hits

april 2016

RED LIPS

Så, i går lovet jeg dere å dele flere bilder av sminken jeg hadde igår med produktliste. I dag klarte jeg dessverre ikke å finne minnekortet mitt som jeg brukte i kamera i går for å ta bilder. Dette er noe som er veldig ulikt meg og det er sjeldent at jeg klarer å rote bort noe sånnt. Selv om jeg ekspert på å miste ting og glemme hvor jeg har lagt dem, så har jeg aldri mistet et eneste minnekort. Så jeg tenker i stedenfor å ikke blogge i det hele tatt om looken, så legger jeg ved dette bildet her bare som jeg tok med mobilen i går. Ikke den beste kvaliteten, men dere får i hvertfall sett noe hihi. Ettersom man kan miste en del detaljer med dårlig- iphone kvalitet, så tenkte jeg at det ikke var noe vits med full-produktliste slik jeg vanligvis gjør. Men jeg skriver ned det viktigste og det er hva jeg har på leppene, det fordi flere spurte om det i går da jeg la ut dette bildet på Snap.

Det jeg har på leppene er en lipliner (Glide on lip 69 fra Urban Decay!)


God natt verdens beste lesere.
 

1 million på Youtube!

God dagen! Hvordan har helgen din vært hittil? Like mye regn der du bor som i Oslo? Jeg har heldigvis hatt andre ting å tenke på enn været i dag i og med jeg startet på jobb tidlig og ble ferdig for dagen først nå. Utrolig deilig å starte tidlig og bli ferdig tidlig, da får man så mye mer ut av dagen! Men dere, jeg må fortelle dere om en morsom og spennende greie jeg våknet til idag. Jeg våknet til at Youtube videoene mine nå har til sammen passert 1 million views! Litt utrolig å tenke på med tanken på at jeg først begynte å ble aktiv igjen der i august i fjor. Ikke bare det, men jeg har også tredoblet mine subscribers siden januar! Det er utrolig deilig med slike resultater når man jobber så hardt og målrettet mot noe!

Jeg deler videoer der hver søndag, om du ønsker å få de med deg kan du abonnere/ subscribe kanalen min her!

 

 

Her har dere mine topp 5 mest sett youtube videoer:
 

Hva mer ønsker dere å se  mere av på youtube kanalen min?

GODBITER FRA GARDEROBEN MIN TIL EN BILLIG PENGE

Etter at jeg holdte bloppisen med jentene på Aker Brygge, var det flere av dere mine lesere som ikke bor i Oslo som lurte på om jeg kunne selge det på nett også. Vel, under har jeg samlet de siste antrekkene som jeg skal selge fra min garderobe. Dette er siste sjanse til å sikre seg fine plagg til en billig penge, jeg legger dem ut enda billigere enn det jeg gjorde på bloppisen her i Oslo ettersom du som kjøper skal betale frakten. Mail meg på gilan@gilmakeup.com om du er interessert i noe, så ordner vi resten via mail!:D


Bandage kjole: 900 kr xs

Bandage kjole hvitt: 900 kr xxs

Nydelig blondekjole fra Sandro, kun brukt en gang: 2500kr - Ordinær: 3800 kr xs

Denim Skjorte: 150 kr

Genser: 250 kr / Skjørt: 150 kr

Kjole: 250 kr

Blondekjole: 250 kr

Shoulder off kjole/Jumpsuit: 250 kr

Sko: 250 kr (Kun brukt en gang) Str. 36

Jeffery Campel sko: 650 kr

Genser: 250 kr


Kjole: 250 kr

Grå kåpe: 350 kr

Sko: 300 kr

Tyll/Blomstrete skjørt: 200 kr

Skjørt: 150 kr


Søt og vårlig skjorte: 250 kr

Genser: 250 kr


Jakke: 300 kr

Skjole: 20 kr

Jakke: 300 kr

Kjole: 300 kr

1. 250kr / 2. 300kr / 3. 200kr / 4. 300kr

Skjorte fra Zara: 250 kr

Kjole: 100 kr

Kjole: 250 kr

Genser: 200 kr

Blondertopp: 200 kr / Skjørt: 200 kr

Jakke: 300 kr

Topp: 100 kr / Skjørt: 150 kr

Topp: 200 kr

Falsk pels vest med hette: 250 kr

Ripped boyfriend jeans: 250 kr

Kjole: 250 kr


Send mail til gilan@gilmakeup.com dersom du er interessert i noen av plaggene over

Vi blogges!

Da har magen begynt å bli stor

Jeg er så lykkelig nå om dagen.

Uansett hvor hardt jeg trener, prøver å passe på at ting ikke går ut av kontroll. Så klarer jeg dessverre ikke å holde styr på magen når det nærmer seg vår og sommertider. Jeg er rett og slett for svak når det kommer til akkurat dette, samme problem hvert år, helt siden jeg var ungdom. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker frukt, da mener jeg ikke en eple om dagen.. men store mengder av frukt, flere ganger om dagen. Både alene, som salat og smoothie haha! Det går selvfølgelig utover størrelsen på magen, uansett hvor mye jeg trener mage så blir magen min mye mer synlig rundt sommertider. Jeg er så gal etter frukt, at jeg besøker utlandske butikker flere ganger i uken for å se om de har fått ny, frisk og spennende frukt. I dag var en av de dagene hvor jeg tok helt av da jeg var i butikken. Jeg er sikker på at eieren av butikken tror jeg har stor selskap hver kveld, ettersom han så meg for to dager siden også.. med like mange poser av frukt haha! Frukt er virkelig noe av det beste jeg vet om her i verden. Det er min sjokolade, snus, godteri, brus, vin, øl, røyk, potetgull, kosemat og frokost noen ganger. I just can't get enough. Jeg er så lykkelig nå om dagen og det takker jeg Gud for som har skapt så mye deilig frukt for oss mennesker hihi!


Hva er din favoritt frukt?

TOPP 5: Mascara

Er det et produkt alle vi bruker, som både har interesse for sminke og ikke så er det Mascara. Det er også ofte et av de aller første sminke produktene vi starter med å bruke som tenåring. De fleste av oss har med andre ord prøvd en god del forskjellige mascara ut i fra det vi føler vippene våre trenger, om det er fyldighet, lengde eller begge deler. I dag vil jeg derfor skrive litt kort om min topp 5 mascara!1. Loreal Telescopic Carbon Black mascara

Dette er uten tvil min favoritt mascara. Fordi det jeg ofte ser etter i en mascara er god kost som både buer vippene, gir lengde og separerte vipper. Denne separerer vippene godt, klumper ikke men gir fortsatt tjukke og fyldige vipper. Ingen dryssing. maskaraen sitter dønn fast på vippene. Helt uten å være stiv.

2. Isadora Flashing volume instant mascara

"Hva? Så liten kost" Var det første jeg også tenkte da jeg så denne mascaraen. Denne unike børsten gjør at hver eneste vippehår blir definert, selv de korteste i øyekroken. Ingen dryssing eller stive vipper med denne heller, I just love it.

3. Urban Decay Perversion

Dette er kanskje den eneste mascaraen jeg liker å bruke som har tjukk kost. Det jeg liker aller beste med denne mascaraen er det at den er super svart akkurat som Black Carbon fra Loreal Telescopic. Den gir masse lengde og volum til vippene uten å se klumpete ut. Jeg pleier ofte å bruke denne med Telescopic for ekstra dramatiske vipper!

