hits

april 2014

Kunde, romantisk brud håroppsett!

God dag verdens søteste lesere! Hvordan har dere det i dag? Slev så har jeg det veldig bra. Jeg har spist en god lunsj, rydda litt, jobbet litt og det er rett før jeg skal få en brud på besøk for napping av bryn. Det er bruden som gifter seg om to dager, hvor jeg skal style henne og Dino filme og ta bilder. Spennende? Ja! Kan nesten ikke vente til helgen!

Under har dere bilder av en brud jeg hadde for et par dager siden. Selcan skulle ha Hennafest og var derfor hos meg for å bli stylet sammen med sin lillesøster. Selcan ønsket en romantisk oppsett med flette i. Noe som verken var for stramt eller løst. Når jeg kjente hvor tykt hår hun hadde, kunne jeg ikke tenke meg noe bedre for henne enn nettopp det oppsettet under. Hun hadde nok hår for både selve oppsettet og fletta. Vanligvis bruker jeg ekstra extensions for å lage en så tykk flette som det jeg har gjort på henne. Hun ble super fornøyd med både håret og sminken! Utrolig gøy at noen endelig ønsket noe litt andreledes! Senere i dag deler jeg resten av bildene av sminken og kjolen hennes med dere:)

 #oppsett #håroppsett #romanticupdo #romantiskoppsett #brudeoppsett #brudestyling #tyrkiskbrud #brunthår #flette #sminke #mua #kurdiskblogg

Syns?

New makeup look: Dots

 

Face:

Smashbox primer

Smashbox foundation -  studio skin

Smashbox photo set pressed powder - light + medium

Anastasia Beverly Hills contour kit

Eyes:

Eyeshadows:

Mac orange

Mac Chrome Yellow

Smashbox drama gel eyeliner

DOTS: Guerlain eyeliner

Eyebrows: Anastasia Beverly Hills

Diorshaow Iconic mascara

Lips:

Mac, sounds like noise

Syns?

To nye videoblogg!

Frokosten er spist, kaffen er drukket og leiligheten er ryddet! Jeg har endelig en god nyhet til dere og det er det at jeg har laget to nye videoer til dere! Den ene videoen er om hvordan jeg lager oppsett jeg har på min header bildet.  Den andre videoen filmet vi ute hvor jeg forteller om 10 ting dere ikke visste om meg fra før av. Jeg skulle egentlig ha det som innlegg, men ettersom det var fint vær ute den dagen jeg skulle filme og en del av dere ville ha en slik type video hvor jeg forteller om meg selv, gjorde jeg innlegg om til video. Under har dere to bilder av videoen. Jeg vet enda ikke når jeg får tid til å klippe det, men lover å ikke bruke evigheter selv om jeg har kjempe mye å gjøre og å tenke på i denne perioden.

Nå skal vi gjøre oss klar for et møte med en brudepar som vi skal ta bilder av i 2-3 mai. Senere blir det trening, en god middag også skal jeg kanskje en tur innom søsteren min. Håper at dere får en nydelig dag i dag.


#videoblogg #sminke #makeup #kurdiskblogg

Hvilket av de to videoen vil dere se først?

Pink nails love

Damn så sliten jeg er. Jeg og Dino kom hjem fra en typisk Dino og Dinê dag for bare litt siden. Vi møtte hverandre i byen rundt 14.00 tiden og var ute til nå. Jeg er så glad at vi endelig fikk tid til å ha en sånn dag igjen. Vi har gått rundt i det fine været, spist en koselig middag sammen, shoppa, shoppa enda mere og avsluttet kvelden med en god desser! Det var virkelig en god stund siden vi gjorde noe slik sammen, eneste negative med mye jobbings er nettopp dette at man ikke får så mye tid sammen. Men, her sitter jeg og smiler fra øre til øre. Jeg har kjøpt masse fint i dag som jeg nesten ikke kan vente med å bruke. Å shoppe må være noe av det beste som fins her i verden, Gud så lykkelig jeg blir av shopping haha. Jeg som trodde jeg hadde blitt flinkere til å bruke farger, kom hjem med to svarte kjoler. To helt nydelig kjoler som sitter perfekt på hihi. Det ble også ny treningstøy på meg med et nytt par høyhælte sko. Noe av det beste jeg vet om med shopping er når man kommer hjem og prøver de på. Jeg vet, ikke mange som er glad i det men jeg elsker å prøve nye klær hjemme så jeg får en tanke om hva jeg kan bruke det med. Jeg kommer helt sikkert til å ta antrekksbilder av noen av de delene og dele det med dere senere engang. Nå skal jeg kose meg og håper at dere får en nydelig kveld videre.

Under har dere et bilde av mine negler. Det jeg har på fingerene er gelish, det jeg har på tå neglene er et av fargene fra 50´ s kolleksjonen til TL akademiet som jeg fikk med hjem. Fargen heter Pink Cadillac.

Er ikke disse to fargene søte sammen?:D

 

new in: Beauty products

Husker dere dagen jeg fikk neglene mine fikset på Tone Lise akademiet? Da fikk jeg med meg en liten goodiebag hjem. Unde har dere noen av de produktene pluss det jeg selv kjøpte fra deres butikk når jeg var der.Jeg måtte bare kjøpe dette teipet som jeg lenge hadde sett etter. Man kan bruke det for å pynte neglene, få til rette linjer, lage mønster osv.Disse vippene og limet kjøpte jeg også. Limet som er i den blå-lilla pakken dere ser over skal holde vippene på opp til 2-3 uker. Om man setter de på riktig selvfølgelig!

Ettersom jeg fikk meg gelish negler den dagen jeg var på TL akademiet, fikk jeg også med meg en kit hjem som jeg kunne bruke for å fjerne gelishen på neglene selv.Jeg fikk også med meg en herlig skrub og fuktighetskrem hjem for kroppen. Har prøvd det et par ganger og jeg likte det kjmepe godt!

Når Halat gikk gjennom produktene og kom til denne håndkremen sa hun " og her har du verdens beste håndkrem". Det har hun faktisk helt rett i. Jeg har brukt denne håndkrem 3 kvelder på rad og jeg elsker det.

Også har dere mine favoritter av alle de produktene! Jeg prøvde den rosa på tå neglene mine for tre dager siden og den sitter fortsatt like bra på! Veldig gode neglelakker som. Gleder meg til å prøve resten av fargene også!

Har du noen av disse produktene selv?

Forslag til video?

