hits

april 2013

One more dream came true! What a feeling!

Herlighet for en bra start på dagen! Jeg er helt seriøst målløs akkurat nå, jeg vet ikke helt hvordan jeg skal takke Gud for det livet jeg har fått. Jeg er lykkelig gift, har verdens beste foreldre og søsken, jobber med det jeg trives best med og nå dette: Mange av dere husker når jeg for et par uker siden sa jeg hadde en god nyhet å dele med dere? Litt morsomt at mange av dere trodde jeg var gravid, hehe bare så det er sagt så skal vi vente med barn til vi føler at vi har fått gjort en del sammen og er klare for nye steg. Så den gode nyheten kjære venner/lesere er at vi hadde solgt leiligheten vår på Grunerløkka. Etter å ha vært på diverse visninger og budrunder har vi nå endelig fått leiligheten vi to har gått rundt og ventet på. Tre dagers ventetid er sykt lenge når man sitter og venter på et så viktig svar! Så "YEY", fra og med i dag skal jeg og Dino kjøpe innbo. Ah som jeg gleder meg til å gå rundt i sånne interiør butikker, se på inspirasjonsbilder og fylle vår leilighet etter min og Dino sin smak! Det har vært en lang prosess å finne en leilighet med god beliggenhet, stor nok, i god stand, peis osv osv osv. Jeg og Dino fikk heldigvis ca 90% av våre ønsker oppfylt ved kjøp av denne leiligheten!
For alle dere som flere ganger tidligere har spurt meg om bilder fra leiligheten vår, om et par uker skal dere få se vårt nye leilighet:D

Dagen i dag skal selvfølgelig feires med en god middag og en tur ut i finværet, jeg skal kose meg i dag og ønsker alle dere en like bra dag!

Ha en nydelig dag alle sammen!
-Gilan

30 days challenge

♥  day 5: En sang som får deg til å gråte

Da tenkte jeg å skrive kjapt om punkt nummer 5 som da er om hvilken sang som får meg til å gråte. Jeg vet liksom ikke om noen pressise sanger som får meg til å gråte. Fordi er jeg trist, så gråter jeg til hva som helst musikk egentlig. Så det kommer ann på min dag, problem osv haha. Om jeg måtte velge, så ville det i så fall ha vært denne arabiske sangen av Hussain al Jasmi som heter ma yaswa. Nydelig sang med sterke ord som jeg aldri går lei av. Denne får meg som regel til å gråte når jeg savner Duhok (byen jeg er fra) skikkelig og ikke helt vet hva jeg skal gjøre med det, så trøsttrister denne sangen meg! Legger også vet teksten på engelsk, det gir selvfølgelig aldri samme mening, men dere vil i hvertfall skjønne hva sangen går ut på! 

I swear to God
It's not worth living in this world without you
Nor is my life worth anything in this universe

You've gone
And how will I bear the distance between us
And how will I scatter these roses on the distance between us

You didn't promise to share with me in love
You remain for me love and a guide for my way

But death was closer and more merciful for me
God alone was a good agent for me

Go I'm satisfied with your absence my life
This is my lot and this is my destiny

You were a candle lighting and brightening my life
You went out and disappeared when you left

 

 En sang som får deg til å gråte?

 

 

 

 

Kunde: Forlovelse - bilder

 

Da har jeg endelig fikset bildene til Fatma, ei kunde jeg hadde for ei uke siden! Når dere ser bildene under, vil dere skjønne hva jeg mente med forrige innlegg om at hun lignet ei prinsesse på hennes forlovelsesdag. Trenger vel egentlig ikke å skrive noe mere nå som dere selv fått sett på bilden!Syns?
-Gilan

To store planer

God morgen fine  dere!
Jeg våknet for ikke så lenge siden og sitter nå her og skriver et innlegg til mine trofaste lesere før jeg tar tak i dagens store gjøremål. Jeg starter dagen med å få i meg en god og sunn frokost, deretter skal jeg rydde hele leiligheten før jeg finner veien til trening. Etter trening blir det som vanlig å komme seg på jobb! Oi, tror det ble tre store planer nå? Anyways.. jeg har jo tidligere fortalt dere om hva jeg syns om den følelse når man våkner dagen etter at man har trent og kjenner at kroppen kommer til å brekke sammen når man rører seg! Slik har jeg vært siden min forrige treningsøkt med Dino. Da tok vi biceps og triceps. I dag skal jeg trene rumpe og magen. Jeg har forhåpentligvis begynt å trene riktig igjen, så ingen støle muskelgrupper etter treningsøkten jeg skal ha i dag nei! Dere aner ikke hvor hardt Dino trente meg sist når vi tok biceps og triceps, men jeg elsker det! For når jeg trener med han er først da jeg får blodsmak i munnen og går ut av treningsenteret med skjelvende hender haha! Akk for en herlig følelse:)

Hahaha, disse bildene er fra vårt siste treningsøkt! Dino Dino Dino <3

Dine planer for i dag?
-Gilan

30 days challenge : Day 4

♥  day 4: Mine 3 yndlingssanger akkurat nå

Dette blir nok ikke så lett. Fordi jeg hører på mye rart i løpet av en dag, alt fra arabisk musikk, kurdisk, persisk, norsk, engelsk, spansk osvosv. Men om jeg må velge, kan dere se under, der har dere i hvertfall mine favoritt sanger akkurat nå.

1. Justin Timberlake - Strawberry bubblegum

Denne sangen av Justin Timberlake er et av sangene jeg har hørt ganske mye på i det siste når jeg trener, skal dra ut osv. Fordi at jeg likte den så godt, brukte jeg den til min siste sminke video - Klikk HER for å se den!

2. Ed Sheeran - Give me love

Sang nummer to ville nok vært Give me love av Ed Shreen. Nå er det jo selvfølgelig en stund siden denne sangen kom ut, men siden den kom ut har jeg hørt mye på den. 1. På grunnen av selveste sangen 2. Utrolig bra musikkvideo.

 


3. Nancy Ajram - Ya ghali

Den tredje og siste sangen er Ya ghali - Nancy Ajram sin, arabisk sangerinne. Jeg har egentlig alltid elsket henne, siden jeg var liten. Så uansett hva hun kommer ut med kan jeg ikke la være å høre på den til jeg går lei av den!


Dine 3 yndlingssanger akkurat nå?
-Gilan

Kunde: Prinsesse

Ja, dere leste riktig. For et par dager siden hadde jeg en kunde med navnet Fatma, jeg har blogget om henne tidligere siden vi også hadde en test dag for hår og sminke. Fatma skulle forlove seg og ville rett og slett se ut som ei prinsesse i og med at hun hadde en stor og søt prinsesse kjole. Nå er jeg ikke helt ferdig med å redigere alle bildene hennes, derfor skal jeg dele et bilde med dere nå til jeg blir ferdig med resten av bildene. Tro meg når jeg sier det, Fatma kunne nesten ikke bli mere prinsesse den dagen: Langt pent blondt hår, store vakre blå øyne og sist men ikke minst med en prins som passet henne som prikken over i´en. Dere aner ikke hvor utrolig pene de to var sammen! Mashallah, kunne skrevet flere sider om de, men det får holde for nå, til jeg vise dere flere bilder;)

Sånn ellers i dag har jeg og Dino hatt en utrolig bra treningsøkt sammen, spist en god kurdisk middag sammen og så en vellykket LFC kamp sammen der laget vant hele 6-0! Dagen kan vel ikke bli bedre? Ah, hadde nesten helt glemt hvor deilig det er å ha fri på lørdager. Jeg elsker livet mitt!Syns?:D

-Gilan

30 Days Challenge: Day 3

♥  day 3: Noe eller noen jeg savner


Hei og god morgen dere. I dag skal jeg egentlig følge punkt 2 av 30 days challenge, men det er et punkt jeg har svart på for ikke så lenge siden. Det er da 10 fakta om meg som ingen vet om. Jeg skal derfor i dag hoppe over den og heller svare på punkt nummer 3, som da er noe eller noen jeg savner. (for de av dere som har gått glipp av det innlegget nummer 2, kan dere klikke HER og lese de 10 faktaene om meg).

Det finnes et sted i verden som jeg savner hele tiden, uansett hvor i verden jeg er og uansett om jeg nettopp har vært der for noen dager siden så savner jeg stedet med engang. Duhok er den eneste byen i verden jeg aldri kan glemme eller få nok av. For dere som ikke vet om dette så  flyttet familien min til Duhok etter at jeg ble født. Jeg er oppvokst i Duhok, har mine barndomsminner der og aldri om jeg glemmer stedet jeg er oppvokst i. Duhok er en by i Kurdistan-nord Irak med hele 300,000 innbygere. Det er den tredje største byen i Kurdistan - Irak etter vår flotte hovedstad Hewler og Slemani, Som er de to største byene i Kurdistan-Irak.