4. Lancome Grandiose

Denne mascaraen prøvde jeg for første gang rundt november i fjor og ble super imponert over hvor fine vipper den ga meg. Den klumper ikke og gir ganske fine og definerte vipper. Det som gjør denne mascaraen unik er kosten og måten den er designet på, slik at man enkelt kan påføre mascara på begge øynene uten å være redd for at staven treffer nesen pga bøyne. Smart ikke sant?

5. Diorshow - Iconic Overcurl

Denne mascaraen gir ekstremt fyldige og buede vipper. Ingrediensene sørger for god definisjon uten at vippene klumper seg. Børsten er også helt super da man kommer helt inn ved rota:) Litt uvant med kosten i starten, men man venner seg fort til det.

Hva er din favoritt mascara?

#favorittmascara #topp5mascara #mascara

 

Night Escape

Presse produkter

Har dere hørt om den nye kolleksjonen til YSL Savage Escape? Det er en makeup kolleksjon som er er inspirert av eventyrånd og ørkenlandskap. Det jeg likte aller best i den kolleksjonen var disse to neglakkene. To bokstaveligtalt strålende farger som gir det lille ekstra til din look og ikke minst antrekket. Favoritten min er uten tvil den romanstiske mørkeblå og metalliske nyansen Night Escape. De er utrolig pigmenterte og tørker fort! Tok på et lag i går før jeg begynte å filme og det så helt amazing ut!:D Skal se om jeg finner et bilde fra gårsdagen med neglene så dere kan se hvor fin den er på!


Denne kolleksjonen lanseres i begynnelse av mai og disse neglelakkene koster 235 kr.

#YSL #YSLSAVAGEESCAPE #NIGHTESCAPE

 

New York om en uke!

YAAAAAS, DU LESTE RIKTIG. Akkurat om 1 uke på denne tiden her er jeg på vei til NY! Gjett om jeg har gledet meg til å kunne fortelle dere om dette, ikke det at jeg har vist det så lenge selv. Jeg er så utrolig spent og har stått å trippet frem og tilbake og prøvd å fokusere på jobben min siden jeg fikk vite det. Det har ikke vært enkelt det kan jeg love dere. Okay, så for et par uker tilbake ble jeg kontaktet av Sophie Rolfsen fra UD i forbindelse med at Urban Decay fyller 20 år i år! Sophie spurte meg om jeg ville være med på jubileumet og at det kun var en blogger fra Norge som fikk være med på dette som VIP. Dere kan jo bare gjette hvor fort hjertet slo og tro meg, jeg skreik ja, Er sikker på at alle rundt meg trodde jeg var gal og jeg håper ikke Sophie fikk hørselsskader av at jeg skrek HAHA! Det er så mye som gjør at jeg gleder meg ekstra mye til denne turen, som blant annet at jeg og Dino reiser sammen til et sted ingen av oss har vært før også det at jeg er blitt invitert til en så stor og spesiell event i selveste New York City. Denne gangen skal også Sophie være med, noe hun ikke fikk gjort sist jeg var i Paris. Så får vi også blitt litt bedre kjent, det gleder jeg meg veldig til. Sist, men ikke minst, Urban Decay dere, det er jo bare inspirasjon til tusen og det får jeg ikke nok av. At Urban Decay er et av de aller første merkene jeg kjøpte meg da jeg var i tenårene og nå skal jeg i deres 20 års jubileum, det er helt fantastisk:)Jeg blir så utrolig inspirert av slike opplevelser og inntrykk. Husker hvor oppspilt jeg var etter Paris turen min. Nå blir det med business AND pleasure i byen som aldri sover og møte med mange nye fjes og andre superflinke og motiverte folk. Dette blir så fantastisk. Jeg kommer nok engang til å dokumentere hele turen akkurat som Paris reisen med YSL!

Dere må gjerne komme med forslag om det er noe spesielt vi burde gjøre/ eller steder vi må besøke mens vi er der! Takk <3

Over har dere forresten en liten sneak peek på looken jeg filmet i dag til youtube kanalen min!:D

Kunde: Indisk brud

God dagen! Her kommer det en del bilder av av den ene bruden jeg hadde i helgen! Eller vent, er kanskje mer riktig å si her kommer det en del bilder av denne vakre prinsessen fra India. Hun skulle ha forlovelsesfest og var derfor hos meg for å bli stylet på håret og bli sminket.  Dere aner virkelig ikke hvor morsomt det er å kunne ha muligheten til å jobbe med så mange forskjellige bruder fra forskjellige steder i verden. I det siste har jeg hatt en del indiske brud og jeg elsker det! Kjolene og alle de smykkene deres gir alltid stylingen det lille ekstra. Denne bruden var definisjonen på perfekt! Nydelige ansiktstrekk, tjukt og fyldig hår og en nydelig kjole! I´m in love. Hva syns dere om looken jeg gjorde på henne?


Forresten dere, som jeg nevnte på snappen min i går så skal jeg og Dino snart reise igjen. Denne gangen skal vi til et sted ingen av oss har vært før. Det blir igjen en business and pleasure type reise og vi gleder oss utrolig mye! Kommer et innlegg om hvor vi skal, hvorfor vi skal dit og hvor lenge vi blir i kveldens innlegg. Vi blogges:D

Du kan maile meg på gilan@gilmakeup.com for bookinger og andre spørsmål.

Kunde, før og etter fest sminke

Hei og god morgen! Håper dere har hatt en bra start på denne dagen og uken. Nå kan jeg endelig senke skuldrene litt og nyte denne dagen etter en stresende helg. Jeg startet lørdagen med styling av noen kunder som sikkert en del av dere husker, mens gårsdagen gikk til Bloppis på Aker Brygge. Det gikk heldigvis bra og det var morsomt å få hilse på noen av dere. Jeg venter på å få bilder fra gårsdagen, kommer på bloggen senere om jeg får det i løpet av dagen:) Over har dere forresten bilde av den ene kunden jeg hadde i helgen. Nydelige kunden min!

Når jeg er ferdig med å besvare mailer og papirarbeid så skal jeg skifte, sminke meg så spille inn en ny video for dere! Rett etter det skal jeg ha en spennende skype møte angående youtube kanalen min iiik hihi! Om jeg blir ferdig i tide, så skal jeg en tur innom postkontoret før de stenger i dag for å hente noen pakker som har ventet på meg en god stund hihi. Men, nå må jeg jobbe videre og bli ferdig her for å rekke resten! Vi blogges senere:)

Mail meg på gilan@gilmakeup.com for bookinger.

