hits

februar 2017

Bridal styling

Long time no see, eller hva? Her kommer det endelig bildene av den vakre bruden jeg stylet i Oslo for noen dager siden. En del av dere har merket at jeg ikke lenger deler bilder av brudestylinger osv i det siste. Det er to årsaker til det. 1. At jeg har for mye annet å gjøre når det kommer til bloggen og mine sosiale medier sider. 2. Jeg er blitt nødt til å ro ned styling jobber ettersom jeg fremdeles har problemer i begge skuldrene mine og betennelse i begge armene. Jeg stylet denne bruden fordi hun skulle gifte seg med min kollega og fordi jeg uansett skulle på bryllupet. Da ønsket jeg å bidra med noe og det ble dette, som jeg føler meg mest trygg på hihi :)  Bruden og brudgommen var kjempe fornøyde med det jeg gjorde, håper dere også liker det:)

Nydelig, ikke sant?

You know you travel a lot when..

.. you constantly have your baggage in your room ready to get packed!

Heisann! Har dere hatt en bra dag så langt? Jeg har selv hatt en super koselig start på denne dagen. Med en deilig frokost og kaffe med mine søstre. Etter det satt jeg meg ned for å booke tur til Kurdistan. I det jeg booket tur, kom en annen søster av meg i døra (som først så meg i dag etter at jeg kom hjem fra Oslo i går) og sa: Hva gjør du her sånn egentlig? Kan ikke du bare få et eller annet rom på flyplassen og bare bo der? Haha, hun er tydeligvis lei av at jeg nesten ikke er hjemme. Det sa hun, før hun fikk vite at jeg nettopp hadde booket en ny tur, da hun kom bort til meg og så at jeg hadde booket ny tur, gikk hun bare bort og sa "flypass neste, ditt nye hjem" haha. Jeg savner å bare være hjemme selv, men jeg er like glad i å reise så hihi, så  ikke lett dette gitt! MEN HEEEEY, jeg skal til hjemlandet om ikke så veldig lenge. Så det er bare å begynne å pakke igjen det haha!
 

Back home

Hjem kjære hjem! Da har jeg endelig kommet meg hjem igjen etter en helt fantastisk og uforglemmelig helg i nydelige Drammen! Nå skal jeg pakke ut kofferten min, men ikke fjerne selve koffertene ettersom jeg snart skal reise igjen. Neste gang jeg skal til flyplassen er destinasjonen forhåpentligvis hjemlandet. Gjett om Gilan gleder seg til det da dere! Jeg skal bli der lenge denne gangen og for første gang på nesten 17 år, skal jeg endelig feire nasjonaldagen i hjemlandet igjen. Det er kanskje noe av det som jeg gleder meg mest til å oppleve denne gangen. For å ikke snakke om all den kvalitetstiden jeg får med familien mens jeg er der. Mamma og pappa har allerede reiser dit, det gjør hele turen enda mere spennende og morsom! Iiiiik, dette blir bra:D! Men ikke mer om det nå, nå skal jeg komme meg på trening, så slappe av og kose meg etter det med familien!

Over har dere forresten en liten sneak peek på det ene antrekket jeg hadde til henna, flere bilder kommer i morgen!

(c) Asma

 

Feeling comfortable

Sponset opphold

God lørdag morgen! Herlighet hvor utrolig deilig det er å få god natt søvn etter en lang og stressende dag. I mean, what would I do without your comfy bed Comfort hotel? Jeg har sovet som en stein de to siste nettene og det er takket være Comfort Hotel union brygge i nydelige Drammen! Som mange av dere allerede har fått med seg, så reiste jeg til Oslo for to dager siden, så drammen for å være med å feire bryllupet til en god venn av meg. I går var det hans henna kveld og i dag er den store dagen hvor han skal gifte seg! Jeg har stylet hans kommende kone i går og skal style henne i dag også som en liten gave fra meg hihi!


