hits

mars 2016

Outfit: Black and White

Heeeellllo! Har du det bra?

Jeg kom innom for å endelig dele flere antrekksbilder og antrekksdetajler med dere av det ene antrekket jeg hadde i Praha! For å si det sånn.. det var ikke akkurat vanskelig å finne perfekt location til antrekksbilder der. HELE byen var helt perfekt til bilder, en drøm for bloggere haha! Spesielt når man har en flink person bak kamera.. Well Dino, hatten av for deg. Nå skal jeg begynne å stelle meg litt før turen går ut. Jeg har en del små ting å gjøre i sentrum, før turen går videre til Stephan hvor vi etterpå skal dra på et event sammen på The Thief. Dette blir bra etter en lang dag med bare rydding og arbeid!

Hat / Blazer / Shoes and backpack: H&M

Jeans: Bikbok

Topp: Zara(c) Farid Omer


Vi blogges og fortell meg gjerne hva du syns om antrekket!

#hm #hmfashion #hmoutfit #zara #zarafashion #praha #prague

Praha del 2!

Hei og god tirsdag! Jeg håper dere har hatt en bra dag så langt om dere  har vært på jobb, skole eller jobbet hjemmefra som meg. Selv så har jeg brukt denne dagen på å rydde kåken litt også har jeg tatt igjen litt papirarbeid og mail besvarelser. Det har vært litt lite blogging i de siste dagene ettersom vi først og fremst har prioritert salg av boligen! Snart er det noen andre som får ta over denne fantastiske leiligheten vår. Til deg som er interessert, du kan se annonsen til leiligheten vår HER. Blir ikke lett å forlate dette stedet.. men samtidig så gleder jeg meg noe enormt til å flytte litt utenfor byen, ha roligere hverdager og bedre plass hjemme:)

Videre så tenkte jeg å dele noen flere bilder fra Praha med dere. Noen har spurt om antrekk detajler fra den dagen, det kommer eget innlegg om det:) Lover! Vi blogges muligens senere dere:)


(c) Farid & Gilan

#praha #prague #prahaferie

Topp 3 løsvipper!

Hei og god morgen fra Oslo! Da har vi kommet oss hjem igjen etter to 3 fantastiske dager i nydelige Praha! Flere bilder og detaljer kommer på bloggen i løpet av uken fra turen!

Så, i dag tenkte jeg å blogge om noe veldig etterspurt, løsvipper! Jeg blir nesten daglig spurt om de falske vippene jeg bruker, hvor de er fra, om jeg har noen favoritter og hvor en kan få tak i de. I likhet med mange andre jenter der ute startet jeg å bruke falske vipper på videregående. Jeg var ikke så in på dette med skjønnhet da og brukte det bare på fester. Viktige fester. Det vil si kanskje 1-3 ganger i året. På den tiden kunne jeg ikke så mye om vipper og kjøpte derfor de fra H&M og Lindex bare. Ikke det at de ikke er bra, men for 4-5 år siden fantes det ikke så stor utvalg av vipper i de butikkene som det gjør i dag.


Så her har dere mine topp 3 løsvipper akkurat nå:

1. Hudabeauty

Hvorfor?

Vippene har god kvalitet også har hun mange forskjellige modeller en kan velge mellom. Alt fra naturlig til super dramatiske vipper.

Favoritt modeller?

Samantha

Carmen

Hvor kan en få tak i de?

Hudabeauty sin nettside, Sephora i Usa og midtøsten.


2. House of Lashes

Hvorfor?

Igjen fordi de også har mange forskjellige modeller og ofte så er de ganske dramatiske og bøyd. Noe jeg elsker ettersom det gjør at man får mye mere åpen og våken blikk av.

Favoritt modeller?

IconicStarlet

Hvor kan de kjøpes?

House of lashes sin nettside og de fleste H&M butikker.


3. Ardell lashes

Hvorfor?

Bra kvalitet, ikke så dyre og finnes i mange forskjellige modeller.

Favoritt modeller?

120

203


Hvor kan de kjøpes?

I Oslo kan man blant annet kjøpe de på Visage, TL akademiet (sikkert flere andre steder jeg ikke vet om også). De fleste norske skjønnhets nettbutikker selger de også.


Hva er din topp 3 løsvipper og hvorfor?

Today in pictures and text!

Da jeg begynte å søke litt på Praha og så bilder fra byen (før vi skulle reise hit) tenkte jeg "Hm.. helt vanlig". Vel, for å si det sånn jeg har ikke klart å legge fra meg kamera et eneste minutt i hele dag. Jeg og Dino har vært ute siden klokken 11.00 og var virkelig villig til å gå hele veien fra toppen av Praha slottet Loreto til hotellet vårt for å se mer av byen. Dessverre for føttene våre var det uaktuelt og det til tross for den deilige fotmasasjen vi hadde tidligere i dag. Vi har fått opplevd utrolig mye i dag og både jeg og Dino er kjempe glad for at vi valgte Praha som reisemål denne gangen! En helt fantastisk fin by, med kjempe hyggelige mennesker.. utennom han ene taxisjåføren som lurte oss trill rundt tidligere i dag haha! Så pass dere for det. Han dro til seg 400 ekstra kroner ved å gi oss tlbake ungarske penger istedenfor tjekkiske. Veldig vanskelig å se i alt oppstyret. Ellers er byen tipp topp! Her får dere en del bilder fra dagen i dag. Deler resten senere engang. Nå skal vi komme oss ut igjen for å spise en god middag, så går turen innom spa behandlingen igjen! Vi blogges:)


#praha #prague #prahatravel

Livet

God morgen hele veien fra Praha! Jeg håper dere har sovet godt i natt, for det kan jeg bare dele og si at vi har etter gårsdagens opplevelser! Vi avsluttet som sagt kvelden med en lang spa og bading i bassenget. Vi har derfor begge sovet som en stein i natt. I dag har vi tenkt å fortsette å utforske denne byen ettersom vi kun fikk noen timer igår kveld. 

Snart skal vi ned for å få i oss en frokost og etterpå en tur på treningsstudio her på hotellet så vi kan trene litt før vi skal ut rundt lunsj-tiden.. Vi har satt av noen timer til selve byen idag, besøke noen av de mest kjente stedene her, bygningene og rett og slett bare spise oss mette og gode mens vi rusler rundt. Deretter blir det fot-massasje, ansiktsrens så ser vi hva resten av dagen bringer. Jeg deler det iallfall med dere så kanskje blir dere også inspirert av denne fantastiske byen. God lørdag så lenge og kos dere.

Følg meg gjerne på Snap for raskere oppdateringer: Gilansharafani


Ha en nydelig dag videre <3

Praha

Dobry vecer!