Just a little reminder

Da tenkte jeg å droppe innom for å minne dere på Bloppisen som jeg skal holde med Carina, Pilotfrue og Linni M på Veritè Aker Brygge fra klokken 15-18 i dag! I dag fant jeg  forresten plutselig flere plag i skapet som jeg vil selge på bloppisen i dag. Mange ting som jeg nesten aldri har brukt eller bare brukt 1 gang:) Det kommer til å være masse forskjellige klær, sko, smykker og vesker! Alle mulige størrelser:D Så ta turen dit om du får tid senere, blir koselig å se dere! Nå skal jeg pakke inn resten av klærne og begynne å gjøre meg klar til å dra snart:)


Vi sees <3

Lørdagen min

Ja, jeg lever! Jeg har hatt en lang, men utrolig spennende og morsom arbeidsdag. Jeg startet på jobb rundt 10 tiden og jobbet frem til 17.300! Det har virkelig vært non-stopp idag, jeg hadd en ganske tett plan med 3 forskjellige bookinger/kunder. To bruder og en vanlig styling! (Følg meg på Snap: Gilansharafani, for å se bilder og video av lookene). Jeg var små nervøs for dagen i dag ettersom det var to bruder, men det gikk heldigvis så smooth at jeg ikke trodde mine egne øyne. Så, etter jobb ble jeg plukket opp av mannen, sammen dro vi innom en Indisk restaurant og spiste en deilig og heftig middag sammen! Akkurat nå sitter vi i bilen og er på vei til kino, for å se The Revenant! En film vi begge har gledet oss til å se:)

Ønsker alle dere en riktig koselig kveld videre<3

10 ting du ikke visste om meg!

1. Jeg hater å legge meg, men elsker å sove. ELSKER ELSKER ELSKER Å SOVE og føler jeg aldri får nok søvn. Med dette så vil jeg også si at jeg er alt annet enn A menneske. Her går det i B- Q haha!

2. Jeg har en enorm samvittighet. Jeg tenker og beskymrer meg litt for mye for andre og sier derfor nesten aldri nei til å hjelpe andre. Hvis ikke? Det vil ta meg flere dager å kvitte meg med dårlig samvittighet.

3. Jeg følte meg skikkelig gangster dag jeg gikk på ungdomskolen. Jupp, se for deg lille meg med stor joggebukse og store hoodies.. haha, I know ikke engang jeg kan se for meg den tiden igjen.

4. Jeg spiser syke mengder mat, jeg er kanskje ikke så flink til å spise flere måltider om dagen.. men når jeg først spiser, så spiser jeg som en hulk haha!

5. Jeg er elending på navn, årstall, bursdag og telefonummer. Inte bra inte bra, takket være FB så er det lettere å huske viktige henvendelser og navn nå haha!

6. Jeg tenker alt-for-mye! Når jeg jobber, hører på musikk, står i dusjen, er alene, blant mennesker. Tenker på bokstavelig talt alt mellom himmel og jord, hele tiden, 24/7 & året rundt. Kanskje jeg skal skrive en bok om tanker? hihi

7. Jeg er naiv. Så ja, Jeg har blitt skuffet en del ganger.

8. Jeg må ha varm mat. Har ikke så mye å si om det er frokost, middag eller kveldsmat. Må bare ha det ellers så føler jeg at jeg aldri blir mett uansett hvor mye jeg spiser.

9. Jeg er veldig impulsiv. For min del må ingenting planlegges og jeg hopper gjerne ut i det meste.

10. Før hatet jeg krøllene mine. ALLE mine venninner hadde rett hår, jeg ville se ut som dem.


Nå vil jeg at du skal fortelle meg 5 ting om deg selv som kanskje ikke så mange vet om!<3

Ny video på vei

Hei Verden! Nå klarer jeg så vidt å se skjermen min, ettersom jeg sitter i solsteiken på verandaen å jobber/blogger. Dette stedet har med andre vært kontoret mitt i dag! I KNOW, været i Oslo har vært helt fantastisk i de siste dagene. Spesielt i dag, elsker å kjenne vinden og varmen fra solen mot kroppen. Så snart jeg er ferdig med papirarbeidet, må jeg (dessverre) komme meg inn igjen så jeg kan jobbe på MAC stasjoneren inne på kontoret. Jeg skal gjøre ferdig en video til søndagen! Det bildet dere ser over er hva min neste youtube tutorial er om, nese konturering! Nå har jeg allerede skrevet et innlegg om dette tidligere, men flere har i det siste spurt om jeg kan lage en video også så det er lettere å se hva jeg gjør. Så ja, dere spurte jeg gjorde det! Videoen kommer som sagt om to dager med produktliste. 

Abonner/ Subscribe youtube kanalen min her om du ikke vil gå glipp av videoen!


Vi blogges!

En liten oppfordring til dere

Annonse

Som sikkert mange av dere allerede har fått med seg, så skal jeg gjøre noe denne søndagen jeg aldri før har gjort. Sammen med tre andre fantastiske jenter Julianne (pilotfrue), Linni og Carina! Vi skal nemlig selge godbiter fra garderobene våre på Verite Aker Brygge (15.00-18.00)! Dette er noe jeg virkelig ser frem til og gleder meg enormt til ettersom jeg får møte dere og samtidig får solgt unna en del ting. Her om dagen spurte jeg min venninne og kollega Pilotfrue om betalingsløsningen, ettersom flere av dere hadde lurt på det. Vel, det viser seg at det vanligste er å ta i mot kontanter. Men ærlig talt, hvor mange av oss går rundt med kontanter om dagen?Alle vi jentene har inngått en samarbeid med Mobilepay hvor det kommer til å være den enste betalingsmåten på søndagen. Noe som jeg og jentene er kjempe glad for og mener er helt genialt. 1. Fordi det går raskere og 2. Fordi jeg ikke er så kjapp i hodet når det kommer til tall og cash. Jeg tror denne appen kommer til å gjøre sånn at hele søndagssalget går smooth. Både for dere og oss! Jeg utfordrer dere derfor til å laste ned denne mobilbetalings appen i forkant av bloppisen!

Det spiller forresten ingen rolle om hvilken bank man har også fungerer den heldigvis på alle mobiltelefoner. Den finnes med andre ord  på Appstore, Google Play og Windows phone store! For å si det sånn da dere, denne appen blir MYE brukt av glemske Gilan. Jeg er jo ekspert på å glemme ting, spesielt nøkler og bankkort. Men mobilen? Den er alltid med vet du, takket være blogger livet haha. Så det å ha en app som Mobilepay på mobilen, er ganske praktisk for meg. Man kan enkelt dele opp regninger, betale i kassen på Rema 1000 (genialt, I know), sende over penger til noen - eller få penger fra noen.

Dette er rett og slett den enkleste og beste betalingsappen jeg har vært borti på mobil! Den er ikke avansert  å bruke i det hele tatt. Du kan lese mere om appen her! Så om du er like dårlig på det tekniske som meg, så er dette i hvert fall noe for deg hihi! Alt det du trenger å gjøre er å laste ned appen også sette inn telefon og kortnummer/konto nummer. Så er den klar til bruk! Vi er kjempe glade for at de har hjulpet oss med å sette opp betalingsløsningen til bloppisen vår nå søndag. Både jeg og Dino har brukt appen i en stund nå og er kjempe fornøyde! Det er ikke så rart at Mobilepay har vunnet flere tester, den er jo kjempe enkel å bruke! En av mine absolutt favoritt apper på mobilen nå, som blir mye brukt!

