hits

april 2015

Brudestyling: Pakistansk brud!


Hei igjen alle sammen! For en herlig og avslappende dag det har vært i dag! Jeg hadde tenkt å sove bort hele dagen og ta igjen alle de tapte sove-timene og tidlige morgenen, men jeg tok feil. Jeg våknet nesten like tidlig som de dagene som har vært og prøvde å overbevise meg selv om at jeg kunne sove igjen. Nope, det funket ikke. Noe som egentlig var like greit ettersom jeg hadde en del jobb å gjøre idag. Jeg hadde nesten glemt at jeg hadde ting å gjøre hjemme også, vi har vært så opptatt og fraværende i de siste dagene at vi så vidt har vært hjemme på dagen! Etter å besvart nærmere 30 mailer i dag og en god del meldinger og sms´er, satt jeg i gang med litt hjemmearbeid og planlagt middagen. Jeg hadde bestemt meg for å lage en skikkelig god kurdisk middag ettersom vi bare har spist ute mat i de siste dagene, noe jeg fort kan gå lei av! Når middagen var ferdig, fikk jeg endelig tid til å laste ned bildene av den nydelige Pakistanske bruden jeg hadde forrige helg. Her har dere bilder av stylingen jeg gjorde på henne.

Som dere ser så hadde hun en fantastisk fargerik kjole, jeg gikk derfor for enkel og elegant sminke og hår-styl på henne for å balansere det med resten av looken. Hun hadde nydelige trekk fra før av, jeg fokuserte derfor ekstra mye på huden hennes ettersom hun hadde en del pigmentflekker og arr. Hun elsket resultatet og det samme gjorde jeg og de som var med henne den dagen! Jeg håper at dere også syns det samme:)Du kan sende meg mail på gilan@gilmakeup.com om du ønsker å booke tid hos meg.

Hva syns du om stylingen jeg gjorde på henne?

#pakistanskbrud #pakistanskfrisør #pakistanskbryllup

Hudpleie

For ca en og halv uke siden, var jeg på Argus Vital for å skjemme bort hunden min. Jeg var hos flinke Mojgan, som først valgte å ta et bilde av huden min med en hudanalysemaskin der som tar hele 8 forskjellige bilder. Den maskinen gir god oversikt over både overflaten og de dypere lag i huden. Noe jeg syns er super viktig ettersom det ikke alltid er like enkelt å se hudproblemer av å se overflaten. Ved hjelp av denne maskinen kan man også se resultater og fremskritt som følges av behandlingen. Dette vil også gi en pekepinn på hvor effektiv behandlingen/produktene har vært og hvor raskt huden responderer.

Her har dere de 8 bildene som ble tatt av huden min. Ut fra bildene mente Mojagan at jeg nesten ikke hadde noen rynker og hadde flott skår når det gjald hudkonsistens (fuktighet). Bildene viste at jeg hadde en del porer som ved riktig rens ( foamer 5) som: fjerner effektivt smuss, miljøgifter og døde hudceller ,vil  huden bli glatt og silkemyk, samtidig gjenoppretter fett, fuktbalansen og forhindrer tetter porer. Hun valgte derfor å gjøre milkpeel behandling på meg hver 14 dag (4 behandlinger til sammen).

Milkpeel er en overfladisk mild behandling som tar ca. 10 minutter å utføre. Milkpeel er på mange måter en bra behandling, dette er noen av grunnene til at Mojgan valgte å gjøre det på meg: igjenoppretter hudens glød ( noe jeg trengte), Jevner ut hudfargen ( noe jeg sliter med ettersom jeg har veldig sensitiv hud) også øker den virkningen av daglige hudprodukter. Jeg må helt ærlig si at selve behandlingen var litt, bare litt painful med tanken på at det føltes som små stikk.. men om det var verdt det? Tro meg dere det var det. Det er sjeldent at jeg blir så positiv overrasket over hudpleiebehandlinger, men huden føltes så myk  og glansfull etter allerede første gangen!

Ettersom jeg har litt pigmenteringer, så anbefalte Mojgan meg sun ceutic 50 og milkpeel. Helt siden min første behandling har jeg også brukt Light Ceutic på kvelden, som stimulerer hudens glød og som jevner ut hudfargen! Jeg er også blitt flinkere til å bruke primer / fuktighetskrem med høy solfaktor. Det er takket være tipsene til flinke og søte Mojgan! Gleder meg allerede til neste behanling hos henne:)

Last day

Alllllooooha! Hvordan har dere det i dag gode folk? Selv så har jeg det utrolig bra! Skulle tro jeg kom hjem fra 3 ukers varm ferie i dag. Full av energi og positive tanker. Jeg tror årsaken til motivasjonen er morgendagen! Jeg har tatt meg fri og gleder meg som en liten unge til jeg får sovet litt ut i og bare gjøre alt annet enn å jobbe å stresse rundt ( eller.. Tar den tilbake, jeg kommer garantert til å jobbe bort halvedagen hjemmefra ettersom jeg har mye papirarbeid å ta igjen ). 6 dagers jobbings med nesten 13- timers lange arbeidsdager hver dag, er noe en kan bli sliten av, det kan jeg love dere hihi. Jeg vurderer faktisk å jobbe litt med mail besvarelser etter jobb i kveld så jeg slipper å stresse med det i morgen. Nå må jeg fokusere og jobbe videre! Det kommer masse bilder fra innspillingen i de kommende dagene, I promis:) blogges i kveld:)

Deres planer for i dag?