For en koselig by! Herlighet som jeg og Dino har koset oss allerede. Vi checket inn på hotellet for ca. 5 timer siden og vi har siden da gått ut og spist en koselig middag, handlet litt og sett litt av denne romantiske byen. Vi kom tilbake til hotellet for litt siden og det er rett før vi skal ut igjen. Vi har nemlig bestemt oss for å bruke kveldene våre på bad, spa og ikke annet en å slappe av. Hotellen Dino har valgt er helt nydelig! Det ser ut som et slott, både innvendig og utvendig. Den skal også ha en helt fantastisk Spa og basseng. Jeg har bestemt meg for å lage en vlog av denne reisen her også. Denne kommer på Youtube kanalen min (Gilmakeup), men om du ikke har tålmodighet til å vente eller ønsker raskere oppdateringer kan du legge meg til på Snap: Gilansharfani. Har oppdatert den i hele dag:D

Nå må jeg avslutte her. Du skjønner.. spa og kos venter på oss i første etasjen hihi. Vi blogges! <3


(c) Farid O

Bye Norway!

Da var ukens høydepunkt endelig her! Jeg har alltid vært en spontan menneske, at vi bestilte denne turen sånn helt plutselig i går gjør faktisk denne turen enda mere spennende! I går ble det bare et innlegg som sikkert mange av dere merket. Men det er kanskje ikke så rart med tanken på at vi plutselig måtte forberede oss og pakke til idag. Vi ble ferdig med alt og rakk faktisk å spise kveldsmat og så på interiør inspirasjon i en times tid før vi la oss i natt. Koselig, spennende og stressende periode. Alt i ett. Vi selger unna våre gamle møbler og forbereder vår leilighet til salg samtidig som vi ser på inspirasjonsbilder til møbler for vår neste leilighet. Må ærlig innrømme og si at denne turen var midt i blinken nå med tanken på stresset vi går gjennom om dagen. Blir godt å snu ryggen til alt det ansvaret og stresset i et par dager nå! Nå må vi gjøre oss klar til avreise snart. Vi blogges, ta vare:) Praha, here we come!

Da var det endelig bestemt!

Etter mye frem og tilbake og en del endringer i planen, har jeg og mannen endelig klart å finne et par dager til ferie! I sånn siste liten, bestemte vi oss for å oppleve Praha sammen. Ettersom vi bare hadde få dager, måtte vi velge et sted som ikke var så langt unna så vi ikke brukte så mye tid på transport. Da ble det Praha! Både jeg og han har hele tiden hørt fra venner om at vi burde ta en tur dit. Ingen av oss har vært der før så vi gleder oss veldig! Målet med denne korte ferien er å slappe max av, spise masse god mat, dra på spa og oppleve spennende steder i byen sammen. Så, om du har vært der tidligere og vet om noen spisesteder eller fine steder som jeg og Dino burde besøke så må du gjerne komme med tips!:D


Bildet er lånt fra google.

Har du vært der før?:D

Forslag?

For en herlig dag det har vært i dag! Jeg våknet til verdens beste nyhet og det er det at jeg nok engang er blitt tante til en søt liten prins! Min bror Ari og hans kone Jilan har fått sitt første barn! Tenk dere, om bare jeg hadde blitt igjen i Trondheim i et par dager til så hadde jeg fått møte den lille skapningen. Så, Etter en deilig lunsj ute i verandaen i dag, skiftet jeg og mannen klær og bestemte oss for å ta en tur til det nye stedet vi har kjøpt vår nye leilighet i. Grunnen til det var rett og slett fordi vi bare hadde sett området om kvelden. Vi trengte derfor å få oppleve stedet på dagtid også. Vel, vi ble forelsket på nytt da vi var der. Det området minner meg veldig mye om Melhus, der jeg er oppvokst i Trondheim. Koselig, familievennlig og stille sted! Etter den turen, dro jeg og mannen til svigers for å spise en koselig familiemiddag sammen. Vi kom hjem derfra først for litt siden. OG GJETT HVA? Jeg kjørte hele veien hjem! OG GJETT HVA? Dino skrøt av kjøringen min og mente jeg var utrolig flink og fokusert! OG GJETT HVA? It made my day. Dino sier ikke jeg er flink med mindre jeg er det haha!

Akkurat nå sitter jeg og han foran tven etter en lang dag og ser om det er noen steder vi kan reise til for et par dager. Vi skulle egentlig reise bort i går, men kunne ikke allikevel pga leiligheten ettersom den skal selges. Men nå har vi et par dager fri som vi kan bruke til ferie. Forslag? Kan være et vakkert sted i Norge eller andre steder i Europa. Avslappende, koselig og kanskje litt romantisk sted? Takker for forslag!

 

Frisk start på dagen

Hva er vel bedre enn å starte en herlig dag med en deilig og frisk ansiktsmaske? Vel, i dag bestemte jeg meg for å starte dagen med det ettersom de siste dagene har gått i et siden jeg kom hjem fra Trondheim. Denne Biotherm - Wonder Mud masken er virkelig en av de beste jeg noen ganger har prøvd. De av dere som følger meg på Snap (Gilansharafani), har sikkert sett meg bruke den flere ganger! Ofte så pleier jeg også å sette den på etter en lang og stressende arbeidsdag. Ofte 2 ganger i uken når jeg har jobbet for mye. Jeg liker å oppebevare den i kjøleskapet så den er ekstra frisk og kjølig når jeg bruker den!

Det denne ansiktsmasken gjør er å gjøre porene mindre og glatter ut huden. Det beste med denne masken? Den inneholder skimmer! Det gir ansitket en kjempe fin glød. For å ikke glemme lukten, den lukter helt fantastisk! Det er sjeldent at jeg som er så kresen på hudpleie produkter faller sånn for et produkt. Til de av dere som er skeptiske til produkt reviews pga reklame osv. Dette er et presseprodukt, dvs. Jeg må ikke blogge om disse produktene om jeg ikke vil. Jeg får skrive akkurat det jeg vil og mener om produktene. Jeg får heller ikke betalt for å skrive om disse produktene. Så dette er en 100% ærlig review. Så om du jobber like mye som meg og bruker en del sminke i hverdagene.. vel tro meg når jeg sier dette: Huden din vil elske denne masken!:D#Biotherm #biotherfacemask #biothermwoundermud

Har du en favoritt ansiktsmaske?