Du kan også følge de på Facebook HER

Jeg håper jeg får sett mange av dere på søndagen, vi blogges <3

New makeup look: Danger

 

Face

YSL TouchEclat Blur primer

YSL Touche éclat Foundation

Urban Decay - Gwen S. Blush palette

Urban Decay Powder Highlighter Fireball

Eyes

Urban Decay- Gwen S. Eyeshadow palette:

Danger (blue)

Blackout (Black)

Urbandecay XX Reloaded palette:

Midtnight cowboy

Laced

501

Lancome Hypnôse Volume mascara

Uraban Decay brow box

Evagarden eyepencil 66

 

Lips

V.S. I want candy lipgloss

Lashes

Hudabeauty Lana

#Hudabeautylashes #Hudabeautylana #lanalashes #hudabeautylasheslana #ud #urbandecay #blueeyeshadow #gilmakeup

 

Just a little sneak peek

Hei og god onsdag. Er det like fint vær der dere bor som det er i Oslo? Jeg kan ikke la være å gå bort til vinduet hver 5 minutt og beundre været. Jeg blir så lykkelig av sooool! Jeg har jobbet som bare det i mange timer nå så jeg rekker å gå ut en tur før solen gjemmer seg! Forresten dere, jeg må bare minne dere på Bloppisen vår den 24. april denne søndagen (Verite - Aker brygge). Klikk HER for mer info! Jeg har planlagt en god del med jentene i dag også har jeg underveis tatt fram plag, sko osv som jeg skal selge på søndagen! Jeg gleder meg som bare det og håper mange av dere får muligheten til å komme en tur!


Over har dere forresten et bilde av gårsdagens sminke. Nå tenker sikkert en del av dere at det var på tide og jeg er helt enig i det. Grunnen til jeg ikke har laget så mange makeup looker i det siste, er rett og slett fordi det er litt kaotisk hjemme for tiden pga salg av bolig og flytting til nytt sted. Det meste er pakket inn og ting er ikke helt som det pleier å være, derfor så har det ikke vært like enkelt å bare sette opp kamera, ta bilder osv. Men i går hadde jeg heldigvis litt tid før jeg skulle på en veiledningsmøte med en kommende brud. Da tok jeg fram kamera og knpiset et par bilder av sminken for dere. Det kommer flere bilder og produktliste på bloggen senere i kveld:) Stay tuned! <3

Slik vasker du sminkesvampen din!

Jeg blir veldig ofte spurt om hvilken måte er den beste måte å rense/ vaske sminkesvampene på. De fleste mener at det er vanskelig å renset dem ordentlig. Det kan være to årsaker til det 1. At du venter for lenge med å vaske dem. 2. Årsaken kan også være det at du ikke bruker god renseprodukt! Nå har jeg prøvd mye forskjellig og for min del har ingenting fungert like bra som Blendercleanser som også er fra Beautyblender merket.

SLIK VASKER JEG MINE SMINKESVAMPER:

1. Skyll først svampen i lunket vann.2. Snurr den et par ganger rundt i Blendercleanser

3. Skyll den med vann igjen og bruk fingrene til å presse sminke forsiktig ut av den

Ekkelt, ikke sant?

Skyll den med vann igjen


5. Legg den i en håndkle og tørk den forsiktig

I både sminkekostene og svampene du bruker på huden, samler det seg bakterier, smuss, fett og døde hudceller. Da kan du tenke deg hvor mye urenheter det gir huden din når du bruker den ofte uten å vaske den like ofte eller godt nok. Noe som kanskje er verre enn dette, er de som legger sminkekostene og svampen direkte i sminkepungen. Jeg får seriøst panikk av å se noen av mine venninner gjør det. Det er noe av verste du kan gjøre mot huden din! Oppbevar gjerne kostene i en mappe med plass til hver kost, eller ha dem stående i et glass. Ha også eget box for beautyblenderen din. Den burde du også vaske hver gang du vasker beautyblenderen din.


Hvor ofte vasker du sminkekostene og beautyblenderen din?

#hygiene#sminkekoster#sminkesvampe#vaskesvampe

Damn I look good!

Sponset behandling

Haha! Damn så uvant å skryte av seg selv, but I can´t help it. I feel good and because I feel so good, I kinda feel I look good. Vel, det henger litt sammen, eller? Altså, når selv Dino kommer inn døra og det første han sier er: "Wow, så fin du var på håret" så betyr det at jeg ser bra ut på håret haha! 1. Fordi han sjeldent ser at jeg har gjort noe med håret, kanskje ikke så rart når jeg vanligvis bare tar etterveksten. 2. Hadde det ikke sett bra ut hadde jeg hørt det fra han, jupp. Så ærlig er han haha!


(c) Farid Dino


Så må jeg rett og slett skrike ut en stooooor takk til kjempe flinke Ann Beate på Hendrix Hair i Torggata som brukte flere timer på håret mitt i dag. Kjempe flink frisør som ikke gir seg til hun selv også er fornøyd, jeg liker perfeksjonister og det er hun! Jeg kunne ikke tro at vi brukte så mange timer, det føltes som om tiden fløy mens hun holdte på. Kanskje ikke så rart når man trives så godt med frisøren!:D Dessuten så elsker jeg Hendrix sin avdeling på Torggata, hyggelige ansatte, koselig og avslappende lokale også blir man som kunde alltid tatt godt vare på! Tro meg, det blir du!

Håret føles mye lettere, friskere og den ser definitivt så mye bedre ut enn det den gjorde i går. Jeg ba Ann Beate om å klippe alt som burde klippes bort, men fortsatt beholde litt av lengden. Ettersom håret mitt også var blitt for langt i det siste, så tok hun en lett oppklipp over hele også slik at jeg først og fremst ble kvitt brent og slitt hår + så håret faller bedre når jeg har mine egne krøller! I love it og håper dere også liker det:)

Du kan klikke HER for å booke time på Hendrix.no

SMS: 922 59 736

TLF: 22695153

ADRESSE: OSTERHAUSGATE 9

 

Lysere og kortere

Sponset behandling

Ja du leste riktig! I dag skal håret bli lysere og kortere! I skrivende stund sitter jeg i frisørstolen hos flinke Ann Beate på Torggata i Oslo for å bli ny på håret. Gud så deilig med en flink frisør som ikke er redd for å prøve nye ting. Hver gang jeg har sagt jeg vil gå lysere til mine tidligere frisører, så har de enten sagt at det er vanskelig pga håret mitt ikke er opprinnelig lys eller så har de prøvd og deretter mislykkes. Ann Beate derimot sa ja med engang jeg spurte om vi kunne gå litt lysere! Ja, vi kan sikkert prøve! Vel, vi har prøvd og jeg er forelsket i det nye håret mitt. På bildet under var vi halvveis i prosessen! Nå er altså håret mitt lysere og mer oppklipt:D Selv om det er små endringer, så er det fortsatt kjempe stort for meg! Føler meg freeeeesh;D kommer flere bilder i løpet av uken! Vi blogges dere, ha en fortsattt strålende mandag videre!

BEACHED BRONZER

Presseprodukt

Okei.. Det er sjeldent at jeg faller for et produkt. Selv om jeg elsker sminke og f.eks har kjempe lyst på et produkt så er det fortsatt ikke slik at jeg står i kø for det eller ikke sover om natten for å få tak i det på nett. Men denne bronzeren fra UD dere, denne har jeg liksom klart å forelske meg i sånn allarede første gangen jeg så den. Som makeupartist har jeg mye sminke, både hjemme og på jobb, og får ofte nye produkter med kjempe fancy innpakninger. Men aldri før har jeg vært så fasinert og forelsket i en innpakning/ design som denne. Den er så enkel, fresh og sommerlig!

