder som er blitt anbefalt av folk jeg ikke engang kjenner. Det setter jeg virkelig også veldig stor pris på, at dere snakker bra om meg og jobben min uten å faktisk ha vært hos meg. Dere er best!

Hvor mange lesere har du og hvor fornøyd er du med bloggen din?
-Gilan

- NEW INN -

God gode morgen kjære dere. Er kanskje litt for sent å si det, men været er jo så fin i dag, at det enda føles som en varm og deilig sommermorgen! Tenkte forresten å dele det jeg kjøpte i Trondheim med dere. Var egentlig bare to ting, et par sko og en topp fra Zara. Planen var slett ikke hopping, men Gilan + Jilan + Gulizar søsteren min ute i byen, betyr bare en ting: SHOPPING, Hehe.

Som kanskje ganske mange av dere har merket, så er jeg rett å slett avhengig av disse platåskoene. Jeg har de i mange forskjellige farger og fasonger. Når jeg så disse, måtte jeg kjøpe de siden det andre paret jeg har begynner å bli gammel. De skal nok kastes nå, Det jeg likte med disse skoene var først og fremst bunnen og skinnet som skiller seg. Grunnen til at jeg har gått i paltåsko i så mange år er først og fremst fordi Jeg ikke klarer å gå i flate sko. Må derfor ha noen behagelige hæler, hvor jeg ikke ser dødssliten ut etter 2-3 timer. Disse er veldig save, jeg har tidligere gått i slike nesten en hel dag, uten noen problemer.

Vi tok også turen innom Zara i Trondheim, fordi Jilan skulle prøve en jakke. Da så jeg denne råkule toppen som jeg ikke kunne la være å kjøpe. Eller, min søster kjøpte den for meg fordi hun stå først i køen hihi.

Har du kjøpt klær eller sko i det siste? Hvis ja, hva og fra hvor?
-Gilan

Back to Oslo

Om noen timer skal vi gjøre oss klare til å dra hjem igjen, eller først vil det bli middag her, litt mere kos så blir vi nok kjørt til flyplassen. Jeg og Dino har hatt en uforglemmelig tur, det har vært utrolig koselig til å bare være Trondheim. Vi har spilt masse, spist god mat og satt å snakket og spilt til klokken 3 om natta de to siste kveldene. Det er første gangen jeg og Dino er i Trondheim samtidig, det gjorde turen enda mere spesielt. I morgen er det back to work, så har jeg brud test senere etter jobb. Blir gøy å komme hjem igjen:)

Hva har du gjort i dag?
-Gilan

Ukens blogg og leser er nå plukket

God morgen kjære dere

Beklager for at jeg ikke fikk tid til å blogge igjen i går, hadde helt ærlig ikke tid til å ta frem macen engang. Jeg har hatt det utrolig koselig og gøy med familien. Litt synd at vi må hjem i dag, men thats life, back to reality. Nå skal vi over til ukens blogg og leser:

UKENS BLOGG: Denne ukens blogg blir flinke og sterke Ine Cecilie som ble mamma til nydelige Amalie når hun var 20 år. Ine Cecilie er en utrolig jente som i mine øyne er og bør være et forbilde for mange jenter der ute. Hun har en sterk vilje og en enorm pågangsmot, noe jeg beundrer veldig mye. Klikk HER for å lese mere om hennes liv og hverdag som alene mamma.


Bildet er lånt fra bloggen hennes.

UKENS LESER: Kaisa Elise, nå husker jeg helt ærlig ikke om jeg har valgt henne før som ukens blogg eller leser. Men hun er så aktiv på bloggen min at jeg rett å slett ikke bryr meg om jeg har valgt henne før eller ikke. Denne jenta sprer glede og jeg elsker energien hennes. Klikk her for å komme til bloggen hennes og se hvor nydelig hun er.

 

Leser du noen av disse to bloggene?
-Gilan

MAKE-UP BEFORE - AFTER

God morgen dere !

Håper at alle dere har hatt en fin helg så lenge. For det har jeg, jeg har koset meg masse med familien og skal fortsette det ut i dag og i morgen! For dere som har spurt om hvem jeg er til hos her  i Trondheim, så er jeg hos min søster Gulizar. Hun er gift, har to barn og en søt liten fugl. Nå tenkte jeg å vise dere et bilde, hvor jeg har sminket min venninne. Før og etter bilder:

Velger forresten ukens blogg og ukens leser i morgen. Klikk HER for å melde deg på! Lykke til.


Bildene ble ikke så bra, pga lyset. Under øynene er dekket av panne skyggen hennes. Men, overse det og se heller på sminken:D

Syns?
-Gilan

TODAY IN PICTURES

Er nå kommet hjem igjen etter en koselig dag ute i Trondheim byen. Startet dagen med å gå en shoppingstur i Trondheim (deler innkjøpet med dere senere), så dro vi å spiste på Viva Napoli. Deilig mat, om jeg hadde bodd her hadde jeg nok spist der minst 3 ganger i uken. Snart skal vi spille Bløff mens vi nyter alt det usunne i huset! Nå må jeg stikke, vi blogges!

Min søsters Chichê


Meg og verdens nydeligste Jilan.

Pastaen jeg spiste på Viva Napoli, noe av det beste jeg har spist.

Dette spiste Dino.

Nå skal jeg kose meg som aldri før, men før det vil jeg ønske deg også en utrolig koselig kveld!
-Gilan

TRONDHEIM

Gjett hva jeg våknet til i dag? Av min søsters fugl. Den kvittrer så søtt!! Da jeg nettopp hadde våknet følte jeg at jeg var i en stor hage, med masse fine blomster og fugler. Fuglen til søstern heter Messi, hvor kult er de ikke det:)?
I går ble flyet vår litt forsinket, så vi var ikke i Trondheim før klokken var 23.20. Vi spiste Trondheims beste pizza hjemme som da var fra Viva Napoli, Restauranten til Massoud, mannen til søsteren min. Så satt vi oss ned og snakket til langt ut på natta, rundt to-tre tida. Utrolig koselig å være her igjen! Snart når alle har våknet vil det først bli en koselig frokost, så vil turen kanskje fortsette mot Trondheim sentrum så middag ute. Kos! Ha en herlig dag til alle dere.


Chichê og Dino.

Ha en fin dag dere.
-Gilan

Bye bye Oslo

Om et par timer, setter jeg og Dino kurset mot Trondheim. Vi skulle egentlig dit for flere måneder siden, men det passet aldri pga jobb. Nå skal vi endelig reise dit å bli der i noen dager. For dere som lurer på hvorfor jeg skal dit, så kommer jeg egentlig fra Trondheim. Bodde der sammen med familien i cirka 9-10 år. Så jeg digger Trondheim og føler meg mere hjemme når jeg er der enn Oslo for å være helt ærlig. Så, ønsk oss en fin tur så ønsker jeg dere en strålende helg videre.Har du noen ganger vært i Trondheim ?
-Gilan

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

Hello og god fredag dere. Fredagen er endelig her og det betyr to ting: 1. Ukensblogg påmelding 2. Helg. Vi gjør det som alle de andre gangene: Alle kan melde seg på, men for å bli ukens blogg på bloggen min, du skrive hvorfor akkurat du fortjener å bli ukens blogg og ønsker flere lesere. Ukens leser, er opp til meg. Da velger jeg et av mine lesere som har vært ganske aktive i siste uken.Meld dere på, lykke til venner! :D
-Gilan

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - VIDEO

Da kjære dere, da var videoen klar til å bli delt videre. For dere som ikke har følgt med: Dette er en video hvor jeg og Dino svarer på spørsmålsrunden som jeg hadde i forrige uke. Jeg skrev tidligere et innlegg om hvilken spørsmål vi skulle svare på, men det ble dessverre ikke alle i innlegget, fordi det ble for langt når vi begynt å klippe det. Håper at dere liker det;)

Husk å se den i full HD.

-Gilan

ALMOST

I går etter jobb, satt jeg og Dino oss ned og svarte på spørsmålene fra dere. Det var utrolig gøy å lage video sammen med Dino, har aldri gjort det før, så dette var veldig morsomt. Trenger bare noen få små justeringer, så vil videoen være ute i kveld!


Slik vil da Videoen se ut;)

Jeg skal forresten gi kurs i kveld etter jobb, som kommer til å vare i hele 3 timer. Dette er hva jeg kommer til å lære bort:

Tid: 3 timer

* Hverdagssminke
* Produktanbefaling
* Generelt festsminke
* Fargelære
* Smokey eyes
* Bruk av vipper
* Øyenbryn
* Bruk av eyeliner
* Full sminke  (Valgfri sminke på hver deltager etter kurset ) + 10 ferdig redigerte bilder på hver deltager.

