hits

april 2017

Hello from Kurdistan - again!

Hei og roj bash fra Erbil. Først og fremst, beklager for fraværet mitt de siste dagene. Jeg bestemte meg helt plutselig for å ta et par dagers pause fra alt som heter internett og sosiale medier da jeg landet i Erbil for et par dager siden. Jeg var sliten og følte at det ble litt for mye reising, jobb og stress på kort tid. Jeg følte meg konstant sliten og trøtt og hadde ikke energi til å jobbe eller gjøre andre ting. Derfor så tok jeg den avgjørelsen med å holde sosiale medier  unna meg og bare fokuserer på å slappe av og samle litt energi igjen, så jeg kunne komme sterkere tilbake. SO HERE I´M, stronger, happier and feeling more blest than ever! Jeg har forresten ny rekord, jeg har ikke tatt et eneste bilde på nesten 3 dager! Dere, to dager er som to måneder for en blogger haha! Men helt ærlig? Det har vært kjempe deilig, jeg unner mennesker som klarer å legge fra seg mobilen og sosiale medier generelt og bare nyte det og de rundt seg noen ganger. Slike pauser har jeg bestemt meg for  å ha flere av fremover. Det frisker opp tanker, får kroppen til å slappe av og samler positiv energi og får en til å føle seg ny på en helt annet måte. Med det sagt, så har jeg nettopp trent og kommet meg på kontoret for å jobbe. Det at jeg er ute og reiser mye så ødelegger det trening og mat-rutinen min noe veldig. Jeg har derfor meldt meg inn på treningssenter her og har bestemt meg for å trene like bra og ofte de stedene jeg reise til som når jeg er hjemme i Norge! Så deilig å være i gang igjen med både jobb og trening! Nå er det lunsj så tilbake på jobb:D Ønsker deg en super hyggelig søndag videre så blogges vi snart igjen:D







 

Hello from Egypt!

MARHABAAA! Haha, japp! Du leste helt riktig nå ja. Litt av en office jeg har nå må jeg si, koser meg som bare det med deilig vær, blå himmel og baseng foran meg. Nå tenker dere hva? Hvorfor i all verden er du der? Vel, ettersom jeg ikke skulle reise direkte hjem etter Hellas turen, så måtte jeg vente ganske mange timer pga transit - fly til Erbil. Jeg reiste via Kairo og her hadde jeg ganske mange timer med venting. Jeg sjekket derfor inn på en hotell her så jeg kunne slappe av og jobbe i fred de timene jeg har her i stedet for å sitte på en hard stol på en kaotisk flyplass haha. Så ja, jeg sitter her og koser meg. Nå skal jeg jobbe videre først og slappe litt av etterpå før jeg må tilbake på hotellet:D Vi hørs snart igjen!



 

Creté

I samarbeid med Nivea

Heeei fra Creté! Jeg måtte opp rundt 9 tiden i dag, for å møte Nivea teamet og for å tilbringe de kommende dagene med de. Jeg har med andre ord nå allerede byttet hotell, møtt teamet og noen hilst på noen av influensere. Pluss å ha tatt en tung nap haha! Jeg er så trøtt om dagen, vet ikke om det er været eller alle de timene bak denne skjermen haha! Uansett, det nye hotellet jeg er på nå er helt MAGISK! Deilige og store rom med noen heftige strand og baseng rundtomkring. I dag står ikke annet på planen enn en middag med teamet om et par timer. Vi hadde med andre ord mange timer på oss til å gjøre hva vi ville. Jeg har blitt kjent med noen hyggelige jenter som også er her, pratet -  tatt en del bilder og om nøyaktig 40 minutter skal jeg ha en heftig massage time her på hotellets spa. Jeg gleder meg  thihi!

Stay tuned for mer!

