Etter at jeg snappet  Comfort hotel første kvelden jeg var her, fikk jeg en del meldinger fra dere som lurte på hvor jeg var. Jeg er som sagt i Drammen og sover på  det kule rocke hotellet Comfort Hotel Union brygge!  Hotellet er nytt, moderne og innbydende. Her er det knallgode senger og helt herlig frokost! For å ikke glemme å nevne den gode servicen man får! Også er hotellet super sentralt med nydelig utsikt! AH, alt er så topppp!:D


 Den senga her dere.. Den skal jeg ta med meg hjem!
Glitzy and girly, me love!
Men dere, nå skal jeg snart ta i mot bruden! Så skal jeg ordne meg selv etter at jeg er ferdig med henne, så skal vi komme oss på bryllupet! Til da, ønsker jeg alle dere en super avslappende og deilig helg videre!

Effektiv dag

Hei fra Draaaammmmeeen! For min del så har dagen i dag vært definisjonen på ordet effektiv. Gud som jeg har stresset rundt i Oslo i dag. Så mye som skulle gjøres på så kort tid, crazy men super effektiv dag og det liker jeg! De av dere som følger meg på snap, har sett litt (ja bare litt av det) jeg har fått gjort i dag. Jeg og min venninne Asma stod opp tidlig i dag for å rekke alt det vi skulle gjøre før vi skulle avslutte dagen med å forlate Oslo! For å si det sånn da dere, begge kunne så vidt bevege på seg etter å at vi sjekket inn på hotellet her i Drammen! (Mer detaljer om hvor vi overnatter med bilder kommer på bloggen i morgen). Følg meg gjerne på snap om du ikke kan vente hihi, Gilansharafani heter jeg på snap!

Nå skal vi bare ta å legge fra oss alt og gjøre bare en ting: SLAPPE AV! God natt engler!

New makeup look: Sweet chicks

Heisann og hoppsann! Har dere det bra? Personlig så jeg er dødssliten etter dagen i dag. Jeg sov få timer i natt og har i tillegg reist til Oslo. Kom faktisk i døra for litt siden og da tenkte jeg det er ok å oppdatere dere før jeg skulle legge fra meg alt for å slappe litt av. Mange trodde jeg skulle reise til hjemlandet etter å ha sett snappene mine fra i dag, så jeg vil bare si det var Oslo jeg skulle til og ingen andre steder hihi. Jeg skal være her i et par dager og kose meg som bare det å ha masse kvalitetstid med bestevenninna mi Asma før vi to sammen skal på et bryllup i helgen. Til en god venn meg! Mer detaljer om de kommende dagene kommer på bloggen i morgen:D


Her har dere forresten flere bilder og produktliste av looken jeg lovet å dele med dere i morgen! I hope you will like it!

FACE

MAC Strobe cream

GEORGIO ARMANI Powerfabric foundation

NYX cosmetics Love contours all palette

NYX cosmetics Sweet chicks rouge palette

THE BALM Bahamas Mama Bronzer

EYES

NYX cosmetics Warm Natural eyeshadow palette

ABH Brow Powder duo in soft brown

Huda beauty lashes in Farah

LIPS

Vice lipstick in safe word​
  •  Hva syns du om denne looken?

Girls night out

UUPS, skrev dette innlegget for mange timer siden men glemte å poste hihi!Heisann fra Trondheim, som har helt fantastisk vær i dag! Nesten så det minner meg litt om hjemlandet om vinteren. Litt snø, nesten klar himmel og sol! Deilig:) Så dere, i dag har jeg stod opp en time tidligere enn det jeg vanligvis pleier. Jeg skal ikke si nøyaktig hva tid det var, for det vil nok sjokkere mange.. men det var ikke tidlig haha. Uansett, jeg har vært effektiv og svart en del mailer i dag og tatt noen telefoner. Akkurat nå driver jeg å gjør meg selv klar til en kveld med jentene her i Trondheim. Vi har snakket om denne kvelden  i flere måneder og nå har vi endelig funnet en dag hvor det passer neste oss alle. Så jeg gleder meg til i kveld, en koselig middag så et eller annet aktivitet etter det som vi enda ikke helt har bestemt oss for hva:D


Over har dere forresten et bilde av den ene looken jeg hadde her om dagen. Enten senere i kveld, eller i morgen så kommer jeg til å dele flere bilder med produktliste! So stay tuned og ha en fantastisk kveld videre enn så lenge! 

