hits

februar 2014

They are finally back!

 

Elsker elsker elsker krøller

For bare noen måneder tilbake, hadde jeg mistet håpet helt når det gjaldt krøllene mine. Etter gjentatte behandlinger, farger etc hadde håret fått seg en skikkelig omgang med ufint møte. Håret mitt har vært tørr, slitt og livløs i det siste. Det var så slitt på toppen i en periode at jeg måtte krølle noen områder med krølletang. Det har vært ille ja, men det var noe jeg måtte gjøre også. Og jeg måtte virkelig ta tak i det. Så nå som jeg ikke har farget det på en stund ( utenom etterveksten) og har vært flink med å holde meg unna varmebehandlinger, begynner håret å bli som før igjen. I de siste månedene har jeg bare vasket håret og latt det tørke av seg selv. Jeg har også klippet en god del for ikke så lenge siden, det hjalp også veldig mye. Håret ser fylldigere og freshere ut nå med mer definerte krøller! Det er det beste en kan gjøre for å få tilbake sine naturlige krøller. Det føles så utrolig deilig å se at hele håret krøller seg igjen, uten at jeg må gjøre noe spesielt med det. Sparer masse tid akkurat der. Dette er noe jeg definitivt skal fortsette med, og ta enda bedre vare på håret. Det er så fort gjort å bare ta noen snarveier, eller bare la håret forfalle når det er mye annet som opptar tiden. Dessuten, det enkle er faktisk det beste i mange tilfeller. Jeg har merket at det er det i dette tilfellet:) Senere i dag deler jeg noen nye anrekksbilder med dere.

Hvor flink er du til å ta vare på håret ditt?

Nothing is impossible

Hey guys, here are some pictures of my latest works. Seeing it all back I realise how happy and proud I am of how far I've become. Because of my blog, and my work I have experienced a lot of fun, memorable, and ofcourse instructive times. Beside all that, I've met a lot of people through my working time, which led me to take bigger steps, thankful for that. For the ones that have a dream, don't seek for perfection, and don't let insecurity stop you, and the most important of them all; don't let people let you down. Live the way you want it and believe in yourself and the dream you have, nothing is impossible. I'm a self taught artist, and a proud one.

<3

Kunde, fest oppsett!

Hola! Over har dere bilder av en kunde jeg hadde for noen dager siden. Hun ønsket hårstyling til annledning bryllupsfest. Hun skulle gå med pakistansk drakt og ønsket derfor å ha dette hår-pyntet i håret. Jeg har aldri før festet noe slik før, så det var veldig nytt for meg å prøve å feste en slik pynt med spenner. Hun ble super fornøyd med resultatet og sa at det satt veldig bra hele kvelden:D Jeg kan se for meg hvor pent dette ble når hun tok på seg drakten! Nydelige jente med utrolig pent hår!:)

Om du ønsker å booke tid hos meg, kan du sende meg en mail på: gilan@gilmakeup.com

Syns?

Bedre seint enn aldri!

God kveld frøkner:) Akkurat nå sitter jeg på sofaen og ser på kjøkkenbenken som er fullt av ingredienser som jeg skal bruke i kaken jeg har bestemt meg for å lage i kveld. Må ærlig innrømme at jeg blir litt små nervøs og får kalde føtter bare av å se det som venter på meg, men engang må jo være den første. Det tok meg 22 år, men bedre seint enn aldri haha. "Verdens beste kake" er et av mine favorittkaker. Grunnen til at jeg sier jeg tror, er rett og slett fordi jeg nesten aldri spiser kaker og søtsaker. Det var den eneste kaken jeg kom på når jeg først bestemte meg for å bake. Og..Mamma pleide å bake den engang i blant for mange år siden og det smakte så godt! Nå skal jeg prøve meg på den og se hvordan det kommer til å gå. Wish me luck!

Har du spist / liker du Verdens beste kake?

translator-button

Hei dere! Her kommer det enda et mobilinnlegg. Jeg skulle egentlig blogge litt tidligere i dag, men tiden gikk utrolig fort! Hadde en bryn kunde tidligere i dag, til jeg ble ferdig med henne og spiste noe lett med Dino, var klokken plutselig 14.00! Jeg sitter altså her nå og venter på at Dino skal bli ferdig hos kiropraktoren. Jeg var inne før han og føler meg litt sånn mørbanka og slapp i hele kroppen. Etter dette skal vi hos svigers for en koselig familie- kveld med en deilig kurdisk middag.

Som dere ser så har jeg endelig fått meg en oversettelsesknapp på bloggen. Nå kan dere altså lese bloggen min på arabisk, engelsk og dansk. Kult hva? Kanskje ikke den beste oversettelsen, men bedre enn bare norsk hihi.

I will write this in english, so everyone can understand. I've just added an translator-button to the right on the page. You can click on it, and it will come a menu where you can choose between english, danish and arabic language! The grammar is not perfect. Because google translate is not so good at translating, but I think you will understand mostly of it :)

Dagens treningsøkt

Jeg og Dino trener som regel sammen, men i det siste kunne han ikke trene så mye pga hans skulder- problemer. Jeg har derfor trent mye uten han i de siste månedene, noe jeg syns ble litt for kjedelig etter hvert. I dag derimot, var det utrolig godt å se at han også endelig kunne trene igjen! Jeg trente rumpe og mage også avsluttet vi treninga med kardio sammen. Som gode gamle dager hihi. Nå er det middag her snart også venter det en avslappende kveld på oss etter det. Ha en nydelig kveld dere:)

Hva har dere gjort i dag?

Ny uke, ny dag, ny header!

God dag dere! Akkurat nå sitter jeg i bilen og er på vei til et møte sammen med Dino. Forteller dere mer om det om ting går som vi ønsker! Etter det skal jeg kanskje ta noen nye antrekksbilder så skal vi komme oss hjem og dra på trening! Jeg vet at mange hater slik overskyet vær, men jeg må bare si at jeg elsker det! Det minner meg sååå mye om vinteren i Kurdistan, veldig spesiell følelse. Gud som jeg savner Kurdistan. Men, ha en nydelig dag dere så høres vi senere!

Hva syns dere om mitt nye header?

