hits

mars 2013

GIVEAWAY - YSL LEPPESTIFT

VINNEREN FOR DENNE KONKURRANSE ER NÅ PLUKKET. TAKK FOR DELTAGELSEN!

Som takk til alle dere fine lesere, ville jeg nok engang ha giveway på bloggen min igjen. Det jeg gir bort denne gangen er igjen en YSL Peach Passion Rouge Volupte leppestif. Siden flere stemmer gikk til den!:) 

Alt det du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å legge igjen en kommentar på dette blogginnlegget med ditt navn evnt. mail adresse og skrive at du er med. Du trenger ikke å være blogger selv for å være med i trekningen, alle kan være med på dette;) Jeg trekker en vinner i løpet av uken, så her gjelder det å kaste seg med så fort så mulig;)


Bildet lånt fra google. Leppestiften er i denne fine og freshe fargen.

LYKKE TIL!
-Gila

Gårsdagens date i bilder

Hello dere
Sitter her og ser på LFC kamp sammen med Dino, mens jeg skriver dette innlegget, så digg at vi leder! Tilbake til temaet: I går hadde jeg som sagt ei brud som heter Mihriban, kommer til å legge ut bilder av henne enten senere i kveld eller i morgen. Hun var så utrolig fornøyd med stylingen som gjorde at dagen min fikk en like bra start som hennes! For å vær helt ærlig så klarte jeg å overraske meg selv med det jeg gjorde i går, jeg satt og så på bildene etter at hun dro fra salongen i går og tenkte: What.. når kunne jeg fikse slike ooppsett? til tross for å ha sovet i nesten bare 5 timer, følte jeg at det gikk veldig veldig bra! Etter at jeg kom hjem fra salongen sov jeg først i to timer siden jeg hadde sovet så lite, så fikset jeg meg og dro ut med ei venninne som heter for Julia senere på dagen. Vi gikk litt rundt i Oslo, tok et par bilder så satt vi oss ned på Friday´s for å spise. Både jeg og henne var så utrolig sultne at vi nesten ikke kunne vente på maten, derfor bestilte vi for tre personer hihi. For å si det sånn: Jeg var kvalm mett helt til i dag tidlig!


Senere i dag skal jeg legge ut min tredje giveaway på bloggen, som da er en YSL leppestifit. Dere husker vel når dere ble spurt om å få velge hva nesten giveaway skulle være? Så, om du ønsker en YSL leppestift i posten må du komme deg inne på bloggen min senere i dag og melde deg på! :D

For dere som venter på Smashbox sminkevideo: Jeg har begynte å klippe på den, ikke så lenge til den er ferdig:)Håper at dere har hatt en like bra dag som meg i går, nå snart skal jeg og Dino på trening!:D Blogges.
-Gilan

 

Svar på spørsmålsrunden om hår!

Hello dere. Jeg kom nettopp hjem fra daten jeg hadde med pene Julia! For dere som lurer på hvem hun er, så er hun ei jeg ble kjent med når jeg var på en sminkekurs for to uker siden! Jeg har nå forresten endelig svart på spørsmålsrunden om hår. De spørsmålene jeg føler jeg har svart på 100 ganger før, svarte jeg ikke på igjen!

 

Vet du hvor langt håret dit er?
 - Har aldri målt det. Men jeg tror det er cirka 50 cm.. 
Hvor mange ganger i månden eller i året farger du håret?
- Farger sjeldent, men i det siste har jeg tatt ettervekst cirka 1 gang i måneden.


Hvordan forebygger du slitt hår?
-Klipper tuppene ofte og bruker hår kur minst en gang i uken


Eventuelt oppnå volumet?
- Jeg har krøller, krøllete hår har som regel mye volum i seg siden hårene er tykke og ikke så rette.

 

Hvilket naturlig hårfarge har du?


Gammelt bilde


Har du arvet de krøllene fra familien, er det noen andre i familien din som har såne krøller?
- Ja det har jeg! Tror jeg har arvet det av min tante. Jeg og 4 andre av mine søstre har slike krøller
J

Hvilket hårfarge altså merke bruker du mest?'
- Kommer an på. Farger aldri hjemme lenger, så husker ikke hva jeg brukte å bruke. Anbefaler frisør om du skal farge i så fall
J

Klipper du den? eventuell hvor mange ganger i måneden?
- Skal klippe en gang i måneden herav
J


Hvordan steller du håret, daglig?
-Kommer veldig an på hva jeg skal, hvordan hår dag jeg har osv. 


- Hvordan er ditt naturlige hår/krøllene dine?

Her har dere et bilde hvor jeg har 100% mine egne naturlige krøller.


Har du brukt marocan olje som de selge i vita? eventuelt andre olje produkter som du anbefaler?
- Ja, den er ganske god. Men jeg har for det meste brukt en som heter for Diamond.

Hvem er din forbilde angående hårstyle, hvilket stjerne ser du opp til når det gjelder hår?
- Beyonce og mange arabiske sangerinner.


Beyonce og Miryam Faris er to av stjernene jeg tar mye inspirasjons fra:)


Får du inspirasjon fra noen?
- Arabiske stjerner, i hvert fall når det gjelder hår farge.


Extensions?
- Aldri brukt det

Hvilke produkter bruker du?

- Bruker mye forskjellige om du mener generelt av hva jeg bruker av hår produkter. Så jeg vet ikke hva du mener! L


Du har så fint hår ! woooow! Hvilken shampoo bruker du? Har du no tips for hårpleie eller noe ? selv sliter jeg veldig med hårtap, har fått tynt hår. Jeg har også mistet glansen i håret. Føler meg så oppgitt.. Jeg har kjøpt hårprodukter for over 700 kr ...
hva skal jeg gjøre : (?
- Tusen takk først og fremst. Jeg bruker vanlig shampo + sølv shampo en gang i uken, for å få frem den naturlige fargen i håret. Utenom det kurere jeg håret ned en gang i uken. Hm.. det kan være mange forskjellige grunner til hårtap. Det kan være alt fra du ikke får i deg nok vitaminer, ubalansert kosthold til arv. Men om det såpass ille, så syns jeg du skal kontakte legen din istedenfor å bruke masse penger på produkter uten at de nødvendigvis hjelper

 

Har du noen tips til hvordan det kan bli lengere fortere?

- Jeg tror ikke man kan få håret til å vokse raskere, selv om det har vært en del snakk om fast shampo osv. Jeg tror det er slik at hvis man får i seg nok av riktige proteiner, så skal håret vokse normalt. Kosthold er veldig viktig når det gjelder hår. 


Kan du lage hårvidioer?

-Klart!

Hvordan får du sånne krøller?


- Jeg er født med slike krøller. Så jeg har masse krøller selv uten å gjøre noe med håret. Men for å få de til å se bedre ut, bruker jeg å tørke håret forsiktig med hårføner og bruker alltid en olje som demper ned hårene som stikker ut. Noen ganger når jeg ikke får nok tid til å tørke det riktig, bruker jeg å bruke krølltang, med smal ende til å definere krøllene litt bedre.

Tips til hvordan man kan få glans i håret (glansfullt hår)?

- Den jeg bruker heter straight sexy hair og kan kjøpes på alle frisør salonger. Den brukes egentlig for å rette u håret, men jeg bruker den også når jeg krøller håret mitt. Den gir mye fukt og glans til hår.

 

 

Tror du at jeg vil få like krøller som deg, om jeg tar permanent?
- Det tørr jeg helt ærlig ikke å svare på. Ut fra det jeg har sett på mine venninner og kjenninger, så er permanent noe jeg ikke anbefaler!

Hvordan får man langt hår?
-Svare på nesten det samme litt lenger opp. Men Kure en gang i uken, bruke varmebeskyttelse når du retter det ut eller krøller. Få i deg nok vitaminer og sist men ikke minst: klippe tuppene engang i måneden.

Jeg har langt hår helt til brystene og det begynner å bli slitt og jeg vil ikke klippe hår siden det er langt.. Hva burde jeg gjøre?
- Jeg syns du skal klippe tuppene litt, og unngå for mye føning og ting som er skadelig for hår.


D har fin blogg og digger håret ditt.
- Tusen takk !:D

 

Jeg vil gjerne se hvordan du krøller håret ditt, Gilan! Håper du kan lage en video om det :)
- Siden flere har spurt om dette kan jeg helt sikkert gjøre det også! Til jeg får tid:D

 

Ha en fortsatt fin kveld videre dere;)
-Gilan

Jobb: Brud styling

God morgen kjære dere.

