hits

februar 2016

ALL NIGHTER, FIX+ & FACE MIST

Hei mandag og ny uke! Håper dere har hatt en bra start på uken dere! Selv så startet jeg denne dagen med å dra innom kiropraktoren min en tur for å løse litt låsninger i muskler. Painful, men digg! Så, ettersom jeg og Therese skal ut en tur i dag, tenkte jeg det var lurest å sminke meg ferdig før jeg dro ut sånn at jeg er ferdig når jeg har kommet meg hjem. Men i det jeg skulle ut, så jeg at det var litt klamt og overskyet ute. Jeg bestemte meg derfor for å spraye litt av All Nighter setting sprayen fra UD på ansiktet før jeg tok turen ut. Slik at sminken min ikke skulle bli påvirket av behandlingen hos kiroprakturen og heller ikke av været. Så, til tross for ca. 20 minutters gåtur ute i dette været, pluss å ha ligget på magen med ansiktet trykket ned på benkne hos kiroprakturen så sminken min like bra ut da jeg kom meg hjem og så meg i speilet! Jeg tror jeg har skrevet om denne All nighteren tidligere, but what can I do? I´ve got alot of love for this spray. Jeg tenkte også å anbefale dere to andre sprayer når jeg først var innom teamet.

Så, starter med denne Long Lasting setting spray- babyen fra UD. Hvorfor jeg liker denne så godt? Den lukter deilig og friskt. Også er det en bokstavelig talt all nighter setting spray. Fest, svett, dans, stress.. sminken vil se like bra og fresh ut after all!

Denne Fix + fra MAC prøvde jeg for første gang etter Danmark turen. Jeg elsker den! Dette er ikke en setting spray, dvs. du får ikke bedre holdbarhet på sminke av å bruke denne, men den gir deriomt masse fuktighet til huden. Denne kan brukes både før og etter sminken! SO FRESH!

Denne Face mist´en fra Make up store har jeg flere ganger klart å bruke opp! Den virker på nesten samme måte som MAC sin Fix +. Denne kan også brukes både før og etter sminke. En skikkelig oppfriskende duft! Vi blir jo alle mer eller mindre tørre i ansiktet etter en lang dag med både sminke og uten. Da er det greit å spraye ansiktet med denne friske bomben for å føle seg litt levende igjen! 


Har du prøvd noen av disse produktene?

NEW HAIR TUTORIAL: Curly hair routine!

Hei og god søndag! Jeg håper at dere har hatt en flott søndag og ikke minst helg hittil. Jeg tenkte å avlsutte denne helgen med en ny og veldig etterspurt hårvideo "My curly hair routine". I går ble jeg endelig ferdig med klippen! I videoen under forteller jeg om blant annet noen av de produktene jeg har brukt i årvis og noen nye produkter som har blitt en del av den faste rutinen min i de siste månedene. Jeg håper dere med krøllete hår lærer noe av denne videoen her og ikke minst liker den:)

Abonner/Subscribe youtube kanalen min ved å klikke HER

Fortell meg gjerne om dine hår rutiner!

Slik fornyer du den gamle pinsetten din!

Vi har vel alle en eller flere pinsett hjemme som vi ikke bruker. Men pinsetter er kanskje også et av de redskapene en ikke kjøper nye av så ofte. De fleste av oss har som oftest en favoritt pinsett som passer perfekt i hånden som vi helst vil bruke når vi skal nappe bryn og fjerne uønsket hår. Bruker du en pinsett for ofte, kan skarpheten med tiden bli dårligere. I dag tenkte jeg derfor å gi dere et lite tips på hvordan du kan fornye en gammel pinsett hjemme som er du er glad i!Om den pinsetten du ønsker å fornye har fått kjørt seg opp gjennom årene, kan du finne et av de groveste neglefilene du har hjemme og legge pinsetten i åpningen. Du kan først jobbe med å skarpgjøre pinsettet  på hver side. Så kan du dra det i forskjellige rettninger til du føler begge sidene er blitt glattet ut og renset. Avslutt prosessen når du føler pinsetten har fått nok skarphet. Test det gjerne ut underveis så du vet hvor lenge du skal holde på!
Genialt, eller hva?:D

(c) Farid O

Outfit: Like a fairytale

Heeeei og god fredag! Er ikke det deilig at helgen er rett rundt hjørnet? Jeg har hatt en kjempe effektiv og morro fredag. Alt fra papirarbeid, møter, shopping til familie middag som er om noen få strakser. Før jeg legger ifra meg alt som er "sosiale medier" tenkte jeg å droppe innom først for å oppdatere dere litt og ønske dere en god helg! Ettersom jeg ikke har noen nye bilder å dele med dere, tenkte jeg å vise dere dette antrekket som jeg hadde på meg den føste dagen vi reiste til Paris. Vi dro til dette vakkre stedet for å spise en lunsj. Så eventyrlig og nydelig sted, måtte selvfølgelig knipse et par bilder når vi først var der!
(Sponset)Genser: Her / Skjørt: Zara / Sko: Samsøe & Samsøe


(c) Farid O.

FLOWERBOMB

//Sponsede presseprodukter

LA VIEN EN ROSE

Hva er vel bedre enn en deilig frisk og gnistrende duft nå som våren og sommeren nærmer seg? Denne La vie en rose duften er en sommerversjon av ikonduften Flowerbom. Brødrne Viktor og Rolf ville lage en duft som hadde makt til å kunne spre positiv budskap og det føler jeg de har klart. Denne duften bombaderer alt som er rundt med nydelig blomsterduft. Hver gang jeg sprayer den på meg, fantaserer jeg meg bort til varme sommerdager, hvor alle er glad og går med fargerike sommerklær. Åh, nå kjenner jeg at jeg drømte meg litt bort til sommertider! Jeg gleder meg til å kunne gå i kjoler igjen=D
Denne Flowerbomb - La Vien En Rose duften kommer i butikkene i slutten av mars. GLED dere sier jeg bare:D

Hva er din favoritt sommerduft?

#flowerbobm #viktor&rolf #flowerbomblavienrose #lavienenrose

 

Da har jeg endelig fått gjort det!

Noe av det kanskje aller verste jeg vet om er når mine lesere og følgere ber meg om noe og jeg ikke får tid til å gjøre det for dem. I hvert fall når det er en så etterspurt video. Nesten 90% av de spørsmålene jeg får daglig på min youtube, Instagram og blogg er om mine krøller. Nå har jeg endelig fått gjort en hår rutine video hvor jeg viser hva jeg vasker håret mitt med, hvilken produkter jeg bruker i håret etter at jeg har dusjet og hvordan jeg tørker håret mitt for å  få de beste krøllene og unngå freeze hår! Jeg gleder meg som bare det til å gjøre ferdig denne videoen og dele den med dere! 