Kunde: Bryllupsdag

Hei og god dag dere! Håper alle dere har sovet godt og nok i natt. Det har i hvertfall jeg, la meg litt sent, men våkna rundt 13.00 tiden hihi. Jeg føler meg opplagt også er jeg nydusjet og mett, noe som gjør en bra dag bedre! Sitter her og nyter kaffen min i morgenkåpa, mens jeg ser på fotballkamp sammen med Dino. Vi leder, yeeeey! Under har dere to bilder av bruden jeg hadde i går, det er bare bilder av hennes hår som jeg tok med mobilen min. Bruden hadde spart til utrolig langt hår og ønsket derfor å ha det løst bak. Jeg har masse bilder av helheten også som jeg tok med kamera i går, etter at hun tok på seg kjolen og smykkene. De bildene og mange andre deler jeg med dere når jeg først har fått tid til å overføre de!

Senere idag skal vi ho søsteren min, vi skal spise middag der og kose oss! Deler forresten nye antrekksbilder med dere senere idag! Ha en nydelig dag så lenge:)

#brudoppsett #bryllupsoppset #festoppsett #kurdiskbryllup #kurdiskfrisør #kurdiskmakeupartist #svarthår #weddingupdo #bridalupdo #wavyhair

Syns?

Sliten sa du?

Hei dere! Damn så sliten jeg er, jeg sto´ opp klokken 09.30 i dag og det er først nå jeg setter meg ned. DEILIG! Jeg har hatt en utrolig travelt dag. Hadde en brud i dag, pluss en fest kunde - Vilde Rachana, som skulle feire bursdagen sin i dag!:D Det gikk heldigvis veldig veldig bra med begge to. Både jeg og de ble kjempe fornøyde med resultatene. Har tatt masse nydelige bilder som jeg skal dele med dere senere engang. Akkurat nå tenker jeg bare på en ting og det er mat mat mat mat. Skulle gjerne ha hatt maten til mamma her nå, så jeg kunne drepe den (to good to be true, I know!)! Jeg ville uansett bare droppe innom for å ønske alle dere en herlig kveld. Jeg jobber mest sannsynlig i morgen også, så jeg må slappe av litt nå og nyte stillheten rundt meg mens jeg kan haha. 

Svarer forresten på deres kommentarer og mailer i løpet av kvelden!

Hvordan har helgen deres vært så langt?

New makeup & hair look: The colourful bride!


Hud:

Smashbox primer - Studio skin

Smashbox foundation -  studio skin

Smashbox photo set pressed powder - light + medium

Smashbox highlighter- soft light shimmer

Rouge - Id bare minerals warmthEyes:

Inglot: 70

Inglot: 60

Eyeliner: maybelline drama gel eyeliner

Eyebrows: Anastasia Beverly Hills

Lips:

Mac Myth + Snazzy

Earrings:  21hmboutique

 

Syns?

Kunde, fest sminke og hår!

God dag herlige dere! Hvordan har dere det i dag? Selv så har jeg det helt topp! Ble nettopp ferdig med dagens kunde og sitter her nå og slapper av litt etter å ha renset rundt 30 sminkekoster haha. Ayse, kunden som var hos meg hadde vielse dag i dag! Utrolig hyggelig jente med bra og da mener jeg bra utseende. Hun skal igjen komme hos meg ved to andre anledninger i forbindelse med ?hennakveld? og bryllupsfest i mars. Noe jeg ser veldig frem til! Deler bilder av henne med dere senere i dag. Nå skal jeg rydde her litt også gjøre meg klar til middag hos Alan og Therese senere:)

 

Under har dere biler av min eldste kunde hittil. Dette er moren til en av mine faste- paksitansk kunde. Utrolig hyggelig dame, det var så utrolig spennende å sminke og style hennes. Vi ble enige om at hun skulle ha veldig naturlig sminke med litt volum, bølger i håret.

 


 


#festsminke #bølgetehår #festhår #pakistansksminke #bryllup #skjønnhet #sminke #kurd #kurdiskblogger #gilamkeup

 

Er ikke hun søt?:D

cute and easy hairstyle for work and school

God dag dere! Håper dere har sovet godt i natt. Jeg sitter her nå og drikker kaffen min etter en vellykket og bra time hos kiropraktoren min og en deilig frokost sammen med Dino. Jeg sitter faktisk her og ser på OL- noe jeg aldri før har gjort, haha! Jeg syns ikke vinter OL er noe særlig spennende, men grunnen til at jeg har følget litt med i år er rett og slett pga av Jørgen, som vant sitt andre gull i dag. Vi gikk nemlig i samme klasse på ungdomskolen! Jeg blir så glad når jeg ser får lykkes, spesielt de som står på og jobber hardt for å nå sine drømmer! *STOLTTRØNDER*

Over har dere forresten en søt og - veldig lett å lage oppsett for skole og jobb. Senere i kveld deler jeg step by step bilder av hvordan jeg gjør det! Nå skal jeg pynte meg til en date jeg har gledet meg masse til i de siste dagene. Jeg skal ut med Sheima, yeeey!

Vi blogges!

If you smile when no one else is around, you really mean it.

Herregud så stolt blogger jeg er. Du vet du har vært flink, når du har ca 6 urørte og nye bilde- mapper med blant annet sminkelooker, kunder, antrekk osv. Jeg har perider hvor jeg er skikkelig lat og ikke orker å ta bilder og blogge. Også har jeg disse dagene da, hvor jeg ikke helt vet hvor jeg skal starte fordi jeg har så mye bra stoff å dele med dere haha. For de av dere som blogger, vet hvor godt dette føles. Å slippe presset på å ta nye bilder på en- to uker. Jeg tar jo bilder hele tiden for det, men you know what I mean hihi. Anyways... jeg sitter her nå og lakkerer neglene mine, mens jeg drikker kaffen min. Jeg er ferdig med dagens gjøremål og det gjenstår bare en viktig ting  igjen i dag: Senere i kveld har jeg avtale med en kommende brud, som skal komme til meg for test av sminke til hennes bryllupsdag! Jeg er utrolig spent, skal helt sikkert ta bilder av henne også og dele det med dere ( bare om det er greit for henne selvfølgelig).

#Brudsminke #sminke #antrekk #fashion #mote #sminkør #kurdish #duhok #gilmakeup #kurdiskmakeupartist

Nå skal jeg skifte og stelle meg litt! Dine planer for i dag?

Kunde, fest hår og sminke!