De av dere som ikke har fått det med seg, så er denne brozneren et av produktene fra UD nye sommer kolleksjon og heter Bronzed! Det jeg også liker ekstra godt med denne bronzeren er det at den er matt, noe jeg føler er lettere å konturere ansiktet med! En glatt og kremaktig bronzer! Nå kan sommeren komme:D

#UD #UDBEACHEDBRONZER #UDSUMMERCOLLECTION


Kommer ny video på bloggen senere i kveld, stay tunnnned:D

Ny video på vei!

 


Da er det snart søndag igjen. Dere vet vel hva det betyr? NY VIDEO! Selv om jeg ikke hadde tenkt eller planlagt å jobbe i dag, så endte det med at jeg droppet treningen i dag for å være hjemme, for å gjøre ferdig videoen som skal deles på youtube kanalen min i morgen! Jeg var uansett for støl til å trene etter gårsdagens crazy´e legg og rumpe økten! Klarer så vidt å gå, er kanskje ikke så rart at jeg ble igjen hjemme idag? haha! Men, nå skal jeg begynne med middagen og slappe av resten av kvelden!

FØLG MEG GJERNE PÅ YOUTUBE FOR Å FÅ MED DEG MORGEN DAGENS TUTORIAL

Klikk HER for å subscribe / abonnere kanalen min ♥  

En grønn og solrik morgen

INGENTING slår en solrik morgen. Du vet, når man blir vekket av solstråler som sniker seg inn gjennom gardinene? Det er beskrivelsen på lykke. For en deilig vårdag! Det første jeg og mannen alltid gjør når vi våkner til sol, er å plassere alle de fargerike og nydelige plantene våre i vinduet. Vi trenger sol for å bli "happy" og de trenger det for å bli enda vakrere og for å vokste:) Så har alle fått seg litt vårsol og vi er one big happy family. De ser ut som en liten lykkelig familie der de står tett inntil hverandre i vinduet, mens solen skinner på dem. Eller, det er i hvertfall det jeg tror og håper at de føler. Jeg er jo ingen blomster Finn, men regner med at alle har godt av å få litt sol på seg hihi. 

The Oslo Bun

Heeei og beklager for sent oppdatering. Denne fredagen har virkelig gått i et! For første gang på flere flere flere måneder har jeg endelig en fri helg, i dag har jeg derfor brukt all min tid på å gjøre ferdig en del arbeid så jeg slapp å jobbe så mye i helgen. Dere aner ikke hvor mye jeg har gledet meg til å være hjemme en hel helg, ikke bare det men også tilbringe den med Dino! Så, etter uendelig mange timer med hjemmekontor i dag, dro jeg og mannen på trening. Vi kom i døra for litt siden og har smått begynt med middagen, som da blir Thai mat! Så, før jeg skal koble av fra det som heter sosiale medier, fikk jeg lyst til å oppdatere dere og ønske alle dere en koselig og rolig fredagskveld videre.Over har dere forresten bilder av frisyren min i går! De av dere som følger meg på Snap vet at jeg har gått sånn i et par dager nå. The Oslo Bun in my heart.

Snap: Gilansharafani

Vi blogges <3

#TheOsloBun

7 problemer jenter med langt & krøllete hår har!

"Herre Gud, du har så nydelig hår! Jeg hadde gjort alt for å ha håret ditt"

Gurl.. IF you only knew!


Her om dagen kom jeg over et artikkel på nett med bildene under om negative sider med å ha langt og krøllete hår. Vel, jeg lo godt av bildene og kjente meg godt igjen i alle. Nesten så det gjorde litt vondt fordi de bildene beskrev hverdagene min så godt haha!

Dette er noe jeg ofte opplever " OMG, kan jeg ta på håret ditt?". Ja, svarer jeg selvfølgelig alltid. Hallo? Ja til å ta på, ikke leke med. Det holder, back off nå haha!

Det bildet over er true struggle. De av dere som har krøller vet hva jeg snakker om. Dette er ikke bare snakk om sekk eller vesker, men også smykker og jakke knapper og glidelås. OUCH.

Dette er kanskje den verste delen med å ha krøllete hår. Det er dager hvor jeg har brukt masse tid på å rette ut håret også går jeg ut sammen med mannen. Etter et par timer kan jeg høre han si "Oi, skal håret ditt være litt bølgete her?" - Really? Du sier det først nå? -UGH, jeg som gikk rundt og følte meg så pen med det "rette" håret mitt.

Hvor ofte har dere sett meg med smykker? Ikke så ofte? Vel. svaret får dere på bildet over.

Det er såååå mange ganger jeg har bestemt meg for å klippe håret kort, så har realiteten kommet bort og hvisket dette i øret mitt: Hey, don´t forget how curly your hair is, xoxo.

Nå har jeg heldigvis faste runtiner på når jeg vasker håret, hvordan jeg skal vaske det for å unngå pain OG når jeg kan børste håret. Men bildet over var nok meg fra barneskolen til første videregående haha!
Det dere ser over er en klassiker. *Gilan setter seg bilen og Dino starter bilen* -VENT VENT VENT, AW.. HÅRET MITT SITTER FAST!


Del dette gjerne med venninner med langt og krøllete hår.

klems
 

Otherearthly

Presseprodukt

Future MAC collection!

Mange av dere som er interessert i sminke, har sikkert fått med seg at MAC nylig har lansert to nye limited edition kolleksjoner. Den ene heter Future MAC collection og her om dagen fikk jeg et produkt fra den kolleksjonen som heter Otherearthly. Jeg må si at jeg elsker designet og mønsteret på dette produktet. Før jeg prøde den ut, var jeg litt usikker på den sølvfargen ettersom den så for glitzy og kald ut. Men, de tre nyansene kommer utrolig godt sammen og gir en utrolig vakker fersken-rose-golden glød til kinnene! Jeg vurderer faktisk å gjøre en ny sminkelook i dag så dere får sett hvor fin denne er på! Future kolleksjonen kom ut den 8 april!

Er det kanskje på tide?


Hei onsdag! Håper dere har hatt en bra uke så langt. Her har det ikke vært så mye annet enn jobb hjemmefra i de siste dagene. Utenom i går, da gikk vi ut på middag sammen med et vennepar av oss. Det er så lett gjort å havne i de samme hverdag og arbeidsrutinene. Så det å kunne bruke et par timer til å komme seg ut, møte noen venner og koble litt av fra jobb og andre hverdagslige ting var deilig!

Jeg bestemte meg for å rette ut håret i går før vi skulle ut. Vanligvis er jeg ikke så nøye når jeg retter det ut. Men igår brukte jeg litt ekstra tid på det. Først da så jeg hvor langt håret mitt er blitt! Jeg elsker langt hår og har hatt det i veldig mange år. Men jeg har alltid hatt en "grense" på lengden. Fordi ofte så føler jeg at for langt hår kan virke mer ustelt enn pent og det er det jeg føler litt med lengen jeg har nå også. Så spørsmålet er: Hvor kort skal jeg klippe det denne gangen? Håret mitt vokser utrolig fort uansett og det er jo bare hår, det vokser forhåpentligvis ut igjen hihi. Hva tenker dere hadde vært pent? Send meg gjerne link på inspirasjonsbilder om dere har det.