Jeg har kanskje reist tilbake til Kurdistan fem seks ganger etter at vi flyttet til Norge. Duhok er stedet familien min har reist til hver gang. Det er noe med Duhok som ikke kan beskrives, for meg er Duhok det fineste og koseligeste stedet i verden og det mener jeg helt seriøst. Byen er liten og koselig, nesten alle kjenner alle og det er umulig å kjede seg i byen. Om jeg noen ganger skulle flytte tilbake til Kurdistan så ville det uten tvil vært Duhok.


Bildene er lånt fra Duhok sin gruppe på Facebook.

 Noe eller noen du savner?

30 Days Challenge: Day 1

DAY 1: Mitt siste innkjøp

Da skal jeg fra og med i dag starte med 30 days challenge. Mitt siste innkjøp er et par ballerine sko fra Din sko. Disse kjøpte jeg for et par dager siden for tre grunner: 1. Selv om jeg er vant med høyehæler og kan gå med de dagen lang, så må jeg nesten alltid ha med et ekstra par sko når jeg går med et nytt par høye hæler på jobb eller andre steder. Da er det selvfølgelig viktig at skoene er veldig smale og tar lite plass i veska. 2. Dino foretrekker disse mere enn converse på jenter 3. De ble med hjem fordi jeg rett og slett klart å forelske meg i det svarte skinnet skoene er laget av. Jeg har allerede brukt de en gang, som dere sikkert kan se på bildene under!

Nå vil jeg vite hva ditt siste innkjøp var?:)

-Gilan

Skal, skal ikke?

30 Days Challenge


For et par dager siden, så jeg denne 30 days challenge på bloggen til Fotballfruen som da igjen hadde fått ideen fra bloggeren Ida Wuldd. Dette er da en challenge for bloggere som varer hele 30 dager, hvor man skal følge punketene på listen hver dag til man har gått gjennom alle 30 punketene. Jeg har både følgt Fotballfruen og Ida sin challenge og vil nå begynne med det selv! Jeg tror det her kan være ganske underholdenen OM dere mine lesere også skriver om de samme punketene hver dag i kommentarfeltet! (Da mener jeg de personlige punktene og ikke for eksempel bilder av rommet osv osv.)  Da blir dere litt mere kjent med meg og jeg med dere:D

 

♥  day 1:  Ditt siste innkjøp
♥  day 2: 10 fakta ingen vet om deg
♥  day 3: Noe eller noen du savner
♥  day 4: Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
♥  day 5: En sang som får deg til å gråte
♥  day 6: En ting du aldri kommer til å gjøre
♥  day 7: Favorittmaten din
♥  day 8: Et 3 år gammelt bilde av deg
♥  day 9: Smykkene dine
♥  day 10: Et bilde av deg selv tatt i dag
♥  day 11: Et bilde av håndskriften din
♥  day 12: Mobilen din
♥  day 13: 5 ting du ønsker deg
♥  day 14: Noe du er redd for
♥  day 15: Rommet ditt
♥  day 16: En sang du er skikkelig lei av
♥  day 17: 10 personer/gjenstander du ville tatt med på en øde øy
♥  day 18: Et bilde av deg selv som barn
♥  day 19: Innholdet i vesken din
♥  day 20: Parfymen du bruker
♥  day 21: Din verste uvane
♥  day 22: Dine 5 yndlingsvesker
♥  day 23: Nattbordet ditt
♥  day 24: Et bilde av deg med en gang du har våknet
♥  day 26: Favorittproduktet ditt akkurat nå
♥  day 27: En sang som beskriver hvordan du føler deg i dag
♥  day 28: En vits/sketsj du syns er morsom
♥  day 29: En kjendis du ligner på
♥  day 30: Den rareste tingen du har

Hva syns dere, skal jeg starte med dette fra og med i morgen?
-Gilan

Photoshoot med Deryandyomer og SSBK

Jeg kom hjem for ikke så lenge siden fra en lang, spennende, effektiv, kald og sist men ikke minst slitsom dag. Det jeg skulle fortelle dere tidligere i dag var at jeg hadde en avtale med bloggeren Deryaandyomer og Ssbk. Vi har i ganske lang tid prøvd å finne en dag som passet oss alle tre for å kunne ta denne shooten med de to vakre jentene! Jeg fikk sponset antrekk fra Carlings til både Derya og Sofie som jeg kunne bruke for shooten. Jeg møtte jentene rundt kl:16 tiden i salongen Gull hår frisør. Deretter begynte jeg å sminke og fikse håret på de begge. Rundt 18.00 tiden var jeg ferdig med begge to, antrekkene var på og verdens beste fotograf Dino var på plass! Må bare få lov til å si at det er helt utrolig hvor flinke og fotogene disse to jentene er! Jeg elsker å jobbe med slike mennesker, som prøver og ikke gir opp til de selv føler de har naila det. Fordi jeg hadde bestemt meg for å ta bildene ute, så måtte jeg, Dino, Derya og Sofie tåle litt sur vind og kaldt vær! Når vi så hvor pene bildene ble fikk alle seg litt boost og ble automatisk mye mere energiske og jobbet bedre sammen! Kan nesten ikke vente til å bli ferdig med bildene og dele de med dere!God natt engler <3
-Gilan

Sminke kunder: FØR OG ETTER

Hola!

Valgte å hilse på spansk jeg, trodde jeg kunne et ord til som er "chicas" men droppet det siden jeg ikke var sikker på om det var riktig! Anyways, håper igjen at dere har sovet godt og er klar til å nyte denne dagen og få den til å bli minnerikt! I dag har jeg en veldig veldig spennende dag i vente. Mere om det skal jeg fortelle dere om senere i kveld om jeg får tid til å blogge! Under har jeg bilder fra kurset jeg ga sist. Jeg har tidligere delt bilder fra selveste kurset, her får dere sett bilder av deltagere før og etter sminke. To nydelige jenter! Det er da slik at hver deltager fikk velge et valgfri look som jeg skulle sminke de til og lære de litt mere om diverse produkter som de måtter ha for å kunne sminke seg som det hjemme, om det var fest eller hverdagssminke.


Anna ønsket fest sminke og helst noe med smokey eyes, jeg brukte derfor litt mere dekkende sminke på henne pluss vipper + +. Hun kledde det så godt at det var helt utrolig! Noe av det peneste jeg vet om er mørkeblåe øyner med smokey øyenskygge! Ahh, nydelig skulle ønske jeg hadde hennes øyenfarge.


 

Svenja, ønsket veldig nauturlig hverdags sminke som hun kunne blant annet gå med på jobb, møter osv. Jeg brukte derfor kunn mineral pudder på henne og fokuserte litt mere på øynene, for å fremheve de med litt eyeliner og mascara.


Syns?
-Gilan

OFFICIAL MUSIC VIDEO!!!

Da var endelig musikkvideoen  " other side" ute! Grunnen til at jeg deler den med dere er fordi jeg var både stylist og makeup artist bak denne musikkvideoen mens mannen min Farid var regissør og produsent! Under kan dere lese litt om hva artisten selv, Kristian har å si om hele produksjonen:

Denne akustiske versjonen er egentlig veldig mye annerledes enn den faktiske studioversjonen. Musikken min er primært neo-soul med mye hint av pop. Det er egentlig litt vanskelig å beskrive akkurat musikken min, men jeg har latt meg inspirere av artister som D` Angelo, Maxwell, Stevie Wonder, Michael Jackson med hint av latinomusikken jeg er oppvokst med. Plata mi er veldig akustisk og organisk, med minst mulig fiksfakseri og triks. Deilig i disse "autotune" tider. Jeg er heldig som jobber med det som kanskje er norges beste soul og hiphop-produsent: Sigve Bull. Han har jobbet mye i utlandet og er dødsflink til å skape en egen sound. Som er veldig unorsk i stilen.
Jeg må innrømme at det var litt uvant å bli sminket, og følte meg meget feminin da dette pågikk, men du verden så kult det ble da jeg så meg i speilet. Jeg følte meg som Beckham en liten stund. Eller hvertfall Ronaldo da. Jeg husker også at halve settet ble forelsket i håret til koristen Stine Larsen, hehe. Det var virkelig kunst i mine øyne. Så vil jeg også bruke litt spalteplass på å takke min gode venn og produsent/regissør Farid Dino Omer. Uten ham og resten av crewet ville ingenting av dette vært mulig. 24/7 gjorde en kjempejobb, og det gjorde du også Gilan. Du klarte tross alt å få meg til å se pen ut, haha!


Sett på storskjerm, skru opp volumet og se den i HD!

Del den gjerne videre om du likte den=)
-Gilan

GOD NYHET!

Hei og god tirsdag alle dere der ute i verden!