Gleder meg til både kurset og til å dele videoen med dere senere i dag!
-Gilan

 

STRESSENDE, HEKTISK OG HÆRLIG UKE!!

Jeg har helt ærlig aldri i mitt liv hatt så mye ansvar som jeg har hatt i de siste månedene og har aldri jobbet så mye som jeg gjør nå. Jeg har hatt møte etter møte i denne uken + fulltidsjobb. Det er da vi snakker stress skjønner dere. Bryllupssesongen er her, som da betyr brudemøter, møte etter møte, i tillegg til min fulltids jobb og ikke minst blogging, som da også tar en god del tid.

Slik så og ser uken min ut:

* Mandagen gikk først til et møte med en kommende brud om hår og sminke. Som jeg skal style den 09.mars. Så dro jeg på jobb.
* Tirsdagen jobbet jeg i tillegg til å møte to andre søte jenter fra Trondheim, hvor vi snakket om sminke kurs som skal foregå nå på Torsdagen.
* I dag, startet jeg dagen med å ha møte med enda en brud, som skal gifte seg den 30 mars. + jobb i butikken + et veldig viktig møte, med en veldig viktig person. (Mere om møtet vil komme senere).
* Torsdagen, jobber jeg i butikken først så skal jeg gi sminke kurs, fra klokken 19.00 - 21.30
* Fredagen, Først kunde for napping av bryn så skal jeg jobbe i butikken. Avslutter kvelden med å reise til kjære Trondheim samme med Dino !

Slik vil helt sikkert ukene mine se ut fremover, hvis ikke verre. Men jeg elsker det, elsker absolutt alle de forskjellige møtene jeg har og brudene jeg møter hver eneste dag. Jeg har virkelig verdens beste jobb, for meg er det veldig stort og kunne hjelpe så mange forskjellige bruder og kunne være en del av deres største dag. Har forresten kjøpt meg en notat/ lommebok. Aldri om jeg trodde jeg ville bruke det noen ganger, men det trengs for å si det sånn! hihi

Har ikke akkurat verdens beste skrift. Skjønner ikke hvordan jeg klarer å lese av det, hehe.

Har du noen ganger hatt en veldig hektisk og stressende uke?
-Gilan

HVA JEG HAR I SMINKEMAPPEN MIN

Nå tenkte jeg å vise dere hva jeg har i sminkemakkepn min når jeg først skal overnatte hos mine foreldre, hos venniner osv. Jeg bruker aldri å gå med sminkemappe, aldri. Med mindre jeg vet jeg ikke skal hjem igjen i samme dag, eller skal noe veldig spesielt om kvelden. Disse gangene bruker jeg å ha med meg produktene du ser under:

Eyeliner fra Mac, Foundation fra Mac, øyenbrynsgele fra Mac og lepomade fra Blitex

For øynene: Øyenskygge fra Mac, Pen fra Flamor, Øyenbrynsbørste

Prep and prime fra Mac, Skygge børste fra Mac, Øyenskygger fra Mac

Id bare minerals poweder, rouge og handy buki

Naturlig leppestift fra Elizabeth A, Concealer fra YSL


Håndkrem, parfyme og antibac -  Disse tre har jeg nesten alltid med meg uansett om jeg har med sminkemappe eller ikke.

Har du noen av disse produktene i din sminkemappe?
-Gilan

NEW INN !!!!

OPP OG HOPP FOLKENS, SOLA SKINNER IGJEN!

Det som gjorde meg mere glad enn å se solen i dag, var overraskelsen og gavene jeg fikk fra Dino i går. Etter en lang og slitsom dag i går kveld, kom han hjem med noe jeg hadde ønsket meg veldig lenge. Et kamera og godt utstyr slik at jeg kunne jobbe selv med videoer osv. Jeg har sikkert nevnt det  tidligere, at jeg kunne finne på så mye mere om vi hadde hatt et kamera hjemme som har autofokus, slik at han slipper å filme og være til stedet hver gang jeg skal finne på å lage noe for dere. Nå har jeg et av de beste auto fokus kameraene i huset. En Sony A 57. Det er helt utrolig hvor mye jeg gleder meg til å begynne å bruke den og være mer kreativ og komme med flere bilder og videoer til dere. Nå kan jeg love dere at det vil bli mange sminke og hår videoer. Jeg hoppet opp og ned som et liten barn, når jeg så hva han kom hjem med. Baby, tusen takk, IGJEN!!

DETTE ER HVA JEG FIKK AV Dino:

Sony A 57 <3Benro stativ med oljedempet stativhode. Stativet er laget av aluminium matriale. Denne skal jeg bruke for sminke videoer! 

Fikk også en kul og unik kameraveske:)

DETTE ER HVA HAN KJØPTE TIL SEG SELV:

Ny linse: Sigma 70-200 mm  2,8 usm2,  til hans kamera: Canon 5D Mark II

Slik ser da babyen til Dino ut nå, med den nye linsen.

Stativ til Dino

Min baby

Pelicase: vanntett, støvtett og kan bli kjørt over med en bil uten av det skjer noe med utstyret som er inni ;)

Til slutt et bilde av vår nye familie medlemer!! :)

Har du noen av disse utstyrene hjemme?

-Gilan

 

UKENS BLOGG OG UKENS LESER ER NÅ PLUKKET

UKENS BLOGG:


Jeg må først og fremst si at denne gangen hadde jeg mange og da mener jeg ganske mange fine blogger å velge mellom. Helt utrolig hvor vanskelig det var for meg å velge denne gangen også. Jeg må forresten si at jeg gleder meg til å besøke mange av bloggene oftere. En god del blogger som er utrolig interessante og som jeg helt sikkert kommer til å gå ofte innom. Jeg kunne velge så mange som ukens blogg nå, men det blir dessverre kun en om gangen. Denne ukens blogg blir Kristine som da er ei 16 år gammel jente bak bloggen Kristinemusikk. 1. Fordi jeg elsker musikk selv 2. Fordi hun er flink til å tegne 3. Fordi at hun vet hva hun skriverom og har mange fine innlegg om alt fra covere til tekst og musikk. Klikk HER for å komme til bloggen hennes, nydelig jente! Elsket bloggen din mest av alt fordi jeg elsker mennesker som bruker mye tid på sine hobbyer;)


Bildet er lånt fra bloggen hennes.

UKENS LESER:

Denne ukens leser blir uten tvil den vakre Vanessa Monstad, bak bloggen Datsnom. Klikk deg inn på bloggen hennes HER og se hvor flink blogger hun er :)


KUNDE: FØR - ETTER ØYENBRYN NAPPING

Hei og god morgen fine dere!

Tenkte å dele noen bilder av en kunde (Vilde) jeg hadde for noen dager siden, hun nappet øyenbryn hos meg. Hun ville ikke har for tynne øyenbryn og heller ikke for unaturlige, med tanken på hvor tynne de skulle bli. Fordi at hun ikke hadde så mye hår, måtte jeg passe på å ikke nappe for mye både oppe og nede. Jeg bruker som regel aldri å nappe over øyenbrynnen, siden det får formen til se veldig rett og unaturlig ut, i hvert fall ikke på de som har lite hår. Vilde, var utrolig fornøyd med resultatet og mente at det var akkurat slike hun hadde ønsket seg! :) Det er jo alltid godt å høre!

FØR NAPPING:

ETTER NAPPING :Hva syns du?
-Gilan

DISSE SPØRSMÅLENE SKAL VI SVARE PÅ

Da er spørsmålsrunden låst for denne gangen! Mange fine og kule spørsmål fra dere samtidig som noen hadde spurt om en del unødvendige ting. Jeg og Dino har i hvert fall gått gjennom alle, og plukket ut noen av de som vi kommer til å svare på. Jeg vil også med det samme takke hver og en av dere som har brukt tid på å skrive ned alle de spørsmålene. Utrolig gøy!
Her skal jeg vise dere de vi kommer til å svare på :

Spørsmål til dino-

hva fik deg til å gifte deg med gilan?

er du i familie med derya andy omer? hvis ja, hvilken relasjon og forhold.

er dere muslimer?

har du hat kjærester før ekteskape?

kan du si litt noe om familien din? hvor mange søsken har du?

har dere en norsk svigerinne i huset?

tilslutt hvordan går det med Farhad Omer <3 hva jobber han som, bor han alene hvem er eldst du eller farhad, osv :P

spørsmål til vakkre gilan;

hvordan er hverdags livet sammen med dino?

har dere planer om barn?

hvordan er dagens rutine hjemme hos dere?

hva synes familien din om din man og hans jobb?


hvorfor sa du ja til å gifte deg med dino? var det noe spesielt du så i han?