God morgen dere! Her sitter jeg og gjesper enda etter mange timer med søvn. Jeg tror jeg aldri kommer til å få nok søvn noensinne. Jeg viste helt ærlig ikke helt hvilken dag det var i dag til jeg spurte Dino, så trøtt er jeg nå haha. Veldig spesielt når mine lørdag og søndager føles som mandager og tirsdager hihi. Anyways.. det er rett før vi skal spise en deilig kurdisk frokost. Etter det skal jeg kanskje gjøre en video for dere. Noe jeg ikke har gjort på veldig lenge! Dere må derfor bare komme med forslag om hva slags video dere ønsker. Jeg tenkte en sminke-hår video i utgangspunktet. Men det er bare å komme med forslag, Hva er det dere er interessert i og se?

Over har dere to sneak peak bilder av antrekket jeg kommer til å dere med dere senere i dag!

Jeg vil gjerne høre hva dere er interessert i å se i min nesten video?

Lykke


Dette er hva jeg kaller for lykke. Jeg startet dagen med å våkne ved mannen jeg elsker mest av alt her i verden. Så jobbet jeg fra klokken 09.00- 17.00 med noe elsker. Det ble 3 veldig fornøyde kunder. Nå er jeg småsulten og litt støl i kroppen etter gårsdagens treningsøkt. Akkurat nå er jeg på vei iført en blomstrete sommerkjole bortover til Alan og Therese der mannen også venter for veranda grillings. Det er lenge siden jeg har følt meg så klar for en helg! Nå møter jeg min Don Dino om noen få strakser og skal nyte resten av denne fantastiske lørdagen. God helg hjerter.

Starting this weekend with something I love doing:)

God morgen solstråler! Jeg håper alle dere har sovet godt i natt og er opplagte og klare til å ta denne helgen med storm. Det er i hvertfall jeg! Jeg tvang meg til sengs tidlig igår, mye tidligere enn jeg vanligvis pleier å legge meg for å være opplagt. Det tok meg heldigvis ikke så veldig langt tid til jeg var i drømmeland. Det er takket være den effektive treningsøkten jeg hadde i går. Kjenner at kroppen er små støl i dag, kommer sikkert til å være heeelt ferdig i leggene i morgen og på mandag...men den tid den sorg hihi.

Jeg skal starte denne helgen som alle andre helger, med jobb. Jeg har 3 kunder rett etter hverandre i dag. To bruder og en vanlig kunde som er søsteren til en av de brudene. Det blir med andre ord en lang dag men heldigvis blir jeg opptatt med noe jeg elsker så tiden vil fly! Nå skal jeg spise resten av frokosten min, drikke opp proteinshaken min, så trakte en god kaffe før mine to første kunder kommer! Ha en nydelig dag dere!:)


Hva er dine planer for denne helgen/ idag?

Brud, håroppsett test-dag

Hei igjen dere! Da har jeg fått unnagjort en god del av dagens oppdager. Jeg har fått trent, jobbet et par timer og nå gjenstår det bare en deilig middag med verdens kjekkeste mann og bestevenn. Under har dere bilder av Roza fra test-dagen. Jeg tok dessverre ingen bilder av henne på selve bryllupsdagen når jeg hadde stylet henne ferdig. Dere får derfor sett på oppsettet fra test-dagen. Som kanskje en del av dere vet, så har man test-dager for å se hvordan hun ønsker håret og sminke. Mye blir derfor forandret til selvebryllupsdagen. Dette er da altså en rotete og ikke helt ferdig versjon av det jeg gjorde på henne på selve bryllupsdagen. Oppsettet ble nesten det samme på bryllupsdagen med noen få endringer på siden hvor luggen er. Deler bildene av helheten når jeg har fått de fra fotografen.

#oppsett #håroppsett #sminke #hår #Skjønnhet #kurdiskbrud #kurdiskmakeupartist #mua #brudestyling #hairupdo #brideudpo

Syns?

Kunde, Hennafest styling

God dag dere! Nå har jeg akkurat spist en veldig veldig sen frokost sammen med mannen og har sett på britisk versjon av boligjakten. Jeg har drømt meg bort med alle de fine husene og leilighetene i England! Kunne godt ha tenkt meg å bo der, elsker elsker England!

Tilbake til virkeligheten: Nå har veldig mange av dere spurt etter bildene av bruden jeg hadde i Trondheim, til tross for at jeg sa jeg skulle vente til jeg hadde fått offisielle bildene av fotografen. Litt gøy at dere ikke har glemt det enda selv om det har gått ca to uker nå. Jeg hadde tatt et par bilder med mobilen min av styligen Henna og bryllup stylingen. Nå har jeg bestemt meg for å dele de med dere til jeg får offisielle bildene.

Under har dere noen bilder av nydelige Roza, bruden jeg hadde i Trondheim. Ettersom kurdere både har Hennafest (som er dagen før bryllupet ) og bryllupsfest, måtte vi velge to veldig forskjellige looker til de to dagene. Hun skulle gå med Kurdisk kjole for Hennakvelden, vi gikk derfor for stort og løst hår ettersom det er finere med Kurdisk kjole. Vi sparte oppsett til bryllupsdagen hvor hun skulle gå med hvit brudekjole. Roza er en ubeskrivelig søt og pen jente! Hun har fint og rent hud, nydelig smil og tjukke øyenbryn. Jeg brukte derfor mere tid på å fremmheve hennes fineste trekk enn å gjemme de bort under sminke. Som dere ser på bildene under så brukte jeg veldig naturlige farger på hennes øynene og en fresh leppestift for å gjøre looken mer vårlig og fresh. Hun elsket resultatet og det samme gjorde jeg også.Deler bilder fra bryllups-stylingen med dere senere i dag!

Er ikke hun bare helt nydelig?

Møt min nye bestevenn!

Hola, ¿cómo estás hoy? Nei, jeg kan ikke spansk og vet heller ikke om google translate har vært flink til å oversette denn setningen. I dag stod jeg opp litt tilidgere enn hva jeg er vant til, jeg har dusjet og ryddet litt i leiligheten. Brud-test dagen jeg hadde hos meg i går gikk kjempe bra. I dag skal jeg ha en ny test-dag med en kommende brud som har bryllup i mai. Denne søte bruden er også ei ganske god venninne av meg, det blir derfor ekstra morsomt å ha henne her for en testdag i dag. Når jeg er ferdig med henne, skal jeg prøve å komme meg på trening sammen med mannen, så komme hjem og lage en deilig kurdisk middag.