Håper alle dere har sovet godt i natt og er klar for en ny dag og nye utfordringer! Den gode nyheten er at jeg kommer til å legge ut musikkvideoen jeg var med på som stylist og makeup artist litt senere idag! Gjett om den ble bra! Flink team, en talentfull artist med fantastisk stemme, en erfarn og talentfull regissør og produsent. Så var det meg da som sminkør og stylist. Må bare bli bra dette da, haha, neida, men, jeg er sikker på at flere av dere kommer til å bli forelsket i Kristian sin stemme og ikke minst sangen og forhåpentligvis musikkvideoen.Helt utrolig at et team kan jobbe så bra sammen med NULL kroner i budsjett. Det er dugnad og talenfulle mennesker det:) For dere som har glemt når og hvor dette her var eller som ikke har fått det med seg, så kan dere klikke HER for å se bilder fra innspillingsdagen! For dere som også har gått glipp av teaseren, jeg legger den ved under! :)

Litt senere har jeg en tidlig date med Benjamin og hans mamma Therese! Vi skal spise sammen og kose oss litt i det  nydelige været i Oslo, til jeg må på jobb rundt 4-5 tiden! Jeg har helt ærlig gledet meg kjempe masse til daten idag og må derfor begynne å gjøre meg klar om jeg skal være der på tide! Må jo se bra ut for Benji! haha, ååå skal spise han opp:)

Teaseren til musikkvideoen som jeg skal legge ut senere i kveld:

Spennende eller hva?;)
-Gilan

Saturday´s outfit

Dette er da antrekket jeg hadde på meg på lørdagen når vi var på Benjamins bursdag. Jeg jobbet egentlig den dagen og visste ikke helt hva jeg tok på meg eller hvordan jeg sminket meg i og med at jeg stresset så mye med å komme meg til bursdagen på tide. Til tross for det stresset, fikk jeg mange fine komplimenter den dagen både av Dino og andre! Så, her har dere antrekksbildene fra lørdagen, som Dino likte veldig godt. Han sa flere ganger " Jeg elsker å se deg gå sånn kledd, voksent og pent" hehe, få se hva mange av dere mener om antrekket. Jeg skal helt ærlig innrømme at jeg mest sannsynlig ikke hadde gått sånn om jeg ikke var gift med Dino eller ikke var gift i det hele tatt. Men det beste jeg vet om er når han står der, smiler og sier fine ting fordi jeg går sånn kledd. Det er jo selvfølgelig slik at jeg vil se bra ut for han akkurat som han har forandret mye på sin stil pga meg. Så, her er vi begge veldig rettferdige mot hverandre;)

Trench coat: Zara // Bukse: Zara // Sko: Jeffery Campbel // Veske: Via VictoriaBlazer: Bik Bok // Kjorte: Bik Bok

Bilder tatt av : Dino

Ha en fin kveld videre dere, så blogges vi;)
-Gilan

Bursdagsfeiring bilder

Hello og god morgen dere!Jeg stod opp for ikke så lenge siden, gjorde meg klar og skulle akkurat til å gå ut av døren. Så tenkte jeg: Om jeg ikke blogger nå, kommer jeg garantert ikke til å gjøre det senere, derfor sprang jeg inn igjen og sitter da nå her og skriver dette innlegget for dere. Jeg hadde tenkt å vise dere noen bilder fra lørdagens bursdagsfeiring til denne unge mannen som fyller et år. Dette er da vår kjekke Benjamin, som da blir nevøen til Dino. Jeg får helt seriøst aldri nok av denne lille sjarmisen. Benjamin er liten glad prins som smiler og er glad hele tiden, akkurat som sin tante Gilan hahaha.. Neida, men Therese: Du må forberede deg til Benjamin starter i barnehagen og utover der.. blir nok mye drama rundt denne gutten når det kommer til jenter, gjett om de skal slåss om han! Jeg møter denne sjarmisen og moren i morgen og kan nesten ikke vente til jeg får spist han opp! :D

I dag har jeg en del ting å gjøre, men det er null stress når været er så perfekt! Jeg har på meg blomstrete og vårlige klær som da gjør dagen enda bedre. Håper dere som ikke bor i Oslo får like bra vær som oss idag!


Se på de vippene!!

Meg og Therese spiller frisører!Det vil kanskje komme flere detalje bilder fra denne outfiten jeg hadde på lørdagen senere i dag. Nå stikker jeg på jobb. Ha en fin dag dere, så blogges vi!
-Gilan

Makeup look: Like a pink wave


For en hærlig dag det har vært i dag. Trening og middag: Check. Snart skal jeg og Dino ut en tur, spise is kanskje? og nyte solen litt før den gjemmer seg igjen. Bildet under tok jeg for to-tre dager siden, eller i samme dag som jeg kjøpte ny sminke fra Visage makeup mekka. Jeg måtte bare prøve ut et av de fargene i samme kveld og jeg elsket det! Jeg hadde lovet dere om å vise dere noen av disse bildene og deler derfor de med dere nå. Jeg gleder meg til å prøve ut flere av de fargene og ikke minst lage noen nye og tøffe looker til dere. Noe jeg ikke har gjort på veldig lenge, gledings<3 Inspirasjonen for denne looken kommer fra sminken til ei som heter for Miryam Faris, som da er ei arabisk sangerine. Hun kjører ofte slike looker i sine musikkvideoer og photoshooter. Noe jeg syns er utrolig kult og unikt.

Nå går turen ut, med min Dino.Syns?
-Gilan

Bilder fra sminkekurset

God morgen dere! Jeg våknet til at Dino laget seg kaffe, deilig lukt å våkne til. Snart skal han på jobb ( filmoppdrag), mens jeg skal få på meg treningstøy snart, så lage en koselig middag til oss to etter jeg er ferdig. Om turen ikke går direkte til tannlegevakta først vel å merke. Jeg har siden i går kveld hatt veldig verk i tanna og i tannkjøttet rundt den ene visdomstannen min. Jeg er livredd tannleger og tanken på at jeg kanskje må trekke de ut. Jeg kan så vidt åpne munnen min, hvordan jeg skal klare å spise frokost vet jeg ikke:(

Husker dere det siste sminkekurset jeg holdte for to jenter? Her har dere noen bilder fra kurset. Kurset var som sagt hos ei av deltagerne som heter for Anna, utrolig hyggelig og smart jente! Det er faktisk mye koseligere å holde disse kursene hjemme enn i salongen eller ute et sted. Det er så mye mere man får gjort når det er hjemme enn på andre steder, snakke, prøvesminke, ta bilder, ta pauser, osv osv. De fleste bildene er blitt tatt av Kasia, som også var med den dagen for å ta bilder for dere. Senere kommer jeg til å legge ut før og etter bilder av deltagere som jeg sminket og tok bilder av. Grunnen til at jeg ikke legger de ut her og nå er fordi jeg ikke har rukket å bli ferdig med de bildene. Åh, som jeg gleder meg til å dele de med dere!Har dere (hatt) problemer med deres visdomstenner?
-Gilan

Vinneren er trukket !

Først må jeg bare si: WOW!! Nesten 50 som var og hadde meld seg på konkurransen! Vinneren for denne gangen er trukket, som da får et armbånd til en verdi av 500kr fra Arts & Crafts.

Vinneren er : Noor Darbs! Gratulerer så kjempe masse søte deg! Hadde vært fint om du kunne sende meg ditt fulle navn adresse til: gilan@gilmakeup.com

 

Gøy at så mange av dere var med på denne konkurransen også. For alle dere andre som også hadde meldt seg på og ikke vant denne gangen: Om cirka et par uker vil det komme en ny konkurranse hvor du har muligheten til å vinne en tøff halskjede fra Arts & Crafts!Vi blogges, natta engler;)
-Gilan

Hærlig dag

Etter min gårsdagens plan skulle jeg ha blogget tidlig idag og dette innlegget skulle være nummer to . Det fikk jeg dessverre aldri tid til. Ville bare komme med en liten hilsen nå som jeg og Dino sitter og venter på ordentlig pakistansk mat. Jeg har vært oppe siden klokken 7 idag og skal først nå spise et varmt måltid med min baby.

Senere ikveld skal jeg velge en heldig vinner som får et fantastisk armbånd fra A&C !

But without the dark, we´d never see the stars..

Hei igjen hærlige dere. Ville ønske alle dere en god natt søvn før jeg selv ska til drømmeland. Jeg har en lang dag foran meg i morgen og hadde derfor tatt meg fri fra alt i dag og var hos familien mens Dino var ute med sine kompiser. I morgen har jeg en brud ganske tidlig. Etter det skal og Dino på bursdagen til hans nevø Benjamin som da blir 1 år! Gleder meg til i morgen dagen jeg, blir nok en veldig spennende dag med tanken på hvordan det kommer til å gå med kunden min føst så kose tid med familien<3

Imorgen plukker jeg forresten en vinner for konkurransen jeg hadde i samarbeid med A&C, hvor vinneren vinner en armbånd til verdi av 500 kr. Om du har gått glipp av det og vil være med i konkurransen for å den nydelig armbånde, kan du klikke HER.

