hits

mars 2014

Makeup + products : HoneyEYES:

Mac prep an prime - primer

Naked Urban Decay: Virgin, Half baked, Darkhose

Smashbox deep black eyeliner

Depend lashes

BROWS:

Anasastasia B.H Brow pallette: Medium brown

 

Deler bilder av hele looken med dere senere i dag:)

Syns?

Cute & girly spring -outfit

Hei nydelige dere! Hvordan har søndagen deres vært hittil? Jeg har koset meg utrolig mye i dag. Vi startet dagen rolig hjemme med en god frokost, så bestemte vi oss for å gå en tur ut i det nydelige været. Det skulle egentlig være en chill tur med joggebukse og behagelige sko, men det endte med noe helt annet. Dino hadde lyst til å ta noen bilder i dag og jeg ville sminke meg, gjøre noe kult med håret OG å ta noen nye antrekksbilder. Det ble derfor en chill-tur i solen + nye sminke og antrekksbilder! Utrolig deilig å endelig kunne gå i høye hæler igjen! Eller, jeg går jo egentlig i høye hæler uansett vær.. men jeg mente søte sommer-hæler hihi. Nå skal jeg se andre omgang av LFC- TOT fotballkampen, vi leder folkeeeeeens! Denne dagen kan nesten ikke bli bedre yeey. Vi har vunnet alle de siste 7 kampene og har enda ikke tapt en eneste kamp i 2014! Jeg håper derfor at vi vinner denne kampen også!


Genser: H&M / Skjørt: Sheinside HER / Sko: Bianco / Belte: Topshop

Syns?

Today through my phone

Herre min gud for en herlig dag det har vært idag. Alt har gått som planlagt og bedre. Det ble en vellykket brud styling først, så kom jeg hjem, skiftet og dro rett ut igjen på en liten piknik med familien. Utrolig koselig og avslappende dag! Skyfri himmel, solstråler, frukt, fotball og behagelige klær. Kunne nesten ikke bli bedre hihi. Vi kom hjem for bare litt siden og det er rett før vi skal lage mat! Deler noen av bildene jeg tok tidligere i dag,mens jeg stylet bruden med dere i morgen! Jeg kommer til å få noen offisielle bilder av henne etter bryllupet, de deler jeg også med dere! Ha en koselig dag dere:)

Hva har du gjort i dag?

Work

God morgen vakre skapninger! Wow, det er plutselig lørdag igjen. Virkelig, det føles som om det var lørdag for 3-4 dager siden.. helt utrolig hvor fort tiden går! Men, jeg klager ikke. Jeg har hatt en veldig bra uke med mange effektive treningsøkter, sunne middager og koselige familiekvelder! Denne uken, som mange andre uker avslutter jeg med noe jeg elsker: Styling av en brud. Yes, jeg stod opp for ca. 1 time siden, jeg har spist en lett frokost og drukket en deilig kopp kaffe, mens jeg skimter det nydelige været ute! Det er rett før jeg skal bli hentet. Husker dere Cathrin som var hos meg for en stund siden? Jeg skal hjem til henne hvert øyeblikk for å style henne for den store dagen i livet hennes. Etter at jeg er ferdig med henne, skal jeg, Dino, Alan, Therese og hennes familie på en liten piknik. Det finnes vel ikke bedre måter å avslutte en fin lørdag med jobbing enn det vel? Men, nå må jeg komme meg av gårde! Ønsker alle dere en nydelig lørdag i det deilige været. Nyt det, og få dere litt farge dere som trenger det lilkhet med meg:)

Vi blogges senere.

Om du skulle ønske å bli stylet av meg, kan du kontakte meg på: gilan@gilmakeup.com


Over har dere et bilde av Cathrin fra test-dagen vi hadde hos meg!

WISH ME GOOD LUCK ANGELS

Outfit: Cute floral top and hat

It was one of those March days when the sun shines hot and the wind blows cold: when it is summer in the light, and winter in the shade.


Hatt: Gammel / Top: Bikbok / Bukse: Bikbok / Klokke: Daniel Wellington

Syns?

Da er flybillettene i boks!

God fredag herlige dere! Wow for en nydelig vær det er ute. Gikk ut i balkongen i stad med pysjamas og jeg følte ingen kulde i det hele tatt, jeg fryser fort tro meg! Dette nydelige været skal nytes. Det blir en deilig kopp kaffe snart, så skal jeg komme meg på trening! Senere i dag kommer det middagsgjester hos oss, jeg har gledet meg mye til denne familiemiddagen. Så, tilbake til Temaet. I går kveld kjøpte jeg flybilletter til Trondheim. Jeg reiser ditt på oppdrag, hvor jeg skal style en brud for hennes hennafest og bryllupsdag. Jeg kommer til å være der fra den 10.04 - 14.04! Denne turen kommer til å bli veldig veldig spesiell og det er fordi min bedre halvdel, Asma skal være med haha. Dino måtte jobbe og kunne derfor ikke være med, litt kjipt ettersom jeg ønsket å ha han med. Men, vi vurderer å reise dit igjen om et par måneder!:D

Deler flere bilder av antrekket under senere i dag!


#hatt #neverdenim #roses #outfit #blondhår #fashion #kurd #kurdish #bikbok #oot #mote

Har du noen ganger vært i Trondheim?

