hits

februar 2015

New in: Stay in shape primer

Her om dagen kjøpte jeg en Stay in shape lip & brow primer fra Makeupstore. Har noen av dere prøvd denne? Jeg har mye forskjellig som jeg bruker daglig på øyenbrynene for å få  hårene til å holde seg der de skal være, men utvalget er liksom ikke så stor hos meg når det kommer til leppe primere. Jeg har alltid vært litt skeptisk til akkurat det produktet, ettersom jeg føler leppestiften sitter best når jeg først påfører/former leppene med en lipliner så går over med leppestift. Det gir som regel mange timers holdbarhet til leppestiften. Jeg må helt ærlig innrømme og si at jeg gleder meg til å prøve denne primeren, bare for å se om den fungerer like bra som det sies;)Bruker du primer på leppene? Hvis ja, hvilken? Hvis ikke, hva er dine beste tips til å få leppestiften til å sitte lenge uten primer?
#makeupstore #mua #skjønnhetsblogger #stayinshapeprimer #primer

Enkel og Romantisk festoppsett!

 

For en stund tilbake hadde jeg en kunde som skulle på et bryllupsfest og ønsket derfor å bli sminket - å stylet på håret sitt hos meg. En utrolig vakker ung kvinne, som elsket naturlige resultater. Både når det gjelder hår og sminke. Hun ønsket en løs-romantisk opspett. Hun ville at det skulle se enkel men fortsatt festlig ut. Hun hadde med seg et par bilder av forskjellige type oppsett som hun ønsket å ta inspirasjon i fra. Jeg gjorde en løs og rotete- romantisk versjon av alle de bildene hun viste meg, gjorde akkurat det hun ønsket med andre ord. Hun elsket resultatet! Det gjorde selvfølgelig jeg også. Jeg elsker slike oppsett som får håret til å se fyldig og langt ut! For de av dere som lurer, så brukte jeg en hel pakke extensions for å få til dette romantiske oppsettet!#romantiskoppsett #håroppsett #festoppsett #gilmakeup #enkeloppsett

Mail meg gjerne på gilan@gilmakeup.com om du ønsker å booke tid hos meg !

Syns?

brudekjoleprøving

 

For en herlig dag det har vært i dag! I dag var jeg på brudekjoleprøving sammen med ei venninne / kunde og hennes søstre som skal gifte seg om et par måneder. Jeg stylet henne for hennes forlovelse for ikke så lenge siden og bestemte meg for å være med på brudekjole-prøving ettersom jeg mest sannsynlig skal style henne på bryllupsdagen hennes også. AHH.. Så morsom opplevelse! Jeg hadde nesten glemt hvordan det var å jobbe som brudekjole selger, eller.. jeg jobbet jo ikke som selger i dag, men det føltes veldig som det ettersom jeg var der å hjalp litt til og ga henne tips. Gud så mange vakre kjoler det finnes nå! Fikk nesten lyst til å prøve en selv å haha. Bruden visste sånn ca. hva hun var ute etter, men jeg fikk henne til å prøve en del forskjellige fasonger bare for å ha prøvd det før de kjolene hun egentlig ville prøve. Jeg angrer enda på at jeg ikke prøvde mange fasonger selv når jeg prøvde brudekjoler. Jeg var super fornøyd med kjolen min, men det plager meg litt enda at jeg ikke prøvde flere kjoler/fasonger den gangen. Alltid greit å prøve alle fasonger, for da blir det lettere å utelukke noen. Noe som automatisk gjør at man blir mer sikker på den fasongen man egentlig vil og er ute etter. Bruden forelsket seg i to nesten helt like, men samtidig veldig ulike kjoler i dag! Gleder meg til å høre hva hun går for! Like nydelig var hun i begge, det er det ingen tvil om.. åwh, prinsesse!

Men men, back to reality nå.. trening, her kommer jeg! Vi blogges kanskje senere dere:)

Har du prøvd/ vært med på brudekjoleprøving tidligere?

Sheinside Giveaway!

Here are some of my favorites from Sheinside..

 

1. Here / 2. Here / 3. Here / 4. Here / 5. Here / 6. Here

Nå kan du vinne hele $100 som du kan handle for fra Sheinside! Win $100 coupon code to purchase on Sheinside!

Giveaway rules:

1) Register on Sheinside here

2) Like the Sheinside FB Page here 

3. Like my FB page - Gilmakeup here 

Leave the comment under this post with your email address (same one you use for signing up)

Giveaway will be closed on monday 02. mars - God luck everyone!:D #sheinside


 

New in from Mac: Sin - deep blood red

Her om dagen fikk jeg en liten nyhetpakke fra Mac som inneholdte skjønnheten under! Sin - matte leppestift er et av produktene til paret Isabel og Ruben i samarbeid med Mac. Paret er kjent for sine skillz når det kommer til fashion og illustrasjon design! Måten leppestiften er designet på sier egentlig veldig om hvor kreativ og nytenkende dette paret er. Jeg elsker at leppestiftene deres er matte og kan nesten ikke vente til jeg prøver flere produkter fra denne serien!! Hvordan leppestiften ser ut på kommer jeg helt sikkert til å dele med dere i et av mine kommende looker:)

- Matte, but still cream - gorgeous packaging -  Long wearing -Har du prøvd noen av produktene fra Toledo - serien?