Neste gang du står foran speilet

Det er veldig sjeldent at jeg skriver slikt innlegg som jeg kommer til å gjøre nå. Men det virker som om det har blitt så mye snakk, meninger,  artikler og atter en gang meninger om nettopp dette temaet. Jeg har flere ganger fått kommentarer om dette teamet på bloggen hvor jeg har valgt å ikke besvare fordi jeg ikke ønsket uendelig lange diskusjoner. Nå føler jeg at det er på tide at jeg også får skrevet det jeg mener om denne saken, altså MIN MENING om det å legge å seg under kniven, i en ung alder.Ok. Nå vil helt sikkert veldig mange av dere tenke "men du jobber jo med sminke", det er ikke noe bedre det. Greit, du har kanskje rett. Sminke er kanskje like overfladisk som det å fikse på utseendet/kropp kirurgisk. Men en av grunnene til at jeg faktisk bruker sminke og ikke minst jobber med sminke er for å forminske interessen hos meg selv og andre jenter til å se på det å legge seg under kniven som et alternativ. Jeg sier ikke at det er primært grunnen, men en av grunnene. Og jeg synes det funker bra faktisk. Uansett hvor overfladisk sminke er for noen, så er det fortsatt x antall ganger bedre enn det å måtte legge seg under kniven og forandre på utseendet sitt for alltid. Det kanskje aller beste med sminke er det at jeg faktisk kan være 100% meg selv både med og uten. Jeg fjerner sminken etter en lang dag, ser meg selv i speilet og kjenner meg igjen. Da takker jeg meg selv og mine ungdoms år for å ikke ha blitt lurt inn i den umenneskelige verden hvor det er heeelt ok å fylle leppene litt. Små pupper? Kan fikse det også vettu, ikke noe problem. Å? Så du er ikke fornøyd med lårene dine? Jada, vi tar fettsuging der så vil de se bra ut etter et par behandlinger. ALT dette er ikke ok. Jeg har alltid sagt det og sier det igjen: DET ER IKKE NORMALT at jenter i en alder av 15-16 år, teller dager til de blir 18 så de kan forstørre leppene. Jobbe, spare penger for å gjøre det samme med puppene. Nei og atter nei. Det er ikke riktig og heller ikke normalt. Det er ikke normalt at unger jenter har over 100 screenshots på sine mobiler, med bilder av diverse jenters lepper, pupper og rumper: Peker på det, smiler og sier.. den nesa der, den skal jeg ha en dag! Som om det er snakk om et armbånd.

Ikke misforstå meg nå, jeg vet at mange mennesker f.eks. blir født med skeiv nese, en skadet arm, arr på huden osv. Går det utover selvtilliten, så mener jeg at det er OK å gjøre noe med det for å føle seg bedre. Men jeg er ikke for det å operere nesen for å få en enda smalere nese når du har en helt vanlig nese. Eller forstørre leppene fordi du føler for å ha større lepper. Jeg mener, gjør hva enn du vil med deg selv, men gjør det for deg selv. Ikke for en gutt, eller for å passe inn i venninne gjengen, eller samfunnet as we know it nå. Og vær så snill, ikke dyrk de tankene i dine venninners syn, ikke normaliser det for andre bare fordi det er normalt for deg. Og ikke glem den dagen du får en sønn eller datter. Om hun eller han arver dine "gamle" trekk. Hva i all verden skal du si til dem når de begynner å forstå at de ligner på den gamle versjonen av deg?

"Du tror alle har det fordi du velger kun å se på de som har det jenta mi"

Sosiale medier som har skylda? Kanskje. Men sant skal være sant. Det er ikke slik at alle kjendiser, bloggere, youtubere og skuespillere har fikset på utseendet. Men igjen, så velger visse å fokusere på de som har gjort det. På en måte så forstår jeg den delen, fordi når jeg var yngre og hadde f.eks. lyst på en ny jakke. Så pleide jeg å gå hjem og si til mamma "men alle jentene på skolen har den". Da pleide hun alltid å svare meg med "Du tror alle har det fordi du velger kun å se på de som har det jenta mi". Det er akkurat det samme her. Dessverre så velger mange å fokusere på de som faktisk har fikset på sitt utseende og ikke på de som er fornøyde med den kroppen de er født med. OPEN YOUR EYES og se deg litt rundt, det fins faktisk jenter, damer, menn der ute som har klart å komme langt og er lykkelig med blant annet litt ekstra vekt, mye ekstra vekt, stor nese, rynker, små pupper, små former og tynne lepper. Utseende er ikke alt jenter, husk på det. Uansett hvor mye du fikser på utseende, sprøyter ansiktet og samler plastikk i kroppen og operer så vil det sakte, men sikkert forsvinne med årene. Dessuten så vil noen alltid endre enda mer..det blir som regel som med den "ene" tatoveringen noen skulle ta. Så ble det med halve kroppen tilslutt.

Det virket så normalt.

Vi kommer aldri til å kunne styre hva andre gjør. Det vi kan gjøre er å ikke la oss bli påvirket av disse handlingene. Jeg skal være ærlig og si at i en periode så vurderte jeg også å forstørre leppene. Det virket så normalt. Så bestandig innlegg og bilder fra bloggere og youtubere som enten hadde forstørret leppene eller var på vei til en klinikk for å "fylle" litt inn. Klinikker sendte meg mailer og spurte om jeg var interessert i gratis behandling. Jada, jeg kunne få akkurat den behandlingen jeg ønsket. Gjorde jeg det? Nei. og det er jeg takknemlig for. Hvorfor? Fordi da hadde jeg sett ut som veldig mange andre. Da hadde det unike ved meg som menneske blitt borte. Hver av oss har noe som gjør oss unike og spesielle som mennesker. Når vi velger å forstørre leppene og få dem til å ligne på Kylies, forstørrer rumpa for å se ut som Nicki Minaj, operere nesen for å se ut som gud vet hvem så har vi mistet den unikheten ved oss. Ofte har jeg dratt på eventer i Oslo og andre steder og følt meg spesiell fordi jeg ikke har store innsprøyta lepper som mange andre, jeg ser ut som Gilan og ikke mange andre med like lepper og pupper. Det sykeste med det hele er at mange blir mer overrasket over at jeg ikke har gjort noe med kroppen min eller ansiktet, jeg som liksom er i denne blogg og skjønnhetsbransjen. Hva er det som skjer med verden?

 

Du er perfekt akkurat som du er, ikke ødelegg det ved å legge deg under kniven.