Japp, dagen min startet kanskje litt tidligere enn hva jeg er vant til, selv på lørdager når jeg har kunder. Jeg har en kunde om ikke så lenge, som skal bli fikset av meg for hennes store dag. Dere husker kanskje henne fra et av innleggen jeg la ut sist uke. Mihriban, som også var hos meg i forrige uke for hennes henna kveld. Jeg gleder meg så synsykt mye til å få style henne i dag også. Jeg er sikker på at hun kommer til å være ei av de vakkreste brudene som fins. Vi har verken testet ut hår eller sminken hun ønsker til idag, men siden jeg sminket henne sist uke og hun var fornøyd mente vi begge at test ikke ville vært nødvendig! Nå må dere ønske meg lykke til, for dette er viktige saker!;) Legger ved et bilde av henne fra sist gang hun var hos meg.


Senere i dag kommer jeg til å legge ut svarene på hår spørsmålsrunden, så skal jeg på date med ei vakker jente som heter for Julia!Blogges senere:)
-Gilan

New in!!


Bildene under er det jeg kjøpte i forrige uke, tror jeg det var? Jeg hadde tatt bildene men fikk aldri tid til å legge de ut. Nå får dere sett hva det var jeg kjøpte! Gleder meg til å kunne bruke skjørtet med fargerike overdeler når solen skinner! Jeg er blitt skikkelig glad i blonder, blondeklær er så romantiske og sommerlige:D

Blonde skjørt: Bik Bok


Only

Bik Bok

God natt
-Gilan

What a beautiful day

Startet dagen med....auuuuu!!! Jeg er stiv som ei krukke etter gårsdagens trening! Det verste er når jeg glemmer at jeg er stiv i kroppen og setter meg brått ned eller beveger fort på meg. Men wow for en følelse. Det var så utrolig deilig å trene igjen i går, jeg hadde så mye energi og så glad for at jeg endelig er i gang med trening igjen! For dere som lurer på hva jeg trente i går: Jeg tok kardio først, så stumpen og mageøvelser. Men lårene og hoftene er der jeg kjenner mest nå. Grur meg til i morgen da vil jeg i hvertfall kjenne det! Men, snart om få minutter må jeg fikse meg fordi jeg og Dino skal ut en tur i solen først, så skal vi til svigerfamilien for middag. Gleder meg!! 

Jeg skal forresten svare på spørsmålsrunden om hår i morgen!:)

Dine planer for i dag?
-Gilan

PARTY MAKE-UP + PRODUCTS

Dere husker vel bildene jeg la ut av Newroz festen jeg var på sist søndag? Bildene under er av sminken jeg hadde den dagen. Som kanskje flere av dere husker så hadde jeg gull kjole og brun "vest" over. Derfor valgte jeg å ha mørkebrun og gull øyenskyge. Jeg bruker vanligvis å ha den mørke skyggen lenger inn i øyekanten. Men denne gangen ønsket jeg litt mere ren øyenskygge og valgte derfor å ha litt mindre mørk øyenskygge over hele øyelokket og brukte heller noen store og lange vipper for å få looken til å se mest mulig " naturlig" ut.


PRODUCTS:

Face:
Mac primer
Smashbox foundation
Samshbox powder
Id bare minerals warm rouge

Eyes:
Chanel eyeshadow pallete
Maybelline eyeliner
Mac karbon black eyeshadow
Mac false lashes mascara

Lashes:
Mac

Lips:
Mac - Myth

Hva syns du om looket?
Bruker du noen av disse produktene selv?

-Gilan

Spring outfit

Hadde helt glemt å sette ut disse antrekksbildene. Asma og jeg var ute sammen i forrige uke og da tok vi noen antrekksbilder sammen! Det var utrolig fint vær den dagen og da tok jeg selvfølgelig på meg min nye trench coat. Husker dere når jeg skrev om at jeg var litt usikker på om det var min type stil? Jeg elsker den nå og kommer nok til å bruke den mye fremover!
Jeg er forresten i skikkelig treningsmodus i dag, har jo ikke trent ordentlig som jeg pleide å gjøre. Planen er å begynne fra og med 1. april, men jeg kjenner at kroppen er klar for litt mosjon idag! ;)

Til de av dere som feirer påsken, så ønsker jeg dere en fin påske med masse kos og godteri:)Trench coat: Zara // Blazer: H&M // Skjorte: Monki // Bukse: Bik Bok

Ha en fin dag dere, så blogges vi senere!
-Gilan

NEW STEPS

Hei kjære dere.
I dag var min sist dag hos Arous brudeskjole salongen. Jeg valgte å slutte der for å kunne jobbe med det jeg trives aller best med. Fra og med i dag kommer jeg mest sannsynlig til å jobbe med bare sminke og hår. I perioden hvor jeg jobbet med flere ting samtidig, klart jeg ikke helt å fokusere 100% på sminke, som betydde mest for meg. Jeg gleder meg til å bare fokusere på min fremtid som makeup artist nå og gleder meg til å ta nye steg hver dag og komme et steg nærmere drømmene mine for hver dag det går. Dette sa jeg til Dino tidligere i dag: Jeg har egentlig aldri vært en drømmer, men i det siste har jeg elsket å drømme meg bort, for jeg merker for hver gang jeg setter meg nye mål så oppnår jeg de ved å gjøre en skikkelig innsats. Det høres ut som en klisje, men det er faktisk realiteten.

Jeg hadde forresten to kunder som skulle fikse øyenbrynene sine hos meg i dag. Begge var veldig fornøyde, det gjorde selvfølgelig dagen min enda bedre. Jeg og Dino feiret denne dagen med en lang tur ned akerselva, spiste is og koset oss i solen!


Dere kan forresten bare glede dere til de fantastiske konkuransene jeg kommer til å ha på bloggen nå fremover! Life is good!
-Gilan

Spørsmålsrunde om hår!!!

I det siste har jeg hatt litt dårlig tid til både blogging og å svare på alle de spørsmålene som dukker opp på kommentarfeltene! Siden mesteparten av spørsmålene er om håret mitt, om det er mine krøller, hvilken produkter jeg bruker, hvor jeg har farget det osv osv osv, har jeg nå samlet noen av de hår spørsmålene fra dere fra de to siste innleggene og har nå bestemt meg for å svare på de i eget innlegg. Der hvor jeg også skriver om hva jeg bruker av produkter, hvordan jeg får til krøllene mine osv. Et innlegg bare om hår for alle dere hår/krølle elskere! Jeg føler jeg har svart på de spørsmålene flere ganger, men de dukker opp igjen og igjen av nye lesere. Så om det er noe mere du lurer på som har noe med:

*Mitt hår å gjøre
* Ditt hår
* Farge
* Produkter

å gjøre så kan du spørre om det i innlegget her. Slik at dere som lurer på diverse ting om mitt hår får ett svar og jeg slipper å bli spurt om det samme av nye lesere;) Under ser dere noen eksempel på det jeg har blitt spurt om i de to siste innleggen om håret mitt.

1. Hvilken shampoo bruker du? Har du no tips for hårpleie ellerno ? selv sliter jeg veldig med hårtap, har fått tynt hår. Jeg har også mistet glansen i håret.. Føler meg så oppgitt.. Jeg har kjøpt hårprodukter for over 700 kr ... hva skal jeg gjøre :( ?

2. Tror dette er det naturlige håret ditt? Det er bare elsk!!! Klarer du å krølle håret sånn her på andre? Jeg prøvde med krølletang fra MA.ST, men mislykka -.-!