Sminkefridag

Vi alle har dager hvor vi ikke orker annet enn å slenge på seg en stor hettegenser, joggebukse og komme seg ut med sminkefri hud. Vel, slike dager har i hvert fall jeg hatt mye av i det siste og jeg elsker det.. Jeg har aldri vært for avhengig av sminke og kommer nok aldri til å bli det. Mange har spurt meg om nettopp dette med sminke i hverdagen. De fleste tror jo at jeg går med sminke 24/7 ettersom jeg jobber med det. Men det stemmer ikke hihi, jeg går ofte uten sminke og med ofte mener jeg flere dager i uken. Jeg sminker meg de dagene jeg skal noe spesielt, grunnen til at jeg er blitt ekstra forsiktig med å sminke meg hver dag/ for ingenting i det siste er rett og slett fordi jeg aldri legger meg før jeg har renset huden grundig. Det tar jo sin tid det også! Jeg kan ikke huske sist gang jeg har sovet med sminke, uansett hvor sliten, trøtt eller sent det er så har jeg vasket av sminken før jeg har lagt meg. Jeg orker derfor ikke å bruke sminke i hverdagen med mindre jeg skal noe spesielt. Mannen min mener at jeg ser søtere ut uten sminke, så jeg velger å tro på det hihi.

Bildet over tok jeg for noen dager siden når jeg og Dino tok med Benjamin til Leos lekeland. Poser under øynene og munnsår, kan vel ikke bli bedre? haha. Men, nå må vi komme oss på trening. Ønsker alle dere en herlig dag.

Hvor ofte går du uten sminke?

Kunde, brud- sniktitt

God morgen dere! Herlighet så tungt det va for meg å stå opp fra senga i dag. Jeg er rett og slett for glad i å sove. Akkurat nå ligger jeg rett ut på sofaen og hiver i meg en god kopp kaffe. Jeg og Dino skal på trening om ikke så lenge. I går rett før jeg skulle gjøre meg klar til trening, ringte Asma og spurte om vi kunne gå ut sammen. Kunne selvfølgelig ikke si nei til det, jeg kledde derfor på meg og gikk ut for å møte henne rundt 16.00 tiden. Vi gikk rundt, shoppa og spiste. Vi hadde en typisk Gilan og Asma dag med andre ord, utrolig koselig. I dag har jeg bestemt meg for å komme meg på trening uansett hva som skjer. Jeg er enda veldig støl etter legg- treningsøkten jeg hadde for to dager siden. Jeg kommer derfor til å kjøre mage og armer i dag. Etter det vurderer jeg å dra en tur til søsteren min så jeg får sett mine to søte engler!

#brudsminnke #brudstyling #kurdiskbryllup #kurdiskbrud #kurdiskjente #kurdishwedding #kurdiskblogger #gilmakeup #bridalmakeup #sminke #skjønnhet

Over har dere bilder av en brud jeg hadde for noen uker tilbake. Senere i dag kommer jeg til å dele resten av bildene hennes med dere her på bloggen. Ønsker alle dere en herlig dag til da! <3

25.03.2014


God dag herlige dere! Jeg og Dino har nettopp spist lunsj og sitter nå enda her nå og ser på Skavlan. Snart skal vi kle på oss for å komme oss på trening. Vi skulle egentlig ta en joggetur ute først, men ettersom vi trente veldig bra på treningssenteret i går, tenkte vi å ha en like bra og effektiv treningsøkt i dag også. Bildet over er fra fredagen, da vi skulle på bursdagsfesten til Therese. Senere i dag deler jeg resten av antrekksbildene fra den dagen med dere. Boyfriend jeans and trenchcoat is the thing! Det får dere sett senere :D Det er herlig vær ute og jeg kan nesten ikke vente til jeg kommer meg ut i dag!

Ønsker dere en herlig dag!

Attention

Min hovedmail (gilan@gilmakeup.com) er for tiden nede pga teknisk feil hos leverandøren. Hvis noen av dere ønsker å komme i kontakt med meg, vennligst benytt: gilan_sh@hotmail.com.
My main mail (gilan@gilmakeup.com) is currently down due to technical problems at the supplier. If any of you want to get in touch with me, please use: gilan_sh@hotmail.com.
Grey smokey eyes

Hei nydelige skapninger! Hvordan har starten på en ny uke vært hos dere? Jeg har hatt en veldig fin åpning på denne uken. Jeg startet dagen med en god frokost med mannen, så hadde den store vårrengjøringen. Jeg har vasket vinuder og ryddet hele leiligheten, føler meg som en superwoman hihi. Etter det dro jeg og Dino på trening. Vi hadde en veldig tung men deilig legg-dag. Akkurat nå sitter jeg her og tenker hva jeg skal lage til middag. Det er ikke lett å bestemme seg skal jeg si dere, men jeg tror det blir en deilig og sunn kyllingwook.

Under har dere resten av bildene fra smink looken jeg delte med dere tidligere i dag. Forresten, takk for alle de nydelige kommentarene på looken jeg delte med dere i går. Jeg vurderer å bruke et av de bildene som min nye header:D


#sminke #mote #skjønnhet #sminkeblogg #makeupartistioslo #mua #linser #fargelinser #øyenbryn #smokeyes #greysmokeyeyes #greyeyeshaow

Hva syns dere?