Så forresten på denne videoen tidligere idag og ville dele det med alle dere vakkringer der ute, så på den og tenk deg litt om. Jeg kjente meg litt igjen i videoen, det vil jeg tro mange av dere andre også vil.


God natt dere, så blogges vi i morgen;)
-Gilan

Velkommen hjem til meg!

Hei dere, dette er hva jeg kjøpte i går fra Visage Makeup Store. Skrev litt mere om butikken i forrige innlegg, for de som ikke vet så mye om butikken, limer det derfor inn her også! For dere som aldri har vært der før så er det en ganske kjent butikk i Oslo som selger det meste innenfor sminke, både for profesjonelle og amatøre. De har absolutt alt en trenger en makeup artist trenger å ha. De fører også en del merker som ikke ofte er forbundet med de mer generelle stedene som klesbutikker og parfymerier, så butikken er også stedet dersom du vil prøve noe nytt når alt annet ikke fungerer. Under har dere bilder av det jeg kjøpte igår:

Concealer pallette:En hvit "foundation" som man både kan bruke på kroppen og ansiktet. Denne skal jeg bruke under øyenskygge for fargerike looker.

Tok også med disse skyggene, skal fylle på palleten etter hvert. Disse er ganske gode og pigmenterte skygger. Jeg har allerede brukt den rosa/rød fargen til en look bare for å prøve det ut. Elsker disse. Det beste er at man kan velge å bruke de seperat eller ha de sammen i pallet. Mac sine kan man ha enten eller.  


Har du noen av disse produktene?
-Gilan

10 ting du kanskje ikke visste om meg

1. Jeg har aldri i mitt liv drukket, snust eller røyket.

Dette her er faktisk en fakta jeg er veldig stolt av. Jeg har heller ingen planer om å gjøre noe av det senere i livet.

2. Jeg kan ikke svømme.

Sad but true. Jeg må nesten svømme hele tiden i vannet for å overleve. Noen frivelige der ute som kan lære meg svømming? haha

3. Jeg har en tendens til å fjerne neglakken min når jeg tenker eller blir stresset

Noe som gjør Dino veldig irritert. Jeg har alltid vært sånn, jeg kan bruke en time på å stelle neglene mine er jeg stresset eller tenker, fjerner jeg det og sitter igjen med verdens styggeste negler.

4. Jeg elsker å spille fotball

Jeg har alltid elsket å spille fotball fordi jeg har tre brødere som spilte fotball og tok alltid meg med på fotballbaner osv.

5. Får lett dårlig samvittighet

Om noen ber meg om en ting og jeg ikke gjør det, får jeg dårlig samvittighet i sekundet, spesielt mine foreldre.

6. Et av mine største drømmer er å flytte tilbake til kurdistan

Dette har vært den største drømmen siden jeg kom til Norge. Jeg vil og skal flytte tilbake til der jeg kommer fra en vakker dag. Jeg vil bli flinkere i det jeg gjør, reise tilbake og lære det bort.

7. Jeg er glemsk

Jeg er kanskje den mest glemske personen jeg vet om, haha. Jeg har mange venniner, venner som er glemske. Men jeg er for glemsk.

8. Jeg har bodd i Trondheim i over 9 år

Det visste kanskje ikke så mange av dere, det var Trondheim vi flyttet til når vi først kom til Norge.

9. Jeg elsker Thailandsk mat

Jeg får aldri nok av Thailandsk mat, kan spise det dag og natt, før jeg skal legge meg og når jeg står opp. Har også fått mange av mine venninner til å like det;)

10. Jeg elsker regn

Litt regn? storm? vindogregn? ingen problemer her nei, jeg elsker regn uansett tid på året. Noe av det beste jeg vet om og ofte gjør: Å jogge i regnet, elsk!Er det noen sære ting ikke så mange vet om deg også?

Me and Mr. Camera

Her kommer jeg med et par bilder jeg tok i går. Jeg hadde egentlig ingen planer om å ta bilder 1. Fordi jeg bare hadde brukt fem- seks minutter på sminken min 2. Jeg skulle møte Asma. Jeg fikk som gode gamle dager lyst til å ta frem Dinos kamera og knipse noen bilder for å få tiden til å gå fortere. Nå som jeg så på de igjen, så var kamera instillingene ikke helt der de skulle være. Men, noen bilder ble det uansett å vise dere.

I dag har jeg forresten brukt mere enn to timer på å kjøpe sminke inne på Visage Makeup Store. For dere som aldri har vært der før så er det en ganske kjent butikk i Oslo som selger det meste innenfor sminke, både for profesjonelle og amatøre. De har absolutt alt en trenger en makeup artist trenger å ha. De fører også en del merker som ikke ofte er forbundet med de mer generelle stedene som klesbutikker og parfymerier, så butikken er også stedet dersom du vil prøve noe nytt når alt annet ikke fungerer. Jeg kjøpte en god del fargerike og jord farge øyenskygger med en concealer palette og en del andre ting. Skal vise dere de senere engang;)

Ha en fin dag dere;)
-Gilan

Dagens antrekk

Hello igjen dere, er det bare meg eller er det en utrolig fin dag i Oslo i dag? Folk går rundt og smiler, det er ikke ofte man ser det i Oslo! Så jeg skylder på været og ikke Justin Bieber. Haha! Tenkte å vise dere den nye og søte toppen min som jeg kjøpte på salg fra H&M for et par dager siden. Helt utrolig hvor pen den er på:D Jeg har faktisk kjøpt flere ting i blonder i år, gleder meg sykt  mye til å dra på ferie snart og bruke de opp til ordentlig varmt vær.


Har du en like bra dag som Oslo`s pep? :D
-Gilan

Minner om konkurranse!!!

God dag fine dere!

For en utrolig deilig vær det er i Oslo i dag da;) I dag har jeg  igjen på meg skikkelig fargerike og vårlige klær og sko! Jeg har en lang arbeidsdag foran meg idag og ville derfor bare droppe inn, ønske alle dere en fin dag og minne dere på Arts & Crafts konkurransen min. Hvor du kan vinne en armbånd til en verdi av 500 kr.
Klikk HER for å komme til konkurransen! Lykke til dere!Vi blogges! :D
- Gilan

Sliter du med kviser?

Tenkte å komme med en liten anbefaling til de av dere som sliter med urenheter og spesielt kviser. Det er selvfølgelig slik at både hudpleie og kosthold har veldig store roller for hvordan vår hud ser ut. Dere kan selv finne mye på nettet om hva som er bra når det kommer til kosthold for en bedre hud. Nå skal jeg i hvert fall tipse dere om en gele mot kviser. Jeg har i de siste ukene prøvd ut Blemish Clearing Gel fra Shiseido (Pureness). Dette er da en slags gele man kan bruke for å tørke ut alt som ser ut til å bli kviser. Er du en som ikke klarer å la være å ta på kvisene, ville jeg i hvert fall anbefalt deg denne gelen slik at kvisen tørker ut fortere og du slipper mere langvarige kviser. Det er svært viktig at man bruker denne gelenen veldig presis på kvisene, siden det tørker ut huden eller de stedene kvisene er. Denne gelèen kan selvfølgelig både jenter og gutter bruke, i alle aldere!

Har også hørt mye bra om Clinique sin anti kvise gele. Jeg har kun brukt denne på bilder under fra Shiseido og er super duper fornøyd med resultatet etter bare 2-3 ukers bruk! Anbefales;)Bruker du noen av disse produktene jeg nevner mot kviser?
-Gilan

Total makeover pakke for våren/sommeren!!

Jeg får bestandig mail fra mange av dere om jeg kan komme med et tilbud på styling + bilder. Nå har det seg slik at jeg har hatt ganske mye å gjøre i de siste ukene og har derfor ikke rukket å komme med et slikt tilbud. Nå derimot har jeg endelig litt tid til å sette meg ned å sette sammen noen forskjellige pakkepriser til dere. Fordi at dere skal få mer ut av det, har jeg også snakket med min kollega Nazdar om hårklipp og farge også. Hun ble også med på det. Så nå er det slik at dere kan velge et av mine pakker og et av hennes om dere skulle ønske klipp eller farge også. Da kommer vi til å gjøre det slik: For de av dere som ønsker farge og klipp i tillegg til styling og bilder, skal vi ta det på to dager, slik at håret får roet seg ned etter behandlingen.