Gilan, hvordan får du så langt å tykt hår? Hva gjør du får å få så langt å tykt hår?

Dino, hvordan går det med jobben?

Hva har dere tenkt videre i livet??

Skal dere ikke få en liten baby snart?? Hva tenker dere om det?

Dino:

Er du manne-mann?

Liker du at Gilan har iøynefallende sminke?

Hvordan ordner du håret ditt?

Bruker du sminke?

Gilan:

Hvordan vasker du håret ditt?

Er Dino morsom?

Handler du noengang i barneavdelingen?

Har du hatt noen uvanlige farger i håret?

3. Krangler dere mye?

4. Hva synes Dino om at du har blogg og legger ut bilder som er offentlige?

5. Vurderer dere å få barn? isåfall hvor mange ?

6. Hva er målene deres for framtida?

7. Hva gjorde dere på valentines dagen ?

8. Hva heter salongen din, Gilan?

9. Hva liker dere best med hverandre ?

Var dere i familie før dere giftet dere?

Dino, er det det vikelige navne ditt eller bare kallenavn, for du er jo ikke "din" på ekte hehe? Isåfall hva er det virkelig navne?

Hva er det beste med å være gift?

Er det noe dere ikke liker med hverandre?

Nevn 3 ting dere liker ved den andre.

Dino, har en av brødrene dine norsk dame? Isåfall, er de gift eller samboere?

Begge mødrene deres har på seg hjiab, er det på grunn av kultur eller er familien deres religiøse?

Er dere religiøse? Isåfall, hva er det dere gjør etter koranen?

Hva er det beste med jobbene deres?

Har dere det alltid travelt, eller har dere noen chille dager?

FRA VILDE:

Liker dere fotball ? (Liverpool er KJEMPE dårlige)

Liker dere å lage mat?

Lina:
Hi! Great blogg. My question is: have you ever had a big fight or fights at all? How do you fight and how do you resolv them. Me and my husband fighhhtt aallooot.

Liverpool eller gilan, dino??

Hva er det mest irriterende med gilan? Og omvendt

1. Beskriv Gilan med et ord.

2. 3 negative og 3 positive ting om Gilan.

Til Gilan:

1. Beskriv Dino med et ord.

2. 3 negative og 3 positive ting om Dino.

Spørsmål til Gilan:

1. Hva hadde du lyst til å bli, altså et yrke

2. Er du fornøyd med jobben din nå?

3. Gleder du deg til å komme hjem etter jobb og tenke at du skal se mannen din og slike ting?

4. Er du flink til å lage mat?

5. Er det sant at der er veldig mye forelskelse og slike ting de første månedene dere gifter dere, men etter hvert så blir det det samme som å bo med bestekompisen sin?

6. Når du skal møte mannen din i byen eller han henter deg fra jobb, har du sommerfugl i magen og gleder deg til å se han?

7. hva synes foreldrene dine om mannen din? er de stolte over deg og han, er de veldig glad i han og kommer de godt overends?

8. hva er det du liker mest ved dino, altså utseende messig.


11. tror du at familie kan komme i veien for et ekteskap ? fks hvis to familier ikke kommer over ends, men barna deres er forelsket. vil de få en lykkelig framtid? eller krangle mye og slike ting? hva tror dere?

12. er du kone materiale?

13. føler du deg noen ganger veldig deprimert? hvis ja, når og hvorfor?

14. før du giftet deg med dino, tok du llitt tid av til å tenke på om du gjorde det rette, altså å gifte deg med han? har du noen gang tenkt slik?


Kunne du, Gilan, tenkt deg å for eksempel giftet deg med en i Kurdistan som for eksmepel fetterene dine?

Er livet ditt bedre etter at du giftet deg med Dino?

Til Dino

1. beskriv deg selv med 3 ord.

2. Kan du fortelle oss hvordan menneske du er? altså er du sånn chill person, liker å gå ut, sitte hjemme? osv.

4. er du veldig stolt av Gilan, altså etter alt det gode arbeidet hun gjør?


9. synes du Gilan er flink til å lage mat?

10. bruker du å lage mat?


13. Hvem av dere bestemmer mest i ekteskapet? eller bestemmer begge like mye?

14. er du støttende for Gilan og er alltid der for henne?

Har dere så perfekt forhold som det virker som, alle har jo krangler dere må vel åsså ha det?

16. er du glad i å overraske Gilan?

8. hadde du gjort alt for Gilan?

19. hvis familien hennes ikke hadde sagt ja til dere gifte dere, hva hadde du gjort?

Er Gilan enn av gutta kan hu være det?

Beskriv forholdet dere med 3 ord?

Hva var første inntrykket av hverandre?

Hva er sangen deres?( og kunne dere eventuell syngt refrenge sammen?<3

Ber dere?

dino hva liker du best med utseendet til kona de

liker du henne naturlig eller sminka

er dere lykkelige sammen

hvor skal dere i sommer

dino liker du at kona de har på stramme og lettkledde klær eller er ikke det et problem

var det ikke flaut å spørre om hånden hennes

hvor bor dere?

Dino hva syntes du om at derya har utfordrende klær på seg

liker dere hverandre fortsatt like mye eller mer fra dagen dere ble gift

hva syntes du om at kona de blogger

HVIS DU hadde valgt en kone fra et annet land hvilket land ville det ha vært da ( utenom kurder)

dino liker du brunetter eller blondiner ?

hvor gamle er dere
Kocher
Mashallah for et fantastik par :) 3emr drej bn gel ek. Ønsker dere alt av det beste

Jeg vet at 'dino' er en fotograf, men er du utdannet til det eller er det bare en hobby? i såfall hor har du utdannet deg og hvor lenge? Også lurte jeg på om du holder no kurs? det hadde vært veldig spennende og interessant :) er veldig interessert i fotografering og venter spent på svar :)

Noor abbas:
Også har jeg et viltig spørsmål, blir kjærligheten større etter ekteskap?

Sov godt nå dere, så høres vi!
-Gilan

PRODUKTANBEFALING

ANBEFALING NUMMER 1:  MAC BROW SET- CLEAR GEL

PRIS: Cirka 160 kr.

Det første produktet jeg vil anbefale dere er denne øyenbrynsgelen fra MAC. Dette gjør at hårene blir stive og blir plassert der de egentlig skal være. Denne er veldig viktig for alle slags øyenbrynstyper egentlig men jeg  anbefaler denne spesielt til de av dere som ikke har så mye hår på øyenbryn, jeg får i hvert fall utrolig fine og naturlige øyenbryn når jeg bruker denne øyensbrynsgelenen fra MAC. Noen mener at det ikke skal være så stor forskjell mellom denne og de som for eksempel er fra H&M, det kan det være, men denne er helt klart et must for meg nå. Jeg har brukt vanlig øyenbrynsbørste med spray tidligere, det kan også fungere om en for eksempel ikke vil bruke mye penger på sminke, men den vil ikke være like bra som en øyensbrynsgele som er laget for øyenbryn. Under skal jeg vise dere bilde med og uten MAC BROW SET- CLEAR GEL.

UTEN MAC BROW SET- CLEAR GEL:MED MAC BROW SET- CLEAR GEL:ANBEFALING NUMMER 2: BLISTEX - DAILY LIP CONDITIONER

LUKT: Frisk og ren lukt med hint av medisinsk leppepomadelukt.

PRIS: 39 kr

Jeg som mange av dere, får ganske tørre lepper om vinteren. Derfor går jeg alltid rundt med en lip konditioner, denne her har jeg brukt i nesten 3-4 måneder og er virkelig et produkt jeg vil anbefale alle dere som også sliter med tørre lepper. Jeg har brukt mange forskjellige fra dyre til billige og aldri vært like fornøyd med noen som jeg er med denne. Den koster heller ikke all verden.

Bruker du/ har du brukt noen av disse produktene?
-Gilan

GJENNOM EN VOLDTEKTMANNS ØYNE

Kom over en lenke på facebook  om voldtekt ovenfor jenter som måtte dele videre med dere der ute. Jeg håper at mange tar seg tid til å lese disse punktene, for dette kan redde liv.