Hei dere! Håper alle dere har hatt en bra dag så langt. Jeg hadde det ganske travelt i dag tidlig, måtte rekke en legetime pluss kiropraktor-timen. Etter det dro jeg og Dino for å handle matvarer. Akkurat nå venter jeg på at maten skal bli ferdig så vi kan drepe den! Hehe.

Jeg regner med at dere husker når jeg nevnte at jeg hadde noen kunder i forrige uke. Som skulle komme hos meg to dager etter hverandre for styling til en bryllupsfest. En Pakistansk bryllup selvfølgelig:) Under får dere bilder av stylingen til hun ene fra dag en. Som mange av dere kanskje vet fra før av, så er pakistanere, indere, kurdere og de fleste fra Asia og Midtøsten kjempe glad i freshe og livlige farger. Når det gjelder drakter, sminke og hår, spesielt til anledninger som bryllup.De skal liksom ikke se enkle ut. Noe jeg elsker! Det var derfor utrolig gøy å ha akkurat disse kundene hos meg igjen, fordi de ikke er redd for farger / heavy sminke og hår.#sminke #pakistansksminke #mua #sminkør #kurdisksminkør #styling #brud #makeup #partymakeup #partyupdo #oslo #kurd #gilmakeup

Om du skulle ønske å bestille time hos meg, kan du sende meg en mail på: gilan@gilmakeup.com!

Syns?

Fleur de santè ♥

annonse

I det siste har jeg fått utrolig mange spørsmål om hudpleie produkter / sminke og ikke minst nettsider fra mine lesere som bor her i Norge, Sverige og Danmark. Min venninne Asma, er utrolig glad i å handle på nettet. Noe jeg aldri har vært, men er blitt flinkere til i det siste. Det er effektiv og du sparer masse tid, til tider kan det være billig også pga de ikke trenger bemanning, åpningstider og ikke minst kanskje kronekurs:)! Siden jeg ikke får svart på alle de forskjellige mailene og spørsmålene deres, ville jeg anbefale dere en nettside som selger utrolig gode hudpleieprodukter/ sminke og parfymer. Fleur de Santé har utviklet skjønnhetsprodukter basert på naturlige og aktive ingredienser i mer enn 30 år. Grunnen til at jeg anbefaler dere denne siden er rett og slett fordi de tilbyr produkter til menn, eldre kvinner og yngre jenter med alle slags hudtyper. På www.fleurdesanté.no finner du blant annet: Gavesett, produkter for menn, merkeprodukter, hudpleieprodukter, sminke osv. Etter at jeg og Asma (netteksperten) så på denne nettsiden sammen, fant jeg noe for meg selv, noe for mor og mannen min som jeg fikk lyst til å bestille!

      

 

NOE FOR MOR

Settet inneholder:

1 Olive Oil Hånd- og ansiktskrem
1 Olive Oil Bodylotion
1 Olive Oil Mild deodorant
1 Olive Oil Mild dusjgelé
1 Olive Oil Sjampo
1 Olive Oil Balsam
1 Olive Oil Hårmask
Direkte link HER

 

 

 

NOE FOR MEG

Hår -maske med nærende ekstrakt fra oliven som trenger dypt inn i håret. Håret får ekstra glans og fuktighet,og ser sunt og vakkert ut. Perfekt når håret virker matt og slitt.
Direkte link HER
NOE FOR MANNEN MIN
Flytende ansiktsvask og peeling med behagelig duft av mynte.Fjerner urenheter og døde hudceller. Peelingen virker også eksfolierende så huden føles ren, glatt og fornyet. Direkte link HER.

Har du hørt om/ handlet fra denne siden tidligere?

 

Fun

Herregud som jeg har ledd i dag! Hadde latterkrampe fra timen Asma kom til meg, til hver av oss sprang sin vei for å rekke banene sine. Jeg har hatt to fornøyde- bryn kunder idag. Spist lunsj med Asma, tatt nye antrekksbilder og trent mage ( ledd) haha. Akkurat nå er jeg på vei til daten jeg har med venninnen min Avin. Vi starter den med Asiatisk mat, yeey!

Nå skal jeg kose meg. Ønsker alle dere en koselig kveld!

Det nydeligste jeg har sett

God morgen dere! Håper dere har sovet godt i natt og er klare for en ny dag og ikke minst uke. Det er i hvert fall jeg til tross for få søvn timer i natt pga ryggsmerter. Jeg la meg først rundt 05.00-06.00 tiden, etter å ha tatt en paracet som hjalp litt. Men, føler meg bedre nå og jeg er mer enn klar for å nyte denne nydelige dagen. Snart kommer Asma innom, så vi kan spise en lunsj sammen, så har jeg to kunder som skal komme hos meg litt senere i dag for napping av bryn. Det er jo mandag igjen og slik som jeg gjorde i forrige uke, så har jeg lagt av denne dagen for nappe-kunder. Når jeg er ferdig med de, skal jeg på date med ei venninne. Vi har snakket om møtes i evigheter, men det har vært utrolig vanskelig å finne tid som passet oss begge. Hun jobber mye og det samme gjør jeg også. Men, i dag skal vi endelig på date sammen.

Under har dere flere bilder fra Valentinsdagen, slik som jeg lovte dere. Jeg kom faktisk på det når jeg vannet rosene i dag. Disse rosene er virkelig det nydeligste og peneste jeg noen ganger har sett og fått. De gir så mye liv til det rundt seg:) I'm in love with their beauty.


Dine planer for i dag?

New in: Makeup

God morgen dere! Håper alle dere har hatt en bra helg så langt. Jeg tenkte å vise dere noe av sminken jeg kjøpte for et par dager siden. Jeg kjøpte det nødvendige som jeg begynner å gå tom for her hjemme pluss noen nye produkter jeg aldri har prøvd før men hadde lyst til å prøve. Som blant annet: Mac finishing powder, ny concealer fra Id bare minerals med lett konsistens og sminke-fjerneren fra Mavala.

Som dere ser over, så kjøpte jeg en ny Smashbox foundation og pudder igjen, noe som er et must hos meg. Kjøpte også to forskjellige concealser, en fra Mac (som gir full dekk) og en fra Id bare minerals, som er litt lett i konsistensen.

 

Spray cleanser var det første jeg så etter når jeg var å handlet. Jeg bruker det for rense mine egne koster og kunder sine. Utrolig viktig med hygiene når det kommer til koster.