My Favorite Foundations right now

 Her kommer det et veldig etterspurt innlegg om mine favoritt foundations akkurat nå! Mange av dere vet at jeg er veldig kresen når det kommer til base og hudprodukter generelt. Mest fordi jeg har sensitive hud og ikke tåler alt. Derfor så pleier jeg å forholde meg til få daglige hudprodukter. Nå skal jeg fortelle dere om noen av mine favoritt foundations som har bra dekkeevne som jeg har brukt jevnlig i den siste tiden. 
ESTEE LAUDER - Double Wear

Dette er en foundation jeg begynte å bruke først i fjor. Som kanskje dere har merket i de produktlistene jeg har delt på bloggen i det siste, så har jeg brukt denne ofte. Rett og slett fordi den dekker bra, har bra holdbarhet og føles samtidig lett på huden. Denne går til alle hudtyper og beskytter huden med solfaktor 10!

GIORGIO ARMANI - Power Fabric

Denne foundationen er en bra kombinasjon på lett men samtidig full dekkende (matt) finish foundation. Denne har jeg nettopp fått testet ut, men både jeg og huden min elsker den! Det jeg liker ekstra godt med denne foundationen er det at den  har SPF 24 også kommer den i hele 20 forskjellige farger! Fantastisk eller hva?

URBAN DECAY- Naked Skin 

Dette er en super lett og fluffy foundation som dekker bra uten at man føler man har så mye på huden. Den er oljefri og smelter utrolig godt i huden og ser bedre og bedre ut i løpet av dagen. 

Hvilken foundation bruker du og hvorfor?

50k x 2

Heisann og morgen! 

Håper dere har hatt en god natt søvn og en bra dag så langt. Selv så våknet jeg for ikke så lenge siden og er fortsatt små trøtt til tross for mange tunge søvn timer i natt. Får aldri nok søvn jeg hihi! Men dere, tenkte å dele en hyggelig nyhet med dere. For et par dager siden passerte både Youtube kanalen min og Facebooksiden min hele 50 000 likes og subscribers! Helt utrolig hvor fort dette går og utrolig morsomt at de vokser samtidig! Så jeg vil bare si tusen takk til alle dere som støtter og motiverer meg til å fortsette med dette. Gil familiy is getting bigger and I´m proud mummy haha! 

Nå skal jeg sminke meg og dra ut for å møte min fine mamma til lunsj og litt shopping! Ha en strålende dag dere!


(c) Asma
 

The plums

FACE

MAC Strobe cream

GEORGIO ARMANI Powerfabric foundation

NYX cosmetics Love contours all palette

THE BALM Bahamas Mama Bronzer

EYES

URBAN DECAY Moondust Diamond Dog

LIPS

NYX cosmetics Pro lip cream palette The plums
Hva syns du om denne looken?
 

What a feeling!

Heisann fra energiske Gilan! JEG HAR ENDELIG KOMMET MEG PÅ TRENING IGJEN OG VET DERE HVA? Det føles deilig! Haha, dere aner ikke hvor lykkelig og energisk jeg blir av trening. I hvert fall når det går et par uker uten trening, da føler jeg meg som verden lykkeligste når jeg er i gang igjen. Jeg trodde ikke jeg ville orke det i kveld, ettersom jeg stod opp tidlig og jobbet i mange timer i dag. Men hey. jeg kom nettopp hjem fra en kjempe effektiv treningsøkt med dama til broren min and what a feeling u guys!! Nå skal jeg hoppe rett i dusjen. Eller før det, skal dere få en liten sneak peak på dagens antrekk. Til resten av bildene med detaljer kommer på bloggen i morgen! Ha en fortsatt bra kveld videre og vi blogges hjerter!