#mac #mactoledo #isabelandrubenmac #maccosmetics #gilmakeup

Ny farge på neglene

Hei igjen dere! Som jeg nevnte tidligere idag så var jeg hos Halat for å få en ny farge på neglene. Her kommer det et par bilder av neglene mine! Det tok meg evigheter å velge en farge, men jeg ble super fornøyd med grå-tonen jeg valgte til slutt! Det sto mellom grå eller naturlig/ gjennomsiktig farge. Det ble det første nevnte som dere ser og jeg elsker det! Fargen så ikke så fin ut som den er på neglene, jeg har helt ærlig alltid vært litt skeptisk til grå farge på neglene.. Må derfor si at fargen overrasket meg skikkelig. Nå forstår jeg hvorfor grå er et av de mest populære fargene på negler blant norske kvinner!


 Klikk her om du ønsker å booke tid hos flinke Halat.

Hva syns du om fargen?

Oh, what a busy day

Hei alle sammen! Hva skjer hos dere i dag? Selv så hadde jeg en god del planer for dagen i dag før jeg la meg i går. Men jeg sov så lite og dårlig i natt at jeg våknet mye senere enn det jeg har gjort de andre dagene i de siste ukene. Litt kjipt, i hvertfall når man har planlagt dagen så godt. Men men, nok om det! Akkurat nå er jeg på vei til Halat for å få ny farge på neglene! Etter det skal jeg en tur innom ark for å blant annet kjøpe en ny kalender bok for det nye året + andre viktige små ting som egentlig skulle være gjort/kjøpt i januar! Når jeg er ferdig med det skal jeg rett på trening ( jeg har trent nesten hver dag de to siste ukene ) utrolig deilig! Når jeg er ferdig med alt, skal jeg møte mannen også besøke svigers for en koselig kurdisk middag sammen i kveld:)

Bilde av neglene kommer på bloggen senere! Ha en super bra dag videre så lenge:)

Forresten, utrolig kult å se at så mange av dere likte looken jeg delte på bloggen i går! Tusen takk for så mange søte kommentarer:)

Ny sminkelook - Sniktitt

God mandag dere! Da var vinteren tilbake da haha.. Hva skjer med at alle klager over været nå plutselig? Som om vi ikke vet det er helt vanlig med snø denne tiden av året i Norge? Det er uansett ingen tvil om at våren er rett rundt hjørnet. Så nyt disse nydelige, store snøfnuggene mens du kan.. for våren har ikke så mye tålmodighet igjen og kan være her NÅR SOM HELST!:D Om noen få strakser skal jeg kle på meg og finne veien ut for å gjøre et par ting før jeg må videre til Dinos arbeidsted. Der skal vi ha en liten møte oss i mellom før vi skal på enda et møte senere i kveld. Litt sånn stressende dag med andre ord, men hva er vel bedre enn å stresse. Heller mye å gjøre enn å være hjemme, eller hva sier dere?

 Så, tilbake til overskriften. Over har dere et snik titt bilde av nydelige Sheima som var hos meg i forrige uke for å bli sminket. Etter mye fram og tilbake bestemte jeg meg for å gjøre et Selena Gomez inspirert sminkelook på henne. Etter litt research her og der, fant vi ut av at Selena er lite glad i sminke. Hun er nesten lik sminket i alle sine musikkvideoer, intervjuer og på den røde løperen. Men det er jo også litt av det at hun er kjempe søt fra før av og har trekk som ser best ut med minst mulig sminke. Det er liksom lite som skal til for at hun skal se bra ut. Det var egentlig like greit, for Shaima kler heller ikke for mye sminke. Men til tross for det, ville jeg prøve noe nytt på Sheima, ettersom hun alltid er super naturlig sminket. Jeg tok altså inspirasjon fra diverse av Selenas looker og prøvde å skape en festlig look på Sheima. Flere bilder av resultatet kommer senere i kveld! Til da, ønsker jeg alle dere en herlig dag videre i dette koselige været:D


Gårsdagens jentekveld i bilder!

God kveld alle sammen! Håper søndagen deres vært bra og at dere er klare for å ta fatt på en nye uke. Jeg har hatt en utrolig avslappende søndag eller hele helgen min til tross for en del tidlig jobbing har egentlig vært utrolig bra. I går var jeg ute med jentene som jeg nevnte til dere her på bloggen. Her kommer det noen bilder fra middagen, kaffekosen og kinoen. Gud som jeg og Elise har ledd av Therese! Alt er så mye morsommere når hun er til stedet. Jeg fikk også mulighet og lov til å sminke nydelige Elise i går, dere kommer til å eeeeelske looken jeg gjorde på henne! Øynene hennes er virkelig noe for seg selv. Unike øyne er noe jeg elsker å sminke fordi det fremheves uten egentlig å gjøre noe. Loved it! Bildene kommer mest sannsynlig i løpet av uka engang. Gled dere, hihi!

Nå skal denne søndagskvelden nytes sammen med mannen! Ønsker alle dere en herlig kveld videre, god natt og sov godt til de av dere som skal sove:)

Colorful and girly saturday morning!

God lørdag dere! Jeg håper at dere har sovet godt i natt og har hatt en like bra start på dagen som meg. Jeg og jentene hadde planlagt en skikkelig- jente helg for et par dager siden. Vi skulle ut sammen i dag, men i siste lite i går ble det noen endringer. Dino dro på guttekveld i går så da kom Therese og Elise til meg for å overnatte her. Da kunne vi gå ut sammen i dag isteden for for å møtes i byen. Jeg har hatt en av de beste morgene på lenge!

Vi startet dagen med en god god frokost, så tok vi fram neglelakkene mine og har lekt med det helt siden vi var ferdig med frokosten. Ja, mange timer med andre ord. Nå er vi alle tre fingerfine for den koselige kvelden vi har i vente! Vi starter kvelden med en tur i byen, så skal vi spise middag og avsluttes med kino. Gledings!