Så, tilbake til temaet. For et par dager siden fikk jeg boken " Frisk hud" i posten, som er skrevet av flinke Rolah O. Lønning. Frisk hud er Norges første bok om hud og skjønnhet. For de av dere som ikke har hørt om henne før så er Rolah lege og står samtidig bak den internasjonale bloggen rokderm.com. Jeg hadde null interesse for hud tidligere, men i de siste årene har jeg bestandig klikket meg inn på diverse sider og artikler om hud og hudpleie. Denne boken kom derfor veldig på tide! Etter å ha leste noen sider av denne boken merket jeg fort at det var mye bra og lærerikt stoff der. Jeg satt derfor å leste gjennom nesten hele boken i går og har notert ned masse nyttige tips som jeg kommer til å dele med dere senere. I boken har hun skrevet om alt fra underhuden vår til produktanbefalinger til diverse hudtyper og problemer. Utrolig interessant og lærerikt bok. Jeg trodde aldri jeg skulle si det om en bok, men jeg elsker den. Frisk hud er min nye bestevenn. Jeg føler meg veldig heldig som var ei av de første som fikk boken før lansering, den offisielle lansering er ikke før 1. mai! Noe for deg? Du kan handle boken over hele landet i alle bokhandlere eller på www.hudabok.no.

#friskhud #rolah #hudleie #sminke #skjønnhet

Er du flink til å ta vare på huden din?

New nails

Hello dere! Hvordan har dere i dag? Jeg har hatt en skikkelig stressende dag i dag. Jeg startet dagen ganske sent med en liten matbit ute ettersom jeg ikke fikk tid til å spise frokost hjemme. Etter det dro jeg innom byen en tur og fikk neglene mine fikset av flinke Halat Sophie på Tone Lise akademiet.  Halat gjorde Gelish negler på meg i dag og jeg elsket det! Jeg har sett på de siden jeg har kommet hjem haha. Etter at søte Halat ble ferdig med neglene mine gikk jeg litt rundt i butikken deres der og kjøpte en del produkter. De har utrolig bra utvalgt på vipper, negleprodukter osv der! Det var min første gang på Tone Lise akademiet, jeg trodde det bare var skole der og visste  ikke at de hadde butikk også der. Jeg kunne helt ærlig bo i den butikken haha, elskbart! Jeg handlet litt i butikken der og fikk masse godsaker av de med meg hjem! Det var utrolig koselig å bli kjent med flinke Halat og resten av jentene der. Jeg gleder meg masse til å vise dere produktene som ble med hjem snart engang! Etter at neglene var fikset, gikk jeg en tur innom Kicks og kjøpte en del produkter jeg hadde gått tom for. Nå er jeg hjemme og det er rett før jeg får en kunde- kommende brud her for en test-dag. Nå må jeg derfor forberede meg litt! Ønsker alle dere en herlig dag i dette nydelige været.

#nails #tonelise #toneliseakademiet #newsummernails #freshnails #gelish #pinknails #nails

Som dere ser så gikk jeg for en fresh og sommerlig farge. I´m in loveeee!

Har du hørt om /vært på Tone Lise akademiet før?

sneak peak - yesterdays outfit
God dag solstråler! Gud så nydelig vær det er her i Oslo. Jeg håper alle dere også mine lesere har like bra vær der dere er nå. Jeg spiste noen lett for litt siden og det er rett før jeg skal sette meg ned med en deilig kopp kaffe og besvare noen mailer, jobbe litt. Jeg hadde en helt fantastisk bra dag i solen i går og ser veldig frem til å få litt tid til solen i dag også. Noe av det beste jeg vet er når jeg ligger i solen, lukker øynene og nyter varmen av solstråler mot ansiktet og kroppen min. Da glemmer jeg alt rundt meg, akkurat som gammle dager når jeg var barn i Kurdistan. Veldig veldig spesiell følelse. Under har dere to sneak peak bilder på gårsdagens antrekk. Deler flere bilder med dere senere i dag:) ha en strålende bra dag dere så snakkes vi senere.

Dine planer for idag?

New in: Produktanbefalinger

Hei igjen dere! Jeg håper dere har hatt en bra dag i dag. Jeg var som jeg også nevnte i forrige innlegg, på piknik med familien i dag. Utrolig koselig, men Gud så slapp og sliten jeg blir av sol hehe. Snakk om å ikke være vant til slik vær lenger, på tide at jeg gjør noe med det! Vi kom hjem for et par timer siden og jeg har ligget rett ut siden da. Akkurat nå sitter jeg her og drikker opp en kopp kaffe for å samle litt energi og holde meg våken. Om det ikke hadde vært for kaffen hadde jeg nok ikke klart å blogge nå hihi. Anyways, under har dere noen nye produkter jeg kjøpte på flyplassen på vei hjem fra Trondheim. Jeg trengte en ny mascara, eyeliner, håndkrem som jeg kunne ha i veska og vippelim. Under skriver jeg kort om hvor fornøyd jeg er med de produktene jeg kjøpte:


Denne eyelineren fra Guerlain elsker jeg. Den har veldig smal kost med veldig markert linje, et produkt jeg uten tvil vil anbefale til dere som er ute etter en god eyeliner. I motsetning til eyelineren under som da er fra Chanel. Gud så dårlig den er! Jeg må si at jeg ble skikkelig skuffet når jeg prøvde den for første gang. Jeg kjøpte eyelineren fra Chanel først uten å prøve den fordi jeg hadde lite tid den dagen. Når jeg prøvde den hjemme så jeg hvor svak og ujevn linje den hadde. Bortkasta penger, den var så dårlig at jeg måtte kjøpe en ny dagen etter. Da gikk jeg for Den over fra Guerlain, mye mye bedre!Duo - vippelimet over har jeg kanskje brukt i 4 år nå. Limet som følger med i vippe-pakker kaster jeg som regel med pakken. Duo is the one and only true glue, love it.

De av dere som leser bloggen min daglig, har sikkert fått med seg at jeg nesten bare bruker L'oreal telescopic mascara. Jeg hadde kjempe lyst til å prøve Diorshaow Iconic mascara som dere ser over, den gir nesten samme effekt som l'oreal telescopic mascara: Veldig lange og klumpfrie vipper, Elskbart.

Håndkremen over brukte jeg for to år siden. måtte bare kjøpe den igjen når jeg så den i denne søte størrelsen. Veldig fuktighetsgivende håndkrem:)#produktanbefaling #duolim #duo #diorshow #mascara #chanel #loreal #makeup #makeupblogg #sminkeblogg

Har du noen av disse produktene selv?

Da har jeg for første gang i mitt liv gjort det også!

God dag dere Hvordan har dere sovet i natt? Det ble igjen en ganske sent natt på meg og Dino. Jeg jobbet med bildene fra bryllupet vi var å tok bilder av for et par dager siden. Det tok meg flere timer til jeg klarte å velge noen få av offisielle bildene. Det er så mange fine bilder at jeg ikke helt visste hvordan jeg skulle velge blant de.