Andre produksjonsdag!

Etter 13 timers innspilling i går, var det rett på sett igjen idag tidlig for en ny innspillingsdag! I dag filmer vi heldigvis inne og ikke ute slik som i går. Vi har få timer igjen på sett i dag også er vi DONE med dagens innspilling! Men nå må jeg spise sammen med crewet før innspillingen er i gang igjen:)

Om du ønsker å se en behind the scenes video fra innspillingen kan du besøke Instagram
kontoen min: Gilmakeup heter jeg der! Vi snakkes, kiss kiss!

Forresten dere, jeg får dessverre ikke svart på deres meldinger, telefoner og mailer før i morgen kveld! Snakkes :)

Repost, black and blue outfit!

What? What happend? Det andre innlegget mitt med disse bildene er dessverre blitt slettet ved en feil.. fant ut av det når først noen av dere skrev en kommentar om det i mitt forrige innlegg. Ugh:( Hva stress kan gjøre med en. Jeg kom først hjem nå etter 13 timers lang innspillingsdag! Jeg vil bare takke alle dere for de nydelige kommentarene dere skrev til meg for dette innlegget ( i innlegget som ble slettet) . Setter stor pris på at dere tar dere tid og skriver til meg på bloggen! Det gjør meg alltid så glad:) Her har dere derfor innlegget på nytt. Nå må jeg dusje og ta kvelden, i morgen venter det enda en lang innspillingsdag i vente! Wish us luck!Coat & Top: Bikbok / Jeans: Never Denim, bikbok / Shoes: Sheinside here / Sunnies: Pull and Bear!

(c) Farid Dino Omer

Første produksjonsdag,1 av 3


God morgen alle sammen! Skulle egentlig starte innlegget med å skrive god mandag og ny uke, men så føltes det ikke som en mandag for meg ettersom jeg har jobbet hverdag siden forrige helg. Jeg har i tilleg hatt en utrolig travel helg med lange arbeidsdager, det føles derfor mer som en helt vanlig ukedag, verken mandag eller lørdag hihi. Gjett om helgene og ukedagene går i ett når en jobber selvstendig, jobb 24/7 non stop.

Vi er på vei til produksjonslokale for å sminke og style skuespillerne, så skal Dino ha en liten briefing før vi skal videre til vår første location-sted. Denne informasjonsfilm-innspillingen kommer til å gå utrolig bra føler jeg! Været er også som vi håpet på og alt er som det skal være hittil, kan vel ikke få en bedre start enn dette:) kamera er forresten med meg idag og jeg lover masse behinde the scenes bilder i de kommende dagene! Ønsker dere en nydelig start på uka videre:)

Svarer forresten på deres kommentarer senere ikveld!

New inn: Black Shoes

God morgen dere! Jeg håper at dere har sovet godt i natt og våknet til sol og fint vær i dag, som oss som bor her i Oslo. Jeg har selv sovet som en stein i natt etter en lang dag på jobb i går! Det er egentlig rett før jeg skal begynne å gjøre meg klar til å dra på jobb igjen.. to styling kunder i dag så får jeg en mini helg etter at jeg ferdig med de. I morgen er det jobb i igjen frem til onsdagen, da skal Dino i gang med en ny produksjon hvor jeg skal gjøre sminke.. gledings<3 !

Under har dere forresten bilder av mine nye sko fra sheinside. Behagelige og nydelige høye hæler med svarte lisser. Flere bilder av dette antrekket kommer kanskje senere i kveld;)
Skoene finner du HER

Nothing ever comes to one..

.. that is worth having, except as a result of hard work.

Gud for en lang men bra dag det har vært i dag. Jeg stod opp rundt 07.00 i dag, en time før alarmklokken ringte på ( sjokkerende for å være meg) også la jeg meg å sov igjen i en time til klokken 08.00. Jeg har med andre ord vært oppe siden klokken 08.00 i dag og jobbet fra 09.00 - 18.00! Lang dag, jeg hadde tre kunder i dag, to vanlige kunder som skulle bli stylet til bryllupsfest (hår og sminke) også hadde jeg en kurdisk brud i de siste timene. Stressende men fortsatt kjempe morsomt dag ettersom kundene var veldig ulike hverandre og ønsket svær forskjellige ting! Alle tre ble super fornøyde og jeg gleder meg utrolig mye til å dele bildene av de med dere. Noe jeg ikke får gjort før neste uke engang ettersom jeg har en enda lengere dag i morgen og over i morgen med flere kunder enn i dag. Wish me luck.. 