Ønsker alle dere en herlig lørdag videre, så blogges vi kanskje senere! <3

Sliten sa du?

Damn. Kan nesten ikke føle føttene mine lenger! For en lang dag det har vært i dag. Lang men bra dag er kanskje mer riktig å si. Rett etter at jeg postet mitt første innlegg i dag, fant jeg veien ut for å gjøre et par ting også dro jeg på et event. L´oreal og Elle holdte kveldens event sammen. Der var det mange sminkeglade mennesker, god drikke, makroner (of course) og mye mer. Jeg koste meg, men jeg kjenner fremdeles at formen ikke er helt som den skal være! Eller, jeg trodde jeg  hadde blitt frisk før jeg dro ut i dag. Men så ble jeg dessverre flere ganger spurt om jeg var syk fordi stemmen min tydeligvis ikke var helt som den skulle være haha.Dere, nå må jeg avslutte her snart for i morgen har jeg en laaaaang dag foran meg! Men før jeg gjør det vil jeg fortelle dere at jeg  spilte inn en video tidligere i da, hvor jeg viser hvordan jeg krøller håret mitt som på bildet over. Det er jo noe mange av dere har spurt meg om flere ganger tidligere. Så nå kommer det endelig en video om det.  Eller ikke nå nå, men i de kommende dagene.. ok da, ukene om jeg skal være realistisk hihi.

God natt!

Sniktitt..

I går gjorde jeg noen utennom det vanlige på meg selv. Helt siden Halat tok vippeløft på meg, har jeg elsket å se mine vipper uten mascara. Ikke bare det, men jeg har nesten ikke gått med sminke i det siste. Føler meg liksom fresh uansett om jeg har sminke på eller ikke. Men, i går lagde jeg en look uten bruk av mascara eller falske vipper. Jeg kan ikke huske å ha gjort det sist gang. Looken ble utrolig fresh og naturlig! Jeg gjorde også en flette på meg og stylet det som en slags bånd runt hode. Jeg elsket looken og gleder meg til å dele resten av bildene med dere!Hvor ofte går du uten mascara?

Miss punky - Makeup look!

Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Makeup forever Mat velvet Foundation

Smashbox photo set pressed powder medium

#Anastasia Beverly hills #contourkit

L´oreal blush Sunset

Chanel Camélia flower

Eyes:

#MAC's paint pot primer 

Mac carbon black eyeshadow

Mac Plum dressing eyeshadow

#L´oreal longlasting eyeliner

L´oreal #missPunky Mascara

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

#Mac Hue

Syns?

Fingerfin

Da har jeg endelig blitt fingerfin igjen! I det siste har jeg nesten ikke hatt tid til å vedlikeholde neglene mine og det har resultert i korte, svake og slitte negler. For akkurat en uke siden bestemte jeg meg for å bruke ca. 10 minutter på de daglig. Det hjalp dem heldigvis å bli litt lengre og friske igjen:) Så fort jeg følte at de var OK igjen, bestilte jeg tid hos dyktige Halat for å få gelish på neglene. Eller, jeg skulle i all hovedsak ha akryl negler, sånne ekstremt lange negler som jeg hadde sist men så var jeg ikke helt sikker om jeg ønsket det eller Gelish. Da sa Halat hvorfor ikke ta på Gelish bare? Dine negler vokser jo raskt, de vil også bli ekstra lange om du bare går for gelish et par ganger etter hverandre. ?Kjør på?, sa jeg uten å tenke noe mer på det! Jeg gikk for en skikkelig vårlig farge som også matchet de fjærene jeg har i håret!

Om du ønsker å bestille tid hos halat kan du klikke her!

Hva syns du om fargen? #gelish #negler #gilmakeup

Kunde, fest styling!

Hei alle sammen! Jeg håper at alle dere har hatt en fin dag hittil. Både frokosten og en lett lunsj er spist og det er takket være nevøen min! Orker som regel ikke å gjøre noe stort ut av det når jeg er alene hihi. Da er det som regel enten en protein shake eller noe lett mens jeg jobber. Utrolig godt med en forandring: D Snart skal jeg ta imot min første øyenbryn kunde i dag! Som jeg også har nevnt tidligere så har jeg lagt av tirsdager for napping av bryn. Jeg er fullbooket i dag og har allerede en del bestillinger til de to første kommende tirsdagene. Dere som mailet meg i går angående booking til i dag, jeg svarte ikke fordi jeg som sagt allerede var fullbooket. Dere kan få tid i neste uke ( svarer deres mailer i løpet av dagen i dag). Dere andre som ønsker å bli nappet av meg kan kontakte meg på gilan@gilmakeup.com og IKKE fb, mob osv. Svarer raskere på mailJ

Under har dere forresten et par bilder av søsteren min som var hos meg her om dagen for å bli stylet til en fest. Jeg stylet håret hennes og sminket henne på under 45 minutter.. ikke bare bare å style noen med dårlig tid og med to barn under 10 til stedet haha, men jeg liker jo utfordringer så det var gøy!:D

Hva syns du?