3. Kunne du lage en hårvideo ?

4. Er alt håret ditt, eller bruker du extensions?
FYR LØS, HVA LURER DU PÅ OM HÅR?

-Gilan


 

NEW INN: Jeffrey Campbell foxy

I går når jeg var ute med Asma, måtte vi selvfølgelig gå innom DNA for å se på sko før vi skulle spise. Det var egentlig jeg som skulle vise henne disse skoene fra Jeffrey Campbell, det endte med at både jeg og henne gikk ut av butikken med hver sin sko par. Jeg har lenge siklet på disse Foxy skoene fra Jeffrey Campbell og i går etter at jeg prøvde de og så hvor gode de var å gå i, måtte jeg ta de med hjem. Jeg trengte noen tøffe hæler som jeg kunne bruke med både mørke og lyse antrekk. Disse er helt perfekt med tanken på hva jeg var ute etter. De er gode å gå i, har lengeden jeg ønsket også har de selvfølgelig den fine fargen som kan brukes til mye forskjellig. Ah.. jeg er så forelska! <3Har ikke jeg rett til å være forelska nå?
-Gilan

NEWROZ FEST I BILDER

Goood Morgen!
Da har jeg endelig fått tid til å legge ut bildene fra Newroz festen som var for to dager siden! Grunnen til at jeg ikke la de ut i går kveld, var fordi jeg var hjemme ganske sent siden jeg og Asma dro på date rett etter at jeg sluttet på jobb. For de av dere som ikke vet hvilken fest jeg snakker om, jeg skrev litt mere om den på forrige innlegg. Klikk HER for å lese litt mere om festen.

På bildene under ser du meg med noen av de pene leserene mine jeg møtte på festen. Fikk bildene tilsendt av de i går!;) Tusen takk for bildene kjære dere!:)Dere får ha en fin dag videre, så blogges vi senere i kveld! ;)
-Gilan

Gårsdagens fest

Her er en kort oppsummering fra gårsdagen min: Dagen startet fint og rolig hjemme med en deilig kurdisk frokost. Etter det dro jeg og Dino ut en tur for å drikke en kaffe og sitte i sola. Planen var å ha en deilig og avslappende søndag. Det endret seg med engang Dino snakket med sin far og han nevnte at det var Newroz fest senere samme kveld og at vi måtte komme oss dit. Faren mente at vi måtte prøve å kose oss litt og ikke bare jobbe, og deretter være hjemme.
¨Kom dere på festen¨, sa han:) Etter en liten prat frem og tilbake om vi skulle eller ikke, bestemte vi oss for å dra på festen. Jeg hadde ingen anelse om hva jeg skulle ha på meg, men etter å ha vært en liten tur i kjelleren, fant jeg en kjole som reddet dagen min. Festen skulle starte 18.00 og vi bestemte oss for å dra på festen, da var klokken rundt 16.00. Dere kan tenke dere stresset fra å ha en chill søndag til å ordne seg og dra på fest. Som jeg også sa til Dino på vei hjem : Det var verdt stresset! Selv om det var for mange mennesker der, så var det deilig å høre Newroz sanger igjen, danse litt og se gamle kjenninger. Den beste og mest uforventete delen av festen skjedde noen få minutter etter at jeg og Dino var fremme. Da kom det noen herlige jenter mot meg som hilste, spurte om de kunne ta bilde med meg og fortalte at de var faste lesere av bloggen min. Det var morsomt for det kom flere og flere etter hvert. Gjett hvor glad jeg ble? Pene og trofaste lesere, dere gjorde dagen min enda bedre, så takk til dere!

Jeg må bare få lov til å påpeke at jeg har verdens peneste og heteste lesere ever! Til de av dere som var å hilste på meg i går så vil jeg gjerne vise hvor herlige dere er til andre som er nysgjerrige, så om dere vil så hadde det vært veldig koselig om dere hadde sendt meg bildene fra i går, de dere tok sammen med meg. Så jeg kan dele det ut på bloggen;)
Dere kan sende det til gilan@gilmakeup.com // Hadde vært koselig, synes nå jeg:)

Dette er da kjolen jeg gikk i på festen i går! Resten av bildene fra festen kommer nok i løpet av uken! :D

Var du på festen i går?
-GIlan

NEW INN

Jeg tenkte å starte dagen med å vise dere noe mere av det jeg hadde kjøpt i forrige uke. Jeg skulle egentlig sette de alle ut samtidig, men de ser jo ikke like bra ut når de bare henger der! I forrige uke var jeg ute sammen med noen venninner, som jeg skal holde kurs for i april. Da fikk jeg Kasia til å ta et par bilder av meg på vei til restauranten. Trench coaten og skoene er noe av det nye jeg har på meg på bildene under. Jeg har egentlig aldri likt denne stilen helt, men ville prøve det ut for det. Snart om ikke lenge skal jeg og Dino ut en tur i det fine været, før solen gjemmer seg bort igjen!

TRENCH COAT: Zara // SKJERF: Mamma sin // STRØMPE: H&M // VESKE: Zara // SKO: Combinas

Har du kjøpt vårjakke i år.. hvis ja, hvor er den fra?
Gilan

KUNDE: FESTSMINKE

Her er bilder av kunden jeg hadde tidligere i dag, hun stråler nok på sin egen Hennafest akkurat nå! Dette er da nydelige Mihriban, jenta jeg skrevet om tidligere i dag. Klikk HER for å lese litt kort om henne. Jeg trenger vel ikke å skrive mere nå?

I´m Wordless.. Hva syns du?
-Gilan

Beauty is being the best part of yourself on the inside and out

Nå sitter jeg endelig her i solen med kaffe koppen og blogger. Med i solen mener jeg: Ligger på sofaen, har lamellgardinene borte fra de store vinduene og nyter solstrålene mot kroppen mens jeg skriver dette til dere nå etter den fine starten på dagen. Jeg startet dagen min med å sminke ei nydelig skapning for hennes henna kveld. Mihriban er virkelig ei av de fineste jentene jeg har sett i hele mitt liv. Tyrkisk blod, ikke rart eller hva? Hun skal gifte seg neste helg og bestemte seg i siste lite om at jeg skulle style henne til hennes henna kveld også, som er i kveld. Hun var rett og slett helt nydelig før jeg begynte og strålte enda mer når vi var ferdige. Jeg har tatt mange bilder og kan nesten ikke vente til å overføre de og dele de med dere senere i kveld! Synd dere ikke får sett hennes personlighet gjennom bildene, jeg tror det var hovedgrunnen til hennes skjønnhet.. for noen flinke foreldre!

I dag kom jeg til et punkt hvor jeg sa til meg selv: Gilan, det er dette du er skapt til å gjøre! Seriøst, jeg merker hvor ubeskrivelig glad jeg blir når jeg ser brudene gå smilende ut av salongen. Når flere og flere ringer meg og sier de er blitt anbefalt av mine tidligere bruder. Jeg ELSKER å style, sminke og ordne jenter for deres store dag, når de skal på fest, gifte seg, skal på sin første date osv. Å kunne være en del av den store dagen er mye i seg selv. Jeg har nå bestemt meg for å fortsette med dette. Jeg har jobbet innenfor mye forskjellig, men den gleden denne jobben gir til andre er umulig å se i en kles butikk for eksempel, eller inne på en kontor.  

 Denne søte lille kaktusen fikk Dino av meg i fjor, siden det er hans favoritt blomst. Koppen over fikk jeg av han når han var å så LFC kamp på Anfield for noen måneder siden. Så kaffen smaker ekstra godt i den! Hihi

 

Blogges,
-Gilan

HOME

Hjemme hos mor. I dag har jeg hatt en lang dag, jobbet først så kom jeg og Dino hos mamma for middag. Kvelden har vært utrolig koselig, siden min store søster også kom over med barna. Vi er her enda og vil egentlig overnatte her, men det kan jeg dessverre ikke siden jeg har en kunde i morgen tidlig! Da må jeg nok hjem og hvile, pakke sminken og finne veien til salongen i morgen! Jeg har ikke vært der på cirka en uke nå, siden jeg har hatt mye annet å gjøre. Blir godt å se Nazdar igjen og ikke minst de forandringene de har gjort i salongen!:D
God natt<3
-Gilan

 

OMBRE NEGLER

Min kollega Kasia er utrolig flink med negler! Dette har hun lærte meg også, ombre negler. Utrolig kult syns jeg;) Har derfor selv gått med slike negler i det siste, fikset det for mine søstere og venniner. Det beste er at man kan bruke det året rundt, om sommeren kan man selvfølgelig bruke lyse farger og om vinteren kan må gå for litt mere mørke eller knallfarger!