Sannheten? Jeg føler at jenter gjør alt dette for hverandre og ikke for seg selv. Jeg har aldri hørt en mann si at overdrevent innsprøyta lepper som så vidt er bevegelig er pent. Så kjære deg, nesten gang du står foran speilet og før du begynner å peke på feil med kroppen din og teller dine spare penger for å se om du har nok til den første behandlingen. Så burde du senke skuldrene, pust dypt inn og ut og se deg selv i speilet og minne deg selv på at du ikke får mer respekt av å endre på kroppen din. Prøv heller å peke på det du kan, det som gjør deg unik og spesiell som menneske. Rist av deg tankene og bildene i hode som får deg til å normalisere det å endre på sitt utseende. Vær realistisk og ikke la deg bli lurt av alle disse opptrampede ansiktene som nesten ikke har noe følelser igjen.  Du er perfekt akkurat som du er, ikke ødelegg det ved å legge deg under kniven. Om noen mener at sminke er det samme som kirurgisk operasjon, vel det er det ikke. Du kan endre look hver eneste dag med ulik type sminke, du kan gå uten sminke og du løper ikke en risiko vedå legge deg under kniver. PERIOD!

Igjen..dette er min mening.

Lip Care

Hei og god tirsdag! Som sikkert mange av dere husker, så reiste jeg til Danmark for et par uker tilbake sammen med MAC cosmetics. Da vi skulle hjem, sa jeg til min venninne Cecilie om at jeg skulle kjøpe meg en øyekrem fra Chanel som jeg hadde hørt var bra. Jeg går bort til Chanel, finner kremen jeg skal ha og gir det til damen som jobber der og ber henne om å finne den til meg. Hun leter litt i skuffen blant produktene og gir meg produktet under. Jeg sjekket aldri om det var riktig produkt jeg fikk ettersom jeg forventet å få riktig produkt. Vel, damen bommet. Jeg fant ut av det først etter at jeg hadde kommet meg hjem. Åpner posen, tar fram "øyekremen" og ser at det står "Lip Care". Vel, jeg ble litt skuffa der og da. Men så tenkte jeg, vel.. dette var kanskje ment? Jeg som har så tørre lepper konstant og er så dårlig til å ta vare på de. Jeg har mange (og med mange så mener jeg veldig mange) lipbalmer hjemme som jeg ikke bruker. Jeg mener, la oss være litt ærlige her.. en klassisk Channel lip balm- packing ser mye bedre ut enn en vanlig lip balm. Tro det eller ei dere men denne Lip balmen har fått sitt faste plass i veska. Jeg har også brukt den mye oftere enn det jeg har gjort mine andre lip balmer. Denne lip balmen er en av de beste og (peneste hihi ) jeg har brukt hittil! Jeg kommer kanskje til å skrive et nytt innlegg snart om mine top 5 lip balmer, hva sier dere til det?:D


Vi blogges <3

New kurdish tutorial! 
Hei dere! Da har vi nettopp kommet oss hjem igjen etter en lang lang arbeids dag. Jeg og Dino hadde hver våre møter tidligere i dag og møtte hverandre igjen etter jobb for å dra på enda et møte sammen. Før det, spiste vi en lett middag ute. Jeg savner helt ærlig å spise mat hjemme, men sånn er det dessverre noen perioder. Er ikke så lett å tilbringe tid hjemme og ikke minst lage mat hjemme når man har så mye å gjøre! Men en ting er sikkert og det er det at dagen i dag har vært super spennende og motiverende. En herlig start på uken og det er jeg veldig takknemlig for! Jeg har hele tiden hatt en god følelse om at dette året kommer til å bli bra!

Over har jeg forresten laget en kurdisk video for mine kurdise lesere og følgere. En veldig etterspurt video på Kurdisk. Om du ikke forstår kurdisk, men ønsker en lignende video om koster så må du gjerne kommentere under:D


 

Dette blir ikke lett!

 


Heei igjen! Gud, dagens oppdrag gikk super bra! Bruden min var helt nydelig og ble veldig fornøyd med det jeg gjorde på henne, Yay!:) Som jeg nevnte i forrige innlegg, så skulle jeg bli plukket opp av mannen idag etter jobb for å spise noe lett så hadde vi en spesiell gjøremål på planen. Vi har nemlig bestemt oss for å flytte til et større sted og i dag var vi på vår første visning! Det var spennende samtidig som det var litt skummelt og merkelig å se på andre leiligheter når man liker og trives så godt der man bor. Skulle virkelig ønske at den leiligheten vi har nå hadde en eller to ekstra rom. Da hadde jeg bodd her for alltid. Boligjakt er ikke lett. Jeg grugleder meg til denne reisen! Om du vil se litt mere bilder, videoer og detaljer fra denne dagen kan du følge meg på snap: Gilansharafani. Der har jeg oppdatert helt crazy idag:D nå skal jeg slappe av! Btw, over har dere en liiiten sneak peak på dagens makeup!

Besvarer deres mailer og kommentarer i morgen, god natt <3

Exhale

Hei på deg! Håper dere har hatt en avslappende og koselig søndag hittil. Jeg startet denne søndagen mye tidligere enn det jeg vanligvis ville gjort hvis jeg ikke hadde hatt jobb. Ettersom jeg måtte stå opp tidlig uansett, bestemte jeg meg for å stå opp enda tidligere enn jeg trengte for å spille inn en video til Instagramen min. Når jeg var ferdig, kjørte jeg og mannen til vårt favorittsted på Grunerløkka for å kjøpe frokost. Jeg prioriterte selvfølgelig å pakke inn sminken og produkter når vi først kom på jobb. I skrivende stund driver jeg å spiser frokosten min (en ganske så sen frokost), mens jeg venter på at en drosje skal plukke meg opp. I dag skal jeg jobbe utenfor Oslo for å gjøre en brud klar til hennes store dag!:D I mellomtiden skal mannen på et møte. Når vi begge er ferdig med det vi skal, så skal vi møtes for å gjøre noe kjempe spennende. Hva det er kommer jeg muligens til å fortelle dere om i neste innlegg:D

Sponset behandling/ Forresten dere, jeg var innom Eger Skin Clinic her om dagen for å få ny farge på neglene! Etter mye frem og tilbake, endte jeg med denne nydelig fargen som heter Exhale! I´m so so in løve! Du kan klikke HER for å bestille en time på ESC! Bruk koden "Gilan20" Så får du hele 20% på din behandling ut denne måneden:D

En stk sliten meg

Jeg var så sliten da vi kom hjem  i går at jeg helt siden da ikke helt har klart å bli meg selv igjen. Jeg startet dagen tidlig hos fysioterapeuten min med trykkbølgebehandling. Vanligvis så setter jeg opp kiropraktor og fysioterapeut timene mine slik at jeg ikke har så mye å gjøre resten av dagen, fordi jeg vanligvis føler meg helt MØRBANKA etter behandling. I går tenkte jeg dessverre ikke så langt. Så jeg startet dagen med det, så kom jeg hjem, jobbet i et par timer, fikset meg og dro til Eger Skin Clinic for å få byttet farge på neglene. Etter det møtte Jeg og Dino Cecilie og Jan Petter for en koselig kino og middagsdate. Vi hadde det dødskoselig sammen både på under middagen og på kino. Selv om Dead Pool ikke helt var min og Dino´s type film hihi! Nå skal jeg fortsette å klippe på Paris vloggen! Ønsker alle dere en super koselig lørdag videre <3

Dagens sminke look !