New makeup look: Grey smokey eyes

Eyes:


MAC Paint in 'Bare Canvas' - primer

Smashbox eyeshadowpallete num 4 - grey

Mac carbon black

Mac Nylon

Smashbox drama gel eyeliner eyeliner

Eyebrows: Anastasia Beverly Hills

Lips:

elizabeth arden lipgloss, golden pearl

Senere i dag vil det komme flere bilder av hele looken her på bloggen!

Syns?

New makeup look: Black and orange

Face:

Smashbox primer

Smashbox foundation -  studio skin

Smashbox photo set pressed powder - light + medium

Rouge - Id bare minerals warmth

Eyes:

Eyeshadows:

Mac carbon black

Mac orange

Eyeliner:

Smashbox drama gel eyeliner

Eyebrows: Anastasia Beverly Hills

Lips:

Mac, sounds like noise

Syns?

 

Bilder fra bursdagsfesten

God søndag engler! Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg var nesten 100% sikker på at det var lørdag i dag og ikke søndag. Veldig merkelig følelse. Kanskje hele verden tar feil? haha. Jeg stod opp for ikke så lenge siden etter en sen natt med Therese. Hun og Alan var hos oss til sent i går kveld, så dro gutta over hos dem og jeg Theres ble igjen. Vi hadde en koselig kveld sammen med masse snakking, tv og kosemat. Over har dere forresten noen bilder fra Bursdagen hennes som var på fredagen!

Jeg kommer til å dele noe veldig spennende med dere senere i dag. So, stay tuned;)

Kunde, Hennafest sminke og hår!

Hei igjen dere! Jeg ble ferdig med å style nydeligheten over for ca. 2 timer siden. Bildene over er fra forrige uke når hun var hos meg for Hennafest styling. I dag var hun hos meg for styling til selveste bryllupsdagen. Dere kan bare tenke dere hvor nydelig hun ble i brudekjole! Seriøst, Ayse er ei av de vakreste skapningene jeg noen ganger har sett i hele mitt liv. Bare gled dere til bildene fra i dag sier bare :D

Om du ønsker å bestille tid hos meg for styling eller bilder kan du sende meg en mail på: gilan@gilmakeup.com

#Sminke #hår #krøller #makeup #beauty #turkishgirl #aishe #partymakeup #naturalmakeup #naturligsminke #sminkør #sminkørioslo #naturligskjønnhet #kurdiskblogg

Syns?

Be willing to be a beginner every single morning

Som sikkert mange av dere har fått med seg nå, så er jeg utrolig glad i å sove til sent på dagen. Selv om jeg vet at dagen som regel blir bedre når man våkner tidlig. Jeg vet at man får unna gjort mye mer og er sjefen over dagen ved å sove tidlig å våkne tidlig. Men jeg klarer ikke helt å la være å sove til sent på dagen. Jeg velger derfor å skylde på kreativiteten hos meg mannen som våkner først etter midnatt. Lat, trøtt og slapp er jeg som regel når jeg våkner tidlig på dagen. Men viktige dager som i dag gjør noe med meg og den soveglade delen av meg, uansett hvor lite jeg har sovet kvelden før.

Jeg sitter og venter på at min kunde skal komme. Ayse, som også har vært hos meg to ganger tidligere for Henne og forlovelse, skal gifte seg i dag! Gud som jeg har gledet meg til denne dagen. Jeg elsker hennes personlighet og utstråling! Under får dere et tease-bilder av henne fra forrige uke. Senere i dag skal jeg dele resten av bildene hennes fra Henna kvelden her på bloggen. Da får dere sett hvorfor jeg er så forelska i henne hihi. Ekte prinsesse!

#forlovelse #giftemål #bryllup #sminke #hår #makeup #krøller

Nydelig vær ute  i dag! Gleder meg til å møte Asma etter jobb. Hva er deres planer for i dag?

Birthday

I dag har en av mine nærmeste venninne og familiemedlem bursdag. Vår morsomme, pene, flinke og helt nydelige Therese har bursdag i dag. Akkurat nå er vi hos dem og koser oss. Vi har spist noe ubeskrivelig godt som jeg ikke kan navne på haha. Har tatt masse bilder som jeg kommer til å dele med dere senere engang. Tok forresten nye antrekksbilder i dag av noe av det nye jeg har kjøpt inn i det siste!
Snart skal vi spille et spill sammen og spise brownie!

Under har dere noen bilder av sminken jeg hadde for et par dager siden. Hvor jeg også hadde brukt linser! Disse linsene har jeg kjøpt for for et par måneder siden og hadde glemt at jeg hadde de hjemme. Tenkte derfor å bruke de før de hadde gått ut på dato. Helt utrolig hvor mye linser kan fremheve øyesminken!

Syns?

Newroz inspired makeup: Kurdish flag

Hei engler! Ettersom det er Newroz, kurdisk nasjonal dag i dag og de tre kommende dagene. Ville jeg dele et morsomt bilde med dere, hvor jeg har tegnet kurdisk flagg på leppene mine. Med det vil jeg ønske alle dere Kurdere, persere og andre nasjonaliteter som feirer Newroz en herlig feiring. Jeg skulle virkelig ønske at jeg var i Kurdistan akkurat nå, så jeg kunne feire denne store dagen med familien på den kurdiske måten. Men, det ble dessverre ingen Newroz på meg i Kurdistan år ettersom jeg måtte jobbe. Skal derfor se om jeg og Dino kan dra på et av de Kurdiske festene her i Oslo i år. Det blir koselig med kurdisk musikk og dans:) For de av dere som lurer, så har jeg tegnet flagget med øyenskygger!