Processed with VSCO with c1 preset













 

Colorful Coachella

Hei! Ugh, altså.. jeg trodde vi hadde dårlig nett i Kurdistan, til jeg prøve å blogge og poste de daglige tingene jeg pleier på diverse sosiale medier her i Hellas.. wow, de tar kaka. Dårlig nett over alt! Uff, bloggers problems haha! Uansett, etter år og dag, fikk jeg lastet opp disse bildene her på bloggen. Bilder av en skikkelig fargerik coachella - kinda inspired look! Så måtte jeg selvfølgelig prøve den fake - piercing thing - leppetrenden, må si det var mye penere enn forventet. Takk, Kim Kardashian haha! Forresten dere, den søte blomsterkransen jeg har på hodet er håndlaget av en av mine følgere i Kurdistan. Fikk den av henne på meet og greet´n min! Så utrolig flink, ikke sant?:)


PRODUCTLIST

Skin

NYX Angel Veil primer

URBANDECAY Naked Skin foundation

ESTEE LAUDER Dimension Sculpture kit

LAURA MERCIER Baking Powder

NYX Sculpt & Highlighte 

URBANDECAY All nighter setting spray

EYES

The Balm Meet Matt(e) Trimony eyeshadow palette

LIPS

NYX London 

NYX Lip of the Day Python liner 

 













 

Greece with Nivea

I samarbeid med Nivea

God dagen all the way from beautiful Greece! Herlighet som jeg hadde savnet Hellas! Det er så utrolig deilig å være her igjen kjenner jeg. So this was my little secret hihi! I samarbeid med Nivea skal jeg tilbringe noen solrike dager her i Hellas de kommende dagene. Med masse morsomme aktiviteter, koselige middager og sist men ikke minst spennende eventer! Jeg fikk høre at det til sammen var rundt 30 internasjonale influensere som var blitt invitert til denne spennende reisen, så jeg gleder meg til å se hvem de andre er! Jeg har vært så heldig og møtt mange av de store youtubere og bloggere allerede da jeg blant annet var i Paris, LA og NY, men hey.. sier ikke nei til å bli mere kjent med de jeg allerede har møtt og hilse på nye! 

Jeg sjekket inn på hotellet for litt siden, etter en lang reise og tre flyturer. Magen rumler og føttene verker. Nå skal jeg bare hvile, spise digg mat og oppleve denne øya vi er på i to dager før jeg skal bytte hotell til der eventet skal foregå. Er det lov å si at jeg føler denne turen var veldig fortjent? hihi.. Jeg har stresset, jobbet og reist så mye i det siste, så deilig er det å kunne reise på jobb til et sted som Hellas også engang i blant. Dette er hva jeg kaller business and pleasure :D! 

Gleder meg til å oppdatere dere på det som står på planen til de kommende dagene! Følg meg gjerne på snap (Gilansharafani) om du vil se flere oppdateringen fra denne turen.











 

Red Kurdish dress

Heisann! Jeg kom nettopp inn døra etter en lang dag i byen og en heftig treningsøkt med søsteren min! Jeg skal som sagt reiser igjen på jobb om to dager, så jeg  stresser fælt om dagen haha. Men trening rekker jeg, for det er noe som gir meg masse energi! Dere, jeg har glemt helt å dele disse nydelige bildene med dere fra den ene dagen jeg var ute med familien i Duhok! Kurdiske kjoler, noe av det peneste jeg vet hihi!





(c) Hejar


 

Fifty shades of pink

Heisann! Effektive dager som i dag gjør rett og slett dette selvstendig næringsdrivende mennesket happy og relaxed. Jeg hadde så mye å ta igjen av papir arbeid og mail besvarelser etter å ha vært borte så lenge at dere ikke vil tro det. I dag fikk jeg unnagjort en liten, men viktig del av de gjøremålene. Jeg blir stresset av å tenke på hvor mange andre gjøremål jeg må gjøre, før jeg igjen må pakke kofferten hihi. Ja, jeg skal reise bort igjen om et par dager.. AH, JEG GLEDER MEG til å fortelle dere mere om det! Ettersom jeg ikke kan si så mye om det enda, så skal dere få et nytt sminke look under enn så lenge. EN fresh og vårlig look som jeg ofte har gått med i de siste ukene. 

'

 

FACE

GEORGIO ARMANI Powerfabric foundation

NYX cosmetics Love contours all palette

MAC Well dressed blush 

Giorgio Armani bronzer

Mary Lou highlighter 

EYES

The Balm Meet Matt e Trimony

ABH Brow Powder duo in soft brown

House of lashes Iconic

LIPS

NYX Lip Lingerie  - Nude Pink Beige




 

Something so scary, but also very exciting

Heisann fra Trondheim. Da har jeg endelig kommet meg hjem igjen og gjett om jeg koser meg. Borte bra, men hjemme alltid best. I hvert fall når man har jobbet, stresset og reist rundt i en hel måned. Sov som en stein i senga mi i natt og hadde en kjempe koselig start på dagen i dag med familien, det tror jeg dere så på Snapchaten min i dag. 