Hei Oslo

Hei på deg fra Oslo! Jeg må nesten starte dette innlegget med å si at det gjør meg så glad at at så mange av dere både likte og kjente seg igjen i innlegget jeg skrev om mamma i går! Tusen takk for kjempe koselige tilbakemeldinger på den:) Videre så må jeg si at det var deilig å ha årets første lunsj ute i verandaen idag. Og enda deiligere at snøen endelig har begynt å smelte bort! Gjett om jeg gleder meg til det blir varmere. Jeg har handlet masse søte vår og sommerskjoler som jeg nesten ikke kan vente til jeg får tatt på uten å fryse ihjel hihi! Men dere, nå må jeg avslutte her for jeg har en del ting å gjøre. Ingen påske på meg og mannen ser dere.. Jeg håper uansett at dere har hatt en bra start på påsken og koser dere der dere er nå! Vi blogges:)

Besvarer deres mailer, meldinger og kommentarer senere idag:)

Ingen kan noensinne ta den plassen du har fått inngravert i mitt hjerte.

Er det bare meg eller føler de fleste som blir eldre dette om sine foreldre? Å ha de som sitt svaktpunkt! Er dette en del av det å forstå seg på verden, det å ikke kunne se rett i øynene på sin mor av respekt? Ja, alle sier jeg har verdens beste mor. Ja, mange av oss føler våre mødre er verdens snilleste. Aisha, som da er navnet på min mamma er verdens vakreste kvinne i mine øyne. Både innvendig og utvendig. Ord blir fattige hver gang jeg ser henne i øynene eller følger med henne mens hun snakker med noen andre og prøver å finne ord på hvordan jeg kan beskrive henne på best mulig måte. Dadê, eller mamma som det heter på norsk er en kvinne som er veldig vanskelig å beskrive. Hun er rett og slett ubeskrivelig. Jeg har alltid hatt en veldig nær og spesiell bånd til mamma. Alle de årene pappa var i Norge og vi i Kurdistan sov jeg i armene henne til jeg var rundt 8 år. Den tryggheten og varmen hun ga meg om kveldene var uerstattelig. Jeg fikk ikke sove om kveldene om ikke hennes blikk var det siste jeg så og kjente hennes myke arm rundt meg. Jeg vokste først litt fra det da vi kom til Norge. Jeg begynte å bli eldre og mer selvstendig. Jeg så ikke lenger blikket hennes like nærme som jeg pleide da jeg sov i hennes armer. I går kveld mens jeg, henne og min bror satt og snakket til sent utpå kvelden kunne jeg så vidt holde tårene tilbake. Bare det å se på henne mens vi satt der og hørte henne fortelle om sine morsomme og noen litt mere triste opplevelser og historier fra barndommen fikk meg til å kjenne på hvilket enorm betydning hun har i livet mitt.

Jeg beundrer denne kvinnen. Jeg beundrer henne så mye at jeg ofte blir misunnelig på hvor god hun er. Hvor godhjerta hun er og hvor godt hun tror om alle, fordi hun selv aldri ønsker andre vondt. Jeg satt og studerte hennes håndbevegelser, de få rynkene hun har rundt øynene. Så fikk jeg øye på litt av hennes hår som hadde funnet veien ut under sjalet. Håret som ikke lenger var kullsvart som det pleide å være, men begynt å bli grått. Jeg prøvde å forstå hvorfor jeg gang etter gang føler det blir vanskeligere å se henne. I noen minutter lo vi høyt av noen historier, så sleit jeg plutselig med å holde tårene tilbake mens hun fortalte om en del ting hun har gått gjennom, hvor mye vanskeligere livet var før i tiden og hvor mye hun har måtte tåle opp gjennom årene.

Hver gang hun skiftet blikket fra broren min til meg, prøvde jeg fort å skjule at øynene var på vei til å eksplodere av tårer. Jeg blunket hissig, svelget og svelget for å holde tårene tilbake, luftet brynene og prøvde å finne fram en forsiktig smil som viste at jeg lyttet hver gang hun skiftet blikket i retningen mot meg. Jeg lyttet på alt hun sa, samtidig som jeg tenkte 1000 tanker mens jeg satt og så henne fra profil. Hun har fått tyngere øyelook. Mamma begynner å bli eldre.  Jeg beveget blikket nedover skulderen hennes og så på hennes giftering, som hun har bært på i over 40 år. Ved siden av den, har hun en annen gullring som hun engang i blant drev å rettet på med sin venstre hånd. Hva denne kvinnen har gått gjennom, tenkte jeg mens hun rettet blikket mot broren min og fortsatte historien. Her sitter hun til tross for alt og forteller oss om at det er mulig å overleve de verste situasjonene. Så lenge man har trua på det gode og ikke gir opp. Jeg ble nesten kvalm av meg selv mens jeg satt der og tenkte på hvor utakknemlig jeg var noen ganger. Hvor kravstore og vanskelig vi mennesker er blitt i denne generasjonen.

Det er en grunn til at ordet mamma er det første man lærer å si som barn. Verden hadde vært urettferdig om barn hadde sagt noe annet enn det som første ord. Jeg er 24 år nå, gift og er på besøk hos deg fra en annen by. Fortsatt klarer du ikke å legge deg før du har dobbeltsjekket alt om jeg har det bra, om den puta jeg sov på kvelden før var bra nok eller om du skal gi meg en til som er litt lavere. Du stakk også hodet inn på rommet etter litt for å høre om jeg spiste noe ettersom jeg hadde nevnt at jeg var småsulten. Jeg mener, kvinne, med så mange barn, så mange barnebarn, så stor familie og fortsatt så klarer du å gi like mye omsorg og kjærlighet til oss alle. Du glemmer ingen. Du tenker på alle andre før deg selv. Du er den siste som setter deg ved middagsbordet. Og selv det er etter at du har pakket inn mat til de som er på jobb og ikke kommer hjem før midnatt. Hvor kommer all den energien i fra spurte jeg henne i går. Blir ikke du sliten, spurte jeg henne. For jeg blir sliten av å se deg stå så mye på bena og gjør så mye fortsatte jeg. Hun ristet på hodet og svarte meg med et smil; Jeg har ikke samvittghet til å se at andre gjør ting for meg.

Så noen ord til deg min elskede mamma. Hva du noen gang har betydd vil jeg nok aldri kunne sette ord på. Hva du har klart å gi fra deg av kjærlighet og omsorg vil ingen setning kunne beskrive. Hva du har lært oss vil vi nok aldri kunne takke deg nok for og hva du som person har betydd for samtlige av dine barn vil vi alltid være takknemlige for. Kun de gangene jeg kan få deg til å smile og få deg til å bli stolt vil være et snev av det jeg kan gi tilbake. Alt annet er meningsløst iforhold til all den kjærligheten og gleden gjennom de tunge periodene og de tøffe tidene du har måtte ofre. Årene i livet ditt som du har ofret for oss som ikke kan skrus tilbake, søvnløse nettene, bekymringene er lett å ta for gitt for oss til tider. Men en ting skal du vite min elskede kjære Dadê, du er og forblir mitt store forbilde, mitt idol, min ene og alene mamma som har bært meg og gjort meg til den kvinnen jeg er idag. En dag skal jeg videreføre din kjærlighet og omsorg til dine barnebarn, med din stolthet der du sitter og ser meg ta vare på mine barn...slik som du har tatt vare på oss.