#newroz #newroznorge #kurdistan #kurdishflag #kurdiskflagg #alakurdi #kurdishgirl

Hvordan feirer du Newroz i år?

To be successful, the first thing to do is fall in love with your work.?

Akkurat nå sitter jeg hos frisøren og venter på at Derya skal bli ferdig. Yes, det er ikke mange og heller ikke ofte jeg sier ja til møter/treff tidlig på dagen. I hvertfall ikke når været er så trist, da foretrekker jeg søvn til midt på dagen i den gode og myke senga mi hihi. Denne regelen gjelder alle utennom Derya selvfølgelig haha:) Jeg er veldig spent på resultatet!

Det ble en sen natt på meg og Dino, vi kom først hjem fra Alan og Therese rundt klokken 02. Så la vi oss rundt 04 om morgenen! Sånn ellers så hadde vi en veldig bra og koselig dag i går. Møtet vårt gikk kjempe bra, vedrørende et oppdrag i mai, og vi skal i tilegg på et oppdrag sammen i Trondheim i april. Bartebyen, familien og jobben min in my heart hihi.

Hva jobber dere med?:)

Meeting

God dag solstråler! Da har solen forlatt oss igjen. Vel vel.. vi får bare se det positive i snøen i disse dagene og for håpe at dette er årest siste snøfall. Her står jeg sammen med mannen og gjør oss klar. Det er rett før vi skal finne veien ut til et møte. Vi skal møte et brudepar som skal ha bryllup i mai. Jeg skal style bruden og Dino (Fratresfilms) skal stå for film og bilder. Utrolig gøy med slike oppdrag når vi to får jobbet sammen. Ettersom det er et kurdisk par, så skal det være to fester. Det er nemlig Hennakvelden ( som er en liten fest før bryllupsdagen) og selve bryllupsfesten selvfølgelig. I dag skal vi snakke litt detaljer om blant annet tider, planlegge litt, snakke om location, bilder, stylingen osv.

Etter møtet skal vi en liten tur innom postkontoret, så dra innom sentrum for å kjøpe et par ting så skal vi til mitt favoritt vennepar: Alan og Therese. Ønsker dere en herlig dag engler, vi blogges<3

#sminke  #beauty #family #meeting #couple #kurdiskcouple #gilmakeup #faridomer

Dine planer for i dag?

Todays casual outfit!

Hei engler! Hvordan har dagen deres vært så langt? Jeg har hatt en veldig morsom og effektiv dag. Jeg startet dagen med å ta i mot en kunde, så dro jeg på trening og hadde en kort men veldig effektiv treningsøkt. Etter det dro jeg og henta nevøen min fra skolen. Akkurat nå sitter jeg her sammen med Asma, Dildar og hennes barn. Vi har nettopp spist en deilig middag og planen er å slappe av resten av kvelden! Ønsker alle dere en herlig kveld videre. Under har dere bilder av dagens antrekk:D

Jakke: Bikbok / Top: Atmosphere / Bukse: Dr. Denim / Sko: Junkyard / Veske: Mango

#shopping #outfit #mote #casualoutfit #oot

Syns?

Kunde, øyenbryn napping før og etter!

Hei dere! For en nydelig vær det er ute. Dagen i dag startet jeg med to øyenbrynskunder også har jeg tatt noen nye antrekksbilder for dere, yey! Jeg gleder meg til å dele både antrekksbildene og bilder av de to kundene som var hos meg i dag med dere! Det er egentlig rett før jeg skal ut nå for å møte Anna, ei venninne av meg som jeg ikke har sett på evigheter! Under har dere en kunde som var hos meg for ca 1 uke siden for napping av bryn, hadde helt glemt å dele det med dere hihi, snakk om å ha mye å gjøre! Men, nå skal jeg ut i det nydelige været og kose meg. Ønsker dere en herlig dag <3

#sminke #øyenbryn #makeup #eyebrows #mote #skjønnhet

SYNS?

5 must- have makeup brushes!

I det siste har veldig mange av dere spurt meg om innlegg hvor jeg blant annet skriver om mine topp 5 leppestift, skjørt, sko, sminkekoster osv. Her har dere mitt aller første topp fem innlegg til dere. Et innlegg om noe jeg bruker hver eneste dag, nemlig sminkekoster. Jeg har veldig mange sminkekoster og kjøper nye veldig ofte. Får med andre ord aldri nok av koster. Men, om jeg bare kunne bruke 5 av kostene mine for å gjøre en sminkelook, så hadde jeg valgt disse:

Øyenbrynskost er noe jeg er veldig veldig avhening av. For meg er pene øyenbryn viktigere enn mascara på vippene. Øyenbryn kan få en til å se fresh og stelt ut, uansett om en er med eller uten sminke. Over har dere et av mine favoritt øyenbrynskoster! Liten, kort og kompakt!

Jeg har prøvd mange varianter av foundation koster, den dere ser over er et av mine favoritter. Man kan bruke den til både primer og foundation, fordeler det jevnt og fint.

Denne blendingskosten er et must for meg! Jeg kjøpte mitt første for ca 3 år siden og siden da har jeg brukt den hver eneste dag. Den er perfekt for base skygger og mixing av farger.