Kjøpte også to blending spongs fra Mac + noen engangsbruk spongs fra Kicks. Har prøvd den ene fra Mac og jeg elsker det! Elsker spissen på den når jeg f.eks. tar på concealer under øynene og andre vanskelige områder.

Har du /bruker du noen av disse produktene selv?

My Valentines day makeup + products!PRODUCTS:

Face:

Mac primer

Smashbox studio foundation

Anastasia Beverly Hills contour kit


Eyes:

Mac prep and prime

Mac Carbon black

Inglot eyeshadow 82

Maybelline eyeliner

Dior Black diorshow mascara


Lips:

Bareminerals - Rebel lipgloss

Syns?

Enda en uforventet Valentines gave ♥

Mens jeg og Asma var i gangen hos meg og tok på oss skoene litt tidligere i dag for å endelig gå ut, ringte noen på døra. Haha, så pingle som jeg er spurte jeg Asma om å se hvem det var. I det hun åpna døra hørte jeg "ÅÅÅÅÅHH HERREGUD" haha. Da tenkte jeg hva i all verden er det som skjer her. Det var Dino utenfor med denne nydelige nydelig nydelige blomsterbuketten! Herregud, da jeg fikk sett det fikk jeg helt sjokk. Jeg var sikker på at jeg ikke skulle se han før senere i kveld, ettersom han måtte jobbe i dag. Jeg har fått mange buketter fra han tidligere, men aldri en så stor og nydelig som denne! I just can´t take my eyes of it.  Forresten, måtte bare dele disse nydelige blomstene med dere først. Resten av sminke- bildene kommer eneten senere i kveld eller i morgen.

Supas baby. Du betyr hele verden og mer for meg jeg elsker deg og kommer alltid til å elske deg. Supas bo xode ko tu ye min

Hvordan har din Valentines dag vært så langt?

Sneak peak - Valentines makeup

God dag dere! Så utrolig deilig å endelig kunne sove uten smerter i ryggen. Jeg har sovet som en stein i natt og våknet glad og utvilt. Akkurat nå mens jeg sitter og skriver dette, sitter min bestie Asma ved siden meg og venter på at jeg skal bli ferdig haha. Hadde lovet henne å bli ferdig til hun var hos meg i dag, men heldigvis så vet hun hvordan jeg er når det gjelder meg og tid. Jeg åpnet døra for henne med morgenkåpen på, det overrasket henne ikke i det hele tatt. Bestevenninner sa du? hihi.
I dag har vi tatt enda flere antrekksbilder i det fine regn været, ble så utrolig pene bilder med bra lys, Asma du er helt rå på å ta bilder! Jeg tok bilder med noe av det nye jeg har fått sponset i det siste og min nye elskede veske!:D

Over har dere et sneak peak bilde av Valentine makeup´en jeg gjorde for dere i går kveld. Flere detaljbilder kommer senere i dag.  Nå skal denne dagen nyte og feires med Asma, ettersom mannen min må jobbe!

Shopping og tidlig valentines gave

Hei igjen dere! For en herlig dag det har vært i dag:D Akkurat slik jeg hadde ønsket og det ble?bedre! Jeg ble ferdig med dagens kunder rundt 15.00 tiden i dag også brukte jeg ca. 1 time på å svare på noen mailer og ta noen telefoner. Så gikk jeg ut for å møte Sozan, vi gikk rundt, shoppa litt og koste oss. Dagen ble enda bedre da jeg fikk møte min bestevenninne Asma ned i byen. Da fikk jeg en stor klem fra henne og en liten og uforventet Valentines gave! Jeg ble så glad at jeg ikke helt visste hvordan jeg skulle reagere haha. Skikkelig uforventet også kommer hun med noe jeg har trengt i en god stund. Mobil-deksler! Jeg har hele tiden sagt, jaja jeg skal bestille meg noen snart og bli kvitt den stygge jeg har. Men det skjedde aldri! At hun kom med det til meg i dag, var utrolig søtt! Asma, malem babem, ro7em, gyanem: Jeg elsker deg og du kommer alltid til være min søster og bestevenninne!

Jeg handlet en del sminke mens jeg enda var sammen med Sozan. Rett etter at jeg tok farvel med henne, gikk jeg innom Kicks igjen hvor venninna mi Avin jobber og handlet litt mere hihi. Brudesesongen er her og sminke-samlingen må derfor fornyes med gode og nye produkter. I morgen vil det komme et innlegg om sminken jeg handlet inn i dag. Ha en super koselig kveld videre dere!

Er ikke dekslene bare helt nydelige?

Oh happy day!

God dag! Håper dere har sovet godt i natt. Det har i hvert fall jeg til tross for smertene i mellom skuldrene. Jeg føler meg litt bedre i dag og håper at det fortsetter slik! Jeg har enda et par besøk igjen hos kiropraktoren og etter hans mening så skal det her gå over veldig snart. Så hurra for meg!:DI dag har jeg to pakistanske kunder som ønsker å bli sminket av meg til et bryllupsfest. Så nå ligger jeg flat på sofaen med min kjære kopp kaffe i hånda, mens jeg venter på at de skal dukke opp. Samme kunder, pluss deres mor kommer igjen hos meg over i morgen. Da skal jeg sminke alle tre og style håret til to av de. Er skikkelig spent på å høre hvordan look de to ønsker til i dag og for over i morgen. Gud som jeg elsker jobben min, det gir meg så mye glede i hverdagen :D

Rett etter at jeg er ferdig med de, skal jeg ut på date igjen med min venninne Sozan. Koseeeeelig! Ønsker alle dere en strålende dag:)

Gammelt bilde, hadde ikke tid til å sette inn en ny hihi.

Om du ønsker å booke tid hos meg, vennligst send meg mail på: gilan@gilmakeup.com og ikke på facebook og andre steder. Jeg svarer raskere og har bedre kontroll på tider om dere kontakter meg på mail:)

Valentines gave til henne!

Som regel når Valentinsdagen nærmer seg, tenker man automatisk hva skal jeg gjøre i år for å gjøre denne dagen spesiell og minnerik med den jeg er glad i eller rett og slett for seg selv også:).  Det kommer derfor alltid forventninger om gester og gaver, både som man selv skal gi og få. Det er opp til hver enkelt av oss å velge hvordan man skal vise sin kjærlighet til sin kjære, foreldre, venner eller søsken. Noen går for gaver, mens andre spiser en koselig middag sammen. For meg, som mange andre jenter/kvinner og kanskje menn også, så er faktisk en personlig gave veldig verdifullt slike dager. Jeg elsker å ta vare på gaver fra de som betyr noe for meg. Jeg har noen smykker fra venner og familie, som jeg har tatt vare på i veldig veldig mange år. 