Face

YSL TouchEclat Blur primer

Smashbox foundation

Mac Setting Poweder

Urban Decay - Gwen S. Blush palette

Glow minerals (contour) palett highlighter and contour

Eyes

Urban Decay primer

Bobbi Brown Opal 13 cream shadow

Nabla Magic Pencil light nude

Nabla: Lillac wounder eyeshadow

Nabla: Christine Creme eyeshadow

Lancome Hypnôse Volume mascara

Uraban Decay brow box

Lips

Nabla Ombre Rose lipstick

Yesterdays outfit

Hei torsdag! Gud så fort denne dagen har gått! Plutselig så er klokken 16! Jeg startet dagen ganske tidlig, med litt papirarbeid, før jeg tok turen ut for et møte. Etter det dro jeg til butikken en tur ettersom jeg ville overraske mannen med en deilig kurdisk middag når han kommer hjem fra jobb. Da jeg var ferdig med å handle, tok jeg en liten tur innom noen butikker for å handle en ganske sen Valentines gave til Dino hihi. Jeg fant heldigvis noe, som jeg vet han kommer til å like. Håper virkelig ikke at han klikker seg in på bloggen min nå- før han har kommet hjem og fått gaven. 

Helt siden jeg våknet tidligere i dag, hadde jeg en god mage følelse om at dagen i dag og helgen kommer til å bli helt fantastisk. Det har heldigvis stemt hittil! Jeg håper du som leser dette innlegget nå også får en helt fantastisk dag videre <3 Under har dere forresten antrekksbildene fra gårsdagens

date med Derya.


Lue: H&M/ Skinnjakke: Chiquelle / Grå Jakke: Dino sin / Genser: Zara / Bukse: Bik Bok / Sko: Samsøe Samsøe / Belte: Zara / Veske: Shein /

Bildene er tatt av Derya A.

Hva syns du om antrekket?:)

Dagens date

Da har vi endelig kommet oss hjem etter en kald men super koselig dag i Oslo! Jeg og Derya startet daten med en god god amerikansk lunsj på Beach Club på Aker Brygge. Etter at vi spiste oss mett på starters gikk vi videre for å ta noen antrekksbilder. Været var kanskje ikke så vennlig i dag, men vi prøvde for det. Overraskende nok ble bildene super super super fine! Jeg gleder meg til å dele bildene med dere:D

Derya sover over i natt. Nå skal vi derfor legge mobilen og alt som har med sosialemedier fra oss og bare slappe av og kose oss med smoothie og tv!
Håper dere har hatt en bra onsdag! <3 Vi blogges i morgen:D

Etterlengtet date

Hei og god onsdag! Har dagen din vært bra så langt? Jeg var egentlig på vei ut, så tenkte jeg.. jeg kommer garantert til å komme hjem igjen sent i kveld. Om jeg skal blogge, så må jeg blogge nå. Selv om tanken er å være hjemme igjen om et par timer, så vet man aldri hvor lenge en date kan vare. Jupp, i dag skal jeg på en date med med Norges vakreste jente, Derya! Helt siden hun har blitt student, så har det vært vanskeligere for oss to å møtes ettersom jeg også jobber mye og hun studerer mye og har lange dager. I dag skal vi på en koselig lunsj date. Dette er en veldig etterlengtet date og jeg gleder meg til å bare koble helt av fra jobb i et par timer!

Under får dere en liiiiten sneak peak på en ny look jeg gjorde for dere her om dagen. Flere bilder av looken kommer muligens på bloggen i løpet av uken!


Ønsker deg en super duper bra onsdag videre så blogges vi <3

 

Video: Slik Jukser du deg til panelugg!

Hei på deg! Wow så deilig det føles når ting går etter planen! Jeg filmet denne tutorialen i går og hadde planer om å dele den i dag. Vel, guess what! Jeg klarte å klippe den ferdig i natt, laste den opp på youtube i dag og dele den med dere nå:D Yay! I denne videoen får dere sett hvordan jeg jukser meg til lugg! Denne metoden går til rett hår også, du må bare huske å rette "luggen" godt ut, og forme/plassere den riktig på panen, slik at det sitter bedre og ser naturlig ut!
Fortell meg gjerne hva du syns om denne videoen og kom gjerne med forslag om du vil jeg skal lage flere slike videoer <3

Dagens hår og sminke!

Hei igjen! Håper dere har hatt en perfekt dag så langt. Jeg har selv hatt den mest effektive mandagen jeg kan huske. Våknet med masse energi og har gjort masse og med masse så mener jeg masse hittil! Jeg bestemte meg for å spille inn en ny hår video også til dere i dag og resultatet ble det dere ser under. Jeg skal i denne videoen vise dere hvordan dere med krøllete hår kan fake pannelugg! Jeg skal jobbe med klipp og redigerin i kveld og forhåpentigvis så kommer jeg til å dele den på youtube kanalen min i morgen kveld! :D

Vi blogges muligens senere igjen, ha en nydelig dag videre så lenge <3

Over 15 000 subscribers!

WOW! Dere er da bare helt fantastiske! Helt siden jeg reiste til Paris, har jeg ikke sett på youtube kanalen min. I dag logget jeg meg inn for å laste opp en ny video så ser jeg at jeg snart har over 15500 subscribers! Det er jo bare helt fantastisk med tanken på at jeg først i det siste har begynt å være aktiv igjen på youtube! Jeg kommer garantert til å fortsette å oppdatere youtube kanalen min like ofte som jeg har gjort i de siste månedene! I hvertfall med tanken på at jeg nå har sett gjennom tall at dere faktisk følger meg der også og liker å se på mine videoer!

Om du ønsker å være en av de aller første til å se mine nye videoer på youtube, så kan du klikke HER for å subscribe/abonnere kanalen min! :D

Her har dere 5 av mine mest sette og likte videoer på youtube!


 


 

Og her får dere sett 3 av mine siste videoer:

Nå vil jeg gjerne spørre dere om hva dere ønsker å se mere av? Hår og sminke? Vlogs? Meg og Dino? Challenges? Kom gjerne med forslag under om det er noe DU ønsker å se mere av på youtube kanelen min <3

My Valentine!

Ville bare droppe innom for å ønske alle dere mine herlige lesere en herlig Valentines kveld med de dere er glad i! Jeg vil også minne dere på hvor mye jeg er glad i dere og takke alle dere nok engang for støtten dere gir meg, ærlige og ikke minst fine kommenterer på bloggen! Nå skal jeg og mannen ut for å spise en koselig og deilig middag sammen. Dino klarte selvfølgelig nok engang å overraske meg idag også med verdens søteste rose bukket! Han våknet tidligere enn meg og sa han skulle ut en tur for å handle brød osv til frokost. Vel, han snakket ikke sant. Han kom hjem med den søte blomster buketten med røde roser. Gjett om det smeltet hjertet mitt! Jeg kunne aldri tenkt meg et liv uten deg baby. Du vil alltid være min Valentine og bestevenn! Jeg elsker deg, like høyt som de fjerneste stjernene i universet. 