(c) @Re.zan
 

Trondheim

God søndag fra Trondheim! Da har jeg endelig kommet meg hjem igjen etter en god del uker i Oslo med jobb, moro og en del stress. Jeg har hatt det kjempe fint, men jeg har savnet familien og ikke minst senga mi utrolig mye hehe. Så mye, at jeg våknet først for litt siden. Deilig å kunne sove ut, være lat og ikke stresse noen dager. Jeg er enten eller, enten så har jeg det kjempe travelt og stressende eller så.. ja, har det som jeg har det nå. Skal spise en sen frokost snart, prøve å pakke ut de tre koffertene jeg tok med hjem fra Oslo. Så har jeg kjempe lyst til å komme meg tilbake på trening allerede i dag. Men jeg vet ikke hvor realistisk den drømmen er med tanken på at vi skal tilbringe kvelden hos familien. Derfor så tar vi det som det kommer vi! Så oppdaterer jeg mere på Snap, for de av dere som ønsker å se hva det blir til hihi: Gilansharafani heter jeg der. Hva er dine planer i dag?

Oslo Runway Day 2!

 

God kveld! Vel, dette innlegget skulle egentlig bli publisert tidligere i dag, men de gangene jeg tok fram Macen min for å dele innlegget var det enten dårlig nett der jeg var, eller lite batteri på Macen. Så nå er jeg endelig hjemme hos min søster med både nett og batteri på Macen og klar til å poste bilder fra dag to av Oslo Fashion Week med dere. 

Dag to ble litt stressende ettersom jeg måtte gjøre en styling jobb på dagen. Jeg våknet tidlig på dagen, for å forberede meg litt  før jeg dro til salongen. Jeg gjorde jobben min så kom jeg tilbake til hotellet, sminket meg, fikset håret og kom meg til Sentralen for å møte resten av gjengen for å se på en show sammen. Etter det dro vi på The Thief og spiste en god og koselig middag sammen. Og ja dere, jeg gikk for mine egne krøller den dagen:D
Håper dere har hatt en flott dag så langt!

God natt <3

#oslofashionweek #oslofashion #moteukenioslo #motoeuken #gilmakeup

Oslo Runway day 1!

Sponset innlegg

Hei hei heeei! God dagen fra Oslo:) Da kan jeg endelig senke skuldrene litt og puste ut etter to kjempe morsomme men herregud så travle dager! Redken, Tusen takk for alt! Jeg har hatt det helt utrolig med dere! Jeg har alltid vært super fan av behind the scenes når det kommer til film, så det å være backstage på noe så stort som Oslo Fashion Week har vært litt sånn uvirkelig for meg. Det å være backstage å se mange jobbe hardt i team for å skape noe bra er kjempe inspirerende for meg å se. Under får dere sett en del bilder fra dagen 1 av Oslo Fashion Week, både fra backstage og noen av showene!


Søte Charlie and mua!

Anne Karine T åpnet moteuken med en helt fantastisk show!

This Swedish babe @Salemidrias from Sweden!


RedkenHeros! @Rockstarcharlie, @h3dd & @salemidrias! Can we just..? Lovely eye art 

Se hvor fin Chioma var på håret den første dagen!


<3 

#oslorunway #oslorunway2017 #oslofashionweek #redken #redkenhero #redkennordic

Oslo Fashion Week Next!