Nå skal jeg være helt ærlig med dere: Jeg har aldri vært en "klokkentusiast" av meg. For lille petite meg er det vanskelig å finne en klokke som passer perfekt til mine smale hender. Ettersom jeg er spesielt glad i klokker som er litt store, har det vært ekstra vanskelig for meg å finne den perfekte størrelsen som ikke så for massivt ut på meg. Nå som jeg har fått tilsendt min første klokke fra Daniel Wellington, så er klokke plutselig blitt helt nødvendig smykke for meg. Klokken går liksom til det meste. Klokker kan være like fine alene eller med andre smykker som ring, eller smale armbånd. Ettersom jeg nesten bare går i klokker med skinnreim, var denne klokken som prikken over i´en for meg. Jeg elsker det elegante og enkle designet på klokkene fra Daniel Wellington. Jeg syns derfor alle jenter fortjener en slik klokke, som går med mange forskjellige antrekk. Det er selvsagt smak og behag, men jeg synes rett og slett denne er superfin...ja faktisk, Dino likte den også veldig godt. Han er kresen på klokker også:)
#Danielwellington #watch #klokke #dw

Fra og med i dag og frem til 03.Mars.2014 får du som leser bloggen min 15% på hele nettbutikken til Daniel Wellington ved å bruke koden: gilmakeup. Klikk HER for å komme til utvalget deres.

Zzz

God dag herlige dere! Denne dagen startet jeg også hos kiropraktoren min. Det var en smertefullt time, men jeg får bare håpe at det kommer til å hjelpe meg med å bli kvitt smertene for alltid. Selv om jeg føler meg veldig slapp og trøtt nå. Du vet liksom at du er helt feeeerdig når lårene og rumpa er støl etter trening, kjenner magemusklene når du ler og har smerter i mellom skulderbladene. Ikke bra mix, men av en eller annen crazy grunn så liker jeg det haha. Jeg vurderer faktisk å dra på trening senere, har lyst på en heftig biceps og triceps dag!

I går, etter en heftig treningsøkt på akkurat 59 minutter haha! Ja, ikke en time men akkurat 59 minutter, kom jeg hjem og hadde leiligheten for meg selv i ganske mange timer ettersom Dino måtte jobbe. Da bestemte jeg meg for å gjøre noe kreativt igjen, noe jeg var mye flinere til før. Jeg laget derfor en ny sminke og hår look, som kan være fint til den fargerike Indisk/ Arabisk inspirerte bruden. Jeg ble fornøyd med resultaet og gleder meg til å dele det med dere:)

Blogger forresten fra mobilen nå, nettet vårt er på ferie!:/ Vi hørs <3

Sneak peak: Cute Flower Top

Hva er vel bedre enn farger og blomstrete topper og kjoler nå som våren nærmer seg? Jeg har alltid vært ekstrem glad i farger, selv om kanskje mine siste antrekksbilder sier noe helt annet om meg og mine kjærlighet til farger hihi. Ja, jeg har nesten bare gått i svart i det siste. 1. fordi det er vinter, 2. Fordi jeg har lys hårfarge nå. Jeg skulle ønske jeg kunne gå oftere i farger om vinteren, men det er dessverre slik at det er veldig vanskelig å f. eks finne en god og varm vinterjakke i rosa, som tåler minus grader her i Norge. Utenom store boblejakker og andre type jakker som Svea. Jakke som nesten alle går i og som ikke er helt min stil. Jeg får derfor veldig god forhold til svart farge om vinteren og blir fargerik igjen om våren og sommeren. Når jeg var ute med Derya her om dagen, gikk vi innom Bik Bok for å se hva som var nytt. Da fikk jeg øye på den søte toppen under. Jeg måtte bare prøve den, når jeg så hvor bra den satt på meg og hvor søt den var, måtte jeg bare ta den med hjem. Jeg og Dino skulle ut samme kveld tror jeg, på middag hos noen av våre venner, da tok jeg den på meg med en highwaist svart bukse fra Never Denim. Elsket antrekket mitt den kvelden! Senere i dag deler jeg resten av bildene av dette antrekket med dere.

Hvor ofte går du i farger / Favoritt farge?

Jeg og mannen min er i avisen!

For en herlig dag det har vært i dag! Selv om det å starte dagen tidlig ikke er helt meg, så har jeg hatt en utrolig bra dag. Jeg har hatt 4 fornøyde kunder som ble nappet av meg tidligere i dag, jeg har fått hentet pakkene mine fra postkontoret ( deler og forteller mer om det til uken- iiiik! ). Middagen er spist og leiligheten er rydda. Nå skal jeg slappe av foran tv ´n! Forresten: som kanskje en del av dere husker, så nevnte jeg for en stund siden at jeg og Dino hadde blitt intervjuet av Utrop avisen igjen. Nå er endelig artikkelen ute på utrop.no, hvor vi delte våre tanker om arrangert ekteskap og valg av ektefelle.  Du kan klikke HER for å komme direkte til artikkelen på utrop.no.


#utrop

 

øyenbryn dag

I det siste har jeg fått veldig mange mailer for øynebryn napping time hos meg. I og med napping kun tar halv time, så utsatt jeg timene hele tiden fordi det var vanskelig å sette av en hel dag for det. Jeg har derfor bestemt meg for å ha en bestemt dag i uken for bare øyenbryns kunder. Jeg prøvde det for første gang i dag og det gikk kjempe bra. Alle som hadde kontaktet meg for napping i forrige uke, spurte jeg om de kunne på mandagen (idag). Det var så utrolig deilig å få "ja, det passer perfekt" fra de når jeg drev og satt opp timene. Fra nå av skal jeg fortsette med det, skal legge av en dag i uken for bare napping. Jeg har allerede nå hatt tre kunder og venter på mine siste for dagen. Min aller første kunde kom klokken 10.00, også kom det to andre fra Drammen klokken 11.00. De ønsket både napping og veiledning for forming av bryn. Om ikke så lenge tar jeg i mot min siste kunde i dag så er jeg ferdig for dagen. Da skal jeg rett til postkontert og hente to pakker, yeey!