Denne store ansikt kosten bruker jeg for blant annet pudder og highlighting. Den er løs og stor, perfekt for touch-up etter en lang dag.

Som dere ser så er denne kosten en litt mindre versjon av ansiktskosten over. Denne bruker jeg for blant annet pudder under øynene, øyenskygge base og highlighting.

 

Hva er dine topp 5 sminke-koster?

Hva vil du min neste topp 5 innlegg skal være om?

Sheinside

Flere av dere har spurt meg om mine plag fra Sheinside, om hvordan blant annet kvaliteten er på de, størrelsene osv. Jeg har derfor laget dere en kollasj av de delene jeg har derfra. Jeg er super fornøyd med kvaliteten på disse klærne og størrelsene er ganske så vanlige. Jeg sliter som regel med å finne bukser / skjørt som passer akkurat til midjen min,men de plagene jeg har fått fra Sheinside har vært perfekt i størrelsen for meg. De koster heller ikke så mye, så man får ganske greit med kvalitet for pengene kontra mange andre klesmerker i forhold til pris og kvalitet.

 

Genser: Link                                                                                                        Skjørt: Link


 Jakke: Link                                                                                                    Vest: Link


Frakk: Link                                                                                               Genser: Link

 Har du noen ganger handlet fra Sheinside før?

VINNEREN AV JUNKYARD KONKURRANSE ER

5

Hei, dere ♥ Nå har jeg trukket vinneren av Junkyard konkurransen jeg hadde på bloggen i forrige uke. Hvor en av dere kunne vinne produkter for 500,- kr. Vinneren ble: Jenny! Gratulerer så kjempe masse, du kommer til å bli kontaktet av Junkyard på mail:) For de av dere som hadde meldt seg på konkurransen og ikke vant denne gangen: Jeg lover å komme med flere spennende konkurranser!:D

Ha en koselig kveld videre dere.

Brud, testdag FØR - ETTER

Heeeello dere! Gud for en herlig start jeg hadde på dagen. Jeg startet den med å ta imot nydelig Aisha for andre gang. Aisha gifter seg neste helg og har hittil vært hos meg to ganger, en gang for forlovelse styling og i dag kom hun for styling til hennafest. Hun ble så nydelig! Gleder meg som bare det til å dele bildene hennes med dere! Dere kommer til elske det, helt nydelig ble hun! Gleder meg til hennes store dag om en uke. Akkurat nå venter jeg og Therese på at Dino skal bli ferdig, så vi kan gå å møte resten av familien for en koselig middag ute! Jeg er dødssulten, kommer til å drepe maten haha. Det ble forresten en koselig date med Dinos beste kompis og hans dame også i går. Vi var ute å spise på Yaya´s! Utrolig koselig: D

Under har dere bilder av en kommende brud som var hos meg for et par uker siden. Silje gifter seg om et par måneder og ønsket dere å komme hos meg for en test dag. Hun elsker sminke og ønsket derfor smokey eyes for å få øynene fremhevet! Hun ble super fornøyd med resultatet, yeyy! Oi, nå føler jeg at dette ble en skikkelig mix´a innlegg.. jeg får skylde på lav blodsukker, litt sliten og stress! Ha en nydelig dag dere:)

 


#brud #sminke #bryllup #makeup

Syns?

Bildetutorial: Enkel og søt høst frisyre !

♥ Lag en enkel flette på hver side av hode

♥ Tupper håret etter hvor stort volum du ønsker

♥ Gre overflaten forsiktig bakover til det ser glatt ut 

♥ Så tar du å drar hver flette over til andre siden av hodet og fester det godt med to småe hårspenner.

♥ Enkel og søt frisyre til skole/jobb eller hverdagen!Syns?

Candy-day

Som dere kanskje husker, så nevnte jeg en overraskelsen jeg hadde til nevøen min. Dere aner ikke hvor mange ganger han spurte hvor vi skulle, mens vi var på vei ditt. Han gjettet mer enn 20 steder, men jeg klarte heldigvis å holde meg til vi var der. Da fikk jeg sett tidens søteste reaksjon! Det gjorde meg så glad når jeg så på hans reaksjon. Han visste ikke helt hvordan han skulle reagere eller hvor han skulle begynne! Godteri gale nevøen min.

Snart skal jeg og Dino spise lunsj ute et sted, så skal vi hjem først også ut igjen for å dra på trening. Etter trening skal jeg og han på en romantisk date, sammen med hans bestekompis Tommy og dama hans! Gleder meeeeg. ønsker alle dere en herlig dag, så blogges vi senere:)

Yesterday, in pictures

Jeg hadde helt glemt gårsdagens heftige og effektive økt da jeg våkna i dag. Kjente leggene med engang jeg tok mitt første skritt hehe. Jeg hadde egentlig planer om å trene på treningssenteret i går, men i det jeg skulle ut kom Dino hjem og sa: Vi går heller på fotballbanen med Alan og Therese en tur, det er jo mye bedre nå som solen er ute. Han hadde helt rett, det var utrolig deilig å sparke fotball i det nydelige og freshe været i går! Alt var helt perfekt, til jeg snublet over ballen engang og falt hardt ned på bakken. Pain, har det stygge røde arret på armen nå! Eneste positivet med fallet var det at den minnet meg om da jeg var liten, jeg pleide nesten å falle hver eneste dag og gikk ofte hjem med arr på knærne og armene. Søte minner!