Mamma...min elskede mamma. Du er unik, du er enestående og ingen kan noensinne ta den plassen du har fått inngravert i mitt hjerte. Aldri.

Jeg elsker deg.

New Makeup look: Newroz piroz be!

Newroza hingo piroz!

Jeg må nesten starte dette innlegget med å gratulere alle dere som feirer Newroz med dagen ! Jeg vet at det er flere land i Midtøsten og flere land i sentral Asia og flere andre steder som feirer Newroz. Men, ikke alle feirer det av samme grunn. For oss kurdere er det f.eks. feiring av nasjonaldagen! Det starter fra i dag, hvor vi markerer feiringen med å tenne blant annet bål og gå i tog. Så begynner folk å gå ut på piknik med kjente og feirer denne dagen ut i naturen med sine nære og kjære fra den 21-23. Ettersom det er begynnelsen av våren, som da kjennetegner ny start, håp og glede!

Under får dere sett flere bilder av looken jeg lagde for Newroz! Senere i kveld kommer det en video med produktliste av det jeg har brukt!:)Ønsker dere alle en koselig søndag videre <3

SNEAK PEAK: Newroz

Hei på deg! Håper dere har hatt en koselig lørdag:) I dag var nesten hele familien samlet hos mamma og vi har blant annet koset oss med god mat, drikke, kortspill og mye mer. Jeg føler denne dagen har gått utrolig fort, men det sies vel at tiden går raskere når man har det morro?:)

Anyways dere, for to dager siden bestemte jeg meg for å spille inn en ny youtube video til dere. Jeg gjorde noe jeg aldri før har gjort! En kurdisk get ready with me, hvor jeg gjør meg klar til kurdisk nasjonaldag - Newroz. Jeg pleier vanligvis å kle meg i kurdiske klær når det er spesielle anledninger som nasjonaldag og andre spesielle dager. Men, det som var ekstra spesielt med denne looken var hodesmykkene! Jeg hadde aldri før satt det sammen før jeg spilte inn denne videoen. Det var utrolig morro syns og jeg koste meg skikkelig mens jeg gjorde det! For det ble både sminking og oppsett av smykkene og sjalet jeg hadde på hodet. Videoen kommer på bloggen og youtube kanalen min i morgen, stay tunnnnneeed:) 

God natt og sov godt <3

#kurdishdress #newroz #kurdishnationalclothes #kurdiskblogger #kurdishdresses

Jeg vil bli som dem

Ingenting betyr mer for meg her i verden enn å se mine foreldre ha det bra. Jeg skriver kanskje vanligvis ikke så mye om dem på bloggen min, men de som kjenner meg vet hvor mye jeg bryr meg om mine foreldre. Jeg elsker dem, elsker måten de har oppdratt oss på, elsker måten de er med hverandre på og elsker å se at de har vært sammen i så mange år. Jeg ser opp til dem og ønsker at jeg også en vakker dag kan gi den kjærligheten, respekten og tryggheten de har gitt oss videre til mine barn. Jeg vil respektere dem og gjøre mitt beste for å alltid være der for dem, slik som begge mine foreldre har vært med sine foreldre. Jeg vil alltid være takknemlig uansett hva og lære mine barn det samme, slik som de har lært meg. Jeg vil bli som dem.

Never Complain About What Your Parents Couldn?T Give You. It Was Probably All They Had.

<3 Vi blogges!

One of the greatest titles in the world is parent, and one of the biggest blessings in the world is to have parents to call mom and dad.
Read more at: http://www.brainyquote.com/quotes/quotes/j/jimdemint175546.html?src=t_parents
One of the greatest titles in the world is parent, and one of the biggest blessings in the world is to have parents to call mom and dad.
Read more at: http://www.brainyquote.com/quotes/quotes/j/jimdemint175546.html?src=t_parents
One of the greatest titles in the world is parent, and one of the biggest blessings in the world is to have parents to call mom and dad.
Read more at: http://www.brainyquote.com/quotes/keywords/parents
One of the greatest titles in the world is parent, and one of the biggest blessings in the world is to have parents to call mom and dad.
Read more at: http://www.brainyquote.com/quotes/keywords/parents.html

Dette hadde jeg satt utrolig stor pris på!

Hallo fra bartebyen! Herlighet så deilig det er å endelig være hjemme igjen. Jeg har spist så mye mat at jeg nesten ikke kan bevege på meg! I morgen deler jeg en del bilder fra denne koselige dagen med dere. Men dere, jeg ville bare fortelle dere at Gullsnutten er igang og det vil si at du kan stemme på din YouTube favoritt! Jeg hadde satt utrolig stor pris på om du hadde stemt på meg som "Årets sminke" kanal, i hvertafll nå som jeg bruker en god del tid på mine youtube videoer og oppdaterer kanalen min hver uke!:D For å kunne stemme må du enten logge deg inn via Instagram, youtube eller Facebook!

Klikk HER eller bildet under for å stemme:

Etter at du har logget deg inn på www.gullsnutten.no kan du søke opp "gilmakeup" i Årets sminke og skjønnet katagorien så vil du få kanalen min opp!


Tusen takk! <3

Vi blogges i morgen, ha en super koselig fredagskveld videre!
 

Bye bye Oslo

Da er jeg endelig på vei til Trondheim! Akkurat nå sitter jeg på Gardermoen og venter på flyet, privatflyet mitt altså, Haha! I det siste så har tanken på å fly til Trondheim skremt meg litt, ettersom det som regel er en del vind og turbulens på vei inn til flyplassen i Trondheim. Det fører selvfølgelig til litt risting og jeg hater det. Elsker å fly, elsker når flyet tar av og lander, men risting og turbulens er ikke noe for meg. Spesielt når jeg ikke har Dino ved siden av meg som jeg kan holde meg fast i hihi! Jeg håper jeg slipper unna det denne gangen! Men, nå er det snart avreise, Ønsker alle dere en super fredag og god helg, vi blogges senere!

Over har dere et bilde av looken jeg filmet til youtube kanalen min i går <3

---> Gilmakeup

Følg meg gjerne på Snap for morsomme oppdateringer: Gilansharafani

 

Pakker

Da har jeg endelig fått litt tid til å pakke litt klær til Trondheim turen min som er i morgen. Ettersom jeg bare skal være der i tre dager, så tar jeg veldig lite med meg. Eller.. lite og lite! Det jeg skal ta med av klær og sminke denne gangen er alt for lite i forhold til hva jeg kan finne på å pakke til en liten helg tur hihi. Men, nå er jeg faktisk done. Så nå kan jeg senke skuldrene litt og slappe litt av før morgen dagens flytur. Vi blogges i morgen dere. God natt! <3

Aner ikke hvilken pose jeg prøver meg på under. Men ja.. det får gå hihi!