MHM, jeg elsker mitt nye sted!Håper at dere har hatt en fin fredag hittil og får en super bra og avslappende helg videre:)

(c) Farid O

Outfit: Breathtaking Entertaiment

Her om dagen fikk jeg en kjempe hyggelig overraskelse i posten fra mine talentfulle og flinke venner i Trondheim. Breathtaking Entertaiment er et kollektiv innen hip hop dannet av gruppen Breath Takers fra Norges vakreste by, Trondheim. De har spilt på flere festivaler og har også blant annet vært med på norske talenter i 2010. Min bestevenn Gabriel er en av artistene i gruppa! Herlig og ambisiøs gjeng, noe jeg elsker ved dem! Jeg elsket denne gaven fra dem og håper at dere sjekker ut musikken dems på deres hjemmeside HER! Stolt venninne! :)Ghanaba, T-Clean og Tideman  slipper ofte ny musikk som viser deres lidenskap og bygger videre på visjonen de har for labelet. De har gitt ut T-Clean's mixtape "Motivation Music" i høsten 2013, og projektet fikk mange gode tilbakemeldinger fra lyttere og aviser. I 2014 ga de mixtapen til Ghanaba ?Dilemma Of A Ghost?, med 2 musikkvideoer av singlene "We killing it" og ?Crucify you? som har blitt en undergunns banger og ble også anbefalt av P3 urørt
. For å lese mer om de og følge den fantastiske jobben de gjør kan dere  enten følge dem på Fb HER  eller på Instagram: breathtakingentom !

Svarer forresten på spørsmål og kommentarene deres på forrige innlegg senere i kveld :) <3 ha en super bra kveld så lenge!

#Breathtakers #breathtakingentertaiment

Jeg trodde aldri at tenner kunne gjøre så mye med selvfølelsen!

Selv om jeg alltid har vært super takknemlig og fornøyd med mitt utseendet, så var det en ting som kunne plage meg mye til tider. I likhet med mange andre lot jeg det av til gå utover meg som person. Måten jeg snakket med folk på, smilte, lo osv. Smilet mitt var liksom ikke smilet mitt, selv om jeg visste at det ikke var så ille, så var jeg usikker og redd for at det skulle bli verre. To av fortennene mine hadde i de siste årene blitt skikkelig slitt av ulike årsaker. Alt fra gnissing om kveldene, for mye fruktsyre fordi jeg spiser mye frukt, juice etc . Selv om jeg visste at jeg måtte til tannlegen så det ikke skulle bli verre, så klarte jeg hele tiden å utsette det og finne på unnskyldninger. Fordi jeg har skikkelig tannlege skrekk! Jeg hater tannlegekontorer, de hvite rommene deres, det lille bordet deres med masse sprøyter, små-kniver, tråd. You feel me? Haha..  Joda tro meg, jeg tuller ikke når jeg sier at jeg har skikkelig skrekk og det har i flere år vært årsaken til at jeg har valgt å utsette behandlingen på fortennene mine.

Ut av det blå, snakket jeg og ei venninne om tenner for en stund tilbake, så sa hun til meg: Du, jeg vet faktisk om en tannlege som er utrolig flink som tannlege og ikke minst det å få klientene til å føle seg avslappet. Ehh.. yeah right, tenkte jeg og tenkte ikke så mye mer på det den dagen. Så gikk det en stund og jeg tenkte det kan være verdt et forsøk. Jeg bestemte meg for å booke tid hos han. Jeg tuller ikke med dere, i det jeg gikk inn og hilste på han, følte jeg at jeg kunne stole på han! Andreas var like hyggelig som venninnen min sa. Ærlig, morsom og samtidig veldig flink i det han driver med.  Allerede etter min første konsultasjonstime, booket jeg ny tid hos han for å få orden på fortennene mine.

Ettersom jeg hadde veldig nedslitte tenner, hadde vi to alternativer å velge mellom. Enten porselensfasader eller som i mitt tilfelle, porselenskroner. Ettersom jeg hadde en tann som var slitt og bygd med kompositt (plast) så var det ikke mulig å ha fasade der. Fordi å blande fasader og kroner etter hans mening ikke var så lurt. Forskjellen er det at ved kroner så sliper man noe mer på baksiden av tennene.

Etter det andre besøk hos han, slipet han tennene til riktig form også tok han avtrykk av de. Deretter måtte jeg gå med en slags plast som herder og fungerer som midlertidige tenner slik at det så ok til neste gang. Jeg må være helt ærlig og si at jeg var super nervøs for denne timen og klarte så vidt å sove kvelden før, jeg var så redd at jeg vurderte å ta en beroligende tablett. Men så droppet jeg det, fordi han sa jeg ikke trengte . Andreas lovet å være forsiktig og fortelle meg om alt før han gjorde noe som helst og alt i steg for steg. Det syns jeg var veldig betryggende. Han er så utrolig flink til å være nøyaktig, enten det å sette sprøyte slik at det stikket ikke kjennes så godt eller rett og slett få med til å slappe av før han skal sette i gang. Til tross for at den andre timen tok rundt 3 timer så følte jeg ikke at det var så ille i det hele tatt. Jeg var også mye roligere og flinkere enn det jeg trodde jeg ville være, noe jeg også fikk høre av han underveis!

Etter ca. 2 uker besøkte jeg han igjen, fikk fjernet de midlertidige ?tennene? (ved hjelp av masse bedøvelse selvfølgelig) og prøvde porselenskronene. Jeg elsket formen og størrelsen på de, men så var jeg litt usikker på fargen. Jeg hadde lyst til å bleike tennene, men ikke så mye at en kunne se det fra 1 km avstand liksom. Fargen han valgte var den lyseste fargen av naturlige tenner. Andreas mente at fargen var fin og naturlig,  noe han var veldig opptatt av og at det skulle se naturlig ut. Fordi jeg var usikker på fargen og ville prøve det ut noen dager først, ble vi enige om å sementere de midlertidig.  Så jeg fikk gå med det et par dager først. Etter noen dager hadde jeg bestemt meg for å ha de som jeg hadde på midlertidig. Fargen var jeg fornøyd med og alt var egentlig som jeg ønsket. Så jeg dro tilbake til Andreas. Fikk festet det på skikkelig og før jeg visste ordet av det satt det bomfast. Mine nye tenner var på plass.