Senere i dag skal jeg og søsteren min plukke hennes sønn opp fra skolen. Vi skal overraske han med en uforventet tur til byen og noen av de stedene han ønsker å besøke og handle fra! Ahh, gleder meg til å se hans reaksjon når vi henter han:D


Ønsker alle dere en herlig dag i dette nydelige været
Jeg har konkurranse på bloggen nå hvor du kan vinne et gavekort på 500 kr fra Junkyard. Klikk HER om du ønsker å delta!

late night date

God dag, dere! Jeg stod opp for ikke så lenge siden, så mett at jeg kunne faste til i morgen haha. Jeg og Dino hadde en "late night Mcdonald´s date" etter at vi kom hjem fra Alan og Therese rundt 24-01.00 tiden i går kveld. Nå har vi gjort det to kvelder etter hverandre, er kanskje ikke så veldig sunt, men koselig og godt er det! Snart skal jeg få i meg noe lett, drikke en kopp kaffe så skal jeg rett til treningssenteret! Har gledet meg til denne treningsøkten i flere dager, mage og rumpe/lår skal få skikkelig gjennomgå i dag! Senere i dag deler jeg (kanskje) antrekksbilder av det jeg hadde på meg i går:)

Ha en nydelig dag dere.

sun is up

HELLO BEAUTIFUL GIRLS! Herlighet for et fantastisk vær det er ute i dag! Jeg er så glad for at jeg har fri i dag. Gleder meg til å gå ut i det være og få litt varme fra solen.Den følelsen har jeg lenge lengtet etter! Solen skal nytes. Det var veldig fint vær i går også, men det var det siste jeg tenkte på når jeg var ute, ettersom jeg var på shopping med søsteren min. Da vi kom hjem, hadde jeg så vondt i føttene at jeg ikke kunne stå opp igjen etter å ha satt med ned på flere timer. Men, herlig dag var det. Vel, alle dager som inneholder shopping er herlige hihi. Jeg har kjøpt noen så utrolig søte og vårlige deler i disse dagene! Kan nesten ikke vente til det blir litt varmere vær, så jeg kan gå i de! Men, jeg skal nok dele bilder av de med dere snart engang! 

 Nå skal vi spise noe lett, så skal leiligheten vaskes og stelles. Etter det går turen garantert ut. Om det blir en joggetur, fotball eller noe helt annet  i dette nydelige været vet jeg ikke enda! Ønsker alle dere en herlig da

Hva er dine planer for i dag?

Jeg har konkurranse på bloggen nå hvor du kan vinne et gavekort på 500 kr fra Junkyard. Klikk HER om du ønsker å delta!

Kunde, forlovelsesfest

Under har dere bilder av en kommende brud jeg hadde her om dagen, hun var hos meg for styling til sin forlovelsesfest. Nydelig jente! Jeg kan nesten ikke vente til neste helg og helgen etter der igjen, for da kommer hun hos meg først for hennefesten sin, så bryllupsdagen om to uker! Som dere ser, så hadde hun en veldig klassisk og elegant kjole. Hun ønsket derfor klassisk sminke og enkelt rett hår med litt volum bak. Når hun for første gang kontaktet meg sa hun med engang at hun er veldig kresen, jeg ble helt ærlig små nervøs ettersom hun flere ganger nevnte at hun aldri før har vært fornøyd med det snfre har gjort på henne. Et par timer etter at jeg hadde blitt ferdig med henne, fikk jeg en utrolig søt melding fra henne. Hun fortalte hvor fornøyd hun selv var og hvor godt andre likte hennes look! glad at hun ble fornøyd med det jeg gjorde på henne. Spesielt håret ettersom hun var sikker på at hun ikke kunne få så mye volum i håret fordi hun hadde for tynt hår. .


Syns?

Kunde, forlovelse sneak peak!!

God morgen dere! Det føles som evigheter siden jeg blogget sist gang. Selv om jeg faktisk blogget i går! Jeg tror jeg savner det å bruke litt tid på å skrive, men med den travle tiden jeg har så er jeg super fornøyd med bloggingen hehe. Det er rett før jeg skal ta i mot mine to første øyenbrynskunder nå, jeg sitter her og drikker ferdig kaffen min mens jeg blogger. Etter at jeg er ferdig med disse to kundene, skal jeg og min kjære søster ut en tur. Vi skal kose oss og nyte denne siste dagen sammen, ettersom hun skal hjem i morgen :(

Under har dere to sneak peak bilder av en kommende brud jeg hadde for noen uker tilbake. Flere bilder kommer senere i dag!


Syns?

Jeg har konkurranse på bloggen nå hvor du kan vinne et gavekort på 500 kr fra Junkyard. Klikk HER om du ønsker å delta!

KONKURRANSE: VINN GAVEKORT TIL 500 KR PÅ JUNKYARD!

Ettersom det er stund siden jeg har holdt en konkurranse her på bloggen, tenkte jeg at det er på tide med en ny til mine herlige lesere! Denne gangen holder jeg en konkurranse i samarbeid med Junkyard, hvor du kan vinne et gavekort på hele 500kr,  som da du fritt handle et produkt (er) til totalsummen som er 500kr på deres nettbutikk. Konkurransen vil vare ut til neste helg!