Forresten dere, husker dere da jeg dro til Erbil training center - skytebanen for å prøve å skyte for første gang i mitt liv? Hehe, får frysninger av å bare tenke på det. Jeg hadde aldri før tatt på våpen eller hørt lyden av skudd på så nært avstand. Så jeg hadde skikkelig mixed følelser før jeg dro til skytebanen. Jeg var kjempe redd, samtidig så var jeg kjempe spent på hvordan det ville føles og høres ut. Jeg har alltid hatt mye respekt for våpen, ettersom det er noe som ikke kan bli tullet med eller bli brukt av ikke profesjonelle. Så ja, jeg skvatt som bare det da jeg hørte det første skuddet på banen, men kort tid etter det, da jeg selv begynte å skyte ville jeg nesten ikke dra derfra. Jeg koste meg og ville være der lengre. Til det begynte å pøsregne, da måtte vi forlate banen for å ikke bli syke. Alt i alt, en kjempe spennende opplevelse og jeg gleder meg til å dele vloggen jeg spilte inn den dagen med dere på youtube kanalen min. Her får dere noen bilder fra den dagen enn så lenge:D


My beautiful sister Soz






















 

Behind the scenes

Heisann fra glovarme Oslo - not haha! Dere, jeg klarer ikke dette været, jeg har vært på gråten disse to dagene fordi jeg fryser uansett hva jeg går med ute. Jeg er ikke skapt for dette været, I'm not.. Men jeg skal slutte å klage her, solen skinner i dag så vi får håpe på at den ikke plutselig finner på å leke gjemsel med oss igjen. I'm to weak for that and my soul is too old for playing, mucho drama på en søndag? Ikke feil det haha.

Så, som kanskje en del av dere allerede har fått med seg, så har jeg kommet meg tilbake til Oslo. Jeg har vært her i to dager. Jeg klarte å sove bort første dagen så var det rett på jobb andre dagen. I dag skal jeg på jobb igjen og prøve å rekke et møte før jeg tar turen hjem igjen. Videre så er det bestemt at jeg og my girlfriend skal ha en skikkelig bestfriend- Gilan og Asma type kosekveld, med middag og kino. Det har vi begge fortjent føler vi ettersom vi begge har slitet oss selv ut med jobb og andre voksne ting i det siste haha!

Husker dere forresten da jeg gjestet et TV program i Kurdistan? Til de av dere som har spurt og har kurdisk kanal eller ønsker å se programmet online, det skal bli vist på tv igjen ikveld kl 21 (Kurdistan tid) Programmet heter Dlop og kan bli sett på KurdistanTV eller Så kan dere også se den online på deres nettside kurdistantv.net. Her har dere noen behinde the scenes bilder:)


















 

Bride, before and after styling!

Do you guys remember this beauty? Vel, jeg hadde glemt heeeelt å dele resten av bildene hennes fra bryllupsdagen. Det sier vel litt om hvor mye jeg har hatt  å gjøre de to siste ukene? Uansett, her har dere bilder av denne skjønnheten som jeg stylet til hennes store dag. Som dere ser HER, så gikk for en mer "naturlig" look for hennes hennafest, som da var kvelden før bryllupet. Til bryllupsdagen ønsket hun noe mer classy, tøff og mer brudete! Jeg håper dere liker looken jeg gjorde på henne.





















Når ord blir fattige...

Det er helt utrolig hvordan visse situasjoner kan få en til å tenke nytt og se på livet fra andre perspektiver. Mens jeg sitter her og ser tilbake på disse bildene så kjenner jeg at jeg får en klump i halsen og får vondt inni meg. Ord blir fattige og jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive hvor mye jeg ønsker at jeg hadde et eller annet type for superkrefter nå så jeg kunne hjelpe alle mennesker i nød. Gi dem deres deres hjem, deres hverdager og deres rutiner. Vi vet ikke hvor heldige vi er som har tak over hodet, en myk seng å sove på og mat på bordet når vi ønsker det. Disse menneskene som du ser på bildene under levde engang sine liv akkurat som meg og deg. De hadde sine jobber og sine rutiner. Nå bor mange av de uten flere familie medlemer i telt. Både i glovarme sommerdager og kalde vinterdager. 