Ta vare! Vi blogges ♥ 

10 raske skjønnhetstips til deg som er nybakt mamma!

I dag vil  jeg skrive et innlegg til en spesiell målgruppe. En målgruppe som i mine øyne er verdens sterkeste og vakreste skapninger. Og det er nybakte mødre! Ut i fra det jeg har sett av mine søstre, venninner og svigerinner når de har født barn, så har som regel 99% av tiden gått til barnet. Og det er jo helt riktig, men det er også viktig å ikke glemme seg selv. For om du ikke føler deg bra, vil det ikke bare påvirke deg selv, men også de rundt deg. I dag vil jeg derfor gi dere, som nettopp har fått barn, eller kanskje har småbarn eller er kanskje venter barn en del enkle skjønnhetstips som vil forenkle hverdagene og forhåpentligvis gjøre en forskjell for dere.(Bildet er lånt av svigerinnen min - nybakt mamma @Jilanbaker)

1. HOLD DEG HYDRERT

Drikk masse vann og pass på at du holder deg hydrert, med vann, frukt og grønnsaker. Ingenting er bedre enn å føle seg bra både innvendig og utvendig.

2. HUSK Å BRUKE HÅNDKREM

Hendene våre arbeider hardere enn noen annen del av kroppen. Spesielt til nybakte mødre. For da dobler plutselig mange av hjemmeoppgavene. Mødre kan med andre ord ha hendene i mye forskjellige i løpet av en dag. Alt fra oppvask til bleieskift. Smør hendene dine med fuktighetskrem flere ganger om dagen. Har ikke tid til det? Vel. plasser håndkremen din på nattbordet ved senga. Ikke i skuffen, men oppå så du ser den før du legger deg.

3. BRUK ØYEDRÅPER

Vel, ingen trenger å vite at du bare har sovet 3 timer. Bruk en øyedråper de gangene du har sovet lite. Hvite og klare øyne kan gjøre deg pigg og fresh!

4. BRUK EN HÅRBÅND ELLER EN FARGERIK SKJERF RUNDT HALSEN

Er ikke sminke helt din greie? Eller har du rett og slett ikke tid til å stelle deg litt før du skal ut en tur? Bruk en hårbånd eller kanskje en fargerik skjerf for å  sprite opp antrekket ditt. Ingen av de er din greie? Velg noen fargerike øredobber istedenfor. Velger du riktig farge, kan det være akkurat det som skal til for å gi deg litt ekstra glød.

5. TØRRSHAMPO

Er det en av de dagene hvor du må vaske håret, men ikke har tid eller ork før du skal ut en tur? Vel, bruk tørrshampo. Det er enkelt og genialt. Spray det i håret og kam håret så har du plutselig en fresh frisyre!

Så over til noen sminketips:

6. VELG EN: LEPPER ELLER ØYNE!

Har du tid, så får du gjerne gå for begge deler. Men vet du at det f.eks. er 20 minutter igjen til babyen skal våkne for å få mat, så er det bedre å være realistisk og heller fokusere på en ting, enten øyenskygge på øynene eller noe fresht på leppene. Velger du kun en av de, vil du også slippe å bruke så mye tid på å forsikre deg om at sminken sitter som det skal når du er ute.

7. FORM BRYNENE OG BRUK ØYENBRYNSGELE

Om du ikke er så glad i å tegne bryn, eller vet at du ikke vil få den tiden du trenger for å tegne dem, kan du bruke en øyenbrynsgele. Stelte bryn former hele ansiktet og får en til å se mer våken og stelt ut!

8. LAKK NEGLENE

Jeg har sagt det før og sier det igjen, det er få ting som kan få en kvinne til å se like stelt ut som stelte negler. Bruker du i tillegg en frisk og feminin farge på neglene, så vil hendene dine se mye friskere ut!

9. BRUK CONCEALER

Har du kanskje fått litt synligere ringer rundt øynene pga lite søvn? Ikke noe problem. Finn ut av hvilken nyanser de mørke ringene er og invester i en god concealer og eventuelt en corrector for å dekke til de. 

10. BRUK VIPPETANG OG ET LAG MED MASCARA

Bøyde og markerte vipper kan få et flat blikk til å se er markert og våpen ut! Om du ikke har tenkt å sminke resten av huden, så bøye du vippene og avslutter det med en - max 2 mascara lag. Ikke bruk for mye mascara på vippene om du ikke har tenkt å sminke resten av huden. Det kan i mange tilfeller få en til å se mer ustelt ut en stelt. Lange, bøyde og separerte  vipper gir derimot en mer åpen blikk.


 

UD XX VICE LTD REOLADED

sponset presseprodukt

For et par dager siden fikk jeg en pakke levert hjem med Urban Decay sin nye sommerkolleksjon. UD har statset ekstra på denne kolleksjonen ettersom det er UD 20 års junilum. Blant den nye kolleksjonen var det denne skjønnheten: UD XX VICE LTD RELOADED øyenskygge paletten. En palett som består av 20 nydelige farger, alt fra peachy matte til deep blue metallic glitter. Med denne paletten kan du gå super nøytral eller super smokey. Mange av nyansene i denne paletten er også fra tidligere palettter!


Nydelig pakning med lilla og svart detaljer!
#UD #URBANDECAY

BLOPPIS

Hei igjen dere! Da har jeg kommet meg hjem fra jobb. En vellykket arbeidshelg, nå skal Gilan endelig ta helg hihi! Forresten dere, for to dager siden skrev jeg på bloggen min om at jeg skal selge det meste av vesker, sko, smykker og klær i nærmest fremtid. Nå kan jeg endelig dele litt mere informasjon med dere angående det, eller trenger jeg det når jeg har plakaten under?:D Anyways, de andre jenten som skal være med på dette er Linni M, Carina og min søte venninne Julianne, eller bedre kjent som Pilotfrue. Vi har faktisk begge lenge hatt lyst til å gjøre noe lignende sammen ettersom begge er like desperate etter å få fornyet garderoben sin hihi. Så dette blir bra! Jeg håper at flere av dere får tid til å komme innom, om det er for å kjøpe eller bare hilse på! Alltid like koselig å slå av en prat med dere og toppe det med en klem!See ya!<3

Sånn redigerer jeg bildene mine

Hei og god lørdag! Helt siden jeg startet denne bloggen har jeg bestandig blitt spurt om hvordan jeg redigerer bildene mine og hvilken program jeg bruker. Vel, jeg har brukt mange forskjellige redigeringsprogrammer gjennom årene og fått en god del veiledning av Dino, som kan en god del om både det å ta bilder og redigere dem. Det programmet jeg har brukt lengst og føler er enklest å bruke er Adobe Photoshop Lightroom 5. Nå vet jeg liksom ikke hvordan type redigeringsprogram dere liker å bruke, derfor så går jeg ikke så detaljert inn på selve programmet og skal heller fokusere på mine redigerings "rutiner". I dette innlegget så skal jeg vise dere hvordan jeg redigerer mine sminkebilder. Om det er ønskelig, så kan jeg også skrive et innlegg hvor jeg viser hvordan jeg redigerer andre bilder som f.eks outfitsbilder og andre hverdagslige bilder.


FØR                                                                                                                          ETTER


Så, de stegene dere ser under, er til vanlig bilderedigering og ikke redigering av rå bilder.