Det virker som mange angripere bruker noen taktikker for å komme unna med vold. Ikke mange vet hvordan de skal ta vare på seg selv når de står overfor en slik situasjon. Alle bør lese dette, spesielt alle jenter.
Tror dette er god INFO å dele videre. Gjennom en voldtektsmanns øyne! En gruppe voldtektsforbrytere og date-voldtektsmenn i fengsel ble intervjuet om hva de ser etter i en potensiell offer, og her er noen interessante fakta:


1] Det første menn ser etter i et potensielt offer er frisyre. Det er mest sannsynlig å gå etter en kvinne med en hestehale, flette eller annen frisyre som lett kan tas tak i. Det er også sannsynlig å gå etter en kvinne med langt hår. Kvinner med kort hår er ikke vanlige mål.

2] Den andre tingen menn ser etter er klær. De vil se etter kvinner som har klær som er lett å fjerne raskt. Mange av dem bærer saks på seg, for å kutte klær.

3] De ser også etter kvinner som bruker sin mobiltelefon, leter gjennom vesken sin, eller gjør andre aktiviteter mens de går, fordi de er opptatt med noe, og kan lett overmannes.

4] Det hyppigste stedet kvinner blir bortført fra / angrepet på er parkeringsplasser ved matbutikker.

5] Nummer to er kontor parkeringsplasser / garasjer.

6] Nummer tre er offentlige toaletter.

7] Disse mennene er ute etter å ta en kvinne, og raskt flytte henne til et annet sted, der de ikke trenger å bekymre seg for å bli tatt.

8] Hvis du gir dem litt motstand så mister de motet, fordi det tar bare et minutt eller to for dem å innse at du ikke er verdt det, fordi det vil være tidkrevende.

9] Disse mennene sa de ikke ville gå etter kvinner som har paraplyer, eller andre lignende gjenstander som kan brukes på avstand, i sine hender.

10] Nøkler er ikke avskrekkende, fordi du må komme veldig nær angriperen for å bruke dem som våpen. Så, ideen er å overbevise disse gutta om at du ikke er verdt det.

Punkter som vi bør huske:

1] Hvis noen følger etter deg i en gate eller i en garasje, eller er med deg i en heis eller trapp, se dem i ansiktet og spør dem et spørsmål, som hvor mye er klokka, eller litt generell småprat: Så kaldt det var i dag, eller liknende om været. Nå som du har sett ansiktet deres og kan identifisere dem, mister du appell som et mål.

2] Hvis noen kommer mot deg, hold ut hendene foran deg og hyle Stopp eller Gå tilbake! De fleste av voldtektsmennene sa de ville forlate en kvinne hvis hun skrek eller viste at hun ikke ville være redd for å kjempe tilbake. Igjen, de er ute etter et lett mål.

3] Hvis du bærer pepperspray og roper JEG HAR PEPPERSPRAY, og holder den fram, så vil det virke avskrekkende.

4] Hvis noen tar tak i deg, kan du ikke slå dem med styrke, men du kan gjøre det ved å overliste dem. Hvis du er fanget rundt midjen bakfra, klyp angriperen enten under armen mellom albuen og armhulen, eller på øvre indre lår - HARDT . En kvinne fortalte at hun brukte underarm-klyp på en fyr som prøvde å date-voldta henne, og var så opprørt at hun brøt gjennom huden og rev ut muskel tråder, fyren måtte syes. Prøv å klype deg disse stedene så hardt du kan, det virkelig gjør vondt.

5] Etter det første slag/klyp, alltid gå for lysken. Du tenker kanskje at du vil få fyren forbanna, og at han vil skade deg mer, men disse voldtektsmennene fortalte vår instruktør at de vil ha en kvinne som ikke vil gi ham mye problemer. Skap noen problemer, og han er vekk.

6] Når fyren legger hendene sine på deg, ta to av hans fingre og bøy dem så langt tilbake som mulig, med så mye press på dem som mulig.

7] Selvfølgelig vil de tingene vi alltid har hørt fortsatt gjelde. Vær oppmerksom på dine omgivelser, ta noen med deg hvis du kan, og hvis du ser merkelig oppførsel, så følg dine instinkter.

Til slutt må du huske disse også ....

1. Tips fra Tae Kwon Do: Albuen er det sterkeste punktet på kroppen din. Hvis du er nær nok til å bruke albuen, gjør det.

2. Lært dette fra en turist guide til New Orleans: Hvis en kjeltring ber om din lommebok og /eller veska, IKKE gi det til ham. Kast den vekk fra deg! Det er en mulighet for at han er mer interessert i lommeboken og /eller veska enn deg, og han vil gå etter lommeboken /veska. Løpe som en gal i den andre retningen!

3. Hvis du noen gang blir kastet inn i bagasjerommet på en bil: Spark ut baklykta og stikk armen ut av hullet og begynne å vinke som en gal. Sjåføren vil ikke se deg, men alle andre vil. Dette har reddet liv.

Take care. ♥

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG !!!!

Hei og hei..

Hadde helt glemt å dele ukensblogg innlegget med dere på fredagen, kom ikke på det før noen sendte meg melding om det. Så, jeg må bare beklage det, har hatt så utrolig mye å gjøre, at det ikke er til å tro. Nå, setter vi i gang med en kjapp ukensblogg påmeldings innlegg. Jeg velger jeg både ukens blogg og leser til mandagen, slik som jeg alltid gjør. Det eneste du trenger å gjøre for å være med er å fortelle meg hvorfor nettopp du burde bli ukens blogg på bloggen min, hva du blant annet skriver om / har som er unikt i forhold til andre bloggere. Jeg vil gjerne hjelpe deg som trenger flere lesere, bloggere som virkelig trenger mere oppmerksomhet! Bryr meg ikke om du er gutt, jente, stor som liten, så lenge jeg ser noe som er unikt ved bloggen din og som retter min oppmerksomhet til nettopp dette!


LYKKE TIL!

-Gilan

DEG skal jeg ta vare på

Skulle egentlig ikke blogge nå igjen, men fikk så lyst til å dele et bilde med dere, før jeg skulle videre. Satt å redigerte/ satt sammen bilder av meg og Dino når vi var små.. haha, jeg er rett og slett helt forelska i dette bildet av Dino når han var små. Nå som jeg satt å så på de tenkte jeg hvor sykt livet er, jeg hadde eksempel som mange andre jenter ikke engang tenkte på å gifte meg før jeg var eksempel 24- 25 år, men plutselig så hadde jeg sagt ja til oss. Det er jeg den dagen i dag utrolig takknemlig for. Aldri i livet om jeg hadde funnet en mann som DIno, som kunne gjøre meg like lykkelig som jeg er nå. Det er helt utrolig hvor uendelig forelska jeg er i han, jeg kan ikke finne et eneste negativ ting ved han som irriterer meg, eller som får meg til å tenke at han kanskje ikke var den rette. Jeg er evig takknemlig for hva min skjebne og Gud har gitt meg, han skal ta vare på!

Syns også denne quoten var så fin: ?We are all of us born with a letter inside us, and that only if we are true to ourselves, may we be allowed to read it before we die.?HER kan du forresten stille spørsmål til meg og Dino som vil bli besvart med video. Har allerede fått ganske mange morsomme spørsmål.

Blogges,
-Gilan

Other things may change us, but we start and end with the family.

Hei alle fine.

For en trist vær det er ute, blir helt seriøst små deprimert når jeg ser ut og håper på en solstråle og aldri får det. Men, det positive med i dag er det at jeg og Dino skal besøke mine foreldre i dag, broren min som for tiden jobber i Bergen, Alend har kommet hjem for noen dager. Da skal også min søster besøke mamma idag ( med to nydelige engelene sine ). Så jeg har en utrolig koselig familie dag, med middag og kos foran meg. Dette gleder jeg meg masse til. Men det jeg gleder meg enda mere til først, er å se Dino og gi han verdens største og lengste klem, fordi jeg trenger ikke mere enn noen timer til jeg kan savne han. My baby, jeg elsker deg mere enn Finoa´s kjærlighet til Shreek! Thihi. Fikk foresten ikke sett filmen " før snøen faller" igår likevel. Møtet med Nazdar og Aso tok litt lengere tid enn forventet. Må forresten si at det paret der er helt perfekte sammen, de er morsome, smarte og vet hva de driver med. Jeg elsker å henge med slike par. Så det ble en ganske fin kveld og en god del latter på oss alle i går.Nå vil jeg bare ønske alle dere en kjempe fin dag, så blogges vi nok senere. Aha, hadde forresten en øyenbryn kunde i dag, skal dele bildene av reultatet senere i kveld med dere.