I går gjorde jeg enda en spennende ting. Noe jeg aldri før i mitt liv hadde gjort tidligere: Jeg kjørte bil! Jeg og Dino hadde snakket om øvelsekjøring i evigheter men hadde aldri tid til det. I går bestemte vi oss for å gjøre det. Jeg var veldig nervøs rett før jeg satt meg i sjåførsettet, men med engang jeg startet bilen og kjørte den et par meter følte jeg meg mye mer komfertabelt. Så komfortabelt at jeg ikke ville stoppe bilen, jeg hadde helt andre tanker om kjøring. Jeg trodde det var vanskeligere og kjedeligere. Jeg må derfor si at det overrasket meg hvor gøy det var å kjøre bil. Dino lærte meg blant annet hvordan man starter bilen, bremser jevnt, vikeplikt, blinklys og diverse basic ting som en nybegynner trenger å vite. Han trodde nesten ikke på meg når jeg sa jeg aldri før hadde kjørt bil, han mente min kjøring og holdning virket for bra til å være meg og første bilturen min. Hehe, jeg ble kjempe glad når han sa det fordi jeg vet hvor ærlig han er. Han hadde aldri sagt det om han ikke hadde ment det. Jeg gleder meg til den dagen jeg får lappen!

Nå blir det piknik med familien i det nydelige været. Ønsker alle dere en bra dag!

Cool and easy everyday updo- step by step

God dag mine herlige lesere! Jeg håper at dere har hatt en bra søndag så langt. I dag ville jeg vise dere bildene over som jeg har tatt for et par dager siden. Husker ikke helt hva jeg skulle den dagen, men jeg hadde veldig lite tid og dårlig hårdag. Jeg tok derfor håret opp og festett det godt med hårspenner. Når jeg så meg selv i speilet før jeg skulle ut, tenkte jeg hmm.. dette kan kanskje være noe for de som har krøller som meg. For å få til dette enkelte og hverdagslige oppsettet kan du:

* Starte med å dele håret i to. Som om du skulle lage en helt vanlig hestehale men ikke tar med det som er av luggen.

* Så kan du lage en stram hestehale på det some er av bakdelen.

* Etter det lager du en stor og løs donut av hestehalen ved å rulle håret rundt strikken, så feste det med hårspenner.

* Etter at du har gjort det, kan du holde forandelen (luggen) høyt oppe, rulle tuppene så hele går i et, sette det ned i igjen så snurre det også rundt donuten og feste det med hårspenner.


#coolupdo #updo #stepbystepupdo #hairupdo #oppsett #festopspett #krøller #sminke #makeup #kurdish

Syns?

(c) Farid omer

Kunde, festoppsett
Ok, jeg må bare meddele at jeg var flinkere til å blogge før. Men, det er et resultat av at jeg har hatt mye annet å gjøre og en del baller i luften som gjør at jeg ikke kan blogge like ofte som før. Det er høysesong for jobben min nå, mye av min tid går derfor til mine kunder og planlegging, mail besvarelser osv. I tillegg til at jeg og Dino har noen veldig spennende og positive saker på gang. Jeg kan dessverre ikke fortelle dere så mye om det enda, men om det skulle gå i boks så vil jeg og han være verdens heldigste. Det er noe vi begge har drømt om i veldig lang og nå virker det som om brikkene begynner å falle på plass akkurat som vi har drømt om. Forteller dere mer detaljer når det meste er på plass.

Over har dere detaljbilder av håret til Mihrican, som jeg delte bilder av med dere i går. Håper dere liker det.

Syns?

Sneak peak, client: Engagement party hair updo and makeup!

God dag verdens søteste lesere! Hvordan har dere sovet i natt? Jeg selv har sovet som en stein. Jeg og Dino begynte å ta bilder på jobb fra klokken 14.00 - 02.00 i natt. Dvs. hele 12 timer. Da kan dere tenke dere hvor ferdige vi begge var når vi kom hjem. Alt gikk heldigvis veldig bra, søt brudepar, hyggelige gjester, bra musikk og utrolig søte barn! Vi storkoset oss på festen, men slitsomt var det også. Jeg har merket at man blir fortere sliten på bryllup og fester om man ikke danser til musikken men bare har det i bakgrunn, i hverfall hvis man fokuserer for mye noe annet. Da kan musikken og bråket rundt bli for mye. Men, jeg har sovet som en stein i natt og er like opplagt som en ekorn nå. I dag skal vi i bursdagen til lille Benji! Før det skal jeg ta i mot en kunde som ønsker å bli sminket av meg til en fest. Litt jobb ble det i dag og sån helt uforventet Jeg har på følelsen på at det kommer til å bli en bra dag i dag.

Under har dere noen sneak peak bilder av en nydelig kommende brud som var hos meg for et par uker siden for sminke og hår. Mihrican hadde forlovelsesfest og ønsket en elegant oppsett til hennes nydelige kjole med frisk og naturlig sminke. Senere i dag deler jeg resten av bildene fra stylingeng.


Gled dere til resten av bildene sier jeg bare:D

Ingen påskefeiring, men bryllup!

God morgen herlige lesere! Akkurat nå sitter jeg i bilen og er på vei til jobb sammen med han kjekke mannen på bildet under. Jeg la meg tidlig i går så jeg kunne være opplagt til i dag. Selv om jeg har fått nok søvn og ikke er trøtt ser ansiktet mitt kjempe trøtt ut haha. For de av dere som ikke har fått det med seg, så skal jeg og Dino ta bilder av et brudepar i dag. Det blir offisielle bilder av brudeparet og bilder under selve bryllupsfesten. Det blir en lang, men veldig spennende dag. Det jeg liker best med akkurat denne jobben er at man får opplevd forskjellige kulturer, se deres ritualer/sermonier osv. Regn er kanskje ikke det beste været for annledninger som i dag, men alltid greit med plan B! Vår plan B er at vi skal ta bilder inne på Operahuset, et bra team har som regel et bra forarbeid og er godt forbered til alle uforutsette henvendelser. Nå blir det en matbit på oss først, så skal det jobbes til sent på kvelden. Ønsker alle dere en herlig dag og en god påske.

Hvilken årstid mener du er best for bryllup?