Er ikke dette utrolig kult?:D
-Gilan

MAKEUP: Spring colors

Da var det vel på tide med vårlige sminke looker igjen? Foregår prøvde jeg å lage en fargerik sminke look, som en kunne blant annet bruke på sommerfest, sommer/vår ute photoshoot, sommerbryllup osv. Det var mange farger men looken så ganske så naturlig ut for det. Siden jeg bare hadde brukt øyenskygge og ingen eyeliner i mørke farger. Jeg personlig er ikke så stor fan av slike looker med lyse og vårlige farger uten eyeliner. Men, mange kler det bedre sånn enn å bruke masse eyeliner og andre mørke farger.Hvor flink er du til å bruke lyse øyenskygger om våren og sommeren?
-Gilan

YESTERDAY´S OUTFIT

Da har jeg endelig fått tid til å overføre bildene fra går dagens shoppings tur. Det ble ikke så mange bilder, men mye shopping. Planen var jo egentlig å shoppe så spise, men mat.. hva er liksom mat når Gilan og Asma er sammen? Siden vi bare shoppet i går og aldri fikk tid til å spise, bestemte vi oss for å spise først nesten gang før vi skulle innom butikker. Både jeg og henne fikk shoppet en god del ting på få timer. Senere engang kommer jeg til å legge ut hva jeg kjøpte i går. Det ble nesten bare klær i pastell farger, siden jeg bare har gått i svarte i det siste. Målet er å bare gå i lyse farger heretter!

Jakke: Bik Bok // Skjerf: H&M (Dino sitt)//Genser: Topp shopp (London- Dino sitt) //Bukse: Carlings// Sko: Nelly // Veske: Zara

Ha en fin kveld dere, så blogges vi !:)
-Gilan

NEWROZ

 NEWROZ-2713


I morgen den 21.mars er det Kurdernes høytid: Newroz, som betyr en ny dag. Dagen skal markere kurderens frigjøringsdag samtidig som den skal markere første vår dagen, derfor feirer vi dagen med å gå på piknik en eller flere av de 5 Newroz dagene. Vi kurdere har siden 700 år f.Kr. 21. mars tent bål som symbol på frigjørelsen og friheten fra undertrykkelse. I Kurdistan-Irak er det fri fra og med 20.mars-25.mars . Dagene feires som regel med familien og venner, musikk, dans god mat og ikke minst fargerike kurdiske klær.

Siden Newroz er kurdernes viktigste høytid, blir den markert verden over. Når man bor i et land som Norge med kaldt vær: Leier man heller en lokale og feirer dagen sammen med kurdisk dans og musikk. Sist jeg var på en slik fest, var det i Trondheim for noen år siden. Feiringen blir selvfølgelig aldri det samme når man ikke er i Kurdistan, jeg og Dino har derfor bestemt oss for å prøve å reise til Kurdistan for neste Newroz. Han har aldri feiret det der og jeg har heller ikke feiret Newroz i Kurdistan siden vi kom til Norge. Så jeg gleder meg til å kunne reise ned dit igjen, feire dagen sammen med familien som gode gamle dage.

 

Newroza hingo piroz bit gelê Kurd. Hiviya Newrozeka xosh bo hingo hemiya di xazim u hemi roj u salet hingo bi keif u xoshi bin inshallah!

 

 

Slik ser Duhok ut i dag.

 


I kveld skal Kurdere tenne bål og markere Newroz slik som bildene under viser. I morgen og frem til 25.mars skal folk ut å grille og nyte våren.


Alle bildene er lånt fra google.


Har du noen ganger vært med på Newroz feiring i Kurdistan eller andre steder i verden?
-Gilan

Da er det bestemt

For et par dager siden skrev jeg et innlegg hvor jeg spurte hva dere ønsket som neste give away, da stå valget mellom en YSL leppestift eller en neglelakk fra OPI + Falske vipper fra MAC.Nå er det bestemt endelig bestemt. Neste give away kommer til å være en YSL leppestift. Yves Saint Laurent leppestift i nude tone fikk flest stemmer og kommer derfor til å bli det neste jeg kommer til å gi bort til en av dere. Grunnen til at jeg tok med neglelakk var fordi jeg tenkte på dere som rundt 13-14 år og som helst ville ha en neglelakk enn en leppestift. Men, det kommer flere give away!

Gleder meg allerede til å lage et nytt innlegg for neste give away, jeg er sikker på at ganske mange av dere kommer til å melde seg på denne gangen også. Så, følg med bloggen min.. om du ønsker en YSL leppestift.Kommer du til å melde deg på neste give away som da er en YSL leppestift?

- Gilan

Dette gleder jeg meg til!

God morgen dere. Tusen takk for alle de tipsene jeg fikk av dere på forrige innlegg! Jeg skal gå gjennom alle for å se hva som er best og ikke, lese litt om de forskjellige på nettet også kanskje før jeg eventuelt kjøper eller bestiller.
Senere i dag skal jeg møte min aller beste venninne Asma, vi skal på en shoppings tur siden jeg ikke fikk kjøpt noe i går. Det går som regel bedre og penger blir fortere borte når jeg går ut med Asmaen min enn med noen andre. Hihi, planen er i hvert fall å få kjøpt et par sko i lyse farger, et par bukser i beige toner og en vår jakke kanskje? Jeg har jo ikke orket å dra innom butikker i det siste på grunnen av jobb, men i dag skal jeg nok klare å ta igjen de ukene. Asma, om du sitter å leser det her nå så anbefaler jeg deg at du enten tar på deg behagelige sko eller tar med deg et ekstra par, fordi i dag skal føttene vår være med på mye. Etter shoppings turen skal vi få i oss god Asiatisk mat, noe jeg gleder meg mest til! Så, dette er min dag i ord, bilder vil nok dukke opp senere i kveld eller i morgen;)Når var du på shopping sist??
-Gilan

 

TIPS?

Jeg hadde vansker med å tro at det var mandag i dag. For hver gang jeg jobber på lørdager, så blir uken min veldig sånn rar på en måte. I dag skulle jeg og Dino på en shoppings tur, jeg møtte han etter jobb og vi dro til byen, men jeg fant ingenting som fristet! Er ikke det typisk, når man for eksempel venter på lønn, så har man 1000 ting man vil kjøpe, men med engang du har penger til det, så finner du ingenting. Sånn er i hvert fall jeg. Så det endte med at begge kom hjem tomhendte..han gadd ikke å shoppe da vel å merke, som om det var en bombe!

Så, tilbake til overskriften. Jeg har i ganske lang tid lett etter et sted hvor jeg kan kjøpe fargelinser fra. Jeg har kanskje tidligere brukt linser 1- 2 ganger i hele mitt liv, er med andre ord ikke så veldig glad i å bruke de. Men jeg merker nå at jeg må ha linser, for diverse looker. Jeg vil gjerne vite hvor du kjøper eller bestiller dine fargelinser i fra? 

 

Her hadde jeg på meg linser for første gang. Tror jeg var 16 år gammel her.

Nazar Se Nazar Mile

Jeg skal egentlig fikse meg og dra på jobb om ikke så veldig lenge, men ville ønske alle dere en fin morgen først, noe jeg ikke har gjort på veldig lenge! Hovedårsaken til dette innlegget er jo egentlig sangen under. Om jeg skal være helt ærlig, så har jeg aldri likt indiske/pakistanske sanger helt før Dino begynte å klippe på en pakistansk bryllup. Det var en sang i videoen som Dino begynte å like kjempe godt, så fikk han meg til å høre på den. Jeg elsket sangen selv om jeg ikke forstå så mye første gangen, helt til jeg fant lyrikken på engelsk. Utrolig fin sang med meningsfullt tekst! Om du er glad i musikk så anbefaler jeg deg å høre på denne fine sangen, for denne er en fin sang som jeg har hørt MYE på og hører enda på uten å gå lei den.

Har du noen indiske/pakistanske favoritt sanger?
-Gilan

New inn

I forrige uke på fredagen, brukte jeg litt av tiden min på å shoppe et par ting i Oslo. Noen av produktene skulle være til brude jeg hadde i går. Resten var for meg. Noen av produktene er de jeg har kjøpt og brukt tidligere mens andre kjøpte jeg for teste ut og se om de var like gode som anbefalingene.

Denne øyenskyggen fra MAC som heter Nylon, er et av mine favoritt øyenskygger og et produkt som jeg ikke klarer meg uten. Denne kan brukes som øyenskygge og highlighter. Noe jeg bruker på meg selv nesten hver eneste dag og på kundene mine.