Gud for en herlig følelse. Jeg trodde aldri at tenner kunne gjøre så mye med selvfølelsen! Tro og tenk hva dere vil nå, men jeg føler meg perfecto! Hihi, elsker resultatet og anbefaler klinikken Bjerke tannmedisin og spesielt tannlegen Andreas Janson på det sterkeste til alle dere ute som har tannlegeskrekk! Jeg sier ikke at dere skal ha det samme som meg, men generelt sett er han den absolutt beste tannlegen jeg noensinne har hatt. Det samme sier forresten Dino også. Han er heller ikke særlig glad i tannleger, men nå er vi begge fast bestemt på å ta bedre vare på tennene våre og gå på jevnlig sjekk. Uten at vi skal skremme oss selv ved å ha en tannlege som gjør deg så vondt at du ikke sover kvelden i forveien.

Før og etter: Enkel bursdagsfest-styling!

 

For et par dager siden skulle Dino, Lillian (dama til Tommy ) og jeg ut for å feire Tommy ( bestekompisen til Dino). Ettersom de bor litt utenfor Oslo, så måtte de komme til oss først også skulle vi kjøre ned til byen med samme bil. Dagen før vi skulle ut, ringte jeg til Lillian og spurte om hun ønsket å bli sminket av meg ettersom det var bursdagen til Tommy, da sa hun ja! Utrolig hyggelig og god dame! Den samme dagen skjedde det noen forsinkelser og det gikk utover den tiden vi hadde satt av for sminke og hår, jeg fikk derfor rundt 15-20 på å gjøre sminken og håret hennes! Både jeg Lillian var overrasket over at det gikk så bra med tanken på tidspresset, sultne mager og en del forstyrrelser og merkelige lyder fra våre mannfolk som satt og spilte FIFA, og som maste på oss mens vi holdt på!Hva syns du om resultatet?

Mail meg på gilan@gilmakeup.com om du ønsker å booke tid hos meg:)

Et steg nærmere drømmen!

For noen stressende, men samtidig herlige dager det har vært i det siste! I dag kan jeg endelig fortelle dere årsaken til hvorfor jeg har vært litt fraværende, blogget dårlig, jobbet sent, vært på så mange møter osv i det siste! Jeg har værtpå utskikk etter lokale i flere måneder og nå har jeg endelig funnet det perfekte stedet for å skape et studio! Ettersom jeg kun jobber med bilder, styling og skjønnhet, så trenger jeg ikke annet enn et sted hvor jeg utfører disse jobbene + et sted hvor jeg kan ta meg av litt kontorarbeid. Akkurat nå driver jeg og mannen og innreder og gjøre klar studioet. De siste dagene har vi blant annet vært innom Ikea, Skeidar and u name it alle disse interiør butikkene. Må si det er lettere sagt enn gjort å innrede noe som skal ligne på et studio. Men Gud så utrolig deilig det føles å endelig kunne ha et sted å dra til, hvor alt er som det skal være, bra lyssetting, god med plass og sist men ikke minst et rolig sted.

So, hard work is all that matters! Vel, jeg er og har alltid vært en optimist. Ha trua på deg selv, jobb med det du brenner for, feil - prøv på nytt så ser du hvor langt drømmene dine kan føre deg. Lønner seg å være en dreamer skal jeg love dere. For om det ikke hadde vært for de dag og natt drømmene jeg har hatt - så hadde jeg aldri og da mener jeg aldri kommet så langt som jeg har gjort nå på de to siste årene. Dino, du er den som fortjener den største takken fra meg! For du har jobbet like hard som meg for å gjøre alt dette til virkelighet.

Må bare fortelle dere noe annet også mens jeg er i gang.. eller vet dere hva? Jeg venter med den største nyheten jeg, det er en overraskelse! Forteller dere mer om det når tiden er inne, nå må jeg jobbe og planlegge videre. ha en super bra dag videre så lenge!

 

NEW HAIR VIDEO: Big voluminous curls!!

Nå som kulda sakte men sikkert begynner å forlate dette landet, burde vi også kaste fra oss strikken og la vinden leke litt med håret. Filosofi og meg på en søndag, hmmm ikke akkurat en Paulo Coelho i meg, men jeg prøver.. haha! Uansett, våren har jo kommet, ingenting er da bedre enn å la håret få utfolde seg og vise frem det vi har å vise. Under viser jeg hvordan jeg enkelt krøller håret mitt til noen naturlige krøller! Disse krøllene ser like bra ut på kort hår som langt. Håper dere liker det dere ser og jeg oppfordrer dere til å være kreative med håret. Morsomt er det skal jeg si dere:)

Enjoy og husk å se det i FULL-HD kvalitet! Let me know what you think:)

Products used: 

OBH Nordica curling iron, similar HERE

Heat Protect Vol/Blow Dry HER

Paddle brush, Similar HERE

Styling brush, similar HERE

Styling spray, Elnett HERE

Tail comb HERE

Video: Smink deg til smalere nese!