Home sweet home

Så utrolig deilig å endelig være hjemme igjen. Det er helt utrolig hvor fort dagene i Trondheim har gått! Må si at jeg ble kjempe skuffet når jeg våknet til snø i Trondheim i går, men deilig var det når jeg så sola skinne her i Oslo da flyet landet. Enda bedre ble det når jeg så mannen vente på meg utenfor. Borte bra men hjemme er alltid best. Jeg har hatt en super bra uke der, en fornøyd brud, fikk møte familien, venner jeg ikke har sett på lenge osv. Rett etter at jeg kom hjem i går, satt jeg meg ned for å besvare mailer. Jeg hadde null tid til å besvare de i Trondheim, det må jeg bare beklage for. Nå har de av dere som har sendt meg mailer for bestilling av tid og for andre henvendelser,  har fått svar:)

Jeg har så mye å gjøre i dag at jeg ikke helt vet hvor jeg skal starte. Jeg må pakke ut kofferten min, ta vekk noen vinter-klær så jeg får plass til andre ting, rydde rommet, vaske klær og leiligheten. Så rekke å handle mat sammen med Dino litt senere. Etter at alt dette er gjort, skal vi på trening! I morgen har vi en veldig stor oppdrag, vi skal ta bilder av et brudepar! Alt som skal gjøres i dag må derfor bli gjort, fordi vi kommer til å jobbe i nesten hele dag i morgen! Stress sa du? Jeg elsker det:D

Over har dere en liten sneak peak bilde på fest-oppsettet jeg kommer til å dele med dere senere i dag!:D

Dine planer for i dag?

My last day here

God morgen dere! Her kommer det et veldig kjapt innlegg. Jeg skal til byen en liten tur i snart før jeg skal komme meg på flyplassen. Jeg rekker derfor ikke å dele noen bilder fra gårsdagens Newrozfest som vi var på eller bryllupsfesten. Dere har vært super flinke og tålmodige! Jeg lover å poste masse bilder når jeg har kommet meg hjem. Jeg har hatt en utrolig bra uke her med familien og venner, men jeg gleder meg også veldig til å komme meg hjem. Jeg får en fri dag i morgen, så skal jeg jobbe nesten hver dag fremover. Utrolig gøy at høysesongen for jobben min endelig er her. Det høres kanskje litt rart ut men jeg elsker å stresse og ikke minst få reise til andre steder pga jobb. Å kunne reise er min favoritt del av denne jobben, jeg bare elsker det. Nå skal jeg pakke sakene mine sånn at jeg slipper å stresse senere. Ha en nydelig dag dere, gleder meg til å se deg igjen Oslo, hihi!   

 

Dine planer for i dag?

New makeup look + products: Pink Gerbera flower

God morgen engler. Må bare starte dette innlegget med å si at det var skikkelig uvant for meg å ikke ha bloggen som en del av dagen min i går. Jeg følte hele tiden at jeg manglet noe veldig viktig. Jeg hadde tenkt å dele en ny sminke look med dere, det ble så mye stress i går at jeg valgte å vente med det til i dag. Jeg våknet for ikke så lenge siden og det første jeg tenkte var: wow hvor fort gårsdagen gikk som alle andre arbeidsdagene mine. I går våknet jeg klokken 08.00! En time etter det, klokken 09.00  var jeg på hotellet hvor brudestylingen skulle foregå. Jeg ble ferdig med henne rundt 14.00-15.00 tiden. Etter alle timene med jobb, måtte jeg komme meg fort hjem igjen for å skifte, sminke meg og dra på bryllupet. Veldig stressende dag, men det var verdt det. Stylingen gikk bra, jeg danset mye på festen også fikk jeg møte mange kjente som ikke hadde sett på lenge. Utrolig koselig dag, men Gud hvor ferdig jeg var når vi kom hjem. Det er veldig sjeldent at kroppen min gir meg stopp signaler og sier nå må jeg få legge meg, ellers sover jeg stående hehe.

Jeg har tatt noen bilder fra både bryllupet og stylingen med mobilen min, men jeg tror jeg velger å vente med å dele bildene med dere nå til jeg får tak i noen fine bilder med bra kvalitet. Tro det eller ei dere, men det blir enda en fest på oss i kveld. Jeg skal derfor rydde litt i sakene mine nå, lage en god frokost med søsteren min, nyte et par rolige timer hjemme så begynne å gjøre meg klar til fest nummer to, yeey!

Under får dere et sneak peak bilde av lokken jeg egentlig hadde tenkt å dele med dere i går, senere i dag deler jeg resten av bildene! Ønsker alle dere en herlig dag.

#macmakeup #macproducts #maybellineeyeliner #dior #makeup #sminke #beautyblogger #brudestyling #bridestyler #purpleeyeshadow #gerberaflower #gerbera

EYES:

MAC painterly eye primer

Mac brule eyeshadow

Mac hepcat eyeshadow

Mac Carbon black eyeshadow

MAYBELLINE long lasting gel eyeliner

DIOR Iconic Mascara

BROWS:

Anasastasia B.H Brow pallette: Medium brown

Hårbåndet er fra: Madforhalos

Syns?

Todays makeup

Da er jeg ferdig med dagens gjøremål. Eller jeg ble egentlig ferdig for to-tre timer siden, men det er først nå jeg skifta og er på vei til mine foreldre sammen med min søster og hennes handsome sønn. Stylingen gikk super bra i dag! Skulle egentlig dele bildene med dere i dag men jeg rakk det ikke ettersom jeg måtte skifte og komme meg ut. I dag kommer søsteren min med sin familie fra Sverige også, enda flere familiemedlemer! Aaahhh gleder meg, det blir en koselig kveld! Jeg håper at dere også får en veldig koselig kveld videre.

Under har dere et bilde av sminken min fra i dag.

Syns?

Jobb

God lørdag dere! Da er helgen her igjen. Jeg regner med at en god del av dere er mer enn klar til å nyte helgen og påskeferien. Jeg har vært våken i ca. en time nå og angrer på at jeg ikke la meg tidligere i går kveld. Det er så typisk, skjer meg hver eneste dag hehe. Men men, denne dagen starter jeg med noe jeg elsker! Bruden jeg skal style i dag og i morgen kommer hos meg om noen få strakser. I kveld har hun Hennafest! Jeg gleder meg til å style henne, ta bilder og dele det med dere. Nå må jeg spise noe lett før hun kommer! Ønsker alle dere en nydelig dag, vi blogges senere engler.Today in pictures, Trondheim day 2!

Hei igjen dere! Dagene går så utrolig fort her. Plutselig var det kveld igjen! Jeg startet dagen litt sent, så gikk vi jenter til sentrum en tur for å handle litt. Etter den turen kom vi hjem hos mine foreldre og spiste verdens beste mat, Dolma laget av min flinke mamma. Jeg spiste så mye at jeg så vidt klarte å puste etter maten haha. Jeg har hatt en utrolig koselig dag med andre ord. Utrolig koselig å ha en stor del av familien samlet igjen, som gode gamle dager. Nå skal jeg være her hos mine foreldre i et par timer til, så skal jeg tilbake til søsteren min for overnatting. I morgen tidlig kommer min kunde for sminke og hår til hennes Hennakveld. Noe jeg har gledet meg masse til i hele dag. Bryllupet er over i morgen, da skal vi også på festen.. Blir braaaa!