5 leppestifter alle kvinner burde ha hjemme!

Jeg blir ofte om spurt hvilket leppestift farger jeg liker og om jeg har en favorittfarge. Når det gjelder leppestifter så kan jeg i likhet med mange andre aldri ha for mange av dem. Leppestift kan beskrive din "personlighet", leppestift gir farge til ansiktet og samtidig selvtillit. Hva er vel mer vakker enn en selvsikker kvinne ? Ettersom jeg ikke har en spesifikk leppestift som favoritt farge, så tenkte jeg at jeg heller ville skrive et innlegg om 5 forskjellige leppestift farger som etter min mening alle kvinner burde ha hjemme.

Rosa

Personlig har jeg aldri vært en stor fan av rosa farge på leppene, ettersom det ofte gir en veldig barbie look, men rosa er en nydelig og romantisk farge. Den passer dermed perfekt til slike annledninger som i dag (Valentines day) og andre romantiske annledninger som bryllupsdag osv. Det er en grunn til at rosa lepper er kjent som tegn på feminitet, søt og romantisk fargevalg!

Burgunder og vinrødt

Alle skjønnhetselskere må ha en go-to mørk leppestift! Det finnes selvfølgelig mange forskjellige toner som alt fra dype bærtoner til burgunder. Du må bare finne en tone som fungerer med hudtonen din. En vakker, sexy og mystisk leppestift er aldri feil.


Rød

Røde lepper er noe mange kvinner har lyst på, men samtidig er redd for å gå med. Sannheten er jo det at røde lepper kler de aller aller fleste,  men det handler om å finne den riktige tonen og påføringsmetoden! Det er få leppestifter som kan gi en utrolig glam følelse på få sekunder. Dette er en farge som skriker feminitet, fest og selvsikkerhet!


Nude

I just can´y get enough. Nude leppestifter er det jeg har flest av hjemme og er en farge som uten tvil blir mest brukt på mine lepper. Dette er en farge som løfter helhetsinntrykket, men samtidig lar resten av ansiktet stråle. For å ikke glemme å nevne hvor enkel den er å påføre. No mirror? No problemo!

Coral

En farge mellom rosa og oransje er uten tvil et av mine favoritt farger. Jeg går ofte med smokey eyes og da ender som regel leppestift valget på en slik farge. En nydelig sommerlig og frisk farge er alltid greit å ha i sminkepungen.

Hva er din 5 må ha leppestifter?#lipstick #leppestfiter #måhaleppestifter #gilmakeup #sminke #sminketips

Pictures from last day in Paris

Her kommer det endelig resten av bildene fra den siste dagen/kvelden i Paris! Vi startet dagen med YSL product hangout og avsluttet det med Black Opium coctail party! Vi har hatt det utrolig koselig med det teamet vi reiste med!

Dino, Anne Marie, Angelica, jeg, Sandra Willer, Tone og noen flere fra skandinavia tok en koselig fire retters middag sammen før vi skulle på YSL festen!

Ah.. kveldens høydepunkt for meg var denne pistasj desserten! Vil ha:(

Så gikk turen videre til Black Opium festen!Der tok jeg, Sandra Willer og Angelica Blick 1001 selfies haha!


Og snakket om alt og ingenting!

En hel vegg med Black Opium parfymer..

Og en siste selfie med denne herlige gjengen her <3#paris #blackopium #ysl #yslbeatue

Pictures by; Farid Omer

RED NAILS

Sponset behandling

Hei på deg og god fredag! Beklager for litt sen oppdatering i dag! Jeg prøvde så hardt jeg kunne å få til et innelgg tidligere i dag, men det var rett og slett umulig å gjøre det med tanken på alle de oppgavene jeg skulle gjøre på de få få timene jeg hadde hjemme før jeg skulle ut. Så, i de siste dagene har flere av dere spurt meg om mine nye negler, hvor jeg fikser de og om jeg kunne dele et bilde av de. Jeg gikk innom Eger Skin Clinic en dag før jeg skulle reise til Paris og fikk fikset dem av flinke Miranda! Jeg hadde dessverre ikke tid til å blogge om det før jeg reiste til Paris! Så her har dere et bilde av de=) Jeg elsker denne rød fargen og negle fasongen!Du kan klikke HER for å bestille en time! Bruk koden "Gilan20" Så får du hele 20% på din behandling ut denne måneden:D

I'll miss you..

Jeg har reist mye og til mange forskjellige steder som jeg har forelsket meg i. Men uansett hvor bra jeg har hatt det mens jeg har vært borte hjemmefra, så har det alltid vært deilig å komme seg hjem igjen. Det eneste stedet som har gjort at jeg får litt vondt i hjerte av å forlate har vært Kurdistan. Den samme følelsen satt jeg igjen med da vi satt oss i taxien på vei til flyplassen tidligere idag. Jeg har alltid beundret Paris som by. Jeg har hele tiden følt at dypt der inne så har det vært noen spesielle følelser for Paris. Gjennom denne turen fikk jeg kjenne på de følelsene og fikk bekreftet på mange måter at jeg rett og slett er forelsket i byen. Jeg mener, alt er så vakkert med Paris! Menneskene, de store og lyse byggene med typisk franske og romantiske balkonger, arkitekturen, atomsfæren, musikken, været og alle de enkle men kjempe koselige kafeene og restaurantene med så my liv. Ingen andre byer har hittil klart å inspirere meg like mye som Paris. Jeg og Dino har bestemt oss for å ta en ny weekend tur til Paris! Denne turen gikk dessverre for fort, vi fikk ikke tid til å oppleve så mye av selve byen som vi hadde håpet på. Men vi lover å komme tilbake Paris!

Nå skal jeg pakke ut klærne, besvare noen mailer, dusje så legge meg! I morgen er det fullt på'n igjen med jobb og noen spennende møter før vi skal ta helg! Forresten dere, bilder fra YSL black opium eventet kommer kanskje på bloggen i morgen! Til da ønsker jeg alle dere en god natt!:)

Svarer alle deres kommentarer i morgen<3YSL BEAUTE

Bonjour! Har dere det bra? Det håper jeg dere har, for jeg har det helt supert! Jeg kan egentlig ikke skrive en så lang innlegg ettersom frokosten blir servert nå og med engang vi har spist, skal vi komme oss ut for å se Eiffeltårnet! Under har dere bilder fra gårsdagen, fra da vi skulle til YSL product hang out! Vi har hatt det dødsmorsomt, dette har virkelig vært en av de beste opplevelse på en stund!