Mail meg gjerne på gilan@gilmakeup.com om du ønsker å bli sminket og stylet på håret av meg:)

For en koselig dag

Jeg våknet så tidlig som klokken 08.00 i dag for å plukke opp nevøen min som skulle tilbringe dagen i dag hos meg. Det var for tidlig for å være mine morgener, men tro meg dere.. det tok meg maks 5 min så var jeg lys våken! Vi startet dagen med en frokost, ble kanskje spurt om 100 forskjellige ting mens vi spiste også kom han på at jeg hadde lovet han en kinobesøk. Vel, det første vi gjorde etter frokosten var å booke billetter til hans ønske av film, Big Hero 6! Etter det fikk han se på tv en stund, mens jeg ryddet kåken litt, ordnet meg og besvarte en del mailer. Noe han syns var utrolig kjedelig "hvorfor må du skrive så mye? Er det lekser?" haha.. han er til å spise opp. Så, rundt to tiden dro vi på Ringen kino for å se filmen. Gjett om han har koset seg med godteri og cola ( heaven for han, ettersom det var på en vanlig ukedag). Vi avsluttet det hele med en koselig hjemme tur hvor vi snakket om morsomme scener fra filmen. Jeg ble plutselig syk igjen etter at han dro for et par timer siden..urgh! Gleder meg til å ha han hos meg igjen i morgen! Vinterferie in my heart.

Så, husker dere den Mr. Grønn konkurransen jeg holdte i forrige uke? Daner fikk velge 1 heldig vinner før han dro hjem i dag! Gratulerer så mye "passionforinterior@hotmail.com" Du kommer til å bli kontaktet av Mr. Grønn! Til dere andre som ikke vant denne gangen, det vil komme flere konkurranser i de kommende ukene, det lover jeg:)

Hva har du gjort i dag?

Ny sminkelook: If winter comes..

... can spring be far behind? Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

L´oreal Infallible 24-h matte foundation

#Anastasia Beverly hills #contourkit

Loreal sunset blush

Smashbox highlighter - soft lights

Eyes:

#MAC's paint pot primer 

The guardian purple eyeshadow palette

L´oreal longlasting eyeliner

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

Mac Angel + Impassioned

Syns?

#makeup #macproducts #macmakeup #sminke #beautyblogger #skjønnhetsblogger #åretsskjønnhetsblogger

Youtube/ Gilmakeup

God søndag alle sammen. Har dere hatt en bra søndag hittil? Her har det ikke vært annet enn tørrhoste, feber, smerter i leddene osv. Ikke den helgen jeg hadde sett for meg med andre ord. Det er ikke ofte jeg blir syk, men når jeg først blir det så føles det som verdens ende haha. Off.. hater å være syk, vet jo at alle hater å være syk. Men jeg tåler seriøst ikke slike smerter! Jeg er så glad for å ha en så omtenksom og snill mann som tar ekstra godt vare på meg i slike dager! Hesh te dkem baby <3  

Dere, flere av dere har spurt om jeg har youtube kanal, selv om linken ligger på bloggen så er det ikke mange som ser det. Jeg fikk derfor lyst til å dele noen av mine seneste videoer med dere her. Jeg har tenkt å bruke min tid på å klippe en ny sminkevideo for dere i dag, for håpe at jeg blir bedre så jeg kan jobbe litt med det slik som planlagt.

Du kan også se flere videoer om du klikker deg innom kanalen min, abonner gjerne;)

Any favs?:)

Kunde, forlovelsesfest styling!

 

Her kommer det endelig bilder av bruden jeg hadde forrige helg. Utrolig gøy at mange av dere har spurt etter bildene, spesielt av bruden. Sara er ei nydelig jente med god og varm personlighet. Det var utrolig gøy å sminke henne og hennes søstre i forrige uke!  Så, da jeg spurte hvordan hun ønsket sminken var svaret ganske enkelt: Markerte typ katte-  øyner, helst "dratt" effekt med nude lepper. Jeg gjorde det i tillegg til å endre hennes øyenbrynsform. Sara har som regel litt mere markerte og lengre øyenbryn, jeg ønsket derfor å gi henne en liten forandring på akkurat det. Hun elsket resultatet og det samme gjorde selvfølgelig Gilan også hihi. Åwh, så deilig med slike avslappende kunder som Sara og hennes søstre! #kurdishbeauty
Se på den kjolen dere.. ahh.. så nyyyyydelig! <3


Hva syns du om stylingen jeg gjorde på henne?

#brudesminking #brudemakeup #brudesminkør #gilmakeup #kurdiskbrud

Valentine konkurranse: Vinn et gavekort på 500 kr fra Mester grønn!

God lørdag og hjerters dag alle sammen! Etter gårsdagens plan skulle jeg og Dino være ute nå og kose oss med en typisk Dino og Dine dag. Før jeg la meg i går, merket jeg at jeg hadde litt vondt i halsen og smerter i leddene. I dag våknet jeg til verre smerter og kaldsvette. Vi bestemte oss derfor å tilbringe dagen hjemme med god middag, kos og pledden min hihi. Jeg har heldigvis en ekte gentleman som kan det å ta vare på sin kjære og overrasker meg med mye forskjellig flere ganger i måneden. Dagen i dag er derfor ikke så super viktig, verken for meg eller han.. for kjærligheten skal være der uansett hvor man befinner seg og hvilken dag i året det er. Så det er viktig å pleie hverandre uansett årstid, dag og måned. Valentine er jo stass uansett da:)

Jeg fikk noe veldig hyggelig igår, en nydelig rød bukket fra Mester Grønn og jeg fikk lov til å utkonkurrere 500kr til en av mine lesere. Alt du trenger å gjøre for å være med på konkurransen er å 

1. Like min facebook side her

2. Kommenter under med "Gjort" og legg igjen en mail adresse som vi kan nå deg på!

Konkurransen gjelder over alt i hele landet. Vinneren trekkes på mandagen!