Håper dere har hatt en bra dag!

New in, makeup and makeupbrushes!

Hei Gud så godt jeg har sovet i natt. Det ble som alltid en sen kveld på oss, men når jeg først la meg for å sove så sov jeg som en stein. Jeg tenkte å starte denne dagen med noen av de nye produktene jeg har kjøpt inn i det siste, før jeg kom til Trondheim. Under har dere en mix av Techniques koster, blending koster og veldig dekkende concealer. Noen av disse produktene som concealeren og blendingen koster har jeg hatt tidligere. Det er type produkter jeg nesten er helt avhengig av å ha når jeg jobber, det er noen av mine favoritt produkter med andre ord.


Som dere ser over så hadde jeg et av Techniques kostene fra før av. Jeg var så fornøyd med kvaliteten på kosten at jeg måtte kjøpe flere fra samme merke.

Blending koster, MY ALL TIME FAVORITES!

Denne concealeren har jeg også brukt i over to år nå. Er super fornøyd med konsistensen på den og hvor dekkende den er. Perfekt til forskjellige hudfarger.

Nå skal jeg besvare noen mailer, så kose meg resten av dagen med familien!

Har du noen av disse produktene selv?

Done for today

Hei fra bartebyen, Trondheim! Jeg ble ferdig for dagen for litt siden. Jeg føler at dagen har gått i ett. Jeg stodd opp rundt 08.00 i dag, tok flytet rundt 11 tiden.. etter litt turbulanse og regn i himmelen var jeg fremme i denne nydelige byen. Turen gikk direkte til sentrum fra flyplassen ettersom jeg måtte handle en del ting før jeg skulle ha en test- dag med kunden min ( bruden ) i dag. Etter den lille handle turen kom jeg hos søsteren min, så kom bruden over for en test dag. Jeg brukte omtrent 4 fire timer på hår og sminke. Det ble en veldig bra og vellykket test-dag! En nydelig brud skal jeg si dere. Nå vet vi hva hun skal ha til forlovelse og hennafesten. Dette blir gøy. Nå skal jeg kose meg med familien, ønsker dere en koselig kveld videre.

Har du hatt en bra dag?

Bye bye Oslo!

God morgen dere! Håper dere har sovet godt i natt, for det har ikke jeg. Jeg har hatt skikkelig vondt i halsen og klarte derfor ikke helt å sove til sent. Akkurat nå er jeg på flyplasse og det er rett før boarding. Bartebyen, here I come! For de av dere som ikke vet det: jeg reiser til Trondheim på oppdrag, har en brud der! Yeyyy. Elsker jobben min og elsker slike oppdrag enda mer! Dette har alltid vært en del av drømmen, det  å kunne reise rundt og ha kunder litt over alt. Eneste negative med et er det at Dino ikke alltid får tid til å være med. Deg kommer jeg til å savne babay, men hesh te dkem for det.

Jeg må beklage at jeg ikke har fått svart deres kommentarer i det siste, har hatt det veldig travelt:( lover å svare de i kveld! Vi snakkes engler!

Har du vært i Trondheim før?

Gilmakeup and Fratresfilms in action

Hei igjen dere! Da er jeg neste ferdig med å pakke sammen sakene mine, dette tok litt lengere tid enn hva jeg trodde! Jeg er fortsatt like dårlig og slapp i kroppen, vil bare krype under dyna og se serier dagen lang hihi. Men det kan jeg dessverre ikke gjøre. Med engang jeg legger meg ned og tenker på at jeg er syk, så blir jeg verre! Jeg bestemte meg derfor til å koble litt av ved å lage mat. Akkurat nå venter jeg på at maten skal bli ferdig. Ettersom jeg skal være borte i flere dager ville jeg lage en god kurdisk middag til Dino!


Under har dere noen bilder fra et av de oppdragene hvor jeg og Dino samarbeidet. Der jeg hadde ansvaret for styling og han bilder. Flere av dere har flere ganger spurt etter slike bilder, nå har jeg endelig funnet noen av de få bildene vi har tatt av hverandre under forberedelsen. Det var ikke lett å finne de blant hundrevis av andre bilder vi begge hadde tatt den dagen hehe!

 Ønsker du å komme i kontakt med oss for bryllupsfilm, styling, sminke, hår, bilder osv kan du sende oss en mail på: gilan@gilmakeup.com !#gilmakeup #fratresfilms #teamwork #couple #kurdishcouple #creative #working #mua #kurdishmua

Ønsker dere en herlig kvedl videre.

Dette må du aldri gjøre!

Det er super vitkig at ingen av dere ikke gjør dette jeg skriver om nå. Jeg valgte å skrive om det på bloggen fordi at dere ikke skal gjøre den samme tabbe som meg. Her kommer sannheten: I forrige uke så jeg alle rundt meg forkjølet og syk. Jeg gikk rundt og bare: Så utrolig rart at jeg verken har blitt forkjølet eller syk i de to siste årene. BAAAM, to dager etter ble jeg like ille som alle andre rundt meg, hahaha. Seriøst, jeg hadde klart å holde meg frisk i hele to år, uten noe tegn for noen sykdom eller forkjølelse, eller virus. Nå har jeg vært syk i 3 dager og det er ingen tegn til at jeg har blitt bedre idag. Det er kanskje ikke det beste når man skal reise annledning til jobb. Ugh.. så slitsomt det er å våkne hver dag med vond hals, en slapp kropp og følelsen av å ha blitt banket opp pga verk i kroppen! Jeg har ikke fått trent på tre dager pga det. Jeg skulle liksom komme meg på trening i dag, men er ikke blitt noe bedre i det hele tatt. Skal derfor holde meg hjemme og bli ferdig med pakking.

Nå skal kaffe & vaffler nytes med deilig pålegg...kanskje det lindrer!

#interiør #kaffe #kos #syk

Dine planer for i dag? 

Sneak peak at yesterday´s outfit

God morgen nydelige dere! Håper dere har sovet godt i natt. Nå har jeg endelig fått frem noe av det jeg skal ta med til Trondheim turen om to dager. Det er enda en god del igjen som må pakkes inn, men nå vet jeg sånn ca hva jeg skal ta med. Etter at jeg pakket litt i går gikk vi hos svigers for middag. Det var utrolig deilig vær ute! Ettersom det var bra vårvær ute, bestemte jeg meg for å  ta outfit bilder av noen nye plag som jeg har fått inn i disse dagene. Noen veldig søte og vårlige klær! Under får dere en liten snikk titt på antrekket til jeg deler bilder av hele antrekket med dere senere i dag


Jeg får aldri nok av disse søte skjørtene!