Intervju med fantastiske Liyod Simmonds!

Inspirerende og veldig hyggelig mann!Det kommer masse flotte produkter som jeg gleder meg til å skrive om på bloggen!:D

I jun kommer det til å komme noe nye og helt fantastiske mascaraer i mange forskjellige farger!ØNSKER DERE EN HERLIG DAG <3 Ta vare!

Dagen i dag

Da har vi kommet hjem igjen fra en helt fantastisk YSL presentasjon av nye produkter og møte med noen av de mektigste personene innenfor L´oreal og YSL. Intervjuet gikk super bra og vi (Angelica Blick og Sandra Miller) har hatt det utrolig morsomt sammen! Om noen få strakser, skal jeg og den herlige gjengen gå ut for å spise en middag sammen og derfra skal vi på YSL night out! Dette blir så bra! Jeg kommer til å dele masse bilder fra dagens presentasjon på bloggen, enten i kveld eller i morgen tidlig. Nå får dere noen bilder fra dagen i dag så langt.

Startet dagen med en deilig fransk froskost!Så gikk vi ut en tur for å oppleve litt av Paris!


Bae´n min <3#paris

Besøk hos YSL factory!

God morning and with lots of love all the way from Paris! Jeg håper dere har hatt like god natt søvn som meg. Jeg var så sliten, at jeg sov i samme stilling fra det øyeblikket øynene mine lukket seg til jeg våknet tidlig idag. Snart skal vi komme oss ut en tur for å oppleve litt av denne nydelige byen, før vi skal videre til presentasjonene og intervjuene som med blant anne Lloyd Simmonds:)

Under får dere sett noen få bilder vi tok under fabrikk besøket. Som jeg sa til Dino igår, jeg har alltid blitt fascinert av fabrikker, roboter og hvordan ting fungerer. Til tross for den interessen har jeg aldri fått besøke en fabrikk før i går. Eller, den ene gangen vi skulle besøke en sjokoladefabrikk på barneskolen var jeg syk. Snakk om uflaks haha. Men, nå tror jeg kanskje det var ment at jeg ikke skulle besøke noen fabrikker før gårsdagen. For å si det sånn.. det var som forventningene mine x 1000. Jeg har koset meg så innmari mye, det er ikke hver dag man får besøkt et av L´oreals største fabrikker for å se hvordan de fantastiske og eksklusive YSL produktene blir laget. Det er så betryggende å se hvor kvalitetssikret alt er, hvor nøye de er med hygiene og med produksjonene av diverse produktene. Dette er en opplevelse som jeg sent kommer til å glemme.

Følg meg på snapchat @gilansharafani for flere oppdateringer:DNå skal jeg kose meg i Paris, i blogges senere <3

First day in Paris!

Idag var en av de dagene hvor jeg desperat letet etter ord for å beskrive de følelsene jeg hadde, men endte bestandig opp med å riste på hode, smile og bare lot det gå. Jeg har virkelig hatt en av de morsomste, mest lærerike og spennende dagene i min karriere. Jeg har blitt kjent med mange nye fantastiske mennesker. Jeg har fått oppleve Paris for første gang og jeg har hatt min aller første besøk ever i en sminkefabrikk. Ikke hvilken som helst fabrikk, men der hvor de produserer YSL produkter. Det beste av det beste er det at jeg fikk oppleve alt dette med Dino. Vi har hengt sammen i hele dag, filmet, tatt bilder og dokumentert så mye vi kunne for dere verdens beste lesere. Selv om jeg til sammen har sovet i ca 3 timer i natt og har hatt en dag med mye frem og tilbake, lange bilturer og mye gåing, så har jeg hatt det helt rått! Det har vært mange nye inntrykk, deilig 4 retters fransk middag (som lunsj haha) og mye mer. Jeg skjønte ikke hvor sliten jeg var til jeg kom tilbake på hotellet istad for å skifte så dra ut igjen for en middag. Jeg har aldri i mitt liv før vært så desperat etter litt søvn. Vi bor heldigvis på et veldig bra hotell med deilige og store senger. Så gjett om denne jenta skal snorke i natt haha! Nå skal sminken av, håret opp, så skal jeg tilbringe en del tid i badekaret før jeg skal hoppe i sengs og sove som en stein. Vi har en lang dag foran oss i morgen også med en del presentasjoner, intervjuer og et par ledige timer til å oppleve Paris før vi skal spise en middag og dra på YSL Black Opium party! Jeg skal prøve å dele bilder fra fabrikk besøket i morgen tidlig før turen går ut. Til da ønsker jeg dere en deilig og avslappende kveld videre. Under har dere bilder fra hele dagen i dag - Rett før vi besøkte fabrikken!:)Startet dagen med å skrive et innlegg på Gardermoen.

Bae <3I dag fikk jeg også møte søte og inspirerende Angelica og hennes kjæreste. Vi skal sammen på Black Opium eventet i morgen:) Utrolig hyggelig par!

Så dro vi til en av de mest romantiske, eventyrlige og high end restauranten jeg har vært på, litt utenfor Paris for en tidlig  middag/ sen lunsj.Jeg som vanligvis ikke spiser biff, slaktet denne stakkaraen.Også toppet de det hele med denne awesome desserten!


Har du vært i Paris?:) #paris

Au revoir Oslo, Bonjour Paris!

God morgen dere! Hadde jeg skrevet dette innlegget da jeg våknet for et par time sidenr så kunne jeg nesten ha skrevet god natt igjen haha. Det ble litt i det i det tidligste laget å våkne klokken 04.00 i natt. Vi la oss kl 00.30 og når du i tillegg til å ha få timer på å få deg litt søvn, klarte jeg å våkne 5-6 ganger av hosting. Så irriterende, jeg som trodde jeg hadde blitt bedre. Men, litt hosting er vel ikke så farlig når man skal reise til Paris! Akkurat nå sitter jeg og mannen og venter på ombordstigning til flyet som er forventet avgang kl 08.00. Om alt går etter planen så er vi i Paris rundt 10.30! Da skal vi møte Tone Skipa, en journalist som er fra KK og Henne og muligens noen flere fra Danmark og andre land som også invitert eller jobber for YSL. Da går turen først til et spisested i Paris. Etterpå går turen videre til fabrikken hvor sminken til Yves Saint Laurent produseres! Jeg gleder meg til å ta masse bilder til dere og inspirere dere også med denne turen! Mannen og jeg har bestemt oss for å dokumentere det meste med bilder og video så følg med følg med, jeg tror det blir mye spennende:)