Her kommer det den andre videoen jeg gjorde i samarbeid med side2 for et par uker siden. I denne videoen viser jeg hvordan du kan sminke deg til smalere nese!

Om du har gått glipp av vår første video, så kan du se det også under. Perfekt for deg som trenger hår inspirasjon for fest, bryllup og 17. mai! ;)

Ha en nydelig fredagskveld videre dere <3

Dagens andre og ukens siste møte

Hello beauties, how are you doing today? Er dere klare for enda en helg? Selv om jeg jobber litt i morgen, så er jeg super klar for helg! Det har vært en utrolig travelt uke og jeg har hatt møter etter møter fra mandagen til i dag. I dag har jeg allerede vært på et møte og skal akkurat nå på atter en til - lunsj møte på Dinner! Jeg har en god følelse i forbindelse med dette møtet og kan nesten ikke vente til ting begynner å falle på plass. Forteller dere mer om dette litt senere. Ønsker dere en fin fredag enn så lenge:)

Makeuplook: Focus on lips!
Base:

Mac prep prime- skin base

Smashbox stuido skin HER

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

Isadora, Perfect powder blusher HER

Eyes:

Makeup store eye primer HER

Isadora, Perfect powder blusher HER

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - soft brown HER

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Perfect contour kajal HER

Isadora Perfect lipliner, Mocca Rose HER

Isadora Twist-up matt lips, 50 naked HER


(noen av linkene er adlinks)Syns?

Travel dag

Oi, jeg kan nesten ikke huske å ha blogget via mobilen sist gang. Noe jeg syns er bra, for det betyr bare at jeg har begynt å ta bloggen enda mere seriøst:) Men så kommer det sånne dager da, hvor jeg ikke rekker å blogge hjemmefra og må rekke møter og gjøre 100 andre ting istedenfor. Nå har jeg heldigvis fått gjort unna veldig mye av det jeg skulle gjøre og er på vei til en koselig kveld hos et vennepar av oss sammen med Dino. Jeg ville derfor droppe innom for å ønske alle dere en herlig onsdag kveld videre:)

Hva har du gjort idag?

Topp 3 favoritt mascara!


♥1  Telescopic Mascara (Carabon black) - L´oreal Paris - Finner du HER

Jeg har alltid elsket lange, separerte og klumpfri vipper. Denne Telescopic mascaraen gir opp til 60% lengre vipper. Jeg har brukt denne i over 4 år og har enda ikke funnet en mascara som er like bra som den. Mascaraen drysser ikke, den er lett å vaske vekk og tåler samtidig all slags vær! Love it rett og slett.

Mange blir usikker når de ser kosten på denne Telescopic mascaraen, men det er nettopp det som er så spesiel med mascaraen mener jeg! Om du drar den riktig gjennom vippene, så får du fantastiske vipper etter bare 2-3 runder! Jeg har alltid anbefalt denne til spesielt de som mener det er vanskelig å påføre mascara pga korte eller få vipper. Denne kosten er så tynn at den tar de minste og korteste vippene også, uten at den skitner til øyelooket.


♥2 Volume Million Lashes - L´oreal Paris - Finner du HER 

I motsetning til Telescopic, fokuserer denne mascaraen på volum og tetthet. Denne bruker jeg som regel sammen med Telescopic når jeg ønsker en ekstra dramatisk look. Gummibørsten på denne V. M. L gir riktig mengde mascara på børsten og sørger for at alle vippene blir godt dekt.


♥3 Flashing volume - Isadora- Finner du HER

Denne prøvde jeg først for et par uker siden og den har falt veldig i smak hos meg, nettopp fordi den gir nesten samme resultat som Telescopic. Vippene fyller til maks av denne kremte og innovative kombinasjonen av voks mascaraen. Lett påføring og gir max volumeffekt og lengde! Denne tåler også fuktighet ganske bra.


(affliatelinker) Bruker du noen av disse mascaraene? Hvis ikke, hva er din topp 3 mascara?

#mascara #favorittmascara #topp3mascara #topp3favorittmascara #gilmakeup #gilan

Slik setter du på punktvipper: Trinn for trinn!

Kunstige øyevipper kan gi øynene dine det lille ekstra, de kan settes på som hele vipper og punktvipper. "Men hva anbefaler du, hele vipper eller punktvipper" Blir jeg alltid spurt av mine kunder og lesere når det gjelder falske vipper. Det kommer veldig ann på hvordan type øyner og vipper en har, hva en ønsker å oppnå med falske vipper og hva slags annledning det er. Jeg ser veldig fort om jeg skal bruke hele vipper eller punktvipper på kundene mine av å se på øyeformen og vippene deres. Jeg går som regel for punktvipper på de som er veldig naturlige av seg og ikke ønsker for mye. Da er punktvipper det beste valget, ettersom punktvipper kommer i mange forskjellige lengder og varianter, så er det lettere å skape en naturlig resultat og tilpasse det til forskjellige øyeformer. 

Selv om jeg er svak for hele-vipper og effekten den gir, så går jeg oftest for punktvipper når jeg ønsker en naturlig resultat. Uansett hvor tett du setter punktvipper, så vil de alltid se mer naturlig ut enn hele vipper mener jeg. Så, dette er hvordan jeg setter på falske punktvipper:

Tips til deg som har få og korte vipper:

Om du har veldig få og korte øyenvipper, så kan du starte med å legge mascara. Da vil du få vippene til å virke tykkere og du får et bedre utgangspunkt når du skal feste punktvippene.