Om du ønsker å bli nappet av meg, kan du sende meg en mail på: gilan@gilmakeup.com

Dine planer for idag?

Brud, testdag- før og etter!

 

Her om dagen hadde jeg enda en nydelig kunde, som gifter seg om ikke så lenge. Hun booket tid allerede i fjor og det var først for noen uker siden vi tok en test dag på sminke og hår. Hun bruker ikke så mye sminke til hverdagen og ønsket derfor "naturlig- brudsminke". Vi fant ut av at det skal være enda mindre sminke rundt øynene på selve bryllups dagen. Hun ble kjempe fornøyd sånn generelt på det jeg gjorde på henne.

Ettesom hun ønsket håret løst bak, gikk vi for extension. Som dere ser under, så hadde hun ikke så tykt og langt hår. Vi brukte derfor clips extension på henne for å få litt mere lengde og fylde på håret.

#brudsminke #brud #bryllup #førettersminke #makeup #wedding #sminke #langthår #beautifulhair #kurdiskmua

Hva syns dere?

Mamma

Hesh te dkem dadê

#mamma #morsdag #dadê #kurdiskmor #perfektmor #kjærlighet #evin #engel

Mamma, dadê û babo. Det er så utrolig vanskelig å beskrive hvor mye mine foreldre betyr for meg. Det er så utrolig vanskelig å sette ord på hvor takknemlig jeg er for å ha blitt oppdratt av de to foreldrene jeg har. Mine foreldre er mine største forbilder, to foreldre som har lært meg å se rett fra galt, som har lært meg å respektere de rundt meg og å være takknemlig uansett hvordan jeg har det. Jeg som alle andre, har en veldig veldig spesiell forhold til min mor. Jeg er den minste i familien og var sammen med henne nesten 24/7 når jeg var liten. Jeg sov tett inntil henne helt til jeg ble 7-8 år. Mamma var vår ?mamma og pappa? i veldig mange år. Ettersom pappa flyttet fra Kurdistan i håp om å finne et bedre sted for oss å leve, det var da mamma hadde begge foreldrerollene.

Ord kan aldri beskrive hvordan min mor er som person. Hun er den snilleste, mest omtenksomme og rettferdige personen jeg vet om her i verden. Dette er noe alle sier om henne, selv de som bare har snakket med henne engang. Mitt største ønske her i verden er å bli som henne mot mine barn i fremtiden. Så mine barn kan tenke det samme om meg som mor.
Jeg skulle virkelig ønske at alle her i verden hadde en like snill og godhjerta mor som meg, en mor som kan risikere alt for sine barn og familie. Jeg kunne virkelig ha skrevet en hel bok om henne og hennes nydelige personlighet. Så religiøs, så ærlig, så takknemlig og så positiv uansett situasjon. Jeg skulle ønske jeg kunne bo med henne for alltid.

Gratulerer med morsdagen, mor

Hvordan feirer du denne dagen?

Client, simple engagement updo.

Hei igjen nydelige dere! Under har dere bilder av en kommende brud som var hos meg for ikke så lenge siden for å få stylet håret hos meg. Hun var makeup artist selv og ville derfor bare stylet håret hos meg, hihi. Utrolig vakker og hyggelig Marokkansk jente:) Hun ville ha sideskill, håret borte fra ansikte på den ene siden og løst bak med krøller. Hun ble super fornøyd med restultatet, noe som gjorde meg veldig glad!

For de av dere som ønsker å booke tid hos meg, send meg mail på gilan@gilamkeup.com og ikke på facebook, Instagram og andre steder. For da vil dere få mye raskere svar. Det er lett gjort at jeg glemmer å svare noen av dere når jeg får bestillinger over alt. For de av dere som spør meg om prislite, det er noe dere selv kan finne øverst på bloggen min hvor det står "kontakt/prisliste".  Ønsker dere film + bilder til bryllup, bursdag eller lurer på andre ting angående det, kan dere sende en mail direkte til Fratres films på deres hjemmeside. Eller klikke HER for å komme direkte til kontaktsiden. Vi ses! <3

#Makeup #oppsett #hår #håroppsett #mua #gilmakeup #fratresfilms #bryllup #forlovelse #updo #hairupdo #kurdishmakeupartist

Hva syns dere om oppsettet?

 

New inn: Bling bling

Spede bash, God morgen engler! Hvordan har dere det i dag? Jeg skal egentlig sitte å se fotballkamp sammen med Dino, men måtte bare oppdatere bloggen først! Vi leder 4-0 allerde, YEYYYY!
Under har dere noe av det nye jeg har fått inn i de siste dagene. Utrolig søte smykker, som en både kan bruke til hverdagen og fest! Tidligere i dag brukte jeg kanskje rundt 1 time på å rydde litt i smykkeskapet/speilet mitt. I de siste ukene har jeg brukt veldig mye smykker når jeg skulle ut også har jeg bare kasta de fra meg litt over alt når jeg har kommet hjem. Det var derfor på tide å få litt orden på det igjen, så jeg vet hvor ting ligger når jeg trenger det. Jeg elsker smykker og det blir bare mer og mer av det her hjemme for hver dag det går hihi.

Alle smykkene under er fra uselect.no. Nydelige smykker med god kvalitet og veldig rimelige priser.#Uselect #smykker #jewellery #gilamkeup #kurdiskblogg

Er ikke de nydelige?:D

God natt ♥

For en herlig dag det har vært i dag.  Jeg startet dagen med å møte Asma, vi tok noen antrekksbilder sammen først, så dro vi til byen for å spise og kose oss. Etter det dro vi innom veske butikker igjen, for å se om de hadde de veskene jeg var ute etter. Det var heldigvis mye nytt i diverse butikkene, men ikke noe som falt i smak hos meg, noe som er veldig typisk. I det jeg skulle gi opp, dro Asma meg i armen og sa: Kom, vi ser innom Mango kanskje de har det du er ute etter. Hun hadde rett igjen! I det jeg gikk innom butikken fikk jeg øyet på veska jeg har sett for meg hele tiden, haha. Asma bare, takk Gud nå er vi endelig ferdig med det også, haha. Etter den fine daten og vellykket shoppingturen, dro jeg hos søsteren min og var der i et par timer. Utrolig koselig dag med mennesker jeg elsker høyest:)

Over har dere to tease-bilder fra dagens antrekksbilder. Flere bilder kommer i løpet av helgen:)

God natt, dere

If opportunity doesn´t knock, build a door.