Jeg er Redken ambassadør under Oslo Runway

God tirsdag morgen dere! Wow, snakk om ha sovet godt i natt dere! Thon hotell skal ha for sine deilige senger haha. Fordi jeg har stresset  meg hjel og surra litt rundt den siste uken, så har jeg glemt helt å fortelle dere om at jeg skal være Redken ambassadør under Oslo Runway! I know, det er kjempe spennende og ikke minst kult å bli invitert på noe så morsomt som moteuken i Oslo! At jeg har glemt å nevne det til dere sier litt om hvor mye jeg har hatt på planen de siste dagene. Men hey, here I´m! Jeg har allerede hatt en helt fantastisk koselig middag med Resten av Redken temaet i går kveld og det er rett før vi skal møtes nede for å komme oss til backstage hvor vi selv skal bli stylet på håret av Redken og se modeller bli sminket og klar til de forskjellige showene! Jeg GLEDER meg!:D


Under kan dere se bilder av gårsdagens sminke. Jeg kan love dere at jeg brukte en god del tid på den lineren! Går nesten aldri med eyeliner lenger, så hver gang jeg skal ha det bruker jeg år og dag på å få det jevnt og fint haha! Syns dere det ble bra?

 

Jeg er i TeenVOGUE!

Ja, du leste helt riktig! Her om dagen fikk jeg helt plutselig masse meldinger fra mine følgere på blant annet Instagram, hvor de hadde funnet et artikkel om meg på TennVogue! I was like "whaaaaat?"! Det var selvfølgelig om denne krøllevideoen som jeg lagde i fjor som skapte en del diskusjoner. I videoen viser jeg en no-heat krølle teknik. Etter at videoen kom ut eksploderte kommentarfeltet på blant annet Instagramen min, hvor da mange mente at teknikken jeg brukte het Bantu Knots og at jeg burde kalle videoen etter det. Jeg hadde aldri før hørt om at det fantes noe som het det og visste heller ikke at det var en Afrikansk frisyre. Det eneste jeg visste før jeg faktisk bestemte meg for å filme videoen var at det jeg hadde tenkt å gjøre var en gammel teknikk, som selv våre oldemødre brukte i gamle dager for å få krøllete hår. Så det hele ble litt kaotisk, ettersom jeg aldri gikk ut med "Bantu knots".  Men bare brukte det som en slags teknikk for å få stort krøllete hår uten å skade håret med varme. Det ble store saker ut av det og mange forskjellige meninger. Selv Cosmoplitan skrev om det. Noe som ga meg hele 20 000 nye følgere i løpet av et par dager! Jeg mente jo aldri å være rasistisk eller frekk mot den Afrikanske kulturen og valgte derfor (av respekt) å kalle teknikken Bantu knots, selv om jeg aldri gikk ut med frisyren og BARE brukte det som en teknikk. 


Uansett, TeenVOGUE har også skrevet om saken og den kan dere lese her! Det var godt å se at ikke alle var like negative til videoen, etter at store magasiner skrev om det og store profiler og sider på FB og Instagram delte videoen. 


 


Her er videoen alle snakker om:

OOYOJK2fsmQ

#Teenvouge #gilmakeup #curls
 

Outfit: Rush

OMG, jeg ligger rett ut etter dagen i dag! Gud for en dag sier jeg bare. Eller ok, skal ikke overdramatisere noe mere bare for at jeg måtte opp tidlig i dag haha! Som mange av dere skjønte og så på snap, så hadde jeg en brud i dag. Jeg måtte derfor opp så tidlig som klokken 06.00! Etter at jeg ble ferdig med henne, dro jeg og venninna mi Asma ut en tur for å spise så satt vi på en kafè og jobbet i par timer. Da vi kom hjem, hoppe vi i dusjen etter hverdagen og ble heeeelt nedslått etter det. Nå ligger vi to godt pakket i varme klær med en koselig og myk teppe over oss mens vi hører på musikk. AH, beste som finnnns! Det å slappe helt av etter en lang dag. Ligger vi her i  kvarter til, så tror jeg begge ender i drømmeland. Før det skjer, så ville jeg dele et antrekk med dere som jeg hadde her om dagen:)

COAT   Acne Studios

SWEATER Ginatricot

SCARF   Veromoda

SHOES  Vegabond

PURSE Guess

SKIRT Zara

Photos by @Gambitsky

Hva syns du om dette antrekket?