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er:

* Lik Junkyjard fanpage på facebook HER

* Lik Gilmakeup på facebook HER

* Link til ditt favorittprodukt (er) fra Junkyard til 500 kr her på bloggen

* HUSK Å LEGG IGJEN MAILEN DIN!

LYKKE TIL!

OUTFIT, Spring shows..

..what God can do with a drab and dirty world.Hat: Mango / Blazer: Mango / Sweater: Zara / Skirt: Sheinside LINK / Shoes: Jeffrey Campbell / Belt: Pull and bear !

Syns?

Women are always beautiful!

God helg mine herlige lesere! Jeg håper dere har hatt en bra start på dagen i dag. Akkurat nå sitter jeg her og spiser noe lett sammen med Dino, det er rett før vi skal ut på date. En date vi har snakket om i evigheter haha. Jeg ville bare droppe innom for å ønske alle dere en herlig helg og gratulerer alle dere kvinner med kvinnedagen. Nyt denne dagen, for den er fortjent! Forresten dere, i morgen vil jeg kjøre en veldig spennende konkurranse her på bloggen, ettersom det er en stund siden sist! Så gled dere :D Nå må jeg avslutte her, så vi rekker å gå ut en tur, fordi kvelden skal tilbringes hos verdens beste svigerforeldre.

 

Senere i dag deler jeg noen nye antrekksbilder med dere, bilder over er et av de;)

Hva er dine planer for dagen i dag?

Kunde, brudstyling del 2

 

Over har dere noen flere bilder av bruden jeg hadde for et par måneder siden! Her ser dere litt mere av sminke og hår detaljer. Søteste bruden ever! Syns?

Stillheten har blitt en luksus som er vanskelig å finne

Tar du opp i deg det onde du møter hver dag, så visner du. Men hvis du gjør noe for å se det gode, så kan du en dag blomste. Dette er noe jeg ofter minner meg selv på. Det er så lett gjort at man glemmer det gode og fokuserer for lenge på det negative. Det er derfor utrolig viktig og ikke minst godt å kunne sitte for seg selv noen ganger og bare nyte stillheten, for stillheten har blitt en luksus som er vanskelig å finne. Det er noe man ofte burde gjøre, uansett hvor bra eller dårlig en har det. Det å kunne finne stillheten et sted,
drikke noe varmt og å høre de store regndråpene slå mot vinduet er noe helt ubeskrivelig. Vel, i motsetning til mange andre så elsker jeg regn.

Hva er din beste tips til avkobling i en stressende hverdag?

Sister evening

Heeeei! Gud så sliten jeg er. Har gått rundt og rundt i nesten hele dag. Søsteren min Peyman kom til Oslo for to dager siden fra Kurdistan og kommer til å bli i en hel uke, lykke! Jeg og Dino startet dagen med en koselig lunsj sammen med Therese, Alan og Peyman. Så gikk jeg og Peyman ut en tur. Det ble litt shopping på oss begge, ettersom jeg har den sykdom hvor jeg ikke kan la være å shoppe når de rundt meg handler haha. Anyways, det ble en god del sminke på meg med et nytt par sko! Yeeey:D viser det til dere senere engang. Akkurat nå er vi tre søstere sammen, barna har lagt seg, middagen er spist. Nå skal vi kose oss med noen godsaker, en koselig sister evening! Ønsker alle dere en herlig kveld videre:)

Vi blogges:)

Outfits of february

God morgen engler! Det helt utrolig hvor fort tiden går. Hadde tenkt å dele dette innlegg 1. mars.. men tiden har vist flydd fra meg. Under har dere noen av antrekksbildene jeg hadde i februar måneden. Vil gjerne vite hva dere liker best og hvorfor. Jeg kommer også til å dele eget innlegg med alle sminke og hår lookene på slutten av hver måned fra nå av ettersom flere av dere har spurt meg om det. Jeg har faktisk merka at det er utrolig gøy med slike innlegg. Gøy med tilbakeblikk! Selv så klarer jeg ikke helt å bestemme meg for hvilken av de antrekkene jeg liker best. Men om jeg måtte velge en så hadde det vært nummer 3! Elsker sorte kjoler hihi.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.Noen favoritter?

Kunde, brudstyling & bryllypsfotografering del 1.

Hei igjen dere! Nå har jeg ikke så god tid til å skrive så mye ettersom jeg skal bort straks. Det blir derfor et kjapt innlegg! Under har dere bilder av et oppdrag jeg og Dino hadde sammen for ca 1 måned siden. Jeg stylet bruden, vakre Namo og sminket to andre herlige jenter. Etter at jeg ble ferdig med de, jobbet jeg som secound shooter sammen med Dino. Jeg og Dino gjorde akkurat det samme på deres forlovelsesfest også. Utrolig hyggelig og søt par! Det føltes ikke som jobb i det hele tatt de dagene vi var der, vi fire har en veldig god kjemi sammen! Det er nettopp dette jeg elsker med jobben min, blir alltid kjent med nye mennesker! <3 Jeg deler bildene i to forskjellige innlegg! I neste innlegg deler jeg detaljebilder av sminken og håret til bruden:)

Om du skulle ønske å bestille tid hos meg, kan du sende meg en mail på: gilan@gilmakeup.com
Bildene et tatt av Farid - www.Fratresfilms.no. om du skulle ønske bryllupsfotografering, bursdag, dåp osv. Så kan du sende en mail til: farid@fratresfilms.no

#bryllupsfotografering #brudstyling #fratresfilms #kurdiskbryllup #kurdishwedding #gilmakeup #brudsminke #brudhår #oppsett

Hva syns du om bildene og stylingen?