Husker dere de andre produktene jeg hadde kjøpt i forrige uke, med smashbox foundation og pudder? Jeg kjøpte en ny pudder fra Smashbox på fredagen i medium farge, for bruden jeg skulle ha i går;) Dette pudderet er nok et av mine favoritter også akkurat nå.

Turen gikk selvfølgelig innom Bobbys Hair & Cosmetics også. Jeg pleier vanligvis å kjøpe hårprodukter derfra og ikke fra butikker som h&m osv.

Har du eller bruker du noen av disse produktene selv?

GIlan

For en fest

Kan dere tro at vi har sovet til klokken 14.00 i dag? Vi kom hjem etter oppdraget inatt kl 02! Det merket sikkert mange av dere som leser bloggen min også. Jeg blogger vanligvis to ganger om dagen, uansett hvor opptatt jeg er. Men i går, det var rett og slett umulig å blogge flere ganger. Vi var i Sandefjord rundt 12 tiden og jobbet i uavbrutt i nærmere 12 timer,  frem til 00.30 om igår. En ting må jeg bare meddele til dere folkens. For en fest!!! Det er nok et av de beste forlovelsesfestene jeg noensinne har vært på. En slik en fantastisk åpen og positiv familie og ikke minst for et livilig perfekt brudepar. Som bruden sa i går " vi føler ikke at dere har kommet hit for å jobbe, dere er jo som våre venner, vi gleder oss til å være sammen oftere". Når jeg og Dino jobber sammen, gjør vi alt for å få brudeparet til å føle seg komfortable. Vi to har jobbet hardt i hele dag i går, men også koset oss, danset, spist god mat osv.

Under festen i går, ble jeg kjent med så mange mennesker! De fleste av de som snakket med meg først i går var rett og slett pga håret mitt. Hvor jeg hadde farget det, om det var mine krøller osv. Så kom det selvfølgelig også mange spørsmål om bloggen min, arbeidet mitt, meg og DIno og mye mere. Men alt i alt var det BARE positive komplimenter fra unge til eldre. Opplevelsen i går kommer jeg nok ikke til å glemme så fort, herlig dag og verdens hyggeligste familie!

Jeg kommer nok til å legge ut noen flere bilder når de er klare;)

Ser ikke dette spennende ut?
-Gilan

 

FORLOVELSESFEST

God morgen dere! Det er ikke helt meg å stå opp så tildlig og blogge. Ikke på en lørdag i hvertfal! Men, I dag kjære dere, i dag har jeg en lang og spennende dag foran meg. Jeg og Dino skal på en oppdrag sammen, vi skal nemlig til Sandefjord. Der venter det ei vakker, søt liten skapning med navnet Gilly. Hun skal nemlig forlove seg i dag! Før det, skal jeg selvfølgelig sminke og fikse henne, for hennes nest største dag i livet! Husker dere når jeg og Dino hadde vår første oppdrag sammen i Fredrikstad? Denne gangen skal vi gjøre akkurat det samme. Jeg styler bruden, Dino tar bilder. Når bruden er ferdig skal jeg være "secound shooter" med DIno, både når vi tar pen bilder av brude paret og på festen!
Jeg gleder meg utrolig mye til å style Gilly, hun har utrolig langt og fint hår.Ønsker deg en kjempe fin dag!
-Gilan

ENDELIG

For dere som har lest og vært innom bloggen min tidligere i dag, vet at jeg hadde fått en pakke i posten i går. Jeg spurte derfor dere om dere kunne gjette hva det var i pakken! 2 av dere svarte visitkort og det stemmer! Men, jeg tror dere jukser! haha, dere har meg helt sikkert på Instagram og visste derfor hva det var. Kanskje ikke så veldig smart å legge det ut der først, hihi. Men, det var mine visitkort! Jeg hadde nesten glemt helt av at vi hadde bestilt de! Så det var skikkelig overraskende når jeg kom hjem og så de. Nå kjenner jeg at ting begynner å bli enda mere seriøst, visitkort og hele pakka. Nå er det bare å jobbe for harde livet! Hihi.


 Syns om mine babiser?
-Gilan

GIVEAWAY

Siden dere har vært så trofaste lesere og er med meg hver eneste dag, besøker bloggen min for å lese om hverdagen min og ikke minst interessert i jobben min. Så syns jeg at dere fortjener en ny giveaway runde. Denne gangen skal vi gjøre det andreledes. Denne gangen kan dere velge mellom to forskjellige produkter. Produktet med flest stemmer, kommer til å bli denne ukens giveaway. Som kanskje mange av dere husker, så hadde jeg en YSL leppestift sist gang jeg hadde giveaway på bloggen. Gangen før der igjen, hadde jeg Kicks mini bade pakke. Om jeg ikke husker helt feil, så var det ganske mange av dere som hadde meldt seg på de to give away´ene. Fordi at flest mulig skal melde seg på, vil jeg gjerne vite hva flest av dere ønsker som neste give away. Nå skal dere få velge hva neste giveaway skal være. Dere skal få to valg, valget med flest stemmer, kan bli DIN!

1. YSL leppestift ( Vinner kan velge farge på leppestiften)
 

2. En neglelakk fra OPI + Falske vipper fra MAC. (Vinneren velger selv hvilken farge hun/han ønsker på neglelakken og det samme med vipper)
Alle tre bildene er lånt fra google.

Hva ønsker du som neste giveaway?

-Gilan

Teaser

Husker dere når jeg var med på en musikkvideoproduksjon som stylist/ makeup artist? Klikk HER om du har gått glipp av det og ønsker å vite mere om det. Nå kan dere se en liten smakbit av behind the scenes fra den dagen! Jeg gleder meg sinnsykt mye til å se selve musikkvideoen og ikke minst bakomfilmen. Jeg er jo helt gal etter bakomfilmer, å stå bak kamera og få med seg produksjonen, er noe av det beste jeg vet om!

Husk å se den i full- HD kvalitet.

Spennende eller hva ?

MIN ALLER SISTE INNLEGG....

....om denne saken.

 

Hei kjære lesere,

Egentlig hadde jeg ikke tenkt å skrive eller forklare noe mer om denne saken, men jeg har nå bestemt meg for at jeg vil oppklare en ting en gang for alle angående artikkelen fra meg hos avisen Utrop og min innslag hos TV2.

Først og fremst så står jeg fast på det jeg sa om at: Det er dessverre få innvandrejenter som blogger, derimot har jeg ALDRI sagt at alle muslimske jenter ikke tør å blogge.I de siste timene fra idag har jeg både hørt, sett og lest at noen dessverre drar dette ut av proporsjoner og vil ha det til at jeg skaper fordommer. De av dere som følger meg og bloggen min og ikke minst de av dere som kjenner meg, vet at det siste jeg vil er å skape splid og kontraster mellom muslimske/innvandrejenter og nordmenn etc, snarere tvert imot. Det er et fåtall der ute som av en eller annen merkelig grunn har valgt å plutselig hoppe frem å prøve å sverte meg med å si at jeg skaper fordommer. Da lurer jeg virkelig på om vedkommende har i det hele tatt fulgt med på bloggen min eller hva jeg egentlig har sagt. At noen drar ting ut av kontekst er ikke noe jeg kan styre, derimot at noen prøver å sverte meg ved å skrive om ting som ikke er sant synes jeg er lavmål.

Jeg kommer til å la denne saken ligge død herfra og ut, men jeg vil en gang for alle bare gjøre dere som er mine lojale lesere oppmerksomme på at jeg dessverre ikke kan styre alt som blir skrevet om meg der ute, verken blant andre bloggere, folk på facebook eller rett og slett en avis som bruker en overskrift for å få medieoppslag. Det er sånn det er og det har jeg godtatt. Som mannen min sier; det er ytringsfrihet i Norge og folk skal få lov til å ha sine meninger og si/skrive/skrike det ut om de vil. Det jeg håper dere kan er iallfall å ikke ta til dere alt og tro på alt som kommer ut. Dere som følger meg, ser hva jeg faktisk prøver på.

JEG VIL:

* Ha flere som blogger om ting de er opptatt av

* Noe de er flinke til

* Noe de kan lære bort

* Lidenskapet

* Hobby

Ikke minst bare for moro skyld. Det er jo tross alt derfor jeg begynte å blogge, det var for å få med meg flere. Så det er litt merkelig at noen der ute sier at mine såkalte uttalelser er kun for å "?Sette muslimske jenter i dårlig lys" eller "at det er en ren generalisering av en mediekonstruert muslimsk kvinne".