Bruk pinsett, dypp det i lim og fest det en og en, antall og plassering velger du utfra hva slags resultat du ønsker.  Her bruker jeg Duo-limet, det finner du HER.

Vippene skal plasseres så nær vippepraden som mulig! Vippene jeg bruker er fra Ardell og du finner dem HER.

Resultat:Hva foretrekker du, hele vipper eller punktvipper?

(affliatelinker)

#hvordanpåførepunktvipper #punktvipper #falskevipper #gilmakeup

Et lite tilbakeblikk

 

 Som blogger, så er man super avhengig av å ta mange bilder hverdag. For at det ikke skal bli for mye rot i systemet, så må jeg en gang i uken gå gjennom alle bildene jeg har tatt, slette de ubrukelige og lagre de jeg har brukt og vet kommer til å ha bruk for i en disk. Mens jeg gjorde det i dag, kom jeg over noen før og etter bilder av kunder som jeg har gjort for en stund siden. Da fikk jeg lyst til å finne frem noen flere og dele de med dere. Jeg er så glad i slike tilbakeblikk, for da ser jeg om jeg har lært noe nytt og ser om fremgangen min som makeup artist er som jeg har forventet. Om jeg ser noe feil jeg har gjort i stylingen, noe jeg kunne gjort annerledes osv. Dette er den eneste måten jeg lærer på og beviser meg selv at jeg er blitt bedre, det å kunne se og innrømme feil ved stylinger jeg har gjort tidligere. Det er min måte å bli bedre på!:D Nå vil jeg gjerne at dere skal ta en titt og fortelle meg om dere har noen favoritter blant disse før og etter stylingene jeg har gjort.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17So, any favs?:D

Mail meg på gilan@gilmakeup.com for bestilling av time:)

New in: DKNY bag

Say hello to my new bag! Denne vesken kjøpte jeg for ca. 2 måneder siden rett og slett fordi jeg trengte en veske som verken var for stor eller liten til de dagene jeg skal mer enn bare ut å kose meg. Jeg har få mellomstore vesker hjemme og denne Donna Karen vesken falt veldig i smak hos meg. Ikke minst ettersom den er i en form jeg liker og i tilegg har bra størrelse til de dagene jeg har møter hvor jeg må ha med meg Macen min og notatblokka mi:)

 

What you think...liker du den ?

Sporty søndag

God søndag dere! Hva er deres planer for denne fine dagen? Selv så skal jeg snart finne frem mine nye fotballsko som jeg kjøpte for ca 1 uke siden og komme meg til fotballbanen sammen med mannen min. Jeg har alltid elsket fotball og vil alltid gjøre det tror jeg. Det sier jo litt at jeg i en alder av 23 har kjøpt meg fotballsko, blir så lykkelig av å sparke fotball:D Mens jeg og Dino drev å snakket om hvor vi skulle spille osv kom jeg på at jeg hadde glemt å dele bildene under med dere, som jeg tok sammen med familien i påskeferien. Da hadde mine søstre tatt med seg sine barn også dro vi ut for å sparke fotball, ettersom guttene aldri får nok av det. En kjempe koselig og aktiv dag med andre ord! Gleder meg allerede til vi skal ut snart!


Liker du å spille fotball?

Kunde, fest sminke og håroppsett!

God lørdag dere! Ettersom jeg har jobbet tidlig i dag til nå, så har jeg ikke fått muligehten til å dele dette innlegget før nå. Bedre seint enn aldri. Så her har jeg stylet en brud til hennes store dag med venninnen hennes! Kjempe koselig:) Jeg fikk dessverre ikke tatt noen bilder i dag ettersom Dino hadde bruk for kamera, men bruden lovet meg å sende meg bilder senere slik at jeg kan dele de med dere. Under har dere derimot bilder av en annen kunde som var  hos meg for ca. to uker siden med to andre jenter i annledning bryllupsfest. Nydelig jente med skjønne kurdiske trekk! Hun ønsker en litt "messy" men samtidig litt romantisk oppsett med skikkelig fest sminke hvor fokuset var på øynene hennes. Hun elsket resultatet av det jeg gjorde på henne:D Gleder meg til å høre hva dere syns om det <3
gilan@gilmakeup.com om du ønsker å booke tid hos meg!

Hva syns du?

Hårvideo: Fletten som går til alt!


Her kommer det endelig hårvideoen jeg gjorde i samarbeid med side2 for et par uker tilbake:) Fortell meg gjerne hva dere syns om resultatet!

Film & klipp: Guro Holmene

Modell: Julianne Nilsen

Makeuplook: Super smokey night

Hei solstråler! Tusen takk for fantastisk respons på gårsdagens innlegg! Utrolig gøy å se at dere også likte styling like godt som jeg gjorde:) Flere av dere har spurt om jeg kan legge ut detaljebilder av sminken jeg hadde gjort på meg selv når jeg var på nettavisens-fest. Jeg fant noen bilder på mobilen min i dag og fikk lyst til å dele det med dere sammen med produktliste. Jeg gikk selvfølgelig for smokey eyes den kvelden gså, som alle andre spesielle annledninger.. I just love it!  #signaturlook

Face:

Mac prep prime- skin base

Nude Sensation Fluid Foundation HER

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

Isadora, Perfect powder blusher HER

Terracotta Blush-On HER

Smashbox Halo highlighting wang

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Color palette eyeshadow- Isadora HER

Perfect contour Kajal waterproof HER

Mac Carbon black eyeshadow Her

L´oreal Volume million lashes HER

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - soft brown HER

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Twist Up matt lips, Cnady - Isadora HER

Lashes:

Lillylashes in Paris

(noen av linkene er adlinks)


Syns?