Blir godt å se familien igjen, men helt ærlig? Det jeg gleder meg aller mest til er maten til mamma. Gjett om noen skal spise 24/7 i de kommende dagene da dere;)
 

Makeup look: Pink Salmon!Face

YSL TouchEclat Blur primer

YSL Touche Èclat le Teint Foundation

Urban Decay - Gwen S. Blush palette

Meet Mary-Lou Manizer

ABH contour palette

Eyes

Urban Decay primer

Nabla cosmetics eyeshadows

UD Gwen Stefani eyeshadow palette

Lancome Hypnôse Volume mascara

Max Factor Eyebrow Pencil

Lips

YSL peach faubourg

Contacts

Desioeyes Forest green

 

Tidlig morgen med Mammatilmichelle

Dere vil ikke tro hvor tidlig jeg startet dagen min idag! I går fikk jeg en melding av søte Anna Rasmussen ( mammatilmichelle) om at hun skulle til Oslo for å ha noen viktige intervjuer. Hun lurte på om jeg kunne sminke henne og style håret hennes. Ettersom hennes første intervju var med God Morgen Norge, så måtte hun være ferdig og klar til klokken 06.45! Taxien ventet på meg akkurat klokken 05.15 da jeg gikk ut i dag. Vi hadde et par utrolig koselige timer sammen, mens jeg ordnet henne. Da jeg ble ferdig kom jeg meg hjem og så på intervjuet hennes på tv. Etter det la jeg meg igjen og våknet.. ja, for litt siden? Jeg føler meg litt sånn rar i hodet akkurat nå og kan så vidt huske det jeg gjorde hehe! Jeg er virkelig alt annet enn et A menneske, men Anna virket utrolig fornøyd og jeg føler selv at det gikk bra til tross for kort varsel, lite tid og litt for tidlig på dagen. Synes forresten hun gav et godt intervju med God Morgen Norge også:)

Jeg har nesten ikke brukt sminke i de siste dagene (utenom litt bryn skygge) og jeg elsker det! Ettersom jeg ikke skulle gjøre annet enn å sminke henne, så bestemte jeg meg for å dra uten sminke. For da kunne jeg komme hjem og sove igjen uten å måtte tenke på å fjerne sminken. Det kommer flere bilder av looken hennes:)

Nå skal jeg besvare noen mailer og få i meg noe mat. Vi blogges senere, ha en nydelig dag så lenge.

Det er vel lov?

Før jeg la meg i går, bestemte jeg meg for å starte denne uken med et spennede innlegg. Det jeg glemte var det at man ikke automtaisk våkner like energisk og uthvilt hver dag. Jeg ventet med å skrive dagens innlegg til jeg hadde fått i meg noe mat i håp om å komme i bedre humør. Nope, det hjalp ikke det heller. Så satte jeg meg ned foran Macen for å oppdatere bloggen. Jeg satt der i kanskje 10 minutter, stirret i skjermen med fingrene godt plassert over tastene på tastaturet i håp om å få noen ordre fra hjernen som skulle sette ord på følelsene mine. Nope, det skjedde ingenting. Jeg deler mye rart med dere. Prøver alltid å holde meg positiv og tenker alltid motivasjon framfor alt annet når jeg skriver innlegg til dere her på bloggen. Vel, idag er ikke en av de dagene. Det virker som om idag er en av de dagene hvor kroppen bare vil ligge i samme posisjon og ikke gjøre så mye annet enn å la tankene fly rundt. Det er vel lov med slike dager også? Kan det kanskje skyldes det stresset jeg har hatt i de siste ukene med jobb og alt annet? Eller at jeg savner familien min for mye? Jeg gleder meg til å besøke familien om et par dager. Da skal jeg prøve å slappe maks av mens jeg er der! Og, Jeg skal prøve å bli flinkere til å lytte til kroppen fra nå av. Jeg håper at dere også gjør det samme! Ønsker alle dere en nydelig dag videre.. Vi blogges muligens senere i kveld om formen er bedre og huet er på rett plass. Akkurat er den iallfall ikke det...til tross for at sola har tittet frem . Håper dere får en bedre dag enn meg..og at jeg kommer godt etter:)

Makeup by Mario kurs

Hei og god søndagskveld! Jeg håper dere har hatt en bra og avslappende helg. Som jeg nevnte på bloggen i går, så har jeg hatt noen utrolig travle uker. Jeg har ikke tatt helg eller hatt en fridag på nesten tre uker. Både jeg og Dino har hatt dagene fullt opp med møter, jobb og atter mer jobb. Alle dager har med andre ord vært helt like for oss. Fra og med i morgen kan jeg endelig senke skuldrene litt når det kommer til jobbfronten. Vi har begge bestemt oss for å ta det litt med ro i neste uke og fokusere heller på salget av leiligheten vår før jeg skal besøke familien i slutten av neste uke. Fordi når jeg kommer tilbake fra Trondheim, skal vi muligens til varmere strøk i påskeferie! GJETT OM VI TRENGER DET DA DERE!:D

Før jeg avslutter her, vil jeg takke alle dere for koselige meldinger i går. Og til dere som kom bort å hilste i går og tok bilder sammen med meg.. dere gjør meg så glad! Jeg har virkelig verdens beste lesere. Jeg ELSKER at dere alle ELSKER sminke like mye som meg! Vi har alltid så mye å snakke om når vi møtes! Presentasjonen gikk forresten utrolig bra igår. Jeg trodde jeg skulle få angst og falle sammen på scenen, men det gikk bra haha. Mye mye mye bedre enn forventet. Under får dere sett masse mobil og kamera bilder fra gårsdagen! Nå skal vi slappe litt av og ta litt helg før mandagen er her igjen. I love you og ha en koselig kveld videre <3

Søsteren til Mario. Satt med henne og Vana mens kurset foregikk. Utrolig hyggelig dame.

Nydelig Ronja:)

Søte Julianne var også der!

Det var selvfølgelig Cecilie og Sousan også!Flinke Vana, som fikk en av verdens største makeup artister til Norge!


 

This is it!