Hvor ofte er du hos dine foreldrene/ familien din?
-Gilan

SPØRMÅLSRUNDE - MEG OG DINO


Da har jeg endelig fått overbesvist Dino om en videoblogg, hvor vi to svarer på spørsmål fra dere. Så, i dette innlegget kan du spørre om alt mulig rart som har noe med meg og Dino å gjøre, oss som par, spørsmål direkte til han, til meg.. and you name it. Dette kommer til å bli gøy, veldig spent på hva dere kommer til å spørre om, siden flere sa ja til denne videoen enn sminkevideo. Så, kjør på og spør i vei, så vil svarene nok komme på video i løpet av to uker eller neste uke engang, hvem vet;)
Noe du lurer på om oss to?
-Dino

FØRPREMIERE på filmen " FØR SNØEN FALLER" av Hisham Z.

God dag morgenfugler.

Noen som har lest VG i dag? Litt småskummelt med disse meteorittene, selv om det skal være ufarlig. Men, over til noe litt mere positivt. I går etter jobb, dro jeg hjem, spise middag sammen med Dino, vi utvekslet gavene, spiste oss mette på alt det usunne i huset og avsluttet kvelden med noen runder av Yatzy. Jeg elsker å spille Yatzy med Dino, for enten så går det skikkelig på trynet eller så vinner jeg med klasse. Vi spiler selvfølgelig alltid om noe. I går skulle taperen ta oppvasken, men nei. Dino vil selvfølgelig helt plutselig ta flere runder når han har tapt. Det verste er at jeg går med på det siden jeg er så glad i spillet. Han slapp selvfølgelig unna i runde to. Jeg har alt i alt hatt en utrolig koselig kveld, sammen med verdens smarteste og ikke minst kjekkeste og dårligste taper: Dino:)

Senere I dag skal jeg og Dino møte et par, Nazdar og Aso. Da skal vi snakke litt business og spise en koselig middag sammen. Nazdar er altså henne jeg skal begynne å ta i mot mine kunder hos, i salongen. Etter det, skal jeg og Dino på før premiere på filmen "Før snøen faller" av Hisham Z. Så jeg gleder meg til å bli ferdig på jobb og leve livet litt før den andre asteroiden skal passere jorden senere ikveld, Kanskje den også treffer gjorden? hva vet vi, "Disse ekspertene visste ikke akkurat at denne lille tassen skulle treffe jorden heller." Som Dino sa. Haha,


Jeg gleder meg som bare det til å se filmen "Før snønen faller" ikveld, regissøren Hisham Z. Står bak en god del korte filmer fra før av og denne tror jeg blir en veldig bra film!

Har du hørt om filmen / planer om å se den?

-Gilan

MAKEUP LOOK: ROMANTIC VALENTINE´S DAY MAKE-UP !!

Som jeg også skrev i et av de tidligere innleggene mine, så er jeg helt ærlig ikke så stor fan av denne dagen. De rundt meg som jeg er glad i, klarer jeg daglig å minne de på det. Jeg trenger ingen spesielle dager for å kunne bevise noe slik. Men, for de av dere som er litt mere romantiske er det jo bare bra at dere koser dere ekstra mye i en slik dag. Jeg har i hvert fall en lang og spennende arbeidsdag foran meg, til jeg får gå hjem og spise en koselig middag med mannen, og se LFC kamp. For en stund siden, hadde noen spurt om jeg kunne lage et sminke look for valentine, det gjorde jeg i går. Jeg valgte å bruke lilla-rosa toner. Siden de fargene er mer save enn smokey eyes, knallrøde lepper som fort kan bli for mye, om man ikke er så flink med sminke. Så, her har dere Gilan´s versjon av valentine´s day sminke.


Om du er alene, har kjæreste eller er gift, ønsker jeg deg en kjempe fin dag! :)
-Gilan

LAND OF THE KURDS

Siden flere og flere har spurt om et innlegg om Kurdistan og Duhok, skriver jeg nå dette innlegget. Jeg kommer ikke til å gå dypt inn i politikken, historien osv.. Jeg kommer til å skrive kort om hvordan mine sommerferier pleier å være i Kurdistan og hvorfor jeg elsker Duhok så høyt.

Jeg kommer da opprinnelig fra Kurdistan. For dere som ikke visste om det før, Kurdistan er delt mellom fire forskjellige land: Kurdistan-Irak, Kurdistan-Syria, Kurdistan-Iran og kurdistan- Tyrkia. Jeg er født i verdens vakereste by i mine øyne, Duhok. Som da er kurdistan-Iraks tredje største by etter vår nydelige hovedstad, Hawler og fantastiske byen Slemani. For meg er det ingen steder i Kurdistan jeg ikke liker. jeg elsker landsbyene, storebyene og absolutt alle steder. Det vil med andre ord si: Kurdistan er et sted jeg elsker ganske høyt og Duhok er stedet i Kurdistan som gir meg den vakre følelsen jeg ikke klarer å føle av alt annet i verden.

Mange spør meg: Hva er det som er så spesielt med å være i Kurdistan? Da svarer jeg: Menneskene, været, fjellene, byene, utestedene og ikke minst, minnene! Jeg bodde i Duhok til jeg ble cirka 9 år, så jeg husker en god del fra familien og byen. Jeg kommer også alltid derfor til å se på Duhok som en veldig viktig del av meg og mitt barndom.

Kort om en vanlig ferie i Kurdistan om sommeren, blir som regel 1 måned. Da er det masse familietid de første dagene. Jeg som har mange kusiner, nieser og nevøer, har alltid noe å finne på der nede. Vi går blant annet ut hver kveld og får i oss masse god mat, beøsker nye steder osv. Bildene under er fra mine ferier i kurdistan i de siste årene.

Solnedgangen mellom Duhok og Hawler.

Flyplassen i Hewler.

Et sted utenfor Duhok

Duhok - park

Min søster Rezan og vår søte niese Jila.. vi pleier å gå ut samme ganske ofte som blant annet til parken, spise mat og shoppe.

Meg og Jila igjen, dette er for to år siden, da jeg var der om vinteren.. off så kaldt det var!

En helt vanlig dag i Duhok..

Dette er tatt i et sted som heter for Geli, i Duhok. Meg, Rezan og min fine svigerine.

Midt i Duhok, 2010. Da var jeg ung og sprekk, hihi.

Meg, mamma, Ari og mannen til søsteren min i Hewler. Dette spise stedet er et av de mest populære i Helwer.


Shopping i Hewler.

I et av de parkene i Hewler..


Dette er et av de fineste stedene jeg noen ganger har sett i mitt Liv, Amedi. Jeg har sett det i akkurat samme perspektiv.


ZaxoSTEDER I KURDISTAN JEG VIL BESØKE FØR JEG DØR:


Batman

Rawandiz, dette er et sted jeg lenge har drømt om.


Merdin

Shopping Mal, Hewler

Tetwan

Slemani

De Siste bildene er lånt fra Travel to Kurdistan - en gruppe på facebook. Du kan også besøke siden og se flere bilder.


Har du noen ganger reist til Kurdistan og sett noen av disse stedene? hvis ikke.. har du planer om å reise dit engang?
-Gilan

 

 

What a beautiful advise..

God morgen dere!

Det kjedde noe veldig morsomt mens jeg var på vei til jobb i dag. Jeg så en gammel mann rundt 80-90 årene, slite med å komme seg oppover en bitte liten bakke mellom veien og gaten, så sprang jeg mot han, holdte han i hånden og hjalp han. Han så på meg, smilte og sa " Thank you ma dear, when is this winter leaving us".. jeg smilte og sa bare hyggelig og ba han om å være mere forsiktig når han skulle lengere ned, for der var det mere is. Etter kanskje 3 minutter, kom han endelig til der hvor inngang til vår butikk er. Han brukte altså ca 3 minutter på en vei som er ca 20 m. Så så han meg igjen i ingangen og sa overraskende

Han: " Here you are again "
Jeg: " Yes, This is where I work"
Når han tok en titt på butikken og så at det var brudekjoler, sa han fort "ohh my god, are you married?"
"Yes I´m" Svarte jeg stolt "are you"? spurte jeg
"Yes I´m too.. well I would advise you to not get married, but if you are married.. I wish you good luck!" Sa han mens han lo og gikk videre..
Jeg bare whaaat hahahaha.. da lo jeg godt!