Så, time for some fun facts about valentines day:


Dine planer for denne dagen?
#mestergrønn

Mine vipper: Før og etter vippeløft

Hei og god fredag alle sammen! Jeg håper at alle dere har hatt en mindre smertefullt start på dagen enn meg. Jeg startet dagen min hos kiropraktoren min og det var like eller faktisk, mer smertefullt enn noen gang. Smertene i rygge og skulderbladene gir seg ikke så lett altså. I dag har jeg heldigvis en roligere dag enn i går. Beklager for at jeg ikke delte antrekksbildene som jeg skulle i går! Dagen gikk i ett etter mitt første innlegg og jeg var ikke hjemme igjen før ni på kvelden. Da var jeg så sliten at jeg så vidt orket å spise noe lett før jeg la meg. Lover å dele antrekksbildene med dere senere i kveld!:D

Men, dere husker vel reaksjonen min om vippene mine fra behandlingen jeg hadde hos Halat i går? Vippeløft, her har dere før og etter bilder av vippene mine (alle bildene er tatt uten mascara). Det er helt utrolig at en så liten behandling kan gjøre en så stor forskjell. Hele behandlingen tok ca. 45 min og jeg merket så vidt at hun gjorde noe. Nesten så jeg fikk lyst til å sove under behandlingen haha. Jeg likte de så godt i dag at jeg valgte å gå ut uten mascara:D

Her har jeg forresten en god nyhet til dere: Akkurat nå har Halat hele 20% på vippeløft - behandling og alle dere mine lesere kan få 10% på andre behandlinger hos henne om dere sier at dere går via meg, altså gjennom bloggen min :D Du kan klikke her for booke tid hos henne! Du vil ikke angre:)

Hva syns du om resultatet?

#vippeløft #gilmakeup #vippeløftførogetter #naturligevipper #makeup

Getting some work done..

.. with my new lashes!

Salut alle sammen! Jeg mååå nesten starte med å fortelle dere om mine vipper i dag. Jeg trodde seriøst aldri at jeg hadde så fine, ja.. fine naturlige vipper til jeg dro til Halat i dag og fikk vippeløft behandling av henne. Dette må være den beste måten å få fremhevet sine egne naturlige vipper på uten vippe-extension. Jeg kan seriøst ikke vente til jeg har kommer meg hjem, så jeg kan laget et før og etter innlegg om denne awesome behandlingen. Jeg har alltid vært skeptisk til slike vippe-behandlinger, men ikke når Halat gjør det på meg. Alt er så calm og betryggende når hun gjør det. Det med at jeg fortsatt velger å dra til henne til tross for at hun ikke lenger er på Tone Lise akademiet sier litt om hvor fornøyd jeg er med jobben hun gjør. Jeg ble jo sponset av de tidligere når hun jobbet der, men selv nå som hun har flyttet bestemte jeg meg for å dra hos hennes for både negler og vipper. Jeg føler at vi to jobber veldig likt, selv om vi har forskjellige jobber. Vi er like detaljerte, fokuserer alltid 100% på det vi gjør, men er samtidig "til stedet" med kunden under behandlngen. Men ÅÅÅWH, vippene mine.. tenk å våkne med slike vipper om morgenen da :D Hurra for deg Dino, som kommer til å våkne til mine lange og bøyde vipper i morgen haha!

Så.. nå sitter jeg altså på Colonel Mustard cafe for å få unna en del papir jobb før jeg faktisk skal rekke en jobb klokken 16.00 i dag! Det kommer til å komme bilder av før og etter vippene mine i morgen og kanskje et antrekksinnlegg senere i kveld. Nå skal jeg jobbe videre, ønsker alle dere en happy dag i dette fine været.

Har du noen ganger prøvd vippe-løft?

Gårsdagens event

Sånn.. da har jeg endelig fått noen bilder fra gårsdagens event / Lansering av CND´s vår kolleksjon. Eller, jeg fikk dem sånn egentlig tidligere i dag fra ei av Side2´s journalister, som hadde med seg kamera for å ta bilder til side2. Jeg hadde selvfølgelig ikke med meg kamera i går heller og måtte derfor vente til i dag til jeg fikk dem fra Guro. Så tusen takk skal du ha for bildene! Det var utrolig koselig på eventet, jeg fikk hilse på en del nye ansikter og så en del kjente også der. Jeg satt med side2´s journalister Guro og Ida, utrolig hyggelige jenter! Blir alltid så glad når jeg møter på dem i slike eventer:)

Jeg var så heldig og fikk den nye vårkolleksjonen deres + en del andre produkter med meg hjem i går. Harmoniske og fredfulle farger som man aldri får nok av! Gleder meg sånn til å bruke de framover. Eget innlegg om det kommer også i de dagene her.

Det var også noen frisører der fra en salong i Oslo ( husker ikke helt hvor de var fra )  de snakket om / og viste sin nye fjær og hår extensions, noe som kommer til å være veldig inn igjen denne sommeren. Jeg fikk kjempe lyst til å prøve det og fikk to-tre festet i håret. Morsomt;)

Snakk om å være alvorlig.. tror vi snakket om noe alvorlig her hihi! Meg og søte Ida fra Side2!Har du / prøvd neglelakker fra CND ? #cnd / Bildene er tatt av Guro / side2.

Resultatet av Reklamefilm - innspilling!

Hei alle sammen! Da kan jeg endelige dele resultatet av reklamefilm innspillingen for Lavprisfly, som jeg var med på for ca 2 uker siden med dere! Dette er da som sagt en reklamefilm for Lavprisfly som ble laget av det beste Twenty four seven - teamet. Her har mannen min vært produsent og regi! Blir så utrolig stolt når han gang på gang overrasker med slike gode resultater. Han blir seriøst bare bedre og bedre. Stooooolt kone!:D For de av dere som ikke har fått med seg, så hadde jeg ansvar for styling- hår og sminke her:)

#lavprisfly #reklamefilm #twentyfourseven #faridomer #gilmakeup

Let me know what you think!