Where to start?

God mandag dere! Da har enda en ny dag og uke kommet. Det er helt sprøtt hvor fort forrige uke gikk! Det med at jeg nesten bare jobber i helgene gjør meg i hvertfall forvirret. Fordi jeg vanligvis gleder meg til helgen i hele uken og når det først er helg, så føler jeg at dagene flyr ettersom jeg jobber med noe jeg elsker! Veldig merkelig situasjon hehe.

I dag skal jeg prøve å pakke litt og organisere sminken og produktene til Trondheim turen som er om noen dager. Vet ikke helt hvor eller hvordan jeg skal starte med dette! Jeg må alltid fokusere ekstra mye på pakking når jeg har oppdrag utenfor Oslo. For da kan jeg ikke glemme av ting jeg har bruk for. Jeg skal derfor sette meg ned snart og lage en huskeliste over ting jeg skal ta med og produkter jeg må handle inn før jeg reiser dit. Det pluss tre fine- fest antrekk til tre forskjellige fester som jeg skal på mens jeg er i Trondheim. Jeg tror denne Trondheim turen kommer til å bli veldig minnerikt ettersom flere av mine søsken skal hjem til neste helg, ahhh som jeg gleder meg.

Bildet over er fra noen dager siden når jeg og Asma tok antrekksbilder, bildet er altså tatt av flinke bestie Asma:) Resten av bildene vil komme til uken!

Er du glad i å pakke til reise?

Kunde: Brudestyling

Hei igjen verden herligste lesere! Gud så mye spennende jeg har å dele med dere fremover, bare gled dere til nye bilder, looker, herlige nyheter, nye og store steg osv! Mye av dette er takket være deres støtte, så takk skal dere ha for daglig motivasjon og herlige kommentarer. Jeg kom hjem for ca 2 timer siden etter å ha avsluttet besøket hos Therese med en heftig treningsøkt! Vi dro på trening sammen for første gang og jeg elsket det. Gud så motivert man blir av å trene med Therese, får liksom ikke øynene vekk av kroppen hennes haha. Hun lærte meg en god del nye treningsøvelser for blant annet mage, korsrygg osv. Bra dag så langt med andre ord. Jeg skal se fotballkamp sammen med Dino nå, men før det ville jeg dele resten av bildene fra bryllupsstylingen jeg gjorde på søte Ayse med dere. Senere skal det bli en herlige og sunn middag sammen med verdens beste og da mener jeg BESTE mann. 


#brudstyling #brudestyling #sminke #hår #makeup #kurdishmua #turkishbride #beautifulbride #brud #bryllup

Ønsker du å bli stylet av meg? Send meg gjerne mail på: gilan@gilmakeup.com !

Syns?

Sneak peak, bridestyling

God morgen herlige lesere! Etter gårsdagens by-tur og middag sammen med Therese kom jeg hjem til henne og overnattet her i natt, mens mennen våre var hos oss og koset seg med Fifa turnering. Jeg og Therese hadde først lyst til å se en bra og morsom film sammen. Men ettersom vi ikke klarte å bestemme oss for hvilken film vi skulle velge å se, fortalte jeg henne om filmen The great Gatsby som jeg hadde sett for et par dager siden sammen med Dino. Jeg syns filmen var utrolig kjedelig først, men så ble den veldig bra etter ca. 1 kvarter, utrolig søt og trist kjærlighetsfilm! Tenk dere, jeg likte den så godt at jeg så den om igjen sammen med therese haha:) 

Under har dere bilder av nydelige Ayse, som var hos meg for to uker siden for styling til hennes store dag. Ayse hadde også tidligere vært hos meg to ganger for sin Hennafest (klikk her for å se bildene) og forlovelsesfest ( klikk her for å se bildene). Hun var super fornøyd alle tre dagene og det samme var jeg også. Ubeskrivelig pen og hyggelig jente. Senere i dag deler jeg bilder av hele looken med dere! Ønsker dere en bra bra bra dag så lenge.

♥ 

Purple hair

Yes, her har dere meg med lys - lilla hår tupper! For mange uker siden fikk jeg en skygge fra Anastasia Beverly Hills som man kan "farge" håret og brynene med. Jeg prøvde den ut først for noen dager siden og elsket resultatet! Det var utrolig kult med en liten forandring. Nå vet jeg hvorfor noen farger håret rød, lilla, rosa osv! Det er jo utrolig fresht, skulle ønske jeg hadde tørt noe slik. Men, jeg prøvde ut skyggen og likte det kjempe godt. Slike type skygger er bra for slike som meg som ikke vil slite håret ned med ekte hårfarge. For de av dere som lurer så går denne fargen bort med shampo!

Sånn ellers så har jeg hatt en utrolig bra dag i dag. Jeg har gått rundt og smilt sånn hele tiden :D Det gikk heldigvis utrolig bra med stylingen til kundene tidligere i dag. Bildene deler jeg med dere så snart jeg får tid! Etter det dro jeg rett ut og møtte Alan og Therese. Vi spiste Indisk mat sammen, Gud så mett jeg ble og enda er haha.

 

Hvordan har dere hatt det i dag?

Unikt og god følelse

God morgen 

Jeg våknet for ca. halv time siden, har kledd på meg, sminket meg lett og sitter nå her og nyter conflaks mens jeg venter min første kunde for dagen. Jeg har to kunder i dag, to kommende bruder som har forlovelsesfest. Jeg tar i mot hun første om litt og kunde nummer to kommer til å være her om et par timer. Jeg har tatt fram alt og er mer enn klar til å gjøre dagen til disse to jentene enda bedre med styling. Her om dagen hadde jeg en brud som skrev til meg: " Gilan, dette gjorde 90 % av dagen min. Jeg er så fornøyd, alt er slik jeg ønsket meg". Når jeg tenker meg om, etter å få slike tilbakemeldinger som jeg heldigivis for en del av fra mine fantastiske kunder, får jeg en slags følelse på at det er ment at jeg skal jobbe med noe slikt. Jeg elsker å få andre til å føle seg bra og ikke minst at de stråler enda mer!:D Den følelsen er viktig for dem og for meg. Jeg blir enda mer bevisst og selvssikker i mitt arbeid og de kommende brudene føler seg enda mer sikre på sitt ytre for den store dagen og enda mindre stress ettersom de er fornøyde med sminke/hår kombinert med brudekjolen de har valgt, ellere vanlige festdager der de ønsker å skille seg litt ut:) Jeg blir som regel små stresset når jeg kommer på at det er styling for store annledninger, eller som regel hovedpersoner på en stor fest. I hvertfall når det er flere av de i løpet av en dag, men dette er igjen noe som får meg til å jobbe enda mere fokusert og dedikert og får som regel det beste ut av meg. I går satt jeg og snakket med Dino om nettopp dettte. For bare 1 år siden drømte jeg om en slik jobb, liv og hverdag. Nå lever jeg i drømmen! Tanken på at jeg bruker flere timer om dagen på å svare kunder, booke tid, om-booke tider igjen, logistikk, få til flere avtaler til å passe inn for en dag, kjøpe flybilletter  for å komme meg til andre byer på oppdrag, er helt ubeskrivelig. Det er rett og slett helt utrolig å tenke på hvor langt en kan komme bare av å gi sine drømmer litt tid og oppmerksomhet i hverdagen. For husk dere, det er drømmer som får oss til å se fremover.