Da var det fredag igjen og helgen er rett rundt hjørnet. Lykke for de av dere som jobber i ukedagene. Nesten alle mine dager er like, for meg har det derfor veldig lite å si hvilken dag det er. Jeg jobber som regel i helgene når de fleste har fri.. det blir i hvert fall lite av både det og fri i ukedagene nå som sesongen er fult i gang. Noe jeg er mer enn klar for og aldri kan få nok av wohooo.

Akkurat nå så er det kurdisk musikk som går i bakgrunnen mens Dino gjør seg klar for å møte Tommy. Jeg sitter her og ser på frokostblandingen min som jeg kanskje har spist fire spiseskjeer av - til sammen haha. Jeg er ingen frokost menneske, blir kanskje litt feil å kalle det frokost nå som klokken nærmer seg 15.00, men det har vært mange arbeidstimer på meg i natt og dagen startet derfor litt sent igjen i dag. Anyways, Asma kommer hit hvert øyeblikk klappklapp! Vi skal ha en typisk Gilan og Asma dag. Som inneholder bilder, middag, kaffe og snakking. Senere i dag skal jeg enten trene eller besøke søsteren min:) Ønsker alle dere en braaaa fredag!

Over har dere bildene jeg har jobbet med i går kveld. Det var fra et kurdisk bryllup, hvor jeg og Dino igjen jobbet sammen som team. Jeg stylet bruden, sminket to andre også var jeg secound shooter sammen med Dino resten av kvelden. Det vil komme flere bilder etterhvert:)

Dine planer for i dag?

Bilder fra photo shoot med Rachana Vilde

 

Hei igjen dere! Håper dere har hatt en bra dag så langt. Jeg har vært utrolig slapp og trøtt i hele dag, selv om jeg sov 2 timer etter at jeg kom hjem fra kiropraktor timen. Det som gjorde dagen min bra, var pakken jeg fikk levert på døra i dag hihi. Jeg har fått tre veldig spennende pakker i posten i løpet av de to siste dagene. Jeg kan nesten ikke vente til jeg får tid til å ta bilder og dele de med dere:)

Under har dere resten av bildene fra photo shooten jeg hadde med nydelige Rachana. Hvor jeg hadde ansvaret for sminke, mens hår og stylingen ble gjort av flinke Momo. Jeg elsket bildene, håper dere også liker de!Hva syns dere om bildene og sminken?

Trøtt, trøtt, trøtt.

Det ble en sen natt på oss i går med veldig få søvntimer. Klarte så vidt å sove etter å ha sett siste episoden av Sons. Ble helt seriøst små deppa etter å ha sett den siste episoden av Sons. Både fordi det skjedde noe uforventet og fordi det var siste episoden av sesong 6. Jeg kan dessverre ikke si mere nå så jeg ikke ødelegger det for de av dere som ser på serien, og ikke har kommet så langt enda. Men jeg kan love dere en ting og det er det at serien blir bare bedre og bedre!

Det som gjorde de få søvntimene jeg hadde i natt verre, var det støyet fra bygningsarbeidet utenfor der vi bor. Det bygges en skole ikke så langt unna oss, så bare tenk dere denne miksen her folkens: Sen natt, få - dårlige søvntimer, våkne av bråk før klokken 08.00 også rett ut for å rekke kiropraktor timen! Både jeg og Dino hadde time i dag, noe som gjorde hele den tragiske starten på dagen bedre! Føler meg så my bedre i ryggen og skulderbladene allerede.

I går kom forresten den nye utgaven av Ebuzz magasinet ut, hvor Rachana ble intervjuet. Senere i dag deler jeg resten av bildene fra photo shooten med dere. Jeg elsket alle bildene og må si at det er ganske kult å se sin egen arbeid i slike magasiner hihi. Håper dere også vil like resten av bildene

#Dashnimurad #Dashni #photoshoot #styling #Mua #stylist #sminke #skjønnhet #mote #artist #kurdishgirls #kurdishblogOver har dere et nytt bilde fra photo shooten jeg hadde med Dashni M. i Trondheim. Hun skrev mye fint om meg og arbeidet mitt på sin facebook og instagram side både i går og foregår, da hun delte disse bildene. Utrolig motiverende:) Dere kan klikke her for å komme til hennes fanpage på facebook.

Syns?

Travel dag

Noe av det beste med trening er å våkne dagen etter man har trent og kjenne at musklene man har trent er blitt støle. For en deilig treningsøkt jeg hadde i går. Ble helt ferdig i kroppen! I dag skal jeg komme meg på trening igjen. Ettersom jeg kjørte legg/ rumpe + mage i går. Vurderer jeg å ta biceps + rygg i dag. Gleder meg noe helt sinnsykt til en ny treningsøkt i dag! Den følelsen trening gir en, er noe helt ubeskrivelig.

Snart skal jeg fikse meg så prøve å rekke CT timen min. De skal ta et bilde for å se om jeg har nyrestein eller om jeg har hatt det, ettersom jeg hadde de smertene jeg hadde for for ca en uke siden. Jeg håper at resultatene viser at jeg er steinfri. Ahh, kommer til å bli så lettet. Etter den timen er ferdig, skal jeg møte ei venninne jeg ikke har sett på en god stund. Etter at jeg har vært litt sammen med henne, skal jeg og Dino besøke hans foreldre for en deilig kurdisk middag og koselig kveld.

Jeg slipper heldigvis å bruke tid på å lage frokost i dag ettersom jeg må dra dit med tom mage haha. Vi blogges senere! <3

Mitt aller første coverbilde i EBUZZ magasin!!!

 

Hei igjen dere! Husker dere når jeg var på et oppdrag sammen med flinke Momo, hvor jeg skulle være makeup artist for Rachanas første Coverbilde i Indiske "Vogue".  Vel, om dere ikke husker det kan jeg kort fortelle dere at jeg for et par mnd siden ble kontaktet av flinke stylisten Momo, hvor han spurte om jeg var interessert i og være med på et oppdrag for Rachna. Hun er en av hans modeller også kjent som Rachana Vilde Nekså fra Top model Norge. Jeg kunne nesten ikke tro at jeg ble spurt om noe så stort som dette. Jeg vet at dette er noe alle makeup artister drømmer om, men som ikke får muligheten til å være med på. Så jeg takket selvfølgelig ja til oppdraget! Utrolig gøy og lærerikt opplevelse. Nå kan jeg stolt si at mitt aller første Coverbildet var i et stort magasin i India og Pakistan som heter "EBUZZ" .