Herfra og ut skal dere få lov til å tenke litt selv på det og konkludere selv og ikke minst tolke det som dere vil, men jeg står på mitt. Jeg vil heller få flere med på laget enn å skape splid.

- Gilan

HVA ER DIN FAVORITT ORDTAK?

Jeg har alltid vært veldig glad i å lese og skrive. Noe av det beste er å samle på ordtak, positive ordtak som kan gi hverdagen det lille ekstra : Positive tanker. Noe vi alle mennesker trenger en gang i blant. Et av de aller fineste ordtakene jeg vet om, som får meg til å gå videre i livet og tenke positivt og aldri se tilbake om det ikke er for å lære er denne fine ordtaken jeg har på bildet under. Jeg har tatt vare på det bildet her i ganske mange år. Går heller ikke lei av å se den om og om igjen. Vi alle har vært gjennom ting som vi angrer på, det kan være alt fra små ting til litt mere seriøse og alvorlige ting. Å angre på ting er noe av det verste jeg vet om. Det kan være alt fra det å angre på at du ikke kjøpte frukt istedenfor godteri når du var i butikken, til noe mer alvorlig. Ordtaket under, får meg til å tenke på hvor viktig det er at man lærer av små feil og aldri angrer på de stegene man har tatt i fortiden, selv om de ikke har gått den veien du skulle ønske det var den dagen i dag. Vi må alltid huske at fortiden alltid vil være fortid, men også en del av oss, å angre på det du gjorde for to timer siden eller for fire år siden, vil ikke få deg til å føle deg bedre. Tenk heller på denne måten:
Nå vil jeg mer enn gjerne vite hva din favoritt ordtak er! Har du et ordtak som jeg kommer til å ha i mitt register fremover:)  ?

Gilan

NY sminkevideo

..er nå filmet. Dere husker den dagen jeg la ut bildet under? Hvor jeg hadde prøvd Smashbox produkter? Senere samme kveld, laget jeg en video for dere. Der hvor jeg viser mine foundation rutiner og lager den mest naturlige looken slik som jeg hadde det på bildene. Det var flere som spurte om jeg kunne lage video av den looken, samtidig som mange spurte om jeg kunne vise hvordan jeg tar på meg foundation og ikke minst får til den naturlige looken som var i bildene. Mange av dere spurte meg om det her og enda flere spurte om akkurat den looken på Instagram og facebook også, når jeg la ut bildene. Da tok jeg meg som sagt tid til å gjøre det i samme kveld. Gleder meg til å kunne begynne å klippe på den! Elsker denne looken selv.

Youtube, vi ses om ikke så veldig lenge!
God natt
-Gilan

My bestie outfit

Hei alle dere fine. Så fint at det plutselig begynte å snø der ute.. NOT. Jeg måtte komme meg hjem fra jobb fordi jeg rett og slett ble verre enn hva jeg var i går kveld og i morges. Har tatt en del paracetter, men det har ikke hjulpet meg noe særlig. Så jeg får bare holde meg hjemme og passe på at jeg ikke blir verre men bedre. Tusen takk for alle de fine kommentarene på forrige innlegg!
Nå, for å ha fokuset på noe helt annet, så tenkte jeg å vise et par bilder av Asma´s antrekk med dere. Disse bildene har jeg tatt av henne for en uke siden og nå som jeg så  gjennom de igjen, fikk jeg kjempe lyst til å dele de med dere. Jeg elsker måten hun setter klær sammen på. For dere som ikke vet hvem det er så er hun: min bestevenninne, vi har vært bestevenninner i over 7-8 år nå. Hun begynte med hijab helt frivillig for 1-2 år siden tror jeg. Siden da har hun klart å kle på seg mye finere og har renere stil enn det hun pleide å ha. Hun kler hijab så godt også, så hun er definisjonen på perfekt i mine øjne, som våre danske brødere sier hihi.


Hijab: Iran// Jakke: Zara // Veske: Sverige // Sko: Brandos.no // Bukse:  Zara// Sjerf: Gina//

Nå igjen

God morgen dere, håper mange av dere har hatt en bedre start på dagen enn meg. Jeg våknet til hodepine, tung kropp og er kvalme. Off.. nå tror jeg i hvert fall at jeg kommer til å bli syk! Ikke bra følelse i det hele tat! Jeg var så glad og trodde jeg var helt ferdig med å være forsølet. Ble litt sånn små dårlig på jobb i går, følte meg ikke i form i det hele tatt, men har liksom ikke gått rundt å tenkt på det. For å ikke bli verre av tanken. Men våknet dessverre ikke i form i dag! :( Hvorfor må det skje i en så fin dag!? Jaja..


:(
-Gilan

KUNDE: Brud styling

Dere husker kanskje for to uker siden, når jeg nevnte at jeg hadde en fin og ung brud med navnet Miranda? Glemte helt å dele bilder av slutt resultatet med dere. Når hun var hos meg for test av sminke og hår, ville hun se om hun ville kledd en donut som oppsett. Det var også derfor vi prøvde det på henne i test dagen. Til slutt ble vi enige om denne oppsetten som da var litt mere romantisk og løsere enn den første donut´en vi prøvde. Slik ble resultatet:Syns?
-Gilan

YESTERDAY´S DATE IN PICTURES

Må bare bekalge at jeg ikke har fått tid til å blogge tidligere i dag. Det har vært en veldig stressende dag! Solen skinner som om det er sommerferie! Får så lyst på is når jeg ser solen ute! Anyways: I går skulle vi egentlig bare være hjemme, lage mat og kose oss. Men så spurte Dino om jeg ville være med å spise ute. Ja, sa jeg selvfølgelig og ble med han ut. Vi visste ikke helt hvor vi skulle spise, til vi helt plutselig var foran Gutta fra Kalkutta. Indisk restaurant, vi har flere ganger spist der og det smaker like godt hver gang! Vi hadde med kamera og fikk knipset litt bilder for dere!;) Så utrolig deilig at solen viser seg mere nå, hverdagen blir bedre og ikke minst bildene ser 100 ganger bedre ut enn når det er grå ute!:D

Ble ikke blomster og ute bildene bare helt fantastiske?:D
-Gilan

Uvant

Det var uvanlig å høre meg selv på radio. Samtidig som det var utrolig gøy! For dere som gikk glipp av intervjuet og som ville få det med seg, kommer jeg til å legge den ut når jeg får opptaket. Jeg syns selv at radio intervjuet gikk mye bedre enn Tv2 innslaget.

Nå skal jeg sove snart, for i morgen skal flinke meg begynne på trening igjen! Jeg har ikke fått trent på cirka 3-4 uker og er mer enn klar til å gå på treningssenteret i morgen og la svettet springe fra meg! Kommer selvfølgelig ikke til å ta helt av siden jeg ikke har trent på flere uker nå, men det kommer til å bli deilig...så deilig! Å tenke på at jeg skal opp to timer før jobb for å komme meg på trening, er veldig ukjent for meg. Men, det er den eneste tiden hvor jeg faktisk kan trene. Natti natt nå!Fikk du med deg intervjuet?
-Gilan

Hør meg på Radio Norge i kveld!!

Husk å lytt til meg på Radio Norge i kveld kjære lesere. I dag håper jeg dere blir radio lyttere i noen få minutter for min skyld. Jeg hadde forresten glemt helt å blogge om dette. På onsdagen forrige uke var jeg gjest på Radio Norge, der ble jeg intervjuet av en hyggelig kar som heter Isac. Vi snakket blant annet om saken på utrop.no, tv2 og om blogging generelt!

Intervjuet vil gå på Radio Norge i kveld mellom klokken 22.00-23.00.


I studio med Isack - programlederen

Hvor ofte hører du på Radio Norge?

-Gilan

YESTERDAY´S OUTFIT

Dette er da mitt antrekksbilde nummer 1 i går. Senere på dagen, besøkte vi Alan og Therese, Dinos bror. Da måtte jeg pynte meg litt mere, ha krøller osv. Hihi.. Er forresten utrolig gøy og overraskende at så mange likte kortfilmen jeg la ut i går " The search for.." haha! Nå skal huset vaskes grundig, så går jeg kanskje ut en tur senere om jeg orker? Jakke: Bik bok // Genser: London // Bukse : Carlings // Sjerf: CARLINGS // Klokke : Et av de smykke butikkene, husker ikke helt.