Utrolig søt og svært sjarmerende engelskmann, som ga meg en god start på dagen med en ikke så veldig god råd. Haha..Nå skal jeg nyte denne babyen! Ha en strålende dag videre nå, så blogges vi igjen!
-Gilan

Dette lo jeg godt av

Satt her og så på en video som jeg fikk lyst til å dele med dere. Jeg kjente meg igjen i ganske mye av det, i hvert fall når jeg nettopp hadde begynt med trening, eller de dagene hvor jeg trener med ei vennine som Asma. Jeg syns videoen var morsom, utennom den siste delen der hvor de trener cardio. Det er jo noe ganske mange av oss jenter tar veldig seriøst og er flinke til;) Men se på videoen og le litt før du skal legge deg. Klikk HER HER HER for å komme til linken. Klarte ikke å sette inn selveste videoen.


Legger ved et gammel bilde, så innlegget ikke ser så tomt ut:D

Kjente du deg igjen i noen av disse klippene?
-G

Det er nesten ikke til å tro

Jeg skull egentlig blogge om et look litt tidligere i dag, men fikk ikke tid. Det var mye å gjøre på jobb og etter at jeg kom hjem satt jeg og Dino oss ned og så på visitkort for meg. Jeg merker at jeg må ha visitkort herav. Noe jeg egentlig burde ha fikset for lenge lenge siden. Men, tiden var knapt. Så i kveld, har vi bestemt oss for å lage ferdig visitkortene. Det er ikke til å tro hvor mange mail, meldinger på facebook, folk som spør på insta osv, kontakter meg for sminke og hår. Helt utrolig. I fjor, hadde jeg ganske mange kunder rundt juni og juli bare. Da viste nesten ingen om meg enda. Nå i år har jenter kontaktet meg allerede nå og booket tid til august og september. Bruker ganske mye tid på å svare alle mailene hverdag, det er liksom ikke bare å booke tid heller, men å finne tid som passer kunden, meg, hår og sminke bilder, tips, tar uendelig mange timer. Det er veldig spesielt og positivt at så mange vil bli fikset av meg i en så viktig dag. Det setter jeg selvfølgelig stor pris på og bruker også derfor langt tid på å hjelpe de med å finne riktig frisyre, sminke og til med tilbehør noen ganger. Det beste av det beste er når jeg får mail fra jenter som er blitt anbefalt videre av andre, jeg blir så lykkelig når jeg leser det. Da tenker jeg, yes alle de timene jeg har brukt på forskjellige kunder har ikke gått for ingenting!

En av mine tidligere kunder - styling for forlovelse.


For deg som ønsker time hos meg for : Sminke, hår, brudstyling, klipp, farge, napping av bryn, sminkeveiledning, prøvetime, sminke for photoshoots osv:
Send meg mail på: gilan_sh@hotmail.com

-Gilan

VALENTINE

Det nærmer seg valentines dag og jeg må helt ærlig innrømme at jeg aldri har vært så stor fan av den dagen. Både før og etter jeg giftet meg. De jeg er glad i, forteller jeg dem og viser dem hele tiden. Men det at man som par kan finne på noe spesielt i den dagen, er slett ingen dårlig idee for oss som jobber mye og ser partneren sin få timer om dagen. Jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skal kjøpe til Dino eller hva jeg i det hele tatt skal gjøre den dagen. Jeg har tenkt og tenkt på hva jeg kan overraske Dino med.. er ikke lett dette altså, i hvertfall når du vet at din partner er kreativ og kan finne på ting du aldri har tenkt på før. Jeg kan liksom ikke skrive hva jeg har tenkt på til den dagen nå heller, i tilfelle han skulle komme innom bloggen min og lese det. Men, jeg jobber med saken enda og er derfor åpent om ideer og historier fra dere. Om du noen ganger har hørt noen gjøre noe romantisk til kjæresten sin / typen sin eller om du selv sitter med gode ideer til gaver, del de gjerne med meg! Jeg vil gjerne gjøre denne dagen uforglemmelig for han!:)


My baby, my life and my valentine.

Dine planer for valentine´s dagen? noen gode ideer du vil dele med meg?

-Gilan

The holiest thing alive

I dag etter jobb møtte jeg Asma, derfra ble hun med meg til sentrum hvor jeg skulle kjøpe et par ting før jeg skulle besøke mamma. Siden jeg jobbet hele i går, gikk jeg dessverre glipp av morsdagen for første. Før da familien var samlet pleide vi alltid å samle oss et sted og feiret morsdagen sammen for mamma. Jeg klarte derfor ikke å la være å gjøre det selv om det var for sent. Jeg besøkte henne med gaver, en stor blomsterbukett og masse små kaker i dag. Jeg så hvor glad hun ble når hun så meg, hun sa flere ganger at hun skjønte at jeg var på jobb i går og at jeg ikke trengte å gjøre noe fordi hun vet hvor mye hun betyr for meg og mine søsken. Jeg gjorde det først og fremst for meg selv men også for mine søsken som bor langt unna og som ønsket å være her sammen med henne i en slik dag. Jeg kjøpte også med det samme en blomst og en gave til mine vakre svigersøster, siden min bror er i Kurdistan nå. Utrolig deilig å gjøre andre glad.. jeg blir så lykkelig av å se mamma smile. Jeg kunne ha skrevet en bok om henne og om hvor god hjerte hun har. Jeg har alltid sagt og ønsket at jeg håper å bli en like god mor som henne endag. Siden jeg var liten har jeg alltid hatt en skikkelig nær forhold til min mamma. Jeg var den minste hjemme og var med henne 24/7, sov sammen med henne, dro ut med henne og gjorde bokstavelig talt alt med henne. Så for meg var det utrolig vanskelig å gifte meg og flytte hjemmefra. Jeg er heldigvis blitt litt mere vant til det nå, men aldri om jeg klarer en dag uten å høre hvordan hun har det. Mamma, min engel <3

Dette bildet ble tatt for to år siden, noen måneder før jeg og Dino giftet oss sammen med min mamma, Aisha <3

The more i grow the more i realize that my mom is the holiest thing alive. Aisha ♥

 
Hvordan feiret du morsdagen i går?
-GIlan
 

UKENS BLOGG OG UKENS VINNER ER NÅ PLUKKET

UKENS BLOGG:

Denne ukens blogg blir Maya. Ei ung og talentsfull jente som er fra Trondheim. Hun har nettopp begynt å blogge om hennes store lidenskap som da er foto. Hun tar blant annet bryllupsbilder, natur bilder og mye mere. Besøk bloggen hennes HER og se hva den flinke jenta kan!

(c) Maya - Et av de bildene hun har tatt.

UKENS LESER:


Rosie. Jeg kan dessverre ikke mere om henne her. Men hun er veldig veldig aktiv på bloggen min, kommenterer nesten alle innleggene mine og kommer med sine meninger. Slike lesere vil gjerne ha mere av! Glede spredder.. du gjør meg så glad med kommentarene dine. Så jeg vil takke deg for de daglige fine ordene dine!:)

 

Ha en fin kveld videre dere:)
-Gilan

VINNER AV MIN GIVEAWAY ER NÅ PLUKKET - YSL LEPPESIFT

Da er vinneren av mitt andre giveaway plukket. Denne gangen hadde jeg en YSL leppestift som giveaway. Det var hele 134 som hadde meldt seg på. Jeg skulle gjerne ha gitt det til flere av dere, men jeg har dessvere bare en til overs. Det var uansett utrolig gøy at så mange av dere meldte dere på! Om dere husker, så valgte jeg en vinner sist ved at Dino valgte et nummer fra 1 til den siste som hadde meldt seg på. Han fikk si hvilken som helst tall, og jeg måtte telle ned til jeg kom til det tallet han hadde valgt. Jeg gjorde akkurat det samme denne gangen, bare det at Asma fikk velge denne gangen, et tall fra 1 - 134.

HER ER RESULTATET: Vinneren er NORA! Du kan sende meg din adresse til: gilan_sh@hotmail.com, Gratulerer!!!

 

For dere andre som ikke vant denne, det vil komme flere flotte giveaway! So, stay tuned:)
-Gilan

God Morgen

HELLO DERE!

Våknet for ikke så lenge siden og er endelig ikke litt trøtt engang. I går etter jobb, besøkte vi et vennepar sammen med broren til Dino, Alan og dama hans Therese. Vi spiste god pakistansk mat, dessert og spilte kort spill til cirka klokken 1 om natten. Vi vi var derfor hjemme ganske sent i går og var ikke i sengs før klokken var 2 om natten. I dag våknet jeg rundt 11.30 og merket at jeg hadde sovet som en stein da jeg stå opp, utrolig deilig! Siden jeg er full av energi i dag skal nok leiligheten vaskes, skapet skal ryddes også er planen bare å slappe helt av senere foran tv, fordi i morgen har jeg en lang da foran meg. Vi har messe på jobb og kommer derfor til å jobbe fra 7.00 om morgenen til rundt 7-8 om kvelden.
Senere i kveld skal jeg forresten velge vinneren av mitt andre giveaway som da er en YSL leppesstift.