Wish me luck  ♥  Ha en bra bra dag i solen i dag!

New makeup look

Hei engler! Hvordan har dagen deres vært så langt? Jeg har gjort en god del tidligere i dag og ble først ferdig med å spise middagen for litt siden. Det ble en herlig Lasagne på meg Dino og Asma. Jeg fikk Asma på besøk rundt 13.00 tiden, så spiste vi først en lett lunsj sammen. Etter det dro vi ut og tok antrekksbilder, nyttet solen og koset oss i det nydelige varme været. Før vi kom hjem igjen, dro vi innom postkontoret for å hente 3 pakker! Yey, nye klær som da betyr ny vårgarderobe. Kan nesten ikke vente til jeg får visst de til dere! Masse søte sommerkjoler, lette og tynne overdeler og skjørt! Nå skal vi en tur hos søsteren min for en koselig familie kveld:D

Under har dere bilder av en sminkelook jeg gjorde på søsteren min når hun var her for et par uker siden.

Syns?

Yesterdays makeup

Hei solstråler! Hvordan har dagen deres vært så langt? Jeg kom nettopp hjem (hos Alan og Therese) etter en koselig date med Vilde, ei venninne av meg fra videregående. Vilde er ei av de få jeg har kontakt med igjen fra videregående. Vi satt ute i solen og nytet en matbit og kaffe sammen mens vi snakket om alt og ingenting. Utrolig koselig.

Akkurat nå er jeg som sagt hos Alan og Therese sammen med Dino. Vi skal spise middag om ikke så veldig lenge. Før det ville jeg dele noen bilder av sminken min fra i går med dere. Fordi været var så herlig og sommerlig i går, bestemte jeg meg for å bruke grønn øyenskygge. Noe jeg ikke har gjort på veldig lenge! Elsker grønn øyenskygge til brune øyner:D håper dere også vil like det.

#sminke #makeup #beautyblog #skjønnhetsblogg #eyeshadow #mua #kurdishmakeupartist

 

Syns?

Kunde, brudestyling

Hei igjen dere! Over har dere to bilder av nydelige Cathrin som jeg tok med mobilen min på hennes bryllupsdag. Jeg har dessverre ingen flere bilder av henne enda, men kommer som sagt til å få flere av henne etterhvert. Som dere ser så gikk vi for mer naturlig sminke med friske vår-farger og ikke brune-toner som jeg brukte på henne på test dagen. Hun ble super fornøyd og det samme var jeg også!:D Håper dere også vil like det! Nå skal jeg rydde litt i rotet her så kanskje komme meg på trening. Forresten, jeg tok før og etter bilder av 2 av de 3 kundene som var hos meg for å bli nappet i dag. Gleder meg til å dele resultatet med dere!

Syns?

Kunde, sniktitt på brudestyling!

God morgen dere! Jeg hadde nesten glemt å dele disse bildene med dere, begynner å bli farlig glemsk hehe. Disse bildene er fra helgen da jeg stylet nydelige Cathrin for hennes bryllupsdag. Dere husker vel bildene jeg delte av henne fra test- dagen vi hadde hos meg? Du kan klikke her for å komme til innlegget. Uansett, stylingen ble mye enklere og mer naturlig enn det vi hadde på testdagen. Cathrin ønsket å være så naturlig som mulig, både når det gjald sminken og håret. Jeg gikk derfor for lysere øyenskygge og mindre extensions den dagen. Hun så helt smashing ut! Senere i dag skal jeg vise dere noen bilder av henne som jeg tok med mobilen min den dagen, til jeg får offisielle bilder av henne:)

 

I dag venter jeg tre jenter som skal komme hos meg for å bli nappet. Jeg skal helt sikkert dele før og etter bilder av de også med dere om det er ok for de.


#brudestyling #brudestylingioslo #kurdiskbrudestyling #kurdisksminkør #kurdiskmakeupartist #kurdishmua #kurdishbridestyler #gilamkeup #sminke #hår #skjønnhet

Dine planer for i dag?

Dagens treningsøkt

Hei igjen herlige dere. En treningsøkt er aldri det samme uten en-to-ti etter trening selfies haha. Jeg ble nettopp ferdig med dagens treningsøkt og føler meg like frisk som en fisk, eller ok.. en fisk med litt vondt hals ellers veldig frisk! Ah, denne følelsen kan ikke beskrives. Ingenting er bedre enn en god treningsøkt, alt blir så mye bedre når kroppen får beveget litt på seg. Jeg skulle gentlig jogge ute i dag, men det er noe av det kjedeligste jeg vet om. Jeg bestemte meg derfor til å dra på treningssenteret istedenfor. I dag trente jeg nesten bare cardio og mage. Før hatet jeg å trene mage, nå kan jeg trene mage i tre kvarter uten å gå lei.

#trening #kosthold #mageøvelser #cardio #kurdiskblogger

Hvilken muskelgruppe liker du å trene mest/minst?

Golden makeup- look

God tirsdag dere! Jeg og Dino hadde besøk av hans familie i går, det var utrolig koselig å ha alle samlet her:) Dette innlegget skulle jeg egentlig dele med dere i går, men jeg følte meg veldig dårlig og slapp etter at familien dro herfra. Jeg la  meg derfor med engang de hadde dratt. Jeg føler meg litt bedre i dag, men halsen gjør fortsatt like vondt:( Over har dere bildene jeg lovet dere i går. Det er en sminkelook som jeg gjorde for et par uker siden. Jeg elsker golden- looker, perfekt øyenskygge for brune øyner! Denne looken er like fin både med og uten eyeliner. Måten jeg hadde sminket meg på, kunne fungere bra som kveld- festsminke. Looken kan også passe perfekt som hverdagssminke om man ikke bruker eyelineren.

Syns?