Hovedårsaken til at jeg besøkte denne Yezidi flyktningleiren i Khanke ( utenfor Duhok ) var for å besøke en kvinne som heter Gule. Gule jobbet tidligere som brudestyler og har nå ved hjelp av en organisasjon som heter Jinda, fått satt opp en telt hvor hun kan style bruder og gjøre andre type behandlinger. Jeg ville møte henne for å se hvordan det gikk, gi henne noen tips og se hvordan hun klarte seg med det lille hun hadde.  Jeg ble sjokkert over hennes stå på vilje og hennes positivitet til tross for det hun har gått gjennom og hvor hun er nå.. Jeg lovet Gule å skaffe henne det hun trengte av utstyr, så hun hadde bedre ting å jobbe med å hjelpe andre med. Et par dager etter at jeg var i den flyktningleiren, klarte jeg å bli enig med en butikk i Duhok for å skaffe Gule det hun trengte i salongen. Jeg hadde så mye å gjøre de dagene jeg var i Duhok, at jeg ikke rakk å dra innom leiren selv for å levere henne det jeg lovet henne å skaffe. I går ble det levert av den organisasjonen jeg besøkte leiren med og jeg fikk høre hvor glad og takknemlig hun ble. Å høre det at hun ble så glad og fornøyd, betyr alt for meg. Det å kunne hjelpe andre, selv om det ikke er snakk om så store ting. Det er så mange måter en kan hjelpe disse flyktningene med. Ingenting hjelp er for lite, når en har mistet alt. 


Gule viser meg bilder av de brudene hun har stylet. 

Jeg er så glad for å skaffet henne nye koster hun kan jobbe med:) Hun lovet meg å kaste disse når hun fikk nye!

Ikke lett å holde tilbake tårene når du ser så mye sorg i deres øyner.... 











Så nydelige barn



Jeg håper inderlig at disse barna kan få sine vanlige liv tilbake igjen, så de går skole og får seg utdanning..

 










Over har dere Sozan, medlem av Jinda organisasjonen som jeg dro med til leiren.

En vellykket meet & greet!

Hei på dere fra Erbil! Må beklage for lite blogging de siste dagene. Det har vært så mye hver dag og jeg har rett og slett ikke rukket å åpne Mac´en min engang. Jeg har savnet dere skikkelig og gleder meg til å dele alt om de siste dagene i Duhok med dere. Det første jeg skal fortelle dere om er den utrolige meet og greet´n jeg hadde i Duhok. Min første meet & greet ever i Kurdistan og gjett om det gikk bra da dere! Herlighet for en bra og vellykket kveld. Jeg fikk kalde føtter typ rett før eventet og trodde ingen skulle komme. Jeg dro en halv time tidligere med teamet mitt for å se om alt var som skulle og allerede da, så var det flere som var der og ventet. EN HALV TIME FØR DERE! Det tok ikke lang tid til den store butikken var stappfullt av mennesker! Jeg trodde aldri at så mange ville dukke opp selv om jeg vet mange av mine følgere er herfra. Jeg ble skikkelig overrasket, glad og ikke minst stolt av å se så mange komme dit. Planen var at jeg skulle være der i 2,5 time. Det ble til at jeg måtte bli igjen 1,5 time ekstra slik at alle skulle få tatt et bilde med meg. Herlighet, for en bra kveld. Dette skal jeg gjøre mere av har jeg bestemt meg for. For jeg så hvor glad alle ble av å se meg og jeg klarer så vidt å slutte å smile når jeg tenker på hvor herlig det var å endelig møte en liten del av mine følgere som er herfra! 

Her har dere noen bilder fra eventet til jeg får delt selve vloggen med dere! Bildene under er en blanding av det som er blitt tatt av fotografen min og som jeg har fått tilsendt av mine følgere <3












































 













<3 ILU
 

Denim skirt + more about this crazy day

For en dag. FOR EN DAG. Vil dere tro meg om jeg sier at jeg våknet 07.00 i dag og har vært ute og jobbet til nå. Ja nå, satt meg ordentlig ned først nå liksom. Føttene mine hater meg - I can hear them talk bad about me for being so mean haha! Herlighet for en crazy, men effektiv og bra dag. I dag fantes det ikke noe som heter pause eller mat. Jeg startet dagen med å dra til den flyktningleiren som jeg nevnte på bloggen i går. Noe av det beste og samtidig verste jeg har gjort i hele mitt liv. Beste fordi jeg klarte å skape et lite håp- smil hos mennesker som ikke lenger ser vitsen med å leve. Trist og bokstavelig talt jævlig fordi jeg aldri har møtt mennesker som har vært gjennom så mye ille før. Og sitte med de, høre deres historier, hva de har gått gjennom, hvordan deres liv er blitt snudd oppned, var ikke så lett å høre på. Men samtidig så likte jeg meg der så mye at jeg faktisk allerede nå har bestemt meg for å dra dit igjen før jeg skal reise hjem. Jeg skal fortelle dere mere om opplevelsen min i et av mine kommende innlegg med bilder fra dagen i dag. 