GILMAKEUP: Mine originale priser på sminke og styling på vanlige kunder:

Vanlige personer hår: 650 kr

Vanlige personer make-up: 600 kr

15 fullredigerte bilder: 700 kr

Pakker du kan velge mellom:

1. Sminke og hårstyling + 15 bilder: 1500 kr
2. Sminke + 10 bilder : 1100 kr

GULL HÅR frisør: sine originale priser:

Klipp:  fra 490 kr
Farge:  fra 600 kr
Striper: fra 890 kr

Pakker du kan velge mellom:

1. Klipp + farge:  fra 750 kr
2. Klipp + striper:  fra 1150 kr

 

For timebestilling kontakt meg på:

Tlf: 40 04 82 43
e-mail: gilan@gilmakeup.com


Vi har Oslo´s peneste salong vegg EVER;) 

Vi hørs!
-Gilan

For en overraskelse !!!

Du vet de dagene hvor du er dødsliten og sulten etter en lang dag, kommer hjem og setter deg rett ned med jakke og alt og bare ønsker å slappe av? Slik satt jeg i cirka en halv time idag til jeg plukket mobilen opp for å ringe Dino. Dere vet jo selv hvordan man snakker i slike situasjoner. Så begynner han helt plutselig å spørre meg om når jeg hadde kommet hjem, hva jeg har gjort hjemme osv. Jeg bare høh hva er det du snakket om? Så sa han, om du sitter på kontoret så kan du stå opp å se hva du har under deg, på stolen også fortsatt han: Nå må jeg trene videre baby, snakkes.

Slitne meg står opp og ser at det er en gave på stolen, tenk at jeg satt på den i en halv time uten å kjenne noe. Haha, Det lå en utrolig pen veseke i pakken. Så hadde han skrevet en lapp med : Nå kan du gå til sofaen og se under putene. På sofaen lå det et par sko jeg flere ganger har sett på og prøvd sammen med Asma, helt utrolig at han kjenner meg så godt. Av alle sko på Aldo har han plukket den jeg var mest forelsket i. Haha, gjett om Gilan hoppet av glede! Dette gjorde dagen min 250 ganger bedre, jeg er ikke lenger sliten eller sulten haha! ÅÅÅ, han skal alltid overraske meg sånn når jeg minst forventer det. Dino, takk baby<3

Vesken og skoene er egentlig i samme farge, men hadde dårlig lys hjemme når jeg tok bilder istad. Elsker at vesken kan brukes på flere måter og er i to farger!

Nå skal jeg trene snart. Kos dere søtinger!:D
-Gilan<3

FESTSMINKE: Lilla øyenskygge

Hei dere,

Er ikke det bare helt nydelig vær ute? Ugh.. blir så deprimert av dette været. Men snart skal jeg ut en tur, før det ville jeg dele noen bilder med dere av ei kunde jeg hadde for et par dager siden. Dette her er da bruden jeg hadde som ønsket lilla toner i skyggen fordi bryllupstemaet var lilla. Jeg sminket kun øynene, så det hadde selvfølgelig sett mye bedre ut om vi også sminket resten av ansiktet også.

Nå får jeg komme meg videre, så ønsker jeg alle dere en kjempe fin dag til tross for gråværet.Blogges
-Gilan

KONKURRANSE: VINN ET ARMBÅND FRA ARTS & CRAFTS TIL EN VERDI AV 500 KR.

Da har jeg i samarbeid med Arts & Crafts laget en konkurranse for dere. Du kan vinne den søte og sommerlige armbånden under til en verdi av 500 kr. For å være med i konkurransen må du:

*Like Arts & Crafts facebook sin side HER

*Legg igjen en kommentar hvor du forteller at du har fulgt siden også må du selvfølgelig huske å legge igjen fullt navn og mailadresse.

 


LYKKE TIL DERE!
-Gilan

Ingen søndag her nei

SPÊDE BAŞ HEVALAN

(God morgen venner, på kurdisk)


Jeg vet, det er søndag i dag og slik som jeg og kanskje mange av dere kjenner meg, så burde jeg egentlig være i drømmeland nå. Men det ble dessverre ingen fri dager på meg denne helgen. Foregår og i går hadde jeg to brud tester for sminke og hår, i dag har jeg enda ei! Så, om det ikke var for sminke og hår hadde jeg aldri jobbet på en søndag. Men, det her er jo noe jeg vil jobbe med i fremtiden og må derfor jobbe dag og natt for å komme meg ditt jeg drømmer om. Så søvn kan bare gå å legge seg;)


Litt kort om bruden jeg hadde foregår - Fatma:

Fatma skal ha en veldig stor forlovelsesfest i neste uke og ønsket derfor hår og sminke test hos meg. Fatma ønsket store prinsesse krøller med tykk eyeliner linje - markerte øyner med andre ord. Da stylet jeg håret hennes akkurat slik hun ønsket, vi brukte en pakke extension for å få nok hår og volum, det ble ganske bra og hun var veldig fornøyd med resultatet. Takket være test dagen, fant vi ut av en del ting som vi skulle minuse og plusse på til forlovelsesdagen. Jeg har tatt masse bilder av henne, som jeg kan dele med dere senere engang!

Litt kort om bruden jeg hadde i går -  Shna:

Hun sa temaet på bryllupet var lilla og ønsket derfor helst noen lilla toner i øyenskyggen. Gjett om jeg ble glad? Jeg elsker bruder som gjør ting utennom det vanlige. Som for eksempel bruker fargerike sko, ikke hvit kjole, fargerike sløyfer osv osv osv. Både jeg og Nazdar og faktisk bruden også ble forelska i de lilla fargene på bruden, hun hadde mørkt hår og kledde derfor lilla som bare det. Jeg syns lilla øyenskygge er noe for brunetter og gleder meg derfor til å bevise det til dere når jeg får lastet opp bildene på Mac´en min.

PS: Senere i dag skal jeg holde en ny konkurranse i samarbeid med Arts & Crafts. Som da er et av mine favoritt butikker når kommer til unike og pene smykker. Ikke glem å besøke bloggen min senere i dag om du ønsker å vinne en nydelige sommerlig armbånd til en verdi av 500 kr.

Vi blogges!
-Gilan

 

Yesterday´s outfit

Beklager for dårlig blogging i det siste, har så mye annet å gjøre nå for tiden at jeg ikke engang rekker å besøke familien min like ofte som før. Strax skal jeg ut døren og komme til salongen. I dag har jeg også en test kunde/brud. De kundene jeg hadde i går forresten, gikk kjempe bra! Begge var veldig fornøyde med sminken og håret:) For håpet at jeg klarer å gjøre henne jeg har i dag også fornøyd som alle andre.

Under har dere bilder av antrekket mitt fra i går!
Kjole: Bik Bok, Belte: New look London

God helg<3
-Gilan

Off to work

God morgen dere!

Akkurat nå sitter jeg på bussen og er på vei til salongen. I dag har jeg to kunder : ei brud som skal ha test på sminke og hår også har jeg en sminke kunde som da skal på et bryllup idag. Bruden som da heter Fatma har jeg møtt engang før også møter jeg Ifza, for første gang i dag. Jeg har vært så utrolig heldig når det gjelder kundene mine, alle er og har vært utrolig hyggelige og ikke minst positive når de møter meg! Så ja, jeg har en spennende dag foran meg!

Senere i kveld skal jeg skrive om mitt neste konkurranse som da er smykker fra Arts & Crafts!

Ha en dag dere!;)

Sleep in peace when day is done, that´s what I mean

Tenkte å avslutte kvelden med denne fine sangen av Nina Simone. Jeg elsker sangen med Nina Siomne´s stemme, men denne unge jenta synger den helt synsykt. Carly Rose Sonencla, jeg er så forelska i stemmen din! Hører denne sangen av både Nina Simones og Carly´s versjon nesten hver eneste dag. I hvertfall når jeg våkner og ikke er 100% klar for dagen, blir automatisk mye mere våken og positiv når jeg hører den.

I morgen har jeg en lang og spennende dag foran meg med forskjellige kunder. Forteller mer om de til dere i morgen! God natt nå søtinger:D

Birds flying high you know how I feel
Sun in the sky you know how I feel
Reeds driftin on by you know how I feel

Its a new dawn
Its a new day
Its a new life
For me
And Im feeling good

Fish in the sea you know how I feel
River running free you know how I feel
Blossom in the tree you know how I feel

Its a new dawn
Its a new day
Its a new life
For me
And Im feeling good

Dragonfly out in the sun you know what I mean, dont you know
Butterflies all havin fun you know what I mean
Sleep in peace when day is done
Thats what I mean

And this old world is a new world
And a bold world
For me

Stars when you shine you know how I feel
Scent of the pine you know how I feel
Oh freedom is mine
And I know how I feel

Its a new dawn
Its a new day
Its a new life
For me
And Im feeling good

SMINKEVIDEO: Naturlig sminke

Da har jeg endelig blitt ferdig med smashbox/naturlig sminkevideoen min! Det tok sin tid denne gangen fordi jeg som sagt valgte å gjøre alt selv. Ikke like bra som når Dino hjelper meg, men helt ok! :D Håper dere vil like den og deler den videre;) I denne videoen får du sett hvordan jeg:


* Setter på foundation
* Hva jeg bruker av produkter før og etter
* Hvordan jeg tegner mine øyenbryn
* Hvordan jeg setter på rougen min og får looken til å se mest mulig naturlig ut til tross for bruk av mye sminke!