Da er den store dagen endelig her! Jeg startet dagen som vanlig med en brudestyling grytidlig på morningen og har jeg brukt resten av tiden med å ordne meg selv til kurset Makeup by Mario! Da vi fikk vite at han skulle hit, bestemte jeg og Cecilie oss for å være med på kurset. Et par dager etter at jeg var i kontakt med Vana, som da er personen som står bak dette fantastiske eventet, ble jeg spurt om jeg var interessert i åpne showet. "For en ære" var min første tanke. Så fortsatte jeg " Hva sa du igjen Vana?". Du vet den automatiske reaksjonen når man svarer et spørsmål med spørsmål bare for å bekrefte at man hørte spørsmålet riktig! Vana bekreftet at hun ønsket at jeg skulle åpne showet og jeg smilte fra øret til øret. Så mine kjære lesere, lille frøken Gilan skal åpne dette fantastiske showet idag og få æren av å ønske en av verdens dyktigste makeup artister velkommen på scenen! Jeg tror på en helt fantastisk dag og jeg må bare si at Vana som er gründer og eier av Rebirth Of the Princess har gjort en vanvittig god jobb her med å få denne talentfulle makeup artisten til lille Norge. Gleder meg til å fortelle dere mer om inntrykkene og opplevelsen senere. I mellomtiden må dere ha en herlig lørdag videre! Og hey, ha meg i tankene dere og wish me luck, vi blogges:D

Happy friday, Happy me!

Noe av det beste jeg vet om er å starte dagen med en lang dusj og en deilig fruktsalat rett etterpå. Jeg er verken morgen eller frokostmenneske. En dusj og en fruktsalat eller smoothie på morgenen gir meg derfor masse energi! Med så mye som jeg har å gjøre om dagen så er jeg nesten nødt til å ha i meg noe og være litt våken når jeg sitter og jobber foran dataskjermen. Så akkurat nå sitter det en glad, mett og nydusjet Gilan her og taster i vei. I går var min siste kveld på traffikalt grunnkurs. I dag har jeg dagen full av forskjellige møter og avtaler. Snart skal jeg blant annet få besøk av to personer som skal ta en titt på leiligheten vår for å se om det noe vi trenger å gjøre før den skal legges ut til salgs. Etter det har jeg en kunde som jeg skal forme bryn på. Når jeg er ferdig med det, så går turen ut hvor jeg skal få freshet opp mine nelger før helgen! Etter at jeg er blitt neglefin går turen videre til et sted hvor jeg skal gjøre noe kjempe spennende og stort! Hva det er, kommer jeg til å dokumentere med bilder når jeg er der og dele det med dere om et par dager:) Det jeg gleder meg aller mest til i dag, er å komme hjem igjen etter en lang dag, spise en koselig middag med mannen og slappe av sammen. Vi har sett hverandre utrolig lite i denne uken pga hans dagtid jobb og meg som var på kurs på kvelden. Denne fredagskvelden skal nytes <3Ønsker deg en nydelig fredag videre så blogges! <3

Luksuriøs og stilfull!

Sponsede presseprodukter

MASCARA VINYL COUTURE

Før jeg dro ut i går, fikk jeg en pakke fra L´oreál levert på døra. En pakke jeg hadde gledet meg enormt mye til å motta! Etter Paris turen valgte jeg noen av de nyhetene jeg så under lansering for å teste ut. Pakken i går innheholdte de produktene! Noe av det som var i pakken var disse mascaraene som uten tvil er et av mine favoritt produkter fra YSL 2016! Nydelige farger som gir vippene det lille ekstra.

Gjett om jeg skal være kreativ med disse lekne fargene!
Det som gjorde at jeg forelsket meg helt i disse mascaraen allerede da jeg så dem i Paris var pakningen og designet. Jeg elsker den transparente og unike designen. Jeg har aldri sett en mascara med slik firkantet og gjennomsiktig design og det er nettopp det jeg elsker så godt med disse! Luksuriøs og stilfull!I´m so in love.


Disse lanseres i begynnelsen av juni og vil koste 290,-  stk

#ysl #yslbeaute #yslmascara #yslmascaravinylcouture #mascaravinylcouture

sneak peak

Da har jeg endelig kommet meg hjem etter å ha vært på trafikalt grunnkurs! Oi, jeg har faktisk glemt å fortelle dere om det! Jeg har nå gått på trafikalt grunnkurs tre kvelder og har den siste i morgen. Jeg har nemlig bestemt meg for å ta lappen så snart så mulig ( I know, har sagt det før ) Men motivasjonen kom først riktig på plass da vi signerte kontrakten til den nye leiligheten. Jeg gleder meg som bare det til å kunne kjøre!:D

Så, nå skal jeg og mannen se et par episoder av den nye sesongen til House of Cards men vi nyter en deilig og frisk smoothie! Ønsker alle dere en koselig kveld videre. Over får dere forresten en liten sneak peak bilde på en ny look jeg gjorde her om dagen. Flere bilder og produktliste komme med flere bilder!

NYX Workshop

Hvor deilig er ikke det at solen endelig titter frem og snøen smeltes bort? Jeg får sommerfugler i magen hver gang jeg ser ut i vinduet og ser solen skinne! Lykke <3 Jeg håper du har hatt en bra start på dagen! Selv så startet jeg dagen med litt vasking her hjemme. En rolig og koselig start på dagen i forhold til de siste og stressende dagene jeg har hatt. Så har jeg siden da hørt på musikk og gått gjennom en del looker som jeg har gjort i de siste dagene. Så, som nevnt på bloggen i går var jeg invitert på NYX workshop her i Oslo sammen med flere andre bloggere og youtubere. NYX har nemlig endelig blitt lansert i Norge,  på Douglas Bogstadveien! I den forbindelsen holdte den talentfulle makeup artisten Maria Malone workshop i samarbeid med NYX. Jeg var også invitert til NYX VIP LAUNCH PARTY som var etter workshopen, men jeg måtte dessverre rekke en annen avtale da og fikk ikke vært med på det. Men alt i alt så var det en super inspirerende workshop!


Søte Cecilie var også her i går!

Flinke Maria Malone og looken hun gjorde på modellen sin igår!

Yepp, Stephan and his brushes was also there yesterday!

Ha en nydelig dag videre <3
 

Gårsdagens

Hei på deg! Jeg håper du har hatt en bra dag så langt. Idag har mye av min tid gått til papirarbeid og planlegging av de kommende ukene. Det foregår så mye for tiden! Vi skal flytte til et nytt sted, gjøre klar vår egen leilighet til salgs også har vi planer om å reise på en liten ferie i påsken. Alt det i tillegg til å ha en 24/7 jobb ved siden av haha! U feel me? Det var litt av grunnen til at jeg ikke rakk å blogge igjen i går. Men, de av dere som følger meg på Snap fikk sikkert med seg hvem gårsdagen kunde var! Søte Louise Angelica, hun skulle på bloggernes fest og trengte hjelp med makeup. Det var som å sminke en dukke. Hun har jo nydelige trekk, så jeg koste meg skikkelig! Hun elsket resultatet og det gjorde en bra dag enda bedre:) Nå skal jeg på en Workshop med NYX!