Videre så har jeg vært å filmet noen beauty reportasjer til en stor Kurdisk kanal. Kjempe morro og ikke minst spennende å jobbe med nye mennesker og team fra andre land. Kult å se hvordan forskjellige jobber og planlegger slike samarbeid! Mer om det kommer forhåpentligvis også i løpet av uken med bilder. 

Nå skal jeg legge fra meg alt som heter sosiale medier, skifte, ta en dusj, spise deilig mat og bare slappe av! Før det er på´n igjen i morgen med litt møter og MEET AND GREET´N MIIIIIIIN:D 















 (c) Sozan

So much is happening

Silav og hei på deg! Gud så sliten jeg er nå. Det har vært en dag med lite bevegelse, men mye tanker og innvendig stress. Om det sier dere noe? haha. Jeg har kommet meg tilbake til Duhok og rekker så vidt å skrive dette innlegget før jeg må fly ut for å rekke to viktige møter. Hele dagen i dag har gått til forberedelser til de  3-4 kommende dagene. Det er så mye som skjer for øyeblikket at jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne. Det ble så mye å huske på til slutt i natt, at jeg måtte skrive ned en laaaang huskeliste. 

Uansett, det første som skjer i morgen er noe jeg har gled-gruet meg veldig til. Jeg skal i samarbeid med en organisasjon besøke en flyktningmottak for å si noen motiverende ord til jenter som har vært gjennom grusomme situasjoner og tider og måtte forlate sine hjem etter at ISIS dukket opp. Det er unge jenter som ikke lenger ser gnisten i livet og trenger noen til å kunne motivere de litt og vise dem at det aldri er for sent å følge sine drømmer og ikke minst aldri miste håpet. Jeg håper virkelig at mine ord kan være til motivasjon for dem.

Det jeg skal gjøre senere på kvelden i morgen skal jeg fortelle dere mere om i morgen dagens innlegg:D Det er noe kjempe spennende! Nå må jeg kle på meg og rekke møtene! Snaaakkkkess!


Deler flere bilder av dette antrekket deler jeg med dere i morgen!

(c) Sozan
 

New hair tutorial: How to get big natural looking curls!

I samarbeid med Rapunzelofsweden
 

 

 
 

 

Heiiiiisan! Håper alle dere har hatt en bra start på uken. Jeg kan nesten ikke huske sist gang jeg hadde en så rå start på uken som i dag, det tror jeg dere skjønner om dere følger meg på snap! Jeg skriver mere om det i morgen her på bloggen hihi! Nå skal jeg først fortelle dere kort om den kampanjen jeg nevnte her om dagen. Jeg er med på en kjempe spennende kampanje i smarbeid med Rapunzelofsweden! Den kan dere lese om det ved å klikke HER! 
Over har dere forresten kampanje videoen, håper den faller i smak!:D
 
Produkter jeg har brukt i videoen

Hair Oil HER
World Pro 13 mm HER
Heat Protection spray HER
Leave-in Cream with heat protection HER

 

Yesterdays makeup and hair!

Heisann! Wow for en dag. I skrivende stund så- ligger jeg rett ut på sofaen og orker så vidt å skrive. Det har vært en lang dag med mye jobb bak denne skjermen her! Så jeg begynner å kjenne det skikkelig i fingrene hihi. Jeg jobber ikke hver dag som jeg pleier når jeg er i Kurdistan. Men når jeg først setter meg ned for å jobbe, så jobber jeg lenge og effektivt. All in all så har denne dagen vært helt fantastisk! Vi har planlagt noe kjempe spennende som jeg kommer til å gjøre for første gang i mitt liv i morgen! Kommer mest sannsynlig til å snappe om det når jeg gjør det, så følg meg gjerne der. Jeg heter Gilansharfani på Snapchat!