Husk å se den i full HD!

Syns?

-Gilan

What a feeling..

Dere aner ikke hvor lykkelig jeg er akkurat nå, som om det er sommerfugler over alt og jeg ikke helt vet hvordan jeg skal takle disse ubeskrivelige følelsene. Jeg har nemlig vært på trening for litt siden. Haha, slapp av dere.. jeg vet hva mange av dere tenkte nå, er ikke gravid! Hadde egentlig ingen planer om å dra på trening i dag, møtte Asma etter jobb i dag og hun ble med hjem. Vi har snakket og koset oss, når hun skulle hjem, bestemte jeg meg for å ta på meg treningstøy, finne frem joggeskoene også dra på trening! Jeg har ikke hatt så mye tid til trening i det siste og har heller ikke spist riktig, derfor ville jeg ikke presse meg selv for mye. Men nå som jeg endelig føler meg der hvor jeg skal være, kan jeg trene igjen! Jeg blir helt seriøst overlykkelig når jeg trener. Endorfiner, helt utrolig hva dere kan gjøre med et menneske.

Jeg har nå ENDELIG fått eksportet sminkevideoen ut av final cut forresten. Trodde aldri den skulle ta så lang tid, i morgen tidlig kan dere se den på bloggen min!;)


Hvordan har dagen din vært?
-Gilan

Hva syns dere om resultatet?

KUNDE: NAPPING AV ØYENBRYN, FØR OG ETTER


Jeg stodd opp for en liten stund siden og er mer enn klar for dagen i dag. I dag skal jeg prøve å spise frokost hjemme, leiligheten skal ryddes og etter det skal jeg til salongen når jeg er ferdig her hjemme. Det er jo sol ute i dag også, utrolig deilig med sommerfølelse! Gleder meg til å kunne bruke skjørt og kjoler igjen uten å måtte ha med seg en ekstra jakke eller genser! Så tilbake til bildene under, bildene er av en hyggelig kunde jeg hadde i forrige uke for napping av bryn. Hun hadde spart i cirka to måneder og ventet til jeg kunne nappe henne. Hun ønsket dem verken for tynne eller for tjukke. Derfor valgte jeg en passet form, som hun ble kjempe fornøyd med. 

For de av dere som spør meg om hvor mye det koster når jeg napper, eller ønsker en time hos meg kan dere sende meg en mail på : gilan@gilmakeup.comHva syns dere om resultatet?
-Gilan

Makeup: Spring colors

Tenkte å dele to bilder med dere før jeg skulle legge meg, det er fra en look jeg hadde for noen dager siden. Hadde helt glemt at jeg hadde tatt de bildene, til jeg skulle laste ned noen andre bilder så så jeg at jeg hadde disse + mange flere som jeg har tatt og ikke delt med dere. Bildene under er en veldig vårlig look som jeg elsker. Jeg skulle egentlig ta noen fine bilder av denne looken, men fikk dessverre aldri tid til det når jeg var på jobb. Anyways, jeg skal prøve å lage flere sminke looker fra nå av. Jeg merker at jeg savner å sminke meg skikkelig, fikse håret mitt og ta pene bilder for dere;) hihi..

Fargen grønn er et av mine favoritt farger når det kommer til sterke øyenskygger. Hva er dine favoritt farger?
-Gilan

Converse day

Japp, idag har jeg en Converse dag. Jeg går jo nesten bare med høyehæler utennom når jeg skal trene eller vet at jeg har slike dager som idag foran meg:
Grunnen til at jeg har blogget kunn en gang om dagen i de to siste dagene er rett og slett fordi mye av min tid går til jobb. I går holdte jeg sminkekurs og var ikke hjemme før klokken var 12.00 om natta. Jeg la meg og sov som en stein med engang jeg var hjemme. I dag har jeg hatt en nesten like travelt dag som i går. Jeg har svart mange mail, avtalet tid med forskjellige kunder og i tillegg til det har jeg møtt min kjære mor, vi gikk litt rundt i Oslo, kjøpte et par ting til henne og snakket koselig mor og datter prat. Etter at hun dro hjem, kom hjem til salongen. Sitter her nå da og skriver til dere fra mobilen, skjønner dere nå hva dere betyr for meg eller?;) Jeg tenkte først at jeg ikke hadde tid til å blogge idag og ikke ville stresset med det, men nå som jeg har en pause ville jeg bruke muligheten til å oppdatere dere.

Jeg kommer til å svare på kommentene deres på siste innlegg senere i kveld. Siden jeg bruker mobilen nå og har lite tid.

I´ve got a feeling..

God morgen kjære dere.
I dag har jeg en lang dag foran meg. Starter dagen med en kjapp tur innom salongen for å hente sminkekofferten min pluss mobilladeren min, så jeg kan gå med mobil igjen som alle andre normale mennesker. Etter det skal jeg til posten for å sende en sminke pakke til min kjære søster i Trondheim. Deretter skal jeg innom min gamle arbeidsplass for å hente tingene mine derfra. Etter alle disse små turene skal jeg møte verdens søteste Sheima, ei god vennine av meg som kanskje mange av dere husker fra den gangen jeg sminket henne.. du klarer enda ikke å huske henne? Selena Gomez Sheima, husker dere henne nå? Vi skal tilbringe noen timer sammen først, kose oss og ta igjen alle de dagene vi ikke har vært sammen og drømt om denne daten. Så kjære dere, så kommer den spennende delen: I kveld kl 19.00 skal jeg holde kurs for fire unge kvinner i midten av tyveårene. Vanligvis holder jeg kurs i salongen, men siden disse unge damene kjenner hverandre, ville de gjøre det ekstra koselig ved at kurset holdes hjemme hos ei av de. Er ikke det koselig? Kurset jeg skal holde i dag inneholder samme punktene som kurset jeg holdte for Kavistan forrige gang. Den mest spennende delene for meg er når kurset er ferdig og de kan velge en sminkelook hver, jeg sminker de og tar 10 profesjonelle bilder av hver deltager. Ahh, gleder meg, og på toppen av det hele, det er SOL ute:)
Ha en fin fin dag dere og husk :   Yon can think positive just as well as you can think negative.

-Gilan

Siden sist @Gilmakeup

Jeg var ei av de som ikke orket å bli meldlem på Instagram, fordi jeg mente det holdte med facebook og bloggen. Det tok meg derfor evigheter til jeg bestemte meg for å fikse meg en profil der. Jeg er derfor litt sånn overrasket over hvor mange " followers" jeg har fått på så kort tid igjen, jeg har over 1180 følgere der. Nå som det er blitt en del følgeere der, er jeg blitt litt mere aktiv og bruker muligheten til å oppdatere når jeg har skrevet nye innlegg på bloggen. Så om du er leser bloggen min og er ofte på instagram, kan du følge meg der så du vet når jeg oppdaterer bloggen. Heter selvfølgelig Gilmakeup på Instagram også! :D
Hvordan type bilder pleier du å dele mest på Instagram?;)
-Gilan

Trodde aldri jeg skulle gjøre det..

Goood morgen dere!


I går gjorde jeg noe for første gang i mitt liv. Jeg klipte håret til min kjære mor, jeg har aldri hatt intressen for å ta opp saksen og klippe hår eller farge. Farge har jeg gjort et par ganger før, men å klippe hår var noe jeg aldri kunne tenke meg å gjøre på andre. Jeg tenkte alltid det at jeg ville holde meg til sminke og hår oppsett og ikke mere, jeg vil heller være best i noe enn å kunne flere ting og ikke gjøre noe spesielt ut av noe. Men så fikk mamma meg til å tenke andreledes i går, mamma stoler alltid på meg når det kommer til slik så hun spurte om jeg kunne klippe hennes hår. For de av dere som kjenner meg.. Hvordan kan Gilan si nei til slik? 1. Det er mamma som spør 2. Det er snakk om hår og skjønnhet. Haha, jeg svarte "jaja", som om jeg har jobbet som frisør i flere år og har nettopp stengt salongen min etter en lang dag med masse klippe kunder. Jeg har flere ganger tidligere skrevet om nettopp dette: Det er noe skummelt med meg når det kommer til det å gå over grensene for hva jeg kan og ikke og bare ta sjansen. Alt som har noe med vår menneskers utsendet å gjøre er jeg ikke redd for å prøve og da mener jeg alt fra å sy klær til å nappe bryn. Jeg elsker å si ja til ting jeg aldri har prøvd før og bare tar sjansen og setter meg selv i situasjonen hvor man er midt i situasjonen som for eksempel istad, jeg bare " hæh, hva gjør jeg her nå med saksa i hånda?".