 

Dine planer for helgen?
-Gilan

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

Da er det fredagen igjen og tiden har kommet for påmelding for ukens blogg. Jeg velger både ukens leser og ukens blogg. Du som eier blogg og ønsker nye og flere lesere kan bare skrive i kommentarfeltet hvorfor jeg burde velge akkurat din blogg og skrive om du er blitt ukens blogg hos noen andre tidligere. Ukens leser velger jeg som tidligere sagt: Ut fra den personen som er mest aktiv på bloggen min, glede spreddere som skriver fine ord og følger med bloggen hverdag.
Velger forresten vinneren av YSL leppesitiften i morgen. Har du gått glipp av det kan du se linken HER og melde deg på!Meld deg på ukens blogg og lykke ti!!!
-Gilan

LYST PÅ ET LEPPESTIFT FRA YSL? plus todays makeup

Da har jeg endelig fått tatt bilder av YSL leppestiften mens jeg har den på. Litt rart å tenke på at jeg ikke har så mange bilder med den, men det betyr jo egentlig bare det at jeg ikke er så veldig flink til å bruke leppestift i hverdagen. Her har dere i hvert fall bilder av dagens sminke, mens jeg har på meg YSL leppestiften som jeg har som giveaway nå i denne uken. Klikk HER for å komme til linken. Fikk forresten lyst til å ta på meg foundation i dag og ikke Id bare minerals. Jeg har slike dager hvor jeg ønsker å se litt mere glattere og renere ut på ansiktet, hehe.. Id ser jo ganske naturlig ut og jeg bruker det derfor hverdag, siden jeg ikke vil se for sminket ut hele tiden, pluss at foundation ikke er så bra for huden. Dårlig hår dag hadde jeg også i dag, som dere ser på bildene! Har hatt bedre dager for å si det sånn, men hva gjør man ikke for sine flinke lesere?;)

 Bilder tatt av : Asma

Hvordan hadde du sminket deg i dag?
-Gilan

BEHIND THE SCENES pictures - MAKING OF MUSICVIDEO

Hei dere!
Da har jeg endelig fått tak i bilder fra musikkvideoinnspillings dagen for sangen " on the other side ". Mange fine bilder som er blitt tatt av flinke Thor Håkon. Dette er noe av det mest spennende jeg noen ganger har vært med på. Sang, musikk, flinke og kreative mennesker pluss at jeg hadde verdens beste oppgave: stylist, makeup artist og hår. Det beste var at ingen trodde at jeg ikke var utdannet som makeup artist eller frisør. Digg følelse når man overrasker og hører så mye godt fra både gutter og jenter. Se på bildene og fortell meg hva du syns!:) STOR takk til Dino som stolte på meg og ville bruke meg som stylist og makeup artist! Baby, jeg elsker deg og det du driver med.Terje og Kristian forbreder seg


Den flinke gjengen!Dino gir regi.


Fine Stine


Kristian og hans fine kjæreste Susanne

Spise pause; )

My baby<3
Spennende dag! Har du noen ganger vært med noe slik?
-Gilan

Good news..

God morgen fine dere!

Ville veldig kjapt ønske dere en fin dag og fortelle dere at i disse dagene kommer jeg til å komme med mange spennende tilbuder og konkurranser når det gjelder produkter, styling, klipp, photoshoots, sminke og hårfarge! Så, følg med og ikke gå glipp av disse tilbudene! Jeg husker at jeg lovet dere bilder med YSL leppestiften  for to dager siden, den jeg har som giveaway. Fordi at jeg ikke har hatt nok tid til å gjøre det, skal jeg endelig få tatt bildene i dag og dele det med dere! Helt utrolig hvor fin farge den har:) Klikk HER for å komme til mitt andre give away som da er en YSL leppestift.


Nå skal nyte denne! kalkun og ost, my babies:)

Dine planer for i dag?

-Gilan

KUNDE: BRUD HÅR OG SMINKE- TEST DAG

Da har jeg endelig fått tid til å sette meg ned og fått tid til å jobbe litt med bildene av bruden jeg hadde sist. Disse bildene er da fra test dagen, Ingrid (bruden) gifter seg om ikke så lenge og ville gjerne ha en test dag før selveste bryllups dagen. Hun hadde en liten ide om hvordan hun ville være på håret og spurte meg om jeg kunne gjøre noe lignende. Vi kom fram til dette oppsettet, som da er romantisk samtidig ganske elegant og simple. Hun sa hun ikke var så vant til å bruke mye sminke i hverdagen, jeg valgte derfor å bruke så lite som mulig sminke på henne. Hun elsket resultatet og det gjorde selvfølgelig jeg også. Se bildene under og fortell meg hva du syns :) Ingrid var forresten mitt første kunde hos salongen jeg har begynt å jobbe hos. GØY!
Nydelig skapning!

Hva syns du om hår og sminke?
-Gilan

KUNDE: ØYENBRYN FØR OG ETTER

Hei dere!

Dette innlegget skulle egentlig enten være om bruden jeg hadde i går eller om musikkvideoinnspillingsdagen som var for noen dager siden. Jeg har enda ikke fått alle bildene fra musikkvideoinnspillingsdagen og har heller ikke hatt tid til å redigere bildene fra går dagens brud-test. Så jeg deler heller et bildet av ei jente som var hos meg i dag for sminke tips og veiledning. Jeg ga henne masse tips pluss at jeg lærte henne hvordan hun kunne fikse sine øyenbryn for å se yngre ut og ikke eldre. Hun er bare 30 år men med de brynnene hun hadde, så hun minst 34 + ut. Hun har utrolig fine trekk i ansiktet men brynnen hennes måtte jeg gjøre noe med, med engang. Så her er bildet og fortell meg hva du syns:)SYNS?

-Gilan

GIVEAWAY - YSL LIPSTICK !!!!

Hello dere!

Håper at alle dere har hatt en fin dag så lenge. Jeg har i hvert fall hatt en litt mindre stresset dag enn de siste dagene som har gått. Jeg hadde lovet dere en ny giveaway i forrige uke, siden dere er så herlige! Det jeg gir bort denne gangen er en leppestift fra YSL- som heter: YSL Peach Passion Rouge Volupte Lipstick. Det er en leppestift som jeg ble kjempe glad i ettersom jeg så min beste venninne Asma med den i flere måneder. Akkurat denne jeg gir bort nå har utrolig fin og fresh farge. Vi snakket om det hver gang vi var sammen fordi hun kledde den så godt. Til slutt kjøpte jeg en til meg selv også rundt slutten av desember, uten at Asma visste om det. For noen dager siden kom jeg på at jeg også hadde fått den i samme farge fra Asma i julegave. Grunnen til at jeg gir bort den ene er fordi 1. Jeg er helt ærlig ikke så veldig flink til å bruke leppestift hverdag 2. Jeg har mange flere som er i nesten samme farge. Så for min del holder det med en nå. Den andre som enda ligger uåpnet blant sminken min, kan nå bli din!

Snart skal jeg og Dino på trening, jeg får dessverre derfor ikke tid til å ta bilder i kveld av leppestiften mens jeg har den på, men lover dere å ta meg tid til å ta bilder med den på meg i morgen!

Bildet lånt fra google.

Det eneste du trenger å gjøre for å være med, er å skrive at du er med. Lykke til! :D
-Gilan

HVA SYNS DERE?

God morgen fine dere. I går hadde jeg en plan om å enten legge ut test bildene av bruden jeg hadde, eller bilder fra musikkvideoinnspillingsdagen. Dere som leser bloggen min, så helt sikkert at jeg ikke gjorde noen av delen. Jeg har rett og slett ikke hatt tid til å bruke på bilder i går. Jeg hadde det så travelt at jeg ikke helt vet hvor går dagen ble av. Jeg skal prøve å enten legge ut bilder av musikkvideoinnspillingsdagen senere i dag eller av brud test jeg hadde i går. Jeg vil også beklage for at jeg ikke har svart på deres kommentarer. Jeg har aldri før i mitt liv hatt det så travelt som jeg har det nå, lover å bli flinkere til det:)

Jeg må forresten takke dere for alle de fine tipsene om hva jeg kan lage video om . Et av idene likte jeg kjempe godt, det med at jeg og Dino skulle lage en video hvor vi svarer på spørsmål fra dere! Men, da må jeg sette i gang med en spørsmålsrunde om oss først så lage videoen. (Som om Dino kommer til å si ja til noe slik, hehe.. blir gøy!)