Det eneste som hjelper meg når jeg har det så ille som nå..

Sponset behandling

God fredag alle sammen! Helt siden jeg kom til Oslo i midten av januar, har jeg følt at jeg er blitt verre og verre når det gjelder smerter i nakken og ryggen. Jeg har også kjent at betennnelsen i skulder og armene har sakte men sikkert kommet tilbake. Noe som påvirker humøret mitt, dagen min og sist men ikke minst jobben min. Stress, mange timer med jobb og dårlig holdning er noen av hovedårsakene til de smertene jeg har. Selv om jeg prøver så godt jeg kan med å ta pauser, ha riktig holdning når jeg jobber og strekke ut, så føler jeg at det ikke hjelper så mye. Det eneste som hjelper meg når jeg har det så ille som nå, er gutta på Klinikk For Alle - Helsfyr! Hver gang jeg drar de får jeg ikke bare behandling, men også mange fine tips til hvordan jeg selv kan gjøre det enklere og bedre for meg selv når jeg ikke får tid til å dra til dem. Det som har plaget meg mest i det siste er nakkesmerter som har ført til hodepine. Jeg kan ikke beskrive med ord om hvor ille den hodepinen føles. Det er så ille at jeg faktisk sliter med å sove og fokusere. Så ille at jeg blir plaget av minste lille lyd som jeg hører. Noe som overhode ikke er meg i det hele tatt! Da jeg var innom Klinikk for Alle på Helsfyr, tok Tor Smeby (som er kiropraktoren min) et ultralyd av nakken min før han begynte med selve behandlingen. For å si det sånn da dere, det var painful men veeeeldig verdt de smertene med tanken på hvor mye det minsker stive muskler og smerter dagen derpå. 

Hver gang jeg er ferdig hos Tor, går turen direkte til Martin B. Mathisen som da er akupunktur.  Selv om jeg ikke er så glad i akkurat nålebehandling, så var det nødvendig at jeg tok det ettersom nakken min var for øm og ille til å bli tatt for mye på av kiropraktor etter en så lang periode uten behandling. Det måtte derfor nåler til for å løsne opp de musklene litt. Martin vet hvor mye jeg har hater nåler, derfor så bruker han alltid de minste nålene når han behandler meg hehe! 

Jeg skal på flere behandlinger i neste uke, om jeg ikke blir bedre, så blir jeg nødt til å ta en liten pause fra alt for å slappe av før det blir verre enn det som er nå.

Jeg håper at de av dere som sliter med det samme som meg ikke tar det for gitt og går til behandling! Det er så viktig å høre på kroppen  og ta vare på seg selv! <3

#klinikkforalle #klinikkforallehelsfyr

NEW VIDEO: Contour, highlight & baking

 
Her kommer det endelig den videoen jeg har jobbet med de siste dagene! Den ble egentlig ferdig i går, men jeg rakk ikke å laste den opp som planlagt hihi. Dette er en veldig etterspurt video, så jeg håper den faller i smak og at dere liker det! I videoen viser jeg produkter jeg bruker, skriver derfor ikke produktliste denne gangen:)
 
 

Lunsj med Lancôme

Hei 1. februar! Som kanskje en del av dere fikk meg seg på snap og Instastoryen min i går, så var jeg og en rekke andre bloggere og youtubere invitert til et kjempe koselig lunsjevent med Lancôme på Grand hotel! Der fikk vi masse godt servert, fikk en presentasjon om nyheter og fikk møte Lancome sitt offisielle makeupartist Henrik Steen. For en inspirerende mann sier jeg bare! Jeg var så heldig og fikk tatt en prat med han og gjorde det til en kort video intervju, stay tuneeed for en ny video;)

Vi blogges senere <3