Pakker

Idag startet jeg dagen min litt tidligere enn det jeg har gjort i det siste. Jeg har en utrolig tett og stressende plan idag ettersom vi skal reise til Paris i morgen tidlig. Alt ble dessverre utsatt til idag ettersom både jeg og mannen har vært syke. Jeg bestemte meg derfor for å stå opp tidlig i dag for å i det minste få pakket inn sminken før jeg skulle ut. Jeg rakk heldigvis både det og fikk litt tid til overs for å rense de sminkekostene jeg skal ta med i morgen. Jeg kan bare ikke reise bort med skitne koster! Nå som jeg har fått unnagjort det viktigste, skal jeg nå ut for å få fikset neglene hos flinke Miranda på Eger Skin clinic. Så skal jeg deretter handle et par nye sko og forhåpentligvis finne en kjole til YSL festen den 10! Etter å ha fått unnagjort dette og typ 100 andre småting så skal jeg på jobben til Dino en tur for å plukke opp en del ting derfra. Når det også er ferdig går turen innom postkontoret hvor jeg skal hente noen pakker, så folkens.. Etter at jeg har fått gjort unna alt dette skal jeg hjem og pakke! Flyet går tidlig i morgen, vi blir derfor nødt til å legge oss tidlig ikveld! Så dere.. Ha en nydelig dag i dette koselige været så blogges vi muligens senere ikveld :)

Dino, om du leser dette.. Htd<3

Video: Valentine´s day makeupp and hair tutorial!

Video i samarbeid med www.makestyle.no


♡ Like & Subscribe youtube kanalen min Her


Sminke:

Beauty blender HER
GloMinerals papaya blush HER
GloMinerals Contour Kit HER
GloMinerals face primer HER
GloMinerals Luxe foundation HER
GloMinerals Conceal under eye HER
GloMinerals Luxe setting powder HER
GloMinerals Brow collection Kit Brown HER
GloMinerals Lipgloss HER
The Lip Slip: One Luxe Gloss HER
Iceliner - Wintermark HER
102 - Ardell Kunstige Øyevipper HER

GloMinerals Eye liner Brow brush HER
100 Arched Powder - Bold Metals HER
Real Techniques Setting Brus HER
Duo Brushes - Powder & Blush HER

Hår:

Heat styling spray  By GB HER
Fønbørste BaByliss Pro Blue 34mm HER
MAST - Vol. 2 big curler HER
Soft styling spray HER


Fortell meg gjerne hva du syns om looken:)

Jeg har fått meg Snapchat!

Da tror jeg det var på tide for meg å skaffe meg Snapchat. Så lenge jeg kan huske, så har jeg sjokkert folk hver gang jeg har sagt at jeg ikke har Snap. Og så lenge jeg husker, så har jeg blitt spurt og blitt mast på fra venner, familie og followers om at jeg burde skaffe meg Snap chat. Jeg har hele tiden følt at jeg har hatt mer enn nok å ta meg av og tanken på enda en app, spesielt Snap som virket så stressende var derfor skummelt og uaktuelt for meg. Men nå har jeg bestemt meg for å prøve det ut.  Etter at jeg for noen uker siden nevnte at jeg skulle til Paris, så fikk jeg plutselig masse meldinger om at jeg burde skaffe meg Snap. Det samme ville dere da jeg sa jeg skulle reise til hjemmelandet også. Så nå har jeg skaffet meg det. Jeg vet helt ærlig veldig lite om det enda.. but I´m learning haha.. !

Om du vil legge meg til på Snap, så heter jeg Gilansharafani! Der kan dere se my story!:D


Det kommer forresten en ny video på bloggen i kveld:D So stay tuned!

God søndag så lenge<3

UD x Gwen Stefani makeup collection

Her om dagen fikk jeg litt av en overraskelse i postkassen. Jeg trodde øyenskygge paletten til Gwen Stefani var det enste produktet/samarbeid mellom henne og UD. Men nei, jeg tok heldigvis feil der, veldig og. Det er nemlig en hel kolleksjon med en blanding av leppestifter, øyenskygger, bryn palett, lipliners og rouge palett. Jeg falt jo helt pladask for  øyenskygge paletten og trodde ikke de kunne komme med noe bedre. Men da jeg åpnet pakken her om dagen og så bryn og blush paletten, kjente jeg at jeg blushet litt. Det er to helt nydelige paletter. Blush paletten består av Gwen Stefani favoritt highlighter, blusjer og bronzer. Jeg kan nesten ikke vente til jeg blir frisk og får testet dem ut:D

Jeg gleder meg til å teste disse ut og fortelle dere mer detaljert om hva jeg syns om de. Jeg er jo helt avhenging av øyenskyggepaletten, pga alle de nydelige pigmenterte fargene! Det blir derfor spennende å teste disse også ut! Til de av dere som lurer, så kommer disse i butikk ii slutten av februar, følg med, dette vil du ikke gå glipp av:D

Med i den pakken fikk jeg også to forskjellige leppestifter i fargen Firebird og Rock steady! To helt nydelige krem leppestifter i rød.

For meg så var det aller søteste i denne kolleksjonen Brow boxen dere ser på bildet over! Haha, jeg holdte seriøst på å bite i den da jeg fikk den. Den er for nydelig til å ikke bli spist opp hihi!:D

Har du testet ut noen av disse produktene?

VLOG Denmark with MAC cosmetics!

 

Hei og god lørdag:) Jeg håper alle dere våknet frisk og full av energi i dag. Jeg føler meg heldigvis mye bedre i dag. Noe som er veldig overraskende ettersom Dino hadde fått beskjed fra legen om at det viruset vi har fått vanligvis ikke går over før det har gåt 5 dager til 1 uke. Dino er fremdeles dårlig, mens  jeg endelig kan bevege på meg litt igjen og bare har hosten igjen.
Men dere, over har dere vloggen fra Denmark  turen med MAC cosmetics. Både jeg og Cecilie filmet under hele turen og vi har nå begge laget en vlogg ut av denne turen. Link til del 1 av vloggen (som er på kanalen til Cecilie) får dere direkte linking til i starten av vloggen min. Vi har ledd og hatt det morsomt sammen, både på tur og i klippeprosessen. Håper dere også vil finner denne  vloggen like morsom og spennende:)

 

Alt gjør vondt

Da er det offisielt. Jeg er blitt smittet, jeg har ligget i nesten samme posisjon siden i går natt. Jeg har blitt syk tidligere, men aldri før har jeg blitt så dårlig i løpet av så kort tid. Det er nesten sånn at jeg får vondt av å puste også snart haha. Alt gjør vondt, når jeg tar på håret, når jeg ligger, når jeg står og når jeg spiser. Nope, jeg tåler nok ikke så mye smerte. Her snakker vi om rekord lav smerteterskel, jeg har allerede gråttet tre ganger siden igår kveld pga smerter. Prøver Dino å trøste, så kommer det enda større tårer. Snakk om å være følsom da dere. Det er få ting her i verden som er verre enn slik influensa, men utrolig nok så har det en bra side det også som mye annet. Hva nå tenker sikkert mange av dere! Jeg føler man blir mer bevist på den daglige oppmerksomheten man får fra de man er glad i. Alle som skal ringe og høre om det går bra i tillegg til å se mannen (som selv enda ikke er helt frisk) stå inne på kjøkkenet og lage mat, te og gjør alt for å se et lite smil. Det er kjærlighet. Det er definitivt beste delen med å være syk og sengeliggende.