Under får dere et par bilder fra gårsdagen til jeg får flere bilder av henne! Forresten dere.. Happy International woman's day! Let's stand for each other:)

Gårsdagens

Hei på deg! Jeg håper du har hatt en bra dag så langt. Idag har mye av min tid gått til papirarbeid og planlegging av de kommende ukene. Det foregår så mye for tiden! Vi skal flytte til et nytt sted, gjøre klar vår egen leilighet til salgs også har vi planer om å reise på en liten ferie i påsken. Alt det i tillegg til å ha en 27/7 jobb ved siden av haha! U feel me? Det var litt av grunnen til at jeg ikke rakk å blogge igjen i går. Men, de av dere som følger meg på Snap fikk sikkert med seg hvem gårsdagen kunde var! Søte Louise Angelica, hun skulle på bloggernes fest og trengte hjelp med makeup. Det var som å sminke en dukke. Hun har jo nydelige trekk, så jeg koste meg skikkelig! Hun elsket resultatet og det gjorde en bra dag enda bedre:) Nå skal jeg på en Workshop med NYX!

Under får dere et par bilder fra gårsdagen til jeg får flere bilder av henne! Forresten dere.. Happy International woman's day! Let's stand for each other:)

Monday got me like..

For en stressende start det ble på denne uken! Jeg trodde jeg kunne ta det litt med ro idag ettersom jeg hadde jobbet i helgen men det ble alt annet enn det! Helt utrolig å tenke på hvor mye man kan få unna gjort på få timer. I dag, hittil har jeg vært på et møte, dratt til fysioterapeut timen min og tatt bilder av en ny sminke look til dere. Det ble litt hektisk og stressende, men dagen går fortsatt riktig som planlagt. I skrivende stund sitter jeg på bussen og er på vei til studioet mitt. Jeg skal pakke en del sminke så komme meg til et sted i sentrum for å sminke en kunde som skal på bloggerne- fest ikveld. Hvem det er får dere mest sannsynlig vite i kveldens innlegg, eller på min snap: Gilansharafani ( om du ikke har tålmodighet til å vente) haha!

Ta vare, vi blogges!

New home

Hei og god søndag! I de siste månedene har jeg og mannen tatt mange nye steg og gjort mye spennende sammen både privat og i jobbsammenheng. Noe av det beste og mest spennende vi to har gjort sammen hittil i år, er å ha funnet et nytt sted å bo. Vi elsker for all del stedet vi bor nå, men vi var begge veldig fast bestemt på at vi ville prøve å se hvordan det er å bo litt utenfor byen. Vi bestemte oss for å finne et nytt sted allerede i desember ifjor og har siden da sett på 100 forskjellige annonser og vært på en del forskjellige visninger. For et par uker tilbake falt vi begge pladask for en leilighet da vi var på visning! Leiligheten hadde alt vi begge hadde ønsket oss: Hage, stor veranda, åpen løsning, stor stue, stort kjøkken, store vinduer, sol hele dagen, turmuligheter, 3 soverom og sist men ikke minst et koselig nabolag. Vi ga bud dagen etter vi var på visning og etter litt krig med andre budgivere, ble leiligheten vår! Først etter et par dager gikk det opp for meg at vi skulle flytte til et nytt sted. Hihi! Vi kan nesten vente ikke til vi får solgt vår, flytte inn i vår nye leilighet og innrede den akkurat som vi ønsker!
Red hair

I´m so in love

At farge på håret kan gjøre en så lykkelig? Fra jeg begynte på videregående var jeg helt crazy når det kom til nye hårfager. Jeg byttet hår farge ofte og prøvde forskjellige frisyrer flere ganger i året. I de siste årene har jeg deriomt vært super forsiktig med å farge håret. 1. Fordi de fleste kjenner meg igjen med langt, blondt og krøllete hår. 2. Fordi jeg ikke ønsker å skade håret mitt. Hva er løsningen da? Jo, parykk haha! Det er jo helt crazy å tenke på hvor mange fine parykker det finnes i markedet nå som ser naturlige ut! Da jeg prøvde denne parykken her om dagen ble jeg helt forelsket i fargen. Så forelsket at jeg sendte et bildet til frisøren min og sa jeg vurderte denne fargen! Enste kjipe med å farge håret til dette er det at det blir veldig vanskelig å gå lys igjen etterpå. Det går, men håret vil få skikkelig gjenomgå. Ikke lett dette.. men en ting er sikkert  og det er det at jeg en vakker dag skal ha denne fargen på håret. Promise.

Denne parykken finner du her (sponset)
Hva syns du jeg kler best, denne fargen eller blond hår?

Da var det på'n igjen!

Da er det på tide å ta farvel med fri-helgene igjen. Fra med idag kommer jeg igjen til å jobbe alle dager i uken. Ukedagene med bloggen, youtube og Instagram. Helgene vil gå til bruder og fest stylinger. Jeg ble nettopp ferdig med mars månedens første brud. I morgen har jeg enda en brudestyling før jeg får en litt rolig søndag kveld. En super kort helg som bare varer noen få timer. Men det føles utrolig deilig å endelig være skikkelig i gang igjen! Jeg blir så utrolig motivert når jeg ser mine bruder fornøyd! Iiiiik! Det gir en så god følelse og motivasjon:)

Nå skal jeg hive i meg mat før jeg skal på et møte om under halv time! Stress, hva hadde jeg gjort uten deg? Haha vi snakkes senere kjære lesere. Kos dere og god lørdag så lenge.

Ettersom jeg ikke ser ut nå og heller ikke har noen nye fancye bilder å dele med dere, tente jeg å dele denne søte tegningen med dere som en av mine lesere har tegnet for meg! Dere er så søte!

Get ready with me...

Annonse

..It´s friday!

Da var det endelig fredag igjen! Noe av det aller beste jeg vet om med fredager er det at man kan pynte seg litt ekstra. Ikke fordi man ikke kan resten av uken, men fordi hodet går i en herlig mood, helg og moro! I dag tenkte å gjøre noe litt utenom det vanlige, og det er nemlig at istedenfor å bare dele dagens look med dere, ville jeg heller gjøre et steg for steg innlegg av hvordan jeg har skapt denne looken. På denne måten kan dere kopiere looken eller bli inspirert til kveldens sminke, eller helgens sminke om dere skal i en annledning, eller bare vil prøve noe nytt.

Alle produktene jeg har brukt i denne looken er fra en ny norsk nettbutikk som heter Vakker og gjett om det er vakker:) På vakker.no selger de alt fra kjente sminkemerker, til deilige dufter og hudpleieprodukter. Det beste med denne nettsiden er at det er gratis frakt på både ordre og retur om du ikke skulle bli fornøyd. Bare for å legge på glasuren på kaka, bestiller du noe fra Vakker.no før klokken 13, vil din pakke bli sendt samme dag! Se for deg eksemplet der du velger ut en look du skal ha til en helg, og du bestiller produktene tidlig på f.eks torsdag,  så har du det faktisk før helgen:D

 


Først starter jeg med å prime huden med Illuminating Perfecting Primer

Deretter dekker jeg urenheter og jevner ut huden med denne Vitalumiere Aqua foundationen fra Chanel!