Det viktigste var at mamma elsket det! Før jeg skulle klippe henne spurte jeg om hun var redd for at jeg skulle prøve meg på henne. Nei, sa hun med engang og fortsatt: Du må jo starte et sted, pluss at jeg stoler på at du har lært noe i løpet av de siste dagene du har vært i salongen. Jeg elsker at mamma kjenner meg såpass godt og at hun klarer å stole på meg og det jeg gjør! Det sykeste av det hele var at jeg syns det var morsomt å klippe! Det var det siste jeg forventet for å være helt ærlig. Klippekurs neste da tro? hmm..Har du noen ganger klipt noen på håret og hvordan har det gått?
-Gilan

VINNEREN AV MIN GIVEAWAY - YSL LEPPESTIFT

Da har jeg plukket ut en vinner for min YSL giveaway! Denne gangen hadde jeg egentlig ikke peiling på hvordan jeg skulle velge ut ei, så jeg bare rullet nedover og oppover i typ et minutt og stoppet et sted helt tilfeldig. Når jeg stoppet med rullingen valgte jeg navnet musen lå på. Da ble vinneren av denne fine YSL leppestiften i Peach Passion Rouge Volupte: Maria Michelsen. Gratulerer masse! Du kan sende meg din adresse gilan@gilmakeup.com.

For alle dere andre som hadde meldt seg på og ikke vant denne gangen. I neste uke eller uken etter skal jeg holde enda en konkurranse. Hvor dere kan vinne smykker fra Arts & Crafts:)Blogges kanskje senere;)
-Gilan

Kan dere se hva disse bildene betyr?

Det kan jo dere helt sikkert se, men for dere som har spurt og spurt om det igjen og igjen: Jeg er endelig ferdig med å klippe smashbox "naturlig" sminkevideon nå. Gleder meg til å eksportere videoen ut og vise den til dere. Selv om selvesete videoen var veldig kort, tok det meg veldig langt tid til å bli ferdig med den fordi jeg skulle prøve å gjøre alt selv denne gangen. Det tok derfor litt lengere tid enn når Dino hjelper meg med klippen og effektene. Jeg startet forresten dagen hjemme med Dino, så kom jeg hos mine kjære foreldre etter på. Nå skal jeg da kose meg hos mor og far og spis en god middag sammen med de:) Jeg har forresten andre gode nyheter å dele med dere, men det får vente til ting er blitt litt mere sikkert.

I kveld velger jeg forresten vinneren av YSL leppestiften, klikk HER for å være med.

Jeg skal som sagt bruke lørdagen min her hjemme hos familien og overnatte her. Hva er dine planer for i dag?
-Gilan

Påminnelse: Give away - YSL leppestift

Minner dere om give awayen som jeg har gående her på bloggen, hvor en kan vinne en nydelig YSL Peach Passion Rouge Volupte leppestift. I morgen kveld skal jeg plukke en vinner, dere kan melde dere på give awayen HER. Nå skal jeg nyte denne fine og fredelige fredagskvelden sammen med min kjekke mann Dino, ahh so jeg elsker han! Før det skal jeg prøve å svare på kommentarene deres fra de to siste innleggene mine.Lykke til så blogges vi kanskje senere.
-Gilan

KUNDE: BRUD HÅR OG SMINKE

- MIHRIBAN -

Da var bildene av Mihriban endelige klare til å bli visst til dere. Må bare beklage at dere måtte vente så lenge, men jeg håper dere forstår at jeg også har andre ting å gjøre. Når jeg fikset henne ei uke før for hennes henna kveld, gjorde jeg bare sminken hennes siden hun skulle ha rett hår. Vi fikk derfor ikke tid eller mulighet til å prøve ut oppsettet hun ønsket til bryllupsdagen. Det oppsettet dere ser på bildene  under, var flere inspirasjonsbilder fra flere forskjellige oppsett som hun visste meg noen dager før bryllupet. Da måtte jeg velge ut de beste delene av diverse oppsetter og lage henne denne ut av de alle.  Jeg var helt ærlig små skeptisk på hvordan det ville bli med tanken på at vi ikke hadde prøvd det ut før og at det var flere oppsetter og ikke noe bestemt.
Hun ble fornøyd når hun så slutt resultatet og da ble selvfølgelig jeg også det, når jeg så henne glad og si at det var akkurat det hun ville. Bildene under er tatt av meg i salongen, får jeg bilder fra henne med kjolen og alt, skal jeg prøve å dele de også med dere
.


Syns?:)
-Gilan

Hvis ikke det fantes penger her i verden..


Dette innlegget har jeg hatt lyst til å skrive for lenge siden egentlig, men har bare ikke hatt tid til å sette meg ned og sette sammen et innlegg for nettopp dette: Positive og tankevekkende kommentarer av kjente og ukjente lesere. Siden jeg har begynt å blogge spesielt i det siste, har jeg fått så mange fine og positive meldinger og kommentarer fra jenter som viser sin takknemlighet for at jeg blogger og er meg selv. I går leste jeg et av de kommentarene fra ei jente som bor i Sverige. Dere aner ikke hvor mye det betyr for meg at dere setter av tid for å skrive så fine ord til meg.
Jeg er glad for at jeg har klart å få mange av dere til å forstå hvor viktig det er at man driver med noe man elsker, å ikke for eksempel studerer bare for å studere. Eller jobber med noe du ikke trives med når du kan jobbe med hva du egentlig innerst inne ønsker. Liver er for kort kjære venner, gjør noe du elsker mest av alt. Det er sant at penger er nesten hovedgrunnen til at vi alle jobber, men glem aldri at livet er for
kort til å utsette det man trives best med.


I en periode var jeg veldig usikker på hva jeg ville gjøre. De rundt meg hadde så mange forskjellige meninger når jeg spurte de om råd, mange av de mente at jeg burde gå på skole, mens andre mente jeg burde begynne å jobbe som make-up artist. Da Dino etter hvert la merke til hvor usikker jeg ble og hvor vanskelig det ble for meg å bestemme meg for noe, spurte han meg om dette:
Hvis ikke det fantes penger her i verden og du ikke trengte å jobbe for å tjene til livets opphold, hva ville du da jobbet/ drevet med for resten av livet? Da tenkte jeg sminke og hår med engang,  fordi det er noe som gjør at jeg får jenter til å føle seg mere komfortabelt med seg selv. Det var da jeg bestemte meg for å satse på yrket som sminkør når jeg ikke engang har utdanning innenfor det. Jeg ville gi det en sjanse fordi jeg stolte på valget mitt og tenkte: Om det ikke skulle gå bra, så har jeg flere andre jobber eller skoler jeg kunne tenkt meg. Det var slik jeg bestemte meg for å gi det jeg liker aller mest en sjanse. Jeg er takknemlig for de mulighetene Gud har gitt meg, så som vi muslimer sier " allhamdullah" som betyr takk til Gud for hva jeg har oppnådd.

Kommentaret under er et eksempel på noe noe av det som får meg til å fortsette som blogger og for å få flere til å stole litt mere på sine egne valg og gjør noe som først og fremst betyr noe for dem.

Narin, Sverige

"Gilan vill bara tacka för en underbar blogg. Du inspirerar varje dag. Du har bland annat fått mig att inse att livet är kort och att man ska ta chanser här i livet. Du berättade att du hoppade av skolan och hittade ett jobb. Jag har länge studerat och för ett tag sedan märkte jag att det inte var något för mig. Jag studerade bara för att alla andra gjorde det och för att göra mina föräldrar glada men det var inte jag. Jag vet att jag inte vill studera just nu. Därför hoppade jag av skolan och satsade på något som jag brinner för och det är frisöryrket. Jag jobbade på ett cafe i ett 2 månader och fick pengar av mina föräldrar och sparade då pengar till att börja på en frisörutbildningen som jag just nu studerar på. Jag känner just nu att jag är där jag ska vara. Vill bara ta en stund och tacka dig för att du berättar hur viktig det är att göra det man älskar. Vill även tacka för en jätte fin blogg. Du är verkligen en bra tjej med fötterna på jorden. Detta är bara början för dig. Du kommer säkert att bli jätte framgångsrik inom skönhetsvärlden. Kram"
Hvis ikke det fantes penger her i verden og du ikke trengte å jobbe for å tjene til livets opphold, hva ville du da jobbet/ drevet med for resten av livet?