Client, classy and gorgous bride!

Det er veldig sjeldent at jeg aldri får nok av se på bilder av en styling jeg har gjort på en kunde. Opplevelse rundt denne vakre skapningen har derimot fått meg til å bli forelsket på nytt idet jeg driver med. Nydelige Hadil kontaktet meg drøye en uke før hun skulle gifte seg og spurte om jeg kunne style henne. Bare for å være sikker på at jeg hørt riktig så måtte jeg høre med henne igjen om hun skulle gifte seg innen en ukes tid. Ja, og hun hadde ikke funnet noen som kunne hjelpe henne til tross for en del test-dager hos forskjellige. Heldigvis så var jeg ledig den helgen hun skulle gifte seg! Egentlig ganske utrolig ettersom jeg har bookinger flere måneder i forveien. Men jeg var glad og hun var glad for at jeg var ledig,så vi satt opp et møte allerede til dagen etter for å snakke om detaljer og hva hun ønsket seg til sin store dag.

Som alle andre ganger visste jeg ikke hvordan bruden så ut når jeg dro til kafeteriaen for å møte henne som avtalt. Jeg måtte derfor se meg litt rundt og ventet på å bli gjenkjent av henne. Det er den beste delen med å møte kundene mine, alle mine kunder har sett meg og kjenner meg igjen, jeg går derimot rundt og venter på å bli sett og vinket til. Plutselig idet jeg snur meg mot vinduet, ser jeg en super naturlig og helt nydelig jente utenfor vinkende mot meg. Wow, tenkte jeg med det samme.. dette blir interessant! Noe av det første jeg sa til henne var: Bare ikke si at du ønsker oppsatt hår, fordi jeg tror du vil se slående vakker ut med håret løst. Hun hadde en nydelig, tjukk og litt oppklipt bob som formet ansiktet hennes noe utrolig! Hun sa heldigvis at hun selv ønsket å ha håret løst ettersom det var mer henne, til tross for at alle rundt henne hadde sagt det motsatte. Jeg elsker unike bruder og allerede der så jeg for meg om hvordan jeg ville sminke henne og style håret hennes. Det er veldig sjeldent at jeg sier min mening før jeg hører hva bruden selv ønsker, men Hadil elsket forslagene jeg kom med og sa "Du får gjøre det du mener blir penest" :D Det var som musikk for mine ører. Gud som jeg elsker unike bruder som ikke ønsker å se ut som alle andre. Orginalitet slår alltid ann og det er alltid det som blir husket i mine øyne.Vel, det var historien min og Hadil sin. Hovedgrunnen til at jeg skrev en så detaljert og langt innlegg om dette er rett og slett fordi flere av dere har spurt hvordan et slik opplegg foregår. Så da tenkte jeg å skrive litt om hvordan slike møter foregår og forhåpentligvis litt av den fine opplevelsen rundt det. Fordi det skal jo tross alt være noe alle parter skal være fornøyde med. Det å gå rundt å være stresset på den store dagen er unngåelig. Men den følelsen av å bli tatt godt vare på, bli stylet og sminket som du har drømt om og se ut som den nydelige bruden du alltid har tenkt deg for din store dag. Det skal være sånn. Det er din store dag, det er min jobb å få frem de peneste trekkene i deg og ikke minst at vi skal få en fin opplevelse sammen rundt stylingen før du bærer ringen til din kommende mann. Jeg elsker det og jeg elsker resultater og hele opplevelser som jeg nettopp har hatt med vakre Hadil. Hvis det er noe dere lurer på så kontakt meg gjerne på gilan@gilmakeup.com

Hvis det er slik at du også ønsker å bli stylet / eller ønsker film - bilder til spesielle annledninger så er det også bare å sende mail på samme email adresse. 

Ettersom dette innlegget ble litt lengere enn det jeg trodde, så deler jeg produktliste av det jeg har brukt på denne kunden med dere i morgen!

(c) Bilder og styling av meg.

Hva syns dere?

New in: Makeup from Mac

 

God tirsdag dere! Har dere hatt en bra påske med candy og kos? Selv så har jeg hatt en utrolig bra påske, eller.. jeg har egentlig ikke sett noe særlig forskjell med tanken på at jeg jobber selvstendig og jobber når jeg trenger å jobbe, hele tiden med andre ord hihi. Eneste forskjellen har vært det at jeg og mannen har fått masse tid sammen og hatt koselig besøk av venner og familie i påsken. Så, back to candy talk: Under ser dere noen nye produkter jeg fikk fra Mac i forrige uke. Jeg fikk blant annet skygge-paletten fra den begrensede kolleksjonen til Cinderella. Nydelige farger som går både til hverdagen og fest! Jeg har prøvd dem to ganger hittil og elsker hvor pigmenterte de er, bilder kommer i løpet av uken:)

Lipliner: Candy Yum Yum / Lipstick: Mac no faux pasHar du prøvd noen av disse produktene?