Dere, jeg har en ny spørsmålsrunde på bloggen nå. Klikk her for å komme til innlegget om det er noe du lurer på!

Svært effektivt og bra dag!

Hi loves. Jeg håper at alle dere har hatt en fantastisk dag i dag. Min startet kanskje litt tregere enn forventet, men så ble den utrolig bra på eventet og ble enda bedre etter en treningsøkt sammen med mannen for litt siden. Jeg fikk gjort mere en håpet på i dag og det er jeg utrolig glad for. Jeg skulle sånn egentlig bare jobbe litt, komme meg på CND eventet, så komme hjem å trene med Dino. Men jeg rakk heldigvis å kjøpe en tidlig Valentines gave til Dino, eller Valentine og Valentine.. han fikk den i dag, så det var mer som en vanlig gave for å minne han på at jeg elsker han hihi. Det ble en tipp topp dag med andre ord og det er takket være Dino som motiverte meg tidligere i dag til å komme meg ut en tur. Det ble en digg tur for å si det sånn:) Nå snart skal jeg begynne å lage mat.. ja, blir dessverre en sen middag, men bedre sen enn å sove med tom mage etter trening. Eller hva?;)

Bilder av eventet jeg var på tidligere i dag kommer mest sannsynlig på bloggen i morgen! Jeg deler også resultatet av reklameinnspillingen jeg var med på her om dagen på bloggen i morgen, so stay tuuuuuned!

Har du trent i dag?

Spørsmålsrunde

God dagen dere! En del har spurt om jeg kan holde en ny spørsmåls-runde her på bloggen ettersom det er en stund siden jeg hadde det sist. Når jeg tenker meg om, så er det faktisk en stund siden jeg har hatt det. Nå som jeg også har mange nye lesere, så tenkte jeg at det var like greit å kjøre igang en ny runde. Så, spør i vei! For private spørsmål som jeg er blitt spurt om 100 ganger tidligere blir dessverre ikke besvart hihi. Svarene kommer i neste uke engang enten i videoform eller vanlig innlegg med bilder og tekst.

Nå skal jeg spise noe lett snart, besvare noen mailer også begynne å gjør meg klar til et event, lansering av CNDs vårkolleksjon, Flora og Fauna. Jeg har tidligere skrevet om noen av deres negleprodukter her bloggen og gleder meg veldig til å se den nye kolleksjonen deres:)Så, noe du lurer på?:) #spørsmålsrunde

Kunde: Før og etter fest styling!

Jeg regner med at en del av dere husker da jeg i forrige uke nevnte at jeg skulle ha kunder i helgen? Vel, her har dere ei av de nydelige jentene som var hos meg sammen med sine søstre for å bli sminket og stylet til deres søsters forlovelsesfest. De var tre søstre, altså: Bruden og hennes to søstre. Den nydelige jenta dere ser på bildet under var den yngste av søstrene. Før jeg startet med henne, fikk jeg beskjed om at hun likte eyeliner spesielt godt og at hun helst ville holde det "rent, men festlig". Hun ble super fornøyd med resultatet, det samme gjorde jeg og hennes søstre også. Ble seriøst helt forelsket i hennes nydelige øyner! Så nydelig både med og uten sminke!

#sminke #festsminke #gilmakeup #kurdiskbrud

Syns om resultatet?

Sniktitt

God mandag morgen alle sammen! Er dere like klar for en ny uke som jeg er? Jeg har vanligvis ikke noe i mot mandager, men det hender at jeg av og til klikker og nekter å starte ny uke etter helgen. I dag har det derimot vært det motsatte. Jeg sto opp sammen med Dino som skulle på jobb klokken 08.00. Siden han dro har jeg gått rundt i leiligheten små ryddet etter helgen, laget meg frokost, hørt på musikk og skrevet notater på ting jeg må huske å gjøre senere i dag. God start på dagen og uken med andre ord. Om ca. en times tid skal jeg hos kiropraktoren min, for de samme ryggproblemene jeg har fortalt dere om tidligere. Jeg vet med 100% sikkerhet at jeg kommer til å være knocked out når jeg går ut derfra, har derfor fått gjort unna det som krever mye fram og tilbake nå så jeg slipper å tenke på det senere i dag.

 Under har dere forresten et lite snik titt på et nytt antrekk som jeg hadde i helgen! Vi blogges senere loves;)

Svarer på deres mailer og kommentarer senere i dag!:)

Dine planer for i dag?

Jeg elsker deg alle dager i året..

.. Og ikke bare i dag!

De av dere som har følget med bloggen min i de siste årene vet hvor mye min mor betyr for meg. For meg så er det morsdag hverdag og ikke bare en dag i året. Alle mødre fortjener respekt og kjærliget uansett. Etter min mening så er det undøvendig med slike markeringsdager som mors- og fars dager. Du skal kunne vise dem kjærlighet, kjøpe dem blomster, hjelpe dem, være rundt dem og vise dem kjærliget uten at det nødvendigvis er en sånn type annledning. Jeg har derfor ikke tenkt å skrive noe særlig lang tale om det. Jeg elsker min mor 365 dager i året og et av mine største ønsker i livet er å bli som henne når jeg blir mor en dag.