Nydelig vær ute, har du vært ute i dag?
-Gilan

The search for...

Jeg og Dino har laget en kortfilm med utrolig viktig budskap! Så, er du kurder eller fra midtøsten og bor i Norge. Eller kjenner du noen fra midtøsten i det hele tatt, da burde du ta deg 5min til å se denne filmen. Del den gjerne videre, den bringer med seg et godt budskap!! Bare så det er sagt så er dette første gangen jeg spiller i en "kort film". Damn, så vanskelig det er!

Se den i HD og få med deg info på slutten. Enjoy!

Kjente du deg igjen på slutten, eller minnet den deg på noen du kjenner?
-Gilan

For en fin start på dagen

Jeg våknet så tidlig som klokken 07.30 i dag morges. Jeg hadde en kunde, brud med navnet Arife. Ei ubeskrivelig pen skapning med like fin personlighet som hennes utsende. Hun ville bli ferdig rundt klokken 10.00. Arife bruker Hijab og ønsket derfor bare sminke. Jeg måtte derfor bruke ekstra langt tid på sminken, slik at alt skulle være akkurat slik hun hadde ønsket! Når vi var ferdige smilte hun fra øre til øre. Det gjorde at jeg smilte dobbelt så stort som henne. Hun var super fornøyd og mente at alt var akkurat slik hun hadde ønsket seg. Det blikket og smilet hennes ga meg den aller beste start på dagen! Å se mine kunder fornøyde er noe av det beste jeg vet om!

Tok en del bilder i dag, kommer nok til å dele de med dere senere engang!:)

Nå skal jeg prøve å få meg litt mat! Vi blogges!

Hva har du spist til frokost i dag? Sulten hihi..

-Gilan

NEW INN

Husker dere innlegget jeg skrev i går om at jeg hadde kjøpt ny sminke? Jeg tok bilder av produktene rett før jeg la meg så nå kan dere se hva jeg har kjøpt. Jeg ville først og fremst kjøpe en foundation og en pudder, som har god hold og gir fukt til tørr hud. Min nydelige venninne Avin, som jobbet på Kicks i går, anbefalte meg denne foundationen og pudderen fra Smashbox. Foudantionen skal være perfekt for blant annet photoshoots og film. Det er hva jeg trenger, siden jeg skal lage flere sminkevideoer og tar bilder nesten hver eneste dag.

Jeg prøvde de på meg i dag og må helt ærlig innrømme at disse produktene er akkurat slik som min vennine fortalte om. Jeg hadde med kamera for å ta bilder og legge det ut i dag. Men når er det glemske meg husker på småting som USB kabel? Anyways, kan sikkert komme med bilder senere i kveld! Jeg elsket det! Jeg så enorm forskjell fra det jeg bruker sånn ellers fordi at jeg er veldig dårlig på å bruke pudder over fondation. Gleder meg til å vise bildene til dere!


Jeg fikk også med meg småe testbabiser fra Dior. Jeg har enda ikke prøvd de, skal nok fortelle dere mere om det senere.

Nå skal jeg på date med ei nydelig jente. Mere om daten, vil også komme senere:D Dine planer for ikveld?
-Gilan

Sun is up

God morgen dere! Det er så trist når jeg ser sola skinne de dagene jeg jobber. Jeg må dessverre jobbe i dag også. Hadde jeg hatt fri, ville jeg nok ha tatt på meg joggeskoene og gått en uendelig lang tur i solen. Bare for å kjenne solens varme i ansiktet og kroppen. Får dessverre ikke tid til å skrive så mye nå, men før jeg stikker vil jeg ønske alle dere vakre kvinner der ute en fin dag, kos dere mens dere kan!

Dette er forresten min nye baby-boy og grunnen til overskriften min dag. Han er til å spise opp!

Ha en fin fredag så lenge dere, så blogges vi nok senere!
-Gilan

What a day!

Sitter nå her og er bokstavelig talt helt utslitt. Jeg hadde en ganske lang dag på jobben i dag, så møtte jeg Dino etter jobb. Vi gikk en lang gå tur i Oslo, så måtte jeg innom Kicks for å kjøpe et par ting (sminkeprodukter) jeg manglet i forbindels med en brud som jeg skal style nå på lørdagen ( kommer med bildene og produktene i morgen). Vi var forresten hjemme ganske sent idag, så nøyaktig klokken 20.30. Så stelte jeg istand en enkel, men samtidg god middag. Etter det måtte vi rydde litt i leiligheten, siden det ikke så veldig bra ut med klær over alt. Jeg er helt ærlig ikke så veldig glad i torsdager, samtidig som jeg er glad i dagen. Det føles ut som den ikke kan gå raskt nok, og når dagen endelig er ferdig så er stort sett hele dagen ferdig fordi jeg ikke har rukket å gjøre så mye...merkelig, tenker du. Enig sier jeg:)              Jeg slutter kl 19 fra jobb på torsdager, så det er nok grunnen;)

Nå ønsker jeg alle som skal sove en riktig godnatt, og til dere andre som skal døgne, kill the night og kos dere!
-Gilan

Jeg er på forsiden av avisen Utrop igjen!

Der kan dere lese en oppfølgingssak om meg på utrop.no. Saken ble igjen lagt ut i dag om oppmerksomheten jeg fikk rundt "historien" min. Jeg glemte forresten å fortelle dere om Radio Norge besøket i går, jeg kommer til dele bilder og komme med informasjon om intervjuet senere. Jeg ble kontaktet av de også samme dag som artikkelen kom ut på utrop.no

HER kan du lese den siste artikkelen/oppfølgingssaken om meg på utrop.noBlogges;)
-Gilan

Håret mitt etter frisørbesøket!

Flere og flere har spurt om jeg har farget håret, i de to siste dagene. Mange spurte meg påTV2 også i går, siden de mente det så mørkere ut på bildene. Jeg hadde heldigvis frisørtime foregår, så jeg slapp å vise meg frem med etterveksten. Noe av det verste jeg vet om! Men, jeg er super duper fornøyd med det Nazdar gjorde med håret mitt. Jeg ville egentlig ha det så lyst som dette første gangen jeg farget eller strippet det lyst. Men fikk jo aldri det jeg egentlig ville. Så, nå vet jeg hvor jeg skal og hvem jeg skal anbefale om noen eller jeg skulle trenge farge eller klipp! :D Tror mange av dere som så meg på tv i går la merke til at det var noe andreledes med meg, de nye strippene er mye lysere enn det jeg hadde i første omgang for en stund siden. Gleder meg til å rette det ut og se om det vil se like bra ut som når jeg har krøller!

Syns?
-Gilan

Demi Lovato inspired makeup & hair

En ting har jeg savnet, det å bare bruke tid på å sminke meg, fikse håret mitt, ta bilder, redigere de og dele de med dere. Deilig å endelig få tid til å gjøre det nå igjen. Denne looken som er inspirert av unge og talentfulle Demi Lovato har alltid vært et av mine favoritt looker. Jeg hadde flere ganger sett slike pin up looker, både i gamle filmer og bilder. Men fikk først lyst til å prøve den hjemme når jeg så Demi med den på " The X factor USA". Tykk eyeliner linje og pin up for alle dere vintage elskere!Syns?
-Gilan

Oi, er på topplisten 100, nummer 66!

Dere aner ikke hvor trøtt jeg er akkurat nå. La meg ikke så utrolig sent heller, eller om det var så sent, så er jeg  egentlig vant til å legge meg samme tid som jeg gjorde i går kveld. Men er super trøtt for det i dag. Tror jeg må få i meg kaffe før jeg plutselig legger meg ned og sover. I dag er jeg på topplisten 100 forresten, nummer 66. Uvant, men gøy! ;) Senere i dag møter jeg Dino, derfra skal vi på et møte først, så videre til svigerforeldrene. Jeg har ikke vært der på evigheter pga jobb og stress. Så det vil nok bli koselig å se de igjen og ikke minst spise god mat!


For de av dere som har spurt om hvor dere kan se på intervjuet fra i går, så må en ha TV2 sumo abonnement for å kunne se det igjen på TV2 sin nettside!


Bildene er lånt fra bloggen til Nastaran.