Under har dere mine to nye bestevenner.

New makeup look: Can't get enough!

Da har jeg også blitt smittet. Jeg mener, det overrasket meg ikke med tanken på at jeg har hatt en syk man hjemme.. men det er kjempe kjipt for det! Jeg hater når kroppen ikke fungerer som den skal. Da stopper alt opp i min verden. Jeg har rett og slett ikke tid til å bli syk nå, ikke nå som jeg har så mye å gjøre og skal reise til utlandet om under 5 dager! Det sies at man blir raskere frisk om man slapper av og lar kroppen hvile. Vel, jeg er litt usikker på om det der noe som fungerer for bloggere og selvstendig næringsdrivende mennesker som meg haha. Jeg har sittet her og jobbet i flere timer, de eneste pausene jeg har hatt er når jeg har fylt på vann eller tatt medisin. Jeg liker å late som at jeg ikke er dårlig, for da føler jeg at det går fortere over. Vi får håpe at dette trikset redder meg fra sykdom denne gange thihi.


Over til noe litt mere spennende enn sykdom! Her kommer endelig resten av bildene av looken jeg gjorde på mandagen! Dette er en look som er (igjen) inspirert av damene i Mad Man. Nope, jeg får ikke nok av feminiteten, sminken og smykkene til damene i 50-60 tallet. I just can't get enough!

Face

YSL TouchEclat Blur primer

YSL Touch Eclat Le Tent/ Foundation - Honey

Urban Decay - Gwen S. Blush palette

Mac Setting Poweder

Mary Lu highlighter

Eyes

Mac Prep and prime

Urban Decay - Gwen S. eyeshadow palette:

Bathwater

Harajuku

Blonde

and

Punk and Anahem for blending the eyeliener

L'oreal gel eyeliner

Lips

YSL Rouge pur Couture 10

 

#ysl #mac #loreal #makeup #sminke #madman #gilmakeup

 

Video: Hjemmespa med Gilan og Farid!

Video i samarbeid med beautyjungle.no
Da var det på tide med en ny video på bloggen. Nå har jeg for første gang laget en video med Dino hvor jeg og han prøver nye hudpleie produkter! I likhet med mange andre menn er han også litt for skeptisk til hudpleie og alt som har med produkter å gjøre. I denne videoen prøver jeg å forklare han viktigheten med å bruke riktig hudpleieprodukter. Husk å se videoen i full HD kvalitet og kom gjerne med forslag om du ønsker å se oss lage flere videoer sammen:)
Bruk rabattkode "20Gilan" og få 20% rabatt på hele www.beautyjungle.no

Produkter nevnt i videoen:

Farid:
Konjac sponge Her 
Hand balm Her 
Face cream Her 
After shave balm Her 
Shaving cream Her
Shower gel Her 

Gilan:
Konjac sponge Her 
Slimming and firming peeling Her 
Slimming and anti celullite Her
Bust and cleavage peeling Her
Bust and cleavage balm Her

(Ikke adlinks)

Litt avkobling er ikke feil

Hei på deg! For en herlig dag, solen skinner endelig igjen. Jeg skulle ønske jeg hadde tid og mulighet til å ikke gjøre annet enn chillern i solen i dag. Men den tanken var litt for bra til å være sant idag. Det har gått i 100 helt siden jeg åpnet øynene mine idag. Tiden min har hittil idag bare gått til mail, telefon og melding besvarelser, angående styling bookinger og reservasjon til kurset mitt som er den 27. Februar! Det har vært fantastisk respons:) Følte meg som en multitasking maskin i hele dag! Trodde aldri jeg kunne gjøre så mye samtidig!

Nå har jeg endelig kommet meg ut etter mange timer foran skjermen. Jeg skal først rekke en legetime nå så skal jeg møte nevøen min for en tidlig middag ute. Blir godt med en heftig middag og noen avkoblingstimer fra stresset jeg går gjennom om dagen!

Vi blogges!

Sneak peak: New makeup lookDet føles som evigheter sist gang jeg sminket meg skikkelig og var kreativ. Det første jeg gjorde da jeg våknet i dag, var å finne fram sminken, kostene og gjorde denne looken her! Det føles deilig å være litt kreativ igjen og ikke minst nyte den tiden jeg sminker meg på. I det siste har dagene gått i ett derfor så har jeg verken hatt tid eller lyst til å gjøre en spesiell look og dele bilder av det på bloggen. Nå har jeg satt i gang den kreative maskinen i meg igjen. Gled dere til flere spennende looker fremover:D

Flere bilder av denne looken deler jeg så fort jeg får tid til å gå gjennom de:)

Cut Cut Cut

Akkurat nå, i skrivende stund, sitter jeg rett ved min kjære søte syke mann i stuen. Han dro på jobb tidlig i dag også plutselig etter et par timer  var han i døra igjen, kaldsvett og helt bleik. Helt siden da har han vært godt pakket inn i varme klær og godt dekket  med bokstaveligtalt alle pledd i huset. Han er syk, Can someone please call 911? haha.. Elsker den reklamen! Dino har minnet meg om den i hele dag thihi! Mens Dino har ligget flat på sofaen, har jeg brukt dagen  min på å klippe en ny video til dere. Den vi spilte inn på lørdagen i samarbeid med /beautyjungle.no. Dette blir enda en vlogg med meg og mannen. Og ja, vi filmet inne på badet denne gangen, kan dere gjette hva videoen er om?:D

Hva har du gjort i dag?

Black Opium Perfume by Yves Saint Laurent

Sponset

 Hei mandag og ny uke! Jeg bestemte meg for litt siden til å starte denne uken med denne nye duften fra Familien Opium. De av dere som kjenner meg godt, vet at jeg er kjempe glad i å holde meg til en duft. Men når jeg fikk denne nydelige og glittrende skjønnheten i postkassen her om dagen, kunne jeg nesten ikke vente med å åpne pakken. Så jeg åpnet faktisk esken, tok den fram og sprayet den på meg i gangen. Da stoppet jeg opp i noen sekunder for å nyte duften. Det var virkelig kjærlighet ved første duft. En feminin, men samtidig litt maskulin duft med en mix av vanilje, kaffe og appelsinblomst.


Top Notes: Coffee, Pink Pepper - Heart Notes: Orange Blossom, Jasmine, Vanilla - Base Notes: Patchouli, Cedar
Denne Black Opium parfymen av Yves Saint Laurent kommer på Kicks denne uken, anbefaler dere å ta en tur innom for å  lukte på den!