Jeg er nesten sikker på at det er en del mødre som leser blogge min, jeg vil derfor benytte annledningen med å gratulerer alle dere med denne dagen. Jeg håper at dere ikke bare idag, men hverdag får den respekten og kjærligheten dere fortjener, som mor og kvinne!:)

 

Kos

God søndag dere! Jeg håper at alle dere har hatt en bra helg hittil. Her har det vært en del gjesteinnlegg i de to siste dagene, noe jeg liker kjempe godt ettersom jeg får meg en liten avkobling + at det er en variasjon for dere også. Eller, hva syns dere? hihi. Anyways.. Vi har hatt en koselig koselig kveld sammen i går, vi så på The notebook igjen og felte noen tårer før vi tok kvelden. Denne dagen startet vi da med en god frokost sammen laget av flinkeste Therese! Etter det har vi bare hatt det chill, lakket neglene, spist is og drømt oss bort! Utrolig bra start på dagen med andre ord. Nå skal denne helgen fortsettes sammen med mannen! Jeg kommer til å bli plukket opp av han hvert øyeblikk, da skal turen hjem først hvor vi skal skifte og pynte oss litt også fortsette denne dagen med en koselig middag og kos ute. Vi har så vidt sett hverandre de siste dagene, pga jobb. Det blir derfor ekstra koselig å få koble litt av sammen i kveld med en lengtet date!

Jeg ønsker alle dere en koselig søndag videre så blogges vi kanskje senere:)

Prosjekt øyenbryn


I dag bestemte jeg meg for å ta over bloggen til Gigi. I går hadde jeg besøk av Gilan, Dino, Therese og Benji. Super hyggelig:) Vi (jeg) startet et prosjekt som Gilan må fullføre nemlig Prosjekt øyenbryn. Mine øyenbryn har vært en katastrofe lenge og nå har ikke Gilan noe annet valg enn å sørge for at jeg skal få fine øyenbryn. Lykke til:) Jeg har typ 0% tålmodighet eller tid til å stå lenge på morgen og tegne.

Da Gilan fikset brynene mine ble jeg en helt annen person. Hun er seriøst den beste av de beste! Jeg har gått til mange for å prøve å rydde opp i rotet, men har aldri vært så fornøyd som jeg ble nå + hun har lært meg en teknikk som tar kort tid. Så Gigi du er herved min nye lærer og prøv å ikke bli lei maset mitt;) Til dere lesere, skal dere noen gang fikse øyenbrynene Gilmakeup is the shit!

Kort oppdatering av girls nigh part 2. Vi er hos Therese, hun holder på å legge Benji. Gigi og jeg tar selfiés. Vi skal snart gå løs på jordbær og is! Ønsker alle dere en herlig kveld videre:)

Gjesteinnlegg

Aloha! Som en advarsel føre dere leser dette så kommer det bestå av 90% svorsk, Gilan har inte svensk text å det kommer som en chock!! Gilan....hur ska du lære svensk om du inte trener deg?! ;) Ok, status uppdatering...vi har spenderat denna fredagen hos Elise som har lagat sjukt god Indisk mat... så god att man skulle kunna tro hon var fødd å uppvuxen i calcutta! Efter maten drack vi kaffe å prøvde smelte maten...2 timar senare ligger den fortfarande på samma sted..Gilan har gått løs på Elises garderob, Elise er kjent for sin eksklusive smak så nu er Gilan i ekstas:) vet inte vad mer jag ska skriva, må legge min 2,5 åring før han tar helt av. Men jag ønsker dere lesere en riktigt fin å chill helg! Be safe<3

Getting some work done

Jupp.. dette kafebesøket ble bestemt for et par dager siden. Skulle egentlig være her med ei venninne som også trengte et par timer med effektivjobbings, men hun kunne ikke komme. Da tenkte jeg "Ok Gilan.. du som henger litt etter fra før av, skal du droppe dette besøket og ta det senere eller vil du heller bli ferdig med det du skal og ta helg med god samvittighet?" Vel, det ble det andre nevnte som dere ser, hihi. Det er utrolig deilig skal jeg si dere. For de av dere som jobber selvstendig eller vet om noen som jobber selvstendig, så vet dere helt sikkert hva det innebærer og hvor stor ansvar det er å ha en sånn type jobb. Du føler du har noe å gjøre hele tiden, eller nei.. du føler ikke. Men du har faktisk noe å gjøre så å si hele tiden.

Selv om jeg er litt for spontan til å følge en tidsplan, så har jeg bestemt meg for å gjøre ting etter plan i dag. Det er nok den eneste måten å få ting unnagjort på. Nå må jeg med andre ord begynne å jobbe for å rekke det som står på resten av planen for senere i dag: 3 timer med jobb, så en times tur til butikken. Så 1 time med trening. Etter trening skal jeg rett hjem, da skal jeg ta i mot en kunde som skal nappes hos meg før hennes forlovelsesfest som er i morgen. Når jeg er ferdig med henne skal jeg og Dino på middag hos fine fine Elise, der får jeg også sett Therese og lille Benjiiii! Vi blogges dere!

Ha en bra dag dere! OG HUSK: Nothing ever comes to one, that is worth having, except as a result of hard work;)

Hvordan jeg lager ombre-lepper! Steg for steg.

Flere har i det siste spurt meg om jeg kan laget et steg for steg innlegg om hvordan jeg gjør ombre lepper på meg selv og om det er noe som kler alle leppe-former. Etter min mening så kan ombre looken på leppene være like pent på de fleste lepper så lenge det blir gjort på riktig måte. Med det så mener jeg riktig kombinasjon av farger, god påføring, blending og sist men ikke minst riktige produkter!