Ps: Senere i kveld, skal jeg også dele mitt andre GIVEAWAY.. stay tuned;)
Hva syns dere, Dino og Gilan´s video eller en sminke/hår video først?

UKENS BLOGG OG LESER ER...

Denne gangen var det også så mange gode blogger å velge mellom at det ble rett og slett vanskelig for meg å velge tidligere i dag. Tilslutt falt valget på disse to søte jentene:

UKENS BLOGG:

Elham er den vakre jenta som fortjener ukens blogg denne uken, hun skriver om alt fra hennes hverdag til å dele antrekksbilder. Hun er i tillegg ei utrolig koselig jente som sprer mye glede ved å kommentere andres blogger. Dette fortjener hun selv også syns jeg!:) Klikk HER for å komme til bloggen hennes.


Bildet er lånt fra bloggen hennes.

UKENS LESER:

Irina hanssen. Utrolig koselig jente som kommenterer nesten alle mine blogg innlegg. Er selv innom bloggen hennes av og til! Klikk HER for å komme til bloggen hennes:)


Bildet er lånt fra bloggen hennes.

Leser du noen av disse bloggene selv?
-Gilan

 

 

KUNDE: Brud, test dag

OMG, i dag har jeg hatt en utrolig travelt dag. Jeg har verken hatt tid til å oppdatere dere eller spist nok mat. Mye å gjøre på jobb, så har jeg ei brud etter jobb igjen. Dino kommer og plukker meg opp om ikke så lenge, så skal jeg til frisørsalongen for å fikse bruden. Det er bare test dag i dag for hår og sminke, så jeg regner med at det kommer til å ta litt lengere tid enn det jeg bruker vanligvis. Jeg skal hjelpe henne med å velge en frisyre og hvordan sminke hun skal gå i. Utrolig koselig jente:)
Nå må jeg springe videre, skal prøve å få i meg noe lett før jeg skal møte bruden! Dette blir en lang men, spennende kveld! Wish me good luck.

Velger forresten ukens blogg og ukens leser senere i kveld!Kos dere, så blogges vi senere:)
-Gilan

BEAUTY VIDEO TUTORIAL

Jeg har tenkt og har kjempe lyst til å lage et nytt skjønnhetsvideo for dere! Jeg har selv mange ideer om hva jeg kan lage video om, men jeg vil gjerne høre deres mening før jeg gjør det! Det kan være alt fra å rette ut håret. fikse seg til fest, hverdags sminke, forskjellige metoder for eyeliner osv. Jeg har tidligere laget sminke videoer og vil gjerne lage flere, eneste grunnen til at jeg ikke lager så mange er fordi jeg helst vil gjøre det bra og ha videoer med god kvalitet når jeg først skal bruke min tid og Dino sin på å lage en. Vil liksom ikke komme ut med to stikker hver uke, når kvaliteten og klippingen er elendig;) Så fyr løs, kom med forslag så skal jeg se hva jeg kan lage!:)

Her kan du se mitt siste video tutorial:

 

 

Hva vil du se i mitt neste skjønnhetsvideo?
-Gilan

EN DAG IGJEN

God dag fine dere. Jeg sov som en stein i går kveld. I dag gikk turen ut et par timer, kom hjem for ikke så lenge siden. Snart skal vi se ferdig LFC kampen og fortsette kvelden med koselig middag:) Jeg stod opp  9 i går og kom hjem fra jobb først kl 01.45. Jeg var så sliten i beina at jeg nesten ville gråte, den verste delen var nok da vi satt oss i bilen på vei hjem og når jeg skulle av bilden og gå litt. Da kjente jeg det i føttene, sånn følelse får jeg bare etter kurdiske fester med bare dans etter mange timer. Men, alt i alt så har jeg hatt en uforglemmelig kveld, med verdens beste team. I dag sa Farid også at de vil bruke meg som make-up artist framover om det skulle være flere oppdrag osv. Jeg er glad for at jeg var med i går! Helt utrolig hvor mye en kan lære i løpet av en dag! Jeg kommer til å dele bilder med dere i neste uke engang! Vil forresten også takke dere for de fine kommentarene jeg har fått på de andre innleggene! utrolig koselig:)

Men, for dere som ønsker å bli ukens blogg på bloggen min i morgen, så må dere klikke HERHERHER og melde deg på. Viktig at du skriver hvorfor jeg burde velge deg, for jeg velger helt ærlig ikke de som skriver "med". Velger forresten også ukens leser i morgen, LYKKE TIL!
Blogges senere!
-Gilan

BEHIND THE SCENES

Her kommer det en liten oppdatering fra innspillingen, siden vi har pause! Driver å springer frem og tilbake, fjerner svett, fikser små ting mellom shootene..Jeg er rett å slett helt forelska jeg. Jeg har sminket og stylet de jeg skulle fikse, fikk ganske mange fine tilbakemeldinger med engang jeg var ferdig, utrolig deilig! Når jeg egentlig hadde gruet meg til dette! 1. fordi jeg aldri før har sminket gutter for film 2. Fordi jeg akdri hadde jobbet eller stylet jenter med kort hår. Så, utrolig digg å få mange, fine tilbakemeldinger! Utennom det så har jeg alltid, siden jeg var liten har jeg elsket å stå bak kamera. Nesten som et drøm for meg å se alle disse menneskene sammarbeide bak kameraet! Elsker dette!

Vi kommer nok til å være her mange timer til, gleder meg til å dele flere bilder med dere, av både selveste videoen og stylingen:) håper dere har hatt en fin dag!!:)

Da er dagen kommet!

Sitter nå her med Dino og Hawar på en restaurant som heter L'oasis. Her skal vi få i oss noe lett å spise så komme oss videre til location. Ville bare ønske dere en kjempe fin dag så høres vi kanskje senere!!:)
Bare så det er sagt så : liker jeg ikke mobilblogging! Så mye styr for å skrive et innlegg haha!

Tusen takk for alle de lykke til meldingene i går! Dette blir gøy!:)

WISH ME GOOD LUCK

Da har jeg pakket sammen alt som skal være med til i morgen. For dere som har gått glipp av det, så skal jeg være sminkør for en musikkvideoinnspilling i morgen! Det er mitt aller størst og viktigste oppdrag hittil. Derfor brukte jeg i dag ekstra lang tid på å se gjennom at jeg har alt, slik at jeg ikke skulle mangle noe til i morgen. Siden jeg også skal sminke to gutter i morgen, så har pakkingen denne gangen vært andreledes. Jeg har pakket inn mini saks, små børster, sminkefjerner, pinsett og generelt ting jeg ikke bruker så mye på jenter sånn ellers. Man vet jo aldri med gutter, derfor er det veldig viktig at ingenting er minus til i morgen! Jeg skal gi alt og gjøre mitt beste i alle de timene!
Nå skal jeg gjøre et par ting, så finne senga!


Har ingen nye bilder!

WISH ME GOOD LUCK- God natt fine dere:)

-Gilan

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

Da kan du melde deg på ukens blogg igjen! Jeg kommer til å velge både ukens blogg og ukens leser på mandagen. Ukens blogg velger jeg ut fra hvor bra bloggen er, om det er fine og store bilder, ryddig design, en blogg som skiller seg ut og som er verdt å bli sett av flere:). Ukens leser velger jeg fra mine lesere som er mest aktive på bloggen min og kommenterer innleggene. Det er ikke nødvendig at leseren har en blogg. Det holder med at jeg ser det samme navnet om og om igjen på kommentarfeltene. Om ukens leser blir en person uten blogg, så kan jeg mer enn gjerne dele bilde av leseren om leseren ønsker å bli vist på bloggen min.


Eneste du trenger å gjøre for å melde deg på ukens blogg, er å skrive HVORFOR jeg burde velge nettopp din blogg. Lykke til!!:)

-Gilan

JANUARS ANTREKKSBILDER / January outfit pictures

HOLA!

Tenkte å dele bilder av jaunuars antrekk med dere, la merke til at jeg har begynt å bruke skjorter ganske ofte nå som jeg så gjennom bildene! Senere i dag kan du forresten melde deg på ukens blogg på bloggen min, slik som jeg gjorde det sist, kommer jeg denne gangen også til å plukke opp ukens leser og ukens blogg! Da vil påmeldingen være åpent frem til mandagen! Nå må jeg komme meg videre, mye å gjøre nå som musikkvideoinspillingen er i morgen! Ha en super duper fin dag dere! <3

1)

2)

3)

4)

5)

6)

7)

8)

9)

10)

11)

12)Noe du likte her?:D

-Gilan