For å dekke til mørke ringer og highlighte ansiktet så bruker jeg Flawless Finish Correcting And Highlighting Perfector fra Elizabeth Arden!

For at foundationen min skal holde seg i hele dag, setter jeg den inn med denne Poudre Universelle Compact fra Chanel!

 

For å gi huden litt glød og liv, så bruker jeg denne Sunkissed Pearls Bronzer And Highlighter!


For ekstra farge på kinnene bruker jeg denne nydelige blusjen - Joues Contraste Powder Blush fra Chanel!


Før jeg går i gang med øyesminke må jeg alltid ha en god øyenskygge primer slik at skyggen holder seg bra hele dagen! For primer til øynene jeg bruker her Advanced Eye Fix Primer fra Elizabeth Arden.


Ettersom det er fredag i dag, så kan man trygt ty til ekstra sminke på øynene! Jeg bruker derfor denne nydelige paletten Les 4 Ombres fra Chanel til å skape en lett smokey øyenskygge look.


Før jeg går videre med øyesminken, skal jeg forme brynene! Til det bruker jeg denne Eyebrow Pencil  fra Max factor


For å få den optimale smokey looken, skal jeg i dag bruke dette Long Wear Gel Eyeliner Settet fra Bobbri brown. Grunnen til at jeg ønsker å mixe disse to fargene er rett og slett fordi jeg verken ønsker for mørk eller for brun smokey look. Som dere ser så påførte jeg den rundt øye først også har jeg blendet det godt ut med en liten blendingskost. Jeg valgte å bruke den svarte Gel eyelineren i våtlinja for å få det lille ekstra.


Jeg avslutter øyensminken med å ta en del gode mascara lag på vippene og her har jeg brukt Ceramide Lash Extending Treat Mascara!


Også avslutter jeg hele looken med å bruke denne Colour Elixir Liplineren fra Max Factor!
Og dere jeg har ikke glemt dere! Om du bruker koden "GILMAKEUP" når du handler på www.vakker.no så vil du få  20% rabatt på alle produkter fram til søndag 13. mars.

HA EN NYDELIG FREDAG <3

Hårfjerning med Laser!

Sponset behandling

Hei og god torsdag! Da har jeg akkurat kommet hjem i døren etter å ha vært på besøk hos Eger Skin Clinic! Jeg gjorde noe i dag, som jeg aldri før trodde jeg ville tørre å gjøre. Jeg har for første gang fjernet hår med laser! De fleste av oss barberer, vokser og epilerer hår for å få vekk uønsket hår på kroppen. Jeg startet som mange andre jenter med å fjerne hår på leggene i en alder av 14 år. Jeg husker at jeg hatet det, prosessen med å fjerne hår, smerten og alt rundt det var så innmari ubehagelig. Derimot, den følelser av nybarberte/hårløse bein er jo det beste som finnes. I de siste årene begynte jeg å vurdere laser, ettersom flere og flere av mine venninner begynte med det og hadde gode resultater av det. 

I dag har jeg hatt min aller første hårfjerning behandling med laser hos Eger Skin Clinic. Det gikk overraskende bra og det var smertefritt! Jeg trodde det skulle gjøre vondt og at det skulle være behagelig å utføre, men jeg kjente ikke annet enn bittesmå stikk og litt varme i huden. Trude Svendsen, som gjorde behandlingen på meg idag, sa at lasermaskinen jeg fikk behandling med har hittil vært den mest effektive maskinen og mest smertefrie maskinen å utføre laser behandlinger med! Hun mente også at jeg trengte rundt 6 behandlinger tilsammen med 4 ukers mellomrom for optimal resultat! Kjenner jeg gleder meg til neste behandling allerede! Kjære sommer, både jeg og leggene mine gleder oss til å se deg igjen snart :D

Til deg som også ønsker å bli kvitt uønsket hår på kroppen, nå får du hele 20% avslag på laser behandlinger hos Eger Skin Clinic ut mars ved å bruke koden "Gilan20" når du bestiller din time. Personalet er super hyggelige, profesjonelle og du blir tatt godt hånd om. Tro meg:)

Det må gjøres

Hej <3 Så deilig å endelig få litt tid til å kunne oppdatere dere igjen. I dag har vært en ganske stressende dag! Etter å ha ryddet litt i kåken i dag, dro jeg til posten en tur for å hente noen pakker. Etter det gikk jeg innom salongen en tur for å koble helt av fra alt annet så jeg kunne besvare mailer, ta noen viktige telefoner og følge opp mine bestillinger. Nå er brud og fest sesongen igang for fullt igjen. Mesteparten av min tid vil fra og med mars gå til stylinger, veiledningstimer og bookingoppfølging igjen. Når jeg var ferdig med å gjøre de "administrative" tingene, brukte jeg et par timer på å organisere sminken min og hårproduktene for å se om det var noe jeg manglet og trengte mer av før sesongen er i gang igjen. Uansett hvor slitsomme slike dager kan være, så føles det ganske deilig å få sånt unnagjort. Fordi som selvstendig næringsdrivende er man selv ansvarlig for alt, om man ikke følger opp avtaler og andre ting selv så vil alt stoppe opp! Jeg vet at jeg kommer til å våkne til like mange mailer (og mest sannsyling enda flere) i morgen og kanskje over i morgen, men hey.. det er en del av sjarmen med jobben min haha!

Under får dere sett en del av dagen min gjennom Snapchat bilder. Legg meg til på Snap: Gilansharafani for flere oppdateringer!:D

Kommer også mange oppdateringer til vår inspirerte look på min instagram og youtube og her på bloggen fremover!

Har dagen din vært bra?

New makeup look
 

Face

YSL TouchEclat Blur primer

Smashbox foundation

Urban Decay - Gwen S. Blush palette

Glow minerals (contour) palett highlighter and contour

Eyes

Urban Decay primer

Bobbi Brown Opal 13 cream shadow

UD Gwen Stefani eyeshadow palette

Lancome Hypnôse Volume mascara

Uraban Decay brow box

L´oreal Gel liner

Lips

L´oreal Infallible lipgloss in red

Sneak peak

God dagen! Har dere det bra i dag?:D Jeg tenkte å starte dagens innlegg med en liten sneak peak på en ny look som jeg gjorde her om dagen! Senere kommer det flere bilder av denne looken med produktliste! Ønsker dere en herlig tirsdag videre til da, vi blogges snart igjen!