 

Dream deep, for every dream precedes the goal.

#Rachana #model #buzz #magasin #coverphoto #makeupartist #bymomo #gilmakeup #sminke #styling #fashion #topmodelnorge

Hva syns dere?

 

Feel stronger

Siden jeg var så heldig og fikk en utrolig bra start på dagen i går, bestemte jeg meg for å gjøre denne dagen like bra og bedre. Jeg skal og har bestemt meg for å dra rett på trening når jeg er ferdig med dagens gjøremål. Jeg har ikke trent noe særlig i de siste ukene og vil derfor starte med det igjen. Ettersom både jeg og Dino jobber ofte hjemmefra, er det lett gjort at man blir litt lat. Det er det som har skjedd med meg nå, jeg har derfor bestemt meg for å starte på trening  igjen i dag. Det har vært noen late, men deilige uker noe som egentlig ikke er helt vanlig hos meg. Jeg er derfor super klar for en knallhard og intens treningsøkt i dag! Jeg tror forresten at jeg har funnet ut av en veldig veldig viktig ting. Det at jeg liker best å trene om dagen, for da føler jeg meg skikkelig fresh resten av dagen! Jeg skal prøve å trene å komme meg på trening snart. For å se om det er det som er årsaken til at jeg ikke har trent på noen uker nå..eller om det bare er en unnskyldning hihi.

Nå skal jeg lade opp til denne ukens første treningsøkt med en svart kaffe

Hvor ofte trener du?

Photoshoot - Dashni Murad

 

Hello igjen dere! Her kommer bildet jeg lovet dere tidligere i dag. Som kanskje en del av dere husker, så var jeg i Trondheim for et par uker siden. Der møtte jeg Dashni Murad, den største kurdiske POP artisten. Hun var i Trondheim for innspilling av ny musikk. Vi fikk et par timer sammen dagen før jeg og henne skulle tilbake til hver vårt hjem. De siste timene vi var sammen, stylet jeg henne og tok bilder. Under har dere et av de bildene fra shooten. Det vil komme flere bilder etterhvert:) 

Sminke, hår & bilde: Av meg

Hva syns dere?:D

I´ve got a feeling

Jeg våknet til en kjempe nyhet i dag som ga meg en bra start på både denne dagen og uken! Herre min Gud som jeg elsker jobben min, jeg kunne aldri tenkt meg å jobbe med noe annet enn dette. Forteller dere mer om denne gode nyheten senere engang. Dagen ble enda bedre da beste kompisen til Dino, Tommy kom over for å spise frokost sammen med oss, utrolig koselig. Jeg har jobbet et par timer allerede og har fått ryddet litt i leiligheten. Utrolig positivt og bra start på dagen, jeg er så klar til å gjøre denne dagen enda bedre med en heftig handletur og en deilig kurdisk middag.

Forresten, for alle de av dere som har spurt og ønsker å se bildene fra shooten jeg hadde med Dashni Murad i Trondheim, jeg kommer mest sannsynlig til å dele et av de senere i kveld:D

Allhamdullillah for alt

Hva er dine planer for i dag?

Kunde: Fest oppsett

God morgen mine unike herlige lesere! Har dere sovet godt i natt? Jeg og Dino så på serien Sons of Anarchy til ca 02.30 i natt, så ble vi begge sultne og ville ikke forlate sofaen,så vi bestemte oss for å være super sunne å bestille pizza haha. Vi var oppe og så på serien helt til kl 04.30. Til de av dere som ser og venter på Sesong 6, GLED DERE!

Som jeg nevnte i går, så hadde jeg en kunde før vi skulle på middagsselskap hos våre venner. Denne nydelige kvinnen skulle på en bursdagsfest og ønsket hår + sminke av meg. Hun var veldig bevist på hva hun ville av hår og sminke, noe jeg likte kjempe godt ved henne! Som dere ser under, så ble det en søt, vårlig og romantisk side håroppsett på henne. Noe som passet utrolig fint til hennes ansiktsform. Alltid godt å høre kunder som er fornøyde og hun her var visst veldig fornøyd. Made my day:)

Senere i dag deler jeg noen nye antrekksbilder med dere!:D Ha det koselig så lenge! <3

Dinner

Hei igjen dere! For en travel dag det har vært i dag! Jeg hadde en kunde tidligere i dag som jeg stylet (sminket og stylet håret) for en bursdagsfest. Jeg ble ferdig med henne for bare ca 2 timer siden, rett etter det måtte vi rydde litt hjemme så måtte jeg kle på meg og pynte meg litt fordi vi er invitert til middag hos noen venner. Dagen har gått fort. Men, alt i alt så har det vært en bra dag med en fornøyd kunde. Nå skal denne dagens nytes med en deilig middag og god selskap med noen vennepar av oss!

Svarer forresten på deres spørsmål senere i dag! Nå må vi komme oss ut!

Bildet under tok jeg i går etter at jeg hadde fikset håret mitt. Jeg er kjempe glad for at etterveksten er borte! Viser dere flere bilder av håret mitt i neste uke engag! Ha en koselig lørdagskveld dere, så blogges vi senere! ?

Slik jukser du deg til kortere hår / bildetutorial!

Jeg, i likhet som mange andre jenter der ute elsker langt hår. Men, jeg har også perioder hvor jeg får utrolig lyst til å klippe meg kort. Det kan noen ganger være en veldig vanskelig og skremmende avgjørelse. Mest av alt fordi jeg ikke liker å bruke extensions. Jeg velger derfor å finne på andre løsninger enn å klippe håret kort for deretter å angre på det. Under har dere bilde tutorial på hvordan en kan gå fra langt til kort hår uten å trenge å klippe håret. Dette kan være like fint til både glatt og krøllete hår!

                  FØR:                                                                                                                       ETTER:
Start med å dele håret i to.

Flett den nedre delen av håret og fest det godt med hårspenner.

Tuper den øvre delen av håret, dra den så bakover og sett den i en løs hestehalse.Dra hestehalen forsiktig innover og fest den godt med hårspenner.

Gå gjerne over håret med en kam og hårspray for å glatte det ut.Easy, right? Hva syns dere?:D