Det aller første jeg vanligvis starter med er å klippe bildet slik som jeg ønsker det. Men ettersom det bildet ikke trengte det, så gikk jeg direkte til redigering.

1. Jeg elsker lyse bilder og starter derfor vanligvis med å gjøre bildene mine lysere.

2. Så drar jeg kontrastene også litt opp ettersom jeg (igjen) er litt for glad i lyse bilder med kontraster.

3. Det er ofte slik at man kan miste litt detaljer når bilder blir for lyse, derfor så bruker jeg vanligvis å dra "clarity" også for å hente frem detaljer som kan bli borte ved utbrente bilder.

4. Er bildet for gult, eller for kald, så bruker jeg også vanligvis å nøytralisere det ved hjelp av tempratur knappen. Som dere ser på bildet under så har jeg gjort dette bildet litt kaldere.


5. Kviser kviser kviser. De gangene jeg har litt urenheter når jeg tar sminkebilder, liker jeg å jevne huden litt ut ettersom jeg ønsker å ha fokus på sminken og ikke på kvisene som vanligvis ikke er der. Som dere ser på bildet under, så har jeg brukt kviseknappen for å jevne ut den største kvisen.

6. Jeg går også noen ganger over resten av huden med "soften skin" knappen for å få enda mere smooth og flawless hud.

TADAAAAA!


Hvordan redigerer du dine bilder?
 

Jeg selger garderoben min!

Ja, du leste riktig! Jeg skal ha bloppis med tre andre kjente jenter i nærmeste fremtid. Noe av det som kommer for salg vil blant annet være smykker, festkjoler, sko, vesker, masssse klær ( en god del ubrukte klær og sko) og kanskje en del sminke også som jeg har bestemt meg for å kvitte meg med. Jeg ønsker å fornye garderoben min og det er den eneste grunnen til at jeg skal selge mye nå og ikke fordi det er gammelt, slitt eller gått ut på dato.  Som mange andre bloggere så tar jeg også en god del bilder og derfor blir mye brukt bare et par ganger ( og ofte en gang også). Det blir helt ærlig litt vanskelig å kvitte seg med så mye som jeg liker så godt, men det er også samtidig litt synd å bare la de henge der når noen andre kanskje ville hatt mer brukt for de.

Bloppisen skal holdes i slutten av April, hvor, når og med hvem får dere vite på søndagen! Jeg har aldri gjort noe lignende før, så dette blir spennende!:D

Ser noe du kunne tenkt deg å ha fra bildene under? Vel, dette er bare noe av det jeg kommer til å selge. So stay tunnned!

 

NailsGod fredag morgen! For to dager siden var jeg innom Eger Skin Clinic for å få ny farge på neglene. Gangen før der igjen, bestemte jeg meg for å fjerne akryll negler og heller ha gelish på mine egne negler. Bare for å gi neglene en liten pause. Da jeg var der foregår, gikk jeg igjen for det samme på neglene, men med en annen farge, nemlig svart! Haha, planen var å gå for en fresh og søt vår farge, men så fristet svarte negler mer da jeg var der!

Sponset/ Du kan klikke HER for å bestille en time på ESC! Bruk koden "Gilan20" Så får du hele 20% på din behandling ut denne måneden:D


Nå skal jeg komme meg på jobb. Jeg har en brud styling idag, forlovelsesfest.. dere kan bare gjette hvor mye jeg gleder meg til å dra på jobb nå som jeg har jobbet mye hjemme i det siste! Deilig med en slik avkobling!:D Vi blogges

200 000 followers på Instagram!

Jeg føler det er mest riktig å starte dette innelgget med å si TUSEN TAKK! Ting har gått utrolig fort i de siste årene. Ting jeg aldri trodde skulle skje har skjedd. Ting jeg drømte om og ønsket å oppleve, har jeg opplevd. Personer jeg hadde et stort ønske om å møte, har jeg møtt. Steder jeg ønsket å besøke har jeg fått besøkt og opplevd. Alt dette fordi?

Jeg hadde en drøm. Og jeg følgte den.

Ja, det er hemmeligheten min.

Jeg har stått på og aldri gitt opp. Selv om jeg hadde dager og perioder hvor blogg og sminke var det siste jeg ville gjøre. Jeg holdte meg fokusert og jobbet fortsatt like målrettet som dag en. Fordi jeg ville nå drømmene mine. Det er det livet jeg lever i dag og jeg er takknemlig for det. Så tusen takk til deg også, som følger meg, daglig er innom bloggen min og støtter meg. Mye av dette er på grunnen av deg som sitter og leser bloggen min nå. Jeg er glad i dere <3 

Ny sminkevideo innspilling

Da har jeg endelig kommet meg hjem etter en lang dag. Magen har spurt om mat i over 2 timer nå, så middag er det eneste som står på planen nå. Ting gikk heller ikke helt som planlagt i dag. Det ble dessverre ingen møte som planlagt, istedenfor gikk turen innom Makestyle sin kontor hvor jeg hentet noen nye produkter til en ny video innspilling. Så ja, det ble en ny sminkevideo innspilling istedenfor møte i dag. Deilig å være kreativ igjen! Jeg er kjempe fornøyd med hvordan videoen ble! Gleder meg noe stort til å begynne med klippen og dele den med dere:D Under får dere en liten sneak peak bilde på looken! Forresten dere, jeg gikk også innom Eger Skin Clinic i dag for å få ny farge på neglene også hadde jeg min Dermapen behandling nummer to etter det! Et av de beste behandlingene jeg noen ganger har gjort! Kommer eget innlegg med detaljer om det også! Men, nå er det mat! Vi blogges:)

Følg meg på Snap: Gilansharfani for mer;)

Støl og happy

Jeg håper dere har sovet godt i natt og er klar til å ta denne dagen med storm! Selv så har jeg jobbet med å klippe den siste delen av Paris turen til sent i natt og jobbet i en times tid med litt papir arbeid før jeg la meg. De siste dagene har vært litt sånn små merklige føler jeg, jeg vet ikke om det er pga været.. men det føles som om jeg er glad og avslappet, men samtidig ikke er helt der allikevel. Weird følelse. Jeg kjenner at jeg begynner å bli ganske klar til litt sol og varmere vær nå. Nå ønsker jeg alle lykke ønskene jeg kan få til å kunne stå opp fra kontorstolen. Jeg har trent skjønner dere.. Skulle tro jeg var i slekt med en pingvin.. leg day! Hihi. Men deilig er det. Jeg fikk trent et par ganger i forrige uke og har allerede trent to ganger i denne uken, så jeg er happy og støl!:D


(c) Farid O

Nå skal jeg snart få i meg noe mat, rydde kåken litt, så komme meg ut en tur for å dra på et møte først også deretter dra til hudpleie timen min på Eger Skin Clinic. Kommer eget innlegg om det i løpet av uken! Vi blogges <3

5 enkle steg til perfekte nude lepper!

Jeg regner med at de fleste av dere vet at signatur looken min er smokey eyes og nude lepper. Jeg elsker å ha fokus på øynene og føler fort at det kan bli for mye om jeg går med smokey eyes og en fargerik leppestift på leppene. Leppene beholder jeg derfor alltid nude eller naturlig. De gangene jeg har gått med nude lepper, eller delt bilder med nude lepper, har jeg fått spørsmål om alt fra hvordan det er enklest og dekke til for pigmenterte lepper når man skal gå for en så lys farge til hvilken produkter jeg bruker.Så, her har dere mine beste tips til perfekte nude lepper!