#maccosmetics #macmakeup #makeup #sminke

Dinner date with hubby!

Helllo everyone, long time no see! Hva skjedde i går? Jeg burde kanskje stille det spørsmålet til meg selv og ikke dere hehe! I går hadde jeg og Dino middagsgjester, dagen gikk derfor i et og jeg rakk dessverre ikke å blogge som planlagt.

Jeg vil dele et par bilder av meg og Dino fra lørdagens date ute. Vi bestemte oss for å tilbringe litt kvalitetstid sammen og prøve noe nytt. Derfor ble det grill. Jeg personlig er ingen stor fan av kjøtt som er grillet, men som regel pleier jeg å få det som jeg vil når vi drar ut. Jeg er ganske kresen på mat, så denne gangen ville jeg at Dino skulle få bestemme. Det ble derfor Brazil Churrascaria. For et fantastisk sted. God stemning, herlig service, levende musikk, prisene er litt stive men så verdt det!  Selv om jeg bare hadde buffet så var jeg imponert. Dino derimot var i HEAVEN! Han storkoste seg.

Dino Dino er i modus for slakt av biff. Han elsket stedet fordi han er skikkelig biff menneske.. jeg elsket å se han nyte maten, my tiger man haha:DHar dere noe spisesteder å anbefale i Oslo? Som ikke nødvendigvis er en typisk grill-sted? Jeg håper at alle dere har hatt en skikkelig herlig påske og nyter denne siste dagen av ferien:)

#BrazilChurrascaria

Deilig vår dag

Hei solstråler! Hvordan har dagen dere vært så langt? Selv så ble jeg ferdig med dagens 3´dje og siste kunde for litt siden. Dagen min startet rundt 10, så jeg har jobbet en god del timer i dag med andre ord. Jobbet med noe jeg elsker, så jeg føler egentlig ikke at jeg har jobbet, men kjenner at jeg er små sliten og super sulten nå! Straks plukker mannen meg opp og da skal vi ut å handle litt for morgendagens middags-gjester også skal vi to ut og nyte denne nydelige vår dagen med god mat, is og kos:)Forresten dere, hittil har to av dere hatt problemer med innlastning av flere enn 1 innlegg her på bloggen min. Er det flere der ute som har opplevd det samme, at bloggen min blir helt hvitt og at kun det første innlegget syns?

Hva har du gjort i dag?

Burgundy lips and wavy hair
Face:

#Smashbox primer - photofinish luminizing

Nude Sensation Fluid Foundation HER

#Anastasia Beverly hills #contourkit HER

Isadora perfect powder blusher- peach HER

Smashbox Halo highlighting wang

Wheel concealer - Visage

Eyes:

#MAC's paint pot primer

Maya Mia palette- Anastasia HER

Isadora smokey eye liner HER

Miss  Manga L´oreal HER + L´oreal telescopic HER

Brows:

#Anastasia Beverly Hills palette - soft brown HER

Anastasia Brow fix HER

Lips:

Isadora Perfect lipliner 52 heather

Hår:

Lóreal Heat protect vol HER

Gorgeous Iron 22 mm, lignende curling iron fra Josè finner du HER

(noen av linkene er adlinks)Syns om sminkelooken?

#sminke #gilmakeup #cateye #mua #kurdiskmua

 

Herlig påskeegg!

God dag dere! I dag våknet vi igjen til solskinn slik som i går og jeg håper virkelig at alle de kommende dager starter på denne måten. Det gjør noe med humøret og hele dagen. Jeg håper at dere har sovet godt i natt og har hatt en koselig påske med familie og venner hittil. For to dager siden fikk jeg dette store påskeegget levert på døra! Jeg trodde den innholdt godteri før jeg åpnet den, men da jeg åpnet den så jeg noe jeg elsker mer enn godteri: Skjønnhetsprodukter! Haha, beste påskegget!

Som dere ser så inneholdte egget mye forskjelig! Jeg har brukt få av disse produktene tidligere og gleder meg noe sinnsykt til å prøve resten som blant annet SunSpa selvbrunniingskrem og komme tilbake til dere med et ærlig review!

Nå skal jeg på trening sammen med søsteren min, ønsker alle dere en fantastisk dag og en skjønn påske <3 / Sponset innlegg

Før og etter festsminke av Charlin.

Hei alle påskeharer der ute:) Idag vil jeg dele noen bilder av vakre Charlin! For et par uker siden kom denne nydelige jenta til meg for å bli sminket og stylet for annledningen til en kurdisk fest. Hun skulle gå i kurdiske klær og ønsket derfor ha håret løst og litt festlig, men samtidig ønsker hun "naturlig" sminke. Det var i grunn akkurat det jeg også hadde sett for meg hun skulle ha også, så det var kjempe bra at vi begge var enige på forhånd. Ettersom kurdiske klær som regel er fargerike, så er det fint å kunne balansere det med løst hår og ikke så veldig glitterende sminke. Charlin elsket resultatet og det samme gjorde jeg også! Helt utrolig hvor godt hun kledde kurdisk kjole.

Mail meg på gilan@gilmakeup.com om du ønsker å booke tid hos meg!

Sneak peek, Kunde - fest stylingSenere i dag kommer det flere bilder av denne skjønnheten som kom til meg for å bli stylet til en kurdisk fest. Lover forresten å svare deres kommentarer også senere ikveld:)