De aller første gangen jeg gjorde ombre lepper på meg var for mange år siden, da hadde jeg ikke leppestifter i alle farger. Jeg brukte derfor det jeg hadde hjemme, leppestift i rødt og kajal for å få ombre looken. Nå som jeg har de fleste fargene hjemme, bruker jeg de ettersom det går fortere og resultatet blir bedre. Har du begge fargene du ønsker å bruke i leppestift pluss lipliner så vil resultatet selvfølgelig bli enda bedre og holde seg lengre.

(Bildet er redigerte av filnke Rebeca Bacolod)

Hvordan?

1. Har du like tørre lepper som meg, så burde du starte med å skrubbe leppene med en mild leppeskrubb.

(La oss si at du har tenkt å bruke de to fargene jeg har brukt på bildet over.)

2. Da starter du først med å legg på en lipliner rundt hele ytterkanten av leppen både oppe og nede. Det vil gjøre at leppestiften holder seg der den skal være og ikke "blø" ut. Her har jeg brukt en burgunder lipliner, ettersom den fargen går både til svart og rødt.

(Det er to metoder å gjøre ombre lepper på, nå skal jeg fortelle dere om den ene metoden jeg syns er enklest å gjøre)

3. Påfør først den røde leppestiften på leppene. Pass på at du dekker alt og påfør nøye slik at alt ser jevnt og pent ut.

4. Legg deretter den mørke leppestiften eller kajalen, pennen, liplineren hva enn nå det er du har hjemme i 1/3 del av leppene dine ( dvs. Helt ut i leppekantene både oppe og nede). Er det et leppestift, kan du påføre det med et leppestift-kost. Du trenger ikke å dra fargen ut med det samme, legg fargen forsiktig i kantene også kan du bruke samme kosten eller fingrene til å dytte fargen på plass slik at det blir et jevnt og gradert overgang mellom begge de to fargene du har brukt.

5. Du kan bruke gloss over om du ønsker blanke lepper, men jeg ville ikke gjort det selv ettersom ombre lepper som regel ikke holder seg like bra som en èn farget leppestift. Matt leppestift vil holde seg lengre og se penere ut. Har ikke du matte leppestift, kan du bruke et transparent pudder over. Da vil du få en matt og holdbar resultat!

Now my loves.. try it out and let me see the result! :D

Officesurprise

Brrrr! Gud så kaldt det er over alt i de dagene her. Nesten så jeg får lyst til å stenge meg inne, ligge under dyna til snøen smelter og blomstene begynner å blomste haha. Men, livet er for kort til den fantasien dessverre. Akkurat nå sitter på kontoret til mannen på twenty four seven! Jupp, jeg valgte å overraske han på jobb idag med litt søtsaker ettersom jeg hadde fri. Det var veldig vellykket må jeg si, for han ble faktisk overrasket:) litt gøy når det som regel er han som overrasker meg med det ene og det andre. Løøøøve him.

Litt senere skal jeg innom sentrum en tur for å handle litt sminke og diverse produkter så jeg er klar og forberedt til kundene mine denne helgen! Ha en nydelige dag dere i dette kaldeogneverendingvinterkulda så blogges vi heeelt sikkert senere ikveld!

Hvordan har dagen din vært hittil?

Behind the scenes: Innspilling av reklamefilm!

Hei igjen alle sammen, må si at dagene er veeeldig lange nå. Eller er det kanskje kveldene som er det? Det føles som om jeg blogget i går og ikke tidligere i dag! Anyways.. Jeg har spist så mye mat hos svigers i kveld at jeg så vidt klarer å puste nå haha. Jeg og Dino kjørte rett hit etter jobb ettersom vi begge var for sultne til å kunne dra hjem etter jobb også lage noe. Det er egentlig rett før vi skal hjem igjen ettersom vi begge skal jobbe i morgen! Før det ville jeg dele noen bilder med dere fra den siste reklamefilminnspillingen jeg var med på som Mua for Lavprisfly. Reklamen kommer til å være ferdig om ca. en uke. Det her har faktisk vært noe av det kuleste jeg noen ganger har vært med på, gleder meg derfor veldig til å se resultatet. Noe jeg tror blir like bra som forventningene!

#lavprisfly #gilmakeup #makeup #innspilling #mua

Har du vært med på film/reklame-innspilling tidligere?

M m m m a n d a g!

God mandag og ny uke dereJ Hvordan har helgen deres vært? Min var ganske effektiv, avslappende og bra. Jeg avsluttet helgen med verdens deiligste rett, Iprax/Dolma hos søsteren min og har enda smaken i munnen! For de av dere som ikke vet hva det er, så er det en ganske kjent matrett i Midtøsten. Har dere smakt/spist det tidligere? Hihi.. Dolma in my heart.

 

Så, en del av dere hadde spurt om jeg kunne vise V.B.A premien min til dere. Svaret er selvfølgelig ja. Her har dere del en av premien som jeg fikk under selve utdelingen. Del to av premien får jeg i mars engang tror jeg. Under ser dere altså bilde av parfymen Versace Eros Pour femme og to nydelige glass!:) Svarer på deres kommentarer senere idag <3 ha en nydelig mandag dere. JNew makeup look: Pin up & Red lips!
Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Smashbox foudantion 1.1

#Anastasia Beverly hills #contourkit

Chanel blush Tumulte

Chanel Camélia flower highlighter

Eyes:

#MAC's paint pot primer 

Naked palette 3

Brows:

#Anastasia Beverly Hills - soft brown

Lips:

Mac Ruby woo + L´oreal, Blake´s shade

------------------------

Syns?

#gilmakeup #everydaymakeup #smokeyes #chanelblush #chanelcameliaflower #sminkeblogg