 

1. Peel leppene!

Jeg har selv kjempe tørre lepper, dette steget er derfor et must for meg. For best resultat må du pleie leppene først, enten kan du peele dem forsiktig med en leppe / ansikts skrubb eller en myk tannbørste.

2. Bruk concealer eller foundation på leppene

Påfør concealer rundt leppene og på leppene for å oppnå perfekt resultat. Concealeren burde være den samme nyansen som din hudtone. Det vil nøytralisere unødvendig rødhet rundt munnen og vil glatte ut de små rynkene i leppene og rundt leppene. På denne måten vil både leppestiften og glossen holde seg bedre på leppene.

3. Form leppene med en leppe blyant

For ekstra holdbarhet, kan du fylle leppene med en leppe blyant som har samme nyanse som huden din eller den leppestiften du kommer til å bruke. Det vil definere dine lepper bedre og gi bedre holdbarhet. Bruk gjerne en kremete leppe blyant for å unngå tørre lepper.

4. Velg riktig nude nyanse

Det er veldig lett gjort at man ser ut som en spøkelse eller en syk person om man ikke klarer å velge riktig nude farge. Fargevalg avhenger selvfølgelig av hudfarge. Har du veldig lys, fair hud burde du gå for rosa toner. Om du har middels eller mørk hud, bør du gå for varmere nude toner som peachy beige.

5. Add some shine!

Nude lepper kan være pent både med og uten shine. Men om vi ser på noen av de største kjendisene som er kjent for nude lepper, som f.eks Jennifer Lopez, så har hun alltid nude lepper med gloss. Det samme med Kim Kardashian. Det gir leppene det lille ekstra og får leppene til å se sunnere ut. Så avslutt gjerne med en gjennomsiktig lipgloss!


Stay beautiful!

#nudelepper #nudelips

 

Pakke fra Sigma

Sponset produkter

Hei og god mandag! For et par dager siden fikk jeg en spennende pakke levert på døra. Pakken var fra Sigma beauty! De av dere som har lest bloggen min fra starten, vet hvor godt jeg liker Sigma sine produkter og hvor avhengig jeg er av deres koster spesielt. Da kan dere tenke dere hvor glad jeg ble da jeg så hva som var i pakken. Ikke bare pga koster, men også pga denne rensehansken! Jeg er helt crazy når det gjelder koster og hygene, dette var derfor midt i blinken for meg i og meg jeg bare hadde den mindre versjonen av denne rense hansken! Kanskje på tide at jeg lager en detaljert video eller innelgg om hvordan jeg renser mine koster? Hva tenker dere om det?

Alle produktene under er fra Sigmabeauty.comDe eneste produktene jeg ikke har testet fra Sigma er disse gel linerene! Har hørt mye bra om de, gleder meg til å teste de ut og gi dere en liten review på det!
Har du noen favoritt produkter fra Sigma?

#produkter #sigma #sigmabeauty #sigmabrushes #sigmacleaningglove

Video: Eyebrow tutorial!


 

P R O D U C T S    U S E D

Max Factor Eyebrow Pencil
ABH Dipbrow in dark brown
YSL brow gel
Glo minerals Eyeliner Brow brush


Hvordan former du dine bryn?

Get inspired

 

Om det er en ting jeg gleder meg noe sinnsykt til så er det å innrede den nye leiligheten vår. Jeg har sett på interiør inspirasjon helt siden vi har skrevet under kontrakten på den nye leiligheten. Jeg har en verden av ideer som jeg vil gjøre med det nye stedet vårt! Her får dere litt av de inspirasjons bildene jeg har forelsket meg i! 


Sminke og latter

Da har lille meg endelig kommet meg hjem igjen etter en lang dag med jobb og en koselig kveld med familien. Som jeg nevnte i tidligere innlegg, så holdte jeg årets første privat sminke kurs i år! Det var utrolig spennene og jeg har koset meg som bare det. Det går først opp for meg om hvor mye jeg elsker jobben min og hvor mye jeg elsker å lære bort det jeg kan når jeg sitter med andre som vil lære av meg. Jeg var så  ivrig etter å lære bort i dag at jeg av og til sa to ord samtidig haha! Både jeg og Anja har hatt det utrolig morsomt sammen i dag. Vi startet kurset fra scratch, dvs vi startet med å bli kjent med hennes forhold med sminke til å avslutte med at hun selv gjorde de siste touchene på sminken sin. Super vellykket og koselig dag på jobb og jeg gleder meg til flere sånne! Det er forresten utrolig morsomt for meg at flere av dere allerede har visst interesse for disse kursene, dette blir bra vet du!:D


Anja prøver seg på falske vipper for første gang!:D
 

Work work work work

Hvis du slår opp ordet helg i ordboken, vil du finne et bilde av meg der jeg jobber lørdager og søndager:) I dag skal jeg gjøre noe jeg ikke har gjort på en stund, nemlig holde privatkurs. Ettersom jeg ble nødt til å utsette min felles kurs pga andre prosjekter i år, var det fortsatt en del som ønsket å få kurs hos meg. Da ble det slik at jeg bestemte meg for å holde privatkurs enn så lenge. I dag skal jeg holde kurs til søte Anja, som kommer fra utenbys for å feire bursdagen sammen med ektemannen her i Oslo. Hun fikk dette kurset av mannen sin som bursdagsgave! Så søt og koselig! Og ikke minst morsomt for meg at et sminke kurs hos meg sto øverst på ønskelisten hennes! Så, til deg som ikke kan vente til jeg skal holde felles kurs eller helst ønsker skreddersydd privatkurs, så må du gjerne sende meg en mail på gilan@gilmakeup.com! Håper dere får en bra dag videre!

Vi blogges!

La Vie Est Belle

// presseprodukt

The Crystal Smile

Hei, da har jeg kommet meg hjem igjen etter et par timer i Oslo sentrum. Jeg startet dagen selvøfølgelig hjemme med en del papirarbeid, så dro jeg ut for å rekke laser timen min hos Eger Skin Clinic (kommer eget innlegg om det). Etter det dro jeg innom butikken for å handle mat, så kom turen hjem igjen. Nå har jeg sittet her og sett litt gjennom de produktene jeg fikk her om dagen i goodiebagen fra Loreal sin event, som jeg var på her om dagen med andre bloggere. Noe av det jeg fikk var blant annet denne søte og feminine duften fra Lancome. Det gjorde meg kjempe glad da jeg så at det var denne La Vie Est Belle parfymen i og med jeg hadde sett på den tidligere og ville prøve den ut. Den er like nydelig og god luktende som jeg trodde. Jeg elsker den fine og gjennomsiktige krystallflakongen! For å ikke glemme å nevne den søte organzabånden rundt dens hals med en hvit osmantusblomst, som da skal symbolisere frihetens vinger. Søt, eller hva?:D Denne parfymen er elsk! Er du like glad i delikate dufter som meg, så burde du ta en tur innom butikken og lukte på denne!

 

Pris: 50ml koster 665kr
Vi blogges <3

#LaVieEstBelle #LaVieEstBellelancome #Lancome #perfume #parfyme