-Gilan

KUNDE: FESTSMINKE

Husker dere den dagen jeg ga kurs? Når jenter er på kurs hos meg, kan de selv få velge en sminke look av meg og får med seg 10 bilder hjemme på slutten av kurset. Kavistan som var på kurs hos meg på starten av denne uken, ønsket smokey eyes og gjett om hun kledde det? Ei av dere spurte meg på et av mine tidligere innlegg her om dagen: om hvorfor jeg skryter av mine kunders øyner: Se på henne under du og se om jeg har rett til å si det? Er ikke min problem at alle mine kunder har de vakkre øyne, man må jo være ærlig og si at de har nydelige øyner når de faktisk har det. Jeg legger kanskje merke til slik med engang fordi jeg er veldig opptatt av øyeform, skinnebein og lepper når jeg sminker ei. Så ja, jeg skryter av alle jenter som eier slike øyner, lepper, øyenbryn eller hva det nå enn er. Jeg liker å minne folk på hvor vakkre de er, når de selv overser det og sier nei nei nei... jeg er ikke det! Livet er for kort til å holde slik inni seg og følge sjalusien. Prøv å si noe slik til ei av dine venniner/eller noe på gata i dag og se HVOR overrasket og glad de blir når du faktisk minner de på hvor pene dere. Det er en del av hverdagen min, å minne andre på hvor pene de er både med og uten sminke;)
Nå skal Gilan på jobb, håper dere vil like bildene av vakkre Kavistan;)NYDELIG I MINE ØYNER. Hva syns du?:)
-Gilan

DAGEN I DAG

Jeg kom hjem for ikke så lenge siden fra en date jeg hadde med min søte venninne Sozan. Tidligere i dag var jeg igjen hos Gull hår,  som kanskje mange av dere har fått med seg så tok jeg etterveksten min i går og farget håret litt lysere. I dag skulle jeg få klipt en god del av håret som er slitt, men det fikk dessverre verken jeg eller Nazdar tid til. Det er så lenge siden jeg har klippet håret godt og stusset bort alt det livløse og tørre, så jeg gleder meg som bare det til å få stusset det og få håret til å se fresht ut. Jeg gleder meg selvøfølgelig også til å vise dere sluttresultatet.

I dag var jeg på et møte med ei vakker jente som heter for Fatma. Hun skal ha forlovelsesfest nå i april, så jeg ble kontaktet av henne for hår og sminke. Hun er faktisk også kjenning av de to siste brudene jeg hadde. Er ikke det bare helt rått at jeg får æren til å style så mange som kjenner hverandre? Dette begynner å bli spennende folkens: D Jeg må bare få fortelle dere en ting om Fatma, det er helt utrolig hvor like jeg og henne var når det kommer til personlighet. Men en ting henne hadde er umulig å komme i nærheten av: Øynene hennes (Mashallah) kunne nesten ikke se direkte på de, store lyseblåe øynener som er å dø får! Gleder meg til å style henne!:D

For dere som spurte meg om bildene av bruden jeg hadde i helgen, bildene kommer sikkert i løpet av  i morgen! + Skal svare på kommentarene deres senere ikveld<3For dere som har gått glipp av YSL leppestift give awayén min, dere kan fortsatt melde dere på HER , 153 har allerede meldt seg på, bli en av de du og kanskje du vinner den!:D

BLOGGES<3
-Gilan

Dette må du lese!

Var innom bloggen til Derya istad og kunne ikke la være å dele et av hennes aller siste innlegg med dere. Som da er om utlendinger. Det er selvfølgelig morsomt ment, jeg tror mange av dere også kommer til å like den og le litt før dere legger dere ikveld! Klikk HERHERHER for å komme til innlegget.


Siden innlegget er skrevet av henne, legger jeg ved et av hennes bilder. Damn... !

God natt
-Gilan

I'm doing it again

Yeap, i dag var jeg hos Gull Hår frisørsalongen. Da bestemte jeg meg for å farge håret, eller ta etterveksten. Resultatet er ikke helt synlig enda. I morgen skal jeg tilbake dit for å fortsette prossesen og klippe håret. Har bestemt meg for å klippe en god del siden det er veldig tørt og glansløs. Nå skal jeg møte Dino, jeg skal kose meg. Kos dere!;)

Nå kan jeg endelig bruke de igjen!

God morgen dere!

Siden jeg har giftet med meg Dino og flyttet inn i samme leilighet, har jeg hatt mine smykker i en smykkeskrin. Det gjorde at jeg nesten aldri gikk med smykker i en periode, siden jeg ikke hadde tid og ikke orket å bruke tid om morgenen for å se hva jeg hadde og hva jeg kunne ha på meg. For en stund siden, kom Dino innom jobben min med denne søte smykkstativen. Jeg hadde flere ganger nevnet det med at jeg skulle kjøpe meg en, men ikke visste helt hvor jeg kunne kjøpe det fra også klarer jeg selvfølgelig aldri å bestemme meg for ting. Så det var skikkelig overraskende og deilig da han kom med denne for meg! Den var ikke like stor som jeg hadde tenkt meg, men jeg tror uansett ikke jeg noen ganger kan få plass til alle smykkene mine på samme stativ. Fordi at det ikke skulle bli for mye på stativet bestemte jeg meg for å henge bare mine favorittsmykker. Det ble nok litt det også, men bedre enn å ha de liggende i en smykkeskrin!:DTror han kjøpte den fra Panduro hobby butikk:) Tusen takk Baby<3

Hvor er din smykkestativ fra?
-Gilan

LAST NIGHT´S ARMY OUTFIT

Jeg føler meg litt sånn små rar nå, fordi jeg har nå i to dager hatt en veldig dårlig vane. både foregår, i går og i dag sov jeg to timer om dagen. Det er egentlig utrolig deilig, men ikke bra i det hele tatt med tanken på hvor vanskelig det er å sove igjen om kvelden. Jeg blir som sagt også veldig slapp, trøtt og ukonsenstrert av å sove om dagen siden jeg ikke er vant til det. Men må man så må man, jeg stodd jeg opp tidlig for å gi kurs som skulle vare i 3 timer. Jeg vet at tre timer nesten ikke er noe, men det kan fort bli slitsomt når man ikke har sovet nok kvelden før. Anyways, kurset gikk bra og kunden jeg hadde var super søt! Siden hver deltager får velge en sminke look på slutten for å bli tatt bilder av, valgte henne jeg hadde i dag smokey eyes for fest. Hun hadde så utrolig fine øyner at jeg kunne tenke meg å sminke henne hver eneste dag! Elsk

Nå skal jeg dele noen bilder av et antrekk jeg hadde i går, om jeg ikke tar helt feil nå. For første gang i år hadde jeg på meg sko med åpen tå, og ja jeg nøt den deilige solen og latet som om det var vår. Var faktisk ikke så kaldt som jeg trodde det ville bli;)


Genser: Bik bok // Fuskepels vest: Bik Bok // Jeans: New look ( London) // Øredobber & Infinity ring : Topshop ( London) // Sko: Belle

Nå skal jeg prøve å gjøre ferdig smashbox sminkevideoen! Blogges:D
-Gilan

SMINKEKURS

God morgen fine dere!
Om ikke så veldig lenge skal jeg ut av huset og komme meg på jobb. I dag skal jeg holde sminke / hudpleie kurs for ei jente. Nå som jeg bare jobber med sminke og styling, skal jeg gi flere kurs, komme med gode tilbuder slik at de fleste av dere kan være med og lære litt mere om hud generelt og sminke. Vanligvis holder jeg kurset for minst 3 personer om gangen, men siden henne jeg skal holde kurs for i dag hadde dårlig tid og skulle reise bort, bestemte jeg meg for å holde kurs for henne:) Jeg skal holde enda en kurs for fire stikker om to uker, så om du også trenger og vil lære små triks om sminke og lære litt mere om vår hud, kan du sende meg mail på : gilan@gilmakeup.com så skal du få velge mellom forskjellige katagorier.

Kurset jeg skal holde i dag inneholder dette:

Kategori 1.
Tid: 3 timer
* Hverdagssminke
* Produkt anbefalinger
* Generelt om fest sminke
* Farge lære
* Smokey eyes
* Bruk av vipper
* Øyenbryn
* Eyeliner
* Bruk av eyeliner
* Valgfri sminke på hver deltager etter kurset
* + 10 ferdig redigerte bilder på hver deltagerDette kommer til å bli en spennende dag, jeg elsker å lære bort ting til andre. I hvertfall når det er snakk om sminke og skjønnhet.. Gleder meg!:D

Er forresten helt utrolig hvor mange av dere allerede har meldt seg på mitt neste give away, som da er en YSL leppestift. Klikk HER for å delta du også:D

Ha en vakker dag dere så blogges vi!
-Gilan