Yesterday's makeup

Hei angels! Hvordan har dere det i dag? Selv så er jeg dødstrøtt, ettersom jeg la meg sent i går og våkna tidlig i dag. Men jeg har en god følelse og tror derfor at denne dagen kommer til å bli utrolig bra. Over har dere bilder av gårsdagens sminke. Jeg hadde egentlig veldig lite tid når jeg sminket meg i går tidlig og gikk derfor for naturlig sminke på dagen også tok jeg på meg rød leppestift om kvelden. Noe jeg elsker! Det er så fresht med naturlig øyesminke og røde lepper, i hvert fall nå som våren nærmer seg.
Ha en nydelig dag dere, så blogges vi senere.

Hvor ofte går du med rød leppestift?

Sneak peak - 1950 ´s inspired hair & makeup look

Over har dere et bilde av en ny look jeg gjorde i forrige uke. Denne looken er et av mine favorittlooker, jeg skulle virkelig ønske at jeg levde rundt 1920-1950 tallet. Den tiden hvor kvinner var kvinner. Damene hadde så mye penere stil da, de var mye mer feminine med myke former, skrå skuldrer, smalt liv, runde hofter osv. Ah, dreaming dreaming! Resten av bildene kommer i løpet av uken, med produktoversikt. Håper dere liker det:)

Hva syns du om denne looken?

kids

I går dro vi en tur innom søsteren min før vi skulle handle mat. Da fikk jeg møte disse to småtassene som bringe med seg så mye latter og glede. Jeg elsker barn og havner derfor som regel inn på rommet deres når vi først er der. Jeg har mange nieser og nevøer men disse to møter jeg oftere enn de andre pga at de bor nærme oss. Evra er den mest feminine jenta jeg noensinne har sett, så har du min elskede kjekke nevø Daner. Gud som jeg elsker de! Jeg må forresten innrømme noe og si at jeg savner solen, har dere sett den i det siste? Hvis ja, vær så snill og send den til Oslo. Denne vinteren føles som evigheter! Nå skal jeg jobbe litt, svare på noen mailer, så ta en joggetur ute kanskje. I kveld deler jeg sneak peak bilder av en ny look med dere!

Vi blogges dere.

 

Tilbakeblikk - Trondheim

Wow så fort denne dagen har gått. Jeg ligger flat på sofaen nå etter å ha spist en heftig kurdisk middag "Tawa & Brinc".  Jeg har hatt en utrolig koselig dag med Asma og Dino, håper dere også har hatt en like bra dag i dag. Over har dere to bilder fra min siste Trondheimstur, jeg hadde helt ærlig glemt å dele disse bildene med dere. Som sikkert en del av dere har fått med seg, så hadde jeg en beauty photoshoot med kurdiske pop artisten Dashni Murad for et par måneder siden. Disse bildene skulle jeg egentlig dele med dere før jeg hadde delt bilder fra selve shooten med dere. Beklager at det tok meg så langt tid, men jeg hadde mye annet å tenke på og dette hadde derfor glemt helt av.

Ønsker alle dere en herlig søndagskveld videre.

New in

God søndag, dere . Nå har jeg hatt en rolig halv-time for meg selv etter en lett frokost med mannen. Det lukter fortsatt vafler over hele stua...liker detJ Jeg venter nå på at kaffen skal bli ferdig, mens jeg sitter her og hører på Rihanna og går gjennom bilder av den nye looken jeg gjorde for et par dager siden. Eller de to siste lookene blir det, to veldig forskjellige looker med to stiler som jeg elsker. Jeg tror jeg deler et av de med dere i dag. Men først vil jeg vise dere den nye veska jeg har kjøpt for ikke så lenge siden. Det var kjærlighet ved første blikk hihi. For de av dere som følger meg og leser bloggen min, vet sikkert hvordan type vesker jeg liker. Jeg brukte ca. to uker på å finne denne veska, det er en veldig vanskelig størrelse og veske form å finne her i Oslo. Jeg fant denne herligheten på Mango. Jeg har ikke hatt erfaring med Mango sine vesker tidligere, men må si at man får mye for pengene!

Snart får jeg Asma på besøk, har ikke sett henne på evigheter.. eller ok vi traff hverandre for noen dager siden, men det føles fort som evigheter når det gjelder henne. Min elskede bestevenninne.

Hvordan type vesker liker du?

Kunde, hårstyling til bursdagsfest!Hei dere! Beklager så meget for sent oppdatering, jeg har hatt en del viktig ting å gjøre i dag og hadde derfor ikke tid til å blogge før nå. Middagen er spist, akkurat nå sitter jeg sammen med Dino og ser LFC kamp. Vi leder, igjen! Håper vi vinner denne kampen også:D Over har dere noen bilde av nydelige Vilde (Rachana) som var hos meg i forrige uke for hårstyling, ettersom hun skulle feire bursdagen sin. Det hun ønsket var masse løse krøller med volum i håret. Mens hun var hos meg snakket vi om en beatuy shoot som vi vurderer å gjøre sammen. Kommer tilbake til det senere engang!

Ønsker alle dere en herlig kveld videre

Syns?