Dine planer for denne rolige dagen?
-Gilan

DA var det overstått! For en opplevelse!!

 

Wow, for en opplevelse. Det jeg fikk oppleve i dag og det med å møte nye mennesker og ikke minst være på et av norges største kanaler, var helt konge! Utrolig spennende og llitt nervepirrende. Jeg var helt klart nervøs, men til å være første gangen og ikke minst på direktesendt tv så tror jeg det var OK. Hadde ikke med meg kamera i dag, så jeg har dessverre ikke så mange bilder som jeg kan dele med dere nå, så jeg må vente til Nastaren sender over bildene;) De av dere som fikk med dere sendingen, jeg håper dere kan komme med noen tilbakemeldinger, uansett inntrykk og ærlige svar settes pris på:)

Igjen tusen takk for tilbakemeldingene deres, både her på bloggen, mail, sms og telefonene jeg har fått. Dere er herlige og jeg setter enormt pris på det. Det gjør faktisk dagen enda et hakk bedre. Nå skal jeg unne meg en nystekt pizza og kose meg med verdens beste mann resten av kvelden.
 Ha en herlig kveld videre, så kommer det plutselig flere bilder av meg og skjønne Nastaran iløpet av kvelden.

 

Stor klem til alle dere herlige mennesker:)

Du kan se meg på tv2 ettermiddagen i dag!

Tusen takk for alle de fine kommentarene på innlegget i går! Og ikke minst til alle dere som har delt artikkelen videre, jeg setter veldig stor pris på det! Jeg var hos frisøren i går forresten, fikset etterveksten og må si at jeg elsker de magiske hende til Nazdar (frisøren). Glad for at jeg skal begynne å jobbe med ei så dyktig jente som henne om ikke lenge. Gull hår frisør er stedet for alle dere jenter der ute! Info til frisørsalongen er : Mob: 410 43 510 Besøksadresse: Youngs gate 11, Oslo.

Jeg har også siden gårsdagens telefoner og mailer fått annledningen til å bli kjent med
flinke og nydelige Nastaran Marie K, som da står bak bloggen curvesandi.com. I dag skal vi begge være gjester på TV2 Ettermiddagen. Der skal vi blant annet snakke om artikkelen min som var på Utrop.no i går og den gode responsen vi begge har fått iløpet av den siste tiden. Tommel opp og vi gleder oss:)

Talkshowet starter klokken 17.30 !!! :D

ha en fin fin dag dere :)
-Gilan

LES OM MEG I AVISA FRA IDAG OG SE MEG PÅ TV2 IMORGEN!!!

Hei hei, kjære godtfolk!

Må først og fremst bare beklage for at jeg ikke ha blogget tidligere i dag. Jeg har vært skikkelig opptatt. Dagen har virkelig gått i ett. Jobbet til Kl:17, så fikk jeg beskjed om at artikkelen om meg og bloggen var kommet på trykk i avisa Utrop, og samtidig publisert på nettavisen deres, Utrop.no // Jeg syns det ble en veldig fin artikkel! Klikk HER for å lese artikkelen!

Rett etter at artikkelen var ute, ble jeg regelrett bombardert med telefoner og mailer. Både av TV2, Radio Norge og noen litt andre henvendelser om spons osv! Spennende, samtidig litt skremmende:D

I morgen kommer jeg til å være gjest på et talkshow som heter "Ettermiddagen" på TV2. Da skal vi blant annet snakke om blogging, min utvikling og responsen jeg har fått på så kort tid.
Det samme skal vi snakke om på Radio Norge også, som da er i overmorgen. Når tid det er osv kan jeg skrive om senere!

Jeg skal være helt ærlig med dere, så er jeg litt småstresset, men samtidig kjempe glad og spent på hvordan det kommer til å gå! Alt dette er selvfølgelig på grunnen av dere, mine fantastiske trofaste lesere.
Atter en gang, tusen takk og jeg håper dere fortsetter og være med meg:)

Er hos frisøren nå, farger håret! Snakkes:D
-GIlan

MAKEUP TUTORIAL: Friday night out makeup

Da kjære dere, da var videoen endelig klar til å bli visning Trenger vel ikke å si så mye enn : ENJOY og jeg håper dere liker det dere ser! HUSK å se den i full HD- kvalitet !!      


Dette er looken!
                                                        


Er dette en look du ville prøvd ut selv?
-Gilan

Just like heaven

Å våkne av solstråler i ansiktet, ved siden av verdens beste ektemann er nok himmelsk. Vi startet dagen med å gå en lang tur langs akerselva. Vi kjøpte en del råvarer til å lage god kurdisk frokost og på vei hjem testet Dino sitt nye kamera linse. Jeg elsker søndager, det er nesten den eneste dagen hvor jeg og Dino har muligheten til å være helt alene sammen, gå tur hånd i hånd, snakke om film, vår framtid og mye annet som ikke er så serisøt. Jeg håper av hele mitt hjerte at alle jenter får en mann som Dino, ubeskrivelg vesen. I´m in love.

Kan også med det samme fortelle dere at sminkevideoen driver å lastes opp på youtube nå. I kveld kan jeg endelig dele den med dere! Jeg elsket sluttresultatet, er sikker på at mange av dere også vil like det, i hvertfall de av dere som har et øye for effekter osv. Håper iallfall dere vil like det da:P

If someone would ask me what a beautiful life means, I would lean my head on your shoulder, hold you close to me and answer with a smile ?Like this" ♥ Hihi

Legg merke til genserene våre, elsker å gå i Dinos klær! Det og sminkefri ansikt, er en del av søndagsgelden. Ser du forresten hvor rå den nye linsen hans er? Syke greier.

Linse: Sigma 70-200 mm  2,8 usm2
Kamera: Canon 5D Mark II

Hva har du gjort i dag?
-Gilan

Bad news -

Bad news-  Jeg skulle egentlig gjøre ferdig sminkevideoen i går kveld, slik at jeg kunne legge den ut i dag. Men jeg har rett og slett ikke hatt tid! Jeg har hatt så mye å gjøre i denne uken også at jeg så vidt har klart å blogge. Jeg skal prøve å klippe den ferdig i kveld om jeg ikke kommer meg hjem så altfor sent. Om ikke så lenge skal jeg besøke mine foreldre fordi Ari broren min og kona hans Jilan er på beøsk! Så det blir ordentlig familie helg nå. Dere aner ikke hvor mye jeg savner min familie, har ikke vært der siden jeg kom hjem fra Trondheim! Blir godt med familie og middag! Jeg håper at dere har hatt en fin helg så lenge i det deilig været, spis is og lat som det er sommer! Det skal jeg:DDine planer for denne nydelige dagen?
-Gilan

NÅ ER DET NOK

God kveld god kveld dere! Håper at dere har hatt en fin fredag. Jeg har jobbet i nesten hele dag og har endelig litt tid nå til å slappe av og skrive et kort innlegg til dere! Nå er det nok, enten så må jeg bli skiekkelig syk eller så må jeg bli frisk! Jeg er ikke blitt bedre er forkjølet enda, føler meg tung i kroppen og har nyst i hele dag. I morgen er det jobb (håper jeg blir bedre ) så skal jeg nyte helgen og prøve å slappe helt av. Jeg har egentlig vært ganske flink i år, jeg pleide å ha skikkelig dårlig immunforsvar. Er blitt mye bedre nå som jeg er flink til å få i meg nok vitaminer. Sånn sett er jeg ganske fornøyd med at jeg blir syk først nå. Jeg har vært flink, hihi må takke Dino som har minnet meg på å ta vitaminene hver dag!


Bildet er lånt fra onkel google.

Hvor ofte blir du syk/forkjølet?

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG

Da var det på tide med påmleding for ukens blogg igjen!! Jeg velger både ukens blogg og leser til mandagen, slik som jeg alltid gjør. Det eneste du trenger å gjøre for å være med er å fortelle meg hvorfor nettopp du burde bli ukens blogg på bloggen min, hva du blant annet skriver om / har som er unikt i forhold til andre bloggere. Jeg vil gjerne hjelpe deg som trenger flere lesere, bloggere som virkelig trenger mere oppmerksomhet! Bryr meg ikke om du er gutt, jente, stor som liten, så lenge jeg ser noe som er unikt ved bloggen din og som retter min oppmerksomhet til nettopp dette!LYKKE TIL, så blogges vi senere!
-Gilan